Safiye Ile Faik Haberleri

Aleyna Kalaycıoğlu, ülkeye girer girmez Yunus Emre ile yakınlaşma iddiaları soruldu! Annesinin uyarısı sorulunca...

Yunus Emre ve Aleyna Survivor'da yakın arkadaşlıkları sebebiyle sık sık eleştiri almış ve aileleri tarafından 'uzak dur' uyarısına maruz kalmışlardı. Daha sonra araları bozulan ikiliden Aleyna elenip ülkeye dönünce herkesin merak ettiği soru Aleyna'ya soruldu. Survivor Aleyna, Yunus Emre hakkındaki sorulara bakın ne tepki verdi.

Kulis 2024-05-21 11:48:57

Seçim sonucu, uçak kazaları şimdi de İran yorumu... Astrolog İlayda Aşkın tahminleriyle sosyal medyayı salladı

2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonucu ve geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen uçak kazalarını önceden tahmin eden astrolog İlayda Aşkın şimdi de İran yorumu ile gündeme geldi. Aşkın'ın İran ile ilgili sosyal medyada verdiği tarih ve sonrasında yaşanan olaylar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kulis 2024-05-21 10:50:22

İkinci el araba alacak herkesi ilgilendiriyor: Ekspertiz raporu da işe yaramayacak! Dolandırıcıların yeni yöntemi 'ikiz araç'

İkinci el otomotiv sektöründe dolandırıcılar, araçların ekspertiz raporunu temiz göstermek için plaka değişimi ile 'ikiz araç' yöntemini kullanmaya başladı. Uzmanlar, mağduriyetlerin önüne geçilmesi için güncel rapor, şasi ve motor numarası kontrolünün önemine vurgu yapıyor.

Finans 2024-05-21 10:48:48

TÜİK açıkladı: Tarımsal girdi fiyatları, mart ayında arttı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), mart ayında tarımsal girdi fiyatlarının aylık yüzde 1,16, yıllık yüzde 49,93 arttığını açıkladı. Yıllık fiyat artışının en yüksek olduğu alt grup yüzde 165,31 ile veteriner harcamaları, aylık fiyat artışının en yüksek olduğu alt grup yüzde 7,04 ile tohum ve dikim materyali oldu.

Finans 2024-05-21 10:46:11

Ceyda Düvenci kendini tutamadı, Ne oluyor bu Emre ile aşk haberlerine? dedi! Gözde Kansu'nun tepkisi dikkat çekti

Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler'e 'Yalı Çapkını' dizisinde Gülgün karakterine hayat veren Gözde Kansu konuk oldu. Düvenci konuğuna dayanamayıp dizide Orhan'ı canlandıran Emre Altuğ ile arasında neler olduğunu sordu.

Kulis 21-05-24 10:38

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Çağlar Söyüncü nişanlandı!

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Çağlar Söyüncü geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe- Galatasaray arasında oynanan maçta attığı golle Fenerbahçe'ye derbi zaferi kazandırmıştı. Söyüncü, moda tasarımcısı sevgilisi Serra Pakdemir ile nişanlanarak çifte kutlama yaptı.

Magazin 21-05-24 10:34

SON DAKİKA: İstanbul Valiliği'nden Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için açıklama! 5 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı

Son dakika... Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan, öncesinde ve sonrasında birçok olaya sahne olan karşılaşma için İstanbul Valiliği'nden bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada Stadyum Müdürü A.Ç.'ye yönelik darp girişiminde bulunan 5 şahıs hakkında Basın ve Spor Savcısı talimatı doğrultusunda adli işlem başlatıldığı açıklandı. İşte detaylar...

Spor 21-05-24 10:25

İnsanlık tarihinin kara lekesi: 160 yıldır dinmeyen gözyaşı! Çerkes Sürgünü...

Çerkesler, 160 yıl önce ve insanlık tarihine kara bir leke olarak düşen Çerkes Sürgününü unutmamak, unutturmamak için 21 Mayıs 1864 Büyük Çerkez Soykırımı ve Sürgünü'nü anlatan "1864" belgeseli ile seslerini duyurdu.

Haber 21-05-24 10:24

Kızıl Goncalar ekibi uygun bulmamış Mert Yazıcıoğlu ısrarcı olmuş! Düşük bir ücret karşılığında...

