Market Acilis Saatleri Haberleri

Şeyma Subaşı market sepetini koluna takıp sokakta turladı! 'Ibiza sezonu açıldı'

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı Mısırlı milyarder sevgilisi ile yaptığı evlilikle uzun süre gündemde kalmıştı. Mohammed Alsaloussi ile sadece 4 ay evli kalan Subaşı'nın adı boşanmanın ardından birçok isimle anıldı. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Subaşı şimdi de market sepetini koluna takıp sokakta turladı. O anlar kısa sürede gündem oldu...

Magazin 2024-05-21 13:40:22

Süpermarket sahibiyle kavga eden kadın intikamını fena aldı! Dükkanın ortasına bir anda dışkısını yaptı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede gündem yaratırken kullanıcıların ilgisini çekti. Görüntülerde bir market sahibi ve müşteri arasında yaşanan kavga yer aldı. Müşteri market sahibiyle baş edemeyince intikamını ilginç bir şekilde almaya karar verdi. Market sahibinin karşısına geçen müşteri bir anda dükkanın ortasına tuvaletini yaptı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Trend 2024-05-21 13:36:43

Aldığı karpuz ve kavun kelek çıkana 20 bin TL! 'Ayıplı ürün' statüsünde yer alıyor

Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, market, manav ve pazarda iştah kabartan, görünümüne aldanıp satın alındıktan sonra evde dilimlenirken renksiz ve tatsız haline rastanılan olgunlaşmamış, 'kelek' karpuz kavunun ayıplı ürün statüsünde yer aldığını belirtti. Gündüz yhaptığı açıklamada , tüketicinin mahkeme kararıyla 20 bin TL tazminat alabileceğini söyledi.

Haber 2024-05-18 10:21:56

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı durakları isimleri ve saatleri: U3 Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı durakları isimleri nelerdir? Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı saatleri

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın hizmete başlamasıyla birlikte durak isimleri ve saatleri de araştırılmaya başlanmıştır. Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya trafiğini sağlayan Yeni Nesil Ulaşım Projesi' kapsamında düzenlenen hat yenilemesiyle birlikte sosyokültürel, ekolojik, turizm, spor, rekreasyon, gezinti ve bisiklet yolu alanları da hizmete açılmıştır. Peki, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı durakları isimleri nelerdir? Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı saatleri...

Haber 2024-05-05 19:05:55

Diğer Haber Etiketleri

Acun Ilıcalı sevgilisi Şeyma Subaşı dışkı süpermarket karpuz kavun sirkeci kazlıçeşme istanbul raylı sistem tramvay durakları tramvay durakları istanbul metro durakları istanbul ataköy olimpiyat metro metro durakları a101 a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 bu hafta a101 elektrikli bisiklet a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kampanya Ordu İşçi tarım resmi gazete Üsküdar samandıra metro Şok şok aktüel şok aktüel ürünler şok aktüel ürünler kataloğu şok broşür şok haftanın fırsatları şok katalog şok market aktüel kavga İstanbul Kocaeli yangın İran İsrail Demir Kubbe abd İngiltere Orta Doğu Tefeci market pos cihazı İzmir Ramazan Bayramı Bayram namazı bayram namazı saatleri ankara bayram namazı Bim bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim aktüel ürünleri bim bu hafta bim de bu hafta denetim etiket Seddar Yavuz alerji polen şok market mağazalar şok mağaza saat Seçim 2024 Yerel seçim emekli antalya cinayet kadın cinayeti kadına şiddet kıdem tazminatı mesai saatleri Gelir Vergisi Esenyurt hırsızlık CHP dava hakaret Halk Eğitim Merkezi Zonguldak nazım akmandil sosyal medya Burcu Esmersoy Zincir market Milli Eğitim Bakanlığı yusuf tekin Yaz tatili ders saatleri düzenleme kredi kartı kart işlem AVM Turizm fiyat kasa raf iftar iftar ankara iftar istanbul iftar saat kacta Ramazan iftar saatleri Denizli mesai saati kuru kayısı kırmızı et fatih mahallesi Kozlu soruşturma fidye başörtüsü polis tartışma tatil

tramvay durakları isimleri ve saatleri: T5 Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı durakları isimleri nelerdir? T5 Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı saatleri

