Merve Seyma Zengin Haberleri

Basit bir diş çürüğü demeyin! Tehlikeli hastalığın riskini artırıyor

Diş çürüklerinin kalp hastalıklarını tetiklediğine dikkat çeken Periodontoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Kadriye Merve Altıkat, “Özellikle doğumsal kalp rahatsızlığı olan çocuklar, yetişkinler, kalp kapağı protezi taşıyan hastalar, kalp ameliyatı geçirmiş veya kalp yetmezliği bulunan erişkinlerde diş çürükleri ciddi risk oluşturur. Hastalık ilerlemeden uygulanacak ağız ve diş sağlığı bakımı ile birlikte düzenli diş hekimi kontrolleri ile kalp hastalıkları yüzde 70 (önemli ölçüde) azaltabilir” dedi.

Haber 2024-05-10 08:52:39

Merve Taşkın'a gelen mesaj şaşırttı! Eşimi test etmek istiyorum deyip...

"Bizim toplumumuz çok mu ahlaklı? Haberlerde gördüğümüz şeyler ya da benim DM'lerim. Bakmak istiyorlar ve bunu ben zorla yapmıyorum" diyerek gündeme gelen fenomen Merve Taşkın bir kadından aldığı mesajı paylaşarak gündem oldu.

Magazin 2024-05-09 07:54:52

Zengin bir ev hanımıyım dedi! Milyoner kocasına aldatma cezası çok konuşuldu: Tüm parasını alırım

Soudi Al Nadak Dubaili milyoner kocasıyla haytaına dair yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada bir hayli popüler. Kendisini "Zengin bir ev hanımıyım" diyerek tanımlayan Nadak, kocasının kendisini aldatması durumunda ona uygulayacağı cezayı anlattı. Fenomen isim milyoner kocasının kendisini aldatması durumunda tüm parasını alacağını açıkladı.

Trend 2024-05-08 11:21:17

Merve Boluğur yatırımını oraya yapacak! Arsa arayışına başladı

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Merve Boluğur son olarak Serdar Ortaç ile fotoğrafını paylaşmış ve yeni bir şarkı için görüşme aşamasındayız demişti. Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Boluğur şimdi de yatırımlarıyla gündem oldu. Boluğur gayrimenkul yatırımı için arsa arayışında olduğunu açıkladı.

Magazin 2024-05-07 15:43:58

Hem bahar hem yaz aylarına yakışacak göz farı paletleri

Yaza girerken, makyajın enerjisini ve canlılığını göz farlarıyla yakalayın! Her makyaja farklı bir dokunuş katacak bu farlar, stilinizi tazeleyerek öne çıkmanıza yardımcı olacak. Baharın taze esintisinden yazın sıcak günlerine, her anınıza renk katacak göz farı paletlerinden oluşan bir liste hazırladık. Göz alıcı renklerin ve zengin formüllerin buluştuğu bu paletler, hem günlük kullanım için pratik çözümler sunuyor hem de özel etkinliklerde fark yaratmanıza olanak tanıyor. İşte detaylar!

Kadin 05-05-24 15:35

Mutluluğun sırrı bu besinden geçiyor! Baharda depresyon riskini azaltacak 7 besin türü

Baharın gelmesiyle uygulanacak dengeli bir beslenme modeli ile mutluluk hormonunun artabileceğine değinen Uzman Diyetisyen Mısra Beste Köleoğlu, “Triptofan, Omega-3 yağ asitleri, magnezyum, B3 vitamini, folik asit ve antioksidanlar açısından zengin besinlerle beslenerek mutluluk hormonlarımızın düzeylerini artırabilir ve baharın keyfini çıkarabiliriz. Ayrıca, dengeli bir beslenmeyle birlikte meditasyon ve düzenli fiziksel egzersiz de ruh halimizi olumlu etkileyebilir” dedi.

Kadin 03-05-24 10:54

Gökhan Çınar Merve Taşkın'a açık açık sordu! Bedenini göstererek para...

