Ozel Halk Otobusu Ucretsiz Mi Haberleri

Pastörize inek sütünde kuş gribi virüsü bulundu! 8 eyalette tespit edildi: 'Güvenli mi?' tartışmalarını beraberinde getirdi

Amerika Birleşik Devletleri Sağlık Bakanlığına bağlı FDA, pastörize inek sütünde kuş gribi virüsünün parçalarının tespit edildiğini söyledi. Pastörizasyonun inek sütündeki virüs üzerindeki etkilerine ilişkin test sonuçlarını beklendiğini dile getiren FDA, halk arasında ortaya çıkan 'güvenlik' tartışmalarının sonrasında bugüne kadar ticari sütün güvenli olduğu değerlendirmesini değiştirecek hiçbir şey görülmediğini söyledi.

Trend 2024-04-24 09:17:30

Bahçeli'den olay 'yerel halk' çıkışı! Mehmet Şimşek'i mi hedef aldı? Skandalların asal sorumlusu diyerek tepki gösterdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'yerel halk' çıkışı gündem yarattı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Türk vatandaşları için kullandığı 'locals' kelimesinin yankıları sürerken; MHP lideri Bahçeli'den çok sert bir tepki geldi. Bahçeli "Türk milletini 'yerel halk' ifadesiyle değersizleştirmeye hizmet eden müfsit zihniyetin, son günlerde maruz kaldığımız skandalların asal sorumlusu olduğunu hiç kimse inkar edemeyecektir." diye konuştu.

Finans 2024-04-22 14:14:02

AK Parti görevlisinin üyelik teklifine Ekrem İmamoğlu'ndan esprili yanıt! 'Ne kadar istiyorsunuz beni ya'

Sancaktepe'de halk buluşması öncesinde esnafı ve seçim çadırlarını ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu, AK Parti'nin seçim çadırındaki bir görevli üye olmaya davet etti. Davete gülümseyen İmamoğlu, "Beni mi üye yapacaksın? Ne kadar istiyorsunuz beni ya. Her şeyin ötesinde sulh içinde bir seçim ortamı olsun. Kimsenin burnu kanamasın, kimsenin gönlü kırılmasın. Fikirler yarışsın" yanıtını verdi

Haber 2024-02-23 19:49:11

Yeğen nasıl yazılır? Yeğen mi yiğen mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Halk arasındaki günlük konuşma dilinde bazı kelimelerin telaffuzları farklı şekilde yerleştiği hali ile kullanılır. Bu durum bu kelimelerin yazımları sırasında da hata yapılmasına neden olur. Yeğen ya da yiğen olarak da telaffuz edilebilen bu kelime de en sık yazım hatası yapılan kelimeler arasında yer alır. Türkçe yazım kurallarına uygun yazılmadığı sürece yazımında hataya düşülür.

Egitim 2023-11-28 18:27:21

Laubali nasıl yazılır? Laubali mi labali mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Yabancı dillerden Türkçeye birçok kelime geçmiştir. Bu kelimeler zaman içinde halk arasındaki söyleniş biçimleri ile aldıkları ekler ile değişir, dönüşür ve Türkçeleşirler. En sık yazım yanlışı da bu kelimelerin yazımlarında yapılır. Yabancı kökenli kelimeler Türkçeleşirken değişime uğrarlar ve böylece Türkçede rahatlıkla kullanılabilirler. Yazım yanlışlarının önüne geçebilmek için Türkçe yazım kuralları hazırlanmıştır. Kurallara uyulması yazım hatası yapılmaması adına son derece önemlidir.

Egitim 14-11-23 03:45

'Yüzde 99 ihtimalle...' diyerek açıkladı! Özgür Özel'le söylediği o cümle... Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CHP'ye geri dönecek mi?