Tramvay, ülkemizdeki en önemli toplu ulaşım araçlarından birisidir. İstanbul T5 Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı durakları isimleri başta olmak üzere diğer hatların durakları da vatandaşlar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Peki, T5 Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı durakları isimleri nelerdir? T5 Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı saatleri

Haber 05-05-24 19:04

metro durakları isimleri ve saatleri: M9 Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı durakları isimleri ve saatleri nelerdir? M9 Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı hangi duraklardan geçiyor?

Raylı ulaşım araçları günümüzde sıklıkla tercih edilen toplu taşıma arasında yer alır. Her gün milyonlarca vatandaş metro hatlarını kullanır. Bu nedenle metro duraklarının isimleri, güzergah hattı ve sefer saatleri çok fazla araştırılır. M9 metrosu İstanbul’da en fazla kullanılan hatlar arasında yer alır. Peki, M9 Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı durakları isimleri nelerdir?

Haber 05-05-24 19:02

metro durakları isimleri ve saatleri: M6 Levent-Boğaziçi Ü. | Hisarüstü Metro Hattı durakları isimleri ve saatleri nelerdir? M6'ya nereden aktarma yapılır?

İstanbul, Türkiye’nin en hareketli ve en kalabalık şehri olarak devamlı büyümeye ve gelişmeye devam etmektedir. Dolayısıyla şehir içi ulaşım ağı da bu gelişimle birlikte devamlı iyileşmekte ve genişlemektedir. Metro durak isimleri çoğunlukla İstanbul dışından gelen kişilerin sıklıkla araştırdığı bir konu durumundadır. Peki, M6 Levent-Boğaziçi Ü. | Hisarüstü Metro Hattı durakları nelerdir? Nereden aktarma yapılır?

Haber 05-05-24 19:01

metro durakları isimleri ve saatleri: M3 metro durakları isimleri nelerdir? M3 Bakırköy - Kayaşehir Metro Hattı saatleri

M3 metro duraklarının isimleri ve saatleri, özellikle İstanbul dışından gelen kişilerin sıklıkla merak ettiği bir konudur. Şehir dışından gelen kişilerin dışında şehir içinde bulunan insanlar da M3 metro hattı ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyebilir. Peki, M3 metro durakları isimleri nelerdir? M3 metro saatleri...

Haber 05-05-24 19:00

A101'e Stanley termos çeşitleri, kamp ekipmanları geliyor! 2 Mayıs 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

En büyük perakende market zincirleri arasında yer alan A101'in bu haftaki 2 Mayıs 2024 Perşembe tarihli yeni sayısında yok yok! Kamp ekipmanlarından beyaz eşyaya, çekme karavandan elektrikli mopede her ihtiyaca uygun ürünlerle alışveriş severlerin yüzünü güldüren a101 online özel broşürünü merak ediyorsanız, a101 aktüel ürünleri görmek için içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz!

Haber 01-05-24 17:23

Ordu’da yumurta üretimi yıllık 40 milyonu aştı

Ordu Yumurta Üreticileri Birliği Başkanı Celal Sezgi, ilde yıllık 40 milyon adedin üzerinde yumurta üretimi yapıldığını, bu yumurtaların Türkiye’de 10 binden fazla market raflarında satışa sunulduğunu söyledi.

Yurthaber 29-04-24 09:51

Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenleme! Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı

Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenleme. Mevsimlik tarım işçileri ile ailelerinin çalışma ve yaşam koşullarını düzenleyen genelge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Söz konusu genelgede barınma, sağlık ve eğitim hizmetleriyle ilgili düzenlemeler yer alırken; İşçileri taşıyan karayolu araçlarının, 00.00-06.00 saatleri arasında şehirler arası yolculuk yapmamaları sağlanacağı ifade edildi.

