Sevil Ustekin Haberleri

Tehlikeli değişim: Türkiye'de yasak ama yapıyorlar! Göz rengi değiştirme ameliyatları trend oldu

Güzelleşmek uğruna yaptırılan operasyonlar bazen hayati sonuçlara yol açıyor. Yasal olmamasına rağmen göz rengi değiştirme ameliyatları yaygınlaşmaya başladı. Bu işlem boya ile yapılıyor. Üstelik göz renginizi değiştirmek isterken gözünüzden olabilirsiniz. Göz rengi değiştirme operasyonlarının sonuçlarından bahseden Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Sevil Karaman, bu işlemin kornea naklinden körlüğe kadar gidebileceğini vurguladı. İşte detaylar...

Manşet 2024-05-28 08:50:23

Çocuklarda miyopi salgınına dikkat! 'İlerleyici görme kaybı riski var' diyerek uyardı... Giderek artıyor

Çocuklarda miyopi görülme sıklığının arttığına dikkati çeken Doç. Dr. Sevil Karaman, “Yoğun ekran kullanımı, kapalı ortamlarda fazla zaman geçirme ve dış mekânda aktivitelerin azalması gibi modern yaşam faktörleri, miyopinin artmasında rol oynar. Miyopi olan kişiler, gözlerini ovma veya kapalı gözlerle odaklanma girişimleri gibi alışkanlıklar geliştirebilirler. Miyopinin tedavi edilmediği veya etkili bir şekilde kontrol altına alınmadığı durumlarda, ilerleyici görme kaybı riski vardır" dedi.

Kadin 2024-05-18 13:57:46

Esra Erol'daki kadın sosyal medyada gündem oldu! Kocam 'erkeğim' diye sesleniyor deyince herkes üzüldü

ATV'nin beğeniyle takip edilen programı 'Esra Erol'da her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi. Esra Erol'a katılan iki çocuk annesi Sevil Albahan, yüzündeki kıllar nedeniyle eşinin kendisini beğenmediğini, eviyle ilgilenmediğini ve boşanmak istediğini söyledi. Yaşadıklarını anlatan kadının sözleri izleyenleri duygulandırdı.

Magazin 2024-02-26 11:06:23

Türkiye eski güzeli Sevil Uyar anne oldu! İkizleriyle ilk poz

Türkiye eski güzeli, oyuncu Sevil Uyar'dan sevindiren haber geldi. Ünlü isim, ikiz bebeklerinin dünyaya geldiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Uyar'ın ikizleriyle ilk pozuna beğeni yağdı.

Magazin 2024-01-13 10:33:31

Korkusuz Korkak'ın güzeller güzeli hemşiresiydi! Ayşin Atav'ın son halini görenler gözlerine inanamadı

Bir dönemin efsane filmlerinden Korkusuz Korkak'ın oyuncuları arasında başarılı oyuncu Ayşin Atav da yer alıyordu. Filmde hemşire Sevil karakterine hayat veren Ayşin Atav hem güzelliği hem de başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çekiyordu. Aradan geçen yıllardan sonra Ayşin Atav'ın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 17-10-23 20:31

Kuruluş Osman'ın Saadet Hatun'u Sevil Akı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sevil Akı'nın dizileri

Kuruluş Osman dizisinde Saadet Hatun karakterini canlandıran Sevil Akı vatandaşlar tarafından merak edildi. Burak Özçivit'in başrolde olduğu dizide Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Özge Törer gibi oyuncular yer alıyor. Dizi bu akşam 5. sezonun ilk bölümüyle ATV'de izleyici karşısına çıkacak. Peki, Sevil Akı kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Kuruluş Osman'ın Saadet Hatun'u Sevil Akı'nın rol aldığı dizi ve filmler...

Magazin 04-10-23 20:25

90'lı yılların meşhur Müzevir Müzeyyen'i Sevil Üstekin son haliyle şaşırttı! Görenler tanıyamadı: Dedikodusuz kaldın tabi

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden biri olan Sevil Üstekin, yıllar sonra ortaya çıktı. Kapıcılar Kralı filminin yanı sıra Mahallenin Muhtarları dizisindeki Müzevir Müzeyyen karakteriyle hafızalarda yer edinen usta oyuncunun son halini görenler oldukça şaşırdı. Usta oyuncunun son haline "Dedikodusuz kaldın tabi" yorumları yapıldı.

