Cuma Hutbesi Konusu Aciklandi Mi Haberleri

Güneş tutuldu, sırada deprem mi var? Gündem olan iddiaya yanıt geldi! Tarih boyunca hep kötüye yorulmuş

Dünyanın yakından takip ettiği Güneş tutulmasının ardından doğa olayının depremi tetikleyebileceği yorumları gündem oldu. Prof. Dr. Şükrü Ersoy söz konusu iddiaya yanıt verdi. Tarih boyunca tutulmaların hep kötüye yorulduğunu belirten Ersoy yapılan çalışmaların sonucuna dikkat çekti.

Haber 2024-04-09 15:42:09

CANLI ŞANLIURFA seçim sonuçları: Şanlıurfa'da seçimi kim kazandı? Yeniden Refah Partisi mi, AK Parti mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Türkiye sandık başına gitti, yerel seçimler için oyunu kullandı. 31 Mart'ta 81 ilden gelecek seçim sonuçları ilgiyle takip ediliyor. Şanlıurfa da bu illerin en önemlilerinden biri. Şanlıurfa'da kıyasıya bir seçim rekabeti söz konusu! Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçlarını Mynet'ten canlı takip edebilirsiniz.

Finans 2024-03-31 21:01:07

Canlı Esenyurt seçim sonuçları! Esenyurt'ta kıyasıya mücadele! Seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor?

İstanbul seçim sonuçları için geri sayım başladı. İBB başkanlığı için kıyasıya rekabetin yaşandığı İstanbul'daki özellikle Esenyurt'ta da benzer bir tablo söz konusu. 2019 yerel seçimlerinde 5 puanlık bir farkın olduğu Esenyurt'ta 2024 seçimlerini AK Parti'nin mi yoksa CHP'nin mi kazanacağı merak ediliyor. Son seçimi kazanan CHP'nin mevcut başkanı aday göstermediği ilçede seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor? sorusunun yanıtı yakından takip ediliyor. İşte Esenyurt'taki seçim sonuçları...

Haber 2024-03-30 23:23:21

Canlı Bakırköy seçim sonuçları! Bakırköy'de yerel seçimi AK Parti adayı Ali Talip Özdemir mi CHP'nin adayı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu mu kazanıyor?

Türkiye 2024 yerel seçiminde! Özellikle İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları merak ediliyor. Büyükşehir seçim sonuçlarının yanı sıra ilçe seçim sonuçları da merak konusu. Özellikle de İstanbul'da seçim sonuçları merak edilen ilçelerden biri Bakırköy! Bakırköy seçim sonuçları araştırılıyor. Bakırköy'de AK Parti'nin adayı Ali Talip Özdemir mi yoksa CHP’nin adayı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu mu kazanacak? Bakırköy'deki vatandaşların gözü kulağı Bakırköy seçim sonuçlarında...

Haber 2024-03-30 22:08:30

Diğer Haber Etiketleri

deprem güneş tutulması Şanlıurfa Seçim 2024 Esenyurt İstanbul seçim sonuçları Yerel seçim Bakırköy Ali Talip Özdemir Isparta Çankırı Hüseyin Filiz ilhan tekin İsmail Hakkı Esen antalya Altın Fed altın fiyatları gram altın ne kadar çeyrek altın ne kadar bugün fiyatı kan vermek orucu bozar mı kan aldırmak orucu bozar mı orucu bozan durumlar Ramazan sahurda ezan okunurken su içilirmi diyanet sahurda ezan okunurken su içilirmi AZ bahçe maçı maçı maçın tff, Trabzonspor fenerbahçe fatih portakal Ali Koç Recep Tayyip Erdoğan ele Ogeday Girişken emekli zammı Akaryakıt Petrol indirim nasıl yazılır tdk yazım kuralları tdk yazım kılavuzu Çağatay Ulusoy karakteri Cuma Hutbesi engelli İstanbul Havalimanı işaret dili çalışma saati mesai İYİ Parti suikast bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim de bu hafta philips airfryer philips airfryer xxl Asker Almanya türk gurbetçi Paralı asker Acun Ilıcalı sosyal medya survivor Nagihan Karadere Kadıköy CHP Yılmaz Erdoğan Hazar Ergüçlü başakşehi hakemi onur ergün Başakşehir penaltı yapay zeka intihal Motokurye Kurye maaş kar tatili istanbulda okullar tatil mi ek zam seyyanen zam seçim Lütfü Savaş Hatay Göz orgazm Cinsellik faiz mevduat Melih Gökçek felç Osman Gökçek Moody's kredi not Türkiye 1 Ocak Yılbaşı toplu taşıma ücretsiz mi otobüsler ücretsiz mi Toplu taşıma otobüs metro Marmaray Son depremler deprem mi oldu afad kandilli rasathanesi dolar dolar alış dolar satış döviz Euro cuma hutbesi konusu diyanet cuma mesajları resimli cuma mesajları cuma mesajları resimli deyip mi diyip mi TGRT Haber Starbucks bardak canlı yayın atan da, fenerbahçe maçı hangi kanal galatasaray süper li Süper Lig süper kupa stajyer asgari ücret Asgari ücret toplantısı Asgari Ücret Tespit Komisyonu 65 yaş 65 yaş aylığı 65 yaş maaşı yaşlılık maaşı Asgari ücret zammı yemekteyiz Zuhal Topal zuhal topal la yemekteyiz TV8

