En Iyi Seks Pozisyonlari Haberleri

Haftanın en iyi fırsatları burada! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haftanın en iyi fırsatları burada! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haber 2024-07-26 17:09:36

Camper'ın hakiki deri Pelotas modelinde bugüne özel kaçırılmayacak indirim

Stil ve konforun mükemmel buluşmasını sunan, hakiki deri olmasıyla öne çıkan Camper Pelotas Erkek Ayakkabı'da bugüne özel 1155 TL indirim başladı. Günün en iyi fırsatını kaçırmak istemezseniz detaylar yazımızda...

Haber 2024-07-26 14:13:23

Meclis en gergin gününü yaşadı! Önce AK Parti-DEM kavgası, ardından İYİ Parti-MHP gerginliği... Yumruklar havada uçuştu

TBMM son zamanlardaki en gergin gecesini yaşadı. AK Partili vekillerle DEM Partili vekiller yumruk yumruğa kavga etti. İkinci perde de ise MHP'li vekillerle İYİ Partililer birbirine girdi. İYİ Partili Selçuk Türkoğlu MHP'li Erkan Akçay'ın kendisine vurduğunu söyledi. Bozdağ tüm grup başkanvekilleriyle görüşme yapmak zorunda kaldı.

Haber 2024-07-25 10:56:48

'55 yaşındayım ama insanlar 30 yaş genç göründüğümü söylüyor! İşte benim en önemli güzellik sırrım'

55 yaşında olan bir TikTok kullanıcısı, daha genç görünmek ve hissetmek için en iyi tavsiyelerini açıkladı. Birçok kişi onun 25 yaşından büyük görünmediğini söylüyor.

Kadin 2024-07-23 09:28:38

Diğer Haber Etiketleri

Amazon amazon alışveriş trendyol camper camper ayakkabı camper bot camper erkek ayakkabı tbmm kavga İYİ Parti ak parti MHP 5 yaş eo sırt siyah genç tff FIFA UEFA BluTV hepsiburada skechers puma ayakkabı adidas ayakkabı under armour ayakkabı calvin klein ayakkabı tommy hilfiger ayakkabı en düşük emekli maaşı euro 2024 İspanya mayo mayo modelleri şort Avrupa Arda Güler Ferdi Kadıoğlu Barış Alper Yılmaz şeftali çilek kantaron sarı kantaron Kalp‎ da, hazırlık maçı oldular Trabzonspor trabzonspor, domates tüik Enflasyon şirket TOBB mercimek sakız damla sakızı Oyun At ust yaşında Satranç e vitamini fenerbahçe galatasaray beşiktaş alara Güneş güzellik hücreler koltuk altı kararması karpuz mouse temizlik Puma puma ayakkabı erkek puma erkek ayakkabı puma erkek spor ayakkabı puma kadın ayakkabı puma kadın spor ayakkabı puma sneaker puma spor ayakkabı puma spor ayakkabı erkek Tatil Villam İle Yaz Tatili villa tatil aile Yaz tatili güneş çarpması hastane acil servis Koray Aydın istifa CHP bıraktı Portekiz Gürcistan sarı kart son maçlar milli takım son dakika Çekya Türkiye vf tommy hilfiger çanta calvin klein çanta guess çanta emekli zammı temmuz ssk bağkur memur emeklisi nasıl yazılır mevduat faizi erden hedefi Avrupa Futbol Şampiyonası Hamit Altıntop Hakan Çalhanoğlu Babadağ Fethiye Kurban Bayramı tatili Muğla yamaç paraşütü columbia columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia gömlek columbia polar columbia yelek new balance new balance ayakkabı new balance erkek ayakkabı new balance kadın new balance kadın spor ayakkabı Adidas adidas ayakkabı kadın adidas çanta puma beyaz ayakkabı puma bayan ayakkabı puma ceket puma çanta skechers ayakkabı skechers ayakkabı erkek skechers d lites skechers kadın skechers kadın ayakkabı skechers kadın spor ayakkabı levis levis 501 levis mont merrell merrell ayakkabı merrell bot crocs crocs terlik crocs terlik erkek crocs terlik kadın under armour under armour erkek ayakkabı düğü gastronom istan cevizi bomba İzmir tarif kurabiye buz piknik ilik cilt bakımı foreo nivea loreal paris tırnak tırnak bakımı flormar tırnak kırılması sosyal medya Yunanistan

FIFA ve UEFA'dan TFF'ye mesaj var! ''Yeni başkanlık döneminize başlarken size en iyi dileklerimi sunuyorum''

FIFA Başkanı Gianni Infantino ve UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'na tebrik mesajı gönderdi.

