Il Disi Atama Haberleri

Orhan Şen 'aşırı sıcaklar' için tarih verdi: İstanbul dahil... '40 derecenin üzeri' Kuvvetli olacak... 18 il için sarı kodlu uyarı! Meteoroloji son dakika 8 - 12 Haziran hava durumu

Sıcaklıklar düşecek mi yükselecek mi? Yağmur yağacak mı? Tüm yurtta sıcak hava etkisini gösterirken bazı bölgelere ise yağış hakim. Vatandaşlar hava durumuna dair bu soruların yanıtını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahmin raporunu paylaşırken kuvvetli yağış uyarısı yaptı ve 18 il için sarı kod verdi. Diğer yandan Prof. Dr. Orhan Şen de bugün ve yarın yağış görülecek illeri sıraladı. Şen salı gününden itibaren batı bölgelere aşırı sıcakların geleceğini söyleyip uyardı.

Haber 2024-06-08 09:31:10

Tokat'ta polis memuruna yumruklu saldırı! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Tokat Devlet Hastanesi'ne nöroloji tedavisi için gelen bir kişi, Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil biriminde görevli kadın polis memuruna yumruk attı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Şüphelinin daha öncede güvenlik görevlilerine saldırdığı öğrenildi.

Haber 2024-06-07 21:18:14

Şırnak'ta kaçak elektrik operasyonu! Müezzin cami hoparlöründen öyle bir şey söyledi ki...

Dicle Elektrik, Şırnak'ın İdil ilçesinde yüzde 85 oranında kaçak elektrik kullanıldığını belirledi. Şırnak İl Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerle Açma köyüne giden Dicle Elektrik ekipleri hiç beklemedikleri bir olayla karşılaştı. Köye giden ekiplerin yolu kesilip köye girişleri engellenmeye çalışıldı. Ayrıca köydeki müezzin, ekiplerin kaçak elektrik kullananları tespit çalışmalarını baltalamak için cami hoparlöründen "kapınızı açmayın" uyarısında bulundu.

Haber 2024-06-07 10:46:54

SON DAKİKA: Akaryakıta 3’ü bir arada indirim! Önce LPG şimdi de benzin ve motorin: 5 ay sonra ilk kez olacak (6 Haziran Perşembe güncel benzin-mazot-LPG fiyatı)

Son dakika haberi… Motorin ve benzin başta olmak üzere akaryakıt fiyatları benzin ile dolar kurundaki harekete göre değişmeye devam ediyor. Milyonlarca araç sahibi petrol fiyatlarının 4 ayın en düşük seviyesini görmesinin ardından ‘bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim zam var mı?’ sorusuna yanıt ararken son dakika gelişmesi yaşandı. Peki 6 Haziran 2024 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar? Güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? İşte il il benzin-mazot-LPG (Otogaz) fiyatları…

Finans 2024-06-06 07:24:07

8 bin TL maaş teklifi öğretmeni sinirden ağlatıyordu! İsyan ettiği video viral oldu: Çocuğumu okutmayacağım!

Bir yandan Öğretmen Meslek Kanunu Taslağı'yla ilgili düzenlemeler, diğer yandan atama bekleyen öğretmenlerin durumu tartışılmaya devam ederken, sosyal medyada paylaşılan bir görüntü gündem oldu. Öğretmenlik için bir kurs merkezine iş görüşmesine giden genç bir kadın, kendisine edilen maaş teklifini duyunca inanamadı. Sinirden ağlayacağını söyleyen genç kadın, "İlerde çocuğum 'okuyacağım' dediğinde izin vermeyeceğim" diyerek tepkisini dile getirdi.

Manşet 05-06-24 15:03

En sıcak gün bugün: İstanbul kavrulacak! Ankara, İzmir... Termometreler bu illerde 40 dereceyi aşıyor; işte günün hava durumu

Havalar hızla ısınırken İstanbul'da bugün en sıcak gün yaşanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün değerlendirmelerine göre diğer birçok ilde ise termometreler 40 derecenin üstünü görecek. Sıcaklıkların mevsim normallerinin 8 ila 12 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Bakan Özhaseki de sıcaklıklara dikkat çekerek vatandaşları uyardı. Peki İstanbul, İzmir, Ankara için bugün hava nasıl olacak? İşte il il hava durumu...

