Masterchef Serkan Aksoy Haberleri

Düğün tarihi iki kere ertelenmişti… Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği 'İsmail abi' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Serkan Keskin uzun bir süredir Meriç Aral ile birliktelik yaşıyor. Düğün tarihleri daha önce iki kez ertelenen ünlü çiftin düğün tarihi bir kez daha güncellendi…

Magazin 2024-05-15 12:25:57

TRT dizisi 'Mehmed: Fetihler Sultanı' gündemde! Herkesi işten çıkardılar

TRT’de yayınlanan Fatih Sultan Mehmet’in hayatını anlatan ‘Mehmed: Fetihler Sultanı’ dizisinde çalışanlar toplu olarak işten çıkarıldı. Başrolünü Serkan Çayoğlu’nun üstlendiği diziye dair iddialar gündem oldu.

Magazin 2024-05-14 11:31:44

Uzun süre sessiz kalmıştı... İlk kez konuştu! MasterChef şampiyonu Metin'den Danilo Şef itirafı!

MasterChef şampiyonlarından Metin Yavuz, katıldığı bir Youtube programında Danilo Şef hakkında açıklamalarda bulundu. Yarışmaya çok rahat girdiğini anlatan Yavuz, Mehmet Şef ve Somer Şef'ten "Evet" alıp Danilo Şef'ten "Hayır" alınca aşırı hırslandığını anlattı.

Magazin 2024-05-11 15:52:13

Hafta içi dizi setinde hafta sonu tarlada mesaide

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde çiftçilik yaparken oyunculuk hayalinin peşinden koşan 35 yaşındaki Samet Aksoy, 4 yıl önce bir oyunculuk ajansından yardımcı oyuncu olarak seçildiği Kuruluş Osman dizisinde, "Oğuz Alp" karakterine hayat veriyor.

Yurthaber 2024-05-09 10:45:56

Kolpaçino'nun galerici Şahin'i Serkan Şengül tam 65 kilo verdi! Son haliyle herkesi şaşırttı

Şafak Sezer'in yazıp yönettiği Kolpaçino serisinde hayat verdiği galerici Şahin karakteri ile hafızalara kazınan Serkan Şengül şimdilerde çekimleri iki yıl süren 'Çingene Kızı Zeugma' adlı sinema filmi ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin galasında ortaya çıkan ünlü isim tam 65 kilo verdiğini açıkladı. Şengül son haliyle herkesi şaşırttı.

Magazin 09-05-24 10:19

Akılalmaz olay! Kaynanan ölüm büyüsü yaptırmış dedi, kadına yapmadığı kalmadı: 'Anka kuşu gelecek...'

Almanya'da sözde bir büyücü, Türk iş kadınını yıllar boyunca kandırdı. Kayınvalidesinin ölüm büyüsü yaptırdığını söyleyen sözde büyücü, kadının tam 5 milyon eurosunu aldı. Gerçek, iş kadınının ilaçlı suları içmeyi bırakınca, olanları ailesine anlatmasıyla ortaya çıkarken polis, Türkiye'ye kaçan Serkan ve Süreyya çiftini her yerde arıyor.

Haber 01-05-24 21:47

Diyarbekir Spor Başkanı Serkan Genç: Maça çıkma kararı aldık

TFF 2. Lig Beyaz Grup'taki Diyarbekir Spor-Bursaspor maçı öncesi, Bursaspor'un kaldığı otele hava fişek atan taraftarlar gözaltına alındı. Diyarbekir Spor'un bugün sahasında Bursaspor'u ağırlayacağı maç öncesi stadyumun tüm yolları kapatıldı. Tek şeritli olarak trafiğin akışının sağlandığı alana gelen Kulüp Başkanı Serkan Genç, hafta içi alınan kararın aksine maça çıkacaklarını söyledi.

Spor 30-04-24 13:32

MasterChef Tahsin Küçük evini gezdirdi! Görenler şaşırdı: Evin ruhu yok

MasterChef programıyla adını duyuran Tahsin Küçük 2+1 evinin kapılarını ilk kez açtı. Kocaman giyinme odası ise dikkat çekti.

