Evsiz Haberleri

Kurum ile evsiz vatandaş arasında dikkat çeken diyalog! Hiçbiri olmadı

Seçimlere artık 1 ay kaldı. Adaylar sahada çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum Başakşehir'de vatandaşlarla bir araya geldi. Burada 2019'da evsiz kaldığını söyleyen bir vatandaşla Kurum arasındaki 'Söz verdiniz' konuşmaları gündem oldu.

Haber 2024-03-01 13:08:30

Eski sevgililerinin sayısı hoşuna gitmedi! Erkek arkadaşının cinsel organına makas sapladı

Filipinler'in başkenti Manila'da evsiz olduğu tespit edilen bir çift alkol aldıkları sırada eski hayatlarına dair konuşmalar yaptı. Sevgilisinin eski kız arkadaşlarını soran kadın adamın verdiği sayı üzerine sinirlendi. Sinirlenen genç kadın sevgilisinin penisine makas saplayarak onu yaraladı.

Trend 2024-02-28 10:27:54

'6 yıldır bir kuruş kira ödemedim' Formülünü paylaştı! Sosyal medyayı ikiye böldü 'Yıllar önce evsizdim'

Sosyal medyada dijital içerik üreticisi olan genç bir kadın, 6 yıldır bir kuruş bile kira ödemediğini paylaştığı videosuyla sosyal medyayı adeta ikiye böldü. Köpeği ve kedisiyle birlikte bir minibüste yaşadığını söyleyen kadının yaptığı paylaşıma çok sayıda yorum geldi. Genç kadını destekleyenlerin sayısı epey fazlayken eleştiren ve yaptığını mantıksız bulanlar da çoktu. Ona, "Evsiz" diyenlere ise "Minibüste yaşamak hayatımı kurtardı, yıllar önce evsizdim" diye yanıt verdi.

Kadin 2024-02-15 17:05:53

Valiliğin yerleştirdiği otelden çıkartılan akciğer kanseri vatandaş evsiz kaldı

Eskişehir’de valilik tarafından yerleştirildiği otelden kişisel bakımının yapılamadığı gerekçesi ile çıkartıldığı için hastanelerin acil servislerinde sabahlayan akciğer kanseri vatandaş, yetkililerden yardım istedi.

Yurthaber 2024-02-15 10:39:22

Korkunç görüntüler! Köpekler tekerlekli sandalyedeki adama saldırdı... Canlı canlı etlerini böyle koparttı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde kaydedilen bir görüntü ülke basınında geniş yankı uyandırdı. Söz konusu görüntülerde tekerlekli sandalyedeki evsiz bir adamın köpeklerin saldırısına uğradığı anlar yer aldı. Tekerlekli sandalyedeki adama saldıran köpekler canlı canlı etlerini koparttı.

Trend 30-01-24 09:27

Görenler gözlerine inanamadı! Kaldırımda doğum yaptı... Göbek bağını bile kesmeden kordonuyla sürükledi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Hawaii eyaletinde evsiz bir kadın kaldırımda doğum yaptı ve iddiaya göre yeni doğan kızını göbek bağından tutarak sokakta sürükledi. Nefes alan ancak hareket etmeyen bebeğe sağlık ekipleri müdahale ederek göbek bağını önce annesinden kesti ardından ise ambulansla hastaneye götürdü. Anne ise sağlık kontrollerinin ardından gözaltına alındı.

Trend 23-01-24 09:22

'İstanbul büyük depreme hazır mı?' sorusunun en net yanıtı! Gece meydana gelen depremin ardından evlerinden oldular

Türkiye'nin acı gerçeklerinden biri olan deprem kendini hatırlatmaya devam ediyor. Dün gece Yalova'da açıklarında meydana gelen deprem İstanbul'da da hissedilmişti. Büyük depremi tetikler mi soruları henüz yanıt bulamamışken İstanbul'da bazı aileler evsiz kaldı. Depremde hasar gören bir bina boşaltıldı.