Haber 04-06-24 08:47

Valilikler duyurdu! 7 günlük eylem yasağı

Şırnak, Mardin, Batman, Siirt, Bitlis ve Tunceli valilikleri duyurdu. İki il genelinde 4 Haziran’dan geçerli olmak üzere 7 gün süreyle eylem yapılamayacak. İşte detaylar...

Haber 04-06-24 01:02

Camiye bıraktığı not müftüyü duygulandırdı 'Zaten kullanılması için koyduk! Gerçekten çok iyi niyetli'

Amasya'daki bir camide yaşanan olay Amasya İl Müftüsü Durmuş Ayvaz'ı duygulandırdı. Bir camide serinlemek için vantilatörü kullanan kişi, camiye bir not ve bir miktar para bıraktı. Ayvaz, "Biz zaten o vantilatörü camimizde kullanılması için koyduk. Kendisinin, hakka gireceğini düşünerek bıraktığını düşünüyoruz. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 03-06-24 15:20

SON DAKİKA: LPG'ye 1,08 lira indirim geliyor! Akaryakıt almak isteyen o günü beklesin (3 Haziran güncel benzin, motorin, otogaz fiyatları)

Son dakika: Farklılaştırılmış fiyata son verilmesinin ardından akaryakıt fiyatlarında değişiklik yaşanmıştı. Benzin fiyatı için geçtiğimiz hafta indirim yapılmıştı. Motorin fiyatları ve benzin fiyatı araç sahipleri tarafından araştırılırken yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bu kez de LPG (Otogaz) fiyatları değişiyor. İşte otogaz indirimi ile il il güncel akaryakıt fiyatları…

Finans 03-06-24 11:12

Rezidansa fuhuş baskını! Kendilerini böyle savundular: 'Dadı olmaya geldik...'

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir rezidansa fuhuş baskını yapıldı. Operasyonda 9’u kadın olmak üzere 11 kişi yakalandı. Yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı öne sürülen 2 kişi tutuklanırken, 9 kadın ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresine gönderildi. Kadınlar ifadelerinde, Türkiye’ye dadı olarak çalışmak için geldiklerini belirtti. İşte detaylar...

Haber 02-06-24 17:45

İstanbul'a akın akın giriş başladı! 28 bin adet, hepsi yolda: 'Bu kadar hassas bir konu' diyerek anlattılar

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala İstanbul'a kurbanlık hayvan girişleri başladı. Konuya ilişkin bilgilendirmede bulunan İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, "23 adet araçta 823 küçükbaş, 325 de büyükbaş hayvan, kaçak hayvan sevki esnasında yakalandılar. Onlara da 2 milyon 600 bin lira civarında idari para cezası uygulandı" dedi. Ayrıca vatandaşların, almak istedikleri hayvanı sorgulayabileceği 'Tarım Cebimde' uygulaması faaliyete alındı.

Finans 01-06-24 08:23

Resmi Gazete'de yayımlandı! Türkiye'nin Bağdat Büyükelçiliğine Anıl Bora İnan atandı

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Türkiye'nin Bağdat Büyükelçiliğine Irak ile İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Anıl Bora İnan atandı.

Haber 01-06-24 00:50

İYİ Parti'den belediyelere 'Şeffaflık, Eşitlik ve İsrafla Mücadele Genelgesi'

İYİ Parti, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde kazandığı il, ilçe ve belde belediyelerine, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun imzasının bulunduğu, 'Şeffaflık, Eşitlik ve İsrafla Mücadele Genelgesi' gönderdi.

Haber 31-05-24 19:33

Öğrenciler dikkat çekmek için glütensiz pizza hazırladı

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, çölyak hastalığına dikkat çekmek amacıyla Havva Aslanoba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde glütensiz pizza etkinliği gerçekleştirildi.

Yemek 31-05-24 14:09

Aşırı sıcaklar geliyor! Prof. Dr. Orhan Şen 'Hasret kalacağız' diyerek uyardı, o saatleri işaret etti... 11 il için 'sarı kod' Meteoroloji'den son dakika 31 Mayıs - 4 Haziran hava durumu

Bugün hava nasıl? Sıcaklıklar yükseliyor mu? Yağmur var mı? Hafta sonuna girerken vatandaşlar hava durumu ile ilgili gelişmeleri merak ediyor. Özellikle yağışlarda ve sıcaklıklardaki son durum araştırılırken Meteoroloji'den son hava durumu tahmin raporu geldi. Buna göre 11 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Diğer yandan Prof. Dr. Orhan Şen de bazı bölgeler için sağanak yağışlara işaret ederken "Bugünden sonra 1 hafta yağmura hasret kalacağız" dedi. Şen'e göre 4-5 gün aşırı sıcaklar etkili olacak.