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP genel başkanlığına seçilen Özgür Özel'e söylediği bir cümleyi açıkladı. Özcan "Özel'e, 'Siz ne zaman dönmemi isterseniz, dönüş için dilekçemi vermeye hazırım' dedim." ifadelerini kullandı. Devamında CHP'ye geri dönüş ihtimaliyle ilgili oran veren Özcan "Geri dönüşümün sağlanacağını düşünüyorum. Yüzde 99 ihtimal ile Cumhuriyet Halk Partisi'ne dönüş yapacağım" dedi. Özcan, yerel seçimlerde de CHP'den aday olacağını ifade etti.

Haber 08-11-23 09:41

ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ BİRLİĞİ 65 YAŞ ÜSTÜ ÜCRETSİZ ULAŞIM KARARI: Özel halk otobüsü ücretsiz mi, 65 yaş üzeri ücretsiz ulaşım kalktı mı?

65 yaş üstü ücretsiz ulaşıma yönelik karar özel halk otobüsü esnafı tarafından açıklandı. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, 65 yaş üzeri için özel halk otobüsü ücretsiz mi? 65 yaş üzeri ücretsiz ulaşım kalktı mı? İşte detaylar...

Finans 16-10-23 07:44

Gözü doymuş nasıl yazılır? Gözü doymuş ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türk Dil Kurumu (TDK) Türkçede yer alan sözcük tiplerinin güncel ve doğru yazım biçimlerini resmi sitesindeki yazım kılavuzlarında yayımlıyor. Halk arasında çok fazla kullanılan ‘gözü doymuş’ gibi deyimlerin doğru yazım biçimleri de deyimler sözlüğü sayesinde online olarak sorgulanabilmektedir. Yazım kılavuzlarında en fazla aratılan konulardan biri deyimlerin nasıl yazılması gerektiğidir. Bu deyimlerden biri de ‘göze doymuş’tur. Gözü doymuş nasıl yazılır? Ayrı mı, birleşik mi?

Egitim 09-10-23 18:31

65 yaş aylığı şartları değişti mi? 65 yaş aylığı şartları nelerdir?

Halk arasında yaşlılık maaşı olarak bilinen 65 yaş aylığı, gerekli şartları karşılayan 65 yaş ve üzerindeki kişilere verilen bir aylıktır. Bu aylıktan yararlanmak isteyenlerin bazı şartları yerine getirmesi gerekir. Ayrıca başvuru sırasında sunulması belgeler mevcuttur. 65 yaşını doldurmuş olan ya da tanıdığı olan kişiler bu aylığın hangi şartlarla alındığını merak ediyor. 65 yaş aylığı şartları nelerdir?

Haber 25-08-23 17:43

Sohbet nasıl yazılır? Sohbet mi sohpet mi, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçemizde bulunan sözcükleri hem doğru bir şekilde yazmamız hem de doğru bir şekilde okumamız gerekmektedir. Halk dilinde çoğu sözcük yanlış olarak öğrenildiği için hem yazımında hem de söyleniş biçimlerinde hatalara rastlanılmaktadır. Bu durum kelimelerin manasının bozulmasına da neden olmaktadır. Dilimizde yaygın olarak kullanılan ve yazımında da çok sık yanlışlık yapılan sözcüklerden biri sohbet kelimesidir. Peki, sohbet nasıl yazılır, TDK’ye doğru yazılışı nedir?

Egitim 31-07-23 16:06

MECLİS OLAĞANÜSTÜ TOPLANTISI bitti mi? Meclis neden olağanüstü toplandı?

Meclis olağanüstü toplantısı ile ilgili araştırmalar basında yer alan haberlerin ardından hız kazandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkan olduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) bazı vergilerdeki artışlarla ilgili genel görüşme yapılmasına ilişkin önerisini müzakere etmek üzere, olağanüstü toplandı. Peki, Meclis olağanüstü toplantısında ne görüşüldü?

Haber 25-07-23 18:06

El âlem nasıl yazılır? El âlem ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Bazı Türkçe kelimeler halk arasındaki telaffuzları esnasında değişime uğraması, farklı kelimeler ile bir araya gelerek birleşik türde ve yeni anlamlara karşılık gelen kelimeler üretmesi gibi nedenlerle yanlış yazılır. Bu tür yazım yanlışlarının yapılmasını önleyebilmek amacı ile Türkçe yazım kuralları geliştirilmiştir. Belirlenen kurallara uyulduğu sürece yazım ve telaffuz hataları yapılması söz konusu değildir.

