Sokakta Saldiri Haberleri

Sokakta tek başına yürüdüğü sırada sözlü tacize uğradı! O anları kameraya kaydetti... Eve gitsen iyi olacak

Avustralya'da yaşayan Hayley Mabbet isimli bir kadın sokakta tek başına yürürken yanına yaklaşan bir arabanın içindeki bir grup erkeğin sözlü tacizine uğradığı anları cep telefonuyla kaydederek paylaştı. Gece evine yürürken birkaç dakika bile kendini güvende hissedememesinin sinir bozucu olduğunu söyleyen Mabbet, "Bu gerçekten çok iğrençti. Çok korktum" ifadelerini kullandı.

Trend 2024-05-10 11:42:05

Sarıyer’de uygulamadan kaçan otomobil sürücüsü, park halindeki araçlara çarptı: 2 yaralı

Sarıyer’de uygulama yapan polislerin ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçan şüpheli sürücü, ara sokakta park halindeki araçlara çarparak durabildi.

Yurthaber 2024-05-09 08:26:06

Esenler'de gece saatlerinde sokakta yürüyen baba ve oğluna silahlı saldırı!

İstanbul Esenler'de gece saatlerinde sokakta yürüyen baba ve oğluna silahlı saldırı düzenlendi. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden baba ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Saldırgan ise olayın ardından kayıplara karıştı.

Haber 2024-05-05 01:10:45

Dehşet! Tüm mahalle oraya toplandı... Pakistanlı kadın mutfakta boynu ve 3 parmağı kesilmiş halde ölü bulundu

Antalya'da korkunç bir olay meydana geldi. 59 yaşındaki Pakistan uyruklu Ashfaq Ahmad Qureshi, evinin mutfağında boynu ve 3 parmağı kesilmiş halde ölü bulundu. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Ashfaq Ahmad Qureshi ile birlikte yaşayan oğlu A.A.Q.'yi (30) gözaltına alındı. Öte yandan olay sonrası ekiplerin sokakta toplananları uzaklaştırmak için yoğun çaba harcadığı öğrenildi.

Haber 2024-05-03 10:00:18

4 yaşındaki erkek çocuğa taciz iddiası ortalığı ayağa kaldırdı! Suriyeli aile mahalleden uzaklaştırıldı

Adana'da sokakta oynayan 4 yaşındaki erkek çocuğu A.K.'ye, Suriye uyruklu komşularının oğlu H.F.’nin (11) cinsel tacizde bulunduğu iddiası, mahalleyi ayağa kaldırdı. Ailenin şikayetçi olduğu, mahallelinin de linç girişiminde bulunduğu Suriyeli ailenin eşyaları evden atıldı. Olaya müdahale eden polis, Suriyeli aileyi mahalleden uzaklaştırdı. İşte detaylar...

Haber 02-05-24 10:40

Bağcılar'da motosiklet hırsızlığı: O anlar saniye saniye kaydedildi!

Bağcılar'da motosikletli 2 şüpheli, sokakta park halinde bulunan motosikletin bağlı bulunduğu zinciri demir makasıyla kesti. 2 şüpheli çaldıkları motosikletle sokaktan hızla uzaklaştı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 02-05-24 09:44

İzmir'de ekipleri alarma geçiren olay! Sokakta insana ait yağ ve deri parçaları bulundu... Ortaya çıkan gerçek şaşkına çevirdi

İzmir'deki bir sokakta bulunan insana ait yağ ve deri parçaları ekipleri alarma geçirdi. Yapılan araştırmada, parçaların, 'merdiven altı' diye tabir edilen bir yerde uygulanan karın germe ameliyatı sonrasında alınan parçalar olduğu belirlendi.

Haber 30-04-24 15:49

Adana’da bıçaklı kavgayı ayırmak isteyen polis, birinin topuğuna sıktı

Her gün bir olayın yaşandığı Adana'da yine kavga çıktı. ‘Adana Masası’ isimli sosyal medya hesabının paylaştığı video sosyal medyada gündemde. Sokakta yaşanan silahlı bir kavgayı ayırmak isteyen polis, taraflardan birini topuğundan vurdu.

Haber 27-04-24 19:02

Ters yöne giren ehliyetsiz sürücü 5 aylık köpeği ezip kaçtı: O anlar kamerada

Çankırı’da aracı ile ters yöne giren 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü, sokakta oynayan köpeği ezerek kaçtı. Yaralanan köpek tedavi altına alınırken, annesinin olay sırasında verdiği tepki ise yürek burktu.