Haber 31-05-24 09:39

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığına yönelik atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 31-05-24 00:30

Dilencilik için şehir değiştiriyorlarmış! Üzerinden çıkan para... İl dışına çıkartıldı

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, il dışından gelerek cadde ve sokaklarını mesken tutup dilencilik yapanlara yönelik operasyon düzenledi. Zabıta ekipleri, dilencinin üzerinden çıkan 10 bin 765 TL’ye el koyarken, dilenci ise il dışına çıkartıldı.

Haber 30-05-24 17:20

Biri 14, biri 15 yaşında! Bir il bu düğünü konuşuyor: Babalarının açıklamaları ağızları açık bıraktı

Dün akşam Kocaeli'de gerçekleştirilmek istenen bir düğün duyanların ağzını açık bıraktı. Biri 14 biri 15 yaşındaki çocuklar, gelinlik ve damatlık giydirilerek evlendirilmek istendi. Sokaktaki akılalmaz görüntüyü görenler hemen ekiplere haber verdi. Polisin gelmesiyle düğün töreni sonlandırıldı. Çocukların aileleri hakkında soruşturma başlatılırken iki babanın yaptığı savunma pes dedirtti.

Haber 30-05-24 15:46

'Yeni bir boğaz açıyor' Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan 7.5'lik depremleri işaret ederek paylaştı! İl ve ilçeleri sıraladı

6 Şubat deprem felaketinin ardından tüm Türkiye'de gözler deprem beklenen diğer bölgelere çevrildi. Özellikle vatandaşlar uzmanların beklenen olası Marmara ve İstanbul depremiyle alakalı açıklamalarını dikkatle takip ediyor. Yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan da sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşım yaptı.

Manşet 30-05-24 11:28

Düzce'deki okul tuvaletinde skandal olay! 3 öğrenci tuvalette darp edip, kayda almış... 'Öğretmenler de korkmuş artık'

Düzce'de Suriye uyruklu olduğu iddia edilen 3 öğrencinin, aynı okuldaki 8. sınıf öğrencisi U.C.'yi okul tuvaletinde sıkıştırıp, darp ettiği görüntüler gündem yarattı. Videonun paylaşılması üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili soruşturma başlattı. U.C.’nin babası ise yaptığı açıklamada "Okulda öğretmenler korkmuş artık müdahale edemiyorlar. Şikayet ediyoruz bunlar pislik zaten bizde bezdik diyorlar." diyerek adeta isyan etti.

Haber 29-05-24 15:34

Sokak ortasında 'açım' diyerek kendini kesti, mal varlığı şoke etti!

Ankara'dan ailesiyle Bolu’ya gelen Levent Ü. (39), ev bulamadığını ve aç kaldığını söyleyerek sokak ortasında bıçakla kendini kesti. Aileye yardım etmek için inceleme yapan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, Levent Ü.'nün şaşırtıcı mal varlığını tespit etti. Bunun üzerine aile, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binasından kaçarken, olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı. Levent Ü.'nün bıçakla kendisine zarar verdiği anlar ise kameraya yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 28-05-24 15:10

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de!

Adalet Bakanlığı bünyesinde bulunan bazı birimlere ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Adalet Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığına Cihan Yıldız, Ceza İşleri Genel Müdürlüğüne Mehmet Yılmaz ve Hukuk İşleri Genel Müdürlüğüne Hakan Öztatar atandı.

Haber 28-05-24 00:42

Bingöl'de bulunuyor, ziyaretçilerin ilgisini çekiyor! Görmeden geçmek gerçekten bir kayıp olur

Bingöl'ün Solhan ilçesi yakınlarında bulunan ve rüzgarın yönüne göre yer değiştiren Turna Gölü'ndeki yüzen adalar, doğaseverlerin uğrak mekanı oluyor. "Yüzen Adalar Tabiat Anıtı" olarak koruma altına alınan adalar, ilkbaharda yeşile bürünen görüntüsüyle ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. "Bingöl'e yolu düşüp de yüzen adaların görmeden geçmek gerçekten bir kayıp olur" diyen İl Kültür ve Turizm Müdürü Selahattin Yazar, "Doğada çok nadir görülen doğal güzelliklerden biri" ifadelerini kullandı.