Egitim 16-06-23 17:50

Eğlence nasıl yazılır? Eğlence mi eylence mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Farklı ülkelerin dillerinden birçok kelimenin yer aldığı Türkçe dünyadaki en zengin kelime hazinesine sahip olan dillerden biridir. Ancak Türkçedeki çoğu kelime öz Türkçedir ve Türkçede bir kelime birden fazla anlama karşılık gelebilir. Bazı kelimeler halk arasında söylenirken değişikliğe uğradığı için yazımlarında da hataya düşülebilir. Eğlence kelimesi de yazımında sık sık hata yapılan kelimelerden biridir.

Egitim 16-06-23 16:39

Birader nasıl yazılır? Birader mi bilader mi, TDK'ye gör doğru yazılışı nedir?

Türkçedeki birçok kelime dilimize sonradan ve farklı ülkelere ait dillerden gelip yerleşmiştir. Bu tür kelimeler zamanla ek alarak ya da halk arasında söyleniş biçimleri ile şekillenerek Türkçeleştirilmiştir. Birader de farklı bir dilden gelen bir kelimedir ve bu kelimenin yazımında sık olarak hataya düşülür. Yazım hatası yapılmaması için Türkçe dil bilgisi kurallarına uyulmalıdır.

Egitim 08-06-23 16:59

Ağabey nasıl yazılır, ağabey yazımı nasıl olmalıdır? Ağabey mi abi mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Zengin diller arasında öne çıkan Türkçe, kısaltılmış bir şekilde de kullanılan pek çok kelimeyi kapsar. Bu bağlamda halk ağzında farklı şekilde kullanıldığı görülen sözcüklerin doğru yazılışları yaygın olarak araştırılır. TDK kaynak olarak alındığı takdirde doğru yazılışı kolaylıkla açıklanabilen bu sözcükler arasında ağabey de vardır. Peki, ağabey yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 20-04-23 09:56

Ekşi nasıl yazılır, ekşi yazımı nasıl olmalıdır? Ekşi mi eşki mi, TDK'ye gör doğru yazılışı nedir?

Türkçe kelime bakımından oldukça geniş bir dildir. Birçok kelimenin yazılışı ve söylenişi konusunda sık sık hatalar yapılır. Özellikle halk arasındaki kullanımlar ve bölgelere göre ağız farklılıkları kelimelerin yanlış bir şekilde yazılmasına neden olur. Bu yüzden gün içerisinde sıklıkla kullanılan kelimelerin bile nasıl yazılması gerektiği konusunda kafalar karışıyor. Peki, ekşi yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 20-04-23 09:41

Boyun bağı nasıl yazılır, boyun bağı yazımı nasıl olmalıdır? Boyun bağı ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Pek çok birleşik sözcüğün yer aldığı Türkçe, halk arasında yaygın olarak kullanılan kelime öbeklerini içerir. Bu bağlamda boyun bağı gibi kalıplaşmış olan kelime öbeklerinin nasıl yazıldığı da merak konusu olur. Söz edilen birleşik kelimenin iki ayrı sözcükten oluştuğu görülür. Dolayısıyla boyun bağı yazılırken bu iki sözcük arasında boşluk bırakılıp bırakılmadığı TDK üzerinden öğrenilebilir. İsim türündeki bir sözcük olan boyun bağının doğru yazılışı nasıldır?

Egitim 10-04-23 14:02

Oldubitti nasıl yazılır, oldubitti yazımı nasıl olmalıdır? Oldubitti ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Bir işi aceleye getirip hemen sonuca bağlamaya oldubitti denir. Bu kelimenin cümle içerisinde genellikle oldubittiye getirmek şeklinde bir kullanımı vardır. Halk arasında sıklıkla kullanılan bir kelimenin yazımı hakkında pek çok hata yapılmaktadır. Bu kelimenin yazımı ile ilgili farklı bilgiler bulunması kelimenin doğru yazılışını merak edenler için kafa karışıklığına sebep olabilmektedir. Peki, oldubitti kelimesinin doğru yazılışı nasıldır?

