Olimpiyat Metro Haberleri

Berlin Olimpiyat Stadı, EURO 2024'te de tarihe tanıklık edecek

EURO 2024'te final dahil 6 maça ev sahipliği yapacak olan Berlin Olimpiyat Stadı, maçlar sırasında 71 bin kişiyi ağırlayacak.

Spor 2024-06-03 13:49:04

İstanbul Valiliği’nden Gezi Parkı önlemi: 'Kapalı olacaktır…'

İstanbul Valiliği'nin Gezi Parkı olaylarının yıl dönümünde ulaşım seferlerine dair aldığı kararı Metro İstanbul duyurdu. Buna göre, bugün saat 15.00 itibarıyla M2 Yenikapı-Hacıosman Metro hattının Taksim ve Şişhane istasyonu ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler hattı işletmeye kapalı olacak.

Haber 2024-05-31 13:42:16

M1B metro durakları 2024 - M1B hangi duraklardan geçiyor? M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı kaça kadar çalışıyor? M1B durak isimleri

Trafik yoğunluğunun en fazla görüldüğü yerlerin başında elbette ki İstanbul bulunmaktadır. İstanbul'da her gün milyonlarca kişi çeşitli sebeplerle metro hatlarını kullanır. Bundan dolayı metro duraklarının isimleri, güzergah hattı ve sefer saatleri çok fazla araştırılan bir konudur. Peki, M1B metro durak isimleri nelerdir?

Haber 2024-05-28 21:08:43

Fatih Karagümrük Süper Lig'e galibiyetle veda etti!

Trendyol Süper Lig'in son haftasında küme düşen Fatih Karagümrük, Samsunspor ile karşılaştı. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maçı Karagümrük 3-1 kazandı.

Spor 2024-05-25 18:07:05

Şişli-Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda kahreden olay! 22 yaşındaki genç kız raylara atlayarak intihar etti

Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Şişli-Mecidiyeköy İstasyonu'nda acı bir olay yaşandı. 22 yaşındaki genç kız, metro istasyona geldiği esnada raylara atlayarak intihar etti. Metro seferleri çift yönlü olarak bir süre durduruldu.

Haber 23-05-24 19:13

Metronun ortasında koşup dans etmeye başladı! Diğer yolcuların şaşkın bakışlarına aldırış etmedi... Sosyal medyada gündem oldu

Hindistan'ın Delhi metrosunda kaydedilen bir görüntü kısa sürede Twitter'ın gündemine yerleşmeyi başardı. Görüntülerde ismi açıklanmayan genç bir kız hareket eden metronun içinde önce koşmaya başladı ardından ise metro direklerine tutunarak dans etti. Diğer yolcuların şaşkınlıkla takip ettiği anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 21-05-24 11:08

Şatafat tartışmalarını gölgeleyen geziye bir tepki daha! İmamoğlu'nun İtalya seyahatine katılan iki isme dikkat çekti: Eşiyle katılmışlar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları'nın İstanbul'da yapılmasıyla ilgili anlaşmayı imzalamak için İtalya'ya gazeteci kafilesiyle düzenlediği geziye tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak gazeteci Zafer Şahin, meslektaşı Ruşen Çakır'ın geziye eşi Müge İplikçi ile katılmasını gündeme getirdi.

Manşet 20-05-24 10:34

İmamoğlu'nun Roma çıkarmasındaki lüks hotel olay oldu! Çoğu arkadaşım ama kusura bakmasınlar diyerek eleştirdi... Geceliği 100 bin TL'lik oda

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları'nın İstanbul'da yapılmasıyla ilgili anlaşmayı imzalamak için İtalya'ya gitti. İmamoğlu'na 45'i basın mensubu olmak üzere 73 kişiden oluşan kafile eşlik ederken; Roma'da kaldıkları Parco Dei Principi Grande Hotel gündem yarattı. Tek gecelik fiyatının neredeyse 100 bin TL'yi bulduğu hotel ve harcanan paralara İrfan Değirmenci'den sert tepki geldi: "Çoğu arkadaşım ama kusura bakmasınlar"

