Ya Cok Seversen Haberleri

TikTok yasaklanacak mı? TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman'dan açıklama geldi! X'e (Twitter) Ya geleceksiniz ya geleceksiniz çıkışı

"TikTok yasaklanacak mı?" sorusu zaman zaman gündeme gelirken, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, yaptığı konuşmada dikkat çeken bir açıklama yaptı. Yayman, komisyonun seçim sonrası gerçekleştirdiği ilk toplantısındaki konuşmada "Kimse dokunulmaz değil. Bu işin sonu burada da yasaklamaya gidiyor" dedi. Sosyal medya platformu X'e de (Twitter) tepki gösteren Yayman, "Twitter'a sesleniyorum ya geleceksiniz ya geleceksiniz" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-05-09 14:41:38

Yer: Adana! Elimde fotoğrafların var diyerek şantaj yaptı: Durumu öğrenen baba çılgına dönünce...

Adana'da şantaj cinayeti işlendi. 19 yaşındaki Arda Demirci, kendisinden ayrılmak isteyen İ.A.'ya "Elimde fotoğrafların var. Beni terk edersen, seni rezil ederim" diyerek şantaj yaptı. Olaydan haberi olan İ.A.'nın babası Mehmet Akkel, Demirci ile görüşmek istedi. Kızının peşini bırakmasını isteyen baba Akkel'e karşı Demirci şantajını devam ettirdi. İşte tam bu noktada olaylar farklı bir boyut aldı.

Haber 2024-05-09 10:13:07

Merve Taşkın'a gelen mesaj şaşırttı! Eşimi test etmek istiyorum deyip...

"Bizim toplumumuz çok mu ahlaklı? Haberlerde gördüğümüz şeyler ya da benim DM'lerim. Bakmak istiyorlar ve bunu ben zorla yapmıyorum" diyerek gündeme gelen fenomen Merve Taşkın bir kadından aldığı mesajı paylaşarak gündem oldu.

Magazin 2024-05-09 07:54:52

SON DAKİKA | DEM Parti bürosuna silahlı saldırı! 14 mermi isabet etti

Son dakika haberi: Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde DEM Parti bürosuna silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda büronun camlarına 14 adet mermi isabet ettiği öğrenildi. Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin belirlenmesi için çalışma başlattı. Şanlıurfa Valiliği silahlı saldırıyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, faillerin yakalanması için çalışmaların yürütüldüğü belirtildi.

Haber 2024-05-08 09:05:25

Diğer Haber Etiketleri

Hüseyin Yayman Twitter tiktok Adana Şantaj cinayet ele Model Merve Taşkın son dakika silahlı saldırı Şanlıurfa Diyarbakır dolandırıcılık operasyon s&p Türkiye karar borsa fenerbahçe ust galatasaray Süper Lig u19 Derbi Şaban Sevinç maçı maçın süper li Erman Toroğlu İsmail Kartal ligi Konyaspor Kalp‎ şeker koması şeker komasına zihin protein kumpir Kira patates 5 yaş Akciğer‎ Göz kuğ küçük bebekler parvovirüs viral enfeksiyon çocuk hastalıkları çocuk hasta veli Standard & Poor’s Ankara cinsel istismar Akaryakıt Cüneyt Özdemir 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Aldatma boşanma davası boşanma Samsun püf noktası tarifi makaron tarifi kuymak mıhlama püf noktaları tatlısı tarifi tarif maç şampiyon Sivasspor sosyal medya medyum cinsel organ Mardin fuhuş İstanbul Büyükçekmece nusr et Etiler nusret iç anadolu nasıl yazılır tdk her yer her biri kakolu kurabiye tarifleri patates salatası poğaça kek tarif kek tarifi limonlu kek kremalı makarna makarna tarifi kremalı makarna nasıl yapılır fatih portakal aym cübbe bastı açma açma tarifi pizza tarifi kahvaltıda karışık pizza tarifi sütlaç tarifi sütlaç sütlaç nasıl yapılır karakteri Kerem Bürsin Kocaeli lise öğrenci Beyoğlu tıraş Süleyman Soylu Fatih Altaylı android müşteki müşteki ne demek müşteki nedir müşteki sanık ne demek tahliye tahliye ne demek tahliye taahhütnamesi kiracının tahliyesi kiracıyı evden çıkarma elektrik arıza elektrik kesintileri elektrik kesintisi elektrik arıza 186 elektrik arıza iletişim elektrik arıza no elektrik arıza izmir elektrik arıza numarası elektrik arıza tel elektrik arıza tel no ankara elektrik arıza telefon başkent elektrik arıza gediz elektrik gediz elektrik arıza izmir elektrik arıza boğaziçi elektrik Ayedaş Başkent EDAŞ uedaş denetimli serbestlik denetimli serbestlik nedir denetimli serbestlik süresi denetimli serbestlik şartları