Magazin 12-08-23 21:00

Pis Yedili’nin Karabiber Sevil'inin babası da çok ünlü çıktı! Son hali şaşırttı

Oyuncuları arasında Kadir Doğulu, Eda Ece, Melis Babadağ gibi isimlerin yer aldığı Pis Yedili unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. Dizide Karabiber lakabı ile anılan ve Sevil karakterine hayat veren Bükre Atala'nın son hali gündem oldu. Ünlü ismin babasının kim olduğunu görenlerin ağızları açık kaldı.

Magazin 24-07-23 08:54

Aldatmak dizi setinde aşk krizi! Feyza Sevil Güngör ve Caner Şahin ayrılınca...

Aldatmak dizisinin ikinci sezon çekimlerinin ağustos sonu başlaması planlanıyor. Feyza Sevil Güngör ve Caner Şahin'in dizi aşkı kısa sürünce yeni sezon öncesi sette kriz çıktı.

Magazin 02-07-23 07:41

Kanıt'ın yıldızı Sevil Atasoy'dan şaşırtan itiraf! 'Evliyken bavulumu alıp sevdiğim adama kaçtım'

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren ve tekrarları hala ilgiyle izlenen Kanıt'ın yıldızı Adli Bilimler Uzmanı Prof. Dr. Sevil Atasoy'dan şaşırtan itiraflar geldi. Atasoy ilk evliliği hakkında yaptığı açıklama ile gündem oldu.

Magazin 05-04-23 10:11

Aldatmak dizisinin Oylum'u Feyza Sevil Güngör kimdir? Feyza Sevil Güngör Milyoner programında!

Aldatmak dizisindeki Oylum rolü ile oyunculuk kariyerinde iyi bir çıkış yakalayan Feyza Sevil Güngör, dizideki rol arkadaşı Yusuf Çim ile beraber, Kim Milyoner Olmak İster programının özel bölümüne konuk oldu. Peki Aldatmak dizisinin Oylum'u Feyza Sevil Güngör kimdir? İşte detaylar...

Magazin 19-12-22 00:36

Tedirgin eden uyarı: 58 günlük su kapasitesi kaldı

Yağışların azalması ve su kullanımının artmasıyla birlikte dünya gündeminde kuraklık da yer almaya başladı. Prof. Dr. Sevil Veli, konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak Kocaeli’de içme suyu olarak kullanılan barajlarda yağışların azalmasıyla birlikte 58 günlük su kapasitesi kaldığını belirtti. Veli, ''Yerel yönetimlerin sıkı bir şekilde planlama yapması gerekmekte'' uyarısında bulundu.

Haber 25-11-22 11:25

Aldatmak dizisinin yıldızı Yusuf Çim'in eski aşkı Gönül Dağı'ndan çıktı! Güzelliği parmak ısırttı

Başrollerini Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu ve Feyza Sevil Güngör ile paylaştığı Aldatmak dizisiyle ekranlara geri dönen yakışıklı oyuncu Yusuf Çim'in kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu. Yusuf Çim'in eski aşkı bakın kim çıktı.

Magazin 11-11-22 16:48

Dünyada 450 milyon çocuk görme sorunu yaşıyor

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Göz Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü'nden Doç. Dr. Sevil Karaman: - "Çocukların yüzde 40'ının, eğer vaktinde tespit edilebilse önlenebilecek veya daha kötüye gitmekten korunabilecek göz rahatsızlıkları nedeniyle kör olduğu tahmin ediliyor. Doğumdan sonra ilk 3 ay içinde ve daha sonra da göz hekimin takibinde uygun aralıklarla kontrol edilmesi en akılcı çözümdür"

Yurthaber 13-10-22 10:29

Bebeklerde görülebilen göz kanserine yönelik uyarılar

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Göz Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü'nden Doç. Dr. Sevil Karaman: - "Göz bebeğinde beyazlık (lökokori), kızarıklık, gözde kayma, göz bebeğinde genişleme ve gözde ileri doğru çıkma gibi belirtiler göz kanserini işaret edebilir" - "Göz kanseri, sinir hücrelerinden kaynaklanan bir tümör olduğu için beyne doğru ilerleme yapabilir. Erken tanıda tedavisi mümkün olabildiği için çocuğunuzda bu belirtilerden herhangi birini fark ederseniz bir an önce göz doktorunuza başvurun"

Yurthaber 10-10-22 10:04

Aldatmak dizisinin Oylum'u Feyza Sevil Güngör kimdir? Feyza Sevil Güngör kaç yaşında ve nereli?

