Alexis Beka Beka Haberleri

Haydarpaşa’da karaya oturan gemiyi kurtarma çalışmaları başladı

Ukrayna’dan Mısır’a seyir halindeyken Haydarpaşa açıklarında makine arızası nedeniyle karaya oturan ‘ALEXIS’ isimli yük gemisini kurtarma çalışmaları başladı.

Yurthaber 2024-05-07 12:24:08

SON DAKİKA | Haydarpaşa açıklarında yük gemisi karaya oturdu, boğaz trafiği askıya alındı

Son dakika haberi: İstanbul Haydarpaşa Mendireği önlerinde makine arızası yapan ALEXIS isimli 229 metre boyundaki yük gemisinin karaya oturması nedeniyle İstanbul Boğazı'nın gemi trafiği çift yönlü askıya alındı. Geminin kurtarılması için kurtarma ekiplerinin yönlendirildiği bildirildi.

Haber 2024-05-07 06:58:32

Galatasaray, Alexis Sanchez transferini bu kez bitiriyor! Menajerine haber yollandı...

Galatasaray şimdiden önümüzdeki sezonun kadro planlamasına başladı. Icardi'yi yedekleyecek bir forvet arayan sarı-kırmızılılar gözünü eski aşkı Alexis Sanchez'e dikti. Sözleşmesi sona erecek yıldız oyuncu için girişimlere başlayan Galatasaray yönetimi, İtalya'dan gelecek haberi beklemeye koyuldu.

Spor 2024-04-30 08:14:26

Ali Koç, Galatasaray'a sert sözler sözlemişti! G.Saray Kulübünden yanıt geldi

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında olan Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabet kızışıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair basın toplantısı düzenledi. Koç, "Galatasaray'ın Türk futbolunda nasıl bir beka sorunu olduğunu kanıtlarla anlatacağım" dedi. Ali Koç'un bu ifadeleri sonrası Galatasaray Kulübü'nden açıklama geldi. Sosyal medyada yapılan açıklamada, "Gözünü kırpmadan yalan söyleyen bu kişinin tüm yalanlarını kamuoyuna anlatmak birinci vazifemizdir" ifadelerine yer verildi.

Spor 2024-03-13 21:23:12

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Galatasaray'a çok sert sözler! Galatasaray Türk futbolunun beka sorunudur

Süper Lig'de şampiyonluk rekabeti iyiden iyiye kızışırken, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki yarış sürüyor. İki ezeli rakip saha içerisindeki rekabetin yanı sıra saha dışında da kıyasıya bir mücadele sürdürürken geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin 4-1 kazandığı Pendikspor maçı sonrası Galatasaray cephesinden birbiri ardına sert açıklamalar gelmişti. Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç da son yaşananlar ve gündeme dair düzenlediği basın toplantısında sert açıklamalarda bulundu.

Spor 13-03-24 16:12

Yeniden Refah Partili Doğan Aydal'dan çok konuşulacak AK Parti ve Murat Kurum açıklamaları: Biz bir sebeple anlaşamayabiliriz, öyle de gözüküyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Doğan Aydal canlı yayında AK Parti'nin adayı Murat Kurum ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için çok konuşulacak açıklamalar yaptı. İmamoğlu'nun hizmetler yaptığını ve Kanal İstanbul'a da karşı olduğunu belirten Aydal, "Beka sorunumuzdur bizim. Bu bile Murat Kurum beyefendinin olmaması için yeterlidir. AK Parti'yi kazandırmak için var olan bir parti değiliz. Biz bir sebeple anlaşamayabiliriz, öyle de gözüküyor. Bizimle İstanbul adayını paylaşmadılar" dedi.

Haber 11-01-24 23:32

Alexis Beka Beka kimdir, kaç yaşında? Beşiktaş istemişti! Nice futbolcusu Alexis Beka Beka intihara teşebbüs etti!

