Masterchef Tolga Haberleri

Uzun süre sessiz kalmıştı... İlk kez konuştu! MasterChef şampiyonu Metin'den Danilo Şef itirafı!

MasterChef şampiyonlarından Metin Yavuz, katıldığı bir Youtube programında Danilo Şef hakkında açıklamalarda bulundu. Yarışmaya çok rahat girdiğini anlatan Yavuz, Mehmet Şef ve Somer Şef'ten "Evet" alıp Danilo Şef'ten "Hayır" alınca aşırı hırslandığını anlattı.

Magazin 2024-05-11 15:52:13

Arda Turan'dan canlı yayında flaş çıkış! ''Beni burada daha fazla konuşturmayın!''

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, takım kaptanı Caner Erkin ile birlikte Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı. Bu sezon Süper Lig'de kimin şampiyon olacağının tahmininde bulunan Arda Turan'ın sözleri sosyal medyada gündem odlu.

Spor 2024-05-07 21:23:11

Teşkilat dizisinde başrol oynayan Murat Yıldırım'ın diziden ayrılıyordu! Başrol için o oyuncuya teklif gitti

Teşkilat dizisi pazar akşamlarına damga vuruyor. Dizinin başrol oyuncularından olan Murat Yıldırım diziye veda etmesinden sonra dizinin yeni başrol oyuncusu için yapım şirketinin Tolga Sarıtaş’a teklif götürdüğü iddia edildi.

Magazin 2024-05-07 13:17:57

Oktay Kaynarca, 'Süleyman Çakır'ın ünlü repliğini tekrarladı! Kenan İmirzalıoğlu, Ezel yıllarına götürdü

Efsane isimlerin yer aldığı Ezel dizisi 2009 yılında seyirciyle buluşmuştu. Kenan İmirzalıoğlu, Ömer karakteriyle hafızalara kazınmıştı. İmirzalıoğlu, Kafa TV'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Fenomen programında 'Ömer' karakterinin meşhur repliğini söyledi. Kafa TV'de programa konuk olan bir başka efsane isim de Oktay Kaynarca'ydı. Kaynarca, yıllar sonra Süleyman Çakır’ın ünlü repliğini tekrarladı. İşte o anlar...

Magazin 2024-05-01 17:35:17

MasterChef Tahsin Küçük evini gezdirdi! Görenler şaşırdı: Evin ruhu yok

MasterChef programıyla adını duyuran Tahsin Küçük 2+1 evinin kapılarını ilk kez açtı. Kocaman giyinme odası ise dikkat çekti.

Magazin 29-04-24 10:03

İkinci Kadir Şeker davasında hapis cezaları onandı

Eskişehir’de eşini ve kızını bıçakla yaralayan Afganistan uyruklu şahsı, kavgayı ayırdığı esnada bıçakladığı için yargılandığı davada verilen 5 yıl hapis cezası onanan Tolga Daşkıran ile arkadaşı Hüseyin Şahin Eskişehir Adliyesine gelerek teslim oldu.

Yurthaber 26-04-24 10:19

Türkiye'yi terk etmişti! 5. kez baba olmaya hazırlanan Tolga Karel'den aşk pozu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Oğuz karakteri ile hafızalara kazınan Tolga Karel kariyerinin zirvesindeyken her şeyi bırakıp Amerika'ya yerleşmişti. Oyunculuğu bırakan ve TIR şoförü olan Tolga Karel, kendine Amerika'da yeni bir hayat kurmuştu. Beşinci kez baba olmaya hazırlanan Karel, eşi Sarah Scott ile pozlarını paylaştı.

Magazin 25-04-24 16:22

Masterchef Jürisi Mehmet Şef’ten itiraf! Futbol takımına kremalı makarna verirken yakalandım

Aslanlar Gibi Muhabbet’in 3. bölümünde Aslan Leo, ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya ile buluştu. Dijital bir taraftarla buluşmanın oldukça ilginç bir his olduğunu belirten Yalçınkaya, her şeyin dijitalleştiği dönemde Leo’nun gençler ve çocuklar tarafından çok sevileceğini dile getirerek yeniliğin Galatasaray’a yakıştığını vurguladı.

