Power Purchase Haberleri

Power supply nedir? Power supply (PSU) güç kaynağı ne işe yarar?

Bilgisayarlar başta olmak üzere her türlü elektronik cihaz veya aygıtların sorunsuz bir biçimde çalışması ve üstün performans sergilemesi son derece önemlidir. Bunun içinde güç kaynağına ihtiyaç duyulmaktadır. Özellikle bilgisayarlar için bu durum ayrı bir şekilde incelenmektedir. Bilgisayar tarzı cihazların güç olmadan çalışması söz konusu dahi olamaz. Bu cihazların çalışması için psu denilen kaynağa gereksinim vardır. Peki, power supply nedir, ne işe yarar?

Haber 2023-08-14 19:36:22

Emre Kurttepeli Customer Power Conference’ta Konuştu

Customer Power Conference, 27 Kasım 2013 tarihinde Sheraton İstanbul Maslak Hotel’de düzenlendi. Emre Kurttepeli “Kurumsal Girişimcilik: Satış ve Pazarlama Dünyasında Başarılı Olmanın Yeni Kuralı” konulu bir konuşma yaptı.

Finans 2023-07-06 13:04:53

Emre Kurttepeli made a speech at TUSIAD

Having ability in technology and innovation is important for competitive power, economical development and social development. TÜSİAD Technology Innovation and Information Society Commission takes attention of business world in Turkey and general public, to Search and Development, technology and innovation and performs several activities.

Finans 2023-07-06 12:31:04

Emre Kurttepeli participated in the GDOL Digital TalkFest 2012 as a panelist

All actors of the online world who spend most of their lives online in the digital world, where all of the power balances in the physical world are interchanging constantly and where the differences become equal, are meeting at one single common point for whatever the reason it is; all of them are online because of some reason, somewhere, in some way.

Finans 2023-07-06 12:29:12

Emre Kurttepeli Participated as a Speaker at Customer Power Conference

Customer Power Conference was held in Sheraton Istanbul Maslak Hotel on 27 November 2013. Emre Kurttepeli gave a speech on “Corporate Entrepreneurship: New Rule of Success in Supply and Marketing World”.

Finans 06-07-23 12:02

Fiyatı 2144 TL'ye düştü! Karaca Mastermaid Power 10 in 1 Gıda Hazırlama Seti indirimde

Karaca Mastermaid Power 10 in 1 Gıda Hazırlama Seti indirime girdi! Paslanmaz çelik bıçakları, güçlü motoru ve 10 farklı aparatı ile mutfağınızın vazgeçilmezi olacak bu ürüne bir şans verip yemek yapmayı kolay hale getirmeye ne dersiniz? Kısa süreli Karaca indirimlerini keşfetmek için acele edin.

Haber 08-06-23 18:02

İngiltere'de tarihi çöküş! 7 yıl önce şampiyon olan Leicester City, Premier Lig'e veda etti! Çağlar Söyüncü...

İngiltere Premier Lig'in son haftasında büyük bir sürpriz yaşandı! 38. ve son hafta maçında Leicester City ile West Ham United kozlarını paylaştı. King Power Stadyumu'nda oynanan müsabaka, Leicester'ın 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı ancak ev sahibi ekip, beklemediği bir sonla karşılaştı. Everton'ın Bournemouth'u 1-0'la geçmesinin ardından Leicester, 9 yıl aradan sonra küme düştü. İşte detaylar...

Spor 29-05-23 09:26

212 AVM/Outlet çalışma saatleri nedir? 212 AVM/Outlet saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Hem yerli hem de yabancı markaların outlet mağazalarını ve birçok seçenek bulunan yeme içme alanını bünyesinde barındıran 212 AVM/Outlet, Türkiye’nin power outlet olma özelliğine sahip bir alışveriş merkezidir. Bağcılar’da bulunan 212 AVM/Outlet gün içinde belli saatler arasında açıktır. Belirli zamanlarda ziyaretçilerine kapılarını açan 212 AVM/Outlet saat kaçta açılıyor?

