Prenses Haberleri

Playboy dergisine çıplak poz veren ilk aristokrat oldu! Alman Prensesi kareleriyle dünya basınında gündem oldu

Almanya'nın Saksonya Prensesi Xenia Florence Gabriela Sophie Iris'in Playboy dergisi için verdiği pozlar dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Saksonya'nın son kralı 3. Friedrich'in soyundan gelen Iris, dergi tarihinde çıplak pozlarıyla kapak olan ilk aristokrat olarak geçmeyi başardı.

Trend 07-02-2024 15:26

Disney prensesleri farklı ırklara ait olsalardı nasıl görünürlerdi?

Disney prensesleri küçükten büyüğe herkesin severek izlediği filmler arasında yer alıyor. Belirli güzellik standartlarına göre oluşturulan bu prensesler küçük kızlar için etkileyici rol oynayabiliyor. Disney prenseslerinin farklı ırklarda nasıl görüneceklerini çizen bir sanatçı başarılı çizimleriyle ilgi topladı.

Kadin 24-05-2023 15:29

İspanya'da tahtın varisi olacak! Prenses Leonor askere gidiyor

İspanya'da tahtın varisi Prenses Leonor'un 3 yıllık askeri eğitim alacağı bildirildi. Öte yandan gelecekte kraliçe olarak tahta geçecek Prenses Leonor'un aynı zamanda İspanya Silahlı Kuvvetlerindeki ilk kadın başkomutan olacağı açıklandı.

Haber 14-03-2023 19:00

Yunan milyoner, Ürdün Prensesiyle evlenebilmek için Müslüman oldu! Herkes bu düğünü bekliyor

Venezuela’da Yunan bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen iş insanı Jamil Aleksander Thermiotis ve Ürdün Kralı Abdullah’ın kızı Prenses İman Bin Abdullah’ın düğün töreni büyük bir merakla bekleniyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Ürdün kralının müstakbel damadı Thermiotis’in Yunan basınında yer alan haberlerde prensesle evlenebilmek için Müslüman olduğunu iddia edildi. Düğünün 12 Mart tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Trend 09-03-2023 12:05

Prenses

Prenses Hakkındaki Haberler Mynet'te. Prenses Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Prenses Diana'nın unutulmaz anları ve yıllar sonra bile devam eden eşsiz kombinleri

Bazı kadınlar var ki yaşadıkları dönemlerde oluşturdukları kombinler ile günümüzde bile konuşulmaya devam ediyorlar. Zarafet denilince akla gelen Prenses Diana'da bu kadınlar arasında yer alıyor. Prenses Diana'nın akıllara kazınan eşsiz stilinden örnek alarak kendi kombinlerinizi değiştirebilirsiniz.

Kadin 26-09-2022 13:49