Spor 20-07-24 08:29

Warner Bros. Discovery ile Hepsiburada anlaştı: BluTV ayrıcalığı Warner Bros. Discovery ortaklığı ile devam edecek

Warner Bros. Discovery ile Hepsiburada, Hepsiburada Premium üyelerine sunulan hediye BluTV ayrıcalığının devam edeceğini duyurdu. Aralık 2023'te Warner Bros. Discovery bünyesine katılan BluTV’nin, her geçen gün genişleyen yerel içerikleri ve orijinal yapımlarının yanı sıra en iyi uluslararası dizi ve programlardan oluşan geniş içerik yelpazesi, Hepsiburada Premium üyelerine hediye olarak sunulmaya devam edilecek.

Haber 19-07-24 12:55

Prime Day'den alınabilecek en iyi şey! Marka spor ayakkabılar da indirime girdi

Alışverişin en keyifli zamanı geldi! Prime Day kapsamında onlarca kategoride binlerce ürün indirime girdi. Sizin için Prime Day'in moda kategorisindeki yıldızlarından indirimdeki spor ayakkabıları seçtik. Kaliteli spor ayakkabı arayışındaysanız bu içeriğimize bakmadan geçmeyin.

Haber 17-07-24 17:01

Emekliler için 'idam fermanı' çıkışı: Zamlı en düşük maaş muhalefeti ayağa kaldırdı! Yöneticilerinizin ödediği bahşiş bile değil

Emeklilerin merakla beklediği yeni en düşük emekli maaşı dün belli oldu. 12 bin 500 lira muhalefetten eleştiri topladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel 'kıyma' ve 'çeyrek altın' hesabıyla dikkat çekmişti. Bugün de üç partiden peş peşe tepkiler geldi. İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, "Bu, emekliye ‘öl’ demektir" diye konuştu. Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan "10 bin TL ile geçinemeyen emeklimizin 12 bin 500 TL ile geçinmesini beklemek ya bir akıl tutulmasıyla açıklanabilir" dedi.

Finans 17-07-24 11:52

EURO 2024'ün en iyi 11'i açıklandı! Çeyrek finale çıkan milli takımımızdan hiçbir oyuncu yok

İspanya'nın şampiyonluğu ile tamamlanan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2024) en iyi ilk 11'i açıklandı. Çeyrek finale kadar yükselen milli takımımızdan hiçbir oyuncunun kadroda yer almaması dikkat çekti.

Spor 16-07-24 15:42

Plaj stilinizle göz kamaştırın! En rahat ve havalı erkek deniz şortları

Plajda da karizmatik görünmenin, stilinizi en iyi şekilde ortaya koymanın yolunu arıyorsanız konfor ve şıklığı bir arada sunan deniz şortlarını keşfedebilirsiniz. Sizin için bu sezonun favori deniz şortu modellerini seçtik. İşte detaylar!

Haber 15-07-24 17:44

EURO 2024'ün en iyi çıkış yapan 11'i açıklandı! Listede 3 Türk oyuncu bulunuyor...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) mutlu sona ulaşan İspanya Milli Takımı, kupasını kaldırdı. İspanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Marca, EURO 2024'ün en iyi çıkış yapan oyuncularını listeledi. Yayınlanan listede 3 Türk futbolcu da yer aldı.

Spor 15-07-24 14:14

Şeftalinin faydaları nelerdir? Şeftali neye iyi gelir, mideye iyi gelir mi?

En sevilen yaz meyvelerinden biri olan ve adı Bursa şehri ile özdeşlemiş olan şeftali, gülgiller familyasından, lezzetli, hoş kokulu ve aynı zamanda şifa deposu olarak kabul edilen bir yaz meyvesidir. Dünya genelinde çok sık yetiştirilen ve tüketilen şeftalinin insan sağlığı için faydalı birçok vitamin ve mineraller içermektedir.