Haber 18-12-23 21:36

Uyuduğunu düşünüp üzerini örttüler! Korkunç gerçek böyle anlaşıldı... O teklifi kabul etmemiş

Antalya’da gece saatlerinde taksicilerin ve vatandaşların uyuduğunu düşünerek üzerini örttüğü evsiz, sabah saatlerinde ölü olarak bulundu.Şahsın, gece saatlerinde kendini iyi hissetmediği, bekçiler ve zabıta ekipleri tarafından hastaneye götürülme teklifini de kabul etmediği öğrenildi.

Haber 07-12-23 13:25

ABD'de korkunç olay! Timsah, ağzında insan kalıntılarıyla yüzüyordu... Gördüklerimin gerçek olduğuna inanamadım

ABD'nin Florida eyaletinde bir timsahın ağzında insan kalıntıları olduğu ihbarı polisi harekete geçirdi. Polis ekipleri timsahın ağzındaki kişinin evsiz bir kadın olduğunu tespit etti. Görgü tanıkları timsah hakkında "Onu sıkıca tutuyordu ve kanalın dibine doğru yüzmeye başladı. Gördüklerimin gerçek olduğuna inanamadım" dedi. 4 metre uzunluğundaki timsah polis tarafından öldürüldü.

Haber 25-09-23 09:27

Patronu güvenini boşa çıkarınca evsiz kaldılar! Hamilelik testi travmayı ikiye katladı: Sokakta kalan ailenin tek isteği yürek yaktı

Bursa’da ev sahibi tarafından evinden çıkarılan çocuklu aile sokakta kaldı. Ev sahibinin cezaevinden çıkan oğlunu yerleştirmek için evden çıkarıldığını söyleyen kiracı Mert Makatlar, “Ev sahibiyle bir arbede yaşandı, o arbede sonrası çıkmak zorunda kaldık” dedi.

Haber 06-09-23 10:20

Son dönemde popüler oldu! Vatandaşlar 'hisse' tapulu evlere dikkat: Sizin de başınıza gelebilir

Vatandaşlar son dönemde yatırım için hisse tapulu dairelere yöneldi. Ucuz diye tercih edilen hisse tapulu daireler birçok riski de içinde barındırıyor. İnternet sitelerinde ilanlar hızla artarken uzman isimler, 'hisse' tapulu evlerdeki risklere dikkat çekip vatandaşların her an evsiz kalabilecekleri uyarısında bulundu.

Finans 11-08-23 07:09

Kanalizasyonun içinde kendisine yepyeni bir dünya kurdu! Evinde yok yok... “Kira ödemeden yaşıyoruz”

21 yaşında Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınan 48 yaşındaki Carlos ismli bir adam kanalizasyon içine inşa ettiği sıra dışı hayatını anlattı. New York’ta evsiz kaldıktan sonra kalıpların dışına çıkmak zorunda kaldığını belirten Carlos, kira ödemeden kanalizasyonda yaşadığını ve evinde bilgisayar ile mikrodalga fırın olmak pek çok teknolojik alet bulunuyor.

Trend 27-07-23 08:27

Sabah bankta uyumaya başladı! Sıcak havaya rağmen kalkmayınca... Korkunç olay 6 saat sonra ortaya çıktı

Antalya’nın Muratpaşa ilçesindeki bir bankta yaşlı adam ölü bulundu. Hastaneye yakın noktadaki banka sabah saatlerinde uzandığı öğrenilen yaşlı adamın 6 saat önce öldüğü ortaya çıktı. Yaşlı adamın hayatını kaybettiği; hava ısınsa da banktan kalkmayınca uyandırmaya çalıştıkları zaman anlaşıldı. Yaşlı adamın evsiz ve sokaklarda yaşadığı öğrenildi.

