Kadir Has Stadyumu Haberleri

Geçtiğimiz günlerde usta oyuncu Kadir İnanır yeniden hastaneye kaldırılmıştı! Doktorundan kesin talimat geldi: Yasak

Geçtiğimiz ay beynine pıhtı atan ve uzun süre hastanede kalan usta oyuncu Kadir İnanır geçtiğimiz günlerde yeniden hastaneye kaldırılmıştı. Yaklaşık bir aydır fizik tedavisi devam eden İnanır'ın geçtiğimiz günlerde bir hareketi yapmakta zorlanınca öfkelendiği ve tansiyonun yükseldiği belirtildi. Usta oyuncuya doktorundan sağlığı için önemli bir talimat geldi.

Magazin 2024-06-01 11:43:45

Usta oyuncu Kadir İnanır'dan korkutan haber! Tekrardan hastaneye kaldırıldı

Geçtiğimiz ay beynine pıhtı atan ve uzun süre hastanede kalan usta oyuncu Kadir İnanır yeniden hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncunun sağlık durumu hakkında henüz bir bilgi paylaşılmazken hayat arkadaşı Jülide Kural konuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 2024-05-29 16:37:46

Olay iddia! Onur Akay 'mason' demişti, saldırıya uğradı! Kadir Doğulu için, tarikat için

Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay'ın, ünlü oyuncu Kadir Doğulu hakkındaki sözleri olay olmuştu. "Serra Arıtürk ile imam nikâhlı evlendiğini söyleyenler var!" diyerek oyuncuyu mason olmakla suçlayan Akay, saldırıya uğradı. Akay saldıran kişinin söylediği sözleri açıklayınca gündem oldu.

Kulis 2024-05-23 11:39:57

Belediye Başkanı duyurdu! O ilçede emeklilere 5 bin TL ikramiye!

Milyonlarca emekli Kurban Bayramı öncesi ikramiyelerinin yatıp yatmayacağını merak ederken Adana'nın Ceyhan ilçesinde yaşayanlar için bir destek haberi daha geldi. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, yerel seçimler öncesi emeklilere vaadi olduğunu hatırlatarak 5 bin TL bayram ikramiyesi için başvuruların tamamlandığını açıkladı.

Finans 2024-05-22 16:31:58

SGK ayrı belediye ayrı verecek! Emekliye 8 bin lira bayram ikramiyesi! O ilçede yaşayanlara Kurban Bayramı öncesi ödenecek

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 31 Mart seçimleri öncesinde ihtiyaç sahibi emekliler için vadettiği 5 bin TL'lik bayram ikramiyesinde başvuru sürecinin tamamlandığını ve kriterleri karşılayan yaklaşık bin emekliye Kurban Bayramı öncesi ikramiyelerinin hesaplarına yatırılacağının müjdesini verdi. Böylece ilçede yaşayan emekliler SGK tarafından alacağı 3 bin liralık bayram ikramiyesi ile birlikte hesaplarında 8 bin lirayı görecek.

Finans 22-05-24 13:19

CHP'li Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'a hapis cezası! 'Beni bu olaya dahil ettiler'

CHP'li Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ile CHP İlçe Başkanı kardeşi Caner Aydar ve amcası Ertan Aydar hakkında mahkeme kararını verdi. "Beni bu olaya dahil ettiler" diyen Kadir Aydar'a 2 yıl 1 ay hapis cezası verildi.

Haber 21-05-24 17:39

Ceyhan Belediye Başkanı Aydar ve iki akrabasına tehdit suçundan hapis cezası

Belediye Başkanı Kadir Aydar ile CHP İlçe Başkanı olan kardeşi Caner ve amcası Ertan Aydar, "hukuki alacağın tahsili amacıyla tehdit" suçundan 2 yıl 1'er ay hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 21-05-24 15:12

Patlıcan kapama tarifi: Patlıcan kapama nasıl yapılır?

Kapama yemeği Türk mutfağına has bir yemektir. Genel olarak üzeri çeşitli malzemeler ile kapatılan kuzu eti yemeği kapama olarak adlandırılır. Her sofraya yakışan patlıcanla da kapama yapılabilir. İşte ziyafet sofralarınızda sunabileceğiniz Patlıcan kapama tarifimiz!