Haber 17-02-23 09:07

Türk mühendisleri geliştirdi! İlk yerli ve milli askeri motor teslim edildi

Türk mühendisleri tarafından tasarlanan ve geliştirilen BMC Power firmasının ürettiği 400 beygir gücündeki ilk yerli askeri motorlar teslim edildi. Türkiye'nin ilk yerli seri üretim askeri kara aracı motorunun ismi ise "Tuna" oldu. İşte haberin detayları...

Haber 02-02-23 20:42

Türk mühendisleri geliştirdi! İlk yerli askeri motor teslimatı başlıyor

Türk mühendisleri tarafından tasarlanarak geliştirilen ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) envanterine girecek ilk seri üretim yerli ve milli motor olan 'TTZA' sevkiyata hazır hale getirildi. BMC Power tarafından üretilen 400 beygir gücündeki ilk yerli askeri motorlar, Vuran 4x4 araçlarda kullanılmak üzere yarın teslim edilecek. İşte haberin detayları...

Haber 01-02-23 19:56

Türkiye'de ilk kez kurulacak! O şehri seçtiler... Dünyanın en büyüğü olacak

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki şirketle İsrailli Eco Wave Power Global şirketi arasında Karadeniz dalgalarından enerji üretimi yapılması için imzalar atıldı. 150 milyon dolara mal olması beklenen santral, Türkiye'de ilk olmasının yanında dünyanın da en büyük dalga enerji santrali olacak.

Haber 16-12-22 17:09

Ünlü oyuncu Jason David Frank hayatını kaybetti! Power Rangers karakteriyle tanınıyordu

Dünyaca ünlü oyuncu ve ödüllü bir dövüş sanatçısı olan Jason David Frank yaşamını yitirdi. 49 yaşında yaşamını yitiren Jason David Frank, Mighty Morphin Power Rangers serisinin orijinal serisinden Tommy Oliver karakteriyle hafızalara kazınmıştı.

Magazin 20-11-22 20:57

Güç Yüzükleri (The Rings of Power) 2. sezon ne zaman? Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 2. sezon tarihi belli oldu mu?

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisi 17 Ekim tarihinde sezon finali yaptı. Bu gelişmenin ardından dizinin sıkı takipçileri Güç Yüzükleri 2. sezona dair araştırmalarına başladı. İlk sezonunda 8 bölüm yayınlanan Güç Yüzükleri dizisi dünya genelinde büyük bir ilgi gördü. Peki, Güç Yüzükleri (The Rings of Power) 2. sezon ne zaman? Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 2. sezon tarihi belli oldu mu? İşte yeni sezona dair merak edilenler...

Magazin 01-11-22 23:26

Monitör Power Saving Mode hatası ve çözümü nedir? Monitör Power Saving Mode hatası neden olur?

Bazı durumlarda bilgisayarlarımız karşımıza farklı hatalar çıkararak uyarılarda bulunur. Bu uyarı niteliği taşıyan hatalardan bir tanesi de sıklıkla karşılaşılan monitörün güç tasarrufu moduna geçmesidir. Monitör power saving hatası olarak bilinen bu hata için farklı çözüm yöntemleri denenebilir. Monitör power saving hatası nedir, nasıl kapatılır?

Haber 08-10-22 19:44

New Holland, Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda yeni modellerini sergiliyor

Fuarda, ilk yerli üretim Faz 5 motora sahip, kendini kanıtlamış New Holland T3F serisi ile çevre dostu New Holland T6.180 Methane Power traktörün lansmanı yapılıyor

Yurthaber 06-10-22 12:08

Modem üzerinde yanan ışıklar ne anlama gelir? Modemde hangi ışıklar yeşil yanmalı?

Modem ışıkları internet erişiminin sağlanıp sağlanmadığını gösterir. Bu nedenle modem üzerindeki ışıkların hepsinin yanması önemlidir. Modem üzerindeki Power, WLAN, WAN ve daha birçok ışığın yanmaması halinde her biri farklı sorunu işaret eder. Hangi ışık ne anlama geldiği ise pek çok kişinin kafasında cevaplanmayı bekleyen sorular arasındadır. İnternet erişiminin sağlanması için modem üzerinde hangi ışıkların yanması gerekir? Modemde hangi ışıklar yanmalı? Modem ışıkları ve anlamları nelerdir?