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle ses getirdi. Dizideki oyuncular sahneledikleri performanslar ile çok konuşuldu. Dizide 'Cüneyd' karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu adeta her sahnesi ile takdir topladı. Ancak Yazıcıoğlu hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki duyanlar çok şaşırdı...

Kulis 21-05-24 10:10

İlişkilerini eleştirenlere sosyal medyadan yanıt verdi! 63 yaşındaki şeker babama aşık oldum bu gerçek

29 yaşındaki sosyal medya fenomeni Nova Hawthorne, sosyal medyadan yaptığı içerikler sayesinde 63 yaşındaki James ile tanıştığını dile getirdi. İlk başlarda James'in parası için beraberlik yaşadığını itiraf eden Hawthorne zaman içinde ilişkilerinin gerçeğe döndüğünü söyleyerek, "63 yaşındaki şeker babama aşık oldum bu gerçek" ifadelerini kullandı.

Trend 21-05-24 10:10

Borsa güne yükselişle başladı: Sektör endekslerinde en çok kazandıran belli oldu

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,26 yükselerek 10.767,34 puandan başladı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 2,20 ile spor, en çok kaybettiren yüzde 0,55 ile menkul kıymet yatırım ortaklığı oldu.

Finans 21-05-24 10:04

285,7 milyon dolar tutarında! Türk Eximbank'tan sendikasyon kredisi anlaşması

Türk Eximbank, Asya Altyapı Yatırım Bankası garantisi altında ING, Standard Chartered ve Société Générale ile sendikasyon kredisi imzaladı. Kredi ile yeşil dönüşüm projeleri desteklenecek.

Finans 21-05-24 09:59

Türkiye onu otobüsteki vahşet görüntüleriyle tanıdı! Lise müdürüyle oğlunun dehşetine uğrayan yaşlı adamdan acı haber geldi

Mersin'de insanlık dışı bir şiddete uğrayarak akıllara kazınan engelli yaşlı adamdan acı haber geldi. Geçen yıl otobüs kamerasına yansıyan anlar tüm Türkiye'nin kanını dondurmuştu; lise müdürü İsmet T. ile oğlu A.O.T., yaşlı çifti korkunç bir şekilde darbetmiş, olay infial yaratmıştı. Yaşlı çiftten Ramazan Polat (77) bugün hayata gözlerini yumdu.

Haber 21-05-24 09:57

Aleyna Kalaycıoğlu Survivor All Star'da kimi şampiyon görmek istiyor? Yunus Emre'nin adını bile anmadı

Survivor All Star'da gerek yarışma performansları gerek Yunus Emre ile arasındaki arkadaşlık gerekse açıklamalarıyla adından söz ettiren Aleyna geçtiğimiz hafta elendi. Survivor Aleyna kim şampiyon görmek istediğine dair bakın ne dedi.

Magazin 21-05-24 09:54

Vize muafiyeti sağlanacak! Romanya ile turizmde yeni adım: 90 güne kadar...

Romanya vatandaşlarının Türkiye'ye turistik seyahatlerinde vize uygulanmayacak. Alınan karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Finans 21-05-24 09:18

Gündem yaratacak ‘Cumhurbaşkanı Danışmanı’ iddiası! Valiyle tartıştı; ‘Boş verin yerini beğenmiyorsa çeksin gitsin’

Cumhurbaşkanlığı danışmanları ile ilgili dikkat çeken bir kulis bilgisi geldi. Cumhurbaşkanının danışmanlarından birinin katıldığı bir toplantıda oturtulduğu yeri beğenmeyerek, valiyle tartıştığı iddia edildi. Vali, ise bu konuyu cumhurbaşkanlığına taşıdı ve kendisine “Boş verin yerini beğenmiyorsa çeksin gitsin” yanıtı verildi. İşte Cumhurbaşkanı danışmanı hakkındaki o iddianın detayları…

Haber 21-05-24 09:00

Tüm eski sevgililer oradaydı! Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin, Çağatay Ulusoy... Bomba sözler: 'Ona bayılıyorum'

Son dönemde özel hayatı ve rol aldığı yapımlardaki başarısı ile gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya tüm eski sevgilileri ile pişti oldu. Gece eğlenceye çıkan ünlü ismin olduğu mekanda Kerem Bürsin ve Çağatay Ulusoy da vardı... Eski sevgililere 'Serenay Sarıkaya' sorulunca bomba yanıtlar gecikmedi.

