Oldurme Arzusu Haberleri

İYİ Parti'den çok konuşulacak 'yerel seçim' ve 'ittifak' çıkışı! 'Sonucu ne olursa olsun...'

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu, yerel seçim öncesi 'ittifak' tartışmasına cevap verdi. Kavuncu, "Yerel seçimlere hür, müstakil, bağımsız, kendi kimliğimizle, bu milletin sinesinde bize açılan kocaman yere kendimizi konumlayacak şekilde, sonucu ne olursa olsun, bağımsız bir şekilde seçime gitme arzusu bütün teşkilatlarımızda çok yüksek" dedi. Kavuncu ayrıca, "Kendimizi anlatmaktan alıkoyacak hiçbir oluşuma tabanımız çok sıcak bakmıyor" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Haber 2023-08-03 15:59:08

Görenler gerçek zannetti! Köpek arkadaşları var ama o bir insan... Kostümünün fiyatı dudak uçuklattı

Sosyal medyada sadece Toco adıyla bilinen bir YouTuber, hayvan olma arzusu sayesinde dikkatleri üzerine çekti. 30 bini aşkın takipçisi bulunan ismini ve yüzünü gizlemeyi tercih eden Toco, köpek aşığı olarak 12 bin sterlin(yaklaşık 415 bin 239 TL) sipariş ettiği kostümüyle sokağa adım attı. Sokakta insanların tepkilerini çeken Toco’nun ilk görüşte insan olduğunu kimse anlayamadı.

Trend 2023-07-29 15:27:25

Mandalina kilo aldırır mı? Mandalina kilo yapar mı?

Sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmek ve ideal kilomuzu korumak hepimizin arzusu. Bu nedenle besin tercihlerimiz üzerinde dikkatlice düşünmek ve kilo alımına neden olabilecek veya kilo vermeyi destekleyebilecek yiyecekler hakkında bilgi sahibi olmak son derece önemlidir. Son zamanlarda birçok kişi mandalina tüketiminin kilo alımıyla ilişkilendirilip ilişkilendirilmediğini merak etmektedir. Peki, mandalina kilo aldırır mı?

Haber 2023-06-30 20:01:46

Cübbeli Ahmet'in 'tokalaşma' yorumunu duyan Fatih Altaylı'dan bomba sözler! Bu seks arzusu için ne yiyip ne içiyorlar merak ediyorum

Cübbeli Ahmet'in, erkeklerin tokalaşmasının 'cinsel meyile yol açabileceği' uyarısı yapması sosyal medyada gündem olmuştu. Gazeteci Fatih Altaylı bu sözler üzerine "Paçayı iyi kurtarmışım" derken sözlerine "Yine de İslamcı kesimden gelen bu cinsellik uyarılarını anlamakta zorlanıyorum" diyerek devam etti.

Magazin 2023-06-02 15:51:57

Bruce Willis kimdir, hastalığı ne? Dünyaca ünlü oyuncu Bruce Willis'ten kötü haber!

Bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan dünyaca ünlü oyuncu Bruce Willis'ten bir kötü haber daha geldi. Zor Ölüm, 6. His, Ölümsüz, Ucuz Roman, Öldürme Arzusu gibi filmlerde oynayan Bruce Willis'ın sağlık durumunun iyiye gitmediği öğrenildi. Peki Bruce Willis kimdir, hastalığı ne? İşte detaylar...

Magazin 17-02-23 14:52

77/1-b trafik cezası nedir, ceza tutarı ne kadar? 77/1-b trafik cezası maddesi ihlal konusu nedir, kimlere uygulanır?

İstanbul gibi büyük şehirlerde yaşayanların en yakın noktaya dahi ister toplu taşıma ister özel araçla gitmek istediklerinde saatlerce trafikte sıkışık kaldıklarını biliyoruz. Ayrıca resmî – dinî bayramlarda verilen izin dönemlerinde şehirler arası yollarda, gümrük kapılarında uzun araç kuyruklarını ilerlemeyen araçları görürüz. Trafiğin yoğun ve sıkışık olduğu durumlarda insanların sinirlerinin yıpranma payı ile birlikte varılacak noktaya hızlı ulaşım arzusu bazen kazalara sebep olur.