Haber 26-09-22 21:22

Modemde sadece power ışığı yanıyor sorunu ve çözümü nedir? Modemde sadece güç (power) ışığı yeşil yanıyorsa yapılacaklar

Modemlerin ana çalışma mantıkları, bir bilgisayarın uzaktan kontrol edilmesine yardım etmek üzerine kuruludur. Haberleşmeyi sağlayan modem, internet ve bilgisayar arasında kurulan bir köprü görevi görür. Harici ve dahili olarak kategorize edilirler. Geniş ağ bağlantısının söz konusu olduğu durumlarda mutlaka sahip olunması gereken modemlerde, zaman zaman bazı arızalar meydana gelebilir. Modemde sadece power ışığı yanıyor ise ne yapılır? Modem adaptör arızası nasıl anlaşılır?

Haber 26-09-22 19:25

Samsung ve Prime Video The Lord of the Rings: The Rings of Powerı 8K kalitesiyle erken erişime açtı

Samsung ve Prime Video "The Lord of the Rings: The Rings of Power"ı 8K kalitesiyle erken erişime açtı

Yurthaber 07-09-22 13:13

Doğrudan (Kesin) Alım nedir?

İngilizce karşılığı outright purchase olan kesin / doğrudan alım, TCMB’nin kendi portföyü için menkul kıymet alması durumudur. Bu alım, genellikle kalıcı olarak likidite açığı meydana geldiği zaman gerçekleştirilmektedir. Doğrudan / kesin alım ne demek?

Finans 20-08-22 16:11

Bir fotoğraf uğruna canından olacaktı! Şakanın sonu facia oldu

Avustralyalı turist Isaac Power, Bali'de çıktığı tatilde şaka olsun diye havuz suyu içtikten sonra ciddi şekilde hastalandı. Sağlık ekiplerini müdahalesiyle olayı atlatan genç adam, Bali'nin suyunu içmesi nedeniyle, birçok gezgin tarafından acemi olmakla eleştirildi.

Trend 18-08-22 11:07

Married At First Sight (İlk Görüşte Evli) yarışmasının yıldızı Jessika Power, görüntülerinin çalındığını söyledi

Married At First Sight (İlk Görüşte Evli) yarışmasının Avustralyalı yıldızı Jessika Power, birisinin sosyal medya kimliğinin çalındığını ve çevrimiçi olarak satıldığını iddia etti.

Trend 26-07-22 10:32

Yüzüklerin Efendisi:Güç Yüzükleri dizisinden yeni fotoğraflar

'Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri' (The Lord of the Rings: The Rings of Power) dizisinden yeni fotoğraflar yayınlandı. Dizi, 2 Eylül'de seyirciyle buluşacak.

Magazin 15-07-22 12:18

BSH Türkiye'de We Power ile istihdamda cinsiyet eşitliği

BSH Gelişmekte Olan Pazarlar İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Ayça Kaşıkcı: - "Hayata geçirdiğimiz projelerde gençlere yeni fırsatlar ve öğrenme imkanları sunmayı önemsiyoruz. Sürdürülebilirlik ilkelerimiz kapsamındaki insan odaklı yaklaşımımızı sadece kurum içerisinde değil, bulunduğumuz her alana yansıtıyoruz"

Yurthaber 01-07-22 11:43

Son dakika: 96. Gazi Koşusu'nun kazananı Secret Power oldu! Gazi Koşusu'nun ikramiyesi ne kadar?

Son dakika haberleri: Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 senesinden beri düzenlenen Gazi Koşusu'nun 96'ncısı bugün İstanbul'da gerçekleştirildi. Veliefendi Hipodromu'nda yapılan yarış, "Türk at yarışçılığının derbisi" olarak anılıyordu. Bugün koşulan yarışın kazananı Özcan Yıldırım'ın jokeyliğindeki Secret Power oldu. İşte ayrıntılar...