Fenomen Merve Taşkın, Gökhan Çınar’ın Katarsis programına konuk oldu. Çınar müstehcen pozları yüzünden sık sık gündeme gelen Taşkın'a açık açık "Para kazanmanın kolay yolunu insanlara gösterdiğin, bedenini göstererek para kazanmak üzerinden başka insanlara da kötü model örnek olabileceğine dair eleştirilere ne dersin?" diye sordu.

Magazin 30-04-24 10:58

TikTok'ta 'Karagül' adıyla açtığı canlı yayınlar tepki çekmişti! Çocukları hakkında yeni karar

Bursa'da 'Karagül' adıyla TikTok'ta canlı yayın yapan ve 177 bin takipçisi bulunan Merve C. açtığı yayınlarda çocuklarına şiddet uyguladığı iddia edilmiş ve videoları tepki çekmişti. Merve C., adındaki kadın yaptığı bir yayın sırasında başı yarılan çocuğunu aldırış etmeden sosyal medyadaki canlı yayınına devam etmişti. İnfiale neden olan olay sonrası Merve C. gözaltına alındı. Annenin elinden alınan 3 çocuk devlet korumasına girdi.

Magazin 29-04-24 13:02

İç içe nasıl yazılır? İç içe ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe, kelime sayısı oldukça fazla olan, aynı zamanda içerisinde birçok kelime grubu bulunan en zengin dillerden biridir. Kelime grupları içerisinde, iki sözcüğün yan yana gelmesi ile yeni bir anlam kazanan kelimeler de mevcuttur. İmla hatası yapmak istemeyen bireylerin sorguladığı konulardan biri de, bu sözcüklerin bitişik mi yoksa ayrı mı yazılması gerektiğidir. İç içe gibi sözcüklerin doğru ifade biçimine TDK karar verir. Peki, iç içe nasıl yazılır?

Egitim 27-04-24 17:00

İkide bir nasıl yazılır? İkide bir ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

İkide bir nasıl yazılır sorusu, bu sözcüğün nasıl yazılması gerektiğini öğrenmek isteyenler tarafından araştırılmaktadır. Türkçe, sözcük bakımından oldukça zengin bir dildir. Kelimelerin fazlalığı düşünüldüğünde, bazı sözcüklerin doğru yazım şekilleri karıştırılmaktadır. Türk Dil Kurumu (TDK) tarafından İkide bir doğru yazılışı ile ilgili bilgi paylaşılmıştır. Peki, İkide bir nasıl yazılır?

Egitim 27-04-24 16:51

Titanik'teki en zengin adamın cansız bedeninden çıkmıştı! Açık artırmada satılıyor: Değeri...

Titanik’te hayatını kaybeden ve dönemin şartlarında dünyanın en zenginleri arasında kabul edilen John Jacob Astor’ın cansız bedeninden çıkan altın cep saati, bugün açık artırmada satışa sunuluyor.

Haber 27-04-24 15:08

OnlyFans modeli Merve Taşkın 'Cinsellik korkum var' diyerek açık açık anlattı! 'Ayakkabımı yalamak, sakızımı çiğnemek istiyorlar'

Geçtiğimiz aylarda müstehcenlik suçuyla yargılanan sonrasında beraat kararı çıkan sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Gökhan Çınar’ın Katarsis programına konuk oldu. Cinsel yaşamına dair soruları açık açık yanıtlayan Merve Taşkın anlattıkları ile sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 27-04-24 10:44

Prof. Dr. Toros'tan toz taşınımı sözleri 'Bir nevi gökyüzünden gübre yağıyor'

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Toros, çöl tozlarındaki zengin mineral içeriklerin karada bitkiler, denizlerde de canlılar için aslında son derece besleyici olduğuna işaret ederek, "Bir nevi gökyüzünden gübre yağıyor diyebiliriz." ifadesini kullandı.

