Yemekteyiz Birincisi Haberleri

Demet Akalın eskiye götürdü! Bazen kaçıncı olduğunun bir önemi yoktur

1990 yılında Miss Globe'a katılan şarkıcı Demet Akalın, yarışmanın birincisi Gülay Pınarbaşı ile fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Akalın, fotoğrafa "Bazen kaçıncı olduğunun bir önemi yoktur" notunu düştü.

Magazin 2024-04-05 10:43:29

Zuhal Topal Yemekteyiz'de yaşananlar karşısında şaştı kaldı! İnledi, titredi, ağlama krizi patlak verdi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında son bölümde çok ilginç anlar yaşandı. Yarışmacılardan Kübra Hanım masada adının dahi anılmasını istemediği tatlıdan bahsetti. Tatlının adı anılınca inledi, titredi krize girdi. O anlar karşısında Zuhal Topal şaştı kaldı.

Magazin 2024-04-04 14:51:17

Sıfır Atık Yarışması’ndan Niğde’ye birincilik ödülü

Sıfır Atık Yarışmasında Niğde Yeşilgölcük Şehit Recep Tektaş Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Emirhan Esen Türkiye Birincisi oldu.

Yurthaber 2024-04-04 11:40:52

Türkiye'nin Miss World temsilcisi Nursena Say dereceye girememişti... Eleştirilere bomba yanıt!

Miss Türkiye 2022 birincisi Nursena Say, 71'incisi düzenlenen Miss World Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti. Say, dereceye giremedi. Ünlü isim sosyal medya hesabından konuyla ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.

Magazin 2024-03-12 12:37:05

Miss World 2024 kazanını belli oldu! Türkiye'den katılan Nursena Say dereceye giremedi

Hindistan'da düzenlenen "Miss World 2024" yarışmasında kazanan 23 yaşındaki hukuk öğrencisi Krystyna Pyszkova oldu. Türkiye’nin temsil eden 'Miss Turkey 2022' birincisi Nursena Say dereceye giremedi.

Magazin 11-03-24 11:08

Aşk Adası birincisi Ekin Su Cülcüloğlu yurt dışında yeni yarışmada! Eminim erkekler benden korkuyor

Türk oyuncu Ekin Su Aşk Adası'ndan sonra şimdi de Celebrity Big Brother yarışmasına dahil oldu. "Eminim erkekler benden korkuyor; ben ateşli bir kadınım" diyen Ekin Su pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 10-03-24 13:52

Erzincanlı badmintoncular Ağrı’dan başarıyla döndüler

Ağrı’da düzenlenen Liseli Gençler Badminton Gurup Şampiyonasında Erzincan’ın bayanlarda iki takımı ilk ikiye girerken erkek takımı da grup birincisi oldu.

Yurthaber 26-02-24 09:04

Yarışmadan sonra ülkeyi terk etmişti! O Ses Türkiye birincisi Emre Sertkaya son haliyle gündem oldu! Görenler tanıyamadı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen O Ses Türkiye yarışmasındaki isimler zaman zaman son halleriyle gündem oluyor. Bu isimlerden biri de 2016 yılında yarışan ve şampiyon olan Emre Sertkaya oldu. Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz'un takımında yarışan Sertkaya sempatik halleri ve güçlü sesi ile yarışmaya damga vurmuştu. O Ses Türkiye şampiyonunun son hali herkesi şaşırttı.

Magazin 23-02-24 10:52

Türk erkekleri dünya birincisi! Ölüm hızı sıralamasında Türkiye 4’üncü sırada... Bu belirtiler varsa vakit kaybetmeyin

Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Güven Olgaç, Türk erkeklerinin akciğer kanseri görülme sıklığında dünya birincisi olduğunu söyledi.

Haber 23-02-24 09:58

Yemekteyiz sunucusu Zuhal Topal yerel halkla Maasai dansı yapmaya çalıştı! “Şimdi yandım”

Zanzibar’a giden Yemekteyiz sunucusu Zuhal Topal bikinili fotoğrafıyla gündem olmuştu. Yerel halka yaptığı paylaşımlar dikkat çeken Topal son olarak da yerel halkla birlikte dans etmeye çalışınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Topal o anları “Şimdi yandım” ifadeleriyle sevenleriyle paylaştı.