Balrollerinde Vahide Perçin, Yusuf Çim gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Aldatmak dizisi iyi bir çıkış yaptı. Dizide Oylum rolünü canlandıran oyuncu Feyza Sevil Güngör dikkat çekti. Hayatı ve yaptığı işler araştırılmaya başlandı. Peki Aldatmak dizisinin Oylum'u Feyza Sevil Güngör kimdir? Feyza Sevil Güngör kaç yaşında ve nereli? İşte ayrıntılar...

Magazin 06-10-22 17:41

Kargocunun gösterdiği yere imzayı attı hayatının şokunu yaşadı! Kesip 3 milyon TL'lik senet yerleştirmiş...

Kapısına gelen kargocunun gösterdiği kağıda imza atan 80 yaşındaki emekli Sevil Özer, bir ay sonra avukatından gelen telefonla hayatının şokunu yaşadı. İcralık olduğunu öğrenen Özer'in parasına ve evine tedbir konuldu. Yaşlı kadının imza için kapısına gelen kişinin kargocu kılığındaki bir dolandırıcı olduğunu ve imzalattığı kâğıdın altını kesip bir senet yerleştirdiği, senede de 3 milyon lira borç yazıldığı ortaya çıktı.

Haber 29-09-22 07:28

Göz sorunları çocukta isteksizlik yapıyor

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Göz Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü'nden Doç. Dr. Sevil Karaman: - "Göz sağlığı problemi yaşayan çocuklar sıklıkla baş ağrısı, gözlerde yanma, kaşıntı ve yaşarma gibi şikayetler bildirirler"

Yurthaber 23-09-22 11:03

Aldatmak dizisinin Oylum'u Feyza Sevil Güngör kimdir? Feyza Sevil Güngör nereli ve kaç yaşında?

Aldatmak dizisinde 'Oylum' karakteri ile karşımıza çıkacak olan güzel oyuncu Feyza Sevil Güngör'ün hayatı merak konusu oldu. ATV'nin yeni dizisi olan Ben Aldatmak, 22 Eylül Perşembe akşamı yayın hayatına başlayacak. Diziyi izleyecek olan pek çok kişi dizi ve oyuncuları hakkında merak ettiklerini internette sorguluyor. Peki, Aldatmak Oylum kimdir? Aldatmak'ın Oylum'u Feyza Sevil Güngör kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Feyza Sevil Güngör'ün hayatı ve merak edilenler...

Magazin 22-09-22 20:53

Yöneticilik kariyerini bırakan kimyager, köyünde tıbbi ve aromatik bitki üretiyor

İstanbul'da kozmetik firmasında yönetici olarak çalışırken toprak sevgisi dolayısıyla yaklaşık 3 yıl önce Düzce'deki köyüne yerleşip 30 dönüm arazide tıbbi ve aromatik bitki üretimine başlayan Sevil Gülsoy Düzgün, kurduğu merkezde çiftçi kadınlara da eğitim veriyor - Firma aracılığıyla bitkilerden sabun ve krem gibi doğal ürünler yaptırıp iç piyasaya gönderen kimyager Düzgün: - "Sadece Düzce'de değil, Türkiye'nin birçok bölgesinde çiftçilerimiz var. Bir ürün hangi bölgede çok güzel yetişiyorsa, biz onu orada yetiştirmeye çalışıyoruz"

Yurthaber 12-09-22 11:03

Tatilcilerin mola adresi Dinarelli Lavanta Bahçesi oldu

Ege ve Akdeniz'e giden tatilciler, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesindeki "Dinarelli Lavanta Bahçesi'nde verdikleri mola ile lavantalar arasında fotoğrafı çektirme imkanı buluyor - Tatilci Sevil Makineci: - "Burayı çok beğendik, gerçekten muhteşem bir mekan. Doğal atmosferi harika. Dekorları da çok güzel. Ailece hatıra olarak bol bol fotoğraf ve video çektik"