Finans 27-04-24 07:31

50 saatten fazladır sürüyor! Metro durağında hareket edecek yer kalmadı 'Gideceğiniz yönün tam tersine gidin'

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen aksaklık 50 saati aşkın süredir giderilemezken, sabah mesaisine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunlukla karşılaştı. En son Metro İstanbul tarafından "işletme saatleri dışında eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki trenin teması"ndan kaynaklandığının bildirildiği problem, duraklarda hareket edecek alan kalmamasına neden olurken metroyu beklemek istemeyenler ücretsiz İETT otobüslerine binip Üsküdar'a gidebiliyor.

Haber 24-04-24 09:35

ŞOK'a kahve makinesi çeşitleri geliyor! 24 Nisan 2024 tarihli ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden ŞOK'ta bu hafta yok yok! ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu'nu merak ediyorsanız, avantajlı fiyatlarla öne çıkan ürünleri görmek için içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz. 24 - 30 Nisan 2024 ŞOK Aktüel listelerinde hangi indirimler var, işte detaylar!

Haber 23-04-24 17:55

Önce husumetliler sonra aileler birbirine girdi... Kiracı, dükkan sahibini silahla yaraladı

Bursa’da aralarında husumet bulunan iş yeri sahibi ile kiracı arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Market işletmecisi kiracı, dükkan sahibinin bacağına arka arkaya ateş açtı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, tarafların yakınları tartışmaya tutuştu.

Haber 22-04-24 06:21

İstanbul’da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada 21 Nisan Pazar günü BTC TÜRK Boğa Koşusu etkinliği kapsamında 07.00-12.00 saatleri arasında bazı yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Yurthaber 19-04-24 14:31

Market alev alev yanıyor

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir markette başlayan ve hızla büyüyen yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

Yurthaber 18-04-24 14:48

Kocaeli'de market deposunda çıkan yangına müdahale ediliyor

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir marketin deposunda çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Yurthaber 18-04-24 14:40

Orta Doğu'da kaynayan kazan taştı! İran'ın füzeleri İsrail'in Demir Kubbesi'ne böyle takıldı... O anlar kamerada

Orta Doğu'da kaynayan kazan sonunda taştı. İsrail'in 1 Nisan tarihinde İran'ın Suriye'nin başkenti Şam'daki konsolosluğunu vurmasına tepki 13 gün sonra geldi. İran gece saatleri itibarıyla onlarca İHA ve balistik füzeyle İsrail'e misilleme düzenledi. ABD ve İngiltere süper bir hızla İsrail'e desteklerini bildirirken, İran'ın İsrail'e fırlattığı füzeler, İsrail'in hava savunma sistemi Demir Kubbe tarafından imha edildiği anlara dair görüntüler servis edildi.

Haber 14-04-24 09:34

Tefeciden aldığı borç hayatını kabusa çevirdi! 10 katını ödedi, şehir değiştirdi kurtulamadı: 'Marketime pos cihazı koydular'

İzmir’de tefeciden borç alan bir esnafın hayatı kabusa döndü. Market işiyle uğraşan kişi Necmettin Kaşıkçı, iddialara göre tefecilerden aldığı borcun 10 katını ödemesine rağmen ölüm tehditlerinden kurtulamadı. Çareyi Ankara’ya taşınmakta gören esnaf, kendisini burada da bulan tefecilerin baskı, tehdit ve şiddet kullanarak tüm mal varlığını zorla elinden almak istediğini söyledi. Mamak’ta açtığı markete tefecilerin POS cihazı koyduğunu ve ödemelerin bu cihaza yapılmasını istendiğini söyledi.

