Melek Baykal Kac Kez Evlendi Haberleri

Melek Baykal Cennet Mahallesi'nde ilk gün 'Çağla Şıkel'i öyle görünce... Saçlar bukle bukle, takma kirpikler...

Cennet Mahallesi dizisi halen daha büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizinin usta ismi Melek Baykal geçtimiz günlerde bir Youtube kanalına konuk oldu. Rol arkadaşları Çağla Şıkel ve Alişan ile ilgili itiraflarda bulunan Baykal," Çağla sürekli kameraya bakıyordu. İlerleyen günlerde dayanamayıp çektim kenara, ‘Top model Çağla’yı unut. Burada ‘Pembe’nin kızı ‘Sultan’sın" ifadelerini kullandı.

Magazin 2024-04-30 14:44:26

Cennet Mahallesi'nin Pembe'si Melek Baykal'dan yıllar sonra gelen Alişan ve Çağla Şıkel itirafı! Biri manken biri türkücü oynayamam...

Müjdat Gezen'in konuğu olan Melek Baykal'dan yıllar sonra Cennet Mahallesi itirafı geldi. Usta oyuncu kendisine ilk teklif geldiğinde Alişan ve Çağla Şıkel'in adını duyunca bakın nasıl bir tepki vermiş. Baykal o iki isimden memnun olmadığını ve o isimlerle dizide rol almak istemediğini itiraf etti.

Magazin 2024-04-28 15:07:41

Kocası öldükten sonra 20 yaş küçük sevgilisiyle evlendi! Rahmetli kocam tarafından bana gönderilen bir melek

49 yaşındaki Lizz Canon eşinin vefatından 4 ay sonra bir paten dersi sırasında tanıştığı 29 yaşındaki Gabriel Castaneda'ya ilk görüşte aşık oldu. Aralarında 20 yıllık yaş farkı bulunan Canon ve Castaneda, evliliklerinin ikinci yılında 43 yaşındaki kız arkadaşları Fatima'yı da dahil ederek çok eşli bir hayata yöneldiler.

Trend 2024-03-29 11:16:23

Bomba iddia: Ebru Gündeş ve Murat Özdemir evlendi! Balayında...

Daha önce 3 kez evlenen şarkıcı Ebru Gündeş, Murat Osman Özdemir ile aşk iddialarıyla gündemdeydi. Ebru Gündeş iddialara göre geçtiğimiz gün Dubai'de evlendi.

Magazin 2024-02-26 13:42:08

Diğer Haber Etiketleri

Melek Baykal Oyuncu cennet mahallesi Alişan sosyal medya ilişki sorunları Ebru Gündeş magazin yaşında İlber Ortaylı düğün osmanlı aktan karakteri kelebe Modacı Özcan Deniz Feyza Aktan Samar Dadgar Özgü Namal ele Yeniden Refah Partisi Konya evlendi sevgilisi İlhan Mansız serkan sağdıç Melek Mosso Bülent Arınç Filistin Deniz Baykal bilgehan baykal Deniz Çakır Burcu Esmersoy Manken nazım akmandil Öğretmen öğrenci Manisa evlilik Yılmaz Gruda Ayşen Gruda Civan Canova Özkan Uğur Çağla Şıkel Cüneyt Özdemir Kemal Kılıçdaroğlu CHP genel başkanı değişim kurultay delege Meksika Esra Erol Caner Toygar Gülşen ünlü şarkıcı ceylan kaç yaşında 2. sayfa Seda Sayan seda sayan kaç yaşında Çağlar Ökten İbrahim Tatlıses Millet İttifakı antalya seçim ünlü oyuncu Hazal Kaya kılıçdaroğlu Hülya Avşar Kazım Akşar istedi taksi Denizli buzz aldrin Astronot sinema oyuncusu Aylin Kabasakal çağla şikel emre altuğ Acun Ilıcalı acun ılıcalı kimdir acun ılıcalı serveti yeliz Şarkıcı Yeliz Şarkılar Bizi Söyler İsmail Hacıoğlu ali erbil anne mu tunç nükhet duru kimdir Sibel Can nükhet duru kaç yaşında nükhet duru yaş Hakan Aysev Ankara dolandırıcılık nafaka Sezer İnanoğlu yeşilçam sezercik Tomris Çetinel Nusret Çetinel istifa Aslı Baykal Levent Gök Aydemir Akbaş Beyhan Benek 2. Sayfa programı müge ve gülşen'le 2. sayfa Suat Suna Melike Öcalan burcu balkanlı Armağan Çağlayan Suudi Arabistan Umut Kurt