Magazin 29-04-24 10:03

Almanya bu Türk’ü konuşuyor! Kendisini ‘kahin’ olarak tanıttı! Türkiye’de lüks içinde yaşıyor…

Almanya’da yaşan Türk vatandaşı Serkan Ö. yaptıkları bir anda ülkenin gündemine oturdu. Kendisini bir kahin olarak tanıtan adamın Almanya'da bir kadını dolandırdığı ve 1.3 milyon euro ile Türkiye'de lüks bir yaşam sürdüğü ortaya çıktı. Serkan Ö’nün insanları bu yolla kandırarak 5 milyon Euro almış olabileceği tahmin ediliyor.

Haber 28-04-24 08:09

Bilecik’e 2023 yılında 109 bin kişi konaklama yaptı

Bilecik Kültür ve Turizm İl Müdürü Serkan Bircan, 2023 yılında yerli yabancı 109 bin kişinin kentte konaklama yaptığını söyledi.

Yurthaber 26-04-24 10:29

Teleferik faciasında kontrol odasının görüntüleri ortaya çıktı! Durdurduktan 23 saniye sonra...

Antalya'da yaşanan teleferik faciasında yeni detaylara ulaşıldı. Teleferik kazası sırasında kontrol odasında yaşananların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; yolcuların uyarması üzerine teleferiği durduran tutuklu şüphelilerden otomasyon amiri Serkan Yellice'nin, 23 saniye sonra teleferiği tekrar çalıştırdığı, kaza yaşanınca da sistemin acil durma moduna geçtiği görüldü. İşte gündem olan o görüntüler...

Haber 23-04-24 16:15

Masterchef Jürisi Mehmet Şef’ten itiraf! Futbol takımına kremalı makarna verirken yakalandım

Aslanlar Gibi Muhabbet’in 3. bölümünde Aslan Leo, ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya ile buluştu. Dijital bir taraftarla buluşmanın oldukça ilginç bir his olduğunu belirten Yalçınkaya, her şeyin dijitalleştiği dönemde Leo’nun gençler ve çocuklar tarafından çok sevileceğini dile getirerek yeniliğin Galatasaray’a yakıştığını vurguladı.

Spor 19-04-24 18:13

'Zemin ivme değeri çok yüksek' dedi! O bölgeyi işaret etti: 6,5'luk deprem üretebilir

Türkiye depremleri konuşmaya devam ediyor. Son olarak dün Tokat'ta 4,7 ve 4,1 büyüklüğünde sarsıntılar yaşandı. Bölge halkı paniklerken gözler uzmanların yorumlarına çevrildi. Deprem Uzmanı ve Maden Teknolojisi ve Yer Bilimi Uzmanı Serkan İçelli Kuzey Anadolu fayına dikkat çekerek 6 ve 6,5 büyüklüğünde depremin meydana gelebileceğini söyledi.

Haber 18-04-24 16:09

Antalya’daki teleferik kazası ile ilgili çok konuşulacak iddia! ‘Seçimden sonra yapılacaktı’ diyerek emri veren kişiyi açıkladı

Antalya’daki teleferik kazasında tutuklanan otomosyan amirinin ifadesi ortaya çıktı. Serkan Yellice ifadesinde “159 kalem işten 19'u yapıldı, eksiklikler seçimden sonra tamamlanacaktı” dedi. Yellice ayrıca eksikler tamamlanmadan tesisin açılması ile ilgili emri veren kişinin kim olduğunu da açıkladı: “Eksiklikler giderilmeden tesisin açılması emrini veren kişi Ahmet Buğra Samsunlu'dur”

Haber 17-04-24 07:42

Önce çocuk katili, sonra erkek çıkmıştı! Dadı Meryem 8 yaşındaki küçük kızın cinayetini anlattı! Suçu bakın kime attı

Tüm Türkiye günlerdir Dadı Meryem'i konuşuyor. 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıkan Dadı Meryem'in cinayet suçundan 9 yıl hapis yattığı da ortaya çıktı. Dadı Meryem hakkındaki gerçekler gündeme bomba gibi düşerken Meryem'in cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirdiği de öğrenildi. 16 yaşındayken adı Serkan olan Meryem kan donduran cinayetin detaylarını anlattı. Suçu bakın kime attı...

Magazin 06-04-24 10:44

Canlı Beşiktaş seçim sonuçları! Beşiktaş'ta seçimi Rıza Akpolat mı Serkan Toper mi kazanıyor?