Magazin 29-01-24 13:42

'Bir ölüm makinesi gibi çalışıyorlar' Türkiye, günlük kişi başına düşen ortalama 17.1 adetle sigara kullanımında dünyada 1. sırada! Uzmanlardan kritik uyarı

Türkiye, kişi başına düşen ortalama günlük sigara tüketim adedi sayısında dünya birincisi olduğu belirtildi. Sigarayı bırakmak isteyenlerin yöneldiği elektronik sigaraların da en az sigara kadar zararlı olduğunu belirten uzmanlar, bazı kesimlerce sigaraya göre masum gösterilmek istenen elektronik sigaraların ‘ağır solunum yetmezliği ile akciğer hasarına yol açtığı’ belirtildi.

Haber 18-01-24 11:12

Miss Universe yarışmasında ülkemizi temsil etmişti! 1952 Türkiye güzeli Gelengül Erman hayatını kaybetti

Türkiye'nin en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan ’1952 Türkiye Güzeli’ yarışmasının birincisi Gelengül Melek Erman hayata gözlerini kapadı. Erman, ülkemizi dünyanın ilk Miss Universe yarışmasında da temsil etmişti.

Magazin 11-01-24 17:51

Öğrenci yurdunda TÜBİTAK birincisine çirkin saldırı iddiası! Koç Üniversitesi’nden açıklama geldi

Koç Üniversitesinde TÜBİTAK birincisi F. B., iddiaya göre aynı odada kaldığı 2 öğrenci tarafından saldırıya uğradı. Önce kemerle dövülen 21 yaşındaki öğrenci, kızgın ütü ve kesici aletle de yaralandı. Olay sonrası TÜBİTAK’tan birincilik ödülü bulunan F.B.’nin okuldan uzaklaştırıldığı iddia edildi. Koç Üniversitesi ise yaptığı açıklamada, gerekli soruşturmaların başlatıldığını ve konunun yargıya taşındığını duyurdu.

Haber 04-01-24 19:33

29 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

29 Aralık reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 29 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 29-12-23 23:26

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 29 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isime dair araştırmalar haftanın son gününde yoğunluk kazandı. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara geliyor. Haftanın birincisi tam 10 adet altın bileziğin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini merak ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 29 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 29-12-23 19:56

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 29 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli oldu mu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananına dair araştırmalar hızlandı. Yemekteyiz'de 29 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşanıyor. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 29 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim oldu?

Magazin 29-12-23 19:53

Reyting sonuçları açıklandı mı? Arak, Sakla Beni, Kendi Düşen Ağlamaz, Hudutsuz Sevda, MasterChef 28 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 28 Aralık Perşembe gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Arak, Sakla Beni, Kendi Düşen Ağlamaz, Hudutsuz Sevda, Aldatmak, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 28 Aralık Perşembe gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 29-12-23 09:12

Boğaz'da sürpriz teklif! Ünlü oyuncu Aslı Sümen İngiliz sevgilisi ile evleniyor!

Miss Turkey 2017 birincisi ve oyuncu Aslı Sümen, bir yıldır birlikte olduğu İngiliz sevgilisi Chris Bann ile evleniyor. Sümen, güzel haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Magazin 28-12-23 17:33

Reyting sonuçları açıklandı! Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım 27 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 27 Aralık Çarşamba gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 27 Aralık reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım, MasterChef All Star ve Deliha 2 gibi yapımların ekrana geldiği 27 Aralık Çarşamba günü reyting sonuçları...

Magazin 28-12-23 10:56

REYTİNG SONUÇLARI 25 ARALIK 2023: Kızıl Goncalar, Ne Gemiler Yaktım, Safir, Ömer reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 25 Aralık Pazartesi gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 25 Aralık reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 25 Aralık 2023 Pazartesi günü reyting sonuçları...

Magazin 26-12-23 10:33

Van YYÜ öğrencisi ‘Sen Kimsin’ eseriyle birinci oldu

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Genel Merkezi Tanıtma Komisyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen 12’nci Kısa Film Senaryo Yarışmasının birincisi, Van YYÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Meryem Gemicioğlu oldu.