Canlı Isparta seçim sonuçları! Isparta seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Şükrü Başdeğirmen mi?, İYİ Parti adayı Ahmet Tural mı kazanacak?

31 Mart yerel seçime sayılı gün kaldı. Isparta'da kimin kazanacağı ise merak konusu oldu. Isparta'da belediye başkanlığı görevini yürüten AK Parti adayı Şükrü Başdeğirmen mi?, İYİ Parti adayı Ahmet Tural mı?, CHP adayı Atakan Yazgan mı bu yarışın galibi olacak? Isparta seçim sonuçları anbean Mynet'te sizlerle olacak.

Haber 29-03-24 19:18

Canlı Çankırı seçim sonuçları! Çankırı'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Filiz mi, CHP adayı İlhan Tekin mi, MHP adayı İsmail Hakkı Esen mi kazanacak?

Yerel seçim heyecanı dorukta, Türkiye nefesini tutmuş durumda! Bazı illerin seçim sonuçları merakla bekleniyor. Bunların arasında İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyükşehirler; Bolu, Çanakkale, Çankırı gibi iller var. Sandıktan çıkacak sonuçlar Çankırı'daki vatandaşlar tarafından da merak konusu. Çankırı'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Filiz mi, CHP adayı İlhan Tekin mi yoksa mevcut belediye başkanı ve MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Esen mi kazanacak?

Haber 29-03-24 15:22

Canlı Antalya seçim sonuçları! Antalya seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Hakan Tütüncü mü CHP adayı Muhittin Böcek mi kazanacak?

Antalya seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Antalya seçim sonuçları konusu dikkatle takip ediliyor! Antalya'da belediye başkanlığı görevini yürüten Muhittin Böcek mi yoksa AK Parti'nin adayı Hakan Tütüncü mü seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 11:48

Altın fiyatları cuma 15.30'a kilitlendi! Fiyatlar yön buluyor, rekor mu gelecek, rüzgar tersine mi dönecek? (27 Mart 2024 gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?)

Altın fiyatları cuma 15.30'a kilitlendi! Fiyatlar yön buluyor, rekor mu gelecek, rüzgar tersine mi dönecek? (27 Mart 2024 gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 27-03-24 10:06

Oruçluyken kan verilir mi? Oruçluyken kan alınır mı? Oruçluyken kan vermek ve kan almak orucu bozar mı?

Ramazan ayında, orucu bozan eylemlerle ilgili pek çok sorunun yanıtı merak konusu olabilir. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından orucu bozan eylemler ve durumlar detaylı bir biçimde incelenmiştir. Oruç ibadeti, yememek, içmemek ve cinsel birleşmeden uzak durmak anlamına geldiğin için, oruç esnasında bu tür eylemlerin orucu bozduğu düşünülür. Peki oruçlu tutarken kan vermek ve vücuda kan almak orucu bozar mı?

Haber 21-03-24 23:20

Sahurda ezan okunurken su içilir mi? Sahurda ezan bitene kadar yemek yenilebilir mi?