Haber 02-02-23 17:23

Son dakika: Murat Sancak, Mario Balotelli gerçeğini açıkladı! Takımdan gitme arzusu var

Son dakika haberleri: Adana Demirspor'da hareketli saatler yaşanıyor! Mavi Şimşekler, Süper Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Ümraniyespor'u 1-0 mağlup etmişti. Karşılaşmanın ardından teknik direktör Vincenzo Montella ile santrfor Mario Balotelli arasında bir gerginlik yaşanmış, İtalyan çalıştırıcıyı yardımcıları güçlükle sakinleştirmişti. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, yaşanan olayla ilgili konuştu ve ayrıca Mario Balotelli'nin takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.

Spor 29-08-22 02:00

Öldürme Arzusu konusu nedir? Öldürme Arzusu oyuncuları kim, Death Wish ne zaman gösterime girdi?

Öldürme Arzusu filmi 21 Ağustos 2022 Pazar günü televizyon yayın akışında bir kez daha yerini aldı. Bruce Willis, Vincent D'Onofrio ve Dean Norris usta oyuncu kadrosuyla dikkat çeken filmin yönetmenliğini Eli Roth yaptı. Peki Öldürme Arzusu konusu nedir? Öldürme Arzusu oyuncuları kim, Death Wish ne zaman gösterime girdi? İşte detaylar...

Trend 21-08-22 22:07

Avrupa ikincisi olan Zıpkınla Balık Avı Milli Takımı, yurda döndü

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Başkanı Oğuz Aydın: "Federasyon tarihinde bir ilke imza attık. Bu çıtayı altın madalyalarla yükseltme arzusu içindeyiz"

Yurthaber 16-08-22 13:54

Türk yüzücünün Oceans Seven hayalini köpek balıkları engelledi

Okyanusun Yedilisi olarak bilinen Oceans Seven'ın parkurlarını tamamlamak için Japonya'daki Tsugaru Kanalı'nı yüzerek geçmek isteyen Kamil Resa Alsaran, 24 kilometre yüzdükten sonra karşılaştığı köpek balıkları nedeniyle etabı yarıda bıraktı - Alsaran: - "Köpek balıklarıyla aramda en fazla 30 metre vardı. Ben suyun içerisindeyken yüzmenin heyecanı ve başarı arzusu nedeniyle köpek balıklarını görmedim. Uyarıların ardından çıktığım teknede köpek balıklarını gördüm. Direkten döndük" - "Eğer köpek balıklarıyla karşılaşmamış ve yüzmemi tamamlamış olsaydım Oceans Seven'in 7 etabının beşini tamamlayan Türkiye'deki ilk kişi olacaktım"

Yurthaber 29-07-22 13:34

Rüyada ayakkabı görmek ne anlama gelir? Rüyada tek, büyük ayakkabı görmek ne demek?

Rüyada ayakkabı görmek, rüya sahibinin hayatında açılacak yeni kapılara yorulur. Rüya sahibi bu kapılar arasında seçim yapar. Rüyada görülen ayakkabı genelde olumsuz olarak yorumlansa da diğer simge ve rüyanın nasıl görüldüğüne göre farklı anlamlar kazanabilir. Rüyada ayakkabı giyen kişinin her zaman korunma arzusu içinde olduğu bilinir. Siyah topuklu ayakkabı giyen kişi, yalnız kalma ihtiyacı duyar. Büyük ayakkabı görmek ise kişinin istedikleri için harekete geçmesi gerektiğini anlatır.

Trend 27-06-22 15:16

Arzusu kalmak ne demek? Arzusu kalmak TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, bazı olayları ve durumların özünü ifade etmek için kullanılırlar. Ortaya ne zaman çıktığı bilinmeyen bu kalıplaşmış sözcükler, anlatımı çarpıcı hale getirmek için genel olarak mecaz anlam ile kullanırlar. Birleşik fiiller de diğer sözcüklerle birlikte kullanılan kalıplaşmış sözlerdir. Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller anlatımı kolaylaştırır. Arzusu kalmak de bu anlatıma uyan ve Türkçenin zengin bir dil olmasına katkı sağlayan sözlerden biridir. Arzusu kalmak ne demektir?