Yemek 21-05-24 03:47

Evde Hatay usulü tavuk döner tarifi: Evde Hatay usulü döner nasıl yapılır?

Türk mutfağının en değerli lezzetlerinden biri de Hatay lezzetleridir. Hatay’a has yemekleri siz de kendi evinizde, kendi mutfağınızda yapabilir ve Hatay sofrasını kendi sofranıza taşıyabilirsiniz. İşte evde Hatay usulü döner tarifi!

Yemek 21-05-24 02:32

Paşa böreği tarifi: Paşa böreği nasıl yapılır?

Aydın şehrine has bir börek tarifi paşa böreği. Bu börek için fırına ihtiyaç yok. Birkaç dakika içinde kolayca hazırlanan paşa böreğini yaparak ise ister çay davetlerinizde isterseniz de öğünlerinizde sunabilirsiniz. İşte paşa böreği tarifi!

Yemek 20-05-24 22:36

Tarçınlı Rulo (Cinnamon Rolls) tarifi: Tarçınlı Rulo (Cinnamon Rolls) nasıl yapılır?

Dünya mutfaklarında çeşitli özel günlere has bazı tarifler vardır. Bu tariflerden biri de İsveç mutfağının özel lezzetlerinden biri olan Tarçınlı Rulo çöreğidir. Cinnamon Rolls olarak da bilinen bu lezzetin yapımı ise oldukça kolaydır. İşte tarçınlı rulo tarifi!

Yemek 18-05-24 15:16

İstanbul'u terk edip köye yerleşmişti! Ceylan Ertem, Pınar Fidan ve Seda Yüz'e konuk oldu! Özel hayatı açık açık sorulunca... Verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı

Dillere pelesenk olan şarkıları, kendine has tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündem olan ünlü şarkıcı Ceylan Ertem bu defa Pınar Fidan ve Seda Yüz'ün YouTube programına konuk oldu. Hayatına dair soruları samimi bir şekilde yanıtlayan Ceylan Ertem özel hayat sorusu karşısında önce ne diyeceğini bilemedi sonra verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı...

Magazin 18-05-24 12:46

5 yıldır aşk yaşıyorlar! Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk'un düğün tarihi belli oldu

Son olarak 'Baba' dizisinde hayat verdiği 'Kadir Saruhanlı' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan Tolga Sarıtaş, yaklaşık beş yıldır aşk yaşadığı modacı Zeynep Mayruk’a Sevgililer Günü’nde evlilik teklifi etmişti. Geçtiğimiz aylarda evlilik için ilk adımı atan ünlü çiftin düğün tarihi sonunda belli oldu...

Kulis 17-05-24 10:49

Windows 11 ne zaman çıktı? Windows 11’in özellikleri neler?

Windows 11, Microsoft bünyesinde bulunan Windows ailesinin üyelerinden biri olarak karşımıza çıkan bir işletim sistemidir. Bu işletim sisteminin kendine has birçok farklı özellikleri vardır. Windows 10 sürümünden sonra çıkmış olan bu sürüm, önceki sürümlere nazaran kullanıcılarına çok daha iyi performans vadetmektedir. Peki, Windows 11 ne zaman çıktı ve özellikleri neler?

Haber 16-05-24 19:15

VDSL nedir? ADSL ve VDSL arasındaki fark

İnternetin beklenen verimi sağlaması ve hızlı olması, pek çok kullanıcı için en önemli konulardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. İnternet bağlantısı yavaş olduğunda tarayıcı sayfaları yavaş açılmaya başlar ve birtakım aksaklıkları da beraberinde getirir. Günümüzde VDSL, ADSL gibi birçok farklı veri aktarım hizmeti sunan teknoloji mevcuttur. Bu teknolojiler kullandıkları altyapılara göre kendilerine has birtakım özellikler taşımaktadır. Peki, VDSL nedir, ADSL ve VDSL arasındaki fark nedir?