Haber 26-05-24 14:13

Konya başı çekiyor, İstanbul'un sıralaması şaşırttı! Kredi kartı borçları en çok artan iller belli oldu

Enflasyonla mücadele kapsamında kredi kullanımının sınırlanmasına yönelik son dönemde yeni önlemler alınmıştı. Merkez Bankası bu kapsamda adımlar atmaya devam ederken en çok kredi kartı borcuna sahip iller sırasıyla belli oldu. En çok kredi kartı kartı kullanılan il olan İstanbul'un sıralaması dikkat çekti. Başı çeken il ise İç Anadolu'dan! İşte il il kredi kartı borçları sıralaması ve çarpıcı detaylar...

Finans 26-05-24 08:48

Resmi Gazete'de yayınlandı: 7 üniversiteye rektör

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 7 farklı üniversiteye rektör ataması gerçekleştirilirken Adli Tıp Kurumu ve Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na da bazı atamalar gerçekleştirildi.

Haber 25-05-24 09:34

Yer: Diyarbakır! Saldırıya uğrayan avukat silahla bacağından vurdu, İl Emniyet Müdürü olaya müdahale etti

Diyarbakır'da bir avukat, dini nikahla yaşadığı kadının kardeşi tarafından sokak ortasında saldırıya uğradı. Bunun üzerine avukat, saldırganı bacağından vurdu. Bu sırada olay yerinden geçen İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve beraberindeki polis memurları olaya müdahale etti.

Haber 24-05-24 16:51

Çok kuvvetli geliyor... 17 il için sarı ve turuncu kod 'Prof. Dr. Orhan Şen '3 - 4 gün' diyerek açıkladı! Meteoroloji'den son dakika 24 - 28 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Yağmur var mı? Hafta sonu hava nasıl olacak? Çok sayıda vatandaş, dışarıda plan yapmadan önce hava durumu ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. Meteoroloji, son dakika hava durumu tahminini paylaştı. Buna göre kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. 17 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı verildi. Prof. Dr. Orhan Şen ise yurdun büyük bölümünde yağmur olduğunu söyledi. İşte son hava durumu tahmini ve illere göre son durum...

Haber 24-05-24 10:31

Okuldaki mezuniyet kutlamasında korku dolu anlar! Helyum dolu balonlar patladı, 10 öğrenci yaralandı

Gaziantep'te bir lisedeki mezuniyet kutlaması sırasında helyum gazlı balonlar patladı. Patlama sırasında öğrenciler büyük panik ve korku yaşadı. Patlama anları ve sonrasında çıkan alevlerin saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdığı olayda 10 öğrenci yaralandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlatırken, Gaziantep Valiliği de bir açıklama yaptı.

Haber 23-05-24 20:19

Önce Meteoroloji sonra AFAD… Uyarılar peş peşe geldi: Kuvvetli yağış geliyor…

Hava durumu ile ilgili gelen son dakika uyarısına göre bugün yurdun büyük bir bölümünde kuvvetli yağışlar bekleniyor. Meteoroloji’nin uyarılarının ardından ani sel baskınları ile ilgili bir açıklama da AFAD’dan geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada ise "Kısa süreli yoğun yağışlar ani sellere, uzun süreli yağışlar ise akarsuların taşmasına neden olabilir" denildi. Meteoroloji ise 15 il için sarı kodlu uyarı verdi. İşte hava durumuna ilişkin haberin detayları…

Haber 23-05-24 07:54

Tuvalette kadının gizlice fotoğrafını çekerken... Valilik'ten açıklama geldi! Polis memuru görevden uzaklaştırıldı

Düzce Valiliği, İl Özel İdaresi binasındaki tuvalette bir kadının fotoğrafını çektiği iddia edilen polis memurunun görevden uzaklaştırılıp idari tahkikat başlatıldığını açıkladı. Kadınlar tuvaletinde bir şahsın telefonla gizlice kadınların görüntüsünü almaya çalıştığı, mağdur kadının bağırmasıyla kaçtığı yönündeki ihbarla ekiplerin olay yerine intikal ettiği vurgulandı. Şüphelinin İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli A.A. (asaleti tasdik olmamış polis memuru) olduğunun anlaşıldığı belirtildi.