2024 yerel seçimleri heyecanı İstanbul’un ilçelerinde büyük bir yarışa sahne oldu. İstanbul'da CHP’nin kalesi olarak bilinen Beşiktaş’ta da seçim sonuçları büyük bir heyecanla bekleniyor. Merak edilen Beşiktaş seçim sonuçlarında CHP’nin adayı Rıza Akpolat mı önde Cumhur İttifakı’nın desteklediği MHP’nin adayı Serkan Toper mi? İşte Beşiktaş seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 30-03-24 22:26

Arka Sokaklar'ın Volkan Komiser'iydi... Kansere yakalanınca oyunculuğa ara verdi! Boğaç Aksoy son sağlık durumunu açıkladı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Volkan Komiser' karakteri ile hafızalara kazınan Boğaç Aksoy lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuş ve tedavi sürecine başlamıştı. Bu süreçte oyunculuğa da ara veren ünlü isim kanser tedavisini tamamladı. Aksoy sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 30-03-24 14:48

Özge Gürel'in çöl pozları sosyal medyayı salladı! Bakan bir daha baktı

Serkan Çayoğlu ile mutlu bir evlilik yürüten oyuncu Özge Gürel bu kez yaptığı son paylaşımla adından söz ettirdi. Oyuncu Instagram hesabından beyaz elbisesiyle çekildiği çöl pozlarını paylaştı. Paylaşım kısa süre içerisinde gündem olmayı başardı.

Magazin 30-03-24 09:59

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip sevgilisinden şiddet gördü! Dayak, dayak, çok dayak...

‘Çocuklar Duymasın’ dizisine sonradan dahil olan ve Duygu karakterine hayat veren Hayal Garip, geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Serkan K.’dan şiddet gördüğünü iddia etti. Hayal Garip çok fazla şiddet gördüğünü açıkladı.

Magazin 28-03-24 10:08

Melek Mosso'nun gelinlikli pozlarına çirkin yorumlar! Midem bulandı diyerek kızdı

Son dönemin popüler şarkıcılarından biri olan Melek Mosso ile manken Serkan Sağdıç geçtiğimiz yıl evlenmişti. Sosyal medyada bir sayfa tarafından ünlü şarkıcının düğün fotoğrafları paylaşıldı. Paylaşımın altına gelen kötü yorumlara Mosso, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Magazin 25-03-24 15:47

İşe gitmek için uyandı, ayağa kalkamayınca grip sandı! Gerçeği öğrenince hayatının şokunu yaşadı: Hiç aklıma gelmezdi, şimdi tekerlekli sandalye bakıyorum

Antalya'da tek başına yaşayan Serkan Özdemir, işten gelince dinlenmek istedi ve uyuyakaldı. Ertesi gün tekrar işe gitmek için yataktan kalkmaya çalıştığında ise hayatı tamamen değişti. Belden aşağısını hissetmeyen Özdemir grip olduğunu düşündü ancak yüzleştiği gerçekle hayatı kabusa döndü. Özdemir'e ‘Parapleji’ teşhisi konuldu. İşte detaylar...

Haber 23-03-24 10:05

Şahane Hayatım'da tansiyon yine artacak! Usta oyuncu kadroda

Oyuncu kadrosunda; Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener,Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk gibi isimlerin yer aldığı Şahane Hayatım'da tansiyon yine yükselecek. Usta oyuncu Şahane Hayatım ile el sıkıştı.

Magazin 21-03-24 16:50

90'lara damga vuran Grup Laçin'in üyesi Şeref Baldemir hayatını kaybetti

Bir döneme damga vuran ve Bekar Gezelim şarkılarıyla ünlenen Grup Laçin'den üzücü haber geldi. Grup Laçin'in üyesi Şeref Baldemir hayatını kaybetti. Üzen haberi grup üyelerinden Serkan Çağrı duyurdu.

Magazin 17-03-24 14:40

Özgürlük Parkı'nın halini paylaşarak duruma isyan etti! Doğum günü kutlamasından kalanları gösterdi... Bu nasıl iğrenç bir şey

Kadıköy'deki Özgürlük Parkı'nda yürüyüş yaptığında çevredeki çöplerden şikayet eden muhabir Serkan Tahmaz'ın paylaşımı sosyal medyada kısa sürede gündem yarattı. Doğum günü kutlamasından sonra çevrede bırakılan çöpleri gösteren Tahmaz'ın duruma isyan ettiği anlar sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 16-03-24 13:36

Uzmanından baklava uyarısı: Ramazanda tüketirken dikkat!