İlber Ortaylı damga vurduğu törenle ilgili ilk kez konuştu! Kim olduğunu bilmiyorum, işte o kadar

Sultan II. Abdülhamit Han'ın torunu Berna Osmanoğlu İstanbul'da evlendi. Düğün sosyal medyada geniş yankı buldu. Eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz'ın sözleri tepki çekerken İlber Ortaylı'nın hareketleri ise çok konuşulmuştu. Ortaylı o düğünle ilgili net konuşarak, "Vallahi beni ilgilendirmez. Şevki Yılmaz'ın kim olduğunu da bilmiyorum, tanımıyorum da." ifadelerini kullandı.

Haber 19-02-24 17:11

Kızıl Goncalar'ın Levent'i Özcan Deniz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özcan Deniz kaç kez evlendi? Şarkıları ve dizileri

Özcan Deniz, Kızıl Goncalar dizisinde Levent karakterine hayat veriyor. Kızıl Goncalar dizisi Özgü Namal'ın canlandırdığı Meryem karakteri ile Levent'in farklı yaşamlarına karşın kesişen hayatlarını ve sonrasında gelişen olayları konu edinecek. Yönetmenliğini Ömür Atay'ın üstlendiği, senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar bugün saat 20.00'de Fox Tv'de ekrana gelecek. Peki, Özcan Deniz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özcan Deniz kaç kez evlendi?

Magazin 18-12-23 20:54

Melek Baykal setlere geri dönüyor! Bakın hangi dizide rol alacak

Unutulmaz projelere imza atan usta sanatçı Melek Baykal setlere geri dönüyor. Bir süredir televizyon ekranlarından uzak olan ünlü isim bakın hangi dizi ile izleyicisinin karşısına çıkacak.

Magazin 23-11-23 12:45

'Evlilik' iddialarıyla gündem olan tartışmalı vekil 4. kez dünyaevine girdi

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, 4. kez evlendi. Çiftin nikah şahitliğini Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan yaptı. 74 yaşındaki vekil hakkında çıkan 'evlilik' iddialarıyla bir dönem kamuoyunda sıkça tartışılmıştı.

Haber 28-10-23 22:08

İkinci kez baba oluyor... Beşiktaş'ın efsanesi İlhan Mansız evlendi! İşte nikahtan kareler

Beşiktaş'ın efsane futbolcularından İlhan Mansız iki senedir aşk yaşadığı Azerbaycanlı Lela Leyla ile nikah masasına oturdu. İkinci kez baba olmaya hazırlanan İlhan Mansız nikahtan ilk karelerini sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Magazin 26-10-23 17:19

Ünlü şarkıcı Melek Mosso ve Serkan Sağdıç evlendi! İşte düğünden kareler

Son dönemin popüler şarkıcılarından biri olan Melek Mosso ile manken Serkan Sağdıç evlendi. Geçtiğimiz günlerde aile arasında düzenlenen bir törenle önce nişan ardından bir de kına gecesi yapan çift bugün dünyaevine girdi.

Magazin 11-10-23 21:19

Arınç'tan dikkat çeken İsrail-Filistin yorumu: Ama siz bizi çok yordunuz...

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç İsrail Filistin gerilimiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye'deki tüm siyasetçilerin Filistin davasını desteklediğini belirten Arınç, "Deniz Baykal da dahil" diyerek ekleme yaptı. Filistin'de iki yönetim olduğunu ve bunun bir çelişki doğurduğuna da değinen Arınç Mahmut Abbas'la çok kez bir araya geldiklerini hatırlatarak, "Ama siz bizi çok yordunuz’ dedim. Siz bombayı yiyorsunuz, bize de yardım etmek düşüyor ama ölenler geri gelmiyor ki." ifadelerini kullandı.

Haber 08-10-23 21:52

Yaprak Dökümü'nün Ferhunde'si Deniz Çakır evlendi! Sade gelinliğiyle beğeni topladı

Oyuncu Deniz Çakır bir süredir birlikte olduğu Bilgehan Baykal ile evlendi. Deniz Çakır’ın şahitliğini Sanem İşler Şen ve Zuhal Olcay, Bilgehan Baykal’ın ise Başar Başaran ve Habil Özden yaptı. Çakır'ın sade gelinliğine sosyal medyada beğeni yağdı.