Kulis 21-05-24 08:49

Kaderleri aynı, hayalleri duyanların yüreğini sızlattı! İki kardeş ve kuzenleri ender görülen hastalığa yakalandı: Her an düşecek gibi oluyoruz

Yaş aldıkça iç organları büyüyor ama bedenleri 5 yaşından beri gelişmiyor... Osmaniye'de yaşayan Mümine-Mine kardeşler 5 yaşına geldiğinde son derece nadir görülen Mukopolisakkaridoz (MPS) hastalığı tespit edildi. İşin ilginç yanıysa aynı hastalık kuzenleri Muhammed Kayra Kalkan'da da belirlendi. Kardeşler ile kuzenlerinin hayalleri ve halihazırdaki yaşam koşulları ise duyanların yüreğini sızlatacak türden.

Haber 21-05-24 08:41

Artvin'de beğendi 1 Milyon TL'ye Muğla'ya getirdi! Yarım tondan ağır boğalarla sarmaş dolaş yaşıyor

Turizmin öncü şehirlerinden olan Muğla, turizm beldeleri kadar pehlivan boğalarıyla da ilgi çekiyor. Önceki yıllarda daha çok erkekler tarafından beslenip büyütülen pehlivan boğalar son yıllarda kadınların da uğraşı haline geldi. Muğla'da boğalara olan düşkünlüğü ile bilinen 40 yaşındaki Feriştah Korkmaz, Artvin'deki Kafkasör boğa güreşlerinde güreşini beğendiği bir boğaya yaklaşık 1 milyon TL para verip Muğla'ya getirerek, kendi ahırına bağladı.

Kadin 21-05-24 08:37

Cem Küçük’ten dikkat çeken ‘Süleyman Soylu’ iddiası! Tolga Şardan o bilgileri nerden alıyordu?

Ayhan Bora Kaplan olayının yankıları sürüyor. Gazeteci Cem Küçük’ten de konu ile ilgili çarpıcı bir iddia geldi. Küçük, Süleyman Soylu hakkında Tolga Şardan tarafından yazılan yazıların kaynağının soruşturma kapsamında tutuklanan polisler olduğu öne sürdü.

Manşet 21-05-24 08:09

Juventus'tan 8 dakikada tarihi geri dönüş! Milli yıldız Kenan Yıldız sahnede...

İtalya Serie A 37. hafta maçında Juventus, 3-0 geriye düştüğü maçta 8 dakikada içinde 3 gol bularak Bologna ile 3-3 berabere kaldı. Uzun yıllar hatırlanacak mücadelede Juventus'a beraberliği getiren gol milli oyuncumuz Kenan Yıldız'dan geldi. İşte detaylar...

Spor 21-05-24 07:59

Yusuf Yazıcı ile Melisa Aslı Pamuk kimselere duyurmadan evlendiler! Düğün pozları olay oldu

Futbolcu Yusuf Yazıcı ile oyuncu Melisa Aslı Pamuk sessiz sedasız evlendi. Melisa Aslı Pamuk, sosyal medya hesabında soyadını "Yazıcı" olarak değiştirince evlilik ortaya çıktı. Oyuncu şimdi de düğün pozlarını paylaştı.

Kulis 21-05-24 07:22

Ünlü Astrolog uyardı: Altın fiyatlarında mayısın o gününe dikkat!

Astrolog Öner Döşer son açıklamalarıyla gündemde yer alıyor. Sözcü Tv'nin YouTube kanalında yayınlanan Simge Fıstıkoğlu ile Gökyüzü Sohbetleri adlı programa konuk olan Öner Döşer Güneş ve Jüpiter kavuşumu hakkında konuştu. Hem dünya hem de ülkemiz özelinde gelecek tahminlerinde bulunan Döşer, tarih vererek altın fiyatları hakkında öngörüde bulundu.

Kadin 21-05-24 07:19

Cem Yılmaz, '20 yıl sonra gelen lezzet' diyerek sürprizini duyurdu!

