Charlotte Mckinney Haberleri

Deniz kabuğu zannedip çocuklarıyla birlikte çanta çanta topladı! Toplanması yasaklanan deniz tarağı çıktı: 2 milyon TL'lik rekor ceza...

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletindeki Pismo Plajı'nda çocuklarıyla birlikte yürüyüş yapan Charlotte Russ isimli bir kadın deniz kenarında gördükleri deniz taraklarını topladı. Çocuklarının deniz kabuğu zannederek topladıklarını söyleyen anne Russ, varlığından bile haberdar olmadığı düzenlemeleri ihlal ettiği için 88.000 dolardan (yaklaşık 2 milyon 839 bin TL) fazla ceza aldı.

Manşet 2024-05-24 11:52:32

İsveç'te alarm verildi! Ulusal terör tehdit seviyesi 3'ten 4'e yükseltildi

Kur'an-ı Kerim yakma eylemleri ve bunlara yönelik protestolar nedeniyle İsveç'te güvenlik durumunun kötüleştiği belirtildi. Yaşananlar sonrasında İsveç İstihbarat Teşkilatı (SEPO) Başkanı Charlotte von Essen, ülkede ulusal terör tehdidi seviyesinin 3'ten 4'e yükseltildiğini duyurdu.

Haber 2023-08-17 19:13:42

Tatili resmen kabusa döndü! Hava bulutlu olduğu için güneş kremi sürmeyince hastanelik oldu

Yenidoğan hemşiresi Charlotte Oliver, geçen ay ailesiyle birlikte İspanya’da yaptığı tatilde ikinci ve üçüncü derece güneş yanığı geçirdi. Hava bulutlu olduğu için güneş kremi sürmeyi unuttuğunu dile getiren Oliver, “Kendimi hasta hissettim ve doktora başvurmak zorunda kaldım” dedi.

Trend 2023-07-14 15:19:22

Öyle atılmaz böyle atılır! MLS'te akılalmaz gol

Son dakika... Amerika Futbol Ligi MLS'in 33. hafta mücadelesinde Charlotte sahasında Columbus Crew'u konuk etti. 2-2 beraberlikle tamamlanan karşılaşmanın 36. dakikasında oldukça ilginç bir an yaşandı. İki ekipte orta sahadan gol girişimde bulunurken, Columbus Crew futbolcusu Zelarayan attığı golle gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 2022-10-07 17:59:25

Bu mini basketbol potası hiç masum değil! Çocuk oyuncağı zannettiler seks oyuncağı çıktı

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan ve aylık abonelik sistemiyle ilerleyen bir sosyal medya uygulamasında seksi fotoğraflarını satan Charlotte Gray kısa sürede fenomen olmayı başardı. TikTok’tan yaptığı bir paylaşımda Gary elinde bir mini basketbol potası tutarken sosyal medya kullanıcıları bunun bir seks oyuncağı olduğunu fark ettiğinde büyük şaşkınlık yaşadı.

Trend 04-10-22 15:26

Erkek arkadaşına aldığı hediye sosyal medyada olay olmuştu! Şimdi bir seks bebeği uğruna terk edilmekten korkuyor

İngiltere’de yaşayan 23 yaşındaki Charlotte Grey, daha önce erkek arkadaşına kendisine çok benzeyen bir seks bebeği hediye etmesiyle gündeme oturmuş ve adından söz ettirmişti. Ancak genç kadın şimdi, erkek arkadaşının bebek versiyonunu kendisine tercih etmesinden korktuğunu açıkladı.

Trend 05-09-22 15:16

Erkek arkadaşına hediyesi sosyal medyada olay oldu! “Kendime tıpatıp benzeyen bir şişme bebek aldım”

Sosyal medyadan seksi fotoğraf ve videolarını satarak kısa sürede fenomen olmayı başaran Charlotte Gray, sevgilisiyle mutlu ilişkisinin sırrını açıklayarak gündem oldu. Erkek arkadaşına hediye olarak kendisine tıpatıp benzeyen bir şişme bebek satın aldığını dile getiren Gray, diğer kadınlara bu yöntemi kullanmaları için tavsiyede bulundu.