Diyarbakır'daki dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 9 zanlı tutuklandı

Diyarbakır'da, haklarında soruşturma açılan veya yargılanan kişileri tahliye ya da beraat ettireceklerini söyleyerek dolandırıcılık yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ve aralarında avukatın da bulunduğu 9 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 07-05-24 11:00

S&P'nin Türkiye kararının ardından borsa için önemli uyarı! Rekor ve kâr realizasyonları detayı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, kredi notu görünümünü "pozitif" olarak korudu. S&P'nin kararı piyasaları nasıl etkiler, rekor üstüne rekor kıran borsada ne olur?

Finans 07-05-24 10:26

Dev maça az bir süre kala o isimden Fenerbahçe'ye hiç beklenmedik öneri! Galatasaray derbisine U19 çıkın

Fenerbahçe'nin Konya beraberliği sonrası lider Galatasaray ile olan puan farkı 6'ya çıkarken usta isimler Sarı-Lacivertliler'in bu mücadelesini değerlendirdi. İşte detaylar...

Spor 07-05-24 09:18

Elindekileri fırlatıp birden ayağa kalktı! Şaban Sevinç ve Ferhat Murat canlı yayında birbirlerine girdi, acil reklama gidildi

Gazeteci Şaban Sevinç ile iletişimci yazar Ferhat Murat canlı yayında birbirine girdi. Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla ilgili konuşulurken tansiyon bir anda yükseldi. İki isimde birbirlerine seslerini yükseltirken, Murat bir anda elindeki dosyaları yere fırlatarak çok sinirlendi ve "Ben gidiyorum! Böyle bir şey olabilir mi ya?" dedi. Programın moderatörü Gürkan Hacır ise reklam arasına gitti.

Haber 07-05-24 09:09

İsmail Kartal'ın 'matematiksel olarak şansımız devam ediyor' söylemine Erman Toroğlu'ndan yanıt: ''Senin matematik hocanın...''

Süper Lig'in 35'inci haftasında Konyaspor, sahasında Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Bitime 3 hafta kala Galatasaray ile puan farkı 6'ya çıktı ve sarı-lacivertlilerin şampiyonluk şansı mucizelere kaldı. Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın maç sonunda yaptığı açıklamalar ise Erman Toroğlu'nun tepkisini çekti.

Spor 06-05-24 22:53

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda ağır yara aldı! Konyaspor deplasmanından sürpriz skor...

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Konyaspor sahasında Fenerbahçe ile karşılaştı. Şampiyonluk yolunda Galatasaray'ın gerisinde olan sarı-lacivertliler sürprize izin vermeyip Konya deplasmanından 3 puanla dönmek istiyordu. Konyaspor ise küme düşmeme savaşı verdiğinden Fenerbahçe'den puan ya da puanlar almak istiyordu. Karşılıklı ataklarla geçen mücadele 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Spor 06-05-24 22:02

Uzmanlar uyarıyor! Protein diyeti tehdidi: Böbrek ve kalp yetmezliği riskini artırıyor!

Sosyal medyada moda olan diyetler, uzman kontrolünde yapılmadığında sağlığı tehdit ediyor. Çocukluk çağındakiler ya da ergenler ağır protein diyetleri ile böbrek hatta kalp yetmezliği riskine girerken, erişkinlerde ise hurma diyeti, glutensiz diyet gibi trend tarifler, diyabete hatta şeker komasına davetiye çıkarıyor. Sağlık Bakanlığı’nın Türkiye'de 79 ilde hizmet veren Sağlıklı Yaşam Merkezleri’nde diyetisyen, fizyoterapist, hatta psikologlarla ücretsiz ve uzman kontrolünde kilo vermek mümkün.

Kadin 04-05-24 14:18

Canlı yayına damga vuran 'kumpir' tartışması! Esnafın kazandığı parayı duyunca ne diyeceğini şaşırdı: Allah'ın patatesi ya...

