Lise Tercihi Haberleri

Trabzon'da meslek lisesi öğrencileri topraksız tarımla sebze yetiştiriyor

Trabzon'da lise bahçesine kurulan ve topraksız tarımla marul yetiştirilen 21 metrekarelik bitki kabininden ilk mahsul alındı.

Yurthaber 2024-04-25 12:28:15

Konya'da cinsel taciz iddiasıyla bir öğretmen tutuklandı

Konya'da lise öğrencisine tacizde bulunduğu öne sürülen öğretmen tutuklandı.

Yurthaber 2024-04-25 12:15:50

Kocaeli'de lise öğrencisi dövülerek öldürülmüştü! Aileden karara tepki: 15 yaşındaki çocuğun hayatı bu kadar ucuz olamaz

Kocaeli'de lise öğrencisi Kıvanç Uman'ın öldürülmesine ilişkin açılan davada mahkeme, tutuklu sanıklar H.M.K. (16) ve Y.A.’ya (16) ‘Ağırlaştırılmış yaralama’ suçundan 8’er yıl hapis cezası, Y.K.’ya (14) ise 3 yıl 9 ay hapis cezasına karar verdi. ‘Azmettirme’ suçundan tutuksuz yargılanan A.B.K. ve Y.S.K. hakkında ise mahkeme, beraat kararı verdi. Duruşma sonrası açıklama yapan Kıvanç Uman’ın annesi Derya Uman, karara itiraz edeceklerini belirtti.

Haber 2024-04-24 19:57:40

Kayseri'de lise öğrencileri yöresel yemekler yapmak için zamanla yarıştı

Kayseri'nin ev sahipliğinde düzenlenen yemek yarışmasına Sivas, Yozgat ve Nevşehir'den katılan lise öğrencileri, şehirlerinin yöresel yemeklerini yapmak için zamanla yarıştı.

Yurthaber 2024-04-17 13:42:10

Diğer Haber Etiketleri

Trabzon Konya Kocaeli lise öğrenci Kayseri sosyal medya İstanbul Eminönü bastı bisküvili istan cevizi tarif Ramazan Ramazan menüsü Yerel seçim ekran kartı ekran kartı laptop AMD amd ekran kartı Osmaniye Alanyaspor alanyaspor forma biler seçim sonuçları seçim Seçim 2024 ak parti CHP Eyüp Eroğlu Tokat Belediye başkanı Mardin ortaöğretim genel müdürlüğü Milli Eğitim Bakanlığı Altın dolar gram altın kuyumcular Karabük konut bddk iddia inceleme kredi kredi kartı düzenleme talep bakım kişisel bakım ürünleri Selülit kese akdeniz turistik otelciler ve işletmeciler birliği Almanya antalya rezervasyon turist Afyonkarahisar ele Manken Demet Şener İbrahim Kutluay Türkiye alman artış duvar Muş Resim antibiyotik şifa enfeksiyon udi hindi udi hindi yağı doğal ağrı kesici anket ibb seçim anketi Ekrem İmamoğlu erkek parfüm versace eros slazenger parfüm nautica avon perceive david walker parfüm farmasi erkek parfüm bargello parfüm Antonio Banderas yenilenmiş telefon samsung telefonlar note 10 lite Bolu İzmir abd havacılık müzesi TÜBİTAK Mersin Bartın emeklilik Kastamonu kastamonu il özel idaresi çivi tel sisi Mısır Recep Tayyip Erdoğan Batman Öğretmen Tekirdağ iPhone iphone modelleri iphone model sıralaması iphone 13 iphone 13 mini iphone pro max iphone 14 iphone 10 iphone 10 pro max iphone 11 iphone 11 özellikleri iphone 11 mini iphone 11 ekran iphone 11 apple işkembe kelle paça kara lahana balık çorbası araştırma çorba devamsızlık izmir bölge adliye mahkemesi Muğla Lana Rhoades Ümit Özdağ Zafer Partisi cinsel ilişki

Sosyal medya İstanbul'da yaşayan liseli genci konuşuyor! Eminönü'ne hayatımda ilk kez geliyorum

İstanbul'da Ramazan Bayramı nedeniyle toplu taşımanın ücretsiz olması İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerinde yoğunluk yaşanmasına neden oldu. İstanbullular şehri gezmeye çıkarken lise öğrencisi Çağdaş Kelleci'nin "Eminönü'ne hayatımda ilk kez geliyorum. Baksana abla ya mükemmel" sözleri sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 13-04-24 11:49

Ramazan'ın 29. günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere birbirinden nefis tarifler!