Egitim 10-04-23 13:44

SON DAKİKA | Adaylığı dün açıklanmıştı... CHP'nin Muharrem İnce sözleri çok konuşulacak! 'Çekilmesini bekliyoruz'

Son dakika... Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir önceki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin adı son günlerde gündemde! İnce, dün partisinin Cumhurbaşkanı adayı seçilmişti. CHP kurmayları İnce'nin adaylığının Kılıçdaroğlu adına olumsuz bir durum olacağını düşünüyor. Muharrem İnce, adaylıktan çekilecek mi? CHP'den çok konuşulacak bir çıkış geldi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 13-03-23 11:20

Ayaküstü nasıl yazılır, ayaküstü yazımı nasıl olmalıdır? Ayaküstü ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe zengin sözcük dağarcığına sahip diller arasındadır. Bu dil arasında basit, türemiş ve birleşik olmak üzere 3 sözcük türü vardır. Birleşik kelimelerin nasıl yazıldığı, ayrı mı birleşik mi yazıldığı ise ayrıca merak konusudur. Ayaküstü kelimesi de gün içerisinde sıklıkla kullanılan birleşik sözcüklerden biridir. Halk arasında sıklıkla kullanılan ayaküstü kelimesi nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 24-02-23 17:19

Fitre ramazan ayından önce verilebilir mi? 2023 fitre ne kadar oldu? Diyanet açıkladı

2023 yılı fitre bedeli belli oldu. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada deprem ayrıntısı dikkat çekti. Halk arasında fitre diye bilinen fıtır sadakası; insan olarak yaratılmanın ve Ramazan orucunu tutup bayrama ulaşmanın bir şükrü olarak; dinen zengin olup Ramazan ayının sonuna yetişen müslümanın, belirli kimselere vermesi vacip olan bir sadakadır. Peki, Fitre ramazan ayından önce verilebilir mi? 2023 fitre ne kadar oldu? İşte konu hakkında ayrıntılı bilgiler...

Finans 09-02-23 14:40

Erdal Erzincan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Erdal Erzincan evli mi, eşi kim?

Erdal Erzincan'ın kim olduğu ve hayatı hakkında bilgiler merak ediliyor. Kanal D ekranlarının sevilen müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları arasında yer alan Erdal Erzincan 1971, Erzurum doğumlu Türk halk müziği sanatçısıdır. Küçük yaşlardan itibaren yaşadığı bölgenin folklorunu gözlemlemeye başladı ve bağlamayla o yaşlarda tanıştı. İşte hakkında tüm bilgiler...

Magazin 04-02-23 18:52

Bir mahallede şaşırtan olay! Halk korkuyor, sabahlara kadar uyumuyor

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki 17 Ağustos Mahallesi, dikkat çeken bir iddiayla gündemde. Yukarı Hereke bölgesinde bulunan taş ocaklarında gerçekleştirilen kontrollü patlatmaların, mahalledeki binalarda çatlakların oluşmasına neden olduğu öne sürüldü. Muhtar Halil Taş, her patlamada mahallenin beşik gibi sallandığını iddia etti. Taş, “Halk korkuyor, sabahlara kadar uyumuyor. Gece yarısı beni arayıp deprem mi oldu, diye soruyor” dedi. Taş ocağı yetkililerine göre ise kanuna aykırı bir durum yok.

Haber 16-01-23 17:02

Zemheri ne zaman başlıyor, ne kadar sürer? Zemheri ayı başlangıç tarihi!