Nice oyuncusu Alexis Beka Beka intihara teşebbüs ettiği yönünde haberler sonrası gündem oldu. Ünlü futbolcuya ilişkin sın durum merak konusu oldu. Peki, Nice oyuncusu Alexis Beka Beka neden intihara teşebbüs etti? Alexis Beka Beka kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Spor 29-09-23 15:30

Nice futbolcusu Beka Beka intihara teşebbüs etti! İkna edilen yıldız oyuncu hastaneye kaldırıldı

Fransa'da polisin viyadükte intihar edeceğini söyleyen Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından OGC Nice'te forma giyen Alexis Beka Beka'yı ikna etti. Yaklaşık iki saatlik kurtarma çalışmasının ardından ikna olan Beka Beka, kontroller için hastaneye kaldırıldı.

Spor 29-09-23 13:54

Sosyal medya fenomeni Alexis Mucci’nin sokak tarzı tepkilere neden oldu! Bir gören bir daha baktı

Sosyal medya fenomeni Alexis Mucci, Roma'nın kalabalık bir turistik noktası olan Castel Sant'Angelo'da kıyafet tarzıyla gündem yaratmayı başardı. Fenomen isim yeşil rengi iç çamaşırını anımsatan bluzuyla dantelli eteğini kombinledi. Fenomen ismi gören bir daha baktı.

Trend 08-09-23 15:31

Sosyal medya fenomeni Alexis Mucci kıyafeti uygunsuz bulunca eleştiri oklarının hedefi oldu! “Çocuklar var” yorumu yağdı

35 yaşındaki sosyal medya fenomeni Alexis Mucci, bir suşi restoranında yemek yediği sırada çekilen bir gönderisini sosyal medyadan paylaşınca eleştiri oklarının hedefi oldu. Fenomen ismin iç çamaşırıyla yemek yediği anlara, “Çocukların olduğu bir yerde böyle bir kombine gerek yok” yorumu yapıldı.

Trend 06-09-23 10:11

İstanbul için verdiği sayı korkuttu! Bakan Özhaseki Çok riskli diyerek açıkladı: O binalar ilk etapta yıkılacak

Uzmanlardan her geçen gün beklenen İstanbul depremi için yeni uyarılar gelirken mega kentte depreme karşı alınan önlemler de artırılıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'un kentsel dönüşümüne değinerek "Bu hazırlığı bizim yapmamız lazım, son haline getirebilirsem davet edeceğim arkadaşlarımızı" dedi. Olası İstanbul depreminin beka ve milli güvenlik meselesi olduğunu vurgulayan Özhaseki'nin İstanbul'daki riskli binalarla ilgili verdiği rakam korkuttu.

Haber 22-08-23 14:07

Galatasaray'da Arda Turan'ın 'en büyük hayali' gerçek oluyor! Şilili futbolcu açıkladı...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Olimpija Ljubljana'yı eleyerek play-off turuna yükselen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı - kırmızılıların geçtiğimiz sezondan beri transfer gündeminde yer alan Alexis Sanchez ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Şilili eski futbolcu Mauricio Pinilla, vatandaşı Alexis Sanchez'in Galatasaray'a transfer olabileceğini dile getirdi. İşte detaylar...

Spor 19-08-23 20:44

Süper Lig devinden çifte bomba! Beşiktaş yönetimi Coutinho ve Alexis Sanchez transferlerini aynı anda açıklayacak

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş gözünü Philippe Coutinho ve Alexis Sanchez'e çevirdi. İki oyuncuyla da anlaşma aşamasına gelen siyah-beyazlıların kısa süre içinde resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

Spor 26-07-23 09:39

Galatasaray bombayı patlatıyor! Alexis Sanchez haber gönderdi

Galatasaray'ın bir süredir peşinde olduğu Alexis Sanchez transferinde yeni gelişmeler yaşandı. Marsilya ile sözleşmesi sona eren yıldız oyuncu ile görüşen sarı-kırmızılı yetkililer prensip anlaşmasına vardı.

