Guldur Guldur Niye Yok Haberleri

AK Parti'nin gündeminde CHP kazanırsa ihtimali: Yeniden Refah'a sitem etti! Zaten yüzde 50'yle alacağımız yerleri niye verelim

Yeniden Refah Partisi'nin AK Parti'nin işbirliği teklifine kapıyı kapatmasının ardından AK Partili Efkan Ala'dan sitemkar sözler geldi. "Eğer CHP kazanacaksa ittifak çatısı altında olmanın anlamı yok" diyen Genel Başkanvekili Ala, Yeniden Refah'ın seçime kendi başına girdiği yerlerde CHP'nin kazanma olasılığını artırdığına değindi. Ala'nın "Zaten yüzde 50'nin üzerinde alacağımız yerler" diyerek verdiği mesaj da dikkat çekti.

Haber 2024-03-06 13:41:49

İstanbul Boğazı'nda '24 metre' tartışması: Sosyal medyada gündeme gelen iddialar sonrası isyan ettiler

İstanbul'da balık stoklarının yıldan yıla azalması yeni endişeleri ve tartışmaları beraberinde getirdi. Sosyal medyada, '24 metre' yasağını ihlal ettiği öne sürülen endüstriyel balıkçılar ise "Bulgaristan, Yunanistan, hiçbirinde böyle bir yasak yok. Komşumuzda olmayan yasak bizde niye var?" diyerek isyan etti.

Haber 2024-01-28 10:24:06

Meclis'te S-400 tartışması! Bakan Güler'in CHP'li Ağbaba'ya yanıtı gündem oldu: 'Çamaşır makinesi mi bu?'

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, MSB'nin 2024 yılı bütçe görüşmelerinde gündeme dair milletvekillerinin eleştiri ve sorularını yanıtladı. S-400 ile ilgili açıklama yapan Bakan Güler, "S-400'ü alıp bir fabrikanın köşesine teslim edemeyiz. Böyle bir şey asla yok" dedi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın "Niye kullanmıyorsunuz?" diye sorması üzerine Bakan Güler, "Nereye kullanacağız, bu çamaşır makinesi mi? diye yanıt verdi. Bakan Güler'in Ağbaba'ya yanıtı gündem oldu.

Haber 2023-11-17 09:27:01

Müge Anlı sonunda patladı! Kıskançlığın bu kadarına da pes! Yok devenin nalı!

Müge Anlı, Konya’nın Akşehir ilçesinde kaybolan 35 yaşındaki Bedriye Kılıç'ın sırf röportaj verdiği için eşi tarafından kıskanılmasına dikkat çekti. Eşinin karısını 'Orada niye görücüye çıktın?' diye kıskandığını belirten ünlü gazeteci "Yok devenin nalı!" diyerek duruma tepki gösterdi.

Magazin 2023-09-18 12:06:45

Avatar Atakan'dan Son çocukta niye zengin sarısı yok? sorusuna olay yanıt! Sosyal medya yıkıldı

Survivor'ın eski yarışmacılarından Avatar Atakan sosyal medya hesabında yaptığı 'aile' paylaşımıyla dikkat çekti. Bu yıl kucaklarına aldıkları ikinci çocukları Zenia'nın da yer aldığı bir görüntü paylaşan ünlü isim, bir Instagram kullanıcısının "Son çocukta niye zengin sarısı yok?" sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin 06-09-23 14:19

MasterChef Çağatay'ın hastalığı ne? 29 Ağustos 2023 MasterChef Çağatay dokunulmazlık oyununda neden yok, niye oynamadı?

MasterChef Çağatay'ın hastalığı 29 Ağustos 2023 Salı günü ekrana gelen bölümde dokunulmazlık öncesi oyundan çekilmesi nedeniyle merak konusu oldu. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, MasterChef Çağatay'ın hastalığı ne? 29 Ağustos 2023 MasterChef Çağatay dokunulmazlık oyununda neden yok, niye oynamadı? İşte detaylar...

Magazin 29-08-23 21:00

'2-3 ay önce...' Türkiye Esenyurt'taki vahşeti konuşuyor! 'Görüntüleri izleyemedim' Öldürülen gencin babası anlattı: Bunu WhatsApp'ta paylaştım...

Türkiye Esenyurt’taki vahşeti konuşuyor! Tekel bayisine yapılan silahlı saldırıda ölen Yunus Emre Erzen’in babası Cantürk Erzen yaşananları anlattı. Baba, “Bana icra kağıdı gönderdiler. Ben zaten borcumu ödeyen bir insanım. ‘Bana niye icra gönderdiniz?’ diye bunu WhatsApp'ta paylaştım. Bu benim oğlumu öldürmeye bir sebep mi? Biz 10 senedir birbirimizi tanıyoruz, senelerdir ticaret yapıyoruz. Almışızdır, vermişizdir, eksik olmuştur, fazla olmuştur ama kan davalık bir olayımız yok.” dedi.