Soğuk havaların etkisini göstermeye başlaması ile birlikte halk arasında karakış olarak bilinen zemheri ayı hakkında da araştırmalar hız kazandı. Zemheri ne zaman başlıyor, ne kadar sürer? Zemheri ayı başlangıç tarihi belli mi? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Yaklaşık kırk gün süren zehheri ayı kışın en sert zamanı olarak biliniyor. İşte konu hakkında tüm detaylar...

Haber 15-12-22 09:50

Dördüncü kez kalp krizi geçirdi, uyandığında ilk sözü 'Yine mi ölmedim' oldu

Kahramanmaraş’ta indiği halk otobüsünde kalp krizi geçirdikten sonra hastanenin acil servisinde hayata döndürülen 39 yaşındaki Mehmet Yıldız uyandığı anda ''yine mi ölmedim'' dedi. Yıldız'ın dördüncü kez kalp krizi geçirdiği ve kalbinde 9 stent takılı olduğu belirtildi. Yıldız, "Ben halk otobüsünde yolculuk yapıyordum. Bundan önce kalp krizleri geçirmiştim. Hastaneye gelmişiz, kalp masajının ardından gözümü gözümü açmışım, ‘yine mi ölmedik’ demişim. Kendimizi toparladık'' şeklinde konuştu.

Haber 14-12-22 11:35

TOKİ başvuru tarihine dikkat! TOKİ başvurusu ne zaman bitiyor, bitti mi? 250 bin sosyal konut için son şans

TOKİ sosyal konut projesi başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve T. Halk Bankası A.Ş.'nin Proje İlinde bulunan yetkili Şubelerinde yapılabiliyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 250 bin sosyal konut projesi kapsamında inşa ettirilecek konutlar için işlemler e- Devlet’ten 28 Ekim’e kadar yapıldı. Banka başvuruları ise devam ediyor. Peki, TOKİ başvurusu ne zaman bitiyor, bitti mi?

Finans 31-10-22 09:13

30 yaşından sonra canlı ve dinamik bakışlara sahip olunabilir mi?

Halk arasında bilenen haliyle Bella eyes uygulaması ile kalkık kaşlar ve badem göz görüntüsü elde edilebilir. Ancak unutmamak gerekir ki her yüz şeklinin ideal göz şekli farklıdır. İdeal olarak bilinen göz şekli ise anatomide mevcut olan hafif yukarı doğru olan eliptik çekikliktir.

Kadin 26-10-22 16:33

AK Partili Kabaktepe ile Halk Ekmek yetkilileri arasında gerginlik! Yanına gelip 'Baskınla olmaz' dediler: Sakin olun, ilan ederek geliyoruz

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde yer alan İBB Hadımköy Halk Ekmek Fabrikası'nın çalıştırılmadığı yönünde AK Parti'den tepki geldi. Fabrikaya yakın bir noktadan basın açıklaması yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, fabrikada ekmek üretilmediğini öne sürerek "Fabrikayı açtıysanız, niye çalıştırmıyorsunuz, milleti kandırmak için mi yola çıktınız?" dedi. Kabaktepe'nin konuşmasının sonunda yanına İBB Halk Ekmek A.Ş yetkilileri gelirken, ortamda gergin anlar yaşandı.

Haber 21-10-22 13:28

Çin'de Covid-19 kısıtlamaları: 'Hükümet ölmemizi mi istiyor?'

Çin'de Covid-19'un yayılmasını engellemek için uygulanan kısıtlamalar devam ediyor. Nisan ayında Şanghay'da alınan karantina önlemlerinin ardından ülkede en az 30 farklı bölgede yeniden milyonlarca kişiye evde kalma talimatları veriliyor, halk gıda ve temel ihtiyaç ürünlerinde kıtlık yaşandığını söylüyor.

Haber 12-09-22 13:54

Tunç Soyer gelen eleştirilere İsmail Küçükkaya'nın programında yanıt verdi: Vahdettin ile Fatih Sultan Mehmet Han bir mi?