Haber 16-05-24 19:08

Akın Gürlek, Eyüp Kadir İnan... Emniyet'teki kriz sürerken çok konuşulacak iddia! Bürokratları, siyasileri ve gazetecileri de tek tek dinlemişler

Ayhan Bora Kaplam soruşturması devam ederken gizli tanığın iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Konunun devamında Ankara'da bir emniyet müdürü iki müdür yardımcısı açığa alındı. Haklarında gözaltı kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarını toplayarak brifing aldı, sürecin devamında bir iddia daha ortaya atıldı. Sabah'ın haberine göre aralarında üst düzey siyasi ve gazetecilerin olduğu 280 kişi teknik takibe alındı.

Haber 15-05-24 14:36

Ünlü rapçi Sagopa Kajmer'e yine dini inancı soruldu! 'Bu soru cahilin sorusu' diyerek sert çıktı

Rap müziğinin köklü ve sevilen isimlerinden biri olan Sagopa Kajmer dillere pelesenk olan şarkıları ve kendine has tarzı ile zaman zaman gündeme geliyor. Bir dönem dini inancı ile adından söz ettiren Sagopa Kajmer'e yine dini inancı soruldu. Ünlü rapçi 'Bu soru cahilin sorusu' diyerek sert çıktı...

Magazin 09-05-24 15:49

Türkiye günlerce konuştu! 6 yaşında evlendirme skandalında yeni gelişme: Tarih değişti

Türkiye'nin uzun bir süre gündeminden düşmeyen 6 yaşında evlendirilme davasında kararın İstinaf Mahkemesi tarafından bozulmasının ardından sanıklar Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatima Gümüşel’in yargılanmasına başlandı. Duruşma sanık avukatlarının mazeretli şekilde katılmamaları nedeniyle 10 Haziran’a ertelendi.

Haber 06-05-24 11:51

Mısır ekmeği tarifi: Mısır ekmeği nasıl yapılır?

Karadeniz mutfağının kendine has lezzetlerinden biri olan mısır ekmeği, hem tek başına hem de yemeklerle ve kahvaltılıklarla tüketilebilir. Diğer ekmek türlerinden farkı mısır unu ile yapılması olan bu lezzet dünya çapında da bilinir hâle gelmiştir. İşte mısır ekmeği tarifi...

Yemek 30-04-24 23:05

Cacık tarifi: cacık nasıl yapılır?

Adı ve tadı çok eski tarihlere dayanan cacık, günümüzde de yemek sofralarının özellikle yaz aylarında baş tacıdır. Serinletici ve ferahlatıcı etkisiyle de çok sevilen cacık, Türk mutfağına has bir lezzettir. Aşağıdaki cacık tarifine göre siz de cacık hazırlayıp servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Yemek 30-04-24 11:59

İzmir köfte tarifi: İzmir köfte nasıl yapılır?

Türk mutfağına has olan ve adı da Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler ile anılan birçok tatlı ve tuzlu tarif vardır. Bunlardan biri de İzmir köftedir. Siz de bu köfteyi kendi mutfağınızda yapmak isterseniz İzmir köfte tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 27-04-24 14:56

Kuymak tarifi: Kuymak nasıl yapılır?

Türk mutfağında Karadeniz’e has yemeklerden biri olan kuymak hem kahvaltıların hem de diğer öğünlerin baş tacı kabul edilir. İşte Karadeniz’in meşhur lezzeti kuymak tarifi...

Yemek 26-04-24 13:48

Fatih Portakal AYM'deki 'cübbe' görüntülerine 'Ben mi öğreteceğim?' deyip tepki gösterdi! 'Kimsenin önünde iliklenmesin diye düğmeleri yok'

Gazeteci Fatih Portakal, AYM'deki görüntülere hem yorumları hem de paylaşımıyla tepki gösterdi. AYM Başkanı Kadir Özkaya ve yeni üye Ömer Çınar'ın cübbelerinin önünü kapattıkları anlara dair yorum yapan Portakal "İlik olmamasının sebebi yargı kimseden emir almadığı, bağımsız olduğu için kimsenin önünde iliklenmesin diye cübbenin düğmeleri yoktur. Bunu ben mi öğreteceğim sizlere ya?" ifadelerini kullandı.