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına yanıt aranmaya devam ediyor. Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı olan hazır iftar menüleri birçok kişinin tercihi oluyor. Ramazanın 29. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden nefis tariflerden oluşan ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 8 Nisan 2024 Pazartesi iftar menüsünde nohutlu mantı çorbası, biber dolması ve mozaik pasta tarifleri yer alıyor. Bu menüye dilediğiniz salata ve yoğurt ekleyebilirsiniz.

Yemek 08-04-24 09:01

Bir şehir ne AK Parti ne CHP dedi! Yüzde 22'yle belediyeyi kazandı: Seçimde en yüksek ve en düşük oy oranları dikkat çekti

31 Mart'ın sandık sonuçlarında ilk iki sırada CHP ve AK Parti yer aldı ama bir ilin tercihi iki partiden yana da olmadı. CHP 15 ilde yüzde 50'nin üzerinde oy alırken AK Parti'nin yüzde 50'yi aştığı il sayısı çok daha sınırlı kaldı. Öte yandan CHP en düşük oyunu aldığı şehirlerde yüzde 1-2 bandını gördü, AK Parti'de bu oran daha yüksek oldu. Mansur Yavaş'ın yüzde 60,4 ile ile seçildiği seçimlerde bir ilçede ise adayın yüzde 21 alması seçilmesine yetti.

Haber 02-04-24 15:51

Hem performans hem dayanıklılık isteyenlerin tercihi en iyi AMD ekran kartları

Oyun ya da çizim programlarında iyi bir performans elde etmek için bilgisayarınızın donanımını özenle seçebilirsiniz. Yüksek çözünürlükleri destekleyen ve özellikle FPS oyunlarında muazzam bir başarı ortaya koyan AMD ekran kartları, takılma ya da donma gibi problemleri ortadan kaldırır. Kısa sürede kurulumu gerçekleştirilen modeller çok sayıda kişinin beğenisini kazanır. Farklı markalar tarafından piyasaya sürülen en iyi AMD ekran kartı modellerine beraber göz atalım!

Haber 01-04-24 18:15

18 yaşındaki lise öğrencisi, Türkiye’nin en genç başkan adayı oldu

Osmaniye’de yaşayan 18 yaşındaki lise öğrencisi Baran Birkaç, Kadirli Belediye Başkan adayı olarak Türkiye’nin en genç belediye başkan adayı oldu.

Yurthaber 29-03-24 14:07

Alanyasporlu 3 futbolcu, lise öğrencilerine imza dağıttı

Corendon Alanyasporlu futbolcular Furkan Bayır, Richard Coelho ve Nuno Lima düzenlenen kariyer günü etkinliğinde lise öğrencileriyle bir araya gelerek, imza dağıttı.

Spor 29-03-24 13:26

Canlı Tokat seçim sonuçları! Tokat'taki seçim sonuçlarında AK Parti'nin adayı Eyüp Eroğlu mu yoksa CHP'nin adayı Murat Yazıcı mı kazanacak?

Seçime sayılı günler kala seçmenlerin heyecanı da dorukta. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerin dışında Anadolu'daki belediyelerde son durum merak ediliyor. Tokat'ta seçim yarışının AK Parti'nin adayı Eyüp Eroğlu ve CHP'nin adayı Murat Yazıcı arasında geçmesi beklenirken seçmenlerin tercihi ne olacak?

Haber 29-03-24 13:10

Mardin’de silah tasarımı ve üretimi yapan lise öğrencisinin hedefi tank ve top yapmak

Mardin’in Nusaybin ilçesinde 17 yaşındaki lise öğrencisi Ersin Ahmet Ak, 8 yıldır çalışmalar yaparak yenilikler keşfetmeye yöneldi. Silah tasarımı ve üretimi yapan Ak, gelecekte tank ve top yapmak istediğini söyledi.

Yurthaber 26-03-24 13:32

MEB'den lise öğrencilerine yönelik Dijital Öğrenme Köprüsü

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), araştırma ve bilgi edinmede lise öğrencilerinin güncel ve doğru bilgilere kolay erişiminin sağlanması amacıyla hazırlanan "Dijital Öğrenme Köprüsü" erişime açıldı.