Son dakika haberi: İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 9 Eylül'de yaptığı 'Osmanlı'yla ilgili açıklamaları için gelen eleştirilere Halk TV'ye geçen İsmail Küçükkaya'nın programında yanıt verdi. Soyer, "Osmanlı, Selçuklu bizim atamız ama Vahdettin ile Fatih Sultan Mehmet Han bir mi? Mustafa Kemal için 'hain' demiş, suikastler düzenlemiş" dedi.

Haber 12-09-22 10:08

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, gündemi değerlendirdi:

"(Edremit Kitap Fuarı'ndaki bazı konuşmalar) Helalleşmekten bahsedenler, önlerine imkan geldiğinde hesaplaşmaktan ya da yargılamaktan bahsediyorlar. Bu tehdit diline pabuç bırakacak halimiz yok" - "(Şarkıcı Gülşen'in imam hatipliler konusundaki sözleri) Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı'na çağrımız şudur: Siz bu tehdit dilinin ve bu küçük görme dilinin neresindesiniz? Önünde misiniz, arkasında mısınız, yanında mısınız, yoksa karşısında mısınız? Bununla ilgili bir açıklama da ortaya koyarsanız helalleşmeniz gerçekten samimi mi değil mi bu millet de görmüş olur"

Yurthaber 25-08-22 19:05

İsmail Küçükkaya Halk TV'ye mi transfer oldu, FOX TV'den ayrıldı mı? Çalar Saat'i sunan İsmail Küçükkaya kimdir?

İsmail Küçükkaya'nın yeni adresi belli oldu. FOX TV Çalar Saat programında yıllardır izleyici ile buluşan ünlü gazeteciye ilişkin dikkat çeken açıklama meslektaşı İsmail Saymaz'dan geldi. İsmail Saymaz, Twitter hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Peki İsmail Küçükkaya Halk TV'ye mi transfer oldu, FOX TV'den ayrıldı mı? Çalar Saat'i sunan İsmail Küçükkaya kimdir?

Haber 24-08-22 07:44

Tek tek dökülmesini mi bekliyorsunuz? Tedavi edilmezse dişsiz kalırsınız: Bruksizm nedir?

Bruksizm, halk arasında diş sıkma olarak da bilinen bir diş sağlığı problemidir. Çok yaygın olmasına rağmen çok az kişi bruksizm yaşadığının farkındadır. Diş gıcırdatma tedavi edilmezse mine kaybına, diş etlerinin çekilmesine ve dişlerin kırılmasına neden olabilir. Sabahları uyandığınızda çene ağrısı yapabilir. Stres, diş sıkmanın en büyük etkenlerinden biridir.

Haber 18-08-22 09:02

Kemal Kılıçdaroğlu: En geç 1 yıl içinde yurt sorununu bitireceğiz

CHP Gençlik Kolları İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,, "Anadolu’dan gelen evladımız İstanbul’da yurt bulamadığı takdirde ayda 9-10 bin lira kira vererek ev tutabilir mi? Anne baba seviniyor oğlum kızım üniversite kazandı diye ama sonra nerede kalacak diye düşünüyor. Gençlere sözüm var. En geç 1 yıl içinde yurt sorununu bitireceğiz. 20 yıldır bitiremediler, 1 yıl içinde bitireceğiz" dedi.

Haber 13-08-22 12:08

Survivor şampiyonu kim oldu? Survivor 2022 All Star şampiyonu Adem mi Nisa mı? Oylama sonucu canlı yayında açıklandı

Survivor 2022 All Star şampiyonu belli oldu. Dominik'te başlayan ve 6 ay süren Survivor macerası, Tersane İstanbul'da düzenlenen büyük finalle noktalandı. TV8'de canlı yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor finalinde Adem Kılıçcı ve Nisa Bölükbaşı şampiyonluk için mücadele etti. Survivor şampiyonu sms ile yapılan halk oylaması sonucunda açıklandı. Survivor şampiyonunun açıklanmasının ardından büyük coşku yaşandı. Peki Survivor 2022 şampiyonu kim oldu? Nisa mı Adem mi? İşte detaylar...

