Ekler Haberleri

Evde kolayca ekler nasıl yapılır? Tadına doyulmaz MasterChef ekler hamuru tarifi!

TV8'de yayınlanan Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve konuk olarak bulunan Ömür Akkor'un jüriliği yaptığı MasterChef All Star'da Fransız mutfağından ekler yapıldı. Sevilerek tüketilen bu tatlının tarifi kullanıcılar tarafından merak edildi. Yapımı oldukça kolay olan ekler hamuru tarifi araştırılıyor. Peki, Evde kolayca ekler nasıl yapılır?

Yemek 24-06-2023 22:03

Masterchef ekler tarifi! Ekler nasıl yapılır? Hangi malzemeler kullanılır?

TV8 ekranlarında yayınlanan Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliği yaptığı program MasterChef’te 24 Ağustos Çarşamba gününün menüsü Fransız kafe mutfağıydı. Fransız kafe mutfağının vazgeçilmezleri arasında yer alan ekler tarifi izleyicilerin ilgisini çekti. Sevilerek tüketilen bu tatlının tarifini merak ediyor ve Ekler nasıl yapılır? Diye araştırmalar yapıyorsanız bu tarifi uygulayabilirsiniz.

Yemek 25-08-2022 11:32

Ekler nasıl yapılır? Ekler malzemeleri nelerdir?

Akışkan kıvamıyla lezzet şöleni yaşatan nefis tatlı ekleri siz de pastanelerdeki gibi hazırlayabilirsiniz. Malzemeleri ölçülü kullandığınız takdirde bu tarifi evinizde sürekli hazırlamak isteyebilirsiniz. Peki ekler nasıl yapılır? Ekler malzemeleri nelerdir? İşte merak edilenler...

Yemek 20-08-2022 17:50

Ekler

Ekler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ekler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.