Haber 13-07-24 02:09

Çileğin faydaları nelerdir? Çilek neye iyi gelir? Aç karnına çilek yemenin faydaları

Yaz aylarının gözde meyvelerinden biri olan çilek, havalar ısınır ısınmaz en taze hâliyle tezgahlardaki yerini alır. Çiğ olarak tüketilmesinin dışında çeşitli içeceklere, tatlılara, pastalara da lezzet katan çilek gülgillerdendir. Tohumları dış kısmında yer alan az sayıdaki meyvelerden biri olmasıyla da bilinir. Ayrıca birçok açıdan insan sağlığına da faydalıdır.

Haber 13-07-24 01:19

Sarı kantaron faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Depresyon için sarı kantaron nasıl kullanılır?

Dünya çapında son derece popüler olan ve kullanımı git gide yaygınlaşan kantaronun en çok kullanılan türü sarı kantarondur. Yol ya da orman kenarlarında kolaylıkla yetişebilen sarı kantarona ulaşmak da son derece kolaydır. Faydalı olduğu alanlar ise çeşitlilik gösterir.

Haber 12-07-24 22:17

Haftanın en iyi fırsatları burada! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haftanın en iyi fırsatları burada! İşte sizin için seçtiklerimiz

Haber 12-07-24 16:27

Türk hekiminin tedavisi tarihe geçti! Kalp hastası genç kadını hayata bağlayan müdahale ödül aldı

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde kalp hastası 24 yaşındaki kadını sağlığına kavuşturan ve literatüre giren müdahale, uluslararası tıp kongresinde "en iyi klinik yöntem" ödülünü aldı.

Haber 12-07-24 15:04

Trabzonspor'un yeni transferi Borna Barisic: Bizim için konuşulacak yer her zaman saha içerisidir

Trabzonspor’da yeni transfer Borna Barisic, "Bizim için konuşulacak yer her zaman saha içerisidir. Her hafta yapacağımız mücadele, üç ya da dört gün içerisinde göstereceğimiz performans ve oynayacağımız maçlar bizim için konuşma alanlarıdır aslında. Ben de en iyi şekilde en iyi performansımı sahada verip en iyi konuşmamı sahada yapabilmek istiyorum" dedi.

Spor 12-07-24 13:33

Domatesin faydaları nelerdir? Domates neye iyi gelir?

Yaz aylarının en gözde sebzesi domates, hem lezzetiyle hem de sağlığa olan faydalarıyla bilinir. Kahvaltılarda taze taze yenen ya da yemeklere eklenerek tüketilen domates, günlük beslenme düzeni içinde her öğün tüketilebilir. Çeşitli hastalıklara ve rahatsızlıklara iyi gelmesinin yanı sıra insan vücudunun günlük olarak ihtiyaç duyduğu birçok vitamini ve minerali de içerir.

Haber 11-07-24 21:38

TOBB Başkanı'ndan TÜİK Başkanı'na sert gönderme: Herkes kendi işini en iyi şekilde yapsın

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu Başkanı Erhan Çetinkaya’nın, şirket kârlılıkları ve enflasyonla ilgili açıklamalarına göndermede bulunarak sert bir çıkış yaptı. Hisarcıklıoğlu, "Herkes kendi işini en iyi şekilde yapsın, sapla samanı birbirine karıştırmayalım" dedi. Hisarcıklıoğlu, bazı il ve ilçelerde firmalarla ilgili ‘zordalar, batıyorlar’ gibi dedikodular çıkarıldığını söyledi.

Finans 11-07-24 14:43

Yeşil mercimek faydaları nelerdir? Yeşil mercimek neye iyi gelir?

Baklagiller ailesinin bilinen en sağlıklı üyelerinden biri olarak kabul edilmiş olan mercimeğin farklı renkleri vardır. Mercimek hem Anadolu mutfaklarının hem de Balkan mutfaklarının gözde yiyecekleri arasında yer alır. Lezzeti ile olduğu kadar faydalarıyla da bilinmektedir.

