Alexandru Cicaldau Haberleri

Galatasaray'da Fatih Terim'in prensiydi, Süper Lig'de o takıma kiralandı!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Zalgiris'i konuk edecek. İlk maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrılan ve turu Rams Park'ta geçmeyi hedefleyen sarı - kırmızılılarda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'dan Ittihad Kalba'ya kiralanan ve sözleşmesinin bitmesiyle birlikte geri dönen Alexandru Cicaldau'nun yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...

Spor 31-07-2023 18:37

SON DAKİKA: Galatasaray Alexandru Cicaldu ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı!

Son dakika... Yeni sezonda Okan Buruk ile şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Galatasaray'da yapılan 8 takviyenin yanı sıra bazı isimlerle de yollar ayrılıyor. Son olarak, Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada Alexandru Cicaldau ile yolların ayrıldığı resmen açıklandı. İşte detaylar...

Spor 27-08-2022 21:51

Son dakika: Fatih Terim'in prensiydi! Galatasaray'da Alexandru Cicaldau ile ayrılık yakın...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da geçtiğimiz sezonun başında 6,5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Alexandru Cicaldau, gösterdiği performansla taraftarların beklentisinin altında kalmış ve yeni sezonda takımda düşünülmeyen oyuncular arasında yer almıştı. Oyuncuyu elden çıkarmak isteyen sarı - kırmızılı yönetim; gelen teklifleri değerlendirmeye başlarken, sürpriz bir gelişme yaşandı. Serie A ekibi Sampdoria, Rumen futbolcu için Galatasaray'a 5 milyon euro önerdi. İşte ayrıntılar.

Spor 23-08-2022 08:38

Son dakika: Galatasaray'da Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan gerçeği ortaya çıktı! Gheorghe Hagi'den transfer açıklaması...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da geride bıraktığımız sezonda görev yapan başkan Burak Elmas ve Fatih Terim döneminde transfer edilen Alexandru Cicaldau ile Olimpiu Morutan'ın performansları hayal kırıklığı yaratmıştı. İki futbolcunun sarı - kırmızılı takıma transferinde önemli rol oynadığı öne sürülen Gheorghe Hagi, önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın efsane futbolcularından olan Hagi, Cicaldau ve Morutan transferlerinde herhangi bir etkisi olmadığını dile getirdi.

Spor 23-07-2022 16:28

Son dakika Galatasaray haberi: Okan Buruk neşteri vurdu, o ismin biletini kesti! Alexandru Cicaldau'ya olumsuz rapor!

Son dakika Galatasaray haberleri... Yeni sezon çalışmalarına hummalı bir şekilde devam eden Galatasaray'da ayrılıklar peşpeşe yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı ekipte önce Diagne takıma veda ederken, ardından bir diğer golcü Mostafa Mohamed ile yollar ayrılmıştı. Okan Buruk Avusturya kampı sonrası oyuncular hakkında fikirlerini netleştirirken bir isim için da yönetime olumsuz rapor verdiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 19-07-2022 23:24

Son dakika: Galatasaray'a 'kaptan' geliyor! Üçüncü Rumen 'doping' olacak...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılacak seçim öncesinde transfer haberleri de gündeme gelmeye devam ediyor. Sarı - kırmızılılarla ilgili Çizme'den flaş bir transfer iddiası geldi. Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio yaptığı haberde, Galatasaray'ın Sassuolo formasını giyen futbolcuyu istediğini yazdı. İşte transfer haberinin detayları...

Spor 08-06-2022 13:18

Alexandru Cicaldau'dan Fatih Terim sözleri! ''Fatih Terim'e çok teşekkür ederim, bana güvendi ve buraya aldırdı''

Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Alexandru Cicaldau, "Fatih Terim'e çok teşekkür ederim. Bana güvendi ve buraya aldırdı. Bana çok yardımcı oldu." dedi. Cicaldau, "Fatih Terim'e çok teşekkür ederim. Bana güvendi ve buraya aldırdı. Bana çok yardımcı oldu. Nicolo Barella ile benzer özelliklerimiz var. Benden üst seviyede bir oyuncu, Fatih Terim'in benzetmesi beni motive etti." ifadelerini kullandı.

Spor 12-05-2022 21:13

Son dakika: Galatasaray'da Fatih Terim'in prensiydi, sezon sonunda gönderiliyor!

Son dakika haberleri: Sezona 'Gençlik Projesi' ile başlayan ve bu kapsamda Olimpiu Morutan ile Alexandru Cicaldau gibi isimleri transfer eden Galatasaray'da Yunus Akgün, Adana Demirspor'a kiralanmıştı. Sarı - kırmızılılarda gelecek sezon hangi isimlerin kalacağı ve takıma döneceği netlik kazandı.