Uzun süredir devam eden zam furyasıyla beraber birçok kişinin fiyat algısı da değişti. Canlı yayında yaşanan 'kumpir' tartışması bunun bir örneği oldu. Ekonomi yazarı Murat Muratoğlu kumpircilerin yıllık kazancını hesapladı. Ortaya çıkan tabloya kendi de şaşırdı. Muratoğlu şaşkınlığını, 'Allah'ın patatesi ya' sözleriyle dile getirdi. İşte dikkat çeken o anlar...

Finans 04-05-24 09:54

Baharın çocuklara kötü sürprizi: Beşinci hastalık! Veli gruplarında uyarılar hızla yayılıyor

Çocuk enfeksiyonlarında bu kez 'Beşinci hastalık' gündemde. Özellikle ilköğretim veli gruplarından bazılarında, çocuklarda son günlerde 'Beşinci hastalık' görüldüğüne dair ebeveynlere uyarıda bulunuluyor. Türk Pediatri Kurumu Başkanı Prof. Dr. Haluk Çokuğraş, sürpriz bir şekilde Beşinci hastalık sayısında bir artış gözlemlediklerini ancak endişe yaratacak bir durum olmadığını ve benzer belirtileri sebebiyle kızamık, kızıl ya da başka virüs enfeksiyonları ile karıştırılmamasını vurguladı.

Kadin 04-05-24 08:58

Standard & Poor's'tan Türkiye kararı! Kredi notunu artırdılar, enflasyon ve dolarizasyon açıklaması: 'Gelecek 2 yıl içinde...'

Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, kredi notu görünümünü "pozitif" olarak korudu. Açıklamada, gelecek 2 yıl içinde portföy girişlerinin artacağının, cari açıkların daralacağının, enflasyon ve dolarizasyonda düşüşün öngörüldüğü kaydedildi.

Finans 03-05-24 23:36

Seçil Erzan'a kötü haber! Mağdur sayısı da, istenilen ceza süresi de arttı

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılandığı davada yeni bir gelişme daha yaşandı. 21 olan mağdur sayısı 26'ya, Erzan için istenilen hapis cezası da 275 yıla yükseldi.

Haber 03-05-24 19:30

'Dini önder' olduğunu iddia etti: 13 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulundu!

Ankara'da kendisini 'dini önder' olarak niteleyen ve güzellik merkezi sahibi olduğu öğrenilen 52 yaşındaki C.U.'nun 3 yıl önce 13 yaşındaki R.A.'ya cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. R.A., yaşadığı olayı 2 yıl boyunca korktuğu için sakladığı ortaya çıktı. R.A., sonunda ağabeyine yaşanan iğrenç olayı anlattıktan sonra soruşturma başlatıldı fakat kovuşturmaya yer olmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararı alındı.

Haber 03-05-24 12:03

Son dakika: LPG’ye indirim geldi! Otogazın litresi 1 lira 64 kuruş geriledi: (3 Mayıs Cuma güncel benzin, mazot, LPG fiyatları)

Son dakika haberi: Araç sahipleri akaryakıta indirim ya da zam haberlerini yakından takip ediyor. Geçtiğimiz hafta motorin fiyatları için yapılan indirimin ardından bugün de LPG fiyatları değişti. Otogaz litre fiyatı için bugünden geçerli olmak üzere büyük bir indirim yapıldı. Peki 3 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir benzin, motorin (mazot), LPG fiyatları ile haberin detayları…

Finans 03-05-24 07:54

Cüneyt Özdemir onlara ateş püskürdü: Ya o kelime ağzıma geliyor, söyleyemiyorum

Gazeteci Cüneyt Özdemir, 1 Mayıs'ta göstericilerin polise yönelik tavrını savunanlarla ilgili olarak sert sözler söyledi. Özdemir kendi kanalında yaptığı açıklamada "Bunu savunanlar var. Ya o kelime ağzıma geliyor, söyleyemiyorum. 'S' ile başlıyor o kelime, 'git' ile de bitiyor yani" dedi.

Haber 02-05-24 19:00

Eşini en yakın arkadaşıyla ve yengesiyle aldattı, mahkeme affetmedi! 326 günde 828 kez...