Haber 08-04-24 19:40

BAYRAM NAMAZI SAATİ 2024: İstanbul, Ankara, İzmir bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet il il Ramazan Bayramı namazı saatleri

Bayram namazı saati, İstanbul, Ankara, İzmir'de yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan takvime göre Ramazan Bayramı’nın birinci günü 10 Nisan Çarşamba olacak. Ramazan Bayramı namazı kılmak isteyen vatandaşlar yaşadıkları ile göre saat bilgisine ulaşmak istiyor. Peki, Bayram namazı ne zaman, saat kaçta? İşte Diyanet ile İstanbul, Ankara, İzmir ve il il Ramazan Bayramı namaz vakitleri...

Haber 08-04-24 10:23

BİM'e katlanabilir elektrikli bisiklet geliyor! 5 Nisan 2024 tarihli BİM Aktüel Kataloğu indirimli ürünleri

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun bu haftaki sayısı yayınlandı. Alışveriş severlerin heyecanla beklediği 5 Nisan 2024 tarihli katalogta katlanabilir elektrikli bisikletten kömürlü barbeküye, ev yaşam ve yapı market ürünlerinden airfryera yok yok! Uygum fiyatlarıyla öne çıkan ürünlerin yer aldığı BİM cuma aktüel kataloğunu merak ediyorsanız, detaylar yazımızda!

Haber 05-04-24 10:17

Kocaeli'de Ramazan Bayramı öncesi market denetimi yapıldı

Kocaeli'de yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla marketlerde fahiş fiyat ve etiket denetimi gerçekleştirildi.

Yurthaber 04-04-24 14:18

Şikayetler 2 kat arttı! Uzman isim uyardı 'O saatler arasında dışarı çıkmayın'

Uzman Dr. Döne Gülçin Unutmaz Erkaya, bahar alerjileri ve polenlerle ilgili hasta şikayetlerinin arttığını söyledi. Polen alerjisi için alerjenden kaçınmak gerektiğini belirten Dr. Erkaya, "Polenin yoğun olduğu saatlerde ve dönemlerde mümkünse dışarıya çıkılmamalıdır. Özellikle sabah saatlerinde rüzgar olur. Güneş doğarken 05.00 ile 09.00 saatleri arası polenlerin uçuşması daha yoğundur. Eğer çıkılması gerekiyorsa, bağ bahçeye gidilecekse koruyucu ekipman kullanılmalıdır" dedi.

Haber 04-04-24 12:21

ŞOK'a dikey süpürge ve mop seti geliyor! 3 Nisan 2024 tarihli ŞOK aktüel kataloğu

ŞOK markette bu hafta yok yok! Türkiye'nin en büyük perakende market zincirleri arasında yer alan ŞOK'un 3 Nisan 2024 tarihli aktüel kataloğu yayınlandı. 9 Nisan'a kadar geçerli olan ürünlerdeki indirimleri merak ediyorsanız ŞOK Aktüel listelerini içeriğimizde bulabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 03-04-24 10:22

Kolunuzdan çıkarmak istemeyeceğiniz en iyi Fossil marka kol saatleri

Hem kadınlar hem erkekler için asla eskimeyen aksesuarlar olan saatler, Fossil markasının özgün ve yaratıcı tasarımlarıyla hayat bulmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü markanın işlevsel tasarımlı kol saatleri, günlük ve özel zamanlardaki kombinleri tamamlama işini en iyi şekilde yapıyor. Siz de saat kullanmadan yapamıyor ve her zaman en iyisini istiyorsanız Fossil'in birbirinden harika modellerine göz atabilirsiniz.

Haber 01-04-24 17:49

Türkiye sandık başında! Oy kullanma saatleri kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? 31 Mart yerel seçimleri oy kullanma saatleri... Seçimde oy kullanırken bunlara dikkat

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gidiyor. Peki, oy kullanma saatleri kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? İşte oy kullanırken dikkat edilmesi gerekenler ve 31 Mart yerel seçimleri oy kullanma saatleri...