Finans 18-05-24 12:04

İmamoğlu’ndan ‘Avrupa Oyunları’ çağrısı! Gelin 2027’de, Avrupa’nın ve dünyanın en renkli kültürlerinin harmanlandığı İstanbul’da buluşalım

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘2027 Avrupa Oyunları İmza Töreni’ için, İtalya’nın başkenti Roma’ya gitti. İBB, Avrupa Olimpiyat Komitesi ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi arasında imzalanan mutabakat zaptı töreninde konuşan İmamoğlu, Avrupa’daki sporculara, federasyonlara ve sporseverlere çağrılarda bulundu. İmamoğlu, "Gelin 2027’de, Avrupa’nın ve dünyanın en renkli kültürlerinin harmanlandığı İstanbul’da buluşalım" dedi.

Haber 16-05-24 19:50

Son dakika | İstanbul'da metro çıkışında el yapımı bomba bulundu: Fitili yarıya kadar yanmış!

Son dakika haberi: İstanbul'un Başakşehir ilçesinde metro çıkışında el yapımı bomba bulundu. Bombanın fitilinin yarıya kadar yandığı belirlendi. İstanbul Valiliği de olayla ilgili bir açıklama yaptı.

Haber 15-05-24 15:42

Filenin Sultanları, Milletler Ligi ve Paris Olimpiyatlarına hazır

Bu yaz FIVB Milletler Ligi (VNL) ve 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek olan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarılı oyuncularından İlkin Aydın, Elif Şahin, Ayça Aykaç Altıntaş, Beyza Arıcı, Gizem Örge ve Cansu Özbay açıklamalarda bulundu.

Spor 14-05-24 14:48

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak olan Türkiye Kupası finalinin oynanacağı stat belli oldu!

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında 23 Mayıs Perşembe günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinin, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanmasına karar verildi. İki takım arasındaki final saat 20.45'te başlayacak.

Spor 13-05-24 20:40

Beşiktaş ile Trabzonspor'un karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası finali, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak!

Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki Türkiye Kupası Finali, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi ve yabancı VAR hakemi uygulamasının olacağını açıkladı.

Spor 13-05-24 14:51

SON DAKİKA: Galatasaray'a Olimpiyat stadında büyük şok! Karagümrük 3.5 ay sonra bir ilki yaşattı

Son dakika... Süper Lig'de heyecan 36. hafta maçlarıyla sürerken haftanın dikkat çeken mücadelesinde Galatasaray deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Maçın 34. dakikasında rakibi karşısında geriye düşen Sarı-Kırmızılılar 3.5 ay sonra bir ilki yaşadı. İşte detaylar...

Spor 12-05-24 19:45

SON DAKİKA: Milli okçu Mete Gazoz, Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonası Klasik Yay Erkekler dalında altın madalya kazandı!

Son dakika... Mete Gazoz, Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonası Klasik Yay Erkekler dalında altın madalya kazandı. Gazoz bu başarısıyla, aynı anda olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu ünvanlarını elinde bulunduran ilk isim olarak tarihe geçmeyi başardı. İşte detaylar...

Spor 12-05-24 17:03

Metro istasyonundaki taciz anları saniye saniye kameraya yansıdı! Önüne geçip yolunu kesti... Öpmek için zorladı

Bangkok yakınlarındaki Samut Prakarn eyaletinin Ban Mai bölgesinde bir metro istasyonunda yaşanan taciz anlarına ait güvenlik kamerası görüntülerinin paylaşılması gündem yarattı. Görüntülerde bir adamın yürüyen merdivenlerden çıkan kadının yolunu keserek onu yakaladığı ve zorla öpmeye çalıştığı anlar yer aldı. Saldırganın tutuklandığı ifade edildi.