Spor 19-07-23 11:10

Alexis Sanchez, Galatasaray'ın teklifine cevap verdi!

Galatasaray Transfer Haberleri: Galatasaray'ın bir süredir peşinde olduğu Alexis Sanchez transferi olumsuz sonuçlandı. Yıldız oyuncu, sarı-kırmızılıların yaptığı transfer teklifi reddetti.

Spor 16-07-23 16:53

Galatasaray'dan iki bomba birden! Marsilya izin verirse peş peşe açıklayacaklar

Yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'da iki bomba birden patlayabilir. Marsilya'dan Cengiz Ünder ve Alexis Sanchez'i gündemine alan sarı-kırmızılılar oyuncuların menajeriyle iletişime geçti.

Spor 29-06-23 10:42

Prof. Dr. Naci Görür bu sözlerle uyardı! Türkiye'nin ekonomik olarak diz üstü çökmesi kaçınılmaz olur

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Bölgesi'nde meydana gelecek bir depremin ülke ekonomisine en büyük darbeyi vuracağını belirterek, "Türkiye'nin gayrisafi milli hasılasının yüzde 60'ına denk bir üretimi olan bölge. Yani Marmara Bölgesi'nin ekonomisi durduğu an, çarkları durduğu an, emin olun bütün Türkiye'nin ekonomik olarak diz üstü çökmesi kaçınılmazdır. Onun için deprem gerçek beka sorunudur." ifadelerini kullandı.

Haber 19-06-23 18:14

Naci Görür ‘Bu bir komplo teorisi değil’ diyerek anlattı: ‘Cumhurbaşkanımızın çok veciz bir sözü var’

Depremlere yönelik uyarıları ve değerlendirmeleriyle sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Naci Görür, tüm Türkiye'de uzun süredir her konuşulduğunda tedirginlik yaratan olası Marmara depremiyle ilgili çarpıcı mesajlar verdi. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ekonomik krizleri tetikleyeceğini öne süren Görür, "Bu işin şakası yok, gerçek beka meselesi bu" sözleriyle İstanbul depremiyle ilgili uyarıda bulundu. Görür ayrıca "Hiç unutmuyorum" dediği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir sözünü hatırlattı.

Haber 02-05-23 14:38

Son dakika: Sezon başında olmamıştı, bu kez imzaya çok yakın! Galatasaray'a büyük müjde! Alexis Sanchez için resmi açıklama geldi...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş deplasmanına çıkacak olan Galatasaray, rakibini devirerek şampiyonluk yolunda elde ettiği avantajı korumayı hedefliyor. Gelecek sezon için transfer çalışmalarına da başlayan sarı - kırmızılılar için sıcak bir gelişme yaşandı. Sezon başında görüşülen ancak anlaşma sağlanamamasının ardından transferinden vazgeçilen Alexis Sanchez için flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 29-04-23 11:37

Arda Turan'ın en büyük hayaliydi! Galatasaray taraftarı gün sayıyor: Alexis Sanchez...

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş deplasmanına çıkacak olan Galatasaray, alacağı derbi galibiyetiyle şampiyonluk yarışında kritik bir eşiği aşmak istiyor. Zirve çekişmesinin yanı sıra gelecek sezon çalışmalarına da start veren sarı - kırmızılılar, sezon başında kadrosuna katmak istediği ve Arda Turan'ın 'En büyük hayalimdi' ifadelerini kulalndığı Alexis Sanchez için yeniden harekete geçti.