Haber 31-03-24 06:34

Emekliler güpegündüz akın etti: 2 bin TL'lik alışveriş kartını duyunca koşarak gittiler! Sancaktepe'deki görüntülere tepki gecikmedi

Sancaktepe Belediye Başkanı ve başkan adayı Şeyma Döğücü, emeklilere market alışverişi için her ay 2 bin TL bütçe içeren 'Sancaktepe Emekli Kart' vaadinde bulundu. Kart için oluşturulacak isim listesine adını yazdırmaya kalabalığın akın akın gittiği görüntüler sosyal medyada gündem oldu. İBB Meclis Üyesi İbrahim Özkan "Mübarek ramazan ayında; Yazıktır, günahtır, ayıptır" diyerek tepki gösterdi.

Finans 29-03-24 11:08

Antalya'da eşini bıçaklayarak öldüren sanığın yargılanmasına devam edildi

Antalya'nın Kepez ilçesinde, eşini, çalıştığı zincir market şubesinde bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 28-03-24 12:13

Kıdem tazminatı, mesai saatleri, vergi düzenlemesi... Çalışma hayatı baştan sona değişiyor!

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren düzenlemeler yolda. Çalışma hayatını baştan sona değiştirecek düzenlemeler için bilgi veren kaynaklar işveren ve işçi arasında 'zemin yoklamaları' yapıldığını kaydetti. Kıdem tazminatı fonunun kurulmasından, çalışma saatlerinin ve gelir vergisine kadar nasıl değişiklikler planlanıyor?

Finans 27-03-24 07:41

Hırsız çifti vuran market sahibinin de hırsızlıktan suç kaydı çıktı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde marketinden ürün çaldığı iddiasıyla bir çifti evine kadar takip eden market sahibi, tartıştığı adamı ve kadını tabancayla vurdu.

Yurthaber 25-03-24 07:56

Hırsızlık yaparken market çalışana yakalandı, polise haber vermemesi için bakın nasıl yalvardı!

Esenyurt'ta, zincir markete gelen şüpheli, kazağının içine sakladığı ürünlerle kaçmaya çalıştığı sırada, market çalışanına yakalandı. Hırsız, kazağının içine soktuğu ürünleri teker teker çıkarırken, polise haber vermemeleri için çalışanlara yalvardı. Hırsızlık anları ise, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 24-03-24 15:59

'CHP broşürü bıraktın' kavgası! Tartışma silahlı kavgaya dönüştü: 1 ölü

Antalya'da gündüz saatlerinden yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Bir bakkala CHP broşürü bırakmak isteyen kişiyle market sahibi arasında tartışma yaşandı. Dayılarının kavga ettiğini gören yeğenler de markete geldi. Kavgada silahlar çekilince 1 kişi hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Haber 21-03-24 17:12

Zonguldak'ta halk eğitim merkezi müdür yardımcısı hakkında aşağılama suçundan dava açıldı

Zonguldak'ta, market çalışanını aşağıladığı gerekçesiyle görevinden uzaklaştırılan Kozlu Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı O.D. hakkında 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi.

Yurthaber 21-03-24 12:23

Burcu Esmersoy'un lüks saatlerinin fiyatı ağızları açık bıraktı! Saat koleksiyonunun toplam değeri...

İş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da evlenen Burcu Esmersoy'un pahalı saatleri gündemde. Lüks saat tutkunu olan Esmersoy'un saat koleksiyonunda olan saatlerin fiyatları duyanları şaşkına çevirdi.

Magazin 19-03-24 09:25

Zincir markette ‘etiket’ tartışması: Önce maket bıçağı ile ürünü kestiler, sonra, ‘bunu bi yerde görürsem’ diyerek tehdit ettiler! O görüntüler anbean kaydedildi

Etikette ayrı kasada ayrı fiyat kasada tartışmaya yol açtı. Markette tansiyon bir anda yükseldi. Esenyurt’ta zincir markette alışveriş yapan vatandaş ürünlerden birinin kasadaki fiyatını görünce şaşkına döndü. Etikette yazandan daha fazlaydı. İtiraz etti, kayda girdi. Ürünün ambalajını kesen market çalışanı kadın daha sonra saldırıya geçti. Tartışmaya diğer müşteriler de dahil oldu. Tartışma dakikalarca devam etti.