Trend 09-05-24 13:55

Enerjisini atmak için tekvandoya başladı şimdi olimpiyatlarda altın madalya hedefliyor

Enerjisini atmak için 13 yaşında başladığı tekvando sporuna 18 yıldır devam eden milli sporcu Hatice Kübra İlgün, 10-12 Mayıs’taki Avrupa Şampiyonası’nın ardından katılacağı 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda altın madalya kazanmayı hedefliyor.

Yurthaber 07-05-24 11:01

Sporseverleri heyecanlandıran yarış: 100 metrede Mbappe mi hızlı Usain Bolt mu? Teklifi kabul etti

Yeşil sahaların yıldız futbolcusu Kylian Mbappe, sekiz kez olimpiyat şampiyonluğu bulunan efsane koşucu Usain Bolt'a karşı koşmayı kabul etti. Bolt'a hayranlığını bir kez daha dile getiren Mbappe olası yarış için "Sonuçtan pek bir şey beklemiyorum" ifadelerini kullandı.

Spor 06-05-24 11:18

metro durakları isimleri ve saatleri: M9 Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı durakları isimleri ve saatleri nelerdir? M9 Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı hangi duraklardan geçiyor?

Raylı ulaşım araçları günümüzde sıklıkla tercih edilen toplu taşıma arasında yer alır. Her gün milyonlarca vatandaş metro hatlarını kullanır. Bu nedenle metro duraklarının isimleri, güzergah hattı ve sefer saatleri çok fazla araştırılır. M9 metrosu İstanbul’da en fazla kullanılan hatlar arasında yer alır. Peki, M9 Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı durakları isimleri nelerdir?

Haber 05-05-24 19:02

metro durakları isimleri ve saatleri: M6 Levent-Boğaziçi Ü. | Hisarüstü Metro Hattı durakları isimleri ve saatleri nelerdir? M6'ya nereden aktarma yapılır?

İstanbul, Türkiye’nin en hareketli ve en kalabalık şehri olarak devamlı büyümeye ve gelişmeye devam etmektedir. Dolayısıyla şehir içi ulaşım ağı da bu gelişimle birlikte devamlı iyileşmekte ve genişlemektedir. Metro durak isimleri çoğunlukla İstanbul dışından gelen kişilerin sıklıkla araştırdığı bir konu durumundadır. Peki, M6 Levent-Boğaziçi Ü. | Hisarüstü Metro Hattı durakları nelerdir? Nereden aktarma yapılır?

Haber 05-05-24 19:01

metro durakları isimleri ve saatleri: M3 metro durakları isimleri nelerdir? M3 Bakırköy - Kayaşehir Metro Hattı saatleri

M3 metro duraklarının isimleri ve saatleri, özellikle İstanbul dışından gelen kişilerin sıklıkla merak ettiği bir konudur. Şehir dışından gelen kişilerin dışında şehir içinde bulunan insanlar da M3 metro hattı ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyebilir. Peki, M3 metro durakları isimleri nelerdir? M3 metro saatleri...

Haber 05-05-24 19:00

Ankara’da sağanak nedeniyle bazı metro istasyonları hizmet dışı kaldı

Ankara’da dün akşam saatlerinde başlayan kuvvetli sağanak nedeniyle metro hattının Yenimahalle-Atatürk Kültür Merkezi istasyonları arasında kalan bölümü hizmet dışı kaldı.

Yurthaber 02-05-24 10:01

Boğulma korkusuyla başladığı yüzmede olimpiyat kotası kovalıyor

Boğulma korkusuyla başladığı yüzmede birçok Türkiye rekoru ve madalyası bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü yüzücüsü 22 yaşındaki Mert Ali Satır, katılacağı şampiyonaların en az birinde başarılı olup Paris 2024 Olimpiyatları'na katılma hayalini gerçekleştirmek istiyor.