Yurthaber 26-03-24 12:23

Altında makas açıldı, seçim öncesi talep patlaması: Önce vatandaş bulamıyordu, şimdi de kuyumcular! 'Alan satmıyor, piyasada çok az var'

Altın rekor üstüne rekor kırarken seçim öncesi vatandaşların yatırım tercihi olmaya devam ediyor. Vatandaşlar kuyumcularda altın bulamadığını söylerken bir açıklama da kuyumculardan geldi. Kuyumcular 1 ve 5 gram altına erişimde zorlandıklarını söyledi.

Finans 24-03-24 09:03

Lise bahçesinde ‘Kız arkadaşıma baktın’ kavgası: 3 yaralı

Karabük’te bir lisenin bahçesinde iddiaya göre kız meselesi nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada 3 öğrenci yaralandı.

Yurthaber 21-03-24 15:57

Konutta yeni trend! Vatandaşın ilgisi oraya kaydı: Fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor

Konut fiyatlarının artması ve faiz oranlarının yükselmesiyle birlikte bankaların kredi musluklarını kapatması vatandaşları yeni çözümler bulmaya sevk etti. Konutta artık yeni trend eski kırık, dökük bodrum katı ve metruk denilebilecek evler... 600 bin TL'den başlayan evler artık vatandaşların ilk tercihi olmaya başladı.

Finans 19-03-24 22:51

Altın ve dolara talep artışının ardından çok konuşulacak BDDK iddiası!

Altın ve doların haftalardır zirvelerini yenilemesinin ardından vatandaşların yatırım tercihi altın ve dolar oldu. İki yatırım aracında talepler patlarken paralelinde kredi ve kredi kartı harcamalarının da artması sonrası çok konuşulacak BDDK iddiası geldi.

Finans 19-03-24 17:02

Tercihi euro ve arsa... İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de mal varlığını açıkladı: İşte listede yer alanlar...

İzmir'in mevcut belediye başkanı Tunç Soyer, yaklaşan seçim öncesi eşinin ve kendisinin mal beyanını kamuoyuyla paylaştı. Soyer'in mal varlığı listesinin kısa olması dikkatlerden kaçmadı.

Finans 19-03-24 14:26

Tam bir selülit düşmanı! Hem mutfakta hem de kişisel bakımda kadınların gözdesi

Son dönemde kullanımı oldukça artan ‘kabak lifi’ hem mutfakta hem de kişisel bakımda kadınların 1 numaralı tercihi olma yolunda ilerliyor.

Kadin 19-03-24 13:58

Erken rezervasyonda Almanların tercihi Antalya oldu

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Kaan Kavaloğlu, Almanya'daki erken rezervasyon satışlarında ilk defa Türkiye'nin, İspanya'nın önüne geçtiğini belirterek, "Antalya'da bu yıl Alman turist sayısının 4 milyonu görmesini hedefliyoruz. Dolayısıyla bu sene Almanlar, Rusları geçebilir." dedi.

Yurthaber 15-03-24 13:41

Emirdağ Aziziye Anadolu Lisesi ‘Tübitak Projesi’ ödülünü aldı

‘Tübitak 2204-A’ Lise öğrencileri araştırma projeleri yarışmasın da Emirdağ Aziziye Anadolu Lisesi ‘Tübitak Projesi’ ödülünü aldı.

Yurthaber 15-03-24 10:30

Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın kızı İrem büyüdü, kocaman oldu! Son hali görenleri şaşırttı

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı İrem Kutluay'ın, lise mezuniyet fotoğrafını ve 1. sınıftan bir karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Paylaşıma ünlü ismin hayranları tarafından beğeni geldi.

Magazin 13-03-24 14:21

Bu sene de tercihleri Türkiye! Artış yüzde 40'ı geçti

Alman vatandaşlarının bu yaz tatili tercihi bu sene de Türkiye oldu. Yaz için rezervasyon yaptıranların oranındaki artış yüzde 40'ı aştı. Alman Seyahat Acenteleri Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebig, "Türkiye, her şey dahil ürünler sunan destinasyonlar arasında bir numara" dedi.

Finans 13-03-24 12:56

Muş'ta lise öğrencileri, 10 köy okulunun duvarını resimlerle süsledi

Muş'ta, sosyal sorumluluk projesi kapsamında köyleri dolaşan lise öğrencileri, okulların duvarlarını çizdikleri resimlerle renklendirdi.

Yurthaber 13-03-24 12:35

Adeta şifa deposu: Vücuttaki tıkanıklığı açar, iltihabı söker atar! Enfeksiyonu bitiren doğal antibiyotik

Udi hindi, alternatif tıp alanında uzun yıllardan beri vazgeçilmez bitkiler arasında yer alıyor. Uzak Doğu Asya'dan dünyaya yayılan bu bitki adeta şifa deposu özelliği taşıyor. En çok yağ şekliyle kullanılan bu faydalı bitki, özellikle üst solunum sorunu yaşayn kişilerin bir numaralı tercihi.