Spor 11-05-2022 16:08

Son dakika: Galatasaray'ın iki yıldızı, sezon sonunda yolcu! İşte Cicaldau ve Morutan'ın talipleri...

Son dakika haberleri: Bu sezon taraftarlarının beklentisinin oldukça altında kalan ve başkanlık seçimine gidecek olan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı - kırmızılıların sezon başında Romanya'dan transfer ettiği Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan için flaş bir iddia ortaya atıldı. İki futbolcu için de Galatasaray'a teklif geldiği ve sarı - kırmızılıların ayrılığa sıcak baktığı ifade edildi.

Spor 28-04-2022 09:19

Son dakika: Sezon başında geldikleri Galatasaray'dan gidiyorlar!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında derbide konuk olduğu Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan ve oynadığı oyunla kendi taraftarlarının büyük tepkisini çeken Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı - kırmızılıların stoper oyuncusu Victor Nelsson için ortaya atılan iddia, sosyal medyada gündem oldu. İtalyan basını, Nelsson'un Galatasaray'dan ayrılarak Zlatan Ibrahimovic'in oynadığı Serie A'ya gideceğini ifade etti.

Spor 12-04-2022 08:57

Son dakika: Galatasaray lig rekorunu kırıyor! 25 milyon Euro...

Son dakika haberleri... Galatasaray'da önümüzdeki sezonun kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. Ligde gösterilen performansla taraftarlarını üzen sarı-kırmızılılar aynı hatayı gelecek sezon yapmak istemiyor. Bu yüzden transfere çok büyük önem veren Galatasaray, planlamasına şimdiden başladı... Yüksek bonservisli oyuncularını satıp gelir elde etmek isteyen sarı-kırmızılılar düğmeye bastı. Süper Lig rekorunu silip süpürecek cinsten bir transfere hazırlanan Galatasaray yönetimi herkesi şaşırtacak...

Spor 02-04-2022 09:31

Son dakika: Galatasaray'da Fernando Muslera gerçeği! Bir devir kapanıyor...

Galatasaray'da camia içerisinde hareketli günler yaşanırken, bir yandan da milli takımlarına giden futbolcuların gösterdiği performanslar ilgi çekti. Birçok ismin oyunu dikkatle takip edilirken, sarı - kırmızılıların kalecisi Fernando Muslera hakkında flaş bir iddia gündeme geldi. Uruguaylı file bekçisinin milli takım kariyeriyle ilgili kararı belli oldu.

Spor 31-03-2022 10:58

Son dakika: Galatasaray'da iki ayrılık birden geliyor! Sezon başında gelmişlerdi...

Galatasaray'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda beklentilerin çok altında kalan sarı - kırmızılıların sezon başında transfer ettiği Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan, ülkeleri Romanya'da gündem oldular. İki futbolcunun aldığı maaş ve gösterdikleri performans eleştiri konusu oldu. İşte haberin detayları...

Spor 28-03-2022 09:45

Son dakika: Galatasaraylı yıldız, 10 milyon euro'ya Serie A'ya gidiyor!

Son dakika Galatasaray haberi: Bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda beklenen performansın çok uzağında kalan Galatasaray'da sezon başında transfer edilen yıldız futbolcu Alexandru Cicaldau için flaş bir gelişme yaşandı. İtalya Ligi Serie A'nın köklü kulübü, Rumen futbolcu için sarı - kırmızılılara teklif yaptı ve anlaşma sağlandı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Spor 23-03-2022 09:36

Galatasaray'da Cicaldau'dan ilginç açıklama: Anlamıyorum, ne oluyor?

Galatasaraylı Alexandur Cicaldau, Giresunspor'a kaybedilen 1-0'lık maçın ardından açıklamalarda bulundu. Taraftarın yoğun tepkisine maruz kalan Sarı-Kırmızılı oyuncular maçın son düdüğüyle birlikte içeri gitmişti. Maç sonu röportaj veren Cicaldau ilginç açıklamalarda bulundu.

Spor 08-01-2022 23:14

Son dakika: Galatasaray'da Cicaldau cezalı duruma düştü! Antalyaspor maçında...

Galatasaray'ın Rumen futbolcusu Alexandru Cicaldau, gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

Spor 21-12-2021 20:19

Lazio maçı öncesi deprem! Cicaldau'nun koronavirüs testi yine pozitif çıktı

Avrupa Ligi E Grubu'nda Lazio karşısında liderlik maçına çıkacak Galatasaray'a Cicaldau'dan kötü haber geldi. Sarı-kırmızılılarda bugün yapılan koronavirüs testinde Rumen futbolcu bir kez daha pozitif çıktı.