Samsun’da ilginç bir boşanma davası görüldü. Ayşe A. (42), kendisini hem yakın arkadaşı hem de dayısının eşi A.S. (50) ile aldattığını öne sürerek eşi Ahmet A.’ya (48) boşanma davası açtı. Çifti boşayan mahkeme, A.S. ile 326 günde 828 kez telefon görüşmesi yaptığı tespit edilen Ahmet A.’nın 500 bin lira maddi, 500 bin lira da manevi tazminat ödemesine hükmetti. İşte detaylar...

Haber 02-05-24 11:30

Makaron tarifi: Makaron nasıl yapılır?

Fransız mutfağının lezzetli atıştırmalıklarından biri olan macaron ya da makaron, uzun bir süredir ülkemizde de son derece popülerdir. Birçok markette, pastanede ve lokanta menülerinde de yer alan makaronu kendi mutfağınızda da birkaç püf noktasına dikkat ederek kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yemek 30-04-24 22:42

Mıhlama tarifi: Mıhlama nasıl yapılır?

Mıhlama ya da kuymak adı ile bilinen ve sık sık karıştırılan bu lezzet kahvaltıların kıymetlisi, Karadeniz mutfaklarının baş tacı kabul edilir. Farklı şehir ve yörelerde birkaç püf noktası ile pişirilebilen mıhlama tarifini aşağıdaki malzemeleri kullanarak siz de evinizde yapabilirsiniz.

Yemek 30-04-24 21:09

Cream puff (Krem puf) tarifi: Cream puff (Krem puf) nasıl yapılır?

Dünya mutfaklarından gelip zaman içinde farklı ülkelerin mutfaklarında da kendini gösteren birçok lezzet bulunmaktadır. Bu lezzetlerden biri de artık evlerin mutfaklarında da yapılabilen Cream puff (Krem puf) tarifidir. Bir Fransız tatlısı olan bu lezzet Cream puff, kreme puf ya da krem puf gibi farklı isimlerle de tanınan bir tatlıdır. Yapımı da oldukça pratiktir.

Yemek 30-04-24 21:02

Amcadan 13 yaşındaki yeğenine cinsel istismar! Her satırı iğrenç: Üzerindeki ağırlığı hissedip uyandı...

Ankara'da Yusuf A. (45), ağabeyi ve yengesi evde bulunmadığı sırada odasında uyuyan 13 yaşındaki yeğeni T.A.'ya cinsel istismarda bulundu. Tutuklu yargılanan Yusuf A.'ya, eylemi basit cinsel istismar suçunu oluşturduğu gerekçesiyle 6 yıl hapis cezası verilirken, takdir indirimi yapılmadı.

Haber 30-04-24 16:30

Bülent Uygun'dan Galatasaray maçı öncesi tüm Sivas'ı tedirgin eden açıklama!

Süper Lig’deki şampiyonluk yarışıyla ilgili konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, “Sonuçta şampiyonun kim olacağı beni ilgilendirmiyor. Ben kendi takımımla ne kadar başarılı olabilirim ona bakıyorum. Kimin ne olduğu beni çok fazla ilgilendirmiyor. Ya da bizim camiamızı ilgilendirmiyor” dedi.

Spor 30-04-24 13:47

Sosyal medyada medyum rezaleti: Canlı yayında soyunup cinsel organını gösterdi! 'Ya kızını ya da anasını alacağım'

Mardin'de kendisini 'medyum' olarak tanıtan ve sosyal medyada 'Yusuf Murat' adını kullanan Yusuf Y., açtığı canlı yayında tartıştığı kişilere tehdit ve küfürler savurdu. Kaydedilen görüntülerde soyunup cinsel organını da gösteren Yusuf Y.'nin, "Benim utanmam yok. Anlamadın işte. Ya kızını alacağım ya da anasını alacağım. Başka yolu yok. Geliyorum" dediği görüldü. Yusuf Y. hakkında gözaltı kararı verildi. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. İşte iğrenç olayın detayları...

Haber 30-04-24 12:45

İstanbul'da fuhuş operasyonu! Çalışma vaadiyle kandırıp istismar ettiler: 3 kadın kurtarıldı

İstanbul'da Asayiş Şube Müdürlüğü ve Ahlak Büro Amirliği bir fuhuş çetesini çökertti. Çetenin yurt dışından çocuk ya da hasta bakıcılığı yapacakları vaadiyle getirdikleri kadınları fuhşa zorladıkları belirlendi. 6 kişi gözaltına alınırken 3 yabancı uyruklu kadın kurtarıldı.