Türk sinema tarihinde iz bırakan filmlerden olan Cem Yılmaz imzalı G.O.R.A uzun yıllar sonra kült bir filme dönüştü. 2004 yılında vizyona giren G.O.R.A filminden sonra A.R.O.G filmini yapan Cem Yılmaz ardından Arif V 216 filmiyle devam etti. Yılmaz, gişe rekorları kıran G.O.R.A'nın GORA 4 GORA olarak izleyici ile 20 yıl sonra tekrar buluşacağının müjdesini sosyal medya hesabından verdi.

Kulis 20-05-24 20:06

Para vermediği annesini üzerine benzin döküp yakmıştı: 32 gün sonra acı haber geldi

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para vermediği iddiası ile oğlu tarafından üzerine benzin dökülerek yakılan kadın, hastanede 32 gündür süren yaşam savaşını kaybetti.

Haber 20-05-24 19:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Vekili Muhbir arasında kritik görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Vekili Muhammed Muhbir ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Reisi'nin vefatı nedeniyle İran halkına taziyelerini ileten Erdoğan, Türkiye'nin bu acılı günde İran'ın yanında olduğunu belirtti.

Haber 20-05-24 18:57

Ankara'da inşaatta vinç halatı koptu; baba- oğulun sonu oldu!

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, inşaatta vinç halatının kopması sonucu üzerine tahta düşen inşaat işçisi Sıddık Küçükşahin (50) ile oğlu Vefa Küçükşahin (24), hayatını kaybetti.

Haber 20-05-24 18:49

Dursun Özbek, Ali Koç ile Erden Timur arasında yaşanan gerilimi paylaştı! ''Ayağa kalktı ve Erden Timur'a 'seni mahvedeceğim' dedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili basın toplantısı düzenledi. Ali Koç'a sert ifadeler kullanan Özbek'in anlattığı olay sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 20-05-24 18:38

Genç kız cinsel ilişki teklifini kabul etmeyince dehşeti yaşattı! Boynuna ip bağlayıp...

Kocaeli'de genç kızın ölümünün ardındaki korkunç detaylar ortaya çıktı. 22 yaşındaki zanlı T.A'nın, birlikte alkol aldığı Rümeysa ile cinsel birliktelik yaşamak istediği, genç kızın bunu kabul etmemesi üzerine korkutmak için boynuna ip bağladığı ve tartakladığı, genç kızın bu sırada baygınlık geçirdiği, T.A'nın ise genç kızın öldüğünü zannederek cesetten kurtulmak için yaptıkları kan dondurdu. İşte detaylar...

Haber 20-05-24 17:43

En yeni 101 okey oyunu: 101 Okey Gold

Son yıllarda mobil oyunlar arasında en çok tercih edilen türlerden biri olan okey, artık 101 Okey ile yepyeni bir deneyime kavuşuyor. CNR Games tarafından geliştirilen ve kısa sürede büyük bir başarı yakalayan 101 Okey, ilk haftasında 100 bin kullanıcıya ulaşarak mobil oyun dünyasında adından söz ettiriyor.

Haber 20-05-24 16:58

Ece Erken yakın arkadaşının eski eşiyle fotoğrafını görünce sitem etti: Alıştım şerefsizlere...

Ece Erken ile Serkan Uçar geçtiğimiz yıllarda boşanmışlardı. Uçar, Erken'in yakın arkadaşı olan Sezer Çakır ile birlikte olduğu fotoğrafını paylaştı. Bu paylaşımın ardından Ece Erken'den de bir paylaşım geldi. Erken, “Ben alıştım şerefsizlere, şerefsizliklere” dedi.

Magazin 20-05-24 16:31

Ünlü akını... Foodiefest kapılarını açtı: Müzik ve gastronomi bir araya geldi

Gastronomi ve müziği bir araya getiren Foodiefest etkinliği kapılarını açtı. ‘Önce yemek sonra müzik’ konseptiyle düzenlenen etkinlik ile katılımcılar hem müzik hem de gastronomi festivalini bir arada deneyimledi. Festivalde birçok ünlü isim sahne aldı.

Magazin 20-05-24 14:55

'Batıya yerleşmeli' Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan o ile dikkat çekti! '7 büyüklüğüne dek deprem...'

6 Şubat deprem felaketinin ardından yaptığı açıklamalarla gündem yaratan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Balıkesir'e dikkat çekti. Bölgedeki kırıkların 30 yılda bir 7 büyüklüğüne kadar deprem üretebileceğine vurgu yapan Ercan, Balıkesir'in ovaya değil, batıya yerleşmesi gerektiğini savundu.