Yurthaber 26-12-23 09:15
Van

REYTİNG SONUÇLARI 23 ARALIK 2023: Adım Farah, Kardeşlerim, Güldür Güldür Show, MasterChef reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Reyting sonuçları 23 Aralık 2023 Cumartesi günü ekrana gelen Adım Farah, Kardeşlerim, Güldür Güldür Show, MasterChef ve Gönül Dağı gibi yapımların ardından merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. 23 Aralık 2023 Cumartesi gününün reyting sonuçları belli oldu. İşte reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 24-12-23 13:37

Demet Şener oğluna kavuştu! Real Madrid forması giyen Ömer'in babasına benzerliği dikkat çekti

1995 Miss Turkey birincisi Demet Şener, hem güzelliği ve düzgün fiziğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan tescilli güzel Demet Şener Real Madrid forması giyen oğlu Ömer'e kavuştu. Ömer'in babasına benzerliği gündem oldu.

Magazin 23-12-23 12:21

REYTİNG SONUÇLARI 22 ARALIK 2023: Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, İllegal Hayatlar, MasterChef All Star reyting birincisi kim oldu?

22 Aralık reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, İllegal Hayatlar, Arka Sokaklar ve MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 22 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, İllegal Hayatlar, Arka Sokaklar ve MasterChef All Star reyting birincisi kim oldu?

Magazin 23-12-23 11:27

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 22 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 22 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 22 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 22-12-23 21:55

AK Parti Milletvekili İnan: İletişim Başkanlığı'ndan ve faaliyetlerinden ana muhalefet ile İsrail rahatsız

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, TBMM Genel Kurulu'nda 'Cumhurbaşkanlığı İle Bağlı Kuruluşlar Ve Gelir Bütçesi' görüşmeleri sırasında söz aldı. İnan, "Bugün İletişim Başkanlığı'ndan ve faaliyetlerinden kim rahatsız derseniz, vereceğimiz net iki cevap vardır. Birincisi ana muhalefet, ikincisi İsrail ve Siyonistler" dedi.

Haber 22-12-23 19:04

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ BİRİNCİSİ 15 ARALIK 2023! Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu, hangi yarışmacı kazandı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu haftanın yarışmacıları Orhan Çingay, Bengisu Delioğlu, Koray Kalender, Alev Culha Özcan ve Ayşe Gökay Çalışkan 75 bin TL'nin sahibi olmak için hünerlerini sergiledi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 15 Aralık 2023 Cuma günü Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasını hangi yarışmacı kazandı?

Magazin 22-12-23 17:02

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 22 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 22 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 22-12-23 17:02

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı? Arak, Sakla Beni, Hudutsuz Sevda, Kendi Düşen Ağlamaz, MasterChef 22 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 21 Aralık Perşembe gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün Arak, Sakla Beni, Hudutsuz Sevda, Kendi Düşen Ağlamaz, MasterChef All Star, Aldatmak gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 21 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 21 Aralık reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 22-12-23 08:07

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı? Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Sandık Kokusu, Şahane Hayatım 20 Aralık reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 20 Aralık Çarşamba gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, 20 Aralık reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte 20 Aralık Çarşamba günü reyting sonuçları ile ilgili ayrıntılar...

Magazin 21-12-23 08:26

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı? Aile, Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam 19 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları merak edildi. 19 Aralık Salı gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, 19 Aralık reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte 19 Aralık Salı günü reyting sonuçları ve detaylar...

Magazin 20-12-23 08:44

REYTİNG SONUÇLARI 18 ARALIK PAZARTESİ: Kızıl Goncalar, Ne Gemiler Yaktım, Ömer, Safir reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 18 Aralık Pazartesi gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım netleşti. Peki, 18 Aralık reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 18 Aralık Pazartesi gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 19-12-23 14:53

Reyting sonuçları açıklandı mı? Altın Kafes, Yargı, Teşkilat 17 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Reyting sonuçları ve en çok izlenen yapımlar seyirciler tarafından merak edilip gün gün takip ediliyor. 17 Aralık Pazar günü televizyon ekranlarında Altın Kafes, Yargı, Teşkilat, MasterChef All Star ve Çok Güzel Hareketler 2 gibi yapımlar yayınlandı. Peki, reyting sonuçları açıklandı mı? Altın Kafes, Yargı, Teşkilat 17 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 18-12-23 08:33

15 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKALNDI! Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, Bambaşka Biri, Arka Sokaklar, MasterChef gecenin birincisi kim oldu?