Egitim 17-05-22 17:41

Saçlarınızı hem yumuşacık hem de pasparlak yapmanıza yardımcı ürün önerileri

Işıl ışıl parlayan ve güçlü saçlar herkesin arzusu, öyle değil mi? Yoğun kimyasal işlemlere maruz kalmış ve yıpranmış saçlar ise bunun önündeki en büyük engel. Saçlarınıza dipten uca yoğun bakım sağlayarak siz de hayalinizdeki saçlara kavuşabilirsiniz. Saçlarınıza iyi bakacak ve mutlaka rutininize eklemeniz gereken kaliteli bakım ürünlerini bir araya getirdik. Merak ediyorsanız haydi, detaylara!

Kadin 19-04-22 10:21

İlhan İrem'den haber var! Eğer iyileşirse...

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden usta sanatçı İlhan İrem'in en büyük arzusu ortaya çıktı. İlhan İrem sağlığına kavuşunca Peru'ya giderek, Machu Picchu'da barış, özgürlük, çocuklar, kadınlar ve doğa adına bütün insanlara seslenebileceği bir konser verecek.

Magazin 02-03-22 12:16

Banyoyu ve mutfağı temizlerken bazı hatalar yapıyor olabilirsiniz! Bu tüyolar sayesinde doğrusunu öğrenebilirsiniz...

Pırıl pırıl olmuş temiz mutfak ve banyo herkesin arzusu. Bunun için fazla zaman harcıyor olmanıza rağmen birtakım hatalar yapıyor olabilirsiniz. Bulaşık makinesini kullanırken yapılan hatalardan banyo aynasını silerken yapılan yanlışlara kadar dikkatten kaçan birçok şeyi sizler için bir araya getirdik. Haydi, detaylara bir göz atalım.

Kadin 24-02-22 18:28

Cildiniz parıldamaya hazır mı? Cildinize ışıltı katacak ipuçlarını öğrenmek için doğru yerdesiniz!

Sağlıklı bir cilt, etrafa saçtığı ışıltıdan belli oluyor. Stres, yorgunluk, uykusuzluk, yaş veya yetersiz beslenme gibi durumlar cildin bütün parıltısını söndürebiliyor. Kozmetik kaygılar veya sağlıklı bir görünüm arzusu ile parlak bir cilt elde etmek istiyorsanız düzenli bir çabayla siz de parıldayan bir cilde sahip olabilirsiniz!

Kadin 22-02-22 10:40

Saçlarınız yeniden sağlıkla parlayacak! Canlılığını yitirmiş saçlar için pratik ve doğal saç maskeleri

Işıl ışıl parlayan, dolgun saçlar; şüphesiz herkesin arzusu. Saçları boyatmak veya fön gibi ısıl işlemler uygulamak, her ne kadar herkesin çok sevdiği rutinler arasında yer alsa da maalesef saçlara çok zarar veriyor. Yıpranmış saçlarınızı onarıp canlılık katmak içinse mutfağınızdaki birkaç malzeme yeterli! Haydi, birlikte ayrıntılara göz atalım.

Kadin 08-02-22 16:44

23 Aralık günlük burç yorumları: Aşırılık ve abartılardan kaçının

Boğa burcu kalpten inandığı durumların gerçekleştiğini görebilir. Koç burcu, beğenilme arzusu içinde olabilir. İşte Astrolog Merve Rençber’den Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burçlarının günlük burç yorumları...

Kadin 23-12-21 08:51

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan kenetlenme çağrısı:

"Teknik direktörümüz Abdullah Avcı'nın samimiyeti, isteği, gayreti ve emeği ile futbolcularımızın tutkusu ve taraftarlarımızın arzusu birleşince lider bir takım ortaya çıktı" - "Tüm bu süreç boyunca yine geçmişte olduğu gibi yan yana olalım, biz bize olalım ve kenetlenelim. Unutmamalıyız ki birbirine sıkıca kenetlenmiş büyük Trabzonspor ailesinin başaramayacağı hiçbir zafer, kazanamayacağı hiçbir mücadele, ulaşamayacağı hiçbir zirve yoktur"

Yurthaber 09-12-21 11:44

Kablo karmaşasından kurtulun! İşte bütçe dostu kablosuz kulaklık modelleri

En iyi kablosuz kulaklığa sahip olmak hepimizin arzusu. Özellikle, 3.5 mm kulaklık girişlerinin telefonlardan yok olmaya başladığı günümüzde bluetooth kulaklık satın almak artık bir ihtiyaç haline geldi. Biz de kablosuz kulaklık önerisi arayanlar için bütçe dostu kablosuz kulaklık modellerini derledik. İşte sizler için seçtiğimiz uygun fiyatlı kablosuz kulaklık modelleri.