Spor 26-04-23 11:09

Onu yakalamak çok zor! Yengeç gibi hareket ediyor: Türk zırhlısı AKREP II seri üretime hazırlanıyor

Türk savunma sanayisi bünyesinde geliştirilen AKREP II 4x4 yeni nesil zırhlı araç, seri üretime hazırlanıyor. Düşük silueti, yüksek hareket ve beka kabiliyeti ile modern orduların güncel ve gelecek ihtiyaçlarına cevap verebilmek için geliştirilen AKREP II ailesi, 90 milimetreye kadar silah taşımaya uygun modüler yapısıyla dikkati çekiyor. Savunma sanayinin yeni gözbebeği tüm performans ve dayanıklılık testlerinden ise tam not almayı başardı.

Finans 24-04-23 15:28

Transparan giyen Alexis Ren içine sütyen giymedi! Göğüs dekoltesiyle büyüledi

Instagram'da 17 milyonu aşkın takipçisi bulunan dünyaca ünlü model Alexis Ren, cesur ve iddialı tarzı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Seksi model bu defa transparan siyah bir elbise giydi. İçine sütyen giymeyi tercih etmeyen Ren göğüs dekoltesiyle adeta büyüledi.

Magazin 12-04-23 09:21

‘Bu nasıl meslek’ dedirtti! Binlerce cinsel organı değerlendirdikten sonra mükemmel penis uzunluğunu açıkladı

Sosyal medya fenomeni Alexis Texas, OnlyFans üzerinden abonelerinin kendisine gönderdiği cinsel organ fotoğraflarını değerlendirerek bir servet kazanmayı başardı. Instagram hesabında 3.8 milyon takipçisi bulunan fenomen isim binlerce değerlendirmenin sonrasında mükemmel penis uzunluğunu açıkladı.

Trend 01-04-23 14:07

Seksi model Alexis Ren yine çok cesur! Deri kovboy kostümünün içine hiçbir şey giymedi

Ünlü model Alexis Ren sosyal medya üzerindeki cesur ve iddialı paylaşımları ile sık sık adından söz ettiriyor. Seksi model bu defa yine çok cesur pozlar verdi. Alexis Ren deri ceketinin içine hiçbir şey giymemeyi tercih etti.

Magazin 31-03-23 09:25

Tamamen transparan giyen Alexis Ren dekoltesinin her detayını yayınladı

ABD'li model Alexis Ren cesur ve iddialı paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Tamamen tranparan bir elbise giyen ünlü modelin dekolteli pozlarına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Magazin 28-03-23 10:07

Galatasaray'ın Alexis Sanchez transferini Mesut Özil mi engelledi?

Sezon başında Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan fakat gerçekleşmeyen Alexis Sanchez transferi için olay bir iddia ortaya atıldı. Arsenal'dan Mesut Özil ile takım arkadaşı olan Şilili oyuncu, Galatasaray'ın kendisine teklif yapmasının ardından Mesut Özil'i aradığı ifade edildi.

Spor 25-03-23 09:34

İtirafı sosyal medyayı salladı! “Yetişkin film yıldızı olduğum için erkekler benimle sevgili olmuyor”

Bir podcast ve OnlyFans yıldızı Alexis FawX ‘in programına konuk olan yetişkin film yıldızı Daddy Deelz, erkeklerin kendisini bir cinsel obje olarak gördüğünü ve ciddi bir ilişki yaşamak istemediklerini itiraf etti. Aşk hayatında bir türlü istediği gibi bir ilişkiye ulaşamadığını ifade eden Deelz’in “Yetişkin film yıldızı olduğum için erkekler benimle sevgili olmuyor” sözleri sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 22-03-23 13:21

Son dakika: Galatasaray'dan taraftarları havalimanına akın ettirecek transfer! Erden Timur'un sezon başında 'Birkaç yemek daha yememiz lazım' dediği Alexis Sanchez, sonunda 'Parçalı' formayı giyiyor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray, milli araya Konyaspor yenilgisiyle girmişti. 14 maçlık galibiyet serisinin sonuna gelen sarı - kırmızılılarda yeniden toparlanma çabaları devam ederken, yönetim transfer çalışmalarına hız verdi. Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un sezon başında görüştüğü Alexis Sanchez için flaş bir gelişme yaşandı.