Haber 15-07-23 16:57

Depremde evi yıkılan öğretmen adeta hayatının şokunu yaşadı! Bir gün sonra ‘eyvah' dedim ama iş işten geçmişti

Kahramanmaraş'ta depremden dolayı evsiz kalan 16 yıllık öğretmen Hüseyin Altıparmak, iddiaya göre, dolandırıcılara biriktirdiği 320 bin TL değerindeki 220 gram altın ve 5 bin lirasını kaptırarak adeta hayatının şokunu yaşadı. Dolandırıcılarla yapılan telefon konuşmaları ile adeta hipnoz olduğunu ve gasp edildiğini söyleyen 38 yaşındaki Altıparmak, "Bir gün sonra ‘eyvah' dedim ama iş işten geçmişti. Keşke bir gün sonra savcılığa gitseydim" diye konuştu.

Haber 20-06-23 10:50

Depremde evi yıkılan öğretmen, dolandırıcılara da 325 bin TL kaptırdı

Kahramanmaraş’ta depremden dolayı evsiz kalan 16 yıllık öğretmen, dolandırıcılara biriktirdiği 320 bin TL değerindeki 220 gram altın ve 5 bin lirasını kaptırdı.

Yurthaber 20-06-23 09:15

Ecel onu kraker yerken yakaladı! Bursa'da kahreden olay...

Bursa'da iddiaya göre, Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki bir bankonun önüne yaslanarak kraker yiyen 55 yaşındaki C.T., yaslandığı bankodan ayrılırken arkasına dönüp ağzına kraker attıktan sonra bir anda yere düştü. C.T, bölgedeki en yakın hastaneye kaldırılsa da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. C.T'nin evsiz olduğu ve otobüs terminalinde bankların üzerinde yatıp kalktığı öğrenildi.

Haber 26-04-23 13:43

Durakta ölü bulunmuştu! Her şeyi itiraf etti: Sigara içtiği için öldürmüş

Adana’da kapalı otobüs durağında yaşayan evsiz İlker Kattar (53), durakta ölü bulundu. Daha sonra Kattar’ın otobüs durağında bir kişi tarafından başına vurularak darp edildiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Kattar’ı darbeden kişinin kendisi gibi aynı yerde yaşayan Murat Ulukan (57) olduğu belirlendi. Kattar'ın uyarıya rağmen sigara içtiği için Ulukan tarafından darp edilmesi sonucu öldüğü ortayı çıktı. Yakalanan Ulukan, suçun itiraf ederken çıkarıldığı mahkemece de tutuklandı.

Haber 13-04-23 11:50

Şoke edici görüntüler! Amerika Birleşik Devletleri’nde evsiz bir kadın sokak ortasında doğum yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’nin San Francisco eyaletinde yaşanan bir olaya herkesi şaşkına çevirdi. İsmi açıklanmayan evsiz bir kadın sokak ortasında doğum yaptı. Doğum anları anbean kameralara yansırken çevredekiler genç kadına yardımcı olmaya çalıştı.

Trend 11-04-23 13:45

Durakta ölü bulunmuştu! Darp görüntüleri ortaya çıktı

Adana’da evsiz olduğu öğrenilen İlker Kattar (53), bir otobüs durağında ölü olarak bulundu. Kattar'ın darbedildiği anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İşte detaylar...

Haber 10-04-23 16:55

Akılalmaz olay! Doktor ilaç yazmayınca hastanede kendini yaktı

Bursa’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Evsiz olduğu belirtilen ve hastanede kalan Ahmet Y. (57), doktora ilaç yazdırmak istedi. Doktorun istediği ilacı yazmaması üzerine öfkelenen Ahmet Y., kendini ateşe verdi. Yanan evsiz adamı ise güvenlik görevlileri söndürdü. İşte olayın detayları...

Haber 21-03-23 09:59

Hastanede kalan evsiz, doktor ilaç yazmayınca kendini yaktı

Bursa’da doktora ilaç yazdırmak isteyen ancak doktorun yazmaması üzerine öfkelenen ve hastanede kalan evsiz şahıs, kendini yaktı.