Magazin 11-09-23 15:02

Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil İtalya'da evlendi! Nikah öncesi gözyaşları sel oldu! Aşk bu olsa gerek

Ünlü manken ve sunucu Burcu Esmersoy, yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı iş insanı Nazım Akmandil ile İtal'da dünya evine girdi. Nikah öncesi birbirini ilk kez gören çift gözyaşlarını tutamadı. Kameraya yansıyan o anlar görenleri oldukça duygulandırdı.

Magazin 03-09-23 09:37

Karne almak için okula gitti, öğretmeniyle kaçıp evlendi! Ailesi gelen mesajla bir kez daha şoke oldu

Manisa'da B.A. (18), karne almak için okula gidip bir daha eve dönmedi. Kayıp başvurusunda bulunan ailesi, kızlarının kendisinden 30 yaş büyük 2 çocuk babası muhasebe öğretmeni M.G. (48) ile evlenip hamile kaldığını öğrendi. B.A.’nın ailesi, öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu. Ailenin avukatı Mervan Karaca, öğretmen M.G.’nin, B.A. ile 18 yaşını doldurmadan ilişki yaşadığını söyleyerek, "Şüpheli şahsın ceza alması için elimizden geleni yapacağız" dedi. İşte detaylar...

Haber 25-08-23 11:55

Ayşen Gruda'nın eski eşi Yılmaz Gruda'nın çocukları ve torunu kim? Yılmaz Gruda kaç kez evlendi, kaç çocuğu var?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şair, oyun yazarı ve tiyatro yönetmeni Yılmaz Gruda 94 yaşında hayata gözlerini kapadı. Yakalandığı virüs sonrası böbrek yetmezliği ve yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gören Yılmaz Gruda'nın hayatı hakkında araştırmalar hız kazandı. Yılmaz Gruda kaç kez evlendi, kaç çocuğu var? Ayşen Gruda'nın eski eşi Yılmaz Gruda'nın çocukları ve torunu kimdir? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı.

Magazin 27-07-23 17:24

Melek Baykal Civan Canova'nın vasiyetiydi diyerek paylaştı

Usta oyuncu Civan Canova 67 yaşında hayatını kaybetmişti. Civan Canova'nın akciğerinde kitle tespit edilmişti. 20 Ağustos 2022'de hayatını kaybeden usta isimle ilgili Melek Baykal "Vasiyetiydi" diyerek bir paylaşımda bulundu.

Magazin 26-07-23 13:09

Cennet Mahallesi'nin Organizatör Rıza'sının eşi de çok ünlü çıktı! Görenler gözlerine inanamadı

Bir döneme damga vuran Cennet Mahallesi oyuncularının son halleri sık sık gündem oluyor. Oyuncuları arasında Müjdat Gezen, Melek Baykal, Özkan Uğur, Alişan ve Çağla Şıkel gibi isimlerin yer aldığı dizide Organizatör Rıza karakterine hayat veren Levent Tülek bu rolüyle hafızalara kazındı. Tülek’in eşi de çok ünlü bir isim çıktı.

Magazin 13-07-23 15:56

Cennet Mahallesi'nin Beter Ali'si Özkan Uğur'a rol arkadaşlarından hüzünlü veda! Alişan, Melek Baykal, Çağla Şıkel...

Sanat dünyası bugün bir ölüm haberiyle sarsıldı. Türk müzik tarihine adını altın harflerle yazdırmış olan MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur hayatını kaybetti. Müzisyenliğinin yanı sıra oyunculuk da yapan Özkan Uğur için Cennet Mahallesi dizisinde beraber rol aldığı oyuncu arkadaşlarından veda mesajları geldi. Alişan, Melek Baykal, Çağla Şıkel gibi isimlerin paylaşımları yürek dağladı.

Magazin 09-07-23 13:02

Melek Baykal Özkan Uğur'un acı haberini alışını gözyaşlarıyla anlattı! 'Kendime gelebilmek için...' Ünlü isimlerden peş peşe paylaşımlar

Usta sanatçı, MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur'un vefatı sanat camiasını ve tüm sevenlerini büyük üzüntüye boğdu. Sanat camiasından pek çok isim, Uğur'un vefatından duydukları üzüntüyü yaptıkları paylaşımlarla dile getirirken Uğur'un Cennet Mahallesi dizisinden rol arkadaşı ünlü sanatçı Melek Baykal da telefon bağlantısıyla katıldığı canlı yayında Özkan Uğur'u gözyaşlarıyla anlattı.