Yurthaber 30-04-24 11:13

SON DAKİKA | Taksim metrosunda intihar girişimi! Raylara atladı, yara almadan kurtarıldı

Son dakika haberi: Taksim metro istasyonunda bir kişi, raylara atlayarak intihar girişiminde bulundu. Metronun altında kalan kişi, şans eseri yara almadan kurtarıldı. İntihar girişimi nedeniyle metro seferleri bir süre aksadı. İşte detaylar...

Haber 26-04-24 16:50

Zaman yolcusu olduğunu iddia etti! Dünyadaki son kişiyim paylaşımı TikTok'u salladı.... 2021 ile 2027 arasında sıkışıp kaldım

TikTok'ta 'unicosbreviviente' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi zaman yolcusu olduğunu iddia ederek 2021-2027 yılları arasında sıkışıp kaldığını söyledi. 'Dünyadaki son kişi' olduğunu iddia ettiği paylaşımında Javier isimli kullanıcı boş sokakları, otelleri, metro istasyonunu ve süpermarketi görüntüleyerek paylaştı. Paylaşımı milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Trend 26-04-24 09:37

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saati aşkın süredir giderilemedi

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen aksaklık 50 saati aşkın süredir giderilemezken, sabah mesaisine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunlukla karşılaştı.

Yurthaber 24-04-24 09:36

50 saatten fazladır sürüyor! Metro durağında hareket edecek yer kalmadı 'Gideceğiniz yönün tam tersine gidin'

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen aksaklık 50 saati aşkın süredir giderilemezken, sabah mesaisine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunlukla karşılaştı. En son Metro İstanbul tarafından "işletme saatleri dışında eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki trenin teması"ndan kaynaklandığının bildirildiği problem, duraklarda hareket edecek alan kalmamasına neden olurken metroyu beklemek istemeyenler ücretsiz İETT otobüslerine binip Üsküdar'a gidebiliyor.

Haber 24-04-24 09:35

Metro Turizm otobüsü kaza yaptı: 11 yaralı

Kırklareli’nde Metro Turizm yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 11 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 19-04-24 14:37

Durağın ismine karşı çıktı! İmamoğlu ve çalışanlar hakkında suç duyurusunda bulundu

İstanbul'da savcılığa başvuran bir kişi, toplu taşıma duraklarına şirket ismi verilerek gelir elde etmeye yönelik hazırladığı projenin İBB tarafından telif hakkı ödenmeden hayata geçirildiğini öne sürerek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Metro İstanbul çalışanları hakkında şikayette bulundu. Şikayetçi Aydın Coşkuntürk, "Şu an İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kullanmış olduğu Pegasus-Kozyatağı metro durağının telif hakları tamamen şahsıma aittir. Burada benim bütün haklarım çiğnenmiş oluyor" dedi.

Haber 18-04-24 15:50

Bakırköy-Kayaşehir Metro Hattı'nda arıza nedeniyle seferler aksadı

Bakırköy-Kayaşehir Metro Hattı'nda arıza nedeniyle seferlerde aksamalar yaşandı, bazı yolcular tünelde yürümek zorunda kaldı.

Yurthaber 15-04-24 11:35

İstanbul'da metro arızası! Vatandaşlar tünelden yürüyerek ilerledi

İstanbul'da sabah saatlerinde metro arızası yaşandı. M3 Bakırköy-Kayaşehir seferlerinde aksama olurken bazı yolcular tünelden ilerlemek zorunda kaldı. Aksaklık nedeniyle Metro İstanbul'dan açıklama yapıldı.

Haber 15-04-24 10:30

İstanbul'da bayramda toplu taşıma ücretsiz! İşte metro seferlerine dair detaylar

İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca toplu taşıma ücretsiz olacak. Metro seferlerine de düzenleme yapıldı.