Haber 11-07-24 05:12

Sakız çiğnemenin faydaları nelerdir? Sakız çiğnemek neye iyi gelir?

Bazı ağaçların, en çok da aynı isimli olan sakız ağacının kabuk kısımlarından sızan, ağızda çiğnendiği zaman yumuşayan, çoğu zaman hoş bir kokusu olan ve beyaz renkte olan reçinesi sakız olarak da adlandırılır. Şekerli ya da şekersiz formları da marketlerde satılan sakız aslında bilinen ve bilinmeyen birçok farklı konuda faydalıdır.

Haber 11-07-24 04:19

Oyun motoru nedir, ne işe yarar? En iyi ve popüler oyun motorları

Günümüzde online olarak oynanan çeşitli oyun türleri bulunmaktadır. Bu oyunların kullanıcılar tarafından daha keyifli ve yüksek performansla oynanmasına etki sağlayan birçok araç mevcuttur. Bu araçlardan biri de oyun motorudur. Özellikle oyun sektörüne ilgisi olan kullanıcılar için oyun motorları konusu ayrı bir öneme sahiptir. Peki, oyun motoru nedir, ne işe yarar, en iyi ve popüler oyun motorları hangileridir?

Haber 10-07-24 20:35

Yağız Kaan Erdoğmuş, satranç tarihinin en iyisini 41.2 saniyede mat etti

Türkiye’nin en genç satranç ustası Yağız Kaan Erdoğmuş, satranç tarihinin en iyi oyuncusu olarak gösterilen Norveçli Magnus Carlsen’i 41,2 saniyede mat etti.

Spor 09-07-24 18:34

E vitamini faydaları nelerdir, E vitamini neye iyi gelir? E vitamini cilde faydaları

İnsan bedeninin işlevlerini yerine getirebilmesi için en önemli etkenlerden ve antioksidanlardan olan E vitamini, birçok konuda faydalı ve gerekli olan vitaminlerden biridir. Yağda erir ve eksikliği hâlinde ciddi sorunlara neden olabilir.

Haber 09-07-24 01:06

Dünyanın en iyi 30 takımı açıklandı! Türkiye'den 2 takım listede...

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS), son 1 yıllık süreci baz alarak dünyanın en iyi kulüplerini açıkladı.

Spor 08-07-24 18:05

Cildinizdeki kararmalarla vedalaşın! İşte en popüler kararma karşıtı ürünler

Yaz geldi, deniz, kum, güneş derken cildinizde oluşan kararmalar canınızı mı sıkıyor? Özellikle dirsekler, dizler, koltuk altı ve boyun gibi bölgelerdeki renk değişiklikleri, çoğumuz için büyük bir problem haline gelse de merak etmeyin, bu sorunu çözmek sandığınızdan çok daha kolay! Cildinizdeki kararmalarla vedalaşmak, daha pürüzsüz ve eşit tonlu bir ciltle tanışmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Hazırsanız, cildinizin en iyi haline kavuşmasını sağlayacak ürünlere birlikte göz atalım!

Kadin 08-07-24 14:30

Karpuzun faydaları nelerdir? Karpuz neye iyi gelir?

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte yazın çıkan ve tezgahlarda yerini alan meyveler popülerlik kazanır. Özellikle karpuz ve kavun gibi serinletici özellikleri ile bilinen meyveler en çok tercih edilen ve sevilen meyvelerdendir. Karpuz sadece bir yaz meyvesi değil çeşitli formlarda tüketilebilen ve birçok konuda sağlığa faydalı olan meyveler arasında yer alır.

Haber 05-07-24 22:46

Mouse nasıl temizlenir? Mouse temizliği nasıl yapılır?

Mouse'lar, gün boyunca en sık kullandığımız ekipmanlardan biridir. Ellerimiz ise gün içinde pek çok farklı yere temas eden organlarımızdır. Bu nedenle, bir mouse üzerinde yüz binlerce mikrop birikebilir. Bu durumda, mouse'ların belirli aralıklarla çok iyi ve detaylı bir şekilde temizlenmesi gerekmektedir. Peki, mouse nasıl temizlenir?