Ramazan ayında hem sahurda hem de iftar zamanında yeterli beslenmek önemli bir eylemdir. Bu konuda sahur vaktinden sonra oruç başlamak üzereyken, ezan okunurken su içilir mi konusu orucuna zarar gelmeden yerine getirmek isteyen kişilerin aklına takılmaktadır. Peki sahurda ezan okunurken su içilir mi?

Haber 21-03-24 23:09

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası merak konusu oldu! Fatih Portakal yerel seçimleri işaret etti: Ali Koç zekice davrandı, Erdoğan riske almaz!

Gazeteci Fatih Portakal, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki skandal görüntüler ve sonrasında yaşananlarla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a tepki gösteren Portakal " Burada siyaset üstü bir olaydan futboldan bahsediyoruz. Siz ortalıkta görünmeyin" dedi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un zekice davrandığını söyleyen Portakal "Seçimlere günler kala TFF, Fenerbahçe'deki futbolculara ceza verebilir mi? Erdoğan bunu riske alır mı? Vermez veremez" diye konuştu.

Spor 20-03-24 09:50

Ogeday Girişken diskalifiye mi oldu? Survivor All Star 61. Bölüm Tanıtımı'nda olay sözler: Bizi yalnız bıraktı

Survivor All Star 2024 61. Bölüm Tanıtımı'ndan şoke eden anlar yaşandı. Konseyde Ogeday Girişken'in olmayışı ve mavi takım yarışmacıların sözleri "Ogeday diskalifiye mi oldu?" sorusunu akıllara getirdi. Ogeday'ın adayı terk edip etmediği merak konusu oldu.

Magazin 17-03-24 07:26

En düşük emekli maaşında Nisan ayının sırrı! SGK Uzmanı Murat Bal rakam vererek anlattı: 2 bin liralık dokunuş…

Seçim öncesi emekliler arasında maaşlara seyyanen zam talepleri yükseliyor. Hükümetin ise bu konuda hangi adımları atacağı merak konusu olurken SGK Uzmanı Murat Bal, en düşük emekli maaşı dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekliye seyyanen zam gelecek mi, ne zaman? Nisan ayı detayı dikkat çekerken yeni emekli maaşı tablosu ortaya çıktı. İşte detaylar…

Finans 13-03-24 10:50

Petrol fiyatları düştü! Akaryakıta indirim gelecek mi?

Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 82,36 dolardan işlem görüyor. Petrol fiyatlarındaki gerilemenin ardından akaryakıt fiyatlarında da indirim gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

Finans 28-02-24 11:10

Ayrıyeten nasıl yazılır? Ayrıyeten mi ayriyeten mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Zarf türünde olan ve ayrıca kelimesi ile aynı anlamda kullanılan ayrıyeten kelimesinin doğru yazılışı çok sayıda kişi için merak konusu hâline gelebilir. Bu kelimenin TDK onaylı kullanımının ayrıyeten mi ayriyeten mi olduğu çoğu zaman unutulur. Bu nedenle güncel sözlüğe başvurularak ayrıca kelimesinin eş anlamlısı olan ayrıyeten sözcüğünün nasıl yazıldığı incelenmelidir. Böylelikle söz edilen ifadenin yazılı dildeki diğer hatalı kullanımlarına da değinilmesi mümkün olacaktır.

Egitim 27-02-24 19:44

Türkiye'yi kahreden taksici cinayeti Gaddar dizisinde işlendi! O sahne sosyal medyayı salladı

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve Erdal Özyağcılar'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Gaddar dizisi cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümüyle büyük yankı uyandıran dizi bu defa son bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizide, Türkiye'yi kahreden taksici cinayeti konusu işlendi. O sahneye yorum yağdı.

Magazin 24-02-24 08:02

İstanbul Havalimanı'nda engellilere işaret diliyle cuma hutbesi okunması uygulaması başlatıldı

İstanbul Havalimanı'nda, işitme engelli yolcu ve çalışanlara yönelik işaret diliyle cuma hutbe çevirisi uygulaması hayata geçirildi.