Manşet 20-05-24 14:40

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi! Düğün hediyesi ağızları açık bıraktı: 1.5 milyon Euro'ya deniz manzaralı ev

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı sessiz sedasız evlendi. Pamuk, sosyal medya hesabında soyadını "Yazıcı" olarak değiştirince olay oldu. Çift şimdi de düğün hediyesiyle kendilerinden söz ettiriyor.

Kulis 20-05-24 14:11

Cevizli sucuk ile pizzayı birleştirdi! Ortaya sıra dışı bir lezzet çıktı

Elazığ'da bir pizza ustası, müşterilerine farklı bir lezzet sunmak için yörenin tescilli lezzeti orcik (cevizli sucuk) ile pizza yapıyor.

Yemek 20-05-24 14:09

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında ikili averaj devreye girdi! İşte iki takımın da şampiyonluk ihtimalleri...

Süper Lig'de şampiyonluk düğümü son hafta oynanacak maçlarla çözülecek. Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı deplasmanda mağlup etmesiyle birlikte hesaplar yeniden yapılmaya başlandı. İkili averajda Galatasaray'dan üstün olan sarı-lacivertliler, son hafta oynanacak Konyaspor-Galatasaray maçını bekleyecek.

Spor 20-05-24 13:36

'30'dan sonra vazgeçilmez' Kırışıklıkları önlüyor! Yaşlanmaya karşı altın değerinde tavsiye

Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Fatih Doğan, cildin yaşlandıkça gösterdiği değişimleri değerlendirerek, cilt hücresi yenilenme döngüsünü destekleyici bakım önerilerinde bulundu.​​​​​​​ Doğan, temizleyici, nemlendirici ve güneş kremi ile temel bir cilt bakımı rutinini sürdürmenin, 30'lu yaşlarda ve sonrasında vazgeçilmez olduğunu vurguladı.

Kadin 20-05-24 12:45

Fenerbahçe, Torreira ile dalga geçti! Kırmızı kart pozisyonu paylaşıldı, binlerce beğeni aldı...

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı derbi maçında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Djiku'nun pozisyonu eski hakemler tarafından hatalı bulunmuştu. Sarı-lacivertli kulüp yaptığı paylaşımda Torreira'nın kendisini yere attığını vurgulayarak esprili bir dille eleştiride bulundu.

Spor 20-05-24 12:33

Öğrenciyken öğretmeninin söylediği o cümle gerçek oldu! Yıllar sonra hatırlattı

Aksaray’da, rehber öğretmen Pınar Altuntaş (26), mezun olduğu Cumhuriyet İlkokulu’nda, kendisini okutan sınıf öğretmeni ile birlikte görev yapıyor. Eğitim gördüğü okulda görev yapmanın kendisini duygulandırdığını söyleyen Altuntaş, “Öğretmenim bir gün bana ‘Sen bir gün öğretmen olacaksın. Biz birlikte aynı okulda görev yapacağız’ dedi. O sözü ne kadar kalbime işlediyse, ben her zaman bunun için çalıştım. Öğretmenim burada olduğu için tek tercih burayı yazdım ve çok şükür burayı kazandım” dedi.

Kadin 20-05-24 12:26

Cinayeti itiraf edip cesedinin yerini söylemişti! İfadeleri ağızları açık bıraktı: Çıkınca birlikte olurum

Muğla'da 22 Mart'ta ortadan kaybolan Şaban Ataş'tan bir daha haber alınamadı. Ataş'ın kaybolma vakası Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alındı. Şaban Ataş cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Polis ekiplerince yayından kelepçeyle sorguya götürülen anne, oğul ve sevgili tutuklandı.

Magazin 20-05-24 11:52

Motosiklet sürücüsü küçük çocuğa çarpıp kaçtı! Dehşet anları kamerada

Sultangazi'de kırmızı ışıkta geçtiği öne sürülen motosikletli; annesi ile birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan 6 yaşındaki çocuğa çarptı. Savrularak yere düşen çocuk yaralanırken, motosiklet sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. O anlar bir aracın içinde bulunan kameraya saniye saniye yansıdı.