Haber 26-04-24 11:28

İkinci Kadir Şeker davasında hapis cezaları onandı

Eskişehir’de eşini ve kızını bıçakla yaralayan Afganistan uyruklu şahsı, kavgayı ayırdığı esnada bıçakladığı için yargılandığı davada verilen 5 yıl hapis cezası onanan Tolga Daşkıran ile arkadaşı Hüseyin Şahin Eskişehir Adliyesine gelerek teslim oldu.

Yurthaber 26-04-24 10:19

Emekliye 5000 TL ikramiye: O ilçede yaşayanlar dikkat! CHP’li belediye başkanı duyurdu, tek şart…

CHP’li Ceyhan Belediye’sinin Başkanı Kadir Aydar, seçimden önce söz verdiği ’İhtiyaç sahibi emeklilere 5 bin lira ikramiye’ sözünü tutuyor. Başkan Aydar, "Bu yıl Kurban Bayramı ikramiyesi belediyemiz tarafından dağıtılacak. İhtiyaç sahibi emeklilerimiz 5 bin liralık bayram ikramiyesi için belediyemize başvurabilirler" dedi. Aydar aynı zamanda emekli ikramiyesi için şartı açıkladı.

Finans 25-04-24 14:34

Mahsun Kırmızıgül'ün 'Dinle' şarkısına yasak geldi! Görünce dayanamadı: O çocukların...

Dillere pelesenk olan şarkıları, sahne tarzı ve kendine has tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü türkücü Mahsun Kırmızıgül son günlerde farklı gündemlerle karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde 'öldü' haberlerine isyan eden Kırmızıgül, bu kez de 23 Nisan etkinliklerinde şarkısını yasaklayan müdüre seslendi.

Magazin 22-04-24 10:21

Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu'yu doğum gününde öpmeye doyamadı! Sen gel yavrum şöyle

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından eşi Kadir Doğulu'nun yaş gününü kutladı. Atagül, paylaşıma ise "Sen gel yavrum şöyle. İyi ki iyi ki iyi ki!" notunu düştü.

Magazin 21-04-24 15:33

Hülya Avşar Kadir Ezildi'ye özel hayatını 'Ten tene, ter tere...' diyerek açık açık sordu! Yatak odası yanıtı olay oldu

Renkli kişiliği ve temizlik tutkusu ile adını kısa sürede tüm Türkiye'ye duyuran fenomen sunucu Kadir Ezildi, Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk oldu. Avşar Ezildi'ye özel hayatına dair sorular sordu. Kadir Ezildi hayatında biri olduğunu itiraf etti ve yatak odası yanıtıyla dikkat çekti.

Magazin 20-04-24 12:20

Neslihan Atagül TikTok'a girdi! İlk paylaşımı sosyal medyayı salladı

Geçtiğimiz yıl eşi Kadir Doğulu hakkındaki ihanet iddiaları nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen Neslihan Atagül şimdilerde sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Atagül şimdi de TikTok'a girdi. Ünlü ismin ilk paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-04-24 13:28

Ali Koç stadyumu terk etti! Son görüntüsü gündeme oturdu

Turkcell Süper Kupa’da Galatasaray ile Fenerbahçe, Şanlıurfa’da karşılaştı. Sarı-kırmızılıların 1. dakikada 1-0 öne geçtiği müsabakada sarı-lacivertliler 3. dakikada sahadan çekildi ve maç tatil edildi. Maçın ertelenmesinin ardından Ali Koç stadyumu terk etti.

Spor 07-04-24 22:09

Nuri Alço apar topar hastaneye kaldırıldı! Nuri Alço'nun eşi açıkladı: Beynine pıhtı atması sonucu...

Kadir İnanır'dan sonra Nuri Alço'dan gelen haber de herkesi üzdü. Yeşilçam'ın efsanesi Nuri Alço apar topar hastaneye kaldırıldı. Beynine pıhtı atan Nuri Alço'nun eşi sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Nuri Alço'ya ne oldu, sağlığı nasıl? İşte merak edilen detaylar...