Haber 27-04-24 14:58

Kıskançlık cinayeti! Sevgilisini sokak ortasında katletti, sonrasında bakın ne yaptı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Ali İhsan Kaya (38), sokakta tartıştığı kız arkadaşı İlknur Çetin'i (35) bıçaklayarak öldürdü. Polisteki ifadesinde cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini söyleyen Kaya, tutuklandı. Kaya'nın cinayetin ardından kaldığı aparta dönüp kıyafetini değiştirdikten sonra dışarıya çıktığı belirlendi. İşte detaylar...

Haber 26-04-24 14:59

Kan donduran cinayet! Tartıştığı arkadaşını sokakta tüfekle katletti

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. M.K. (26), tartıştığı arkadaşı Salih Avcı'yı (23) pompalı tüfekle sokak ortasında öldürdü. OIay sonrası kaçan M.K., jandarma ekiplerince yakalandı.

Haber 21-04-24 12:31

Sevgilisinin komşularına kurşun yağdırdı, sebebi 'pes' dedirtti!

Beyoğlu’nda sevgilisini evine bırakan genç, motosikletiyle sokakta gürültü yapınca bina sakinlerinin tepkisiyle karşılaştı. Sevgilisinin önünde küçük düşürüldüğünü düşünen genç, ertesi sabah binaya kurşun yağdırdı. Saldırı anı kameralara anbean yansırken, polisler tarafından evinde silahla yakalanan saldırgan tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 21-04-24 10:59

Hipodroma gidiyordu... Seyisi hayattan koparan yumruk! 97 gün sonra acı haber geldi

İzmir'de sokakta karşılaştığı 2 kişinin para isteğini geri çevirince çıkan kavgada tek yumruk darbesi ile yere düşüp, başını beton zemine çarpan seyis Sait Duru (43), 97 gün sonra hayatını kaybetti.

Haber 21-04-24 09:53

Sokakta tartıcılık yapan adam coğrafya bilgisiyle ağızları açık bıraktı! Sosyal medya onu konuşuyor:Vallahi helal olsun

Sosyal medyadan paylaşılan bir sokak röportajı kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Röportajda sokakta tartıcılık yaptığını söyleyen bir adamın coğrafya bilgisi herkesin ağzını açık bıraktı. İlkokuldan beri harita incelediğini söyleyen adam çevresindekilere "Helal olsun" dedirtti.

Trend 20-04-24 14:38

Dayak yiyen sevgilisini karısından korumaya çalıştı! O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Japonya'da kaydedilen bir görüntü sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Sevgilisiyle sokakta yürüdüğü sırada eşine yakalanan bir adam zor anlar yaşadı. Aldatıldığını öğrenen eş öfkeyle kocasının sevgilisini saldırırken durumu şaşkınlıkla takip eden adam kadınların arasına girmeye çalıştı.

Trend 19-04-24 07:54

Mackolik'ten sporseverlerin yüzlerini güldüren yeni reklam filmi: Herkes bu sesi tanıyor!

Evde, sokakta, işte, yolda, alışverişte, tatilde... Kim neyle uğraşırsa uğraşsın, o sesi duyunca her şeyi bırakıp telefonuna bakıyor. Sporseverlerin tek adresi olan Mackolik'in "Türkiye bu sesi tanıyor!" isimli reklam filmi büyük ses getirdi.

Spor 18-04-24 12:34

İstanbul'un göbeğinde silahlı çatışma! Ortalık savaş alanına döndü

Bağcılar’da motosikletle geçen 2 kişi, sokakta bekleyen 3 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Motosikletlilerin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada ortalık savaş alanına döndü. Çatışmada 2 kişi yaralanırken, çok sayıda araca ve iş yerine kurşun isabet etti.

Haber 17-04-24 14:30

Sosyal medya fenomeni Francia James, kalabalık caddede fotoğraf çekimi yapınca gündem oldu! Bir gören bir daha baktı

Francia James, sosyal medyadan sıklıkla yaptığı cesur paylaşımları sayesinde dünya geneline yayılan geniş bir hayran kitlesine sahip. Sosyal medyadan birbirinden ilginç paylaşımlara imza atan James bu kez hayranlarını sokakta şaşırttı. Kalabalık bir sokağın ortasında çekim yapan fenomen ismi görenler bir daha baktı.