Spor 19-04-24 18:13

Hayatımın Neşesi'nin yıldızı Şebnem Bozoklu bu defa ezber bozdu! Yüz güzelliğinin sırrı bakın neymiş

Son olarak Tolga Tekin, Metin Coşkun ve Ezgi Tombul gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Hayatımın Neşesi dizisinde rol alan Şebnem Bozoklu bu defa ezber bozdu. Güzelliğiyle dikkat çeken Bozoklu'nun yüz güzelliği için verdiği öneri herkesi şaşırttı.

Magazin 17-04-24 13:48

Candaş Tolga Işık'ın Kılıçdaroğlu sorusuna Armağan Çağlayan'dan bomba yanıt: Abdullah Gül gibi...

Az Önce Konuştum’un konuğu Armağan Çağlayan oldu. Candaş Tolga Işık ile her konuda konuşan başarılı isim Kılıçdaroğlu'nun son dönemde Twitter üzerinden siyaset yapmasına dair yorumu da dikkat çekti.

Magazin 17-04-24 07:58

Tolga Karel de Hakan Ural'ı diline doladı! 3. Dünya Savaşı çıkmış...

Hakan Ural gerek döner yorumuyla gerek İran-İsrail gerilimini yorumlamasıyla gündemden düşmüyor. Yurt dışında yaşayan Tolga Karel de Hakan Ural ile dalga geçti.

Magazin 15-04-24 08:34

İYİ Parti Genel Merkezinde hareketli anlar! Akşener'in koltuğuna istendiği öne sürülen isim sessizliğini bozdu: Yeni parti yakın vakitte

31 Mart yerel seçimleri Meral Akşener'e havlu attırdı, bu kez yeni bir seçim rekabeti başladı. Akşener'in dünkü veda açıklamasının ardından parti merkezinden kameraya dikkat çeken görüntüler yansıdı. Günay Kodaz, Tolga Akalın, Müsavat Dervişoğlu ve Koray Aydın, Akşener'in koltuğuna talip olduklarını açıkladı, kulisleri sallayan iki isim de sessizliğini bozdu. Açıklamalardan birinde çok net bir 'yeni parti' sinyali geldi.

Haber 09-04-24 10:15

Koltuğuna talip olduğu Akşener'e övgü dolu sözler! Ümit Özdağ, Yavuz Ağıralioğlu ve Durmuş Yılmaz'ı birlikte andı

İYİ Parti'nin bir sonraki genel başkanı olmak için adaylığını ilan eden Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın, partiden ayrılan isimlerle ilgili ilginç bir çıkışa imza attı. Ümit Özdağ, Yavuz Ağıralioğlu ve Durmuş Yılmaz'ı aynı cümlede anan Akalın, geçtiğimiz günlerde partideki görevlerinden istifa eden Bilge Yılmaz için de "mutlaka ve mutlaka" vurgusuyla dikkat çekti.

Haber 08-04-24 16:40

Akşener'in rakipleri artıyor! Kurultay öncesi kulisler hareketlendi: Bu 4 isim başkanlığa aday olabilir...

2024 seçimlerine 'değişimi' gerçekleştirerek giren CHP'nin ardından aynı talep şimdi de İYİ Parti'de yükseliyor. 31 Mart'ın ardından başlayan istifa furyasını yeni genel başkan adaylarının açıklamaları izledi. Akşener 27 Nisan'da seçimli kongre yapılacağını duyurmuştu. Günay Kodaz ve Mehmet Tolga Akalın'ın ardından Akşener'in kulislerde konuşulan yeni rakipleri de ortaya çıktı.

Haber 07-04-24 11:09

Trafik kazasında hayatını kaybeden İHA Artvin eski muhabiri son yolculuğuna uğurlandı

Artvin’de önceki gün meydana gelen kazada hayatını kaybeden İHA Artvin eski muhabiri Tolga Gül son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 29-03-24 13:57

Candaş Tolga Işık isyan etti: 'Erenköy'de müptezelin biri arkadaşımızı arkasından bıçakladı'

Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım gündem oldu. Işık, İstanbul Kadıköy'ün gözde semtlerinden Erenköy'de bir arkadaşının güpegündüz bir kişi tarafından arkasından bıçaklandığını belirterek isyan etti. Işık son paylaşımında yaralanan arkadaşının sağlık durumu hakkında bilgi vererek, polisin ise saldırganı yakaladığını duyurdu.