Yurthaber 22-07-22 12:00

Sevil Kutlu cinayetinde kan donduran detaylar! Çene kemikleri bulunmuştu... Katil, cesedi valizde taşımış

Kayseri'de Sevil Kutlu sevgilisi tarafından vahşice öldürülmüş, Yakup K. cinayeti itiraf ederek kan donduran açıklamalarda bulunmuştu. Katilin gösterdiği alanda çalışma yapan ekipler toprağa gömülü çene kemiği bularak, farklı mesafelerde insana ait olduğu değerlendirilen onlarca kemik parçasını incelemeye almıştı. Öte yandan dehşete düşüren cinayette yeni detaylar da ortaya çıktı. Katil, Sevil Kutlu ile Afyonkarahisar'da buluştuktan sonra cinayeti işleyip valiz içinde Kayseri'ye getirmiş.

Haber 01-07-22 16:05

Erken ergenlik çocuklarda boy kısalığına yol açabiliyor

Medicana Bahçelievler Hastanesi Çocuk Endokrinolojisi Uzmanı Dr. Aliye Sevil Sarıkaya: - "En hızlı büyüme dönemi ergenliğe giriş dönemi. Bu dönemin erken gerçekleşmesi kemik gelişiminin erken tamamlanarak boy kısalığına sebep olabilir" - "Günümüzde tüketilen hormonlu gıdaların da erken ergenlik üzerinde rol oynadığı varsayılıyor. Bugünkü beslenme koşullarının erken ergenlik üzerinde çok fazla etkisi var"

Yurthaber 23-06-22 11:16

Sevil Kutlu'yu ilk önce toprağa gömmüş sonra... Müge Anlı'nın sorusuna bakın ne cevap vermiş

Kayseri'de 2020 yılından itibaren kayıp olan 24 yaşındaki bir çocuk annesi Sevil Kutlu'nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Eski sevgili Yakup K., Kutlu'yu öldürüp gömdüğünü, bir süre sonra gömdüğü yerden çıkararak bir vadiye yırtıcı hayvanların yok etmesi için koyduğunu itiraf etti. Müge Anlı'nın programına çıkan katil zanlısının, eski sevgilisiyle ilgili sorulan soruya Kutlu'nun Kuzey Kore'ye gittiğini söylediği ortaya çıktı.

Haber 17-06-22 09:08

Önce öldürüp gömdü, sonra çıkarıp hayvanlar yesin diye vadiye attı! Dehşete düşüren cinayette her şeyi itiraf etti: Onlarca kemik parçası...

Kayseri’de her detayı dehşete düşüren cinayette birbiri ardına önemli gelişmeler yaşandı. Sevil Kutlu, 2020 yılından beri kayıptı. Kutlu’yu öldürdüğü iddia edilen şahıs emniyette cinayeti itiraf etti. İtiraf üzerine polis ekipleri harekete geçerek işaret edilen vadide arama yaptı ve insana ait olduğu değerlendirilen onlarca kemik parçası bulundu. Şahsın Kutlu’yu öldürüp gömdüğü, sonrasında gömdüğü yerden çıkarıp hayvanların yemesi için vadiye attığı iddia ediliyor.

Haber 15-06-22 18:02

Diyarbakır'da öksüz ile yetim çocukların gönüllerine dokunan hizmet

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde iki yıl önce öksüz ile yetim çocuklara yönelik oluşturulan Yetim Birimi aracılığıyla evlerinde ziyaret edilen 1000 çocuk ve ailelerinin sosyal hizmet modellerinden yararlanması sağlandı - Büyükşehir Belediyesi Yetim Birimi Sorumlusu Sevil Soysal Maral: - "Önceliğimiz, eğitimleri yarıda kalan kız çocuklarının ve annelerinin takibinin yapılması. Sağlık sorunları ile ilgili yardımcı oluyoruz, ailelere nakdi yardımda bulunuyoruz"