Haber 09-11-21 17:06

TV yayın akışı 13 Ekim 2021 Çarşamba! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

13 Ekim 2021 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 13 Ekim 2021 Çarşamba Öldürme Arzusu, Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Ekşi Elmalar, Kanunsuz Topraklar, Dünya Hali ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 13 Ekim TV yayın akışı...

Trend 13-10-21 13:32

Saçlarınızı mahvedebilirsiniz! Eğer saçlarınızı yıkarken bu hatayı yapıyorsanız...

Bakımlı ve sağlıklı saçlara sahip olmak şüphesiz ki hepimizin ortak arzusu. Bakımlı saçlara giden yoldaki en büyük etkenlerden birisi ise saçın yıkandığı suyun sıcaklığı. Hepimiz saçlarımızı farklı sıcaklıklarda yıkamayı tercih ediyoruz. Oysa saçı çok sıcak suyla yıkadığımızda saçta birtakım değişiklikler meydana geliyor. Bu değişikliklerin neler olduğuna gelin, birlikte bakalım.

Kadin 11-10-21 07:20

7 Ekim günlük burç yorumları: İlişkilerde özgürleşme arzusu artıyor! 7 Ekim'de burçları neler bekliyor?

Yıldızların ve gezegenlerin meydana getirdiği günlük hareketlere göre duygularımız, davranışlarımız ve yaşamımızdaki olaylar değişiklik gösterebiliyor. 7 Ekim günü İkizler burçları yeni bir sayfaya doğru giderken, Başak burcu hayatında kararlar alabilir. Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burcunun 7 Ekim 2021 günlük burç yorumları nasıl? İşte Astrolog Merve Rençber’in burç yorumları...

Kadin 07-10-21 08:05

4 Ekim günlük burç yorumları: Sürpriz gelişmeler yaşanabilir! 4 Ekim'de burçları neler bekliyor?

Gezegenlerin gerçekleştirmiş olduğu günlük hareketlere göre duygularımız, davranışlarımız ve yaşamımızdaki gündemlerimiz farklılık gösterebiliyor. 4 Ekim günü Yay burçları yoğun ve hareketli bir gün yaşarken, Kova burçları yalnız vakit geçirerek iletişimden kaçma arzusu duyabilir. Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burcunun 4 Ekim 2021 günlük burç yorumları nasıl? İşte Astrolog Merve Rençber’in burç yorumları...

Kadin 04-10-21 07:45

Hatayspor'un hedefi yeniden galibiyet serisi yakalamak

Kulüp başkan vekili ve basın sözcüsü Mustafa Özat: "Futbolcularımızın hepsi beklediğimiz performansı gösterdiler. Yenildiğimiz maçlarda dahil olmak üzere futbolcularımız başarısının üstüne koyarak gidiyor" - "Futbolu çirkinleştirmiyoruz. En son yenildiğimiz maçta bile çirkinleştirmeden oynadık. Bu güzel mücadele ve kazanma arzusu bizi nereye götürür bilmiyorum"

Yurthaber 01-10-21 11:23

Lionel Messi, Fransa'da basının karşısına çıktı

PSG’nin yeni transferi Messi basının karşısına çıktı. Arjantinli futbolcu Messi, "İçimdeki futbol arzusu dinmedi. Kariyerimin başındaki gibi mümkün olduğunca fazla kupa kazanmak istiyorum. Tüm kulvarlarda zirveye çıkmayı hedeflediği için PSG'yi tercih ettim" dedi.

Spor 11-08-21 13:59

Maç keyfine bambaşka bir hava katan dünyanın en iyi stadyumları! İlk fırsatta gitmek isteyeceksiniz...

Keyifli bir maç izlemek, her futbolseverin arzusu. TV başında maç izlemenin ayrı bir keyfi olsa da güzel bir stadyumda maç izlemek bu keyfi zirveye çıkarır. Peki, büyük bir zevkle maç izleyeceğiniz stadyumların hangileri olduğunu merak ediyor musunuz? Muhteşem görüntüleri ve büyüleyici atmosferleriyle, işte karşınızda dünyanın en iyi stadyumları.