Trend 02-09-22 14:39

Televizyon yıldızı Charlotte Crosby hamilelik pozuyla büyüledi! Tamamen soyunup ayna karşısına geçti

İngiliz reality şov programı Geordie Shore ile kısa sürede ünlenen televizyon yıldızı Charlotte Crosby, yatak odasından paylaştığı çırılçıplak fotoğrafıyla hayranlarını şaşırtmayı başardı. 32 yaşındaki televizyon yıldızı, doğuma kısa bir süre kaldığını söyleyerek hamilelik sürecinde yaşadığı değişimlerden bahsetti.

Trend 28-06-22 10:52

Televizyon yıldızı Charlotte Crosby sezonu açtı! Bikinili hamilelik pozu gündem yarattı

İngiltere'de yayınlanan Big Brother yarışmasının 12. sezonunu birinci bitiren TV yıldızı Charlotte Crosby, değişen vücudunu 7.9 milyon sosyal medya takipçisiyle paylaşmak için bikinili fotoğraflarını yayınladı. 32 yaşındaki televizyon yıldızının çiçekli bikini takımıyla verdiği pozu olay yarattı.

Trend 27-06-22 16:06

Küçücük bebeği perişan ettiler! Aile çaresiz

İngiltere’de belediye konutlarında kalan bir aile, eve yerleşmiş olan böcek ve arılardan ötürü çok zor günler geçiriyor. Evde binlerce arı ve bir o kadar da böceğin olduğunu dile getiren Charlotte Down, küçük bebeğinin böcek ve arı sokmalarından ötürü alerjik reaksiyon geçirdiğini ve hastaneye kaldırıldığını söyledi. Her köşesinden böcek ev arı çıktığını söyleyen kadın, belediye meclisine şikâyette bulundu. Ancak aldığı cevapla yeni bir şok daha yaşadı.

Haber 21-06-22 07:57

İlişkilerini renklendirmek isteyen sosyal medya fenomeni çift ilginç bir yol seçti! “Onu davet edince her şey değişti”

İngiltere’de yaşayan 23 yaşındaki Charlotte Grey ve 28 yaşındaki erkek arkadaşı Callum Black, ilişkilerine renk katmanın yollarını aradıklarını dile getirdi. Sosyal medyadan ürettikleri içerikler sayesinde kısa sürede fenomen olan ikili ilişkilerine bir seks bebeğini dahil ettiklerini itiraf etti.

Trend 14-06-22 14:25

Cinsel ilişki oyuncağını alnına yapıştırdı! Şaka yapmak isterken sonu kötü bitti

Charlotte Ryckeboer isimli bir kadın TikTok’ta yaptığı paylaşımla kısa sürede popüler olmayı başardı. Kendisine hediye edilen cinsel ilişki oyuncağıyla şakalaştığı sırada alnına yapıştıran kadın, oyuncağı çıkarttığında ise ilginç bir manzarayla karşılaştı. Oyuncağının alnın tam ortasında yuvarlak bir iz bıraktığını fark eden kadı günlerce bu şekilde dolaşmak zorunda kaldı.

Trend 27-04-22 14:21

Covid geçirdikten sonra hayatı karardı! Akıllı saatinin koyduğu teşhis doğru çıktı

Geçtiğimiz ay koronavirüs testi pozitif çıkan Avustralyalı eski muhabir Charlotte Mortlock, tedavisinin ardından negatif çıkan testiyle birlikte hayatına kaldığı yerden devam edebileceğini düşünüyordu. Ancak, akıllı saatinin verdiği uyarılar sonucu doktora giden Mortlock, 'Uzun Covid' semptomunu yaşadığını ve muhtemelen ömür boyu bu semptomlarla yaşayacağını öğrendi.

Haber 16-02-22 11:47

Cinsel saldırıdan yargılanan Prens Andrew hakkında olay açıklama! Oyuncak ayıyla uyuyordu

Bir dönem Kraliyet Ailesi'nin koruma timinde yer alan Paul Page'in ardından Buckingham Sarayı personeli Charlotte Briggs de Prens Andrew'un oyuncak ayı takıntısı olduğunu söyledi. Briggs, Andrew'un oyuncaklarıyla uyuduğunu iddia ederek sırlarını ifşa etti.