Yurthaber 21-03-23 09:03

Evsiz adam ormanlık alanda ölü bulundu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, psikolojik sorunları bulunduğu için sokaklarda yaşadığı öğrenilen 62 yaşındaki vatandaşın cansız bedeni ormanlık alanda bulundu.

Yurthaber 20-03-23 14:32

Her şey 3 saniye içinde oldu! Evsiz bir adamın yanına gidip silahını çıkarttı... Ardından kafasına nişan alıp tetiği çekti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Missouri eyaletinin Saint Louis bölgesinde 23 yaşındaki Deshawn Thomas isimli bir adam kaldırımda oturan evsiz bir adamın yanına yaklaşarak onu silahla başından vurdu. O anlara ilişkin görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem yaratırken Thomas birinci derece cinayet suçlamasıyla tutuklandı.

Trend 04-03-23 11:37

15 Bin TL taşınma yardımı ne zaman yapılacak? Taşınma yardımı başvurusu nasıl yapılır? Ödemeler hesaplara yatıyor!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler sonrasında taşınma yardımı başvuruları depremzedeler tarafından araştırılıyor. Yaşanan deprem felaketiyle binlerce vatandaş evsiz kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzedelere 15 bin TL taşınma yardımı yapılacağını açıklamıştı. Açıklama sonrasında afetzede taşınma yardımı ile ilgili aramalar sıklaştı. Peki 15 Bin TL taşınma yardımı ne zaman yapılacak? Taşınma yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Finans 28-02-23 18:00

Borçlar silinecek, 60 bin TL destek ödemesi yapılacak! Ödemeler T.C. kimlik numarası ile alınacak

Kahramanmaraş merkezli on bir ili etkileyen depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Binlerce binanın yıkılmasına neden olan deprem binlerce kişiyi evsiz bıraktı, binlerce kişinin ölmesine neden oldu. Yapılan çalışmalarla, depremzedelerin yaralarını bir nebze sarmak için bazı kararlar alındı. Bu kararlara göre borçlar silinecek ve 60 bin TL yardım ödemesi yapılacak. İşte ayrıntılar...

Finans 28-02-23 14:43

Edirne'de veliler, depremzedelere konteyner alabilmek için lokma yapıp sattı

Hatice Erkurt Anaokulu Okul Aile Birliği üyeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından evsiz kalan bir aileye konteyner satın alabilmek için kampanya başlattı.

Yurthaber 24-02-23 15:49

Depremzede kira yardımı miktarı değişti! Depremzede kira yardımı ne kadar oldu? Ev sahipleri ve kiracılar...

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli on ili etkileyen depremde binlerce bina yıkıldı ve birçok depremzede evsiz kaldı. Depremde evi hasar gören ev sahibi ve kiracı depremzedelere kira yardımı desteği yapılacağı açıklanmıştı. Kira yardımı desteğinin miktarı değişti. Peki depremzede kira yardımı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Finans 23-02-23 17:38

Depremden önce kedilerinin uyandırdığı hemşire, sahipsiz kalan hayvanlara can borcunu ödüyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Malatya'da yaşayan hayvansever hemşire Zeliha Babayiğit, sahipsiz ve evsiz kalan kuşların bakımını üstlendi.

Yurthaber 21-02-23 12:09

Evim Yuvan Olsun kampanyası nedir? Kampanyadan kimler yararlanabilir? Cumhurbaşkanı Yarımcısı Fuat Oktay duyurdu!

Evim Yuvan Olsun kampanyası Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümü için uygulanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Yarımcısı Fuat Oktay, kampanya detaylarını açıkladı. Açıklama sonrasında vatandaşlar Evim Yuvan Olsun kampanyasının ne olduğunu ve kimlerin faydalanabileceğini araştırmaya başladılar. Deprem sonrasında binlerce aile evsiz kaldı. Peki Evim Yuvan Olsun kampanyası nedir, kimler yararlanabilir? Cumhurbaşkanı Yarımcısı Fuat Oktay duyurdu...