Spor 21-03-23 22:30

Seksi model Alexis Ren yine sınır tanımadı! Yarı çıplak pozlarına beğeni yağdı

Dünyaca ünlü model Alexis Ren, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık magazin gündeme geliyor. Seksi model Ren, bu defa yine sınır tanımadı. Yarı çıplak pozlarıyla olay oldu.

Magazin 08-03-23 09:14

Galatasaray Alexis Sanchez transferinde pes etmiyor! Teklif edilen rakam ortaya çıktı

Galatasaray'ın sezon başında çok istediği fakat Marsilya'ya imza atan Alexis Sanchez ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Yaz transfer döneminde sarı-kırmızılıların çok istediği oyuncuların başında gelen Alexis, tercihini Fransa'da yana kullanıp Cengiz Ünder'in takımı olan Marsilya'ya imza atmıştı.

Spor 20-02-23 08:30

Alexis Ren masajdan çırılçıplak pozunu paylaştı! Kalçasını bakın nasıl örttü

26 yaşındaki ABD'li sosyal medya fenomeni Alexis Ren, masaj salonundan çıplak pozunu paylaştı. Sadece kalçasını örten Alexis Ren, paylaşımına 'Kusursuz hisler' notunu düştü. Güzel modelin cesur karesine beğeni yağdı

Magazin 03-02-23 11:02

Seksi model Alexis Ren'den transparan poz! Göğüs ucunu gizlemedi

Geçtiğimiz günlerde çıplak havuz partisiyle magazin alemini meşgul eden güzel manken Alexis Ren, bu defa transparan stiliyle gecelerde boy gösterdi. İç çamaşırlarını sergileyen Ren, iddialı pozlar vermeyi ihmal etmedi.

Magazin 24-01-23 16:14

Alexis Ren göğüs dekolteli pozuyla takipçilerine içini döktü

Kusursuz fiziği ve cesur paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü model Alexis Ren, derin göğüs dekolteli pozuyla sevenlerine içini döktü. Beyaz straplez bir bluz giyen güzel model, frikik verme kaygısı taşımadı.

Magazin 18-01-23 10:40

Son dakika: Fenerbahçe'den yılın bombası! Erden Timur'un 'Birkaç yemek daha yememiz gerekiyor' dediği oyuncu Kadıköy yolunda! Samet Akaydın'dan sonra o da 'Çubuklu'yu giyecek...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında konuk ettiği Galatasaray'a 3-0 mağlup olarak şampiyonluk yarışında yara alan Fenerbahçe'de taraftarlar takıma takviye yapılması gerektiğini sosyal medyada savunmuştu. Adana Demirspor'dan Samet Akaydın'ın transferini açıklayan sarı - lacivertliler, gündemine dünyaca ünlü yıldızı aldı. Fenerbahçe, Marsilya'da forma giyen Alexis Sanchez için harekete geçti. Şilili futbolcuyla bir dönem Galatasaray da ilgilenmişti...

Spor 11-01-23 08:29

Sevgilisinin penisini ifşa eden Alexis Ren havuzda çıplak poz verdi

Eski sevgilisinin penisi hakkında yaptığı itirafla akıllara durgunluk veren dünyaca ünlü model Alexis Ren, havuzdan çıplak pozlarını paylaştı. Ren, ailesi ve arkadaşlarıyla samimi pozlar verdi.

Magazin 06-01-23 09:28

Son dakika: Sezon başında gelen Joao Pedro gidiyor, yerine dünyaca ünlü yıldız geliyor! Alexis Sanchez, ocak ayında 'Çubuklu'yu giyecek iddiası...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de topladığı 29 puanla Dünya Kupası'na lider olarak giren Fenerbahçe'de transfer için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı - lacivertlilerin sezon başında Galatasaray ile yarışa girerek santrfor oyuncusu Joao Pedro'yu kadrosuna katmıştı. Fenerbahçe'de beklentileri henüz karşılayamayan Brezilya asıllı İtalyan futbolcu ile yolların ayrılacağı ve Marsilya'da forma giyen dünyaca ünlü yıldız futbolcu Alexis Sanchez'e imza attırılacağı iddia edildi. İşte detaylar

Spor 26-11-22 10:54

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Valerien Ismael'in kardeşinden derbi yanıtı!

