Black Friday Ne Zaman Haberleri

Black Friday 2023 ne zaman, hangi gün? Black Friday (Kara Cuma) bu yıl ne zaman başlayacak ve bitecek?

Black Friday 2023 yılında da merak ediliyor. Black Friday bir diğer adıyla Kara Cuma indirimleri, her yıl kasım ayında gerçekleşiyor. Dünyanın her yerinde bilinen Black Friday (Kara Cuma), indirim günü olarak gerçekleşiyor. Kasım ayının gelmesinin ardından Black Friday 2023 günü sorgulanmaya başladı. Peki, Black Friday 2023 ne zaman, hangi gün? Black Friday (Kara Cuma) bu yıl ne zaman başlayacak ve bitecek?

Haber 10-11-2023 16:36

Black Friday 2023 hangi güne denk geliyor? Kasım ayı Black Friday (Kara Cuma) indirimleri ne zaman başlayacak?

Black Friday (Kara Cuma) gününe az bir zaman kala tarih araştırmaları yoğunluk kazandı. Ülkemiz dışında pek çok ülkede gerçekleşen Black Friday gününde binlerce mağaza ve markanın ürünleri yüksek tutarda indirime giriyorlar. Bu indirim günününden faydalanarak alışveriş yapmak isteyen birçok kişi detaylı bilgilere ulaşmak istiyor. Peki, Black Friday 2023 hangi güne denk geliyor? Kasım ayı Black Friday (Kara Cuma) indirimleri ne zaman başlayacak?

Haber 31-10-2023 23:45

Black Friday 2023 ne zaman başlayacak? Kasım ayı Black Friday (Kara Cuma) indirimleri hangi gün?

Black Friday yani Kara Cuma indirimleri her sene Kasım ayında gerçekleşiyor. Black Friday (Kara Cuma) dünyanın her yerinde bilinen ve yılda belirli bir günde yapılan indirim günü olarak gerçekleşiyor. Aynı zamanda ülkemizde Efsane Cuma olarak da adlandırılıyor. Kasım ayının yaklaşmasıyla beraber Balck Friday 2023 günü merak edildi. Peki, Black Friday 2023 ne zaman başlayacak? Kasım ayı Black Friday (Kara Cuma) indirimleri hangi gün?

Haber 12-10-2023 00:15

Efsane Cuma indirimleri başladı mı? Black Friday indirimleri ne zaman bitiyor?

Black Friday etiketiyle tüm Dünya’da indirim fırtınası başladı. Birçok ürünün şahane indirimle gireceği Efsane Cuma günü için sabırsızlık sona erdi. Bugün başlayan indirimler kapsamında elektronikten giyime, gıdadan temel ihtiyaçlara kadar birçok üründe fiyat düşüşü yaşandı. Peki, Efsane Cuma indirimleri başladı mı? Black Friday indirimleri ne zaman bitiyor? İşte tüm merak edilenler..

Trend 25-11-2022 13:36

Black Friday Ne Zaman

Black Friday Ne Zaman Hakkındaki Haberler Mynet'te. Black Friday Ne Zaman Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Black Friday ne zaman? 2022 Kara Cuma indirimleri ne zaman başlayacak? Balck Friday (Kara Cuma) 2022!

Black Friday yani Kara Cuma indirimleri her sene Kasım ayında gerçekleşiyor. Black Friday (Kara Cuma) dünyanın her yerinde bilinen ve yılda belirli bir günde yapılan indirim günü olarak gerçekleşiyor. Aynı zamanda ülkemizde Efsane Cuma olarak da adlandırılıyor. Kasım ayının yaklaşmasıyla beraber Balck Friday 2022 günü merak edildi. Peki, Black Friday ne zaman? 2022 Kara Cuma indirimleri ne zaman başlayacak? Balck Friday (Kara Cuma) 2022...

Haber 18-11-2022 22:34

Black Friday yaklaşırken şimdiden sepetinize eklemeniz gereken ürünler

Black Friday indirimlerinde başta teknolojik cihazlar olmak üzere birçok farklı ürün indirime girerek önemli ölçüde fiyat avantajı yaratıyor. Hâliyle Black Friday indirimlerinde kaçırılmaması gereken birçok ürün bulunuyor. Sizler de en kaliteli ve kullanışlı ürünleri uygun fiyattan satın almak istiyorsanız Black Friday indirimi gelmeden önce sepetinize eklemeniz gereken en gerekli ve kullanışlı ürünleri incelemelisiniz!

Haber 14-11-2022 17:57

Black Friday (Kara Cuma) ne zaman? Black Friday (Kara Cuma) indirimleri başladı mı?

Alışveriş tutkunları için heyecan dorukta. Black Friday (Kara veya Efsane Cuma) indirimlerinin başlamasına kısa bir zaman kaldı. Birçok ürünün uygun fiyatıyla müşteriye sunulduğu bu dönemde dünya çapında ticaret hacmi artıyor. Peki Black Friday (Kara Cuma) ne zaman? Black Friday (Kara Cuma) indirimleri başladı mı? İşte merak edilenler...

Trend 11-11-2022 15:17

2022 Black Friday indirimleri ne zaman başlayacak? Black Friday hangi güne denk geliyor? Kara cuma indirim tarihi!

Black Friday (Kara Cuma) ya da ülkemizde kullanılan adıyla efsane Cuma indirimlerinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Bilindiği üzere Black Friday'de dünyanın dört bir yanında alışveriş çılgınlığı yaşanıyor. Konuya ilişkin detayları merak eden vatandaşlar internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki, 2022 Black Friday indirimleri ne zaman başlayacak, hangi güne denk geliyor?

Haber 20-09-2022 14:26