Trend 17-04-24 11:45

Büyükçekmece’de bir gece 4 bahçe kapısını çalan hırsızlar kamerada

Büyükçekmece’de bayram tatilinin son gününü fırsat bilen hırsızlar, bir sokakta bulunan 4 ayrı apartmanın bahçe kapısını çaldı.

Yurthaber 16-04-24 11:29

Ferhat Murat'ın seçim öncesi Ankara için yaptığı yorum, sosyal medyanın diline düştü: Sokakta Turgut Altınok dip dalgası var. Oylar birbirine çok yakın.

Yerel seçimlere damgasını vuran Ankara Büyükşehir Belediyesi sonuçlarıyla ilgili yapılan değerlendirme gündem oldu! Cumhur İttifakı'nın adayı Turgut Altınok, rakibi Mansur Yavaş'ın yaklaşık iki katı daha az oy alarak seçimi kaybetmişti. Siyasal iletişim uzmanı Ferhat Murat'ın 'dip dalga' yorumu sosyal medyanın diline düştü.

Haber 14-04-24 13:21

Kağıthane'de silahlı saldırı: 1 ölü, 4 yaralı! Çok sayıda polis ekibi sevk edildi

İstanbul Kağıthane'de kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından sokakta bulunanlara yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi öldü, 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Polis, saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanması için çalışma başlattı. Öte yandan İstanbul Valiliği'nden de açıklama geldi.

Haber 13-04-24 19:45

Yer: Mersin! Opera söyleyerek sokak sokak gezdi... Sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

Mersin'de kaydedilen bir görüntü sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Görüntülerde bir kadının opera söyleyerek sokakta gezmesi dikkatleri gözlerden kaçmadı. O anları çevrede bulunanlardan bir kişi cep telefonuyla kaydederek sosyal medyadan paylaşınca gündem yarattı.

Trend 13-04-24 13:50

Milas’ta iki grup sokakta birbirine girdi, ortalık savaş alanına döndü

Muğla’nın Milas ilçesinde iki grup birbirine girdi. Çıkan silahlı kavgada ortalık savaş alanına döndü, olayda yaralıların olduğu öğrenildi. Kavga anı cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 11-04-24 00:55

Beylikdüzü'nde dehşet saçtı! Boşanma aşamasındaki karısını sokakta defalarca bıçakladı

Beylikdüzü'nde bir şahıs, iddiaya göre boşanma aşamasında olduğu eşini sokak ortasında defalarca kez bıçaklayarak ağır yaraladı. Olay anı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 09-04-24 00:55

Hudutsuz Sevda'dan aşk mı çıktı? Burak Sevinç ve Hayal Köseoğlu kol kola yakalanınca...

Hudutsuz Sevda dizisinde Fikret ve Damla karakterlerine hayat veren Burak Sevinç ve Hayal Köseoğlu sokakta kol kola yakalanınca aşk iddiaları hemen gündeme geldi.

Magazin 08-04-24 07:22

Diyarbakır'da çocukların sokakta yaralı bulduğu kedi BİLSEM'in Einsteinı oldu

Diyarbakır'da Bilim ve Sanat Merkezinde (BİLSEM) eğitim gören öğrencilere, sokakta yaralı buldukları ve tedavisinin ardından sahiplenerek "Einstein" adını verdikleri kedi, motivasyon kattı.

Yurthaber 04-04-24 11:26

Sokakta çırılçıplak dolaştı! Farklı noktalarda böyle görüntülendi

Yalova’da bir şahsın sokaklarda çırılçıplak şekilde dolaştığını gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı. Şahsın farklı noktalarda farklı vatandaşlar tarafından görüntülendiği öğrenildi.

Haber 03-04-24 13:28

150 yıllık gelenek bozulmadı! Belediye başkanı yine aynı aileden seçildi

Trabzon’da 150 yıldır aynı ailenin yönettiği Of ilçesinde gelenek bozulmadı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde oyların çoğunluğunu olan AK Partili Salim Salih Sarialioğlu ilçede seçimi kazandı. Resmi olmayan sonuçlara göre oyların çoğunluğunu alarak tekrar Belediye Başkanı seçilen Salim Salih Sarıalioğlu, dün gece saatlerinde seçimi sokakta vatandaşlarla birlikte kutladı. İşte detaylar...

Haber 01-04-24 11:45

Antalya’da akıllara durgunluk veren olay! Okula giden kız çocuğuna böyle saldırdı…

Antalya’da sokakta yürüyen kız çocuğuna, kimliği belirsiz bir kişi koşarak vurdu. Marketin içerisine düşen çocuğa çalışanlar yardım ederken, saldırgan ise olay yerinden uzaklaştı. Saldırı anı, kameraya yansıdı. Olaya şahit olan mahalleli Özlem Karayalçın, açıklama yaptı.