Haber 29-04-24 09:41

Büyükçekmece'de cinayet! Parkta bıçaklanan kişi hayatını kaybetti

İstanbul Büyükçekmece'de bir parkta kimliği belirsiz kişi ve ya kişiler tarafından bıçaklanan Yıldıray K. (50) kanlar içinde dakikalarca yürüdükten hayatını kaybetti. Polis, olayın ardından kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Haber 29-04-24 00:05

Etiler'deki Nusr-Et restoranına 1 ayda ikinci silahlı saldırı

Beşiktaş’taki Nusret restoranına 1 ayda ikinci silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda kurşun restoranın yanındaki bankaya isabet etti. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

Haber 28-04-24 15:59

İç Anadolu nasıl yazılır? İç Anadolu ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türk Dil Kurumu (TDK) güncel yazım kılavuzu ile internet ortamında hizmet vermektedir. Birçok kelimenin nasıl yazıldığı bu güncel sözlük sayesinde online olarak sorgulanabilmektedir. Bu sayfada en çok sorgulanan sözcük tipleri bitişik ya da ayrı yazılması gerekenlerdir. Bu sözcüklerden biri de ‘şehirler arası’dır. Peki şehirler arası mı, şehirlerarası mı? Şehirler arası nasıl yazılır, TDK'ye göre anlamı ve doğru kullanımı nedir?

Egitim 27-04-24 16:58

Her yer nasıl yazılır? Her yer ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Sözcüklerin doğru yazım şekilleri, noktalama işaretlerinin doğru kullanımı gibi Türkçe dil bilgisi kurallarına dair her şey Türk Dil Kurumu (TDK) tarafından belirlenir. “Her yer” gibi 2 sözcükten meydana gelen birleşik kelimelerin nasıl yazıldığı, ayrı mı ya da bitişik mi yazılması gerektiği noktasında birçok insanın kafası karışmaktadır. TDK sözcüklerin doğru yazım biçimlerini, sözlüklerinde paylaşmıştır. Peki, her yer nasıl yazılır? Doğru yazılışı nedir?

Egitim 27-04-24 16:41

Her biri nasıl yazılır? Her biri ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe sözcüklerin ya da ifadelerin hem yazılışlarında hem de söyleniş şekillerinde bazı hatalar yapılır. Bu hataların birden çok nedeni mevcuttur. Yabancı kökenli sözcükler, birleşik yapılı sözcükler, bağlaç yapılı sözcükler en çok hatalı yazılan kelime türleridir. Dilin doğru kullanımı için Türkçe yazım kuralları geliştirilmiştir. Yazımında çok fazla yanlış yapılan sözcüklerden biri de "her biri" yazımıdır. Peki, her biri nasıl yazılır?

Egitim 27-04-24 16:40

Kakaolu kurabiye tarifi: Kakaolu kurabiye nasıl yapılır?

Aniden gelen tatlı krizlerini giderecek kadar lezzetli, çat kapı misafirlere ikram edebileceğiniz kadar pratik, çayın ya da kahvenin yanına yakışacak kadar güzel görünen kakaolu kurabiye tarifi için aşağıdaki malzemeleri ve tarif aşamalarını kullanabilirsiniz. Afiyet olsun.

Yemek 27-04-24 15:46

Patates salatası tarifi: Patates salatası nasıl yapılır?

Çay davetlerinizde misafirlerinize ikram etmek ya da yemek sofralarına renk katmak istiyorsanız patates salatası tarifimiz tam da size göre. Hem açlıkları yatıştırmalık hem de damakları şenlendirmelik bu tarifimizi çok seveceksiniz.

Yemek 27-04-24 15:02

Mayasız poğaça tarifi: Mayasız poğaça nasıl yapılır?

Hızlıca hazırlayabileceğiniz bir atıştırmalık tarifi arıyorsanız mayasız poğaça tarifimiz tam da aradığınız özelliklere sahip. Hem lezzetli olan hem de kısa süre içinde yapabileceğiniz bu poğaçaları çayın kahvenin yanında ya da kahvaltıda sunabilirsiniz.

Yemek 26-04-24 17:29

Limonlu kek tarifi: Limonlu kek nasıl yapılır?

