Luis Muriel Haberleri

Son dakika: Fenerbahçe çıldırdı! Luis Muriel ve Galatasaray'ın istediği Mauro Icardi transferi bitiyor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 'mutlak şampiyonluk' parolasıyla sezona başlayan ve bu hedef doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin gündemine Valencia'dan Maxi Gomez gelmişti. Sarı - lacivertlilerin masadan çekilmesinin ardından Trabzonspor oyuncuyla anlaşmaya vardı. Gomez'den beklediğini alamayan Fenerbahçe, rotasını İtalya'ya kırdı. Kanarya, Atalanta forması giyen Luis Muriel ve Galatasaray'ın ilgilendiği Mauro Icardi için harekete geçti.

Spor 01-09-2022 07:26

Fenerbahçe, dünyaca ünlü golcüyü Kadıköy'e getirmek için harekete geçti! Radamel Falcao'nun kankası Luis Muriel sarı - lacivertli formaya yakın...

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, Slovacko ile oynanan ve 3-0'lık galibiyetle sonuçlanan UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, "Kadromuz henüz tamamlandı diyemem, bir forvet takviyesi yapabiliriz" ifadelerini kullanmıştı. Sarı - lacivertlilerin gündemine Valencia'nın santrforu Maxi Gomez gelmişti. Uruguaylı golcünün ardından Fenerbahçe'nin peşinde olduğu bir diğer yıldızın Luis Muriel olduğu ortaya çıktı.

Spor 06-08-2022 09:04

Luis Muriel

Luis Muriel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Luis Muriel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.