Ramazan ayında sağlıklı beslenmek için tatlı tüketimine dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Diyetisyen Serkan Aksoy, “İçeriğinde glukoz şurubu, mısır şurubu ve fruktoz şurubu içeren, kapalı şekilde satılan düşük maliyetli tatlılardan uzak durulmalıdır. Ayrıca, obezite ve metabolik sendromdan korunmak için fazla kalori alımına neden olan baklava, kadayıf ve şerbetli tatlılar aşırı tüketilmemelidir” dedi.

Kadin 15-03-24 15:40

Sosyal medya fenomeninin veterinerde kedisi öldü, sinir krizi geçirdi

Sosyal medya fenomeni Nurseli Aksoy, kedisini tedavi için Beylikdüzü’nde bir veterinere götürdü.

Yurthaber 11-03-24 11:36

MasterChef Tahsin Küçük, Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programına katıldı! Samimi hallerini gören Kerimcan Durmaz laf soktu

MasterChef Tahsin Küçük geçtiğimiz günlerde Kerimcan Durmaz'ın programına konuk olmuştu. Demet Akalın'la ilgili yaptığı açıklamalar gündem olmuştu. Küçük, bu kez Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programına konuk oldu. Küçük'ün samimi tavırlarını gören Kerimcan Durmaz, lafını sokmadan edemedi.

Magazin 09-03-24 16:28

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy görevinden istifa etti

DP Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Aksoy, "Ülkemizin refahı için elimden geleni yapmaya devam edeceğim" dedi.

Haber 07-03-24 17:19

Marmaris Belediye Başkan adayı Yazıcı halk buluşması gerçekleştirdi

Cumhur İttifakı'nın Marmaris Belediye Başkan adayı Serkan Yazıcı, halk buluşması etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yurthaber 06-03-24 07:41

MasterChef Rıfat paraya para demeyecek! Yeni işi için İstanbul'u terk edecek

MasterChef Türkiye'nin dikkat çeken yarışmacılarından Rıfat, MasterChef Tolga'nın kanalına konuk oldu. Yarışmadan sonra Rıfat paraya para demeyecek bir iş için İstanbul'u terk ettiğini de açıkladı.

Magazin 05-03-24 14:21

Dili boğazına kaçan oyuncu hastaneye kaldırıldı

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 12. Grup 17. haftasında Çarşambaspor ile Safranboluspor, Çarşamba Şehir Stadyumu’nda karşılaştı. Maç esnasında dili boğazına kaçan Safranboluspor oyuncusu Fehmi Fırat Aksoy, sahada yapılan ilk müdahalenin ardından Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı

Yurthaber 26-02-24 09:03

Serkan Yazıcı, Belediye Meclis üyelerini tanıttı! “MARMARİS’TE YEPYENİ BİR HİKÂYE YAZACAĞIZ”

Cumhur İttifakı'nın Marmaris İlçesi Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, belediye meclis üyesi adaylarını görkemli bir törenle kamuoyuna tanıttı. Her bir adayın Marmaris'in sorunlarını bilen ve birebir çözüm odaklı çalışacak isimler olduğunu belirten Serkan Yazıcı, "Marmarislilerle yepyeni bir hikâye yazacağız" dedi.

Haber 24-02-24 19:11

AK Parti Marmaris adayı Serkan Yazıcı'yla vatandaş arasında dikkat çeken anlar: Seni hiç unutmadım

31 Mart seçimi için çalışmalarını hızlandıran belediye başkan adaylarının sahadaki çalışmaları devam ediyor. AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı da pazarda vatandaşlarla bir araya geldi. Yazıcı'nın pazarda karşılaştığı teyzeyle diyaloğu dikkat çekti.

Haber 22-02-24 17:52

Ünlü klarnet virtüözü Serkan Çağrı hastanelik oldu!

Ünlü klarnet sanatçısı Serkan Çağrı rota virüsüne yakalandı. Soluğu hastanede alan Çağrı rota virüsüne karşı dikkatli olunması konusunda uyarı paylaşımı yaptı.