Çat kapı gelen misafirlere ikram etmelik, aniden gelen tatlı krizlerini gidermelik, çayın ya da kahvenin yanında eşlik edebilecek, hem lezzetli hem de yapımı kolay bir tarif arıyorsanız limonlu kek tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 26-04-24 17:02

Kremalı makarna tarifi: Kremalı makarna nasıl yapılır?

Az vaktiniz varsa ama damak zevkinizden de taviz vermek istemiyorsanız ya da hızlıca bir sofra hazırlamanız gerekiyorsa kremalı makarna tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Bu tarifi birkaç dakika içinde hazırlayabilir, arzunuza göre farklı malzemelerle servis edebilirsiniz.

Yemek 26-04-24 16:40

Fatih Portakal AYM'deki 'cübbe' görüntülerine 'Ben mi öğreteceğim?' deyip tepki gösterdi! 'Kimsenin önünde iliklenmesin diye düğmeleri yok'

Gazeteci Fatih Portakal, AYM'deki görüntülere hem yorumları hem de paylaşımıyla tepki gösterdi. AYM Başkanı Kadir Özkaya ve yeni üye Ömer Çınar'ın cübbelerinin önünü kapattıkları anlara dair yorum yapan Portakal "İlik olmamasının sebebi yargı kimseden emir almadığı, bağımsız olduğu için kimsenin önünde iliklenmesin diye cübbenin düğmeleri yoktur. Bunu ben mi öğreteceğim sizlere ya?" ifadelerini kullandı.

Haber 26-04-24 11:28

Açma tarifi: Açma nasıl yapılır?

Uzun uzun kahvaltı etmek için vakti olmayanların favori yiyeceği açmayı dışarıdan almak yerine kendi mutfağınızda kendiniz yapabilirsiniz. Çay ya da kahvenin yanında, aniden gelen açlığı bastırmak için tüketebileceğiniz bu tarifi hep yapmak isteyeceksiniz. İşte yapımı da çok kolay olan açma tarifimiz...

Yemek 26-04-24 00:47

Evde pratik pizza tarifi: Evde pratik pizza nasıl yapılır?

Her öğünde tüketebileceğiniz ve servis edebileceğiniz evde pratik pizza tarifini mutlaka denemelisiniz. Malzemeleri istediğiniz gibi değiştirebilir ya da miktarını artırabilirsiniz. Hem pratik hem de kısa süre içinde hazırlayabileceğiniz bu tarif sayesinde hem damaklarınız hem de sofralarınız şenlenecek. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 25-04-24 23:30

Karışık pizza tarifi: Karışık pizza nasıl yapılır?

Kahvaltıda, öğle ya da akşam yemeklerinde, çay saatlerinde veya akşam aniden gelen atıştırmalık ihtiyacında yardımınıza koşacak tarifler peşindeyseniz karışık pizza tarifimizi çok seveceksiniz. Dışarıdan yemek söylemek yerine kendi tariflerini kendi mutfağında yapmayı tercih edenlerin de mutlaka denemesi gereken bu tarifimizin yapımı da son derece kolay.

Yemek 25-04-24 19:32

Sütlaç tarifi: Sütlaç nasıl yapılır?

Türk mutfağı ile özdeşleşmiş olan tatlılar arasında hem şerbetli hem de sütlü tatlılar vardır. Sütlü tatlıların başında pirinç ile yapılan sütlaç yer alır. Tencerede ya da fırında yapılabilen sütlaç, ünlü lokantaların menülerinde de bulunur. Ancak isterseniz aşağıdaki sütlaç tarifimizi uygulayarak siz de bu lezzetli tatlıyı evde kendiniz yapabilirsiniz.

Yemek 25-04-24 19:00

Kerem Bürsin ayna karşısında poz verdi! “Yunan heykeli gibi”

Son olarak Hafsanur Sancaktutan ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde hayat verdiği Ateş Arcalı karakteriyle büyük beğeni toplayan Kerem Bürsin şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa ayna karşısındaki pozuyla gündem oldu.