Magazin 23-01-22 08:25

Dubai’ye çantasında cinsel ilişki oyuncağıyla girmeye çalışan Charlotte Crosby havalimanında gözaltına alındı

Geordie Shore adlı reality şovla adını duyuran televizyon yıldızı Charlotte Crosby, erkek arkadaşıyla birlikte Dubai’ye gitti. Charlotte Crosby, Dubai havalimanında el çantasında plastik cinsel ilişki oyuncağı bulunması üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

Magazin 15-12-21 13:34

Kendisini Gollum’a dönüştürdü! Görüntüsüyle takipçilerini korkuttu

Cadılar Bayramı’na kısa bir süre kaldı. Bu nedenle dünuanın pek çok noktası ve sosyal medya Cadılar Bayramı konseptine büründü. Makyaj sanatçısı Charlotte Roberts kendisini efsane haline gelen Lord Of Rings (Yüzüklerin Efendisi) serisinin sevilen kahramanı Gollum’a benzetmek için makyaj yeteneklerini konuşturdu. Roberts’ın paylaşımının sonrasında takipçileri büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Trend 15-10-21 10:42

“Bu da varmış” dedirtti! Sebze fobisi olan kadının hikayesi şoke etti

Kuzey Yorkshire’de yaşayan 34 yaşındaki Charlotte Whittle isimli kadın çocukluğundan beri sebze yemiyor. Sebzelere karşı garip bir fobisi olduğunu ifade eden Whitlle, reyonda gördüğünde dahi avuç içlerinin terlemeye başladığını söylüyor. Uzun yıllardır tavuk kanadı ve pirinç keki ile yaşadığını ifade eden kadının fobisi herkesi şaşırttı.

Trend 12-10-21 16:54

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın annesi Charlotte Johnson Wahl 79 yaşında hayatını kaybetti

The Daily Telegraph gazetesine bilgi veren aile üyeleri, Charlotte Johnson Wahl'un "ani" şekilde öldüğünü söylüyor.

Haber 14-09-21 04:55

Herkes onu merak ediyor! Taliban sözcüsüne soru soran tek kadın gazeteci olarak tarihe geçti

Dünya gündemi Taliban’ın 9 gün içerisinde önce tüm vilayetleri ardından ise Kabil’e girip Afganistan yönetimini ele geçirmesiyle hareketli zamanlar yaşıyor. Sıcak saatlerin ardından Taliban’ın bu hafta ilk kez düzenlediği resmi basın toplantısında sadece bir kadın gazeteci olması dikkatleri çekti. Charlotte Bellis,Taliban karşısında soru soran ilk kişi olarak tarihi anlara imza attı. Bu hareketin sonrasında dünya onu ve cesaretini konuşmaya başladı.

Haber 18-08-21 14:18

Charlotte Gainsbourg hayatını gözler önüne serdi

Başarılı oyuncu Charlotte Gainsbourg, yönetmenliğe soyundu. Efsane çift Jane Birkin ve Serge Gainsbourg’un kızları Charlotte Gainsbourg’un, annesi Birkin ile karmaşık ilişkisini konu alan belgeseli Charlotte by Jane’in ilk fragmanı yayınlandı.

Magazin 06-07-21 22:22

Charlotte Crosby yatak odasından çırılçıplak paylaştı

İngiliz reality şov programı Geordie Shore’la ünlü olan Charlotte Crosby, yatak odasından paylaştığı çırılçıplak fotoğrafıyla hayal gücüne çok az şey bıraktı.

Magazin 26-06-21 23:56

NBA'de yılın çaylağı LaMelo Ball

Amerikan Basketbol Ligi'nde Charlotte Hornets forması giyen LaMelo Ball, yılın çaylak oyuncusu seçildi.

Spor 17-06-21 11:21

Geordie Shore'dan Charlotte Crosby, karantinanın erkek arkadaşıyla cinsel hayatını mahvettiğini söyledi

İngiliz reality şov programı Geordie Shore’la ünlü olan Charlotte Crosby, karantina sürecinin erkek arkadaşı Liam Beaumont ile olan cinsel hayatını bitirdiğini söyledi.

Magazin 29-04-21 15:35

Estetik özrü! Charlotte Crosby ağlayarak paylaştı

İngiliz TV yıldızı Charlotte Crosby’nin yaptırdığı estetik ameliyatlar bir programda acımasız şekilde eleştirildi. Crosby’nin ve kendisini destekleyen kişilerin isyanı üzerine TV programını yayımlayan kanal özür diledi.