Finans 18-03-24 09:19

MEB harekete geçiyor! Türkiye genelinde yeni sistem: Yaz tatili kısalacak, ders saatleri değişecek

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan devrim gibi değişiklikler geliyor. Bakan Tekin ilk ipuçlarını verirken MEB'e yakın kaynaklar yaz tatillerinin kısalacağını, ders saatlerinde ise önemli bir değişikliğe gidileceğini belirtti. Milyonlarca öğretmen ve öğrenci yeni düzenlemeyi dört gözle bekliyor. İşte detaylar...

Egitim 15-03-24 15:16

Düzenleme sinyali gelmişti! Kartlı işlem adetleri tarihi zirvede: En yoğun işlem market ve AVM'lerde!

Kredi kartlarına düzenleme sinyali verilirken Banka kartı ve kredi kartı işlem adetleri 8 Mart haftasında; 324 milyonu aşarak rekor kırdı. En yoğun kullanım market ve alışveriş merkezlerinde kaydedildi.

Finans 15-03-24 11:43

Gözümüz onları aradı! İtalya, İspanya, Fransa bile Türkiye’den ucuz kaldı: Döviz kuru yükselince yabancı alışverişi kesti

Türkiye, yüksek döviz kurları nedeniyle 2022 yılında yabancılar için adeta bir alışveriş cennetiydi. Konaklamadan giyime her sektörde ucuz kalan fiyatlar Yunanistan, Bulgaristan ve Gürcistan gibi komşu ülke vatandaşlarının günübirlik market alışverişlerini bile Türkiye’den yapmalarına neden oldu. Ancak 2023’te işler tersine döndü. 2022’de kartlı harcamalarda yüzde 10 olan yabancıların payı yüzde 6’ya geriledi. Yabancı turistlerin tax free rakamlarına bakıldığında da bu gerileme net görüldü.

Finans 14-03-24 13:32

Rafta 15,65 lira, kasaya gelince 17,95 lira! Aradaki fark 2 bin 172 lira... Pişkin savunması kendini kurtarmaya yetmedi

Ramazan ayının gelmesiyle bazı marketlerde fiyat değişiklikleri görülmeye başlandı. Ekiplerin ise market denetimleri hızlandı. Erzurum'da bir markette rafta 15,65 olan makarna kasaya gelince 17,95 lira çıktı. Usulsüzlüğün tespit edilmesinin ardından ürün başına 2 bin 172 lira ceza kesildi. Market sahibi ise, "Bir tane makarna için vicdanın el veriyor mu ceza kesmeye? Bir sürü ürün var, neden en alttakini buluyorsun?" dese de cezadan kurtulamadı.

Finans 14-03-24 10:18

Kart ile ödedi, fişinde fark etti! Sigaradaki 1,5 TL'lik komisyon ücretini görünce... Esenyurt'taki market kan gölüne döndü

Markete sigara almak için giren bir adam 1.5 TL'lik ekstra komisyon ücretini duyunca sinirlendi. Bir süre market sahibiyle tartışıp alışveriş yapmaktan vazgeçen adam, kapıdan çıkarken geri dönüp dehşet saçtı. Çıkan kavgada taraflar birbirine girerken yaşanan o anlar ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Marketin içi kan gölüne döndü.

Haber 13-03-24 12:06

Antalya'da eşini bıçaklayarak öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

Antalya'nın Kepez ilçesinde, eşini, çalıştığı zincir market şubesinde bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılandığı davada esas hakkındaki mütalaasını açıklayan savcı, sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi.

Yurthaber 12-03-24 13:36

İL İL İFTAR SAATLERİ 2024 | İstanbul'da iftar saat kaçta? Diyanet Ramazan İmsakiye takvimi: Ankara, İzmir ve 81 ilde iftar vakitleri

İftara ne kadar kaldı? Ramazan ayının başlamasıyla beraber oruç tutanlar bu soruyu sormaya başladı. 81 ildeki iftar saatleri ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere iftar saatleri belli oldu. Diyanetin yayımladığı ramazan imsakiyesine göre hangi il iftarını saat kaçta açacak? İşte 81 ilin tamamının iftar saatleri...

