Tudor Haberleri

Son dakika: Galatasaray, Igor Tudor davasını kaybetti! Ödenecek tazminat da ortaya çıktı

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında oynayacağı Alanyaspor maçına hazırlanan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. 15 Şubat 2017 tarihinde sarı - kırmızılı takımın başına geçen ve 18 Aralık 2017'te görevinden ayrılan Igor Tudor'un ayrılık süreci olaylı olmuştu. Galatasaray, Tudor’a temsilcilik ücreti ödemediği için aleyhinde açılan davayı kaybetti. İşte detaylar...

Spor 2023-11-22 18:39:11

Beşiktaş, Igor Tudor iddialarını yalanladı! Derbiyi izlemek için İstanbul'a gelmişti...

Beşiktaş Kulübü, İstanbul'a gelen Igor Tudor'la görüşme yapılacağı haberlerini sert bir dille yalanlayarak taraftarlarına mesaj verdi.

Spor 2023-10-20 16:47:10

Son dakika: Beşiktaş'ta büyük sürpriz! Igor Tudor iddiasının ardından taraftarlardan tepki...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında İstanbulspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Lugano maçının ardından teknik direktör Şenol Güneş istifa etmiş, yönetim ise olağanüstü seçimli genel kurul kararı almıştı. Genel kurula kadar takımı Burak Yılmaz'a emanet eden Ahmet Nur Çebi yönetiminin gelecek için Igor Tudor'u takımın başına getirmeyi planladığı iddia edildi. İşte detaylar...

Spor 2023-10-13 08:39:18

Samsunspor'dan Igor Tudor hamlesi sonuçsuz kaldı! ''Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyor''

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Yılport Samsunspor, Igor Tudor'u gündemine almıştı. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım bu konuyla ilgili son açıklamayı yaptı.

Spor 2023-10-06 10:58:53

Igor Tudor, sezon sonunda Olimpik Marsilya'dan ayrılacak

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Olimpik Marsilya'da teknik direktör Igor Tudor, sezon sonu görevi bırakacağını açıkladı.

Spor 01-06-23 23:15

Soyunma odasında kriz! Marsilya'da Cengiz Ünder ve Tudor arasında gerginlik

Fransa'da şampiyonluk mücadelesi veren Marsilya'da Lens mağlubiyetinin ardından takımın içi karıştı. Cengiz Ünder ile Igor Tudor arasında yaşanan gerilim, Fransız medyasında manşetleri süsledi.

Spor 08-05-23 07:46

Igor Tudor, Galatasaray'ın yıldızına kafayı taktı! Sezon sonunda 10 milyon euro'ya...

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ederek üst üste 14. galibiyetini kazanan ve bu alanda bir rekorun sahibi olan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu sezon gösterdiği performansla camiadan büyük beğeni toplayan ve dev kulüplerin ilgisini üzerine çeken Sacha Boey için Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya harekete geçti. İşte detaylar...

Spor 13-03-23 08:22

Son dakika: Transfer savaşı alev aldı! Cengiz Ünder için Galatasaray derken...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'deki kıyasıya zirve yarışı, transfere de sıçradı. Marsilya'da top koşturan milli futbolcu Cengiz Ünder için bir süredir takımdan ayrılacağına dair iddialar gündeme geliyordu. Teknik direktör Igor Tudor ile anlaşmazlık yaşadığı öne sürülen yıldız futbolcunun adı Galatasaray ile anılırken, Beşiktaş'ın devrede olduğu ve transfer için temaslara başladığı ifade edildi. İşte detaylar...