Haber 05-07-24 21:23

Fiyatı sepette 1687 TL'ye düşüyor! Puma'nın Anzarun modelinde kaçırılmayacak fırsat

Rahat, hafif ve yaz kombinlerinize en iyi şekilde eşlik edecek tarz bir spor ayakkabı arıyorsanız, Puma Anzarun 2.0 sizin için biçilmiş kaftan! Üstelik bugüne özel indirimine ek, sepette %15 daha düşüyor. Kaliteli bir ayakkabı ile konforun keyfini yaşamak isterseniz acele etmelisiniz. İşte detaylar!

Haber 04-07-24 14:17

Hayalinizdeki tatil için Ege'nin en güzel kiralık villa lokasyonları 

Ege'nin hayranlık uyandıran güzellikleri eşliğinde benzersiz bir villa tatili yapmanız mümkün. Fethiye'nin bakir sularından Göcek'in renkli sokaklarına kadar hayalinizdeki Ege lokasyonunu keşfetmeye hazır mısınız? Hemen Ege'nin eşsiz atmosferlerini inceleyin ve hayalinizdeki en iyi villa tatilini planlamaya başlayın!

Trend 29-06-24 23:52

Ailecek planlama yapanlara: Tatili keyifli hale getirmenizi sağlayacak 12 şey

Tatil sezonu yaklaşırken ailece çıkılacak seyahatler için heyecan dorukta! Tüm yılın yorgunluğunu atmak ve birlikte unutulmaz anılar biriktirmek için tatilinizi en iyi şekilde planlamanız önemli.

Trend 29-06-24 00:06

Nasıl bir villa kiralamalıyım? diyenlere 10 adımda villa kiralama rehberi

Villa kiralayarak yaz tatilini tam hayal ettiğiniz gibi geçirmeniz mümkün. Fakat mümkün olan en iyi deneyimi yaşamak için dikkat etmeniz gereken basit ipuçları da yok değil. İşte villa kiralayan herkesin mutlaka göz önünde bulundurması gereken öneriler.

Trend 28-06-24 18:36

Güneş çarpması belirtileri nelerdir? Güneş çarpmasına ne iyi gelir?

Yaz ayları çoğu insan için tatil, deniz, kum ve güneş anlamına gelir. Güneşin parlak ışınları doğrudan ruh hâlimizi iyileştirir ve bize enerji verir. Ancak güneşin bu gücü aynı zamanda sağlığımız üzerinde ciddi etkiler de yaratabilir. Güneş çarpması bu etkilerin en tehlikeli olanlarından biridir ve bu nedenle yaz aylarında güneşle olan ilişkimizi dikkatle yönetmemiz gerekir.

Haber 28-06-24 11:03

Cristiano Ronaldo'nun annesinden 'Mahsun Karaca' paylaşımı! Röportaj Adam'dan cevap gecikmedi

Gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan birisi olan Cristiano Ronaldo'nun Türkiye-Portekiz maçında çekilen bir fotoğrafı sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medyada Röportaj Adam olarak tanınan fenomen Mahsun Karaca'nın bulunduğu o kare binlerce kez beğenilip paylaşılmıştı. Fotoğrafa Ronaldo'nun annesi Dolores Aveiro ise hiç beklenmedik bir yanıt geldi. Aveiro, Karaca'yı Ronaldo'nun ölen babasına benzetti. Karaca'dan olaya yanıt geldi.

Manşet 27-06-24 17:19

Hastane acil servislerindeki sarı alan nedir? Sarı alan hastalıkları

Acil servisler, sağlık sisteminin en stresli ve zorlu bölümlerinden biridir. Ayrıca, acil servislerde çalışan sağlık personeli, sık sık travmatik olaylarla karşılaşır. Acillerde hastalara daha iyi bir hizmet sunabilmek ve hastalarla rahatlıkla ilgilenebilmek için farklı renklerde alanlar bulunur.