Haber 25-04-24 17:01

Survivor'da Berna ve Aleyna arasında büyük mücadele! Kavga çıktı, o söz elenen ismi çıldırttı

Survivor All Star'da eleme adayları Berna, Damla Can, Merve ve Aleyna'ydı. Yarışmanın en güçlü kadınları arasında yer alan dört isimden Berna ve Aleyna düelloda kapıştı. Yenilen Berna Aleyna'nın sözü karşısında kendini tutamadı ve ortalık karıştı.

Magazin 25-04-24 07:06

Merve Boluğur 'Gecelerde ben' notuyla paylaştı! O pozlara yorum yağdı

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Merve Boluğur şimdi de son pozlarıyla dikkat çekti. Boluğur 'Gecelerde ben' notuyla peş peşe paylaşım yaptı. Ünlü ismin o karelerine yorum yağdı.

Magazin 24-04-24 09:38

Espritüel nasıl yazılır? Espritüel mi espiritürel mi, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Dilimiz kelime açısından en zengin diller arasında yer almaktadır. Hâl böyle olunca çoğu sözcüğün yazımında yaygın olarak imla yanlışı görülebilmektedir. Dilimizi güzel kullanmak için kelimelerin doğru yazımı ve söyleniş şekilleri hakkında bilgi sahibi olmamız son derece önemli bir konudur. Günümüzde en sık yazım hatası görülen sözcüklerden biri espritüel kelimesidir. Peki, espritüel nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 22-04-24 19:32

Enikonu nasıl yazılır? Enikonu bitişik mi yazılır ayrı mı yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçemiz sözcük yönünden epey zengin olan diller arasında bulunmaktadır. Türkçemizde yer alan kelimeleri doğru bir şekilde yazmak ve telaffuz etmek, dilimize verdiğimiz önemi göstermek açısından son derece önemlidir. Günümüzde birçok sözcüğün yazımında yaygın olarak imla kuralı ihlali yapılmaktadır. Hatalı yazılan sözcüklerden biri enikonu kelimesidir. Peki, enikonu nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 22-04-24 19:30

Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması’nın Ege Bölge Finali Denizli’de yapıldı

Türk mutfağının zengin lezzetlerini korumak ve tanıtmak amacıyla düzenlenen Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışmasının Ege Bölge Finali Denizli’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Yurthaber 17-04-24 11:41

Cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu! Mika Raun zengin koca bulma formülünü anlattı

Çektiği videolar ve danslarıyla fenomen haline gelen Mika Raun geçtiğimiz aylarda Tayland'a gitmiş ve cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu. Yaptırdığı estetiklerle adeta bambaşka biri haline gelen Mika Raun sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. TikTok fenomeni son olarak zengin koca bulma formülünü anlattı. Mika Raun'un videosuna yorum yağdı.

Magazin 13-04-24 15:32

Uçuş ortasında bir anda ayağa kalktı! Zengin koca arıyorum yazılı pankartını kaldırarak herkesi şaşkına çevirdi

Miami'den New York'a gerçekleştirilen bir uçuş sırasında sosyal medya fenomeni Karolina Geits hem ilginç bir hareket yaparak viral olmayı başardı. Yanındaki koltuğun boş olduğunu fark eden kadın bir anda ayağa kalkarak uçakta zengin koca aradığına dair bir anons yaptı. Fenomen ismin, "Zengin bir koca arıyorum. Koltuğum 2A. Eğer zenginsen lütfen bana katıl." sözleri kahkahalara neden oldu.

Trend 13-04-24 15:25

Kazancıyla gündeme geliyordu! Merve Taşkın Türk erkeklerini seviyorum diyerek paylaştı

Geçtiğimiz aylarda müstehcenlik suçuyla yargılanan sonrasında beraat kararı çıkan sosyal medya fenomeni Merve Taşkın kazancıyla da gündeme geliyordu. Onlyfans sayesinde paraya para demeyen Taşkın bakın ne paylaştı.