Spor 13-07-21 15:50

Kartal Tibet'in cenaze programı belli oldu

Oyuncu, yönetmen ve senarist Kartal Tibet, 83 yaşında hayata gözlerini yumdu. Acı haber sanat camiasınıyasa boğdu. Usta sanatçının cenaze programı da belli oldu. Kartal Tibet'in yakın dostu oyuncu Civan Canova, "Kendi arzusu üzerine özel bir tören yapılmayacaktır" dedi.

Magazin 02-07-21 23:04

Antik Mısır döneminde uygulanan şaşırtıcı hamilelik testi yolculuğu! Günümüzün modern testlerine ilham oldu

İnsanoğlu içgüdüsel olarak üreme arzusu içindedir. Beslenme ve barınma gibi temel ihtiyaçlardan biri olarak kabul edilen üreme insanlık tarihi boyunca devam etti. Ancak ilk çağlarda kadınlar hamile olduklarını anlayabilmek için vücutlarındaki değişimleri izliyorlardı.

Trend 02-07-21 10:28

Ölüleri canlandırma arzusu nedeniyle Frankenstein karakterine ilham olan bilim insanı: Giovanni Aldini

Herkes ünlü kitap ve film karakteri olan Frankenstein’ı tanır. Mary Shelley’in kaleminde yaratılan bu karakter ölüleri canlandırma tutkusuyla tanınır. Öyle ki Frankstein, ölü bedenlerinden elde ettiği parçaları birleştirerek yeni bir insan yaratmayı kafasına koymuştur. Shelley’in bu karakteri kurgularken gerçek bir bilim insanından esinlendiğini hiç düşündünüz mü?

Trend 16-06-21 17:02

Bakan Çavuşoğlu: ABD'nin yakın çalışma arzusu var

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Yakın çalışma arzumuz var' dedi" açıklamasını yaptı. Rusya'dan alınan S-400'lere ilişkin de açıklama yapan Çavuşoğlu, "Rus uzmanlar Türkiye'de bulunmayacak. S-400'lerin kontrolü Türkiye'de olacak" dedi.

Haber 31-05-21 17:40

TV yayın akışı 17 Mayıs 2021 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

17 Mayıs Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 17 Mayıs Pazartesi akşamı Öldürme Arzusu, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Masumiyet, Maraşlı, Kağıt Ev ve Uyanış:Büyük Selçuklu programları izleyicilerle buluşacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 17 Mayıs TV yayın akışı..

Trend 17-05-21 13:17

Ankaraspor-Bandırmaspor maçının ardından

Ankaraspor Teknik Direktörü Mehmet Ak: "Bu oyuncuların son 5 haftadaki mücadelesi, kümede kalma arzusu ve isteği gerçekten takdire şayandı" - Royal Hastanesi Bandırmaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri: "Ankaraspor'u tebrik ediyorum, bırakmadılar, sonuna kadar devam ettiler ve 3 puana ulaştılar"

Yurthaber 26-04-21 00:10

25 Nisan günlük burç yorumları | 25 Nisan'da burçları neler bekliyor?

Gezegenlerin ve yıldızların gökyüzünde yapmış olduğu günlük hareketleri, günlük yaşantımızda yaşayacağımız olayları, duygularımızı ve düşüncelerimizi yakından etkileyebiliyor. 25 Nisan günü Yengeç burcunun yenilik arzusu ön plana çıkacak. Terazi burçları ise bugüne etkileyici rüyalar ile uyanacak. Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burcunun 24 Nisan günlük burç yorumları nasıl? İşte Astrolog Merve Rençber’in burç yorumları..

Kadin 25-04-21 09:02

Oyunculuk sınırlarını zorlayarak rolü için kadın kılığına giren 15 aktör!

Oyunculuk bir dönem gençlerin en büyük arzusu olan meslek olarak karşımıza çıktı. Sanılanın aksine oyunculuk büyük bir tutku ve arzu işidir. Beraberinde getirdiği ün ise büyük başarıların sonucudur. Filmlerde kendini oynamak bile büyük bir emek gerektirirken, hiç tanımadığınız birini oynadığınızı hayal edin. Hatta karşı cinsi oynadığınızı? Ne büyük başarı değil mi? Bu dünyaca ünlü isimler filmlerde kadın kılığına girerek seyircilere rolleri için yapamayacakları şey olmadığını gösterdiler.