Spor 03-01-23 11:36

Son dakika: Igor Tudor ile anlaşamadı, Şenol Güneş'in kanatları altına geliyor! Beşiktaş, Cengiz Ünder ile anlaştı ve sıra Marsilya'ya geldi!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 14 haftada topladığı 22 puanla 8. sırada yer alan ve FIFA Dünya Kupası sonrası sezonun geri kalanında çıkışa geçmek isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Hücum hattına yerli bir yıldız katmak isteyen siyah - beyazlılar, rotayı Marsilya'da forma giyen Cengiz Ünder'e kırmıştı. Oyuncu ile anlaşan Beşiktaş, Marsilya'ya da teklifini yaptı ve beklemeye geçti. İşte detaylar...

Spor 15-12-22 07:46

Marsilya taraftarı işi biraz abarttı! 12 bin kişiyle inanması zor gösteri...

Şampiyonlar Ligi D Grubu son hafta maçında Igor Tudor yönetimindeki Marsilya, sahasında Tottenham'ı konuk etti. Maç öncesi stadyuma giden Marsilya otobüsünü uğurlayan taraftarlar tarihe geçecek görüntüler kaydetti. Yaklaşık 12 bin kişilik bir konvoy oluşturan Fransız taraftarlar müthiş bir olaya imza attı.

Spor 01-11-22 23:49

Son dakika: Okan Buruk bombayı patlattı! Cengiz Ünder'i Galatasaray'a transferi için ikna etti...

Son dakika haberleri: Kadrosuna son olarak Lucas Torreira ve Dries Mertens'i katan Galatasaray'ın gündemine Mauro Icardi ile Andrea Belotti isimlerinin yanı sıra Marsilya'da huzursuz olan Cengiz Ünder gelmişti. Teknik direktör Igor Tudor ile anlaşamayan ve takımdan ayrılmak isteyen milli yıldız için Okan Buruk devreye girdi. Ünder ile görüşen Buruk, oyuncuyu Galatasaray'a transferi için ikna etti.

Spor 18-08-22 08:24

Son dakika haberleri! Fatih Terim 21 yıl aradan sonra Avrupa'ya gidiyor! Fransız devi devreye girdi...

Son dakika haberleri! Fransız basını Igor Tudor'un disiplinsiz davranışlarını konuşuyor. Marsilya'nın başına geçtiğinden beri ilginç kararlara imza atan Tudor, daha antrenmana bile çıkmadan Cengiz Ünder'i takımda istemediğini ifade etmişti. Antrenmanda oyuncularla yaşadığı kavgalardan sonra Fransız deviyle yol ayrımına gelen Tudor çok yakında takımdan ayrılacak. Fransa'da Tudor'un yerine Fatih Terim'in geleceği yönünde birçok haber yer aldı. Bu olayın ardından sosyal medya karıştı...

Spor 04-08-22 10:00

Okan Buruk'un Igor Tudor hakkında söylediği sözler tekrar gündemde! ''Vasıfsız, utanıyorum!''

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Igor Tudor'un Marsilya'nın başına geçmesiyle birlikte kadroda büyük revizyon yaşanmıştı. Takımın başına gelir gelmez Cengiz Ünder'i göndermeye çalışan tecrübeli çalıştırıcı sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Cengiz'i antrenmanda bile görmeden böyle bir karar vermesi Tudor'u eleştiri oklarının ana hedefi haline getirdi. Bu olaydan sonra Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Tudor hakkında söylediği sözleri akıllara getirdi.

Spor 03-08-22 09:34

Cengiz Ünder için skandal karar! Igor Tudor daha antrenmana bile çıkmadan biletini kesmiş...

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Igor Tudor'un Marsilya'nın başına geçmesiyle birlikte kadroda büyük revizyon yaşandı. Takımın başına gelir gelmez Cengiz Ünder'i göndermeye çalışan tecrübeli çalıştırıcı sosyal medyada büyük tepki çekti.

Spor 02-08-22 13:32

Feghouli'den Fatih Terim'e taş! Şampiyonluğa bile göz koydu...