Haber 27-03-24 14:15

Bir aracın ağır hasar adlığı kavgayla ilgili polis 2 şüpheliyi yakaladı

Eskişehir’de bir sokakta meydana gelen ve 1 aracın ağır hasar adlığı kavgayla ilgili polis 2 şüpheliyi yakalarken, diğer şahısların yakalanması için çalışma sürüyor.

Yurthaber 27-03-24 11:04

Dört farklı kadın aynı saldırı! Sokakta yürüdükleri sırada tanımadıkları bir adam tarafından yumruklandılar... O anları TikToktan paylaşınca gündem yarattılar

TiktTok'ta birçok kadının New York sokaklarında bir yabancı tarafından yumruklandığını anlatması endişelere neden oldu. Dört farklı kadının TikTok'tan yaptıkları paylaşımında yolda yürüdükleri sırada hiç tanımadıkları bir adam tarafından yumruklandığını söylemesi dikkatleri çekti.

Trend 27-03-24 10:28

Kan donduran vahşet! Babasını sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde İbrahim Halil Öztunç, sokakta tartıştığı babası Hüseyin Öztunç'u (58) bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından kaçmaya çalışan Öztunç, polis tarafından yakalandı.

Haber 21-03-24 17:59

Sokak röportajında gözyaşları sel oldu! Muhabiri şehit oğluna benzetince gözlerini ayıramadı

31 Mart seçimlerinin nabzını sokakta vatandaşlarla tutmak isteyen muhabir, mikrofonu uzattığı bir seçmene dakikalarca sarılarak gözyaşı döktü. Sebebi şehit annesinin muhabiri oğluna benzetmesi... Duygusal anların yaşandığı röportajı izleyenlerin ise boğazı düğümlendi. İşte o anlar...

Haber 21-03-24 10:19

Patenden scootera, bisikletten kaykaya çocuğunuzu sevindirecek hediyeler

Sıcak yaz günleri kapıda! Bayram coşkusuyla birleşen bu enerji dolu dönemde çocuklarınızın evde ve sokakta keyifle vakit geçireceği ürünlerle dolu bir liste hazırladık. Çocukların hayal dünyalarını zenginleştiren, yaratıcılıklarını geliştiren ve tabii ki bol eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak ürünlerle dolu bu liste, tatilin tadını çıkarmaları için mükemmel bir rehber olacak. Çocuklarınızın oynamaktan asla sıkılmayacağı ürünlere gelin, birlikte göz atalım!

Haber 20-03-24 20:38

Adana'da sokakta tartıştığı kişiyi bıçakla ağır yaraladığı öne sürülen sanığa dava

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde, tartıştığı kişiyi bıçakla ağır yaraladığı iddiasıyla tutuklanan sanık hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 20-03-24 10:30

Çocuğun cinsel organını ısırarak koparmıştı! Mahkemede şoke eden sözler: 'Sünnet oldunuz mu?'

Ankara'da görme engelli Evren Demirci (43), sokakta oynayan 4 çocuğu yardım etmeleri bahanesiyle evinin bodrumuna indirip cinsel istismar girişiminde bulunup birinin cinsel organını ısırarak kopardı. 111 yıla kadar hapisle yargılanan Demirci hakim karşısına çıktı. Demirci’nin cinsel organını kopardığı H.H.A. (9), “Adam bizi, bodruma bir yere götürdü. Işıkları açtırdı ve 'Sünnet oldunuz mu' dedi. Sonra 'Sen içeride dur, onlar çıksın' dedi bana. Arkadaşlarım dışarı çıktı. Bana zarar verdi" dedi.

Haber 19-03-24 15:59

Sokakta taksinin çarpması sonucu ölen ördeğin sahibi, sürücü hakkında suç duyurusunda bulundu

Ters yöne gören taksinin, sahibiyle yürüyen ördek Pamuk'a çarpma anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 19-03-24 15:53

Eşi ve sevgilisine sokakta kurşun yağdırdı! Yasak aşk cinayetinde mahkeme kararını verdi

Sakarya’da İ.A., kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Tansu A. ve onunla ilişki yaşadığı ileri sürülen B.Y.T.’yi silahla vurdu. Tansu A. hayatını kaybederken, B.Y.T. ise yaralandı. Olayın ardından silahı ile polise teslim olan İ.A., "Neden yaptınız, pişman mısınız?" sorusuna "adalet" yanıtını verdi. İ.A.'nın tutuklu yargılandığı yasak aşk cinayetinde mahkeme heyeti kararını verdi. İşte detaylar...