Haber 12-03-24 10:44

CHP'nin anketindeki sonuçlar şaşırttı: İstanbul'un ilçelerinde AK Parti önde! El değiştiren bir ilçe var; Tuzla, Bayrampaşa ve Üsküdar kafa kafaya...

CHP'nin masasındaki son İstanbul anketinden şaşırtıcı sonuçlar çıktı. Anket sonucunda AK Parti'nin yönettiği 3 belediyede oranların kafa kafaya olduğu görüldü. Yine AK Partili belediyelerin birinde CHP'nin öne geçtiği belirlendi. Silivri'de ise CHP'nin rakip adayı oyunu artırdı. İYİ Partili ve DEM Partili seçmenlerin tercihi ankete iz bırakan detaylardan oldu.

Haber 11-03-24 12:01

Sana börek, kete yaparım ama oy vermem sözleri gündem olmuştu! İmamoğlu ve Mahruze teyze 5 yıl sonra bir araya geldi: Oy tercihini açıkladı

2019 yerel seçimlerinde İstanbul Sultanbeyli'de yaşayan Mahruze Keleş isimli vatandaşın Ekrem İmamoğlu'na verdiği yanıt gündem olmuştu. İmamoğlu, "Sana börek, kete yaparım ama oy vermem" diyen Keleş'in evini 5 yıl aradan sonra ziyaret etti. Gazetecilerin oy tercihi yönündeki soruya Keleş, İmamoğlu'nu destekleyeceğini ifade etti.

Haber 09-03-24 20:18

Zorbalığa maruz kaldığını söyleyerek giyim tarzını tamamen değiştirdi! Dışarı bokserla çıkıyorum

İngiltere'nin Stafford bölgesinde yaşayan 22 yaşındaki Abbie Fidgett isimli bir kadın lise ve üniversite yıllarında zorbalığa maruz kaldıktan sonra vücut dismorfisi sorunu yaşamaya başladığını ve şimdi kendinden emin hissetmek için dış giyim olarak iç çamaşırı tercih ettiğini söyledi. Genç kadının sosyal medyadan giyim tarzını gösterdiği paylaşımları kısa sürede gündem yaratmayı başardı.

Trend 09-03-24 14:41

Liseliler yük gemileri için hidrolik sistemli köprü tasarladı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde lise öğrencilerinin birbirinden ilginç projeleri okulda sergilendi.

Yurthaber 08-03-24 15:00

Erkeklerin bir numaralı tercihi! Geçen ayın en çok satan erkek parfümlerini ve deodorantlarını sizin için seçtik

Kişisel bakımın vazgeçilmez bir parçası olan parfüm sadece hoş kokmayı değil aynı zamanda kendinizi ifade etme ve çevrenizde bırakacağınız izlenim konusunda derin bir etkiye sahip. Bu nedenle parfüm seçerken kendi tarzınızı ve kişiliğinizi yansıtan bir koku bulmak önemli. Sizler için erkeklerin bir numaralı tercihi olan ve geçen ayın en çok satan erkek parfümlerini ve deodorantlarını seçtik. Kendinizi daha özgüvenli hissedeceğiniz parfüm ve deodorantlar için içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Haber 08-03-24 12:14

Android tutkunları için yenilenmiş Samsung telefon modellerini seçtik

Samsung, teknoloji dünyasının lider isimlerinden biri olarak Android cihazlarının öncüsü ve en sevilen markası. Yenilikçi tasarımı, güçlü performansı ve benzersiz kullanıcı deneyimiyle milyonlarca kullanıcının ilk tercihi olan Samsung telefonlar, en son çıkan modelleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Sizin için Samsung'un en sevilen, güncel modellerinden bir seçki hazırladık. İşte detaylar!

Haber 07-03-24 16:47

Lise öğrencileri ve polis iş birliği yaptı: Dolandırıcılığa geçit yok

Bolu’da 20 lise öğrencisi ve polis ekipleri tarafından şehrin en işlek caddesinde 7’den 70’e herkese sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık konularında bilgilendirme yapıldı.

Yurthaber 07-03-24 15:45

5 ülkeden öğrenci ve öğretmenler Çeşme’de ağırlandı

Çeşme Ulusoy Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin erasmus programı kapsamında, 5 ülkeden İzmir Çeşme’ye gelen lise öğrencileriyle öğretmenleri kentte ağırlandı.