Magazin 12-04-24 11:10

Bu yana nasıl yazılır? Bu yana ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Sözcük çeşitliliği bakımından zengin bir dil olmasıyla dikkat çeken Türkçede birden fazla ögeden oluşan ifadeler vardır. Bu ifadeler yapıları bakımından değişiklik gösterirken, cümle içerisinde farklı görevlerde kullanılacak şekilde yer alabilir. Günlük konuşma dilinde doğru kullanılsa da yazılı metinlerde hatalı kullanımlarına rastlanan bu yana ifadesi de sıklıkla araştırılır. Dolayısıyla bu yana öbeğinin TDK onaylı olan yazılışı üzerine bilgi sunulmalıdır.

Egitim 05-04-24 19:00

Görevden alındığı iddia edilmişti! AK Partili Abdullah Güler'den Özlem Zengin açıklaması

AK Parti Sivas Milletvekili ve TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in görevden alındığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Güler, "Zengin’in görevinin başında mecliste ki çalışmalarına devam ettiğini kamuoyuna iletmek isterim" dedi.

Haber 04-04-24 17:43

Dünyanın en zengin isimleri belli oldu! Türkiye'den 27 isim var, Selçuk ve Haluk Bayraktar da listeye girdi

Dünyanın en zengin isimleri belli oldu. Milyarderlerin sayısı ve servetleri arttı. Amerikan iş dünyası dergisi Forbes'un Milyarderler Listesi'nde yer alanların sayısı bu yıl 2 bin 781'e yükselirken milyarderlerin toplam serveti 14,2 trilyon dolara ulaştı.

Finans 02-04-24 22:32

Merve Boluğur ve Serdar Ortaç bir araya geldi! Pozlarına yorum yağdı

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur bu defa Serdar Ortaç ile bir araya geldi. İkilinin buluşma nedeni merak edilirken Merve Boluğur ve Serdar Ortaç'ın o karesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 30-03-24 08:28

Bomba iddia... Finali öne çekildi! Ömer dizisinin final tarihi belli oldu

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı Ömer dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen dizinin final yapacağına dair iddialar gündeme gelmeye başladı. İddiaya göre; Ömer dizisinin final tarihi belli oldu.

Magazin 30-03-24 07:56

Demir eksikliği neden olur? Demir eksikliğine ne iyi gelir? Demir eksikliği belirtileri ve tedavisi

Demir vücudumuzun temel ihtiyaçlarından biridir ve sağlıklı bir yaşam için gereklidir. Ancak, birçok kişi demir eksikliği yaşar ve bu durumun ciddi sonuçları olabilir. Demir eksikliği, vücudun yeterli miktarda demir alamaması veya demiri yeterince emememesi durumunda ortaya çıkar. Demir eksikliğiyle başa çıkmak mümkündür. Sağlıklı bir diyetle, demir açısından zengin yiyecekleri tüketmek önemlidir.

Haber 29-03-24 10:59

Survivor All Star'da elenen isim kamera görüntüleri ile belirledi! Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Aleyna, Aysu, Berna ve Merve adada kalmak için düelloda bireysel performanslarını sergilediler. Nefes kesen eleme düellosunun ilk turunu Merve ve Berna kazanırken, Aysu ve Aleyna karşılaşmasında kazananı kamera görüntüleri belirledi. İnceleme sonucu adaya veda eden isim belli oldu.

Magazin 29-03-24 07:27

Türkiye'de böylesi bir daha zor görülür! Dava açmada rekor kırdı, eşine hayatı kabusa çevirdi: Anne, dayı, abi... Tüm aileye tek tek dava açtı

Eşinin altınları alarak evi terk etmesiyle hayatı alt üst olan Merve Kalaycı, asıl kabusu ise boşanma sürecinde yaşadı. Kocasının kendisi ve ailesi hakkında 70'e yakın dava açtığını söyleyen Kalaycı, her hafta duruşma duruşma gezip canından bezdiğini anlattı. Kocanın dava açma rekortmeni olduğunu söyleyen Avukat Ünal İzgi de "Özel uğraşıyor. Eline ne geçecek anlamak mümkün değil" diye konuştu.