Magazin 07-04-24 08:13

Bir anda kendini sahneye atıp dans etti! Neslihan Atagül'ün performansı sosyal medyayı salladı

Geçtiğimiz yıl eşi Kadir Doğulu hakkındaki ihanet iddiaları nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen Neslihan Atagül şimdi de dansı ile gündem oldu. Kendini bir anda sahneye atan ünlü ismin ilginç performansına yorum yağdı.

Magazin 06-04-24 07:32

Hametan krem ne işe yarar, ne için kullanılır? Sarı hametan mavi hametan farkı

Cilt sağlığı üzerinde olumlu etkiler yaratan çeşitli krem türleri bulunmaktadır. Bu kremlerin kimisi antibiyotik etkisine sahipken kimisi ise bitkisel içeriğe sahiptir. Her kremin kendine has birbirinden farklı özellikleri vardır. Hametan krem de cilt ile alakalı sorunlarda etkin bir rol oynayan, aynı zamanda cilt bakımında da kullanılan krem türlerinden biridir. Peki, hametan krem ne işe yarar, ne için kullanılır, sarı hametan mavi hametan farkı nedir?

Haber 05-04-24 18:47

Gremse altın nedir, kaç gram? Gremse altın kaç tane çeyrek eder?

Günümüzde gerek yatırım amacıyla gerekse takı olarak tercih edilen birçok altın çeşidi yer almaktadır. Her altın türünün kendine has birtakım önemli özellikleri mevcuttur. Kimi altınlar gram yönünden daha ağırken kimi altınlar ise boyut ve tasarım açısından daha farklıdır. Gremse altın da kulplu ya da kulpsuz seçenekleriyle öne çıkan değerli bir maden türüdür. Peki, gremse altın nedir, kaç gram ve kaç tane çeyrek eder?

Finans 04-04-24 20:16

Jülide Kural Kadir İnanır'ın taburcu olmadığını söyledi! Övgü dolu sözler: 'O yatağın içinde...'

Türk sinemasının efsane isimlerinden biri olan Kadir İnanır, 24 Mart'ta Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve ameliyata alınmıştı. İnme geçiren Kadir İnanır'ın taburcu olduğu söylenmişti ancak Jülide Kural'dan açıklama gecikmedi.

Magazin 04-04-24 13:34

Günlerce yoğun bakımda kaldıktan sonra güzel haber geldi! Kadir İnanır taburcu edildi

İnme geçiren Kadir İnanır günlerce yoğun bakımda kaldıktan sonra uyandırıldı. Sanatçı Kadir İnanır'dan güzel haber geldi. Usta oyuncu hastaneden taburcu edildi.

Magazin 04-04-24 10:24

Kendine has mimarisi ile ‘Çarşı Melikgazi’ yakında kapılarını aralayacak

Melikgazi Belediyesi, örnekleri yalnızca Avrupa’da bulunan ve Türkiye’de ilk olacak Çarşı Melikgazi projesinde sona yaklaştı.

Yurthaber 03-04-24 12:06

Günlerdir yoğun bakımdaydı! Kadir İnanır yoğun bakımdan çıktı... İşte sağlık durumu

Geçtiğimiz hafta beynine pıhtı atması sonucu entübe edilen Kadir İnanır günlerdir yoğun bakımdaydı. Kadir İnanır'dan güzel haber geldi. İnanır'ın doktoru “Bugün Kadir İnanır'ın yoğun bakım tedavi süreci tamamlandı. Bundan sonraki aşama servis tedavisi şeklinde devam edecek" dedi.

Magazin 01-04-24 13:43

Canlı Kastamonu seçim sonuçları! Kastamonu seçim sonuçlarında CHP adayı Hasan Baltacı mı, MHP adayı Yüksel Aydın mı, İYİ Parti adayı Kadir Yalçın mı kazandı?

Kastamonu seçim sonuçları merakla bekleniyor. 31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye sandık başına gidecek. Oy kullanmak isteyen vatandaşlar önceden belirlenen okul ve ilgili numaralı sandığa giderek oylarını kullanabilecekler. Kastamonu seçim sonuçları sonucu merakla beklenen yerler arasında yer alıyor. Peki, Kastamonu seçim sonuçlarında CHP adayı Hasan Baltacı mı, MHP adayı Yüksel Aydın mı, İYİ Parti adayı Kadir Yalçın mı kazandı? İşte detaylı bilgiler...