15 Aralık reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Bambaşka Biri, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 15 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Bambaşka Biri, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 16-12-23 10:35

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 15 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 15 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 15-12-23 17:41

REYTİNG SONUÇLARI 14 ARALIK 2023! 14 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Aldatmak, Sandık Kokusu, MasterChef...

Reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 14 Aralık Perşembe gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün Sakla Beni, Aldatmak, Sandık Kokusu, Kendi Düşen Ağlamaz, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 14 Aralık 2023 Perşembe gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 15-12-23 11:54

REYTİNG SONUÇLARI 13 ARALIK 2023! Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım 13 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. 13 Aralık Çarşamba gününe ilişkin verilerin yayımlanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 13 Aralık reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? İşte 13 Aralık Çarşamba günü reyting sonuçları...

Magazin 14-12-23 15:31

12 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Aile, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş, Yabani reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 12 Aralık Salı gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, 12 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte Aile, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş, Yabani, Buz Yolu, Akif ve MasterChef All Star gibi yapımların ekrana geldiği 12 Aralık Salı gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 13-12-23 20:41

Reyting sonuçları açıklandı mı? Safir, Ömer, Ne Gemiler Yaktım, Selahaddin Eyyübi, MasterChef 11 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 11 Aralık Pazartesi gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Safir, Ömer, Ne Gemiler Yaktım, Selahaddin Eyyübi, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 11 Aralık Pazartesi gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 12-12-23 07:41

Reyting sonuçları açıklandı mı? Yargı, Teşkilat, Altın Kafes, Kirli Sepeti, MasterChef All Star 10 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 10 Aralık Pazar gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün yeni bölümleriyle Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları Survivor gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 10 Aralık 2023 reyting sonuçları açıklandı mı, hangi yapım birinci oldu?

Magazin 11-12-23 08:34

Reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, MasterChef All Star gecenin 9 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 9 Aralık Cumartesi gününe ilişkin verilerin yayımlanması ile beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. Peki, 9 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 10-12-23 10:20

8 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef gecenin birincisi kim oldu?

8 Aralık reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef All Star, Bambaşka Biri gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 8 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef All Star, Bambaşka Biri gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 09-12-23 14:52

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 8 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 8 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 8 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 08-12-23 21:22

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 8 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 8 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 08-12-23 17:37

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Ne Gemiler Yaktım, Sakla Beni, Kendi Düşen Ağlamaz, Aldatmak, MasterChef 7 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 7 Aralık Perşembe gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak.Dün Ne Gemiler Yaktım, Sakla Beni, Kendi Düşen Ağlamaz, Aldatmak, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki 7 Aralık 2023 reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 7 Aralık Perşembe gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 08-12-23 11:23

REYTİNG SONUÇLARI 6 ARALIK 2023! Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım, MasterChef reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 6 Aralık Çarşamba gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film netleşecek. Peki, 6 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım, Benim Güzel Ailem MasterChef All Star ve Eltilerin Savaşı gibi yapımların ekrana geldiği 6 Aralık Çarşamba gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 07-12-23 12:06

REYTİNG SONUÇLARI 5 ARALIK 2023: Aile, Yabani, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş reyting birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 5 Aralık Salı gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 5 Aralık reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte Aile, Yabani, Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş gibi yapımların yayınlandığı 5 Aralık 2023 Salı gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 06-12-23 14:21

REYTİNG SONUÇLARI 4 ARALIK 2023: Ne Gemiler Yaktım, Selahaddin Eyyubi, Ömer, Safir reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 4 Aralık 2023 Pazartesi gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, Ne Gemiler Yaktım, Selahaddin Eyyubi, Ömer, Safir gibi yapımların yayınlandığı 4 Aralık reyting sonuçları birincisi hangisi oldu? İşte 4 Aralık 2023 Pazartesi gününün reyting sonuçları...

Magazin 05-12-23 11:16

REYTİNG SONUÇLARI 3 ARALIK 2023: Yargı, Teşkilat, Altın Kafes, Altın Kelebek Ödül Töreni, MasterChef reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 3 Aralık Pazar gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla birlikte birinci olan yapım netleşecek. Peki, reyting sonuçları açıklandı mı? İşte Yargı, Teşkilat, Altın Kafes, Altın Kelebek Ödül Töreni, MasterChef All Star gibi yapımların yayınlandığı 3 Aralık 2023 Pazar gününün reyting sonuçları...

Magazin 04-12-23 14:48