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Sofiane Feghouli, Fransız basınına Marsilya'nın başına geçen Igor Tudor hakkında açıklamalarda bulundu. Kazanılan şampiyonluğun Fatih Terim tarafından getirilmediğini savunan yıldız oyuncu, şampiyonluğu Tudor'un getirdiği söyledi. Bu sözler sosyal medyada büyük tepki çekti.

Spor 06-07-22 14:17

Son dakika haberi: Gheorge Hagi'den flaş Galatasaray açıklaması: Gitmek için can atıyorum!

Spor haberi... Galatasaray'ın çiçeği burnunda başkanı Dursun Özbek ilk olarak teknik direktör belirsizliğini ortadan kaldırmak isterken birçok isimle temaslarını sıklaştırmış durumda. Son günlerde Okan Buruk, Igor Tudor, Fatih Terim gibi isimler ortaya atılırken Rumen basınından flaş bir iddia geldi. Sarı-Kırmızılı ekibin Hagi ile ilgilendiği belirtilirken Rumen teknik adam da konuyla alakalı konuştu. İşte detaylar...

Spor 16-06-22 09:24

Son dakika: Galatasaray'ın yeni teknik direktörünü İtalyanlar duyurdu! Geri dönüyor...

Son dakika haberleri: Galatasaray camiası, 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimlerini bekliyor. Sarı - kırmızılılarda adaylığını açıklayan Dursun Özbek ile Eşref Hamamcıoğlu'nun mevcut teknik direktör Domenec Torrent ile yola devam etmeleri beklenmiyor. İtalyan basını Galatasaray'da Torrent'in muhtemel ayrılığı sonrasında hangi ismin göreve getirileceğine dair bir iddia ortaya attı. Igor Tudor ve Roberto Mancini'nin iki aday olduğu öne sürüldü.

Spor 03-06-22 19:09

Galatasaray'a geri mi dönüyor? Igor Tudor, takımıyla vedalaştı

Galatasaray'da tüm gözler yapılacak başkanlık seçimine çevrilmişken, teknik direktörlük içinse bir çok isim konuşuluyor. Ortaya atılan son iddiaya göre daha önce Galatasaray'da görev yapmış olan Igor Tudor'un geri dönme ihtimali ortaya çıktı. Hellas Verona ile yollarını ayıran Hırvat teknik adamın sarı-kırmızılılardan gelecek teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Spor 29-05-22 10:05

Son dakika: Galatasaray'ın yeni hocasını açıkladılar! Igor Tudor, Galatasaray'a geri dönüyor...

Son dakika haberleri: 11 Haziran'da seçime gidecek olan Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent'in takımda kalması beklenmiyor. Nuri Şahin, Fatih Terim ve Okan Buruk'un adı bu görev için anılıyordu. İtalyan basını Galatasaray'ın eski teknik direktörü Igor Tudor'un sarı - kırmızılılara geri döneceğini iddia etti.

Spor 25-05-22 21:27

Galatasaray taraftarı ne tepki verecek? Igor Tudor geri dönebilir...

İtalya Serie A Takımı Verona ile iyi bir sezon geçiren Galatasaray'ın eski teknik direktörü Igor Tudor'un İtalyan ekibiyle devam etmeyeceği iddia edildi. İtalyan gazeteci Di Marzio Tudor'un yeniden Süper Lig'e dönebileceğini yazdı.

Spor 23-05-22 10:32

Tudor sosyal medyayı salladı! Öğrencilerinin serbest vuruş organizasyonu parmak ısırttı

Tudor, İtalya'da adından söz ettirmeye devam ediyor. Galatasaray'dan kovulan ve şu an da İtalya Serie A takımlarından Verona'yı çalıştıran Igor Tudor, Roma deplasmanında takımına yaptırdığı serbest vuruş organizasyonuyla geceye damga vurdu. Sosyal medyada Galatasaray taraftarı ise ikiye bölündü.