Magazin 08-07-23 18:11

Cüneyt Özdemir’den Kılıçdaroğlu’nu kızdıracak sözler: ‘Ölene kadar o koltuktan kalkmaz!’

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinde süregelen 'değişim' ve 'istifa' tartışmalarına bugün bir kez daha "Mücadeleye devam" diyerek yanıt verdi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Kılıçdaroğlu'na başkaldırarak Ankara'ya yürüyüş başlatırken CHP liderine tepki gösteren isimlerden biri de gazeteci Cüneyt Özdemir. Kılıçdaroğlu için "Kaçak güreşiyor" diyen Özdemir, "O koltuktan ölene kadar kalkmaz, hiçbir güç kaldıramaz" sözleriyle dikkat çekti ve 'Deniz Baykal' göndermesi yaptı.

Haber 04-07-23 16:00

İlginç ritüel: Belediye başkanı timsahla 2'nci kez evlendi! Birbirimizi çok seviyoruz...

Meksika'da küçük bir köyün belediye başkanı olan Victor Hugo Sosa, 'eşsiz bir törenle' timsahla ikinci defa evlendi. Düzenlenen törende timsaha gelinlik giydirildiği görülürken damat, birbirlerini çok sevdiklerini söyledi.

Haber 03-07-23 09:39

Damat adayı Caner Toygar evlendi! Nikah şahidi olan Esra Erol'un kocası Ali Özbir bakın ne taktı

"Gelinim Olur Musun?" yarışmasının unutulmaz damatlarından Caner Toygar, bir kez daha evlendi. Bir süredir sunucu Esra Erol ile çalışan Toygar'ın nikah şahitleri de Esra Erol ile eşi Ali Özbir oldu. Ali Özbir'in takı töreninde taktıkları ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 13-06-23 15:21

Ceylan kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu şarkıcı Ceylan kaç kez evlendi? Kim der 48 yaşında, yıllara meydan okuyor!

Şarkıcı Ceylan 7 Haziran 2023 Çarşamba günü 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Son dönemde yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme gelen ünlü şarkıcı ilk albümünü 10 yaşında çıkarmıştır. Peki, Ceylan kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu şarkıcı Ceylan kaç kez evlendi? İşte detaylar...

Magazin 07-06-23 09:28

Seda Sayan kimdir, kaç yaşında? Çağlar Ökten'in eşi Seda Sayan kaç kez evlendi? Ünlü çift 2. Sayfa'da!

Seda Sayan eşi Çağlar Ökten ile 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Ünlü çift, Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in soruları doğrultusunda magazin gündemini değerlendirdi. Daha önce 6 kez nikah masasına oturan Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile geçtiğimiz yıl evlenmişti. Ünlü isim son dönemde yaptırdığı estetiklerle gündeme geliyor. Peki, Seda Sayan kimdir, kaç yaşında? Seda Sayan kaç kez evlendi? İşte detaylar...

Magazin 11-05-23 10:23

Tek kelimeyle o fotoğrafı paylaştı: İbrahim Tatlıses'in kızından dikkat çeken '14 Mayıs' mesajı!

5 kez AK Parti'den milletvekili aday adayı olup listelerde yer bulamayan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Melek Zübeyde Akkaş'ın 'Millet İttifakı' paylaşımı dikkat çekti. Paylaşımına tek kelimelik bir not düşen Akkaş, paylaştığı fotoğrafla 14 Mayıs seçimlerine yönelik bir de mesaj verdi.

Magazin 01-05-23 10:10

50 yıl sonra CHP'de bir ilk! O isim merak konusu oldu

14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlere kısa süre kala milletvekili aday adaylığı ile ilgili çalışmalar sürüyor. CHP'de ise Antalya'da 50 yıl sonra bir ilk yaşanacak. Parti, Antalya'da 50 sene sonra ilk kez Deniz Baykal listede olmadan seçime girecek. 1973'te ilk defa Antalya'dan milletvekili seçilen Deniz Baykal, 50 yılda CHP listelerinden 10 kez girdiği milletvekilliği seçiminde, 9 kez 1. sıradan kendisine yer bulmuştu. Bu seçimde Antalya'da ilk sıradan kimin aday gösterileceği de merak konusu...