Haber 22-05-24 17:45

MHP'li isim 'Genel Başkanımızın talimatı ile...' diyerek açıkladı! Tarih verdi Genel seçim hazırlıklarına başladık

Yerel seçimlerin ardından siyasilerden gelen açıklamalar dikkat çekmeye devam ederken son olarak MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur'dan 'genel seçim' açıklaması geldi. "Genel Başkanımızın talimatı ile Haziran’dan itibaren sahalara ineceğiz" diyen Mucur, "Yerel seçim bitti, genel seçim hazırlıklarına başladık" ifadelerini kullandı.

Haber 22-05-24 16:47

Son dakika | Gündem olan istifa sonrası AK Parti'de il başkanları için değişim mesajı! Ömer Çelik: 'Adımlar atılacak'

Son dakika haberi: AK Parti'de Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'ın istifası yankı uyandırdı. AK Parti'den il başkanlarıyla ilgili görev değişimi sinyali geldi. Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Çeşitli yerlerde pekiştirme, değiştirme, görev değiştirme adımları atılacak" dedi.

Haber 22-05-24 16:32

Gizli tanık için Ankara'dan 80 ile yazı! Ayhan Bora Kaplan davasında emniyet müdürlerinin adını vermişti: Yakalanması için gerekli özen gösterilmedi

Ayhan Bora Kaplan davasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Davanın 'M7' kod adlı gizli tanık olarak tanınan firari sanığı Serdar Sertçelik'in yurtdışına kaçışıyla ilgili çarpıcı detaylar gün yüzüne çıktı. Müfettiş raporuna göre "Sertçelik'le irtibatın kesildiği tarihten itibaren yakalanmasına yönelik gerekli çalışma ve özen" gösterilmedi. Ayrıca Ankara İl Emniyet Müdürlüğünden 80 ile yazı gönderildiği ifade edildi.

Haber 22-05-24 14:23

Hakimler ve Savcılar Kurulu'na atama kararları resmen yayımlandı!

Adli ve idari yargıda toplam bin 44 hakim ve cumhuriyet savcısı atamaları hakkında karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Haber 22-05-24 00:55

Depremin yaraları hala sarılamamışken Antakya'da 'TOKİ' fırsatçılığı: İlana çıkarılan evlerin fiyatı 'pes' dedirtti...

6 Şubat Depremleri 11 ilde büyük can ve mal kaybına neden olmuştu. Depremin açtığı yaraların sarılması için hala çaba sarf ediliyor. Depremden en çok etkilenen il olan Hatay'ın Antakya ilçesinde de depremin yaralarını sarabilmek için TOKİ konutları inşa edildi ve kura usulüyle sahiplerine verildi. Fakat o TOKİ konutlarının sahipleri bugün evlerini fahiş fiyatlardan kiraya verme çabasında... İnternetteki o ilanı görenler bir yandan inanamıyor bir yandan da 'pes artık' diyor. İşte o ilan!

Manşet 19-05-24 11:39

Ankara Emniyeti'nde yeni atama! Murat Çelik'in yerine Yavuz Doğan getirildi

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik'in yerine Yavuz Doğan getirildi.

Haber 18-05-24 20:50

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı!

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan karar ile birlikte Angola Cumhuriyet nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4’üncü maddeleri gereğince Mustafa Çelik atandı.

Haber 18-05-24 00:52

MEB duyurdu! Sözleşmeli öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu

Öğretmenlerin merakla beklediği atama tarihleri belli oldu. 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuru duyurusu yayımlandı. Başvurular 20-31 Mayıs tarihleri arasında alınacak.

Haber 17-05-24 18:34

Emekli oldu, kamu desteği almadan kendi serasını kurdu, şimdi eleman bulamıyor: Dışarıda 25 lira bende 10 lira

Amasya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden emekli olan 58 yaşındaki Recep Yıldırım, memleketi Tunceli’nin Çemişgezek ilçesine yerleşerek, kamu desteği almadan sera kurarak sebze üretimine başladı. Üretime devam eden Yıldırım, serada çalıştıracak işçi bulamıyor. Organik ürün yetiştirdiğini belirten Yıldırım, "Bizden on liraya alınan mal, yirmi, yirmi beş liraya piyasalarda satılıyor. Gelsin vatandaş on liraya buradan alsın." dedi.