Magazin 21-02-24 19:29

'Doktorum' deyip evine zorla girdi... 84 yaşındaki felçli kadına cinsel saldırı! 'Perdeleri kapattım, şalvarını çıkardım'

Bursa'da kendisini 'doktor' olarak tanıtıp "Seni muayene etmeye geldim" diyen Serkan Tutkun, zorla girdiği evde N.T. (84) isimli felçli kadına tokat atıp cinsel saldırıda bulundu. Evde ziynet eşyası arayan Tutkun tutuklanırken kadın ise 15 gün sonra beyin kanaması geçirip öldü. N.T.'ye tokat atıp öptüğünü söyleyen ve 10 yıla kadar hapis cezası istenen Tutkun, mahkemede "Suçu bilinçli olarak yapmadım. Tahliyemi istiyorum" dedi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilen duruşma ertelendi.

Haber 21-02-24 12:50

'Çok güçlü bir ihtimal! Yakın zamanda olabilir' diyerek açıkladı 'MHP, İYİ Parti, Zafer Partisi...' Çok konuşulacak çıkış! Yüzde 30'a dikkat çekti

Türkiye adım adım seçime yaklaşırken siyaset gündeminde partiler arası hareketlilik de sürüyor. Son olarak gazeteci Faruk Aksoy'dan seçim atmosferi sonrasına dair çok konuşulacak sözler geldi. "Çok güçlü bir ihtimaldir" diyen Aksoy, 'milliyetçi ittifak'a vurgu yaptı. MHP, İYİ Parti ve Zafer Partisi'ni işaret eden Aksoy, "Bunları topladığında yüzde 25-30'a vuruyor" dedi.

Haber 14-02-24 12:14

İnci Taneleri dizisindeki Hatıran Yeter sahnesi Ferdi Tayfur'un kızını kızdırdı: İnsan sinir oluyor yani

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, İnci Taneleri dizisinde babasının uzun yıllardır söylediği 'Hatıran Yeter' şarkısının Serkan Kaya versiyonunun çalınmasına tepki gösterdi. Şarkıyı babasından dinlemek istediğini belirten Tayfur, "Belki babam yorum bile yapmaz buna ama insan bir sinir oluyor yani" ifadelerini kullandı.

Magazin 10-02-24 09:23

MasterChef Eslem Sena Yurt değişimiyle ağızları açık bıraktı! 'Bambaşka biri'

Geçtiğimiz yıllarda katıldığı MasterChef Türkiye yarışması ile adını duyuran ve uzun zamandır ünlü isimlerle çalışan Eslem Sena Yurt, fazla kilolarını vererek hem iğne ipliğe döndü. Ünlü isim saçlarını sarıya boyattı.

Magazin 09-02-24 15:10

Süper minisiyle arabada poz verdi! Yıllara meydan okuyan Petek Dinçöz'ün dekoltesi olay oldu

Serkan Kodaloğlu'ndan boşandıktan sonra çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile evlenen ve sahnelere dönen Petek Dinçöz yaptığı son paylaşımla adından söz ettirdi. Şarkıcının arabanın içinde mini elbisesiyle verdiği poz çok konuşuldu.

Magazin 09-02-24 14:47

MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın babasıyla ilgili itirafı gündem oldu! 'Öldüğünde üzülür müyüm?'

Yayınlandığı dönemde büyük bir izlenen MasterChef'in sevilen jürisi Mehmet Yalçınkaya usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV ekranlarında yayınlanan ‘Empati’ programına konuk oldu. Yalçınkaya’nın 2020 yılında vefat eden babası Seyfettin Yalçınkaya ile ilgili itirafı programa damga vurdu.

Magazin 08-02-24 09:23

Felçli kadına cinsel saldırı! Her satırı iğrenç: 'Bacaklarını okşadım, yüzünü öptüm...'

Bursa'da kendisini 'doktor' olarak tanıtıp, "Seni muayene etmeye geldim" diyen Serkan Tutkun (23), zorla girdiği evde N.T. (84) isimli felçli kadına cinsel saldırıda bulundu. Tutkun yakalanıp tutuklanırken, kadın beyin kanaması geçirip, hayatını kaybetti. 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Tutkun, "Altında bulunan şalvarını çıkardım. Tokat attım, bacaklarını okşadım, yüzünü öptüm. Bağırmaması için ağzını elimle kapadım. Ancak kendi kıyafetlerimi hiç çıkarmadım" dedi. İşte detaylar...