Haber 18-02-23 23:28

Afetzede barınma desteği nedir, başvuru nasıl yapılır? Barınma desteğinden kimler faydalanabilir? Başvuru ekranı e-Devlet'te açıldı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük deprem nedeniyle binlerce bina yıkıldı. Enkazdan sağ kurtarılan binlerce vatandaş ise evsiz kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları sonrası afetzede barınma desteği gündem oldu. Depremzedeler tarafından afetzede barınma desteği başvurusu araştırılıyor. Evleri yıkılan vatandaşlar afetzede barınma desteği başvurusunda bulunabiliyor. Peki afetzede barınma desteği nedir, başvuru nasıl yapılır? Barınma desteğinden kimler faydalanabilir? İşte detaylar...

Finans 17-02-23 21:46

Zehra Güneş'ten alkışlanacak hareket! Evsiz kalanlar için depremzedeler için bakın ne yaptı

Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Mersin ve Malatya gibi pek çok şehri etkileyen deprem felaketi sonrası, ünlü isimler depremzedeler yardım etmek için kolları sıvadı. Ünlü voleybolcu Zehra Güneş'ten de alkış toplayan bir hamle geldi.

Magazin 15-02-23 09:47

Deprem sonrası kiralık ev ilanları depremzedeler için ücretsiz ilana dönüştü! Duygulandıran sözler: 'Dert etmeyin, çekinmeyin'

Türkiye'yi sarsan deprem sonrasında, herkes depremzedeler için elinden geleni yapmak için seferber oldu. Depremde evsiz kalan insanlar için, yurdun dört bir yanında kiralık evler depremzedelere açıldı. Ülke genelinde birçok kiralık ev ilanlarının yayınlandığı internet sitelerinde, ev sahipleri kiralık ibarelerini kaldırdığı ilanları 'Depremzedeler için ücretsiz' olarak değiştirdi. İlanlara yazılan 'Dert etmeyin, çekinmeyin, Allah ne verdiyse beraber yer içeriz' sözleri ise duygulandırdı.

Haber 10-02-23 11:45

Türkiye'yi yıkan depremle ilgili '2020' detayı! İki yıl önce pilot il seçildi, iki dakikada yerle bir oldu

İki büyük depremin merkez üssü olan ve birçok binanın yerle bir olduğu Kahramanmaraş'la ilgili ortaya çıkan detay gündem yarattı. Yüzlerce insanın enkaz altında yaşam mücadelesi verdiği ve binlerce insanın da evsiz kaldığı kentin 2020 yılında AFAD tarafından hazırlanan İl Afet Risk Azaltma Planları'nda (İRAP) pilot il olarak belirlenmiş olduğu öğrenildi.

Haber 08-02-23 10:41

Bursa'da hava soğuk diye hastanede kalan evsiz kişi, 7 bilgisayar çaldı

Bursa'da evsiz bir kişi, havanın soğuk olması nedeniyle kaldığı hastaneden 7 tane bilgisayar çaldı. Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan şüpheli, tutuklandı.

Haber 21-01-23 14:07

Tanyeli kimdir, nereli ve kaç yaşında? Evsiz kaldığımda çocuğumla camiye sığındım itirafı olay olan ünlü Oryantal Tanyeli 2. Sayfa'da

Tanyeli, bugün Sayfa magazin programının canlı yayın konuğu oldu. Oryantal olmak istemediğini ama 14 yaşında geçinmek ve çocuğuna bakabilmek için dans etmeye başladığını ifade eden ünlü dansçı "Evsiz kaldığımda çocuğumla Ortaköy Camii'ne sığındım" demişti. Ünlü oryantal bu kez, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile magazin gündemini değerlendirdi. Peki, Tanyeli kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Tanyeli'nin hayatı ve biyografisi...