Haber 17-05-24 10:46

Resmi Gazete’de yayımlandı: Dışişleri Bakan Yardımcılıklarına atama kararları

Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına Ayşe Berris Ekinci, Nuh Yılmaz ve Burhanettin Duran’ın atanması hakkındaki karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Haber 17-05-24 09:40

'İki şehri bu yüzden kaybettik' çıkışı sonrası gözler Efkan Ala ve Bekir Bozdağ'a çevrildi! Yayındaki sözler yine gündem oldu

Şanlıurfa ve Yozgat! Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu iki şehrin yanlış adaylar yüzünden kaybedildiğini söyleyince il başkanları toplantısında soğuk rüzgarlar esti. Aday belirleme sürecinde etkin olan isimler yeniden hedefe kondu. Akıllara Efkan Ala'nın 'Urfa bizim kalemiz adayımız da çok doğru, asla sürpriz olmaz' sözleri geldi.

Manşet 16-05-24 09:59

Erdoğan'dan o isimlere tepki! 'Çalışmıyorsunuz' dedi, 'şatafat' sözleri toplantıya damga vurdu

31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti'de yaşanan haraketli günler devam ediyor. Seçimi kaybettiren etmenleri araştıran partide Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bazı il başkanlarına tepki geldi. Erdoğan 'Çalışmıyorsunuz' ifadelerini kullanırken 2 ilin yanlış adaylar yüzünden kaybedildiğini vurguladı. Öte yandan toplantıdaki 'şatafat' vurgusu dikkat çekti.

Haber 16-05-24 07:03

Meteoroloji yeni raporu yayınladı! Birçok il için sağanak yağış uyarısı geldi: İstanbul, İzmir ve Ankara...

Yaz ayının yaklaşmasıyla birlikte 'hava ne zaman ısınacak?' sorusu merak ediliyor. Mevsim normalleri altında seyreden sıcaklık değerleri artışa geçiyor. Türkiye’de birçok bölge için yer yer gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapılırken, mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklığında ise 2-4 derece artış beklendiği açıklandı.

Manşet 15-05-24 20:30

Yeni Emniyet kararnamesi iddiası! Ankara için çok konuşulacak atama iddiası: Mustafa Çalışkan...

Ayhan Bora Kaplan soruşturması sonrasında Ankara'da 3 emniyet mensubunun gözaltına alınması sonrası yeni bir Emniyet kararnamesinin yolda olduğu iddia edildi.. Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne; Emniyet Genel Müdür yardımcısı Mustafa Çalışkan’ın getirileceği iddia edilirken, İstihbarat Daire Başkanı Selami Yıldız'ın ismi de kulislerde konuşulmaya başlandı.

Haber 15-05-24 12:26

İzmir’de dolandırıcı şebekesi çökertildi: Dev operasyonda 11 gözaltı

İzmir İl Jandarma Komutanlığı tarafından İzmir merkezli 3 ilde, dolandırıcılık operasyonu gerçekleştirildi.

Yurthaber 15-05-24 09:29

Şırnak’ta terör operasyonunda 1 tutuklama

Şırnak’ta İl Emniyet Müdürlüğü tarafından PKK/KCK, FETÖ, DEAŞ ve DKP/BÖG terör örgütlerine yönelik yapılan operasyonda gözaltına 8 şüpheliden 1’i tutuklandı.

Yurthaber 13-05-24 14:33

Down sendromlu çocuklara bisiklet dağıtıldı

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde Adıyaman Down Sendromlular Derneği tarafından yürütülen +1 Değerliyiz Projesi kapsamında down sendromlu bireylere bisiklet dağıtımı yapıldı.

Yurthaber 13-05-24 14:21

Ankara'da kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Ankara’dan kan donduran bir cinayet ve intihar haberi geldi. Evine izinli olarak gelen polis, cinnet getirince katliam yaptı. Hatay İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli komiser yardımcısı Veysel Öztürk, eşi ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Öte yandan, evde Veysel Öztürk'e ait laptop yanmış halde bulundu. Ayrıca Veysel Öztürk'ün yazdığı değerlendirilen intihar notu da bulundu. Öztürk'ün, notta yaşadığı ekonomik sorunları yazdığı belirtildi. İşte detaylar...

Haber 13-05-24 10:59

Kamu İhale Kurulu Başkanlığı'na yeniden Hamdi Güleç atandı

Kamu İhale Kurulu (KİK) Başkanlığına yeniden Hamdi Güleç getirildi. Atama kararı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finans 12-05-24 10:31