Yurthaber 29-04-22 11:37

Gözdeki her kızarıklık alerji belirtisi olmayabiliyor

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Göz Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü’nden Doç. Dr. Sevil Karaman: - “Gözdeki her kızarıklık alerji belirtisi değildir. Viral konjonktivitin neden olduğu kırmızı göz, genellikle bir gözde başlar ve diğerine yayılırken, göz alerjileri ise genellikle her iki gözü birden etkiler. Viral konjonktivit, bulaşıcı olmayan alerjik konjonktivitten farklı olarak oldukça kısa sürede ailenin diğer üyelerine bulaşabilir. Doktorunuz bir göz muayenesi ile bu iki durumu ayırt edebilecektir.”

Yurthaber 30-03-22 10:10

Pis Yedili'nin Karabiber'i Bükre Atala'yı bir de şimdi görün! Hayran bıraktı

Başrollerini Kadir Doğulu, Eda Ece, Halil Babür gibi isimlerin paylaştığı Pis Yedili dizisinde 'Sevil' karakteriyle tanıdığımız genç oyuncu Bükre Atala'nın son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 19-03-22 15:56

Baba dizisi 5. yeni bölüm ön izleme sahnesi! Baba yeni bölümde Emin Saruhanlı'ya Sevil şoku

Show TV'nin iddialı dizisi Baba'nın 5. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerde oynadığı Baba'da Servet’in babası Emin’le Kadir hakkında konuşması şoke ediyor. Sevil’den bahseden ve onun İstanbul’a geldiğini anlatan Servet, Kadir’i zor durumda bırakacak sözleriyle Emin’i kışkırtıyor. Servet’in bu hareketiyle neyi amaçladığı kafaları karıştırırken, “Emin yıllar sonra Kadir ile Sevil’in ilişkisine yeniden engel olacak mı? sorusu akıllara geliyor.

Magazin 09-03-22 02:33

Antalya Devlet Opera ve Balesi, komik opera Sevil Berberi sahneleyecek

Antalya Devlet Opera ve Balesi, komik opera "Sevil Berberi" sahneleyecek

Yurthaber 28-02-22 10:29

Baba dizisi 2. bölümden yeni fragman! Köşke yerleşen Saruhanlı ailesi yeni hayata başlıyor

Show TV’nin iddialı dizisi Baba'nın 2. bölümünden yeni bir fragman yayınlandı. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerde oynadığı Baba'nın yeni bölüm fragmanında fragmanında Saruhanlı ailesi köşke yerleşiyor. İlhan’ın öfke dolu sözleri Emin ile aralarında yaşanacak çatışmaların sinyallerini verirken Kadir’in sevdiği kadın Sevil ile bir araya gelmesi dikkat çekiyor. Babasının geçmişini merak eden Kadir’in soruları ise izleyicide de merak uyandırıyor.

Magazin 20-02-22 22:22

Antalya Devlet Opera ve Balesi Sevil Berberini sahneleyecek

Antalya Devlet Opera ve Balesi "Sevil Berberi"ni sahneleyecek

Yurthaber 10-02-22 13:34

Antalya Devlet Opera ve Balesi Sevil Berberini sahneledi

Antalya Devlet Opera ve Balesi "Sevil Berberi"ni sahneledi

Yurthaber 08-01-22 23:16

Bebekler doğduktan en az 3 ay sonra göz teması kurabilir

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Göz Bölümü’nden Doç. Dr. Sevil Karaman: - "Bebeğiniz doğduktan en az 3 ay sonra sizinle göz teması kurabilir. İlk 5’inci ayda el-göz koordinasyonu için kitaplardan faydalanabilirsiniz. Bebeğinizle konuşmayı ve gördüğünüz şeyleri işaret etmeyi alışkanlık haline getirin. Yeni yerler ve nesneler keşfetmek görme duyusunun gelişimine katkıda bulunur" - "Bebeğinizle konuşurken kelime çağrışımını teşvik etmek için nesnelere isim vermeye devam edin. Bebeğiniz 1 yaşına geldiğinde mesafeleri iyi değerlendirebilecektir"

