Yasin Kartoğlu Haberleri

Canlı Başakşehir seçim sonuçları! Başakşehir'de yerel seçimi Yasin Kartoğlu mu, Mesut Öksüz mü kazanıyor?

Yerel seçim geldi çattı. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Başakşehir seçim sonuçları da yoğun bir şekilde merak ediliyor. Mevcut belediye başkanı Yasin Kartoğlu mu yoksa CHP’nin adayı Mesut Öksüz mü avantajlı? Pazar akşamı Başakşehir seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak! Seçim sonuçları Mynet'te!

Haber 30-03-2024 22:22

Üniversiteli Zeynep'in ölümü sonrası Başakşehir Belediyesi başsağlığı mesajında 'O yol İBB'nin' dedi tepkilerin odağı oldu! 'Siyasetten başka değeriniz yok...'

Zeynep Cilan, İbn Haldun Üniversitesi'nde okuyan bir öğrenciydi. Okulundan çıkıp otobüs durağına giderken son sürat gelen bir araç tarafından yaşama hakkı elinden alındı. Arkadaşları ise defalarca ışıksız yol için müracaatta bulunmuştu. Başakşehir Belediyesi'nin yaptığı 'O yol İBB'ye bağlı' paylaşımı ise büyük tepki çekti.

Haber 13-02-2024 08:00

Üniversite öğrencisi Zeynep'in ölümü sonrası Başakşehir Belediyesi başsağlığı mesajında 'O yol İBB'nin' dedi tepkilerin odağı oldu! 'Siyasetten başka değeriniz yok...'

Zeynep Cilan, henüz üniversite hazırlık bölümünde okuyan genç bir öğrenciydi. Okulundan çıkıp otobüs durağına giderken son sürat gelen bir araç tarafından yaşama hakkı elinden alındı. Arkadaşları ise defalarca ışıksız yol için müracaatta bulunmuştu. Başakşehir Belediyesi'nin yaptığı 'O yol İBB'ye bağlı' paylaşımı ise büyük tepki çekti.

Haber 13-02-2024 08:00

Başakşehir Belediyesi ve İBB arasında sular durulmuyor: Bir kez daha karşı karşıya geldiler

Başakşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) arasında sular durulmuyor. Aralık ayında Anne Çocuk Merkezi için karşı karşıya gelen kurumlar şimdi ise, Başakşehir’deki Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bilgievi için karşı karşıya geldi.

Haber 20-03-2021 11:25

Yasin Kartoğlu

Yasin Kartoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yasin Kartoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.