Haber 24-03-24 19:14

Usta oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetmişti! Eşi Nermin Bezmen duygulandıran anısını anlattı: O ara kameraya yakalanmışız

Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetmişti. Yazar Nermin Bezmen sosyal medya hesabından 26 Şubat'ta hayatını kaybeden eşi Tolga Savacı'yla ilgili bir paylaşım yaptı.

Magazin 16-03-24 17:52

Bir Türk YouTuber daha 'Çuf Çuf Hoca' tarikatının içine girdi! Videolardaki hastalara dair o detayı paylaştı: Bu arkadaşın içinde cin varmış

Sosyal medyada 'Çuf Çuf Hoca' olarak bilinen ve Pakistan'ın şifacı olduğu söylenen gerçek adı Haq Khatteb Hussain Ali olan adamın tarikatını ziyaret ettiğini söyleyen Tolga Öztürk isimli YouTuber'ın paylaşımı çok konuşuldu. "Çuf" sesi çıkartarak hastalarını iyileştirdiği iddia edilen söz hocanın hastalarına dair Öztürk'ün ortaya çıkarttığı detay çok konuşuldu.

Trend 16-03-24 08:42

Türkiye'yi terk edip TIR şoförü oldu! Tolga Karel çocuklarına bırakacağı mirası paylaştı

Oyunculuğu bırakan ve TIR şoförü olan Tolga Karel uzun zaman önce Türkiye'yi terk etmişti. Politikayı ve ekonomiyi yakından takip eden Karel çocuklarına bırakacağı mirası açıkladı.

Magazin 14-03-24 10:17

Öldürülen gazino sahibinin annesi mahkemede duyduklarına inanamadı: Oğlumu 8 kasa bira için mi öldürdünüz

Zonguldak'ta 2 yıl önce öldürülen gazino sahibi Tolga Korkmaz davasında ilk duruşma görüldü. Katil zanlısı Muhammet Bozkurt olayın başlangıç noktasının 8 kasa bira olduğunu söyledi. Korkmaz'ın annesi bu sözlere isyan ederek, "Benim oğlumu 8 kasa bira için mi öldürdünüz" dedi. Korkmaz’ın yakınları ise duruşma çıkışında sanıklar cezaevi aracıyla götürülürken ‘katiller’ diye bağırarak tepki gösterdi.

Haber 12-03-24 10:55

MasterChef Tahsin Küçük, Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programına katıldı! Samimi hallerini gören Kerimcan Durmaz laf soktu

MasterChef Tahsin Küçük geçtiğimiz günlerde Kerimcan Durmaz'ın programına konuk olmuştu. Demet Akalın'la ilgili yaptığı açıklamalar gündem olmuştu. Küçük, bu kez Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programına konuk oldu. Küçük'ün samimi tavırlarını gören Kerimcan Durmaz, lafını sokmadan edemedi.

Magazin 09-03-24 16:28

Usta oyuncu Tolga Savacı ve Nermin Bezmen boşandı mı? Olay iddia

Geçen hafta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden usta oyuncu Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen vefat etmeden önce oyuncuyla boşandıklarına dair çıkan iddiaları yalanladı. Bezmen, "Allah'tan korkunuz! Yalan habere üzülen arkadaşlarımıza, dostlarımıza, Tolga'mın hayranlarına: Lütfen üzülmeyin!" dedi.

Magazin 08-03-24 13:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Elazığ’da dikkat çeken karşılama! Mehmet Ağar da oradaymış…

Miting için Elazığ’a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve oğlu Tolga Ağar’ın karşıladığı öğrenildi. Karşılamaya ilişkin fotoğrafları Tolga Ağar sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 07-03-24 14:21

MasterChef Rıfat paraya para demeyecek! Yeni işi için İstanbul'u terk edecek

MasterChef Türkiye'nin dikkat çeken yarışmacılarından Rıfat, MasterChef Tolga'nın kanalına konuk oldu. Yarışmadan sonra Rıfat paraya para demeyecek bir iş için İstanbul'u terk ettiğini de açıkladı.

