Anıl Altan Haberleri

Evliliklerinde kriz yaşadıkları iddia edilen Pelin Akil Anıl Altan çiftinden fotoğraflı yanıt!

2016 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Pelin Akil ve Anıl Altan, 2019'da ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşadılar. Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddiasıyla magazin gündemine düşen çiftten çıkan haberlere fotoğraflı yanıt geldi.

Magazin 23-12-2023 09:33

Pelin Akil'in eşi Anıl Altan kızlarıyla ilgili gelen yoruma çok sinirlendi! Verdiği cevapla gündem oldu

2016 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Pelin Akil ve Anıl Altan, 2019'da ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşadılar. Eşi ve çocuklarıyla birlikte geçirdiği keyifli anlarını sık sık sosyal medya hesabından paylaşan çift son olarak kızlarıyla ilgili gelen 'İhmal' yorumuna çok sinirlendi. Anıl Altan'ın verdiği yanıt herkesi şaşırttı.

Magazin 06-09-2023 14:08

Günlerdir Hatay’da olan Anıl Altan: Su ve yemek gitmeyen yerler var hâlâ…

Anıl Altan depremin ilk günü Hatay’a koşan ünlü isimler arasındaydı. 2 arazi aracıyla, 5 arkadaş seferber olan ünlü oyuncu köy köy dolaşıp yardım dağıttı. Anıl Altan izlenimlerini anlatarak "Su ve yemek gitmeyen yerler var hâlâ…" dedi.

Magazin 12-02-2023 09:31

Ben Bu Cihan'a Sığmazam'ın Firuze'si Pelin Akil'in eski aşkını görenler hayrete düştü! Meğer Kuruluş Osman'ın yıldızıymış

Pelin Akil, Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizide 'Firuze' karakterini canlandırıyor. Güzel oyuncunun, 2016 yılında hayatını birleştirdiği Anıl Altan ile evliliğinden Alin ve Lina adında ikizleri bulunuyor. Pelin Akil'in bir dönem aşk yaşadığı ve Kuruluş Osman, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol almış olan oyuncuyu görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Magazin 29-11-2022 23:11

Anıl Altan

Anıl Altan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Anıl Altan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.