Spor 07-12-2021 23:56

Galatasaray'da Cicaldau ve Kerem sakatlandı

Galatasaray'ın Fransız ekibi Marsilya ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında Alaxandru Cicaldau ve Kerem Aktürkoğlu şanssızlık yaşadı.

Spor 25-11-2021 23:59

Romanya kazandı ama Dünya Kupası için yetmedi!

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri J Grubu son maçında Romanya, Liechtenstein'ı 2-0 mağlup etti ancak Dünya Kupası'na kalamadı.

Spor 14-11-2021 23:13

Andrei Ivan, Instagram hesabından Galatasaray'ı takibe aldı!

Geçtiğimiz günlerde adı Galatasaray ile anılan ve Cicaldau'nun eski takım arkadaşı olan Andrei Ivan, sürpriz bir hamle yaptı. Sosyal medyadan Galatasaray'ı takip eden Andrei Ivan, taraftarları heyecanlandırdı.

Spor 02-11-2021 08:09

Cicaldau, Fatih Terim'i kızdırdı

Galatasaray’da Fatih Terim'in , Beşiktaş maçında kaçan penaltı sonrası Muhammed kadar Alexandru Cicaldau’ya da kızdığı öğrenildi.

Spor 27-10-2021 14:14

Cicaldau: Maçın hakkı beraberlikti

Galatasaray'da Cicaldau, Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 25-10-2021 23:08

Rumenler Süper Lig'de son haftaya damga vurdu

Süper Lig'de 8. hafta nefes kesti. Takımlar milli araya girerek 9. hafta öncesi dinlenme fırsatı buldu. Son haftanın öne çıkan olayı ise Rumen futbolcuların oynadıkları maçlarda oldukça etkili performans ortaya koyması oldu.

Spor 05-10-2021 09:40

Galatasaray'da Cicaldau için transfer teklifi!

Galatasaray'ın sezon başında Romen Ligi takımlarından U.Craiova’dan transfer ettiği Alexandru Cicaldau ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. 24 yaşındaki oyuncunun menajeri İoan Becali, Galatasaray Yönetimi’ne flaş bir teklifte bulundu.

Spor 19-09-2021 16:38

Galatasaraylı Alexandru Cicaldau'nun sevgilisi güzelliğiyle mest ediyor!

Galatasaray'a transfer olarak taraftarı heyecanlandıran Alexandru Cicaldau'nun kız arkadaşı Bianca Maria da en az futbolcu sevgilisi kadar ilgi görüyor. Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Maria, erkek arkadaşı Cicaldau ile aşk dolu pozlarını paylaşmayı ihmal etmiyor.

Spor 14-09-2021 15:21

Fatih Terim'den Arda Turan'a şok!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yarın akşam oynanacak Giresunspor maçında iki yeni transfer Victor Nelsson ve Cicaldau’ya şans vermeyi planlıyor. Arda Turan konusunda verdiği karar ise herkesi şaşırttı.

Spor 15-08-2021 16:28

Galatasaray'da Cicaldau şoku!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda PSV Eindhoven'a elendi ve UEFA Avrupa Ligi 3. eleme aşamasına kaldı. Galatasaray bu aşamada St. Johnstone ile eşleşirken bir şok yaşadı. Yeni transfer Cicaldau, Craiova takımıyla Konferans Ligi maçında oynadığı için listede yer alamayacak.

Spor 29-07-2021 11:15

Sumudica: G.Saray transfer için beni aradı

Rumen teknik adam Sumudica, Alexandru Cicaldau transferi ile ilgili Galatasaray cephesinden kendisinden bilgi istendiğini açıkladı.

Spor 28-07-2021 07:40

Hagi'den ''2 milyon euro'' komisyon yanıtı:Bunlar yalan!

Gheorghe Hagi, Alexandru Cicaldau'nun satışı nedeniyle Craiova'dan '2 milyon euro alacağı' iddiaları hakkında acıklama yaptı.

Spor 27-07-2021 10:09

Galatasaray'da yeni transfer Cicaldau takımla çalıştı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2'nci Ön Eleme Turu 2'nci maçında PSV ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Sarı-kırmızılı ekipte yeni transfer Alexandru Cicaldau, ilk idmanına çıktı.

Spor 25-07-2021 18:06

Alexandru Cicaldau transferi sonrası takımdan kovuldu!

Galatasaray Kulübü, Romanya Ligi ekiplerinden Craiova ile Alexandru Cicaldau transferi için anlaşma sağlandığını açıkladı. Sarı-kırmızılı ekip 24 yaşındaki orta saha için Rumen ekibine 6 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödeneceğini belirtti. Galatasaray'ın Cicaldau transferinin ardından Rumen ekibi Craiova'da flaş gelişmeler yaşandı. Takımın teknik direktörü bu transferin hemen ardından kovuldu. İşte detaylar...

Spor 25-07-2021 17:05