Haber 05-04-24 15:21

Fransa'da Olimpiyat alarmı! 46 ülkeden yardım istendi

Fransa'da hükümet Moskova'daki terör saldırısının ardından güvenlik önlemlerini üst düzeye çektikten sonra bir adım daha attı. Yazın yapılacak Olimpiyat Oyunları’nın güvenliğini sağlamak için 46 ülkeden güvenlik desteği istedi.

Haber 30-03-24 11:36

Boksta 2024 hedefi: Avrupa'nın zirvesi ve rekor sayıda olimpiyat madalyası

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, gelecek ay düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda zirveye çıkmak istediklerini daha sonra da Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda rekor sayıda madalya beklediklerini söyledi.

Yurthaber 28-03-24 11:19

Yer: ABD... Dünya bu anları konuşuyor: Faciaya ramak kala! Bayıldı ve metro raylarına düştü

ABD'nin New York kentinde bir adam bilincini kaybederek bayıldı. O sırada raylara düşen adamı kurtarmak için polis seferber oldu. Ölümle yaşam arasındaki o kısa süre polisin vücut kamerasına yansıdı.

Haber 22-03-24 14:23

Dünkü sözler sonrası İmamoğlu ile yeni polemik patlak verdi: Ula o da milletin malı! Lafa bakar mısınız?

İBB seçimlerinin en çok tartışma doğuran konularından biri de metrolar. Öyle ki Cumhurbaşkanı Erdoğan da dün Murat Kurum'a seslenirken metroları kastedip "Malınıza sahip çıkın yoksa bu adamlar sahip çıkar" diyerek İmamoğlu'na göndermede bulunmuştu. Erdoğan'a yanıt veren İmamoğlu "Lan milletin malı, bizim metro da onların metrosu da" diyerek tepki gösterdi.

Haber 20-03-24 15:37

Olimpik Kadın Boks Milli Takımı'nın Kastamonu kampı sürüyor

Olimpik Kadın Boks Milli Takımı'nın, Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Kastamonu'da girdiği kampa aralarında olimpiyat ikincisi Buse Naz Çakıroğlu'nun da bulunduğu madalyalı isimler dahil oldu.

Yurthaber 19-03-24 15:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Murat Kurum sözleri! Çanakkale'deki depreme dikkat çekti; metro açılışını yaptı: 31 Mart'a kadar ücretsiz

Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine canlı bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. 2 ayda 80 bin konutu teslim etmeye çok az kaldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bine tamamlayacağız" dedi. Marmara'da beklenen depreme dikkat çeken Erdoğan, "Murat Kurum İstanbul'u hazırlayacaktır" diye konuştu.

Haber 19-03-24 14:26

Süre 8 dakikaya iniyor! İstanbul'da yeni metro hattı yarın açılıyor: Dünyanın en uzun metro ringlerinden biri olacak

Yarın İstanbul'a yeni bir metro hattı geliyor. Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro hattının açılışı öncesi konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hatla birlikte Arnavutköy'den İstanbul Havalimanı'na ulaşımın 8 dakikaya düşeceğini ifade etti. Uraloğlu ayrıca "Dünyanın en uzun metro ringlerinden biri İstanbul'da olacak" dedi.

Haber 18-03-24 15:01

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın tamamı hizmete girdi

Bahariye ve Ataköy arasındaki kısmı da yapılan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın tamamı, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı törenle hizmete girdi.

Yurthaber 18-03-24 14:56

Arnavutköy - İstanbul Havalimanı metro hattı yarın açılıyor: Ulaşım 8 dakikaya düşüyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'u modern raylı sistem ağlarıyla da donattıklarını belirterek, "Yarın Arnavutköy-İstanbul Havalimanı arasındaki 14 kilometrelik yeni metro hattını da hizmete açıyoruz." ifadesini kullandı. Hattın hizmete açılması ile Arnavutköy’den İstanbul Havalimanı’na ulaşım 8 dakikaya düşecek.