Magazin 26-04-21 17:31

Charlotte McKinney sokak tarzıyla dikkat çekti! Sütyeni küçük geldi

2017'de yeniden çekilen Baywatch ile ekranda boy gösteren Charlotte McKinney, küçük bikinisi ve beyaz takımıyla dikkat çekti.

Magazin 25-04-21 09:23

Gordon Hayward, 1 ay sahalardan uzak kalacak

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekibi Charlotte Hornets'ın all-star oyuncusu Gordon Hayward, sakatlığı nedeniyle en az bir ay sahalardan uzak kalacak.

Spor 04-04-21 15:31

LaMelo Ball ameliyat edildi

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Charlotte Hornets'ın çaylak yeteneği LaMelo Ball, sağ el bileğinden ameliyat edildi.

Spor 24-03-21 16:36

Hiç görmediği torunlarından Prenses Diana'ya mektup!

Kate Middleton ve Prens William'ın üç çocuğu Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis, hiç görmedikleri babaanneleri Prenses Diana'nın Anneler Günü'nü kutladı. Mesajlarda, Prenses Charlotte'ın "Babam seni özlüyor" notu dikkat çekti.

Haber 15-03-21 11:09

Charlotte Gainsbourg silah kuşanıyor

Başarılı oyuncu Charlotte Gainsbourg’un sıradaki projesi belli oldu. Oyuncu, Hugh Bonneville ile birlikte kadın odaklı casus filmi Lives In A Secret’a başrolü paylaşacak.

Magazin 02-03-21 07:39

Charlotte Hornets son saniyede kazandı

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Charlotte Hornets, Terry Rozier'in son saniyede attığı basketle Golden State Warriors'ı 102-100 yendi.

Spor 21-02-21 11:17

Charlotte McKinney iç çamaşırlı pozlarıyla olay!

2015 yılında Super Bowl'da yayınlanan bir hamburger reklamıyla adını duyuran Charlotte McKinney iç çamaşırlı pozlarıyla şov yaptı.

Magazin 08-02-21 12:03

Charlotte Gainsbourg, Mikhaël Hers’in yeni filmi Les passagers de la nuit’e katıldı

Fransız yönetmen Mikhaël Hers yeni filmi Les passagers de la nuit için iddialı bir oyuncu kadrosuyla çalışmaya hazırlanıyor.

Trend 05-02-21 13:50

NBA'de Furkanlı 76ers'tan üst üste 4. galibiyet

Amerikan Basketbol Ligi'nde Philadelphia 76ers, deplasmanda Charlotte Hornets'i 118-111 mağlup etti.

Spor 04-02-21 11:05
NBA

LaMelo Ball NBA'de rekor kırdı

Charlotte Hornets'ın 19 yaşındaki oyun kurucusu LaMelo Ball, Atlanta Hawks karşısındaki 22 sayı, 12 ribaunt, 11 asistlik performansıyla NBA tarihinde "triple-double" yapan en genç oyuncu oldu.

Spor 10-01-21 13:46

Örtülerin altında neler oluyor? The Cabins izleyicileri şokta!

İngiltere'nin çok izlenen reality şovu 'The Cabins'te, Sarah ve Charlotte örtünün altında müstehcen eylemler gerçekleştirdiği anlar seyirciyi şoke etti.

Magazin 09-01-21 10:03

Philadelphia 76ers galibiyet serisini 3 maça çıkardı

NBA'e 6 maçla devam edilirken, Philadelphia 76ers, sahasında Charlotte Hornets'ı 127-112 mağlup ederek 3 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

Spor 03-01-21 12:18
NBA

Charlotte McKinney, Noel tatilinde! Küçük bikinisiyle boy gösterdi

2015 yılında Super Bowl'da yayınlanan bir hamburger reklamıyla adını duyuran Charlotte McKinney plaja indi. Güzel isim seksi görüntüsüyle dikkat çekti.

Magazin 25-12-20 13:55

İddialı rollerin kadını Charlotte Gainsbourg ve Rebel Wilson, The Almond and the Seahorse kadrosunda

Melankoli ve İtiraf gibi cüretkâr filmlerin altından başarıyla kalkan Charlotte Gainsbourg ve Rebel Wilson ikilisi The Almond and the Seahorse adlı filmde birlikte rol alacak.