Haber 28-03-24 07:57

Fenomen eşini 58 bıçak darbesiyle yaralayan sanık hakim karşısına çıktı

Üsküdar’da YouTuber olan eşi Merve Veziroğlu’nu 58 yerinden bıçaklayan Yunus Yıldırım hakim karşısına çıktı.

Yurthaber 27-03-24 14:06

Aura nedir, aura ne demek? Aura kelimesinin TDK sözlük anlamı

Son zamanlarda sıklıkla duyulan ve ne olduğu merak edilen sözcüklerden biri de aura’dır. Türkçe, binlerce sözcüğün bulunduğu ve kullanıldığı en zengin diller arasında yer alır. Bu zenginliğin korunması ve gelişmesi amacıyla da Türk Dil Kurumu tarafından birçok yetkili görevlendirilmiştir. Sözcüklerle ilgili yapılan araştırmalar sonucunda, sözcüklerin anlamları ile ilgili bilgiler paylaşılmıştır. Peki, aura ne demek? Aura kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 26-03-24 23:48

Merve Taşkın sevgilisinden şiddet gördü! Fenomenin yaralı kolları ve bacakları gündemde... Tehlikeli yerlerime fazlasıyla vuruyordu

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın sevgilisi tarafından uğradığı şiddeti paylaştı. Kanlar içindeki hallerini paylaşan Merve Taşkın "Burnumu yumrukluyor, cinsel organıma tekmeler atıyordu" dedi.

Magazin 25-03-24 07:05

Dünyanın en zengin insanı Mark Zuckerberg 300 milyon dolarlık yat aldı! Lüks yatın içinde yok yok

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan ve bünyesinde WhatsApp, Facebook, Instagram ve Messenger gibi sosyal medya platformlarını barındıran Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg, 40'ıncı yaşına girmesine az zaman kala kendisine 300 milyon dolarlık süper lüks bir yat hediye etti. Lüks yatın içinde yok yok...

Magazin 23-03-24 11:11

Tuzla’da Şehit Ahmet Köroğlu adına yeni kütüphane açıldı

Tuzla Belediyesi, Şifa Mahallesi’nde yaşayan ve ocak ayında Irak’ın kuzeyinde sürdürülen Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu anısını yaşatmak amacıyla modern tasarımlı ve 5 bin kitaplık zengin koleksiyona sahip bir kütüphane daha hizmete açtı.

Haber 21-03-24 14:50

Benim kocam Afgan diyerek paylaştı! Sosyal medyadan gelen eleştirilere böyle cevap verdi... Afganistan'a dönün diyorlar

TikTok'ta 'mervemollaoğlu' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Merve Mollaoğlu isimli bir kadın "Benim kocam Afgan" diyerek yaptığı paylaşımıyla 1 milyonu aşkın izlenmeye ulaştı. Afganistanlı bir kişiyle evlendiğini öğrenenlerin verdiği tepkilere sosyal medyadan cevap veren Mollaoğlu'nun sözleri dikkatleri çekti.

Trend 20-03-24 08:55

Acun Ilıcalı, 'Bir Survivor kadınının ayağı' diyerek paylaştı! Merve Aydın'ın ayağı sosyal medyayı salladı

Survivor All Star'ın iddialı isimlerinden biri olan Merve Aydın son dönemde hamilelik iddiaları ile gündeme gelmiş Acun Ilıcalı ise iddiaların doğru olmadığını söylemişti. Merve Aydın şimdi de ayağı ile sosyal medyada gündem oldu. Merve Aydın'ın yaralar içindeki ayağını Acun Ilıcalı, 'Bir Survivor kadınının ayağı' diyerek paylaştı. O gönderiye kısa sürede yorum yağdı.