Yurthaber 23-02-24 15:59

Çalışma saatleri kısalırsa maaşlar da düşecek mi? Para mı zaman mı? Haftada 4 gün veya günde 5 saat formülü deneniyor... Kısmi ve geçici süreli çalışma modeli de masada

Çalışma saatleriyle ilgili düzenleme yapıldığı haberi milyonlarca çalışanı heyecanlandırdı. Bakanlığın üzerinde çalıştığı yeni düzenleme ile haftada 45 saat olan çalışma süresinin kısaltılması gündemde. Bazı ülkelerde haftada 4 gün veya günde 5 saat formülünü denendiği belirtilirken, 21 yıl sonra yapılması planlanan değişik ile verimliliğin artırılması hedefleniyor. Söz konusu düzenleme merak edilirken, milyonlar şimdi de "Çalışma saatleri kısalırsa maaşlar da düşecek mi?" sorusuna yanıt arıyor.

Finans 20-02-24 07:20

20 milyon TL'ye suikast girişimi! İYİ Parti'yi sarsan detaylar... Şifre: 'Çocuklar denize girdi mi?'

İYİ Parti Manavgat eski İlçe Başkanı Hüseyin Ergen'e yönelik düzenlenen silahlı saldırının ardından suikast girişimi çıktı. Söz konusu saldırının emri ise yine bir başka İYİ Partili isim tarafından verilirken, detaylar gündem yarattı. Belediye başkan adaylığı sürecinde yaşananlar sonrası saldırı talimatı verildiği belirtilirken, "Çocuklar denize girdi mi?" mesajının bir şifre olduğu ortaya çıktı.

Haber 19-02-24 07:08

BİM'e Philips airfryer geliyor! Uygun fiyatıyla dikkat çeken cihazı inceledik

Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden biri olan BİM'in bugün yayınlanan 16 Şubat 2024 tarihli Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nda en çok dikkat çeken ürünlerden biri Philips airfryer oldu. 16 Şubat Cuma gününden itibaren BİM'de satışa sunulan cihazın öne çıkan özellikleri de airfryer satın almayı düşünenler tarafından merak konusu. Biz de sizin için bu içeriğimizde uygun fiyatıyla öne çıkan cihazın özelliklerine yer verdik."Philips airfryer alınır mı?" diye düşünüyorsanız, yanıtı burada!

Haber 16-02-24 14:39

Almanya'daki Türkler paralı asker mi olacak? Lejyoner taburları gündemde: Yılda 40 bin Euro maaş, rütbe yükseldikçe daha da artacak!

Asker sıkıntısı yaşayan Almanya'da oluşan açığı kapatmak için paralı askerlik gündeme geldi. Almanya'da doğmuş- büyümüş ve Alman vatandaşı olan kişilerden oluşan 'Lejyoner taburları' kurmak için harekete geçilen ülkede ilk hedef ise Türkler oldu. Söz konusu planın hayata geçirilmesi halinde Alman Ordusu'nun bir kısmını paralı Türk askerleri oluşturacak. Peki Alman Ordusu'na katılacak Türkler ne kadar maaş alacak? İşte yanıtı...

Finans 09-02-24 06:56

Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı cezaları açıkladı, Nagihan gözyaşları içinde özür diledi

Survivor'da Nagihan, Aleyna ve Nefise arasında yaşanan olaylarından ardından Acun Ilıcalı çılgına dönmüştü. Nagihan'ın Aleyna'yı itmesiyle program yarıda kalmıştı. Survivor'da Ilıcalı'nın sabrını taşıran Nagihan'a ne ceza vereceği merak konusu olmuştu. Survivor'ın yeni bölümünde Acun Ilıcalı, Nagihan ve Nefise'nin cezalarını açıkladı. Nagihan ise gözyaşlarına boğularak özür diledi. Peki Nagihan diskalifiye oldu mu? Survivor'da ne ceza verildi? İşte detaylar...

Magazin 08-02-24 07:56

Emekliye ek zamda ‘10 Mart’ kulisi! Asgari ücrete mi eşitlenecek? Geri sayım şimdiden başladı... Fatih Portakal'ın 'düzeltme' çıkışı dikkat çekti

Emekli zammı yüzde 49,25 oranında açıklanırken, en düşük emekli aylığı 10 bin TL oldu. Ancak Bağ-Kur SSK emekli maaşı farkı henüz hesaplara geçmedi ancak milyonları heyecanlandıracak kulis bilgisi geldi. Buna göre 10 Mart sonrasında emeklilere 4 bin liralık seyyanen zam yapılabileceği iddia edildi. Gazeteci Fatih Portakal, “Mart ayında belki zam yapılabilir” derken, Prof. Dr. Sefer Şener ise erken emeklilik için iki çalışma yapılacağını ve üçüncü adımın emekliye ek zam konusu olacağını söyledi.