Haber 01-04-23 11:26

Taze anne Hazal Kaya setlere geri döndü

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, meslektaşı Ali Atay ile 2019 yılında evlendi. Fikret Ali adında bir çocukları olan ünlü çift, geçen aylarda ikinci bebekleri Leyla Süreyya'yı kucaklarına aldılar. İkinci kez anne olan Hazal Kaya, iş hayatına geri döndüğünü duyurdu.

Magazin 29-03-23 15:59

Altılı masanın adayı gündemde... Melek Baykal ve Fazıl Say cumhurbaşkanı adayını paylaştı!

Altılı masanın 'aday' açıklaması merakla beklenirken sosyal medyanın gündemi de Millet ittifakı... Usta oyuncu Melek Baykal adaylık gündemi sırasında Kılıçdaroğlu'nu paylaşarak "Evet" dedi. Fazıl Say da adayını açıkladı.

Magazin 03-03-23 14:52

Melek Baykal sitem etti! İzin verenler utansın

Cennet Mahallesi, Ferhunde Hanımlar, Hayat Bağları gibi dizilerde yer alan usta oyuncu Melek Baykal sosyal medyayı aktif kullanıyor. Baykal son olarak İstanbul'un bir halini paylaşarak sitem etti.

Magazin 02-03-23 10:41

Usta oyuncu Kazım Akşar kalp krizi geçirip hayatını kaybetti! Melek Baykal acı haberi paylaştı

Usta oyuncu Kazım Akşar'dan acı haber geldi. 2004 yılında “Kadın İsterse” adlı dizideki Cavit rolü ile tanınan usta oyuncunun hayatını kaybetmesi sonrası Melek Baykal da bir paylaşım yaptı. Baykal acı haberi "Bu kadar acının üstüne senin acın kahretti sabah sabah" sözleriyle duyurdu.

Magazin 28-02-23 11:58

Melek Baykal havaalanında taksi krizi yaşadı! Böyle rezillik görmedim 3 kadın 1,5 kilometre yol yürüyoruz

Başrolünde yer aldığı tiyatro oyunu için Denizli'ye giden Melek Baykal ve iki oyuncu arkadaşı, havaalanında taksi krizi yaşadı. Taksilerin havaalanı içinde yolcu almasının yasak olduğunu söyleyen Melek Baykal, paylaştığı videoyla duruma tepki gösterdi. 1,5 kilometre yol yürümek zorunda kaldığını söyleyen usta sanatçı "Böyle rezillik görmedim. Allah aşkına dünyanın neresinde var böyle bir durum. Var da ben mi bilmiyorum? Hastası var, yaşlısı var, engellisi var, hamilesi var" ifadelerini kullandı.

Magazin 26-01-23 10:09

Ay'a ayak basan astronot Buzz Aldrin 93 yaşında dördüncü kez evlendi

Ay'a ayak basan ikinci ABD'li eski astronot Buzz Aldrin, 93 yaşında dördüncü kez evlendi. Los Angeles'ta küçük bir tören ile evlendiklerini belirten Aldrin, "Aşığı ile kaçan gençler kadar heyecanlıyız." ifadesini kullandı.

Haber 22-01-23 00:18

Melek Baykal kimdir, kaç yaşında, kaç kez evlendi? Cennet Mahallesi'nin Pembe'si Melek Baykal Şarkılar Bizi Söyler'de!

Cennet Mahallesi'nin Pembe'si olarak hafızalarımıza yer eden Melek Baykal bu akşam Kanal D'nin sevilen müzik eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor. Melek Baykal kimdir, kaç yaşında, kaç kez evlendi? gibi soruların yanıtları da yeniden araştırılmaya başlandı. Melek Baykal, 7 Ağustos 1954 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen İstanbul'ludur. Babası bir bürokrat olduğu için Ankara-İstanbul arasında mekik dokudu. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 21-01-23 12:16

Cennet Mahallesi'nin Fatoş'u son haliyle 'yok artık' dedirtti! İddialı pozlarına yorum yağdı

Başrollerini Melek Baykal, Müjdat Gezen, Çağla Şikel ve Alişan gibi isimlerin paylaştığı Cennet Mahallesi dizisiyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Aylin Kabasakal, en son Sen Çal Kapımı dizisinde rol almıştı. Aylin Kabasakal'ın son halini görenler şaşıp kaldı.