Yurthaber 16-12-21 10:58

Bebeklerde göz rengi oluşumu anne karnında 4. haftada başlıyor

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Göz Doktoru Doç.Dr. Sevil Karaman: - "Bebeklerde göz rengi oluşumu anne karnında 4. haftada gelişme göstermeye başlıyor. Doğduktan 1 ay sonra da yavaş yavaş değişmeye başlar" - "Genellikle 6 ile 9 ay arasında göz rengi değişimi durur. Ancak göz bebeği rengi kesinleşme süresi ise 12 ay hatta ileriki yaşlara kadar sürebilir. Bu kesinleşme süresi her bebeğin gelişimine bağlı olarak değişir"

Yurthaber 26-11-21 10:53

Antalya Devlet Opera ve Balesi komik opera Sevil Berberini sahneleyecek

Antalya Devlet Opera ve Balesi komik opera "Sevil Berberi"ni sahneleyecek

Yurthaber 25-11-21 11:55

Korkusuz Korkak filminin güzeller güzeli Sevil Hemşire'si son haliyle şoke etti!

1979 yapımı Korkusuz Korkak filminde Sevil Hemşire'yi canlandıran usta oyuncu Ayşin Atav'ın, yıllar içindeki değişimi, görenleri şaşırttı.

Magazin 08-11-21 16:18

Sevil İlayda Koçak kimdir, mesleği nedir? Hasan Can Kaya ile ismi anılan İlayda Koçak nereli?

Daha önce Youtube'da yayınlanan şimdilerse ise Exxen platformunda olan Konuşanlar programının sunucusu Hasan Can Kaya'nın, Sevil İlayda Koçak ile pozları sosyal medyanın gündemine oturdu. Kaya’nın, Sevil İlayda Koçak ile sevgilisi Sultan San’ı aldattığı iddia edildi. Söylentiler sonrası Koçak'ın hayatı merak ediliyor. Peki Sevil İlayda Koçak kimdir, mesleği nedir? Hasan Can Kaya ile ismi anılan İlayda Koçak nereli? İşte ayrıntılar...

Magazin 02-11-21 16:17

Kanser eşini öldüren emekli öğretmenden skandal savunma: Çok konuşuyordu

Konya'da kanser hastası eşi Sevil Şimşek'i (70), tabancayla ateş ederek öldüren Turgut Şimşek (70) tutuklandı. Şimşek, ''Üzerime çok geliyordu. Çok konuşuyordu. Kavga ettik. Bana bıçak salladı. 'Bu kadın beni öldürecek' diye düşünüp tabancayla ateş ettim'' dedi.

Haber 10-10-21 18:09

Nilgün Belgün geçmişe götürdü! Paylaşıma beğeni yağdı

Nilgün Belgün, 1980'lerin sonunda Ayşen Gruda ve Sevil Üstekin ile birlikte çekilen bir fotoğrafını Instagram'dan paylaşarak geçmiş günleri andı.

Magazin 08-10-21 11:35

Pis Yedili'nin Karabiber'i son haliyle şaşkına çevirdi!

Başrollerini Kadir Doğulu, Eda Ece, Halil Babür gibi isimlerin paylaştığı Pis Yedili dizisinde 'Sevil' karakterine hayat veren genç oyuncu Bükre Atala, son haliyle şaşırttı.

Magazin 21-09-21 09:15

Bursa'da korkunç olay! Hamile eşinin gözü önünde boğuldu

Bursa'da hamile eşi ile çay kenarına pikniğe giden Halil Sevil (43), serinlemek için girdiği suda akıntıyla sürüklenerek kayboldu. Sevil’in cansız bedeni, dalgıç polisler tarafından sudan çıkarıldı.

Haber 20-07-21 22:28

Saros Körfezi sahillerinde bayram hareketliliği yaşanıyor

İstanbul'dan gelen Sevil Üstün: - "3 ay buradayız. Burayı çok seviyoruz. Çocukluğum burada geçti, çocuklarımın çocukluğu da burada geçiyor" - Avusturya'dan gelen Taner Bülbül: - "Bayramı burada geçireceğiz. Sonra da döneceğiz. Her yıl buraya uğrarız"

Yurthaber 17-07-21 11:05

Fatsa’da 160 fidan toprakla buluştu

Fatsa’da “Geleceğe Bir Fidan Da Sen Dik” kampanyası kapsamında 160 fidan toprak buluştu.Fatsa Belediyesi ve Fatsa Orman İşletme Şefliği iş birliği “Geleceğe Bir Fidan da Sen Dik” temalı ağaçlandırma kampanyası kapsamında 160 fidan dikimi yapıldı.Örencik Mahallesi Çamaş Köprüsü yanında bulunan belediyeye ait alanda oluşturulan hatıra ormanında düzenlenen fidan dikme törenine Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay, Fatsa Orman İşletme Şefi Sevil Şen, Fatsa Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.Katılımcıların ismi her bir fidanda adlandırılarak toprakla buluşturuldu.