Spor 20-02-22 15:21

Tudor İtalya'da tarih yazıyor! İnanılmaz geri dönüş

İtalya Serie A'nın 16. haftasında Venezia sahasında Hellas Verona'yı ağırladı. Ülkemizde bir dönem Galatasaray'ın da teknik direktörlüğünü yürüten Igor Tudor'un çalıştırdığı Hellas Verona 3-0 geriye düştüğü maçı 4-3 kazanmayı başararak muhteşem bir geri dönüşe imza attı.

Spor 06-12-21 08:22

Roman Eğitim ve Araştırma Vakfı'nın hizmet binası açıldı

Vakıf Başkanı Hüseyin Gezen: - "Vakfımız, ihtiyaç sahibi tüm Roman kardeşlerimize maddi ve manevi anlamda mutluluğu paylaşma bilincinde olarak yardım etmek adına kuruldu" - Sınır Tanımayan Kültürler Derneği Başkanı Lucica Tudor: - "Dil, din, ırk fark etmeksizin tüm insanlar kardeştir. Kardeşin kardeş ile barış içinde yaşaması gerekli. Her insanın kanı kırmızıdır"

Yurthaber 28-11-21 12:01

ABD'li dev yatırım bankasından Ethereum kararı: Türevlerini sunacak! İşte piyasada son gelişmeler

Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi Bitcoin, ABD'li milyarder, varlık yönetimi şirketi Tudor Investment Corporation kurucu ve yöneticisi Paul Tudor Jones'un , "portföy çeşitlendiricisi" diye tanımlamasının ardından yükseldiği 40,000 doların üzerinde tutundu. Öte yandan ABD merkezli yatırım bankası Goldman Sachs, önümüzdeki aylarda Ether (ETH) türev ürünleri sunmayı planlıyor.

Finans 16-06-21 08:44

ABD'li milyarderin açıklaması ile piyasa yükseldi! İşte kripto para piyasasında son gelişmeler

ABD'li milyarder, varlık yönetimi şirketi Tudor Investment Corporation kurucu ve yöneticisi Paul Tudor Jones'un, "portföy çeşitlendiricisi" diye tanımladığı Bitcoin, bu açıklamanın ardından, yeniden 40,000 dolar sınırını aştı. Kripto paralar için olumlu açıklamalar peş peşe geldi.

Finans 15-06-21 08:10

Galatasaray'a tazminat darbesi! Igor Tudor o davayı kazandı

2017 yılında Galatasaray'da görev alan Hırvat teknik adam Igor Tudor, Sarı Kırmızılı ekipten ayrıldıktan sonra açtığı tazminat davasını kazandı. Galatasaray, Tudor'a faizler hariç 600 bin Euro ödeyecek.

Spor 17-05-21 19:40

Juventus'ta Pirlo gidiyor, Tudor geliyor

Juventus, çarşamba günü Napoli'ye yenilirse Pirlo'nun görevine son verilecek ve takım sezon sonuna kadar Igor Tudor'a emanet edilecek.

Spor 05-04-21 23:17

Tudor Hanedanlığı’nda tarihin tozlu sayfalarında saklanan sıra dışı bir boşanma hikayesi!

Tarih sahnesi boyunca güçlü devletler boy göstermiştir. Bu devletlerin içerisinde evlilikler kutsal görülmüştür. Boşanma konusunda kadınlara verilen haklar ve mal paylaşımı gibi konuların detaylarının belirlenmesi uzun zaman almıştır. İngiliz Kraliyet Meclisi üyeliği, İskoçya Valiliği, Eyalet Sekreterliği gibi birçok görevi üstlenerek Kral 7. Henry’e, Kral 4. Edward’a ve 1. Elizabeth’e hizmet eden Ralph Sadler, yıllarca ortadan kaybolarak sıra dışı bir boşanma davasının kahramanı oldu.