Magazin 17-01-23 09:50

Acun Ilıcalı serveti ne kadar, kaç kez evlendi? Acun Ilıcalı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İşte eşleri ve çocukları

Ekranların sevilen programlarının yapımcısı Acun Ilıcalı'nın kim olduğu merak ediliyor. Özel hayatı ve serveti ile gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı ACUNMEDYA Grubu ile Exxen platformunun kurucusu, TV8 televizyon kanalı ve Hull City AFC futbol takımının da sahibidir. Peki, Acun Ilıcalı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Acun Ilıcalı serveti ne kadar, kaç kez evlendi? İşte eşleri ve çocukları...

Magazin 15-01-23 14:51

Şarkıcı Yeliz kimdir, gerçek ismi ne? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Yeliz kaç yaşında, aslen nereli, kaç kez evlendi?

Şarkıcı Yeliz, bu akşam Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor. Güçlü sesi ve güzelliği ile dikkat çeken Yeliz hakkında araştırmalar hız kazandı. Şarkıcı Yeliz kimdir, gerçek ismi ne? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Yeliz kaç yaşında, aslen nereli, kaç kez evlendi? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 14-01-23 10:34

Taçsız Prenses Evgin kimdir? Taçsız Prenses'in Evgin'i İsmail Hacıoğlu kaç yaşında, aslen nereli, kaç kez evlendi?

Taçsız Prenses dizisi bu akşam ilk bölümüyle seyircisinin karşısına çıkıyor. Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile büyük dikkat çeken dizide öğretmen Evgin karakterine İsmail Hacıoğlu hayat verecek. Peki, Taçsız Prenses Evgin kimdir? Taçsız Prenses'in Evgin'i İsmail Hacıoğlu kaç yaşında, aslen nereli, kaç kez evlendi? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 10-01-23 20:02

Nükhet Duru kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nükhet Duru Şarkılar Bizi Söyler'de!

Nükhet Duru, Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel programına konuk oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu Şarkılar Bizi Söyler, programında birbirinden ünlü isimler yer aldı. Peki, Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Nükhet Duru kimdir, kaç yaşında? Nükhet Duru kaç yaşında, kaç kez evlendi? İşte ünlü sanatçının hayatı ve biyografisi...

Magazin 01-01-23 04:51

Cennet Mahallesi'nin Organizatör Rıza'sı son haliyle şoke etti! Gören hayrete düştü

Başrollerini Müjdat Gezen, Melek Baykal, Alişan ve Çağla Şikel gibi isimlerin paylaştığı Cennet Mahallesi dizisi, yıllar geçse de Türk televizyonlarının unutulmaz yapımları arasında yer almaya devam ediyor. Cennet Mahallesi dizisinde hayat verdiği Organizatör Rıza karakteriyle akıllarda yer edinen ünlü oyuncu Levent Tülek yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı.

Magazin 29-12-22 18:58

Hakan Aysev kimdir, nereli, kaç kez evlendi? 2. Sayfa konuğu opera sanatçısı Hakan Aysev'in hayatı!

Hakan Aysev, bugün 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile birlikte magazin gündemini değerlendirdi. Ünlü opera sanatçısı, canlı yayın nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Hakan Aysev kimdir, nereli, kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu opera sanatçısı Hakan Aysev kaç kez evlendi?

Magazin 16-12-22 09:51

İnternetten tanışıp evlendi, hayatı kabusa döndü! 'Çetenin ağına düştüm'

Ankara'da bir kişi internetten tanıştığı kadınla evlendi. Kendisinin üzerine 29 ayrı hat çıkan kadın, eşiyle birlikte yaşadığı evi soydu. Bu olay sonrası Murat Alparslan açtığı boşanma davasında verilen kararla ikinci kez hayatının şokunu yaşadı. Mahkeme Alparslan'ın her ay bin TL nafaka ödemesine karar verdi.

Haber 03-12-22 07:51

Yeşilçam'ın Sezercik'i Sezer İnanoğlu 4. kez evlendi! Çocukluk aşkı güzelliğiyle büyüledi

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinde çocuk oyuncu olarak 'Sezercik' lakabıyla rol alan Sezer İnanoğlu 4. kez nikah masasına oturdu. Çocukluk aşkıyla evlenen Sezer İnanoğlu'nun eşi güzelliğiyle büyüledi.

Magazin 21-11-22 18:52

Tomris Çetinel kimdir? Ünlü oyuncu Tomris Çetinel’in yürek sızlatan evlat acısı: Elif Alara Çetinel hayatını kaybetti!