Yurthaber 31-03-21 19:11

Başkan Çetin’in oğlunu darp eden polis; “İstenmeyen olaylar yaşandı, pişmanım”

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin ile balık halindeki bir restoranın görevlileri arasında yaşanan ‘rezervasyon’ tartışmasıyla ilgili davaya devam edildi.Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığınca Denizlispor Başkanı Ali Çetin hakkında "Görevi yaptırmamak için direnme", "Kamu görevlisine hakaret", "Kamu malına zarar verme", eşi Sevil ile oğulları Evrim ile Nuri Çetin hakkında ise "Kamu görevlisine hakaret", "Görevi yaptırmamak için direnme", polisler hakkında "Kamu görevi nedeniyle kasten yaralama" suçlamalarından hazırlanan iddianame kabul edilmişti.

Yurthaber 31-03-21 16:54

GKV’de “Bir Replik de Sen Söyle” yarışması sonuçlandı

Dünya Tiyatro Günü kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları tarafından düzenlenen “Bir Replik de Sen Söyle” konulu yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki ve GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet tarafından verildi.27 Mart Dünya Tiyatro Günü nedeniyle Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında Drama Öğretmeni Ayşe Sevil Kılıç rehberliğinde düzenlenen “Bir Replik de Sen Söyle konulu yarışma sonuçlandı.

Yurthaber 31-03-21 10:04

Minik yürekler Romanya ile kukla kardeşliği kurdu

Isparta’nın Keçiborlu ilçesine bağlı Senir beldesindeki Sevil Anaokulu öğretmen ve öğrencileri eTwinning kapsamında Romanya’daki bir anaokulu ile ortaklaşa ‘Kukla Arkadaşlarım’ projesi yürütüyor.

Yurthaber 22-03-21 14:01

Padişah kaftanı desenli tablolar

Kütahya’da sanatçı Sevil Erpolat tarafından üretilen ’Padişah kaftanı desenli tablolar’ büyük rağbet görüyor.İş yerinde asırlık desenleri kumaş üzerine işleyerek bir ilki gerçekleştiren Sevil Erpolat, padişah kaftanı desenli hediyelik ve ev eşyası tablolarının Türkiye’nin dört bir yanından alıcısıyla buluştuğunu kaydetti.Erpolat, Kütahya’nın köklü bir ailesinden aldığı Osmanlı padişahı kaftanındaki deseni uzun süre inceledikten sonra hediyelik tablolara aktarmayı planladığını belirterek, "Kaftan üzerindeki sade ama çok etkileyici deseni orijinaline uygun olarak işlemeyi başardım.

Yurthaber 09-03-21 10:56

“Zonguldak Okuyor” projesine başarı belgesi

“ Zonguldak Okuyor” isimli proje Valilik tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.Devrek’te bulunan Sabahat Cemil Ulupınar Fen Lisesi eğitimcileri tarafından hayata geçirilen “ Zonguldak Okuyor” isimli proje valilik tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.Devrek Sabahat Cemil Ulupınar Fen Lisesi’nin başarılı projelere imza atmaya devam ettiğini belirten okul müdürü Turgay Kırgil, "Şahsım dahil olmak üzere Müdür Yardımcımız Hasan Yanaz, okulumuzda görev yapan eğitimci arkadaşlarımız Rehber Öğretmenimiz Cihan Şen ve edebiyat öğretmenlerimiz Şaban Keklik ve Sevil Budak ile birlikte hazırlamış olduğumuz proje ile valiliğimiz tarafından başarı belgesi almaya layık görüldük.

Yurthaber 03-03-21 16:54