Haber 27-06-24 13:33

Düğüm bugün çözülecek! Meclis kulislerinde gündem oldu: İstifa edecek 2 partiden birine gidecek, aralarında CHP de var

Partiler arasındaki geçişler seçimlerin ardından da devam ediyor. Son günlerin en çok konuşulan ismi ise İYİ Partili Koray Aydın. Kulislerde Aydın'ın bugün istifa etme ihtimali konuşulurken izleyeceği yol da merak ediliyor. Aydın'ın aralarında CHP'nin de olduğu 2 partiden birine katılacağı konuşuluyor.

Haber 27-06-24 09:41

Gürcistan, lider Portekiz'i devirerek son 16 turuna yükseldi

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu üçüncü maçında Gürcistan, lider çıkmayı daha önce garantileyen Portekiz'i 2-0 yenerek en iyi üçüncüler arasına girdi ve son 16 turuna adını yazdırdı.

Spor 27-06-24 00:29

Helal olsun çocuklar! Milli Takım son 16'ya kaldı, rakibimiz belli oldu... Gürcistan futbol mucizesine imza attı Portekiz'i 2-0 mağlup etti

EURO 2024'te son maçlar oynandı. A Milli Takımımız, rakibi karşısında 2-1 kazanarak adını son 16 turuna yazdırmayı başardı. Gruptaki bir diğer maçta ise Gürcistan bir futbol mucizesine imza atarak rakibini 2-0 yendi ve en iyi üçüncü olarak adını son 16 turuna yazdırdı. Öte yandan Ay-Yıldızlılar'ın son 16'daki rakibi de belli oldu. İşte detaylar...

Spor 27-06-24 00:01

Bu sezonun yıldızı siz olun! Stilinizi zirveye taşıyacak marka çantalar

Bu yaz stilini bir üst seviyeye taşımak ve tüm bakışları üzerinize çekmek ister misiniz? Doğru çanta seçimi ile stilinizi tamamlayabilir ve kendinizi en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Farklı tarzlara ve kombinlere uyum sağlayabilen çantalarla ister gündüz ister gece her ortamda stilinizi konuşturabilirsiniz. Modayı yakından takip edenler için kaçırılmaz bir fırsat sunan koleksiyonumuzla, trendlerin her zaman bir adım önünde olacaksınız. İşte detaylar!

Kadin 26-06-24 11:19

SSK, Bağkur, memur emeklileri... 18 bin TL'ye kadar çıkmıştı, zamlı maaşların ardından onlar da artacak! Yüksek promosyon için SGK Uzmanı'ndan ipucu, o tarihi bekleyin!

SSK, Bağkur ve memur emeklilerinin geri sayımı başladı. Zamlı maaşlar için sayılı günler kaldı. Bankaların emekli promosyonu yarışı kızışmıştı, haziran enflasyonunun açıklanmasının ardından miktarların daha da yükselmesi bekleniyor. Şu ana kadar en yüksek emekli promosyonunda 18 bin TL görüldü. Temmuz ayından sonra rakamlar yükselir mi, promosyon için hangi tarihte başvurmak daha iyi olur? İşte detaylar...

Finans 26-06-24 09:38

Defnetmek nasıl yazılır? Defnetmek ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Yazılı iletişimlerde sözcüklerin doğru yazılması ve kullanılması, iletişimin doğru anlaşılabilmesi yönünden büyük önem taşımaktadır. Kelimelerin yazımı hususunda çelişkiye düşüldüğünde sözlük sayfalarından faydalanılması gerekmektedir. Bu konuda en iyi rehberlik eden sayfaların başında Türk Dil Kurumuna ait olan TDK sözlükleri gelmektedir. Dilimizde yaygın olarak hatalı yazılan sözcüklerden biri defnetmek kelimesidir. Peki, defnetmek nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 25-06-24 19:31

Dövizden umudu kesti, Türk Lirası’na kayıtsız kalamadı: Zirveden uzaklaşmıştı: En iyi faiz veren banka bile…

Türk Lirası mevduat faizleri zirvesinden uzaklaşsa da yatırımcının gözdesi olmaya devam etti. Döviz kurunda yaşanan uzun soluklu sessizlik yatırımcıya son 2 ayda 20,9 milyar liralık çıkışa itti. Aynı süre zarfında TL mevduat hesaplarındaki artış 1,1 trilyon TL’yi buldu. Bu arada TL’ye en iyi faiz veren bankaların verdiği faiz oranı yüzde 50 ile yüzde 52 arasında değişiyor. İşte detaylar…

Finans 25-06-24 08:20

Almanya'daki gazeteci Hamit Altıntop gerçeğini açıkladı: 'Gözünün içine bakıyor' Kaptan Hakan Çalhanoğlu eleştirilere yanıt verirken duraksamıştı...