Finans 30-01-24 13:54

Kadıköy'de Komünist Başkan'a sürpriz rakip! Kulislerde ilk kez duyacağınız isim diyerek açıkladı... CHP'nin adayı Tülin Hadi mi?

CHP'nin Kadıköy Belediye Başkan adayının belli olduğu iddia edildi. Gazeteci Barış Yarkadaş katıldığı canlı yayında "CHP kulislerinde ilk kez duyacağınız isim" diyerek mimar Tülin Hadi'nin Kadıköy adayı olacağını söyledi. Öte yandan 'Komünist Başkan' olarak bilinen Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, sürpriz bir kararla TKP'nin Kadıköy başkan adayı olmuştu. Maçoğlu'nun CHP'nin kalesi olarak belirtilen Kadıköy'den nasıl bir oy alacağı şimdiden merak konusu.

Haber 30-01-24 07:14

İnci Taneleri 1. bölüm gündemde! İnci Taneleri konusu ne, oyuncuları kimler? İnci Taneleri hikayesi uyarlama mı, gerçek mi?

Yılmaz Erdoğan’ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren “İnci Taneleri” dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Tanıtımlarıyla büyük ses getiren İnci Taneleri herkesi ekran başına kilitleyecek. Heyecanla beklenen diziye dair araştırmalar da hız kazandı. Peki, İnci Taneleri konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi İnci Taneleri'ne dair tüm merak edilenler...

Magazin 25-01-24 17:42

Başakşehir Fenerbahçe maçındaki penaltı pozisyonu ceza sahasının içinde mi? Yeni görüntülerin ortaya çıkmasının ardından tartışmalar sona erdi

Fenerbahçe, Başakşehir deplasmanında 90. dakikada kazandığı penaltıyla maçtan 1-0 galip ayrıldı. Pozisyonun içerde olup olmadığı sosyal medyada tartışma konusu olurken, yayıncı kuruluş yeni görüntüyü yayınlayıp tartışmalara son noktayı koydu.

Spor 24-01-24 22:23

Yapay zeka intihal kontrolü nasıl yapılır? Yapay zeka intihale girer mi?

Teknoloji alanındaki ilerlemeler sayesinde yaşamımıza birçok farklı yenilik gelmektedir. Bu yeniliklerden biri de yapay zeka destekli sohbet botlarıdır. Bu sohbet botlarının kullanıcılara sunduğu çok sayıda avantaj vardır. Bu avantajlardan biri de kullanıcıların sorduğu sorulara yanıt vermesidir. Bunun yanı sıra içerik oluşturmada da etkin olarak kullanılan bir teknolojidir. Ancak yapay zeka aracı ile yazılan yazılarda intihal söz konusu olabilir. Peki, yapay zeka intihal kontrolü nasıl yapılır?

Egitim 18-01-24 18:28

Kuryeler aylık 100 bin TL mi kazanıyor? Verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu: Hayvan gibi çalışsam...

Kuryelerin aylık 100 bin TL para kazandığına dair haberler gündem yaratmıştı. Ortaya atılan iddialar sonrası kuryelerin maaşı merak konusu olurken, bir kuryenin yaptığı açıklama sosyal medyada hızla yayıldı. "Hayvan gibi yani günde 16 saat çalışırsam" diyerek açıklama yapan bir kurye, aylık kazancının ne kadar olacağını söyledi.

Finans 15-01-24 07:42

Peş peşe kart tatili haberleri geliyor! İşte 15 Ocak pazartesi bugün okulların tatil olduğu iller...

Hafta sonunu soğuk ve yoğun kar yağışlı geçiren illerde okulların tatil olup olmayacağı merak konusu. Meteorolojiden gelen kar yağışı ile ilgili uyarılarının ardından gözler okulların tatil olup olmayacağıyla ilgili yapılacak açıklamalara çevrildi. Peki, bugün okullar tatil mi, 15 Ocak'ta okul var mı? Pazartesi günü (bugün) hangi illerde okullar tatil? İşte yanıtı...