Haber 18-03-24 12:59

Slovakya’da şaşkına çeviren görüntü! Sokakta koşan ayı insanlara saldırdı

Slovakya’da kasabaya inen ayı, sokaktaki 2 kişiyi yaraladı.

Haber 18-03-24 12:05

İstanbul’da dehşet anları kamerada: Kamyonetten atladı, araç bacaklarının üstünden geçti

Beyoğlu’nda yokuş aşağıya seyreden nakliyat kamyonu, frenleri tutmayınca sokakta adeta dehşet saçtı.

Yurthaber 18-03-24 10:22

Şarkıcı Metin Işık'ın karıştığı silahlı kavga kamerada! Görüntüler ortaya çıktı: Tüfeği kontrol edip...

Kayseri'de 5 kişinin yaralandığı kavgada şarkıcı Metin Işık (57), eşi Gülbahar Işık ve oğlu Mustafa Işık'ın yargılandığı davada, olaya ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, şarkıcı Metin Işık'ın sokakta oturduğu sırada komşuları Yusuf Memduh S.'nin yoldan geçtiği, av tüfeği ile kapıda bekleyen oğlu Mustafa Işık'ın komşularına doğru ateş açtığı, komşulardan birinin sırtından yaralanıp koştuğu, diğerinin vücuduna isabet eden saçmalar ile yere düştüğü görüldü. İşte o görüntüler...

Haber 17-03-24 16:59

61 yaşındaki şahıs sokakta ölü bulundu

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 61 yaşındaki bir şahıs sokak üzerinde ölü olarak bulundu.

Yurthaber 15-03-24 10:09

Sahurda Ramazan davulcunun yanına inip sokakta göbek attı! Trakya'da sahur notuyla paylaşınca sosyal medyada gündem yarattı

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Tekirdağ'da kaydedilen görüntülerde bir kadının Ramazan davulcusunun yanına gelerek göbek attığı anlar yer aldı. "Trakya'da sahur" notuyla paylaşılan görüntüler sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend 13-03-24 10:56

İstanbul’da sokak ortasında silahlı saldırı! Nedeni 'pes' dedirtti: Yürüyüşünü beğenmedim

Kağıthane’de sokakta yürüyen İ.K., karşısından gelen şahsın silahlı saldırısına uğradı, saldırı anı da kameralara anbean yansıdı! Saldırıyı gerçekleştiren M.Y. polis tarafından yakalandı. M.Y. yürüyüşünü beğenmediği için adamı vurduğunu söyleyerek 'pes' dedirtti... M.Y., “kasten yaralama” suçundan tutuklandı.

Haber 10-03-24 10:45

Adana'daki cinayetle ilgili 3 sanığın yargılanmasına devam edildi

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde bir kişinin sokakta tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili 1'i tutuklu 3 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 08-03-24 14:58

Kartal’da sokak ortasında 1 kişiyi silahla öldüren 2 şüpheli tutuklandı

Kartal’da sokakta yürüyen bir şahsı silahla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı. Cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurthaber 04-03-24 14:29

Kartal'da bir kişinin öldürülmesine ilişkin firari 3 şüpheli yakalandı

Kartal'da bir kişinin sokakta silahla ateş edilerek öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı, bir şüpheli adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 04-03-24 13:36

Yer: Muğla! Sokak ortasında güpegündüz cinayet!

Muğla'nın Milas ilçesinde emlakçı olduğu öğrenilen Alican Kırca, sokakta yürürken silahlı saldırıya uğradı. Kırca saldırı sonrası hayatını kaybetti.

Haber 03-03-24 16:05

Müslüm Gürses ile yolu kesiştiğinden beri o anıyı unutamıyor! Arabeskin 'baba'sına benzeyen taksici sokakta yoğun ilgi gördü

Arabeskin 'baba'sının vefatının üzerinden 11 yıl geçti. 'Müslüm Baba'ya benzerliğiyle ilgi çeken taksici Baki Çiçek Elazığ'da sokağa inince vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Görenlerin gözünü ayıramayıp şaşkına dönmesini sağlayan Çiçek, Müslüm Gürses ile unutamadığı bir anısını da paylaşıp duygulandırdı.

Haber 03-03-24 11:00