Yurthaber 06-03-24 14:52

Lisede mide bulandıran görüntüler: Ayaklarına fındık ezmesi sürüp yalattılar... Tepkiler çığ gibi büyüyor!

ABD'nin Oklohoma eyaletinde bir lisede kaydedilen görüntüler ülkeyi ayağa kaldırdı. Sosyal medyada 50 milyondan fazla görüntülenme alan o anlarda lise öğrencilerinin, hayır amaçlı para toplama etkinliğinde farklı öğrencilerin ayaklarını yaladıkları görüldü... Mide bulandıran görüntüler anında viral olurken tepkiler çığ gibi büyüdü!

Trend 03-03-24 12:09

Edirne'de öğrencilerin tarihi balon hangarıyla ilgili hazırladıkları proje TÜBİTAK finallerinde yarışacak

Edirne'de lise öğrencilerinin Balkan Savaşları'nda kullanılan zeplinlere ev sahipliği yapan balon hangarının "Havacılık Müzesi" olması talebiyle hazırladıkları proje TÜBİTAK bölge finallerinde yarışacak.

Yurthaber 01-03-24 13:59

Mersin'de yaşlı çift dehşeti yaşadı! Lise müdürü ve oğlu saldırdı

Mersin'de otobüste yolculuk yapan lise müdürü İ.T. ile oğlu A.O.T., kalp pili takılı ve vücudunun sağ kısmını kullanamadığı belirtilen böbrek yetmezliği hastası R.P. ve eşi H.P. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Baba ve oğlu, yaşlı çifte saldırıp darbetti. Baba tutuklanırken oğlu serbest bırakıldı. Öte yandan yaşlı çift yaşadıkları dehşet anlarını anlattı.

Haber 28-02-24 18:08

Amasra’da lise öğrencilerine büyük müjde

Bartın’ın Amasra ilçesinde oturan ve il merkezindeki devlet okullarına giden öğrencilere aylık 1000 TL’lik destek ödemesi yapılacak.

Yurthaber 28-02-24 15:28

İşçi olarak başlayıp müdürlüğe kadar yükseldiği kamuya 48 yıl hizmet verdi

Kastamonu'da 17 yaşında işçi olarak kamuda çalışmaya başlayan Mehmet Bekar, açık öğretimden ortaokul, lise ve yüksekokul diploması aldıktan sonra atandığı Özel İdare Strateji Geliştirme Müdürlüğü görevinden 65 yaşında emekli oldu.

Yurthaber 28-02-24 12:33

Çivi ve tellerle yaptıkları hayrete düşürdü

Düzce’de lise öğrencileri filografi sanatını 2 ayda öğrenip, metrelerce uzunlukta tel ve ip kullanarak ünlü isimlerin portrelerini yaptı. Sultan II. Abdülhamit Han’dan Mustafa Kemal Atatürk’e, Tarık Akan’dan Adile Naşit’e kadar yapılan birçok ünlü ismin portresi okul içinde sergilenmeye başladı.

Haber 27-02-24 12:36

Korkunç cinayette perde arkası aralanıyor

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaşlı adamı işlettiği tuhafiye dükkanında göğsünden vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan lise öğrencisi ile azmettirme suçundan yargılanan babası ve dayısı ilk kez hakim karşısına çıktı.

Yurthaber 22-02-24 11:04

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a 2019 göndermesi! 'Tercihi Sisi'den yana oldu' dedi, Murat Kurum'a Erzincan'daki madenle ilgili 'ÇED' yanıtı dikkat çekti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mısır ziyaretiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2019 yılındaki İstanbul seçimlerinde kullandığı ifadeleri hatırlatan İmamoğlu, "Kendisi Sisi'den yana tercihte bulundu" dedi. Murat Kurum'a da Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili yanıt veren İmamoğlu, "ÇED raporunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı verir" diye konuştu.

Haber 15-02-24 12:04

Batman'da bir öğretmen okulda tartıştığı kişi tarafından bıçaklandı

Batman'da okulda tartıştığı kişi tarafından bıçaklanan lise öğretmeni kolundan yaralandı.