Spor 26-06-22 17:23

Oscar Ödülleri için heyecan dorukta! 2022 Oscar adayları kimler? İşte en iyi film ve en iyi oyuncu adayları

Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana düzenlenen ve bu yıl 94. kez verilen Oscar Ödülleri için büyük bir heyecan yaşanıyor. Sinema dünyanın en prestijli ödülleri kabul edilen Oscar Ödülleri için Los Angeles Dolby Theatre'da geniş katılımlı görkemli bir tören düzenleniyor. 94. Oscar Ödül Töreni'ninde Amy Schumer, Regina Hall ve Wanda Sykes sunuculuk yapıyor. The Power of The Dog filmi 12 dalda, Dune filmi ise 10 dalda Oscara aday gösterilmişti.

Magazin 28-03-22 02:24

2022 BAFTA Ödülleri sahiplerini buldu! Törene ‘The Power Of Dog’ filmi damga vurdu

Bu yıl 75'incisi düzenlenen BAFTA Ödülleri'ni kazananlar, İngiltere'nin başkenti Londra'daki Royal Albert Hall'da yapılan törenle açıklandı. "The Power Of Dog" filmi "En İyi Film" ve "En İyi Yönetmen" ödüllerini aldı. Yönetmenliğini Denis Villeneuve'ın yaptığı "Dune", "En İyi Prodüksiyon Tasarımı", "En İyi Görsel Efekt", "En İyi Ses", "En İyi Orijinal Müzik" dallarında ödülleri topladı.

Trend 14-03-22 12:31

Bafta'da en iyi film ödülünü The Power of the Dog kazandı

Bafta'da en iyi film ödülünü The Power of the Dog kazandı. En iyi yönetmen ödülünü ise yine The Power of the Dog ile Jane Campion adlı.

Haber 14-03-22 06:16

BAFTA 2022 Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar

İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) Ödüllerinin bu yılki sahipleri belli oldu. Netflix'te yayınlanan "The Power Of Dog" filmi "En İyi Film" ve "En İyi Yönetmen" ödüllerini aldı. İşte BAFTA 2022 Ödüllerini kazananlar...

Magazin 14-03-22 03:03

The Power of the Dog'un yönetmeni Jane Campion'un Hollywood'a muhteşem dönüşü

Oscar ödüllü yönetmen Jane Campion, western tarzındaki son filmi The Power of the Dog ile on yılı aşkın bir zaman sonra beyaz perdeye geri dönerken, aynı zamanda Akademi Ödülleri'ne ikinci kez aday gösterilen ilk kadın yönetmen oldu.

Haber 08-03-22 06:35

Benedict Cumberbatch ve Sam Elliott arasında ipler geldi! “İğrenç” yorumuna sessiz kalmadı

İngiliz oyunca Benedict Cumberbatch, 12 adayda Oscar adayı gösterilen “The Power Of Dog” filmine yönelik olarak meslektaşı Sam Elliott’un “İğrenç” yorumuna sessiz kalmadı. İkili arasındaki ipler “The Power Of Dog” filmi yüzünden gerildi.

Trend 07-03-22 17:50

The Power of the Dog filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Oscar 2022'de en çok aday gösterilen filmler!

2022 yılının Oscar Ödülleri için adaylar açıklandı. Buna göre Jane Campion'ın yönettiği ve Benedict Cumberbatch'ın başrolünde rol aldığı The Power of the Dog filmi 12 dalda aday gösterildi. Peki The Power of the Dog filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Oscar 2022'de en çok aday gösterilen filmler!

Trend 08-02-22 23:12

Oscar 2022: En çok dalda aday gösterilen filmler hangileri?

2022 yılı Oscar Ödül Töreni için adaylar açıklandı. Jane Campion'ın yönettiği ve Benedict Cumberbatch'ın başrolünde oynadığı The Power of the Dog (Köpeğin Gücü) filmi 12 dalda aday gösterildi. Dune (Çöl Gezegeni) 10 dalda, Belfast ve Batı Yakası'nın Hikayesi ise 7'şer dalda Oscar'a aday gösterildi.

Haber 08-02-22 19:32

Akademi Ödülleri’nde heyecanlı dakikalar! 2022 Oscar Ödülleri için adaylar açıklandı

Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Oscar heyecanı başladı. Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan sinemanın en iyilerini ödüllendirmek için verilen Oscar, 93. kez sahiplerini bulacak. 27 Mart’ta düzenlenecek ödül töreninin öncesinde 2022 Oscar aday listesi kamuoyuyla paylaşıldı. Netflix’in son dönemde izlenme rekorları kıran filmi “The Power of the Dog”, 12 dalda aday gösterilerek listeye damga vurdu.