Haber 11-03-24 16:21

Denizli’de ‘Glütensiz Market’ projesi

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, çölyak hastalarının, glüten alerjisi olan bireylerin ve glüten içeren gıdaları tüketmeyen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için bir çalışma hazırlıyor.

Yurthaber 08-03-24 13:43

Bakan Işıkhan’dan mesai saati mesajı: Çalışma süresi kısalacak mı? ‘Gündemimizde önemli bir yere sahip’ diyerek açıkladı

Mesai saatleri kısalacak mı? Çalışma süreleri için en yeni açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan geldi. Daha önce mesai saatlerinin kısalmayacağını açıkça belirten Bakan Işıkhan bu kez, “Çalışma süreleri, ücretler, iş sağlığı ve güvenliği, işçilerin refahı, kadın, çocuk ve gençlerin çalıştırılması, kayıt dışılık, işsizlik, istihdam ve iş gücü piyasası uygulamaları gibi konular gündemimizde önemli bir yere sahiptir" dedi. Esnek çalışmanın ise önünü açacak düzenleme yolda…

Finans 06-03-24 09:41

Ramazan öncesi fiyatı uçuşa geçti, kırmızı eti ikiye katladı! 'Daha sıkı denetime ihtiyaç var'

Ramazan öncesi marketlerde denetim artarken Malatya kayısısının fiyatı dudak uçuklattı. Market raflarındaki fiyatı peş peşe zamlarla gündem olan kırmızı eti ikiye katladı. Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan üretici ve market fiyatları arasındaki uçuruma dikkat çekerek sıkı denetim çağrısında bulundu.

Finans 05-03-24 15:27

Kasiyere başımıza ne geldiyse, bu kapalılardan geldi, polislere hepinizi Hakkari'ye sürdürürüm demişti! Akıbeti belli oldu

Zonguldak'ta Kozlu Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Onur D. (40), tartıştığı market kasiyerine "Başımıza ne geldiyse, bu kapalılardan geldi" deyip, polislere de "Kimi aldığınıza dikkat edin, yoksa hepinizi Hakkari'ye sürdürürüm" diyerek tehdit etti. Skandal sözleri sonrası Onur D. hakkında idari soruşturma başlatılıp, açığa alındı. İşte detaylar...

Haber 05-03-24 14:59

Zonguldak'ta hakaret iddiasıyla gözaltına alınan halk eğitimi merkezi müdür yardımcısına uzaklaştırma

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, market çalışanıyla tartışması sırasında polise mukavemet ve hakaret iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra salıverilen halk eğitimi merkezi müdür yardımcısı görevinden uzaklaştırıldı.

Yurthaber 05-03-24 11:55

Oruç fidyesi nedir, nasıl ödenir? Kimler oruç fidyesi vermeli, oruç fidyesi kimlere verilebilir?

30 gün boyunca oruç tutulan, dini takvime göre her yıl değişkenlik gösteren imsak ve iftar saatleri bulunan ramazan ayı Müslümanlar tarafından 11 ay boyunca heyecanla beklenen bir aydır. Bu süreç bereket, sabır, mağfiret gibi kavramlarla anılsa da hâlâ yanıtı merak edilen ya da doğrusu yanlış bilinen veya doğrusu karıştırılan bazı terimler bulunur.

Haber 04-03-24 21:38

Zonguldak'ta hakaret iddiasıyla gözaltına alınan zanlı salıverildi

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, market çalışanıyla tartışması sırasında "Başımıza ne geldiyse bu kapalılardan geldi zaten, yeter." diyen, olaya müdahale eden polise mukavemet ve hakaret iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli, serbest bırakıldı.

Yurthaber 04-03-24 13:40