Milli takımımız Euro 2024'e Gürcistan galibiyetiyle başladı, atılan iki gol ise jenerijlikti. Mert Müldür'ün golü grup aşamasının en iyi golü seçilirken yıldızımız Arda Güler ise maçın yıldızıydı. Portekiz karşısında senaryo terse döndü, 3-0'lık ağır mağlubiyet sonrası Montella ve 'Türk futbolunun bana ihtiyacı var' diyen Hamit Altıntop eleştirilerin hedefi oldu.

Spor 24-06-24 13:40

Bayram tatilinde Babadağ'dan 7 bin 117 kişi yamaç paraşütüyle uçtu

Dünyanın en iyi yamaç paraşütü merkezleri arasında gösterilen Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Babadağ'dan, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde 7 bin 117 kişi yamaç paraşütü yaptı.

Yurthaber 24-06-24 12:37

Dünyanın en iyi 100 kurabiyesi listesinde! Damakta lezzet patlaması yaşatıyor

Gastronomi dünyasının önemli kaynaklarından biri olan, Hırvatistan merkezli "TasteAtlas" isimli yerel lezzetleri değerlendiren platformun, "dünyanın en iyi 100 kurabiyesi" listesinde İzmir bombası da yer buldu. "Dünyanın en iyi 100 kurabiyesi" sıralamasında 14'üncü sırada gösterilen İzmir bombası, ince yapılı çıtır hamuru ve akışkan çikolatasıyla kente özgü tatlar arasında bulunuyor.

Yemek 24-06-24 07:57

Kamp ve piknikleriniz için en iyi buz aküsü tavsiyesi

Yaz aylarının sıcak günlerinde, sevdiklerinizle birlikte doğanın tadını çıkarabileceğiniz en keyifli aktivitelerden biri hiç şüphesiz ki kamp ve pikniklerdir. Ancak, bu eğlenceli zamanlarınızın kusursuz geçmesi için yiyecek ve içeceklerinizin buz gibi kalması büyük önem taşıdığını ve uygun buz aküsünü seçmenin kamp ve piknik deneyiminizi mükemmelleştirmede ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. O zaman gelin, ferahlığınızı koruyacak en iyi buz aküsü içeriğimizi birlikte keşfedelim!

Haber 22-06-24 12:48

Cilt sorunlarına son! Kuru, karma veya yağlı ciltler için en iyi cilt maskesi önerileri

Işıl ışıl parlayan bir cilt herkesin hayali ama cilt tipimize uygun doğru ürünleri bulmak bazen zor olabilir. Kuru, karma ve yağlı ciltlerin farklı ihtiyaçları olduğundan bu yazımızda, her cilt tipi için en etkili cilt maskesi önerilerini derledik. Siz de cildinizin ihtiyacına göre maskeyi seçerek daha canlı ve pürüzsüz ve bir cilde kavuşabilirsiniz. Hazırsanız, cilt tipinize en iyi cilt maskesi türünü bulmak için önerilerimize göz atmaya başlayalım!

Kadin 20-06-24 02:46

Kırılmalarına son! Tırnaklarınızı güçlendirecek en iyi tırnak bakım yağları

Ellerimizin güzelliğini tamamlayan tırnaklarımız, sık sık kırılmaları ve zayıflamalarıyla hepimizi çileden çıkarabiliyor. Eğer siz de tırnaklarınızın sağlıklı görünmesini istiyorsanız doğru yerdesiniz! İçeriğimizde tırnak yağıyla ilgili sıkça sorulan konuları cevapladık ve tırnaklarınızı güçlendirip kırılmalarına son verecek en iyi tırnak bakım yağı ürünlerini sizler için derledik. Tırnaklarınıza hak ettiği bakımı vermek için yazımızı okumaya devam edin!

Kadin 20-06-24 02:44