Magazin 19-03-24 07:55

Zekât hesaplama 2024: Zekât nasıl hesaplanır? 2024 Diyanet zekât hesaplama

Zekât din bilimi terimi olan ve Arapçadan dilimize ödünçlenen bir sözcüktür. Bu din bilimi terimi İslam’ın 5 şartından birini temsil eder. Zengin bir kimsenin sahip olduğu mallar dinen zenginlik ölçütünü karşılamakta ise bu kişinin zekât vermesi gerektiği bilinir. Bu kapsamda zekâtın ne anlama geldiğiyle birlikte kimlere verilebildiği, nasıl hesaplandığı ve ödendiği gibi hususlara değinilmelidir. Böylece sahip olunan mallardan hangi oranda zekât verilmesi gerektiği anlaşılacaktır.

Finans 17-03-24 17:16

Merve Taşkın 216 bin TL kira ödediği lüks evinin terasında güneşlendi! O anları paylaştı

Fenomen Merve Taşkın sosyal medya paylaşımları kadar lüks yaşantısıyla da dikkat çekiyor. Taşkın son olarak lüks evinin kirasını paylaşarak terasında güneşlendiği anları takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 17-03-24 13:05

Kirazın faydaları nelerdir? Kiraz hangi hastalıklara iyi gelir?

Gerek lezzetinden kaynaklı gerekse insan sağlığı üzerindeki olumlu etkilerinden faydalanmak amacıyla tüketilen birçok farklı meyve çeşidi vardır. Kiraz da zengin besin değeri ile dikkat çeken meyve çeşitlerinden biridir. Prunus türüne ait pek çok ağacın meyvesi, kiraz olarak adlandırılmaktadır. İçerisinde çekirdek bulunan ve çoğunlukla kırmızı renge sahip olan bu meyvenin sağlık açısından önemli yararları vardır. Peki, kirazın faydaları nelerdir ve hangi hastalıklara iyi gelir?

Haber 16-03-24 18:48

Rihanna çatı katı dairesini satışa çıkardı! Aylık aidatı 8 bin 814 dolar! Değer ise dudak uçuklattı

Son dönemde Hindistan'ın en zengin ailesinin düğününde sahneye çıkarak adından söz ettiren Rihanna şimdi de Los Angeles'taki çatı katı dairesi ile gündem oldu. Aylık aidatı 8 bin 814 dolar evin değeri ise dudak uçuklattı.

Magazin 16-03-24 09:42

Tekirdağ'ın ramazan çöreği için coğrafi işaret başvurusu! Kendine has kokusu ve tadı var... 'Günlerce bozulmuyor'

Tekirdağ'da geleneksel ramazan lezzeti "ramazan çöreği"nin coğrafi işaret tescili için başvuru yapıldı. Kentin zengin gastronomi kültüründe özel bir yere sahip ramazan çöreği, geçmişten bugüne uzanan lezzet mirası olarak biliniyor. Bu lezzetin korunması, ulusal ve uluslararası alanda tanıtılması amacıyla Trakya Kalkınma Ajansı koordinasyonunda, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğiyle Türk Patent ve Marka Kurumuna coğrafi işaret başvurusu yapıldı.

Yemek 15-03-24 14:12

İstiklal Caddesi'nde tarihi keşif! 130 yıllık gizemli tünel bulundu: Zenginlerin kullanım amacı şaşırttı

Her santimetresinde bir tarih barındıran İstanbul'da yeni keşifler geçmişe ışık tutmaya devam ediyor. 2017'de Rumeli Han'ın restorasyonu sırasında altında keşfedilen 130 yıllık gizli tünel tarih meraklılarını heyecanlandırdı. Rivayete göre tünel, halkın arasına karışmak isteyen zengin kişiler için inşa edildi. Toplam 1400 metrekarelik alanın ilerleyen zamanlarda konserlere de ev sahipliği yapması bekleniyor.

Haber 14-03-24 10:47

Tepsi kebabı tarifi: Tepsi kebabı nasıl yapılır?