Magazin 05-03-24 14:21

Taner Tolga Tarlacı cezaevinden görüntülü arama yapıp Yasin Obuz'a seslendi! Çok kötü durumdayım

Survivor'da yarıştığı dönemde ünlenen ve sonrasında işlediği suçlardan dolayı Güney Kıbrıs Rum Kesiminde cezaevinde olan Taner Tolga Tarlacı cezaevinden görüntülü arama yaparak arkadaşı Yasin Obuz'dan yardım istedi. O anları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-03-24 14:51

Vasiyeti yerine getirildi! Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen paylaştı

Yeşilçam'ın unutulmaz yıldızlarından Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında yaşamını yitirmişti. Vasiyeti yerine getirilen Savacı ABD'de toprağa verildi. Usta sanatçının eşi Nermin Bezmen, sosyal medyadan eşine veda etti.

Magazin 03-03-24 15:20

Tolga Savacı'nın vasiyeti ortaya çıktı! Uzun yıllardır yurt dışında yaşıyordu...

Bir döneme damga vuran oyuncu Tolga Savacı geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında yaşamını yitirdi. Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşayan oyuncunun vasiyeti ortaya çıktı.

Magazin 29-02-24 07:31

Tolga Savacı'ın eski eşi Aylin Livaneli'den duygusal veda! 'Geriye söylenmemiş sözler kaldı...'

Ünlü oyuncu Tolga Savacı ile Zülfü Livaneli'nin kızı Aylin Livaneli, 1993'te dünyaevine girmiş, iki yıl evli kaldıktan sonra boşanmıştı. Aylin Livaneli, uzun süredir yaşadığı Amerika'da hayata veda eden eski eşi için duygu yüklü bir veda mesajı yayınladı.

Magazin 28-02-24 12:02

Çanakkale depremi büyük depremi tetikler mi? Uzman isim açıkladı: Ciddi bir kırılma oluştu

Dün Çanakkale'nin Biga ilçesinde meydana gelen ve 15 saniye süren deprem bazı vatandaşları panikletti. Her sarsıntıda olduğu gibi akıllara 'Büyük depremi tetikler mi?' sorusu geldi. Konuyla ilgili Prof. Dr. Tolga Bekler ve Prof. Dr. Süha Özden'den açıklama geldi. Uzman isimler depremin şok niteliğinde olduğuna vurgu yaparken çevredeki fayları etkilemeyeceğini belirtti. Öte yandan bölgede 24 günde 150 deprem olması dikkat çekti.

Haber 28-02-24 11:03

SON DAKİKA! MHK'de VAR istifası: Tolga Özkalfa'nın yerine Cem Satman getirildi

Son dakika haberi: TFF, VAR’dan sorumlu MHK Başkan Vekili Tolga Özkalfa’nın istifa ettiğini ve yerine Cem Satman’ın getirildiğini açıkladı.

Spor 28-02-24 10:22

Yalçın Dümer, Tolga Savacı'nın ölümünden sonra konuştu! Ülkeyi neden terk etti?

80'li yıllar Yeşilçam filmlerinin sevilen oyuncusu Tolga Savacı, 60 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Yalçın Dümer, katıldığı programda arkadaşı Tolga Savacı hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin 27-02-24 10:35

Son dakika | Oyuncu Tolga Savacı hayatını kaybetti! Nermin Bezmen Yüreğim kanıyor diyerek paylaştı

Türk dizi ve sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefat haberini Savacı'nın eşi Nermin Bezmen sosyal medya hesabından duyurdu. Usta oyuncu, New Jersey'de defnedilecek.

Magazin 27-02-24 07:24

Yeni bir fay mı? O ilde 19 günde 150 mikro deprem! 'İstanbul ya da Marmara depremi değil; beklenen Anadolu depremi'

Çanakkale'nin Biga ilçesinde 4 Şubat'tan bu yana 150'ye yakın mikro deprem meydana geldi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler, "Zaman zaman bu gerilmelerin neticesinde bu küçük depremlerin oluşturduğu yeni bir fayın ortaya çıktığını söylemek söz konusu olabilir" dedi.