Magazin 20-01-23 10:22

Plajin ortasında cinsel ilişkiye girdiler! Evsiz bir adamın onları izlediği anlar sosyal medyayı salladı

Brezilya’nın Rio de Janeiro kentindeki Ipanema plajı ilginç anlara sahne oldu. Ülkenin en ünlü plajında ismi açıklanmayan bir çift cinsel ilişkiye girdi. O anları uzaktan takip eden bir evsiz adam ise çiftin yanına gelerek onları izledi. Görüntüler sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 18-01-23 11:38

Sadece 1 dakika... Polis kamera kayıtlarını izleyince ortaya çıkan detayla kahroldu! Olay yerinde yürek yakan anlar

Antalya'da meydana gelen olayda, sonrasında izlenen kamera kayıtlarında ortaya çıkan detay kahretti. Polisler, yerde hareketsiz yatan birinin olduğu yönünde ihbar üzerine 4 dakika içerisinde olay yerine gitti. Ancak polisler geldiğinde şahsın hayatını kaybettiği tespit edildi. Bunun üzerine kamera kayıtları izlendiğinde ise yürek yakan ayrıntı anlaşıldı. Çünkü şahıs, kayıtlarda polis gelmeden 5 dakika önce hareketli görünüyordu. 40 yaşlarındaki erkek ve evsiz şahsın üzerinden kimlik de çıkmadı.

Haber 12-01-23 12:27

Amerika Birleşik Devletleri’nde gündem yaratan görüntüler! Kaldırıma oturan evsiz kadını kovmak için hortumla ıslattı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde yaşanan bir olay sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Evsizlerin yoğun olarak yaşadığı San Francisco bölgesinde bir restoran sahibi dükkanının önünde oturan evsiz adam yaptığı hareketle tepkilerin odağına yerleşti.

Trend 10-01-23 15:31

Görenler gözlerine inanamadı! Amerika Birleşik Devletleri’nde evsiz bir kadın pantolonunu indirerek sokağın ortasında tuvaletini yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Oregon eyaletinin Portland bölgesinde evsiz bir kadın sokak ortasında pantolonunu indirerek tuvaletini yaptı. Kadının tuvaletini yaptığı sırada yoldan geçen bir otobüsün içindeki yolcu o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Trend 31-12-22 15:39

Sokak ortasında uluorta cinsel ilişkiye girdiler! Ne kendisinden haber var ne de seks işçisinden...

Tayland'ın doğu kıyısındaki meşhur parti kasabası Pattaya'da yaşanan bir olayın tanık olan evsiz bir adam tarafından kaydedilen görüntüleri herkesi şaşkına çevirdi. İngiliz bir turist olduğu iddia edilen sarışın bir adamın sokak ortasında seks işçisi olduğu tahmin edilen bir adamla cinsel ilişkiye girdiği anlar herkesi şoke etti.

Trend 26-12-22 13:15

Evsiz adama sandviç veren polis memuru görevden alındı! Sebebi mide bulandırdı çünkü içinde peynir değil dışkı vardı

ABD'nin Teksas eyaletinde görev yapan Matthew Luckhurst isimli polis memuru, evsiz bir adama sandviç verdiği için 2016 yılında San Antonio Polis Departmanından işine son verildi. Bunun sebebi Matthew'un iki dilim ekmeğin arasına koyduğu şeyin standart bir sandviç içeriği değil dışkı olmasıydı. Daha sonra yeniden göreve alınan memur, şimdi benzer bir sebeple yeniden kovuldu.

Trend 19-12-22 12:39

Kumluca’da sel felaketi vatandaşı evsiz ve serasız bıraktı

Antalya ve ilçelerinde dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış Kumluca ilçesinde hayatı adeta felç etti.

Yurthaber 12-12-22 12:55

Elazığ depreminden etkilenen Malatya'da yaralar sarılmaya devam ediyor! Bakan Kurum yeni inşa edilen binaların görüntülerini paylaştı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2020'deki Elazığ merkezli depremden etkilenen Malatya'da benzersiz bir dönüşüm başlattıklarını, tek bir afetzedeyi evsiz bırakmadıklarını bildirdi.