Tatlıları, ana yemekleri, çorbaları, atıştırmalıkları ile Hatay mutfağı Türkiye’nin en zengin mutfaklarından biri olarak kabul edilir. Bu zenginliğin bir nedeni de çeşit çeşit kebaplardır. Meşhur tepsi kebabını ise siz de kendi mutfağınızda yapabilirsiniz. Tarif adımlarını ve gerekli malzemelerin listesini de aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek 14-03-24 00:21

Survivor'da Gizem ve Merve'nin barışmasından memnun olmayan Aleyna'nın bakışları dikkatlerden kaçmadı! Sosyal medyanın diline düştü

Survivor All Star'da Aleyna'nın Gizem'i Merve'yi yazması konusunda ikna etmesi sonucu yakın arkadaş olan Gizem ve Merve küsmüştü. Son bölümde Gizem ve Merve'nin sarılıp barıştığı anda ise Aleyna'nın bakışları dikkat çekti.

Magazin 13-03-24 10:15

Sahur için kıymalı börek tarifi: Sahurda kıymalı börek nasıl yapılır?

Çeşit çeşit yiyeceklerin süslediği iftar sofralarının yanı sıra bir o kadar zengin olan sahur sofralarında uzun süre tok tutan, susatmayacak yiyecekler tercih edinir. Pratik ve tam da sahurluk tarifler arıyorsanız aşağıdaki sahur için kıymalı börek tarifimize mutlaka bir göz atmalısınız. Afiyet olsun.

Yemek 11-03-24 22:12

Orman kebabı tarifi: Orman kebabı nasıl yapılır?

Türk mutfağının geleneksel lezzetleri ülkenin dört bir yanında ün kazanmıştır. Bu zengin lezzetlerden biri de orman kebabıdır. Meşhur orman kebabı tarifini kullanarak ise siz de evinizde kendi mutfağınızda bu eşsiz lezzeti yapabilirsiniz.

Yemek 10-03-24 18:36

Merve Taşkın babasının mezarını paylaşmıştı! Son pozuna gelen mesaj şoke etti

OnlyFans platformundan aylık 100 bin dolar kazandığını açıklayan fenomen Merve Taşkın paylaşımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde babasının mezarını paylaşan Taşkın gelen bir mesaja ilginç yanıt verdi.

Magazin 10-03-24 08:36

Altın çileğin faydaları nelerdir, altın çilek hangi hastalığa iyi gelir? Altın çilek günde ne kadar yenmeli?

Hem vitamin hem mineral hem de çeşitli antioksidanlar açısından zengin olan birçok meyve türü vardır. Altın çilek de bu meyve türlerinden biri olarak bilinmektedir. Bilimsel ismi Physalis peruviana olan altın çilek, Physalis ailesine mensup meyveli bir bitki çeşidi olarak karşımıza çıkmaktadır. Yüksek lif içeriğine sahip olan bu meyvenin sağlık açısından da önemli etkileri mevcuttur. Peki, altın çileğin faydaları nelerdir, hangi hastalığa iyi gelir ve günde ne kadar yenmeli?

Haber 09-03-24 19:04

Hurmanın faydaları nelerdir? Günde kaç tane hurma yemek gerekir, hurma bağırsaklara iyi gelir mi?

Hurma, palmiyegiller ailesine mensup, yaygın olarak çöl, tropikal ya da ılıman iklimin egemen olduğu bölgelerde yetişen faydalı bir meyve olarak karşımıza çıkmaktadır. Koyu kahverengi renge sahip olan hurmanın ana yurdu ise Orta Doğu olarak bilinmektedir. Çeşitli vitamin ve mineraller açısından epey zengin olan hurmanın, insan sağlığı üzerinde pek çok olumlu etkisi mevcuttur. Peki, hurmanın faydaları nelerdir, günde kaç tane hurma yemek gerekir ve bağırsaklara iyi gelir mi?

Haber 08-03-24 18:29