Trend 24-02-21 09:38

Balıkesirspor, yeni teknik direktör Yusuf Şimşek ile çıkış peşinde

Yusuf Şimşek: -"Mücadele eden, kazanma arzusu olan, birlikte hareket eden bir takım olacağız. Bunu Akhisarspor maçında gösterip oyuncularımıza galibiyetleri aşılamak istiyoruz"

Yurthaber 02-02-21 12:31

Balıkesirspor, yeni teknik direktör Yusuf Şimşek ile çıkış peşinde

Yusuf Şimşek: -"Mücadele eden, kazanma arzusu olan, birlikte hareket eden bir takım olacağız. Bunu Akhisarspor maçında gösterip oyuncularımıza galibiyetleri aşılamak istiyoruz"

Yurthaber 02-02-21 12:31

Atipik yeme bozuklukları nedir? İşte tedavi yöntemi

Atipik yeme bozuklukları, yeme bozuklukları içerisinde tanımlanayan bir hastalıktır. Anoreksiya ve blumianın dışında kalandır. Tutku düzeyinde zayıflama arzusu yoktur, blumiadaki gibi kusma veya ağır spor yaparak yediklerini telafi etme girişimi yoktur.

Haber 22-01-21 15:29

Oyunculuğun doruklarına çıkarak rolü için kadın kılığına giren 15 aktör

Oyunculuk bir dönem gençlerin en büyük arzusu olan meslek olarak karşımıza çıktı. Sanılanın aksine oyunculuk büyük bir tutku ve arzu işidir. Beraberinde getirdiği ün ise büyük başarıların sonucudur. Filmlerde kendini oynamak bile büyük bir emek gerektirirken, hiç tanımadığınız birini oynadığınızı hayal edin. Hatta karşı cinsi oynadığınızı? Ne büyük başarı değil mi? Bu dünyaca ünlü isimler filmlerde kadın kılığına girerek seyircilere rolleri için yapamayacakları şey olmadığını gösterdiler.

Trend 21-01-21 10:49

Maçın ardından

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal: "Oyuncularımın maç kazanma arzusu beni mutlu ediyor" - Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: "Gelgitleri olan bir oyun vardı. Maçın başında belki kazacaktık, sonra kaybederken son saniyede beraberliği yakaladık"

Yurthaber 16-01-21 22:25

George Gardi: Eljif'in arzusu sezonu burada tamamlamak

Daha önce Türkiye'de Fenerbahçe forması giyen Eljif Elmas'ın Napoli'den ayrılması gündemde. Eljif Elmas'ın menajeri, Makedon futbolcunun Benfica'ya transfer olacağı iddialarına yanıt verdi.

Spor 25-12-20 12:04

Spor yapma arzusunu tetiklemenin 8 yolu

Sağlıklı bir yaşam için atılacak adımlar arasında yer alan spor, düzenli olarak yaşamın bir parçası haline getirildiğinde kişilere hastalıklardan uzak bir yaşamın yanı sıra özgüven gibi duygular da aşılıyor. Ancak spor yapma arzusu her gün bahanelerle ertelendiğinden bu sonuca ulaşmak düşünüldüğü kadar kolay olmuyor. Pandemi döneminde spor salonlarının kapanması ile spordan daha da uzaklaşılırken gerekli motivasyonu bulamayanlar için uzmanlardan bazı öneriler geldi.

Haber 10-12-20 17:12

Hakkari'de teröristlerin eğitim yuvalarında bıraktığı izler siliniyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 4 yıl önce PKK'lı teröristlerin saldırılarında kullanılamaz hale gelen 11 okulun yerine inşa edilen 18 eğitim yuvasından 15'i tamamlanarak öğrencilerin hizmetine sunuldu - Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık: - "Hakkari'de hayata geçirdiğimiz proje ve etkinliklerle eğitim seferberliği başlattık. Bu çalışmalar sonuçlarını vermeye başladı" - Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı: - "Huzur ortamı oluştukça gençlerimizin eğitime olan arzusu daha çok ortaya çıkıyor. Çok sıkıntılı bir süreçten çıktık. Şu an da huzur ortamı oluştuğu için sadece bizden kurs almak isteyen mezun olmuş 2 bin öğrencimiz var"