Magazin 30-06-22 22:56

Halk TV'de 'Sayın Öcalan' skandalı! Canlı yayındaki görüntü isyan ettirdi: Dilinizi mi yuttunuz?

Halk TV canlı yayınında HDP'li milletvekili Mehmet Rüştü Tiryaki'nin teröristbaşı için "Sayın Öcalan" ifadelerini kullanması olay oldu. Sunucu Şirin Payzın dahi kimsenin söz konusu ifadeler bir tepki göstermemesi ise olay oldu. Yaşananlara isyan eden milletvekili Mehmet Ali Çelebi, "Dilinizi mi yuttunuz!" ifadelerini kullandı.

Haber 29-06-22 12:25

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Ordu'da konuştu:

"Libya tezkeresine Cumhuriyet Halk Partisi ret oyu verdi. Libya'dan Türk askerini çekmenin kime faydası var? Bu memleketin lehine mi yaptığınız? Kiminle yan yana durdunuz? Kiminle birlikte el kaldırınız? Terörün uzantısı HDP ile birlikte"

Yurthaber 23-06-22 16:56

İstanbul’da ekmek fiyatı 5 TL mi oldu? İstanbul’da halk ekmeğe zam yapılacak mı, ekmek ne kadar olacak?

İstanbul’da ekmek fiyatı 5 TL mi oldu? Megakent İstanbul'da bazı yerlerde ekmeğe zam geldiğinin açıklanmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin unlu mamuller üreten şirketi Halk Ekmek'te fiyatların değişip değişmeyeceği merak konusu oldu. Peki İstanbul’da halk ekmeğe zam yapılacak mı? İşte ayrıntılar..

Haber 21-06-22 13:19

Eski Türkiye güzeli Esra Sönmezer belediye otobüsünden paylaştı! Çok zevkli

Önceki gün halk otobüsüne binen 2002 Türkiye güzeli Esra Sönmezer, o anları, "Gidiyoruz. Çok zevkli!" notuyla Instagram'dan paylaştı. Sönmezer'in paylaşımı sosyal medyada tartışma olurken, pek çok takipçisi de 'Sen bir de kalabalıkken bin. O zaman anlarsın zevkli mi...' yorumunda bulundu.

Magazin 15-06-22 11:21

Armağan Çağlayan'ın konuğu Murat Muratoğlu kimdir? Murat Muratoğlu nereli ve kaç yaşında? Evli mi?

Armağan Çağlayan'ın konuğu Murat Muratoğlu, vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Halk TV'de Erkin Şahingöz ile Akoparazzit adında sunduğu programla tanınmıştır. Ünlü gazeteci günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Peki Armağan Çağlayan'ın konuğu Murat Muratoğlu kimdir? Murat Muratoğlu nereli ve kaç yaşında? Evli mi? İşte detaylar...

Haber 07-05-22 20:32

Emin Çapa Halk TV'ye geri mi döndü? Emin Çapa Halk TV'den neden ayrılmıştı?

Emin Çapa Halk TV'ye geri mi döndü? sorusunun yanıtı çıkan haberlerin ardından televizyon izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Bir süre önce kanaldan ayrıldığını duyuran ünlü ekonomist ve gazeteci, günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Peki Emin Çapa Halk TV'ye geri mi döndü? Emin Çapa Halk TV'den neden ayrılmıştı? İşte detaylar...

Haber 19-04-22 00:18

Ramazan sofralarının baş tacı güllaç tarifi! Güllaç nasıl yapılır? Güllaç malzemeleri nelerdir?

Güllaç denilince akla Ramazan, Ramazan denilince de kuşkusuz güllaç gelir. Bu ikisi ayrılmaz bir bütünün parçaları gibidir. Güllaç'ın tadı Ramazan ayında başka bir güzel oluyor bunu bilen bilir. Güllaç için halk arasında Ramazan'ın gülü de denilmektedir. En güzel güllacı siz mi yapmak istiyorsunuz? İşte ağızda eriyecek güllaç tarifi ve malzemeleri!