Tomris Çetinel, geçtiğimiz yıl oyuncu eşi Nusret Çetinel'i kaybetmesinin ardından kızı Elif Alara Çetinel'in ölümüyle sarsıldı. Ünlü oyuncunun kızı Elif Alara Çetinel beyin kanaması sonucu hayata gözlerini yumdu. Acı haberi Ferhunde Hanımlar ve Cennet Mahallesi'ndeki oyunculuk performansıyla hafızalara kazınan oyuncu Melek Baykal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Evlat acısı çeken ünlü oyuncu Tomris Çetinel'in üzüntüsü yürekleri yaktı. Peki, Tomris Çetinel kimdir?

Magazin 05-11-22 09:00

Deniz Baykal iddialar sonrası suskunluğunu bozdu! CHP'den istifa edecek mi?

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'la ilgili istifa iddiaları son günlerde yoğunlaşmıştı. Merakla beklenen açıklama bugün geldi. Deniz Baykal, CHP Milletvekili Levent Gök'le yaptığı görüşme sonrasında tartışmalara son noktayı koydu. Baykal ayrıca kızının CHP'den istifasıyla ilgili de ilk kez konuştu.

Haber 02-11-22 18:16

Aydemir Akbaş'tan yıllar sonra gelen acı itiraf! Bunu kimse bilmiyordu

Türk sinemasının 86 yaşındaki usta ismi Aydemir Akbaş, konuk olduğu programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Aydemir Akbaş ilk kez 1964 yılında nikah masasına oturdu ve 3 kez Beyhan Benek'le evlendi. Yeşilçam'ın efsanelerinden olan Aydemir Akbaş, yıllar önce 11 günlükken kaybettikleri bebeklerini anlattı. Bebeklerinin doktor hatası yüzünden öldüğünü söyleyen oyuncu, "Şimdi de iyi ki yaşamamış diyorum..." diyerek dikkat çekti.

Magazin 02-11-22 13:55

2. Sayfa'nın konuğu Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Benek kimdir? Beyhan Benek ve Aydemir Akbaş kaç kez evlendi? Ne iş yapıyor?

Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Benek, ünlü oyuncunun 5 Ekim Çarşamba günü 2. Sayfa magazin programına konuk olmasının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Aydemir Akbaş, 2. Sayfa'da magazin gündemini yorumlayıp Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtladı. Peki Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Benek kimdir? Beyhan Benek ve Aydemir Akbaş kaç kez evlendi?

Magazin 05-10-22 10:36

Suat Suna kimdir? Armağan Çağlayan'ın konuğu Suat Suna nereli ve kaç yaşında, kaç kez evlendi?

Suat Suna, Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtladı ve hayat hikayesini anlattı. 'Aramızda Uçurumlar', 'O Lelli', 'Yalan Değil', 'Bir Ben Yapamam Sensiz' gibi seslendirdiği şarkılarla bir döneme damga vuran ünlü şarkıcının biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette ünlü şarkıcı hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, Suat Suna kimdir? Armağan Çağlayan'ın konuğu Suat Suna nereli ve kaç yaşında, kaç kez evlendi?

Magazin 27-09-22 14:40

Deniz Baykal ile ilgili harekete geçtiler! Vekilliğinin düşürülmesini istiyorlar

Son yapılan seçimlerde milletvekili seçilen ve daha sonra sağlık sorunları nedeniyle Meclis'e gelmeyen eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile ilgili harekete geçildi. Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Baykal'ın vekilliğinin düşürülmesi için ikinci kez talepte bulundu.

Haber 26-09-22 07:32

'Yüzyılın çok eşlisi'! 43 yılda 53 kadınla evlendi: ''Mükemmel eşi arıyordum''

'Yüzyılın çok eşlisi' olarak adlandırılan 63 yaşındaki Suudi erkek Ebu Abdullah, 43 yılda toplam 53 kez evlendiğini iddia etti. Abdullah, sayısız evliliklerini 'kişisel zevk' uğruna değil 'istikrar ve iç huzuru' peşinde olduğu için gerçekleştirdiği konusunda ısrar etti. Ancak tek bir eşiyle bile bağlı kalamaması kafalarda soru işaretleri yarattı. Ancak şimdi aradığını bulduğunu ve yeniden evlenme planı olmadığını açıkladı.

Trend 19-09-22 16:32