Haber 06-02-24 11:40

Masterchef Tunahan Ak cinsel hayatını açık açık anlattı! Libido ve yatak odası itirafı

Masterchef Tunahan Ak katıldığı programda cinsel hayatına dair anlattıklarıyla gündeme geldi. Tunahan Ak kilo aldığı için bir flörtünün kendisiyle seks yapmak istemediğini anlattı. Genç yarışmacının itirafları sosyal medyayı salladı.

Magazin 05-02-24 07:00

Herkes doğal güzel sanıyordu! Şahane Hayatım'ın Şebnem'i Hilal Altınbilek'in eski halini görenler tanıyamadı

Oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk gibi isimlerin yer aldığı Şahane Hayatım dizisinde hayat verdiği 'Şebnem' karakteriyle büyük beğeni toplayan Hilal Altınbilek başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Dizide estetikle değişen bir karaktere hayat veren Altınbilek'in eski hali sosyal medyada gündem oldu. Güzel oyuncuyu görenler tanıyamadı.

Magazin 01-02-24 14:48

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu'nun Serhat ve Güzide itirafı herkesi şaşırttı! 'Gıcık olmuştum'

MasterChef Türkiye'nin sevilen jürisi Somer Sivrioğlu Berfu Yenenler'in YouTube'da sunduğu Talk Show Perileri programına konuk oldu. Sempatik tavırları ile dikkat çeken ünlü şef Serhat ve Güzide itirafıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 25-01-24 17:46

MasterChef finalisti Tahsin Küçük Demet Akalın'a sert çıktı! Beni sevmiyor olabilirsin ama...

MasterChef finalisti Tahsin Küçük kendisi hakkında eleştirilerde bulunan Demet Akalın'a verdi veriştirdi. Tahsin Küçük'ün sözleri sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 22-01-24 15:08

Final gecesi baygınlık geçirmişti! MasterChef Tahsin Küçük'ün serum yorumu gündem oldu

Her bölümü büyük yankı uyandıran sezonun en heyecanlı yarışmalarından biri olan MasterChef All Star finaliyle de çok konuşulmuştu. Esra ve Tahsin'in finale kaldığı yarışmada şampiyon Esra Tokelli olmuştu. MasterChef All Star 2.si olan Tahsin Küçük, Kerimcan Durmaz'ın YouTube kanalına konuk oldu. Tahsin'in hasta yarışmacılar hakkındaki yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 20-01-24 16:07

Kızılcık Şerbeti’nin Umut’u Serkan Tınaz'dan 'Nursema' itirafı... 'Hayalimiz vardı'

İddialı dizi Kızılcık Şerbeti’nin Umut’u Serkan Tınaz “Nursema”ya hayat veren partneri Ceren Karakoç ile ilgili konuştu. Tınaz, “Ceren okulda badimdi” dedi.

Magazin 16-01-24 12:33

Mutfaktaki tehlike! Zeytinyağı fiyatları arttı, sosyal medyada gören evde denemeye başladı... Uzmanlar uyarıyor: Üzülerek söylüyorum ki...

Zeytinyağı fiyatlarındaki artış sonrası 'tehlike' mutfağa girdi. Sosyal medyada yayılan görüntüleri izleyerek evde saflık analizi yapanların sayısı her geçen gün artarken, uzmanlardan uyarı geldi. Çukurova Üniversitesi'nde görevli Prof. Dr. Serkan Selli ile öğretim görevlisi Onur Sevindik, zeytinyağında hilelerin anlaşılmasının bu yöntemlerle mümkün olmadığını belirterek, tek yapılması gerekenin ne olduğunu açıkladı.

Yemek 14-01-24 11:15

Oyuncu Rüzgar Aksoy, Serenay Sarıkaya'nın peş peşe ödül almasına tepki gösterdi! Olay yorum

Son dönemde özel hayatı, başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya, her projesiyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nde en iyi kadın dizi oyuncusu ödülünü almıştı. Oyuncu Rüzgar Aksoy, Serenay Sarıkaya'nın sürekli ödül almasına tepki göstererek "Allah'ım yetenekli ne kadar az oyuncumuz varmış. Ödüller organizasyonların reklamları için mi hep kafa isimlere gidiyor" dedi.

Magazin 13-01-24 14:11