Süper Lig'in 13. haftasında oynanan ve Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmanın yankıları sürerken, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Valerien Ismael'in kardeşi Alexis Ismael'den 5-2'lik Ümraniyespor maçının ardından gelen mesaja yanıt derbi mağlubiyetinin ardından geldi. İşte detaylar...

Spor 06-11-22 10:20

Alexis Ren Cadılar Bayramı'nda frikik vermemek için şekilden şekle girdi!

ABD'li model Alexis Ren de tüm dünyayı saran Cadılar Bayramı coşkusuna dahil oldu. Marilyn Monroe kostümü giyen güzel manken, frikik vermemek için çabaladı.

Magazin 01-11-22 16:33

'Sevgilimin penisi küçük' demişti! Alexis Ren deri sütyeniyle takipçilerini resmen büyüledi

Eski sevgilisi Jay Alvarrez'in cinsel organıyla dalga geçerek magazin gündemine bomba gibi düşen dünyaca ünlü model Alexis Ren, Instagram hesabından paylaştığı deri pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 27-10-22 13:58

Son dakika: Arda Turan'ın hayalindeki yıldızı Fenerbahçe bitiriyor! Alexis Sanchez için dev çalım geliyor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde gösterdiği performansla taraftarlarının beğenisini toplayan Fenerbahçe'de transfer harekatı da kaldığı yerden devam ediyor. Sarı - lacivertli futbolseverlere şampiyonluk hediye etmek isteyen yönetim, ipleri sıkı tutarak kadroya takviye yapmaya devam edecek. Futbolu Galatasaray'da bırakan ve Alexis Sanchez'i sarı - kırmızılılara getirmeyi hedefleyen Arda Turan'ın hayalini Fenerbahçe gerçekleştirebilir...

Spor 10-10-22 10:33

Okul eteğinin altından bebeğinin başını görene kadar hamile olduğunu bilmiyordu! Hikayesi sosyal medyayı salladı

TikTok'ta hamileliğini doğum yapana kadar fark etmediğini dile getiren Alexis Queen isimli bir kadının paylaşımı popüler olmayı başardı. Henüz 15 yaşındayken okula gitmek için sabah hazırlandığı sırada üniformasının eteğinin altından bebeğinin başını gördüğünü dile getiren kadın büyük bir şaşkınlık yaşadı. Sosyal medya kullanıcılarının yoğun ilgi gösterdiği paylaşımda yorumlar peşi sıra geldi.

Trend 23-09-22 11:31

Sadece 15 yaşındaydı! Hamile olduğunu tuvaletini yaparken öğrendi

Dünyada birçok kadın hamilelik sürecinde hamile olduğunu fark etmeyebiliyor. Bu kadınlar genellikle son aylarda yaşanan ani kilo artışları nedeniyle hamile olduğunu anlasa da bazıları hamileliğini doğum başlayınca öğreniyor. 15 yaşında hamile kalan Alexis'de bu kadınlar arasında bulunuyor. Alexis yaşadıklarını TikTok hesabında anlattı.