Haber 23-02-24 16:38

Evlilik yolunda ilk adımı attılar! Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk nişanlandı! İşte nişandan ilk kareler

Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, uzun zamandır birlikte olduğu modacı sevgilisi Zeynep Mayruk, ile evlilik kararı aldı. Sevgililer Günü'nde Zeynep Mayruk'a evlenme teklif eden Tolga Sarıtaş ve Mayruk evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandı. Ünlü çiftin nişanından ilk kareler geldi.

Magazin 23-02-24 10:53

Candaş Tolga Işık'ın sorusu gündem oldu! Bakan Özhaseki: İlk defa duyuyorum

13 Şubat'ta Erzincan'da meydana gelen toprak kayması felaketiyle ilgili yeni detaylar kamuoyundan tartışılmaya devam ediyor. Konuyla ilgili fay sorusunu gündeme getiren gazeteci Candaş Tolga Işık'a Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki 'İlk defa duyuyorum' diyerek yanıt verdi. İşte detaylar...

Haber 22-02-24 10:54

Yok böyle savunma! 'İstesem öldürürdüm' dedi, ilk duruşmada tahliye edildi

Bursa'da Emir Çullu (29), husumetli olduğu Ercan Demirkıran'ın akrabası Tolga Demirkıran'ı (34) tabancayla yaraladı. 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla yargılandığı davanın ilk duruşmasında yaşadıkları tartışma sırasında, elini beline götüren Demirkıran’a korkutmak amacıyla ateş ettiğini belirten Çullu, "İstesem onu öldürürdüm. Suç kayıtlarıma bakınca bunu anlarsınız hakim bey" dedi. Mahkeme heyeti, çok sayıda kaydı bulunan sanığın tahliyesine karar verdi. İşte detaylar...

Haber 09-02-24 15:59

MasterChef Eslem Sena Yurt değişimiyle ağızları açık bıraktı! 'Bambaşka biri'

Geçtiğimiz yıllarda katıldığı MasterChef Türkiye yarışması ile adını duyuran ve uzun zamandır ünlü isimlerle çalışan Eslem Sena Yurt, fazla kilolarını vererek hem iğne ipliğe döndü. Ünlü isim saçlarını sarıya boyattı.

Magazin 09-02-24 15:10

MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın babasıyla ilgili itirafı gündem oldu! 'Öldüğünde üzülür müyüm?'

Yayınlandığı dönemde büyük bir izlenen MasterChef'in sevilen jürisi Mehmet Yalçınkaya usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV ekranlarında yayınlanan ‘Empati’ programına konuk oldu. Yalçınkaya’nın 2020 yılında vefat eden babası Seyfettin Yalçınkaya ile ilgili itirafı programa damga vurdu.

Magazin 08-02-24 09:23

Deprem uzmanı Naci Görür yerel seçimler için adaylık teklifi aldığı partileri açıkladı!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programındaki açıklamalarıyla gündem oldu. Yerel seçimlerde iki partiden adaylık teklifi aldığını duyuran Naci Görür, neden kabul etmediğini de açıkladı. İşte Görür'ün tekliflere yanıtı...

Trend 06-02-24 23:08

İstanbul'da binlercesi aktif! Deprem sonrası can kayıplarını artıran tehlike: Bir köyü tamamen ortadan kaldırdı

Türkiye bugün depremi konuşurken depremin ikincil etkilerinden olan ve yine can kayıplarıyla sonuçlanan heyelan riski açısından özellikle İstanbul'daki durum da tedirgin edici boyutta. Prof. Dr. Tolga Görüm, 6 Şubat sonrası sonrası gerçekleşen heyelanlardaki can kayıplarına dikkat çekip "İstanbul'da 17 binin üzerinde heyelan sahası var, 7 bine yakını aktif" dedi.

Haber 06-02-24 11:13

Masterchef Tunahan Ak cinsel hayatını açık açık anlattı! Libido ve yatak odası itirafı

Masterchef Tunahan Ak katıldığı programda cinsel hayatına dair anlattıklarıyla gündeme geldi. Tunahan Ak kilo aldığı için bir flörtünün kendisiyle seks yapmak istemediğini anlattı. Genç yarışmacının itirafları sosyal medyayı salladı.