Trend 12-03-21 14:40

Tudor Hanedanlığı’nın entrika dolu tarihi geçmişi! İngiltere Kraliçesi Mary Tudor ve üvey anneleri

Kral VIII. Henry’nin en büyük kızı Mary ve beş üvey annesi arasındaki gelgit dolu ilişkileri tarih sayfalarında yerini aldı. Tarihin sır dolu dönemine ışık tutan Mary Tudor ve üvey anneleri arasındaki ilişki kraliyeti de derinden etkiledi.

Trend 09-03-21 14:44

Çocukların konuşma bozukluklarına yönelik bir davranış çalışması: Canavar Deneyi

1939 yılında Lowa Üniversitesi’nde Dr. Wendell Johson ve Dr. Mary Tudor bilim etiğine aykırı bir davranış sergiledi. 22 yetim çocuğun üzerinde konuşma bozukluklarına dair bir bilimsel araştırma gerçekleştirdi. Çocukların ve yetimhane görevlilerinin haberi olmadan yapılan çalışmanın üzerinden geçen 60 yılın ardından alınan sonuçlar oldukça ürkütücüydü. Çocukların yaşamında derin izler bıraktığı için Canavar Deney olarak adlandırılan ve yıllar sonra tazminat ödenen çalışmayı sizler için araştırdık

Trend 05-03-21 10:09

Igor Tudor, resmen Juventus'ta!

Hajduk Split, Igor Tudor'un takımdan ayrıldığını ve Juventus'ta Andrea Pirlo'nun yardımcısı olarak göreve başladığını açıkladı.

Spor 21-08-20 19:16

Denizlispor’da Tolunay Kafkas sesleri

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Denizlispor, rotayı Tolunay Kafkas'a çevirdi. Listesinde Robert Prosinecki, Igor Tudor gibi yabancı teknik direktörlerin de bulunduğu Ege temsilcisinde şimdi de Tolunay Kafkas ismi gündeme geldi.

Spor 31-07-20 13:17

Igor Tudor, Hajduk Split'te 250 bin Euro kazanacak

Galatasaray ve Karabükspor'un eski hocası Igor Tudor, yeni takımı Hajduk Split'ten 250 bin Euro alacak. Tudor, Galatasaray ile yıllık 1 milyon Euro'luk sözleşme imzalamıştı.

Trend 24-12-19 12:04

Igor Tudor'un yeni takımı Hajduk Split oldu

Hırvatistan'ın köklü kulüplerinden Hajduk Split, bir dönem Türkiye'de Galatasaray ve Kardemir Karabükspor'u çalıştıran teknik direktör Igor Tudor ile anlaştı.

Spor 23-12-19 16:11

Igor Tudor, geri dönüyor!

Bülent Korkmaz ile yollarını ayıran Antalyaspor'un Igor Tudor ile temasa geçtiği öne sürüldü.

Spor 13-11-19 14:24

Udinese, Tudor'un görevine son verdi

Son iki maçta 11 gol yiyen İtalyan ekibi, teknik direktör Igor Tudor ile yolları ayırdı

Spor 01-11-19 17:39

Tudor depremi! 11 gol yenince...

Serie A'da geçen hafta Atalanta'ya 7-1 mağlup olan Udinese, 10. hafta maçında ise uzun süre 1 kişi eksik oynayan Roma'ya 4-0 yenildi. İtalya basınında yer alan habere göre; Udinese yönetimi, üst üste alınan ağır mağlubiyetlerin sebebiyle Igor Tudor ile yollarını ayırdı.

Spor 01-11-19 11:05

Tudor şokta! 8 gollü ağır yenilgi

İtalya Serie A'nın 9. haftasında Igor Tudor'un çalıştırdığı Udinese, Atalanta deplasmanına çıktı. Maç boyu hiçbir varlık gösteremeyen Udinese, Atalanta'ya 7-1 gibi tarihi bir skorla mağlup oldu.