Finans 18-03-24 14:47

İstanbul Valiliği'nden, İmamoğlu'na elindeki Kur'an-ı Kerim ile tepki gösteren kadın hakkında açıklama! Konuyla ilgili tahkikat başlatılmıştır

Sancaktepe-Sultanbeyli metro açılışına katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuşması sırasında bir kadın elinde Kuran-ı Kerim'le tepki göstermişti. İstanbul Valiliği de konuyla ilgili tahkikat başlatıldığını duyurdu. Valilik açıklamasında, B.K. isimli şahsın bazı suçlardan soruşturma dosyalarının olduğu, 2 yıl önce cezaevinde tutuklu kaldığı ve örgütsel irtibata rastlanmadığı bildirildi.

Haber 16-03-24 21:19

Mitingde çok konuşulacak anlar! Elindeki Kuran-ı Kerim ile tepki gösterdi! İmamoğlu böyle cevap verdi: Allah ıslah etsin!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe-Sultanbeyli metro açılışına katıldı. Bir şahıs elindeki Kuran-ı Kerim'i göstererek açılışta konuşan İmamoğlu'nun sözlerini böldü. Miting alanındaki kalabalığın şüpheli şahsa artan tepkilerini İmamoğlu sakinleştirmeye çalıştı. İmamoğlu olayın akabinde, "Eline yüce Kuran-ı Kerim'i alıp onunla siyaset yapanı allah ıslah etsin." dedi.

Haber 16-03-24 14:08

SON DAKİKA | Metro istasyonunda intihar! Telefonundan çıkan not kahretti: 'Ailemin sırtında bir kambur olup asalak gibi yaşamaya çalıştım...'

Son dakika haberi: Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Mecidiyeköy istasyonunda 25 yaşındaki M.E.E. raylara atlayarak intihar etti. Korkunç olay nedeniyle metro seferleri çift yönlü olarak bir süre durduruldu, duraklarda yoğunluk oluştu. M.E.E.'nin hayatını kaybettiği belirlenirken, telefonundan çıkan not ise kahretti. İşte detaylar...

Haber 14-03-24 15:25

20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları

Erzurum'da düzenlenen 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları'nda (Deaflympics) alp disiplini branşında son madalyalar sahiplerini buldu.

Yurthaber 12-03-24 07:44

İmamoğlu'ndan yeni metro hattı açılışında Murat Kurum'a yanıt: Kameralar önünde 8 adım atarak...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yenidoğan-Söğütlüçeşme metro hattı yapımı açılışında açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, Murat Kurum'un kendisini hedef alan açıklamalarına cevaben, "kameralar önüne 8 adım atarak 5 yılda yaptığımız 65 KM'yi 8 kilometreymiş gibi göstereceğini zanneden bu akla şaşıyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 10-03-24 13:05

Murat Kurum, o görüntüleri hatırlattı İmamoğlu'na çağrı yaptı: Ben olsam emin olun istifa ederim

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'dan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik dikkat çeken açıklamalar geldi. Metro ve metrobüs duraklarında 'eziyet yaşandığını' söyleyen Kurum, "Ben olsam emin olsun istifa ederim. Kendisini bırakın 5 yıl yeni dönemde İstanbul'da görmeyi, görevinden istifa etmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 09-03-24 16:13

İstanbul’da yeni metro hattı: Bakırköy Sahil-Bağcılar Kirazlı metrosu yarın açılıyor! 15 gün boyunca ücretsiz olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Yarın açacağımız Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattımız 8,4 kilometre uzunluğunda ve 7 istasyonu bulunmakta. 7 istasyonda toplam 105 bin metrekare kapalı alanı inşa ettik ve çevre düzenlemesi ile peyzaj işlerini de tamamladık." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hattın 15 gün ücretsiz olacağını açıklamıştı.

Finans 09-03-24 12:31

Ören plajları olimpiyat elemelerine ev sahipliği yapacak

Burhaniye ilçesinde, Ören Plajları Olimpiyat Elemelerine ev sahipliği yapacak.

Yurthaber 08-03-24 12:02