Haber 04-12-22 12:38

Fatih'te evsizler ihbar etti! Her çöpün altından insan kemiği çıktı

Fatih'te evsiz insanların kaldığı metruk binada insan kafatası ve kemiklerine rastlandı. Polis ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından belediyeye bağlı personel, yaptıkları temizlik çalışmasında metruk gecekondudan başka kemik parçaları da çıkardı. İnsan kafatası ve kemikler incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Kemiklerin kime ait olduğu ve ölüm nedeni yapılan incelemelerin ardından belli olacak.

Haber 09-11-22 09:13

Fatih’te metruk gecekonduda insan kafatası ve kemikleri bulundu

İstanbul Fatih’te, metruk bir gecekonduda kalan evsiz kişiler çöplerin içerisinde insan kafatası ve kemikleri buldu.

Yurthaber 09-11-22 09:10

Adana'dan çıktı beş parasız dünyayı gezdi! Evsiz Halil Kaptan'ın hikayesi duyanları: 'İstismara uğradım annem bu son derdi...'

18 yaşındaki gezgin Halil Kaptan, Adana'dan yola çıkıp, beş parasız önce Türkiye'yi sonra dünyayı gezdi. Çocukken yaşadığı istismarı sesi titreyerek anlatan Kaptan, her şeyi geride bırakarak kendine yeni bir yol çizdi. 'Evsiz Gezgin' olarak tanınan Halil Kaptan, sıra dışı hikayesini Gökhan Çınar'a anlattı.

Magazin 09-11-22 07:18

Ağabeylerine güvendi, ailesiyle ortada kaldı! 'Evini yenileyeceğiz' dediler...

Adana’da kardeşlerin kavgası, bir aileyi evsiz bıraktı. Elvan Nisan, ailesiyle birlikte oturduğu 2 odalı evi baştan aşağı yenileyeceklerini söyleyen ağabeylerine verdi. Ağabeyleri tarafından 2 odalı ev yıkıldı ve yeniden inşaat başladı. Ancak bir süre sonra, ortak iş yapan ağabeyler kavga etti ve inşaat yarım kaldı. Ailesiyle birlikte ortada kalan Nisan, “Eskiden derme çatma da olsa bir evim vardı, mutluydum. Şimdi inşaatta oturuyorum ne kapım ne de pencerem var" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 04-10-22 10:25

Tatile çıkan kiracı döndüğünde evsiz kaldı! İstediği zammı alamayan ev sahibi öyle bir şey yaptı ki...

Bir süredir kiracılar ile ev sahipleri arasında yapılacak zamlarla ilgili yaşanan anlaşmazlıklar devam ediyor. Her geçen gün şaşkınlık yaratan olaylar yaşanırken bu defa kiracı, çıktığı tatilden geri döndüğünde adeta hayatını şokunu yaşadı. Ev sahibi, kiracısıyla zam konusunda anlaşamayınca önceden imzalanan taahhütnameye tarih atıp tatildeki kiracıya icra gönderdi. Eşyaları evden boşaltılan kiracı bir anda evsiz kalırken savcılık olayla alakalı soruşturma başlattı.

Haber 09-09-22 18:52

Evsiz hayvanlara Evsiz Hayvanları Koruma ve Yaşatma Platformu kucak açacak

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İlnur Çevik: - "Türkiye'de çok acil bir şekilde bu hayvanlara yaşam alanları sağlanması lazım. Şu anda bazı hayvanlarımıza zaten toplum sahip çıkıyor. Kendi yerlerinde bakıyorlar ve bu kendi yerlerinde bakılan hayvanları da buradan söküp atmamak lazım" - "Bizim yapmamız gereken bu hayvanları bir an evvel kısırlaştırmak, üremeyi durdurmamız lazım. 5 yıllık plan içinde bir mobilizasyon yapılmalı, seferberlik ilan edilmeli" - "5 yıl içinde hayvan ticaretinin Türkiye'de yasaklanması lazım. 5 yılda bu nüfusu yönetilebilir bir hale getirebilirsiniz"

Yurthaber 20-08-22 11:01