Magazin 25-04-24 17:25

Kocaeli'de lise öğrencisi dövülerek öldürülmüştü! Aileden karara tepki: 15 yaşındaki çocuğun hayatı bu kadar ucuz olamaz

Kocaeli'de lise öğrencisi Kıvanç Uman'ın öldürülmesine ilişkin açılan davada mahkeme, tutuklu sanıklar H.M.K. (16) ve Y.A.’ya (16) ‘Ağırlaştırılmış yaralama’ suçundan 8’er yıl hapis cezası, Y.K.’ya (14) ise 3 yıl 9 ay hapis cezasına karar verdi. ‘Azmettirme’ suçundan tutuksuz yargılanan A.B.K. ve Y.S.K. hakkında ise mahkeme, beraat kararı verdi. Duruşma sonrası açıklama yapan Kıvanç Uman’ın annesi Derya Uman, karara itiraz edeceklerini belirtti.

Haber 24-04-24 19:57

'100 lira için vurulacaktık' Beyoğlu'nda tıraş ücreti kavga çıkardı... Gidip silahla geri geldi! Kurşun yağdırdı

İstanbul Beyoğlu’nda, 150 lira olan saç tıraşı parasını fazla bulan müşteri iş yerine kurşun yağdırdı. Saç-sakal tıraşı olan şahsın ücretin 150 TL olduğunu öğrenmesi üzerine indirim istediği, berberin 120 TL olabileceğini söylediği, bunun üzerine şahsın 100 TL verdiği ve tartışmanın böyle çıktığı aktarıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheli, polisin operasyonu ile yakalanarak tutuklandı. Berber "100 lira için vurulacaktık" dedi.

Haber 24-04-24 10:58

Süleyman Soylu sessizliğini bozdu! 'Devlet' vurgusu... İsim vererek anlattı: Ya siz deli misiniz?

2016 yılında Efkan Ala'nın yerine İçişleri Bakanı olarak atanan Süleyman Soylu, 7 sene boyunca bu görevde bulundu. Görev süresi boyunca kabinenin en çok konuşulan bakanlarından biri olan Süleyman Soylu, 4 Haziran 2023'te Mayıs seçimlerinden sonra koltuğunu Ali Yerlikaya'ya devretti. AK Parti'nin çok önemli isimlerinden biri olan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sessizliğini bozdu!

Haber 24-04-24 10:12

Fastboot nedir, fastboot nasıl kapatılır?

Fastboot teriminin ne anlama geldiği akıllı telefon kullanan kişilerin özellikle de Xiaomi, Redmi kullanıcılarının bilmesi gereken konulardan biridir. Cihazın işletim sistemini daha detaylı kullanmaya olanak sağlayan fastboot ya da fastboot mode nedir ve nasıl kapatılır soruları da sıklıkla araştırılan bir konulardır. Özellikle Android kullanıcılarının telefonlarını daha işlevsel kullanması için önemlidir. Peki fastboot nedir ve fastboot nasıl kapatılır?

Haber 23-04-24 22:17

Müşteki nedir, müşteki ne demek? Müşteki kime denir?

Halk arasındaki günlük konuşma dilinde karşılığı olduğu gibi aynı zamanda farklı alanlarda da kullanılan bazı kelimeler, terimler ve kavramlar vardır. Hukuki alanda yeri olan müşteki kelimesi de bunlardan biridir. Mahkemelerde, resmî belgelerde geçen, avukatlar ya da hakimler tarafından sıkça kullanılan bu kelime daha çok görülen davalarda geçer.

Haber 23-04-24 22:13

Tahliye taahhütnamesi ile kiracı çıkartılabilir mi? Tahliye taahhütnamesi varsa kiracı çıkmak zorunda mı?

Kiracıların belli bir tarihte, içinde bulunduğu taşınmazı, ofisi ya da konutu boşaltacağına dair imzaladığı yazılı belge, tahliye taahhütnamesi olarak adlandırılmıştır. Bizzat kiracı tarafından yazılması gereken belgenin yasal geçerliliği için bazı şartların yerine getirilmesi gerekir.

Haber 23-04-24 21:20

Elektrik kesintisi sorgulama nasıl yapılır? Elektrik kesintisi hangi numaradan öğrenilir?

Tüketici sorumluluğunda olan ya da olmayan nedenlerden ötürü elektrik kesintileri yaşanabilmektedir. Kullanılan iş aleti ya da el aletlerindeki mevcut sorunlar nedeniyle sigortaların atması, sigortanın arızalı olması ya da iç tesisattaki çeşitli hasarlar tüketici sorumluluğundaki arızalardır. Genel arızalar ise merkezden kaynaklanabilir. Bir elektrik kesintisinin nedeni ise birkaç yoldan sorgulanabilir.

Haber 23-04-24 20:40