Haber 20-05-24 11:34

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek uyuşturucu iddiaları sonrasında diziden çıkarıldı mı? Yapım ekibinden flaş karar

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek son dönemlerde yasaklı madde haberleriyle gündemde... Sosyal medyada Civelek'in başına gelen bu olay sonrası dizi ekibinden ayrılacağı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Konu ile ilgili yapım ekibi açıklama yaptı.

Kulis 20-05-24 10:36

Şatafat tartışmalarını gölgeleyen geziye bir tepki daha! İmamoğlu'nun İtalya seyahatine katılan iki isme dikkat çekti: Eşiyle katılmışlar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları'nın İstanbul'da yapılmasıyla ilgili anlaşmayı imzalamak için İtalya'ya gazeteci kafilesiyle düzenlediği geziye tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak gazeteci Zafer Şahin, meslektaşı Ruşen Çakır'ın geziye eşi Müge İplikçi ile katılmasını gündeme getirdi.

Manşet 20-05-24 10:34

Borsa yatırımcıları dikkat! İşte günün önemli şirket haberleri (20 Mayıs 2024)

Yeni bir güne başlarken, iş dünyasında hız kesmeden devam eden sermaye artırımları, iş anlaşmaları, ortaklık yapılarındaki değişiklikler ve ön plana çıkan projeler ile karşılaşıyoruz. Piyasaların açılmasından önce takip edilmesi gereken şirket haberlerini sizler için özenle derledik...

Finans 20-05-24 09:52

‘Kızılcık Şerbeti’nin ‘Fatih’i Doğukan Güngör ve Aleyna Yalçın yakalandı! Bunu yayınlamayalım

Sıla Türkoğlu ile arasında ilişki olduğu iddialarıyla gündeme gelen ‘Kızılcık Şerbeti’nin ‘Fatih’i Doğukan Güngör dansçı Aleyna Yalçın ile yakalandı. Kameralara yakalanan ikili gerildi. Güngör "Bunu yayınlamayalım" dedi.

Kulis 20-05-24 09:50

Kızılcık Şerbeti'nin 'Görkem'i Özge Özacar Ali Koç'tan sonra dünyaca ünlü oyuncuyla... Görenler Kadın her masada var dedi

Kızılcık Şerbeti'nin 'Görkem'i Özge Özacar hem oyunculuğu hem de özel hayatıyla gündeme geliyor. Özacar, Cannes'da Piyanist filmindeki performansıyla hafızalara kazınan ABD'li aktör Adrien Brody ile ayaküstü sohbet etti. O anları paylaşmayı da ihmal etmedi.

Magazin 20-05-24 09:32

Ceyda Düvenci aşka geldi! İyi ki kalbinin peşinden gittin ki biz olduk

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evlilikleri geçtiğimiz yaz tek celsede bitmişti. Ayrılıktan bir süre sonra Güçlü Mete ile aşk yaşamaya başlayan Ceyda Düvenci aşka geldi. Güçlü Mete'nin doğum gününü ilginç sözlerle kutlayan oyuncu gündem oldu.

Kulis 20-05-24 09:31

Araç satışında ‘7 Temmuz’ alarmı! ‘Zorunluluk doğdu’ diyerek açıkladılar: Yeni karar sonrası otomobilde zararına kampanya

7 Temmuz'da yürürlüğe girecek 'Genel Güvenlik Yönetmeliği ile otomobil satışlarında yeni döneme girilecek. GSR II regülasyonunda belirtilen donanımlara sahip olmayan araçlar 7 Temmuz’da itibaren satılamayacak. Kararın ertelenmesi için toplantı trafiğine giren otomobil sektörü temsilcileri, “Otomobilin 2 ay içinde satılması zorunluluğu doğdu. Markalar zararına kampanya yapıyor” ifadelerini kullandı.

Finans 20-05-24 09:31

Yerli yatırımcının borsaya dönüşü başladı: Gittikleri gibi geliyorlar! Bankacılık endeksi halka arzı solladı

Borsa yılın ilk 5 ayında yatırımcısına yüzde 40’ı aşan kazanç sağladı. Yabancı yatırımcının tahvil ile hisseye ilgisi ve yurt içinde hızlanan halka arzlar yerli yatırımcının da yönünü yeniden hisse senedi piyasasına çevirdi. Yerli yatırımcının finansal varlıkları içinde hisse senedinin payı yüzde 13,95 ile yılın zirvesine çıktı.

Finans 20-05-24 09:01