Yurthaber 29-10-20 11:05

ETSO Başkanı Yücelik’ten 29 Ekim mesajı;

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Cumhuriyetin ilanının 97’nci yıldönümü münasebetiyle yayımladığı mesajda; Cumhuriyetin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kahraman Anadolu halkının olağanüstü gayreti ve fedakârlığıyla başlattığı destansı bir mücadele ve inancın kazanımı olduğunu söyledi.Cumhuriyetin kazanımlarının Türk milletinin vazgeçemeyeceği değerler olduğunu ifade eden Başkan Yücelik açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Milletimizin bu topraklardaki birlikteliği ve yaşama arzusu dünyadaki hiçbir ulusa benzemez.

Yurthaber 28-10-20 11:03

ETSO Başkanı Yücelik’ten 29 Ekim mesajı;

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Cumhuriyetin ilanının 97’nci yıldönümü münasebetiyle yayımladığı mesajda; Cumhuriyetin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kahraman Anadolu halkının olağanüstü gayreti ve fedakârlığıyla başlattığı destansı bir mücadele ve inancın kazanımı olduğunu söyledi.Cumhuriyetin kazanımlarının Türk milletinin vazgeçemeyeceği değerler olduğunu ifade eden Başkan Yücelik açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Milletimizin bu topraklardaki birlikteliği ve yaşama arzusu dünyadaki hiçbir ulusa benzemez.

Yurthaber 28-10-20 11:03

Sigarayı bıraktıktan sonra kilo almamak için mutlaka bunu deneyin!

Sigara içenlerin büyük bölümünde genellikle bırakma arzusu vardır. Ancak sigara bağımlılarının kimisi sigara bırakmanın zorluğundan kimisi ise başka gerekçeleri öne sürerek bir türlü sigara bırakmaya yanaşmaz. Bu gerekçelerden biri de sigara bırakma sonrası alınan kilolardır. Oysa 6 basit öneriye uyarak sigara sonrası kilo almayabilirsiniz.

Yemek 14-10-20 09:26

Sakarya'da sağlık çalışanına yönelik darp iddiası

Darp edilen sağlık çalışanı Celalettin Karabıyık: - "Sedyenin yanlış yerine yattığını, müdahaleyi yapabilmem için yukarıya kayması gerektiğini söyledim. Öyle söyleyince ayağa kalktı üzerime yürüdü bağırarak saldırmaya başladı" - Sağlık-Sen Sakarya Şube Başkanı Abdullah Sönmez: - "Bizler bu hastane duvarlarına, bir sağlık çalışanına yapılacak olan saldırının en az 15-20 yıl ile karşılık bulacağı levhalarının bir an önce asılmasını istiyor ve bu şiddetin son bulacağı günleri arzusu ediyoruz"

Yurthaber 24-09-20 23:46

Bunu yiyen 10 yaş gençleşiyor! İşte kolajen içeren mucize besinler

Genç görünmek birçok kişinin arzusu. Yaşlanmaya karşı koymak isteyenlerin ise genelde başvurduğu yöntem estetik müdahaleler oluyor. Fakat daimi genç görünmek için tek çözüm estetik ameliyatlar değil, bunun yanı sıra doğru beslenmek. Şöyle ki, kolejen içeren besinleri düzenli olarak tükettiğinizde cildiniz ışıl ışıl parlayıp kırışıklıklara veda edebilirsiniz arkadaşlar. Sizi heyecanlandırabildiysek biraz da kolajenden ve o besinlerden bahsetmek isteriz.

Kadin 16-09-20 09:27

1 haftada 5 kilo verebilirsiniz! Karpuz diyeti sayesinde...

Kilo sorunu ile başı dertte olan birçok insan var. Hepimizin en büyük arzusu değil mi, ne istersek yemek ama kilo almamak? Ne yazık ki bu durum pek mümkün değil. Bu yüzden her geçen gün yeni diyetler hayatımıza giriyor. Bunlardan biri de karpuz diyeti. Peki, karpuz diyeti ne işe yarar, nasıl yapılır?

Kadin 04-09-20 09:18