Haber 15-01-24 06:37

SGK uzmanı seçim öncesine işaret etti: Ek zam sonrası seyyanen artış mı gelecek? En düşük emekli maaşında Cumhurbaşkanı detayı, 12 bin TL olur mu?

Milyonlarca emekli maaş zammı açıklamalarını merakla takip ediyor. TÜİK'in aralık ayı enflasyon verilerinin açıklamasının ardından belli olan emekli zamlarında makas açıldı. Kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak ek zam oranının ne kadar olacağı merak konusu. SGK uzmanı Özgür Erdursun en düşük emekli maaşının 11 bin TL bandında olmasının beklendiğini söyledi. Erdursun, "Cumhurbaşkanı inisiyatif kullanıp 12 bin liraya çıkarabilecek mi? Pazartesi öğreneceğiz." dedi.

Finans 14-01-24 11:03

CHP’de Hatay adayı tartışma yaratmıştı! Açıklama geldi: Çekilmem söz konusu değil!

6 Şubat depremlerinin ardından Hatay’da yaşanan büyük yıkım sonrasında CHP’li Başkan Lütfü Savaş’ın yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği tartışmaları yaşanmıştı. Savaş’ın isminin Hatay için yeniden aday olarak duyurulmasının ardından bu tartışmalar yeniden gündeme gelince CHP’den açıklamalar peş peşe geldi. Peki Lütfü Savaş adaylıktan çekilecek mi? İşte CHP’de son durum…

Haber 12-01-24 07:48

Yeniden aday gösterilmesi tepki çekti... CHP'den 'Lütfü Savaş' açıklaması! Geri çekilecek mi?

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na mevcut Başkan Lütfü Savaş'ın aday gösterilmesiyle ilgili tepkilere ilişkin açıklamada bulundu. Yücel, "Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, partimizin yetkili kurullarınca büyük bir titizlikle, gerekli incelemeleri, değerlendirmeleri yapıldıktan sonra adaylaşmıştır. Geri çekilmesi gibi bir durum söz konusu değildir" dedi. İşte detaylar...

Haber 11-01-24 16:16

Orgazm: Gerçek doyumu yansıtan bir deneyim mi yoksa taklit edilen bir performans mı?

Cinsellik söz konusu olduğunda akla ilk gelen konu şüphesiz orgazm. Cinsel uyarılma sürecinin zirvesinde meydana gelen aşırı zevk ya da rahatlama durumu olarak tanımlanan orgazm partnerinizle ilişkinizde sizin için ne ifade ediyor? Gelin, sizin için hazırladığımız anketimize bir göz atalım.

Kadin 10-01-24 15:09

Ayda 36 bin yılda 600 bin TL kazandırıyor! Mevduat faiz oranları parası olana göz kırpıyor, para parayı çekiyor... Hesaplamalar tek tek yapıldı! Ne zamana kadar sürecek?

Parası olmayan ay sonunu getirmeye çalışırken, az da olsa parası olan gözünü mevduat faizlerine dikmiş durumda. Bankaların mevduat faiz oranları parası olanların iştahını kabartmaya devam ediyor. Eğer söz konusu faiz oranları böyle devam ederse 1 Milyon TL'si olanın yıl sonu kazancı 600 bin TL'yi bulabiliyor. Aylık faiz ise 36 bin TL'ye ulaşıyor. Peki mevduat faizi mi? Gayrimenkul yatırımı mı? Uzman isim süre vererek açıkladı.

Finans 09-01-24 07:46

Melih Gökçek felç mi geçirdi? Evinde fenalaştı, hastaneye kaldırıldı iddiası gündem yarattı, oğlu Osman Gökçek'ten açıklama geldi

Melih Gökçek felç mi geçirdi? Sosyal medyada ortaya atılan iddia bir anda gündem yarattı. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Söz konusu iddiaların ardından Osman Gökçek'ten açıklama geldi.

Haber 08-01-24 06:09

Piyasalar cuma gününe odaklandı: Moody's Türkiye'nin notunu değiştirir mi?