Magazin 05-02-24 07:00

Murat Kurum'un 130 bin canımız gitmiş sözleri gündem oldu! Candaş Tolga Işık gerçeği açıkladı: Kurum'a tekrar sordum...

Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum, gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sunduğu programa konuk oldu. Yapacağı projelerden bahseden Kurum'un depremle ilgili açıklaması sırasında "130 bin canımız gitmiş" açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Kurum'un açıklaması 6 Şubat depremlerinde yaşanan can kaybı olarak yorumlandı. Işık daha sonra yaptığı açıklamada Kurum'un söylediği sayının Cumhuriyet tarihinde depremlerde hayatını kaybedenlerle ilgili genel sayı olduğunu ifade ettiğini aktardı.

Haber 31-01-24 23:45

Muğla'da lise öğrencisinin ölümüne neden olan sürücü yeniden yargılanacak

Muğla'da, yolun karşısına geçmeye çalışan 15 yaşındaki lise öğrencisi Sıla Akgül'e otomobille çarparak ölümüne neden olan ve 24 bin 300 lira para cezasına çarptırılan Tolga Yağcı (29) kararın istinafta bozulması sebebiyle yeniden yargılanacak.

Yurthaber 31-01-24 07:53

Damadını 15 kurşunla katletti, sözleri kan dondurdu! 'İyi yaptım'

Kastamonu’da Tolga Benderlioğlu (32), mezarlıkta başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden 15 kurşunla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Benderlioğlu'nun; eşi, kayınpederi, kayınvalidesi, kayınbiraderi ve bir akrabaları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Diğer zanlılar ile birlikte adliyeye sevk edilen kayınpeder, adliye girişinde muhabirlerin, “Neden yaptınız?” sorusuna, "İyi yaptım" diye bağırarak yanıt verdi. İşte detaylar...

Haber 26-01-24 13:30

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu'nun Serhat ve Güzide itirafı herkesi şaşırttı! 'Gıcık olmuştum'

MasterChef Türkiye'nin sevilen jürisi Somer Sivrioğlu Berfu Yenenler'in YouTube'da sunduğu Talk Show Perileri programına konuk oldu. Sempatik tavırları ile dikkat çeken ünlü şef Serhat ve Güzide itirafıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 25-01-24 17:46

MasterChef finalisti Tahsin Küçük Demet Akalın'a sert çıktı! Beni sevmiyor olabilirsin ama...

MasterChef finalisti Tahsin Küçük kendisi hakkında eleştirilerde bulunan Demet Akalın'a verdi veriştirdi. Tahsin Küçük'ün sözleri sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 22-01-24 15:08

Final gecesi baygınlık geçirmişti! MasterChef Tahsin Küçük'ün serum yorumu gündem oldu

Her bölümü büyük yankı uyandıran sezonun en heyecanlı yarışmalarından biri olan MasterChef All Star finaliyle de çok konuşulmuştu. Esra ve Tahsin'in finale kaldığı yarışmada şampiyon Esra Tokelli olmuştu. MasterChef All Star 2.si olan Tahsin Küçük, Kerimcan Durmaz'ın YouTube kanalına konuk oldu. Tahsin'in hasta yarışmacılar hakkındaki yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 20-01-24 16:07

Türkiye'yi terk eden Tolga Karel yemek fiyatlarına isyan etti! Dolar bazında...

Son günlerde lokantalardan yapılan paylaşımlarda artan fiyatlar sosyal medyada gündem oluyor. Türkiye'yi uzun zaman önce terk eden Tolga Karel bu konuda paylaşım yaparak yemek fiyatlarına dair sitemini dile getirdi.

Magazin 18-01-24 13:34

Aras Bulut İynemli 'Korkaklığından sustu' tepkilerine yanıt verdi! Candaş Tolga Işık sordu

Aras Bulut İynemli geçtiğimiz aylarda başrolünde yer aldığı Disney'in Atatürk filmini son anda yayınlamaktan vazgeçmesi sonrası açıklama yapmayınca gündeme gelmişti. Candaş Tolga Işık'a konuk olan oyuncu 'Korkaklığından sustu' eleştirilerine ilk kez yanıt verdi.

Magazin 17-01-24 08:33