Yurthaber 12-02-24 14:37

Tekirdağ'da otomobil 8 metreden denize uçmuştu! Lise müdürü Esma Deniz Dellal Erkutlu'nun hayatını kaybettiği olayda yeni detaylar: 'Ayrılırsak bu işin sonu kötü olur'

Tekirdağ'da 8 metreden denize uçan otomobilde lise müdürü Esma Deniz Dellal Erkutlu hayatını kaybetmişti, eşi ise araçtan kendi imkanlarıyla kurtulmuştu. Olayla ilgili davada Ahmet Gürkan Erkutlu 9 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor. Dava ile ilgili hazırlanan iddianamede Ahmet Gürkan Erkutlu'nun eşine "Ayrılırsak bu işin sonu kötü olur" dediği ifade yer aldı.

Haber 10-02-24 17:34

Akıllı telefon dünyasının lideri! İşte geçmişten günümüze tüm iPhone modelleri

Teknoloji devi Apple’ın iPhone modelleri, geçmişten günümüze durmaksızın gelişiyor. Yeni bir iPhone çıktığında yeryüzünde adeta bir teknoloji devrimi yaşanıyor. Apple'ın yenilikçi vizyonunu yansıtan her bir iPhone, hayatına yenilik katmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Son zamanlarda iPhone satın almak isteyenler yükselen fiyatlar karşısında bütçe dostu alternatiflere yöneliyor; yenilenmiş iphonelara talepte de bir patlama yaşanıyor. Yenilenmiş iPhoneları merak edenler, detaylar yazımızda!

Haber 03-02-24 18:08

Türkiye'nin en sevilen çorbası açıklandı! Hem ‘en sevilen’ hem de ‘asla yemem’ denilen çorba oldu

Areda Piar araştırma şirketinin Türkiye genelinde bin 100 kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği çorba araştırmasına göre; kelle paça katılımcıların yüzde 24,4 ile hem en sevdiği çorba olurken hem de yüzde 17,7 ile asla yemem denilen çorbalar arasında ilk sırada yer aldı. Kelle paça, kesinlikle çorbacıya gidilip içilir denilen çorbalar kategorisinde de yüzde 47 ile birinciliği üstlendi. Çorbacıya gidilen zaman diliminde ise katılımcıların tercihi yüzde 29,6 ile gece oldu.

Yemek 03-02-24 07:25

MEB'den devamsızlıkla ilgili yeni karar! İlkokul, ortaokul, lise... Tüm öğrencileri ilgilendiriyor, tek tek düşürülecek

MEB'den ara tatilde öğrencileri üzebilecek yeni bir karar geldi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın 4 yıllık hedeflerinin yer aldığı 2024-2028 Stratejik Planını açıklandı. MEB, devamsızlıkla ilgili dikkat çeken bir karara imza attı. Hazırlanan yeni plana göre İlkokul, ortaokul, liselerdeki devamsızlık oranının düşürülmesi hedefleniyor. Söz konusu oranlar 4 yıl içinde ilkokulda yüzde 7'ye , ortaokulda yüzde 10'a liselerde yüzde 24,5'e düşürülecek. İşte detaylar...

Egitim 01-02-24 11:12

Muğla'da lise öğrencisinin ölümüne neden olan sürücü yeniden yargılanacak

Muğla'da, yolun karşısına geçmeye çalışan 15 yaşındaki lise öğrencisi Sıla Akgül'e otomobille çarparak ölümüne neden olan ve 24 bin 300 lira para cezasına çarptırılan Tolga Yağcı (29) kararın istinafta bozulması sebebiyle yeniden yargılanacak.

Yurthaber 31-01-24 07:53

Lana Rhoades'in tarzı olay oldu! Rüküşlükte sınır tanımadı... Sosyal medyadan yorumlar gecikmedi

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak takipçi sayısını her gün katlamayı başaran Lana Rhoades, tarzıyla herkesi şaşırttı. Fenomen isim son olarak hayranlarının karşısına 'Ne bulursa giymiş' dedirten bir kombinle çıktı. Rhoades'in iç çamaşırsız kombin tercihi ise yine değişmedi.

Trend 30-01-24 15:12

'Ulan Afgan mısın?' Ümit Özdağ böyle seslendi, tüm salon kahkaha attı... Sosyal medyada gündem olan görüntü

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Kayseri'deki bir basın toplantısında kullandığı ifadeler gündem oldu. Özdağ, konuşmasına başlamadan önce, lise öğrencisi olduğunu düşündüğü kişiye 'oğlum otursana' diye selendi. İşaret ettiği kişi oturmayınca "Ulan Afgan mısın?" diye seslenen Özdağ, salondakileri güldürdü. Özdağ'ın seslendiği kişinin ise basın mensubu olduğu öğrenildi.

Haber 25-01-24 15:04