Piyasalar, cuma günü açıklanması beklenen Moody's'in Türkiye not değerlendirmesine odaklandı. Aralık ayındaki değerlendirmesini pas geçen Moody's yeni yılda takviminde ilk sırayı Türkiye'ye verdi. Peki Moody's Türkiye'nin kredi notunu değiştirir mi, beklentiler ne yönde?

Finans 07-01-24 13:18

1 OCAK 2024 TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? Otobüs, metrobüs, Marmaray, metro bedava mı olacak? İstanbulluların merak ettiği soru!

1 Ocak 2024 tarihinde toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermeyeceği merak konusu oldu. İstanbul'da 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos ve 29 Ekim resmi tatillerinde otobüs, metrobüs, Marmaray, metro ve tramvay ücretsiz hizmet vermişti. Peki, 1 Ocak 2024 toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul'da İETT otobüsü, metrobüs, Marmaray, metro bedava mı olacak? İşte detaylar...

Haber 29-12-23 15:44

31 ARALIK 2023 YILBAŞI TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ, saat kaça kadar çalışıyor? Yılbaşında otobüs, metrobüs, Marmaray, metro bedava mı?

Toplu taşıma araçlarının 31 Aralık 2023 Pazar günü ücretsiz hizmet verip vermeyeceği merak konusu oldu. Yılbaşı gecesi, gidecekleri yere otobüs, metrobüs, Marmaray, metro gibi araçlar ile ulaşım sağlamak isteyenler arama motorlarında yaptıkları araştırmalara hız verdi. Birçok kişi "31 Aralık 2023 toplu taşıma araçları saat kaça kadar çalışıyor?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, 31 Aralık toplu taşıma ücretsiz mi, bedava mı hizmet verecek?

Haber 29-12-23 15:41

SON DEPREMLER LİSTESİ 29 ARALIK 2023: Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıkladı

Son depremler listesi 29 Aralık 2023 Cuma günü Adana, Adıyaman, Kahramanmaraş, Ankara, Manisa, Sivas, Erzurum, Malatyagibi illerimizde yaşan kişiler başta olmak üzere birçok vatandaş tarafından araştırılıyor. 29 Aralık 2023 son depremler listesi AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşıldı. Birçok kişi arama motorlarında, "Bugün deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde?" gibi sorulara yanıt arıyor İşte ayrıntılar...

Haber 29-12-23 13:26

Dolar ne kadar, euro kaç TL? 29 Aralık 2023 euro ve dolar alış - satış fiyatı

Dolar ve euroda son durum 29 Aralık 2023 Cuma günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün geçerli olan dolar ve euro alış satış fiyatları ise arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, 29 Aralık 2023 Cuma günü dolar ne kadar, euro kaç TL? İşte döviz kuru anlık takip ekranı...

Finans 29-12-23 13:18

CUMA HUTBESİ KONUSU 29 ARALIK 2023: Cuma hutbesi konusu nedir? Diyanet açıkladı!

Cuma hutbesi konusu Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından PDF dosyası, Word belgesi ve MP3 olarak yayımlandı. Bugün İstanbul'da cuma namazı saat 13:11'de, Ankara'da 12.55'te, İzmir'de 13.55'te kılınacak. Birçok kişi internette, "29 Aralık 2023 cuma hutbesi nedir?" sorusuna yanıt arıyor. İşte cuma hutbesi konusu ve tam metni...

Haber 29-12-23 11:38

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 29 ARALIK 2023: WhatsApp ve Instagram için hadisli, ayetli, anlamlı, duygusal ve resimli cuma mesajları BURADA!

Resimli cuma mesajları 29 Aralık 2023 tarihinin en çok araştırılan konusu oldu. Resimli cuma mesajları anne, baba, eş ya da sevgilisine bu mübarek günü anımsatmak isteyen kişiler tarafından WhatsApp, Telegram gibi anlık mesajlaşma uygulamalarında ya da Instagram, Facebook ve Twitter (X) gibi sosyal medya platformlarında paylaşılacak. İşte 29 Aralık 2023 tarihine özel WhatsApp ve Instagram'dan paylaşabileceğiniz giderli, günaydınlı, yazılı, anlamlı, duygusal ve resimli cuma mesajları...