Trend 08-02-22 17:14

2022 Altın Küre adayları açıklandı! Listedeki detaylar şaşkınlık yarattı

Hollywood Yabancı Basın Birliği, 79. Altın Küre adaylarını açıkladı. Sektörel tartışmaların gölgesindeki adaylık listesinde The Power of the Dog ve Belfast filmleri ile Succession dizisi ön plana çıktı.

Trend 14-12-21 12:33

Van’da kripto para operasyonu! Aylık kazançları dudak uçuklattı

Van’ın Tuşba ilçesinde polis ekiplerince bir depoda yapılan aramada, kripto para madenciliğinde kullanıldığı değerlendirilen 47 adet miner cihazı, miner cihazlarına bağlı vaziyette 188 adet işlemci ve miner cihazlarını çalıştırmaya yarayan 206 adet power supply ele geçirildi. Yapılan araştırmada, 47 adet miner cihazından aylık yaklaşık 136 bin 200 TL kazanç elde edildiği tespit edildi.

Haber 07-12-21 17:21

Benedict Cumberbatch: Erkekler susup, dinlemeyi öğrensin

"The Power of the Dog" filminin yıldızı Benedict Cumberbatch, erkeklerin baskıcı ve zorba davranışlarının sona ermesi gerektiğini savundu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, "Artık erkekler susup, söyleneni dinlemeyi öğrensin!" diye konuştu.

Magazin 03-12-21 12:25

The Power of the Dog filminin yıldızı Benedict Cumberbatch, erkekleri sert bir şekilde eleştirdi

The Power of The Dog filminin yıldızı Benedict Cumberbatch, toksik erkeklik, ataerkillik ve erkek hegemonyası üzerinde devam eden sistemleri sert bir dille eleştirdi. Erkeklerin baskıcı ve zorba davranışlarının sona ermesi gerektiğini belirten Benedict Cumberbatch, “Artık erkekler susup söyleneni dinlemeyi öğrensin” dedi.

Trend 01-12-21 15:32

Power Rangers evreni Netflix’e geliyor

Power Rangers evreni Netflix’e girmeye hazırlanıyor. İlk olarak 90’lı yıllarda Fox Kids kanalında bir süper kahraman dizisi olarak ekranlara gelmeye başlayan Power Rangers, daha sonra uluslararası alanda da adını duyurdu. 7’den 70’e birçok kişinin severek izlediği ve birçok uyarlama dizi ve filme konu alan Power Rangers’ın sinematik evreni için çalışmalar başladı. Dizinin ürünleri, dünya çapında yaklaşık 6 milyar dolar hasılat elde etti.

Magazin 27-11-21 16:00

Benedict Cumberbatch ve Kirsten Dunst başrollerini paylaştığı ''The Power of the Dog'' setinden şaşırtan itiraf

1 Aralık’ta vizyona girmesi beklenen The Power of the Dog filmi eleştirmenler tarafından güçlü bir Oscar adayı olarak kabul ediliyor. The Piano, The Portrait of Lady gibi filmleriyle tanıdığımız Oscar'lı senarist ve yönetmen Jane Campion'ın son filmi The Power of The Dog'un başrol oyuncuları çekimler sırasında birbirleriyle konuşmadıklarını açıkladı.

Trend 24-11-21 16:09

Jane Campion süper kahraman filmlerini eleştirdi! “Bunu asla yapmayacağım”

Oscar ödüllü senarist ve yönetmen Jane Campion süper kahraman filmlerini eleştiren isimler arasına eklendi. Bu yılın en iyi filmleri arasında gösterilen ve ödül sezonunun iddiaları yapımları arasında kabul edilen “The Power of The Dog” filminin gösteriminden sonra eleştirilerini sıralayan Jane Campion sert sözler sarf etti.

Trend 19-11-21 16:59

TV yayın akışı 14 Ekim 2021 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

14 Ekim 2021 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 14 Ekim Perşembe Tarım Bizim Geleceğimiz, Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova, Power Rangers, Barbaroslar: Akdeniz Kılıcı, Evlilik Hakkında Her Şey ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. İşte 14 Ekim TV yayın akışı...