Haber 29-03-24 14:22

Günlerdir yoğun bakımdaydı... Kadir İnanır'ın son durumunu Jülide Kural açıkladı

Türk sinemasının efsane isimlerinden biri olan Kadir İnanır, Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve ameliyata alınmıştı. İnanır'ın eşi Jülide Kural, oyuncunun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Magazin 29-03-24 10:24

Ocak Partisi'nden seçim kararı! Turgut Altınok lehine çekildiler

Yerel seçimlere az bir süre kala hareketli günler yaşanıyor. Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Yardımcı’nın adaylığını Turgut Altınok'u desteklemek için geri çektiklerini açıkladı.

Haber 28-03-24 18:07

CHP belediye başkan adayı 'miting saati satıldı' dedi, partisinden istifa edip AK Parti'ye geçti

CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, bugün yapılması planlanan miting saatinin partisinin il başkanı tarafından para karşılığı satıldığını ileri sürmesinin ardından adaylıktan ve partisinden istifa edip AK Parti'ye katıldı. Soyugüzel'e parti rozetini AK Parti İl Başkanı Kadir Köstekçi taktı. CHP İl Başkanı Metin Güzelkaya ise iddialar için, "Parayla pulla işim olmaz. Yasada miting alanlarının siyasi parti veya bağımsız adaylar arasında değiştirilebilir ibaresi yer almaktadır" dedi.

Haber 28-03-24 16:59

Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin...

Kadir İnanır ile pek çok dizide rol alan Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray'dan paylaşım geldi. Yoğun bakımda olan İnanır için Türkan Şoray "Sinemanın efsane aktörü Kadir İnanır, çok geçmiş olsun" dedi.

Magazin 28-03-24 15:10

Kanser hastasına midesinin alt bölümünden yemek borusu yapıldı

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kanser tedavisi gören Kadir Karataş'a, midesinin alt tarafından alınan parçayla yemek borusu yapıldı.

Yurthaber 28-03-24 11:49

O Kız'ın Kadir'i Erkan Petekkaya'nın acı günü! Sosyal medyadan duyurdu

O Kız dizisinde hayat verdiği 'Kadir' karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, baba acısıyla sarsıldı. Babası Akın Petekkaya'nın ölüm haberini sosyal medya hesabından duyuran oyuncu, cenaze bilgilerini de paylaştı.

Magazin 27-03-24 14:37

Entübe haberi üzmüştü! Kadir İnanır'ın doktoru açıkladı

Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz pazar günü bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve tedbir amaçlı entübe edilen Yeşilçam efsanesi Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama geldi. Prof. Dr. Necdet Sağlam Kadir İnanır'ın son durumunu açıkladı.

Magazin 27-03-24 14:22

Bakan Koca'dan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi! 'Entübe durumdan çıkarılamamıştır'

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kadir İnanır, Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında, "İnanır, bugün 20.00 itibarıyla uyandırılmış fakat vücudu bunu henüz tolere edemediği için entübe durumdan çıkarılamamıştır" dedi.

Magazin 26-03-24 21:17

Erdal Özyağcılar'dan Kadir İnanır açıklaması geldi: 2017'de de...

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar Nişantaşı’nda görüntülendi. Gazetecilerle ayak üstü muhabbet eden oyuncu sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Oyuncu ayrıca yoğun bakımda olan arkadaşı Kadir İnanır hakkında da konuştu.

Magazin 26-03-24 17:38

Kadir İnanır yoğun bakımdaydı! İlaçlar kesildi, uyandırma işlemi ertelendi

Kadir İnanır inme geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam, İnanır'ın entübe edildiğini ve durumunun stabil olduğunu belirtmişti. Jülide Kural ise usta oyuncunun uyandırılacağını söylemişti. İşte Kadir İnanır'ın son durumu...

Magazin 26-03-24 13:58