Spor 27-10-19 19:48

İrem Karamete Bükreş’te bronz madalya kazandı

Uluslararası FIE Satellite Turnuvası’nda (Memorial Tudor Petruş) flöre branşında mücadele eden milli eskrimci İrem Karamete, bronz madalya kazandı.Romanya’nın başkenti Bükreş’te dün başlayan ve Tokyo 2020 Olimpiyatları’na kota puanı veren Uluslararası FIE Satellite Turnuvası’nda (Memorial Tudor Petruş) flöre branşında mücadele eden milli eskrimci İrem Karamete, Amsterdam’ın ardından bu kez de Bükreş’te bronz madalyanın sahibi oldu.Turnuvada pul müsabakalarını 6’da 5 galibiyetle tamamlayan Karamete, tablo-64’ü maç yapmadan geçti.

Haber 22-09-19 20:44

Tudor: Her zaman Galatasaray taraftarıyım

Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Igor Tudor, sarı-kırmızılı takımın her zaman taraftarı olduğunu söyledi.

Spor 03-08-19 11:48

Her zaman Galatasaray taraftarıyım

Eski Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor: "Takımın şu anki durumunu bilmiyorum ancak ben her zaman Galatasaray taraftarıyım" - "Türkiye hakkında da çok iyi şeyler düşünüyorum"

Spor 03-08-19 11:10

Udinese 2 - 0 Genoa (İtalya Serie A)

Galatasaray'ın iki eski teknik direktörü Igor Tudor ve Cesare Prandelli'yi karşı karşıya getiren maçta Udinese, Genoa'yı 2-0 mağlup etti.

Spor 30-03-19 20:08

Tudor geri döndü! Resmen açıklandı

Süper Lig'de Karabükspor ve Galatasaray'ı çalıştıran, geçen sezonun yarısında sarı-kırmızılı kulüpten gönderilen Igor Tudor, Serie A'ya geri döndü. Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Udinese'nin başına geçen ancak İtalyan ekibindeki macerası kısa süren Tudor, yeniden siyah-beyazlı ekibin başına geçti.

Spor 20-03-19 19:51

Igor Tudor, Genoa ile görüşmelere başladı

Serie A ekiplerinden Genoa'nın, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Igor Tudor ile görüşmeler yaptığı belirtildi.

Spor 12-11-18 10:07

Igor Tudor Alanyaspor yolunda

Süper Lig'de daha önce Karabükspor ve Galatasaray çalıştıran tecrübeli teknik adam Igor Tudor yeniden Süper Lig'e dönebilir

Spor 07-11-18 14:21

Fatih Terim Igor Tudor'un gerisinde kaldı

Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray, deplasman performansı baz alındığında Tudor döneminin gerisinde kaldı.

Spor 25-09-18 09:06

Çavuşoğlu'ndan New York'ta diplomasi trafiği

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Komisyonu Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland, Japonya Dışişleri Bakanı Taro Kono, Kolombiya Dışişleri Bakanı Carlos Holmes Trujillo ve Moldova Dışişleri Bakanı Tudor Ulianovschi le ikili görüşmeler yaptı

Haber 24-09-18 20:42

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis ve Tolga Ciğerci kavga etmiş

Transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılan Tolga Ciğerci ve Bafetimbi Gomis'in teknik direktör Igor Tudor döneminde ciddi bir tartışma yaşadıkları ortaya çıktı. İdmanda Tolga’dan istediği pasları alamayan Gomis’in buna isyan ettiği, tartışmanın kavgaya dönüştüğü belirtildi. Krizin ise soyunma odasının kapısı kilitlenerek büyümeden önlendiği öğrenildi.

Spor 10-09-18 08:48

Igor Tudor, Çaykur Rizespor'un teklifini reddetti

Çaykur Rizespor yönetimi, Igor Tudor ile temas kurduklarını ancak Hırvat çalıştırıcının tekliflerini reddettiğini açıkladı.

Spor 08-09-18 03:20