Haber 13-09-22 10:39

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Önce Türkiye Buluşmasında konuştu:

"Şimdi kavganın değil birlik olmanın, beraber olmanın, kucaklaşmanın zamanı. Evet, Türkiye'nin bir beka sorunu var ama sorunu aşacak olan biziz" - "Doğusu, batısı, güneyi, kuzeyi ne olursa olsun. Bu ülkeyi seven, vatanını ve bayrağını seven herkesin birleşmesi lazım. Birlik olmak ve kucaklaşmak zorundayız"

Yurthaber 11-09-22 21:30

AK Parti'li Yıldırım, Erzincan'da hayırsever iş insanı tarafından yaptırılan okulu açtı:

"Dünyada 50'den fazla ülkenin nüfusundan fazla sadece üniversite öğrencimiz var. İşte biz böyle bir ülkeyiz. İşte insan kaynağımızın, insan zenginliğimizin en büyük zenginlik olduğunu bilen bir ülkeyiz, bir iktidarız" - "Cumhurbaşkanı'mız, liderimiz 'Eğitim bütçesi savunma bütçesinden daha yüksek olacak.' dedi ve 2002'den beri de eğitim bütçesi en büyük bütçe oldu. Çünkü bu insana yapılan yatırım. Onların en iyi şekilde yetişmesi, hayata hazırlanması bizim beka meselemizdir"

Yurthaber 27-08-22 17:18

Prof. Dr. Naci Görür seçimleri hatırlatıp uyardı: ‘Asıl beka meselesi bu’

Seçim yaklaşırken Türkiye’nin önündeki en büyük tehlike çok konuşulmuyor. Deprem tehlikesinin yaklaşarak devam ettiği konusunda çok önemli bir uyarı geldi. Yıkıma yol açabilecek bir İstanbul depreminin kapıda olduğunu hatırlatan yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, siyasetin en hayati konudaki duyarsızlığını eleştirdi. ‘Depreme hazırlık konusunda hâlâ kararlı adım yok. Asıl beka meselesi bu ve acil önlem gerekli’ dedi.

Haber 13-08-22 07:46

Son dakika: Transferde ortalık karıştı! Marcao, Nelsson transferinde devreye girdi iddiası sonrası Galatasaray'da olay...

Son dakika haberleri: Süper Lig'e Antalyaspor deplasmanında aldığı 1-0'lık galibiyetle başlayan Galatasaray'da transferde de büyük hareketlilik vardı. Kadrosuna son olarak Lucas Torreira ve Dries Mertens'i katan sarı - kırmızılılarda gözler Alexis Sanchez transferine çevrilmişti. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Victor Nelsson'un da Sevilla'ya gitmek istediği ortaya çıkmıştı. Marcao'nun oyuncuyu gelmesi için aradığı haberlerinin gündeme gelmesinin ardından Brezilyalı stoper bir paylaşım yaptı.

Spor 10-08-22 16:40

Galatasaray'ın ilgilendiği Alexis Sanchez transferi açıklandı

Marsilya, Galatasaray'ın ilgilendiği Alexis Sanchez ile prensip anlaşmasına varıldığını duyurdu.

Spor 09-08-22 23:41

Son dakika: Erden Timur, canlı yayında dünyaca ünlü yıldızı açıkladı! Galatasaray taraftarı Alexis Sanchez'i bekliyor...

Son dakika haberleri: Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, transfere dair önemli açıklamalarda bulundu. Kadrosuna son olarak Lucas Torreira ve Dries Mertens'i katan sarı - kırmızılılarda rota Alexis Sanchez'e çevrilmişti. Erden Timur, dünyaca ünlü yıldız futbolcuyla ilgili konuşurken, Arda Turan ve Hakan Çalhanoğlu'nun transferde aktif rol oynadığını ifade etti. Galatasaray taraftarının merak ettiği tüm açıklamalar haberimizde...

Spor 09-08-22 10:57

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Mehmet Ali Çelebi, KPSS'de yeni takvim, milli sporcu Kaan Şamgül'den acı haber...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'den iddialara yanıt, iptal edilen KPSS'nin yeni tarihleri, milli kayak sporcusu Kaan Şamgül'ün ölümü, oyuncu Perihan Savaş'tan mülteci tepkisi, Alexis Sanchez'den Galatasaray taraftarını üzen hamle...

Haber 08-08-22 17:25