Trend 14-10-21 12:31

Yünsa'nın kumaşları Avrupa’da görücüye çıkıyor

Yünsa’nın Genel Müdürü Mustafa Sürmegöz: - “Küresel ağımız sayesinde 50’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Dünyaca ünlü büyük moda markalarının kumaş tedarikçisi olarak üst segment, yenilikçi ve sürdürülebilir ürünler sunuyoruz. Katıldığımız her fuarda başarılı iş birlikleri gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Uluslararası arenada dev markalardan büyük ilgi görmek gurur veriyor” - "Katıldığımız Münih ve Moskova fuarlarında özellikle günlük kullanıma uygun, rahatlığıyla ön plana çıkan casual tasarımlarımız, yüksek esnekliğe sahip power-strech ürünlerimiz ve sürdürülebilir, çevre dostu kumaşlarımız büyük ilgi gördü. Şimdi ise sırada Paris fuarı var"

Yurthaber 17-09-21 12:03

OnlyFans uygulamasından 5 günde servet kazandı! “Daha klas ve eğlenceli...”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yayınlanan ‘Married At First Sight’ programına katıldıktan sonra sosyal medyada kısa sürede ünlenen Jessika Power herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu. Yaklaşık iki hafta önce OnlyFans hesabı açtığını açıklayan Power, 5 günde 36 bin sterlin (yaklaşık 413 bin TL) kazandığını söyledi.

Trend 06-09-21 14:30

Elon Musk, direksiyon simidinin olmasını istememiş!

Gazeteci Tim Higgins'in "Power Play: Tesla, Elon Musk, and the Bet of the Century" isimli kitabına göre, Elon Musk Tesla Model Y'nin direksiyon simidine sahip olmasını istememiş. Ancak mühendisler, Elon Musk'a rağmen elektrikli otomobile bir direksiyon yerleştirmiş.

Haber 10-08-21 14:04

Bataryanın telefonu var dedirten Ulefone Power Armor 13 duyuruldu!

Ulefone Power Armor 13 "trafo gibi telefon" sözünün hakkını verecek bir batarya ile birlikte lanse edildi. Üst düzey bir performans vaat etmeyen telefonun bataryası dışında dikkat çeken başka özellikleri var.

Haber 22-07-21 14:47

iPhone kullanıcılarının canını sıkabilecek ikinci Wi-Fi hatası!

iPhone'larda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakabilecek başka bir isimlendirme daha keşfedildi. Buna göre, iPhone "%secretclub%power" adını taşıyan bir Wi-Fi ağına bağlanırsa, Wi-Fi özelliği devre dışı kalıyor. Bu bir önceki "%p%s%s%s%s%n" hatasına oldukça benziyor.

Haber 05-07-21 09:26

Schneider Electric, Power Quality Summite altın sponsor oldu

Schneider Electric Güç Çözümleri Ürün Müdürü Tuğrul Uysal: - "Schneider Electric olarak aktif harmonik filtreleme ürünümüz AccuSine PCS+ ile harmonik eliminasyonu, güç faktörü düzeltme ve yük dengeleme sağlayarak elektrik ağlarını stabilize eden esnek, yüksek performanslı, uygun maliyetli bir güç kalitesi çözümü sunarak bu riski en düşük seviyeye indiriyoruz"

Yurthaber 29-06-21 09:57

Tank motoru BATU ateşlendi! 1500 beygir güç üretiyor

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "Tank, muhtelif zırhlı araç ve makinalar için BMC Power tarafından geliştirilen 1500 beygir gücündeki ilk motorumuz BATU'nun ateşlemesi başarılı şekilde gerçekleşti." ifadesini kullandı.

Finans 05-05-21 16:51

Moto G 5G Plus, Android 11 ailesine katılıyor

Motorola kısa süre önce Android 11 güncellemelerini eskisinden daha ciddiye almaya başladı. Teknoloji devi Moto G Pro, Moto G8 ve G8 Power ile Moto Edge cihazları için sürümler yayınladı.

Haber 29-03-21 09:21