Haber 29-12-23 11:30

Deyip nasıl yazılır? Deyip mi diyip mi, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Dil bilgisi konuları arasında yer alan yazım kuralları, Türkçemizi doğru kullanmamız yönünden son derece önemli bir konudur. Yazım kuralları konusu da kendi içerisinde farklı kategorilere ayrılır. Bu kuralları iyi bir şekilde anlamak ve kavramak dilimizde bulunan sözcükleri doğru kullanmamız açısından büyük önem taşır. Dilimizde yazımında yaygın olarak imla hatası görülen sözcüklerden biri deyip kelimesidir. Peki, deyip nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 28-12-23 16:55

Starbucks bardağı yüzünden işinden olan Meltem Günay isyan etti: 'Vicdanınız hiç mi sızlamadı?'

Geçtiğimiz günlerde canlı yayına Starbucks bardağıyla çıkınca kısa sürede gündem olan, çok geçmeden de işinden olan eski TGRT Haber spikeri Meltem Günay veryansın etti. Sözlerine özür dilerek başlayan Günay, 14 yıldır TGRT Haber'de çalıştığına değinip söz konusu "hatanın" nasıl gerçekleştiğini açıkladı. Günay "Bir insanın ekmeğiyle, emeğiyle oynarken vicdanınız hiç mi sızlamadı?" diye de soru yöneltti.

Haber 27-12-23 08:49

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Kupa finali Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Galatasaray Fenerbahçe süper kupa final maçının tarihi, saati ve yayınlanacağı kanal vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Geçtiğimiz sezon Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçında hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Karşılaşma Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacak. Peki, Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi? İşte detaylar...

Spor 25-12-23 15:21

STAJYER MAAŞI 2024! Asgari ücret ile stajyer maaşı ne kadar olacak, kaç TL artacak?

Staj maaşının 2024 Ocak ayı itibarıyla ne kadar olacağı vatandaşlar tarafından merak konusu olurken vatandaşın gözü asgari ücret 3. toplantısı için yapılması beklenen açıklamaya çevrildi. Bilindiği üzere zorunlu staj yapan stajyerlere maaş olarak minimum net asgari ücretin yüzde 30'u ödenmek durumunda. 2024 ocak ayı asgari ücret zammının 29 Aralık 2023 Cuma gününe kadar belli olması bekleniyor. İşte 2024 staj maaşı zammında son durum...

Finans 25-12-23 07:41

YAŞLILIK MAAŞI 2024 NE KADAR OLACAK? Yaşlılık maaşı yüzde kaç zamlanacak? 65 yaş maaşı asgari ücret zam oranı ile belli olacak!

Yaşlılık maaşının 2024 Ocak ayı itibarıyla ne kadar olacağı vatandaşlar tarafından merak konusu olurken vatandaşın gözü asgari ücret 3. toplantısı için yapılması beklenen açıklamaya çevrildi. Bilindiği üzere yaşlılık maaşı sosyal güvenlik kurumlarından bir gelir ya da aylık almayan 65 yaş ve üzeri kişilere ödeniyor. 2024 ocak ayı asgari ücret zammının 29 Aralık 2023 Cuma gününe kadar belli olması bekleniyor. İşte 2024 65 yaş maaşı zammında son durum...

Finans 25-12-23 07:40

Asgari ücret zammında ters köşe mi? Çalışanları üzecek gelişme! Moody's duyurdu, beklenti düştü: Çok daha düşük bir zam olabilir dedi, tarih ve rakam verdi

Asgari ücret zammı için tüm gözler önümüzdeki 5 güne çevrildi. Tarafların hafta içinde bir araya gelerek 2024 asgari ücret zam oranını açıklaması beklenirken, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşundan gelen açıklama beklentileri düşürdü. Herkes yüzde 50 zam oranına kesin gözüyle bakarken, "Ekonomi yönetimi bunu çok önemserse bu durumda belki yüzde 50 yerine asgari ücret zammında çok daha düşük bir oran söz konusu olabilir." çıkışı dikkat çekti. İşte asgari ücret zammında son gelişmeler...

Finans 24-12-23 11:10

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 22 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 22 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 22 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 22-12-23 21:55