Trend 21-12-20 10:32

Koronavirüs: İngiliz hemşire 11 hafta sonra oğlunu kucakladı

İngiltere'de kişisel koronavirüs önlemi olarak, 11 haftadır çocuğundan ayrı kalan hemşire, oğlu George ile buluştu. Charlotte Cole isimli hemşire, buluşma sonrası duygularını "sonunda kalbim eskisi gibi atmaya başladı" diyerek açıkladı.

Haber 16-09-20 17:39

Koronavirüs: İngiliz hemşire 11 hafta sonra oğlunu kucakladı

İngiltere'de kişisel koronavirüs önlemi olarak, 11 haftadır çocuğundan ayrı kalan hemşire, oğlu George ile buluştu. Charlotte Cole isimli hemşire, buluşma sonrası duygularını "sonunda kalbim eskisi gibi atmaya başladı" diyerek açıkladı.

Haber 28-08-20 16:45

Koronavirüs: İngiliz hemşire 11 hafta sonra oğlunu kucakladı

İngiltere'de kişisel koronavirüs önlemi olarak, 11 haftadır çocuğundan ayrı kalan hemşire, oğlu George ile buluştu. Charlotte Cole isimli hemşire, buluşma sonrası duygularını "sonunda kalbim eskisi gibi atmaya başladı" diyerek açıkladı.

Haber 08-08-20 14:55

Doktor bağırsak hastalığı dedi, 1 saat sonra doğurdu

31 yaşındaki Charlotte Wheeler-Smith adlı kadın 7 km’lik koşu ve 5 km’lik yürüyüşten sonra doğum yaptı.

Haber 21-07-20 13:10

Koronavirüs: İngiliz hemşire 11 hafta sonra oğlunu kucakladı

İngiltere'de kişisel koronavirüs önlemi olarak, 11 haftadır çocuğundan ayrı kalan hemşire, oğlu George ile buluştu. Charlotte Cole isimli hemşire, buluşma sonrası duygularını "sonunda kalbim eskisi gibi atmaya başladı" diyerek açıkladı.

Haber 19-07-20 10:45

Charlotte Crosby küvette çıplak poz verdi! 'Günahlarımı...'

İngiltere'de yayınlanan Big Brother yarışmasının 12. sezonunu birinci bitiren TV yıldızı Charlotte Crosby, "Günahlarımı suyla temizliyorum" diyerek küvette çırılçıplak pozunu paylaştı.

Magazin 16-07-20 10:09

WWE güreşcisi Charlotte Flair'in slikonları patladı

Geçtiğimiz günlerde Nia Jax'in saldırısına uğrayan WWE güreşcisi Charlotte Flair, silokonlarının patlamasından dolayı uzun bir süre ringe çıkamayacak.

Spor 13-07-20 16:59

Koronavirüs: İngiliz hemşire 11 hafta sonra oğlunu kucakladı

İngiltere'de kişisel koronavirüs önlemi olarak, 11 haftadır çocuğundan ayrı kalan hemşire, oğlu George ile buluştu. Charlotte Cole isimli hemşire, buluşma sonrası duygularını "sonunda kalbin eskisi gibi atmaya başladı" diyerek açıkladı.

Haber 29-06-20 20:12

Trump’tan Valiye “Kurultayı Başka Eyalete Taşırız” Tehdidi

Başkan Donald Trump, Ağustos ayında düzenlenecek Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kurultay’ı için tam katılım güvencesi vermeyen Kuzey Carolina eyaleti valisine gözdağı verdi. Trump, Charlotte kentinde düzenlenmesi planlanan kurultayı başka eyalete taşıyabilecekleri tehdidinde bulundu

Haber 26-05-20 01:11

19 yaşındaki şarkıcı Charlotte Lawrence korona'ya yakalandı

Birçok ünlü ismin corona testi pozitif çıktı ve karantinaya alınarak tedavisine başlandı. Son olarak 19 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Charlotte Lawrence, corona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Magazin 18-03-20 17:34

Uzmanlar uyarıyor: Çocuklarınızı asla dudağından öpmeyin

David Beckham’ın sosyal medyada kızıyla dudaktan öpüşürken çekildiği fotoğrafı paylaşması yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Hayranlarının bir kısmı fotoğrafı baba-kız arasındaki masum bir öpücük olarak tanımlarken bazı hayranları ise ateş püskürdü. Konuyla ilgili konuşan psikolog Charlotte Reznick, ebeveynlerin çocuklarını asla dudaktan öpmemesi gerektiğinin altını çizdi.

Haber 10-03-20 10:46