Yemek 02-04-22 16:16

Şule Aydın Halk TV'ye geri mi döndü? Şule Aydın kimdir?

Şule Aydın Halk TV'ye geri mi döndü? sorusunun yanıtı basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü gazeteci sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulundu. Bu kapsamda Şule Aydın Halk TV'ye geri mi döndü? Şule Aydın kimdir? soru ve konu başlıkları internette araştırılmaya başlandı. İşte ayrıntılar...

Haber 26-03-22 21:37

Ceylan kimdir? Ceylan kaç yaşında ve nereli? Evli mi?

Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show programına konuk olan Ceylan'ın hayatı araştırılıyor. Ceylan halk müziği sanatçısıdır. Tam adı Ceylan Avcı'dır, ailesi Tunceli kökenlidir. Ünlü şarkıcı müzik dünyasına ilk adımını küçük yaşlarda atmıştır. İşte ayrıntılar...

Magazin 23-03-22 21:24

Halk ekmeğe indirim mi yapıldı? Halk ekmek ne kadara düştü? Halk ekmek ne kadar oldu?

Halk ekmek fiyatı uygun olduğu için daha çok tercih ediliyor. Milyonlarca kişinin evine giren halk ekmeğin fiyatı değişti. KDV'nin 7 puan düşürülmesinden sonra gıda üreticilerinin fiyatlardaki indirimleri nasıl yapacağı merak konusu oldu. Özellikle de en önemli gıda ürünü olan ekmek için. KDV'nin düşürülmesi halk ekmeğin fiyatını nasıl etkileyecek haberimizde yer verdik.

Haber 14-02-22 15:57

İstanbul'da Halk Ekmek büfesine taşlı saldırı! Fırıncılar aç mı kalacak? diye bağırmış

Son dakika haberine göre İstanbul Zeytinburnu'ndaki Halk Ekmek büfesine saldırı düzenlendi. C.S. isimli kişi attığı taşlarla Halk Ekmek büfesinin camını kurdu. Gözaltına alınan saldırganın "Fırıncılar aç mı kalacak? Onlar evlerine ekmek götürmeyecek mi?" diye bağırdığı iddia edildi.

Haber 22-01-22 15:46

Omicrona karşı 3. doz aşı genlere zarar veriyor mu? Hastalığı geçirenlerin aşı olması gerekir mi?

Omicrona karşı önerilen 3. doz koronavirüs aşısı birçok endişeyi beraberinde getirdi. Endişeyle birlikte ortaya çıkan yanlış düşünceler de kısa sürede halk arasında hızla yayıldı. Peki omicrondan korunmak için başvurulan 3. doz aşı ile ilgili doğru sanılan yanlışlar neler? Aşı genlere zarar veriyor mu? Hamilelikte anne ve bebek için sakınca yaratıyor mu? Hastalığı geçirenlerin aşı olması gerekiyor mu? İşte Covid-19 aşıları hakkında doğru sanılan yanlışlar...

Haber 31-12-21 10:55

Omicron varyantı taraması yeterli mi, sağlık uzmanları ne diyor?

Türkiye'de Omicron varyantı taraması Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü'ne bağlı 17 laboratuvarda yapılıyor. Ancak uzmanlara göre, sadece Sağlık Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen bu taramalar, koronavirüsün son varyantının Türkiye'de ne kadar yaygın olduğunu tespit edebilmek için yeterli değil. Fundanur Öztürk'ün haberi.

Haber 30-12-21 11:39

Omicron Varyantıyla İlgili Uzmanlar ve Halk Neler Söylüyor?

Omicron varyantı önceki varyantlardan daha mı tehlikeli? Mevcut aşılar bu varyanta karşı da koruyucu oluyor mu? Türkiye’nin aldığı tedbirler yeterli mi? Halk, Omicron varyantı hakkında ne kadar bilgiye sahip? Yeni varyanttan çekiniyor mu? VOA Türkçe, uzmanlara ve halka Omicron varyantını sordu

Haber 07-12-21 14:17