Haber 31-07-23 09:33

Voleybolcu Zehra Güneş tatil pozları verdi! “Ebrar niye yok, küs müsünüz?” yorumuna kayıtsız kalamadı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı Zehra Güneş başarılı spor kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşuluyor. Arkadaşlarıyla beraber tatile giden Güneş iddialı pozlarını peş peşe paylaştı. “Ebrar niye yok, küs müsünüz?” yorumu ise dikkat çekti.

Magazin 25-07-23 22:01

'Hanımefendi milleti kandıracağını sanıyor' dedi, İmamoğlu'na İBB Başkanını işi yok mu? diyerek tepki gösterdi! Destici'den dikkat çeken sözler

CHP lideri Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı olarak yola çıkmasının ardından tüm partilerle görüşme dileğini dile getirmişti. BBP lideri Mustafa Destici, Kılıçdaroğlu'nun HDP'yi ziyaret edecek olmasını eleştirirken "Sayın Akşener'e soruyorum; 'HDP eşittir PKK'ysa senin cumhurbaşkanı adayın PKK'yla görüşüyor, senin niye sesin çıkmıyor' diyorum" ifadelerini kullandı. Destici, Ekrem İmamoğlu'nun deprem bölgesini ziyaretine tepki gösterirken ise "İBB başkanının işi yok mu?" dedi.

Haber 12-03-23 16:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Gence bak gence' dedi... Tüm salon oraya döndü! Dikkat çeken pankart

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'da 'Gençlik Buluşması' programına katıldı. Salonda açılan bir pankartta yazılanları okuyan ve duygulanan genci sakinleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gence bak gence, ne diyor. 'Gençler hedefe kilitlenmiş SİHA gibi sandıkları patlatacak' diyor. Ama niye ağlıyorsun? Ağlamak yok." dedi. İşte haberin detayları...

Haber 05-02-23 21:05

EYT'lilerin beklediği haber için CHP'den 'Hodri meydan'! Kasım dediler, aralık dediler, 1 saatte...

2022'nin sonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) için yapılan düzenleme henüz Meclis'e gelmedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba hükümeti eleştirerek, "“Bir EYT var. 'Kasım' dediler, 'Aralık' dediler, 'Ocak' dediler, 'Şubat' dediler. Hala ortada bir şey yok. Hala Meclis'e gelmiş bir şey yok. AK Parti grup başkan vekilleri 'Tarih veremeyiz' diyorlar. Niye?" ifadelerini kullandı.

Finans 14-01-23 18:13

Merve Boluğur Merve'nin annesi olsam pataklarım diyen Selen Görgüzel'e öfke kustu

Merve Boluğur, katıldığı programda "Merve okuyamadığı halde şarkı söylüyor. Çok güzel ve yetenekli bir kadın bunu niye kendine yapıyor? Annesi ya da ablası olsam pataklayacağım" diyen Selen Görgüzel'e öfke kustu. Sosyal medya hesabından sitem eden Boluğur, "Benim gibi güzel değilsin, sesin asıl senin yok. Onun bunun karısı olarak gündemdesin" dedi.

Magazin 14-01-23 14:02

Kasiyere Burada alkol satılıyor, saçını niye gösteriyorsun demişti! Sosyal medyayı sallayan market görüntüleri sonrası Faslı adam gözaltına alındı

Dün sosyal medyanın gündemine İstanbul'un Esenyurt ilçesindeki bir markette çekilen görüntüler damgasını vurdu. Faslı olduğunu söyleyen M. E. A., kasiyere markette alkol ve sigara satıldığını ifade ederek "Saçını göstermeye gerek yok. Günah şu şekil abla. Sen niye gösteriyorsun" dedi. Bu anların videosunu çeken kişi ise araya girerek M. E. A.'yı uyardı ve devamında M. E. A. marketten çıkarıldı. Görüntüler geniş yankı uyandırırken polis ekipleri harekete geçerek M. E. A.'yı gözaltına aldı.

Haber 21-12-22 09:12

Alkol denetiminde şaşırtan sözler: Düzeleceğiz ağabey, nerede içtik bilmiyorum

Kadıköy’de polis ekipleri tarafından trafikte yapılan denetime alkollü şekilde araç kullanarak takılan şahsa para cezası kesilirken alkollü sürücünün arkadaşının sözleri şaşkına çevirdi. Alkollü sürücünün arkadaşı, ''Düzeleceğiz ağabey yapacak bir şey yok. Ağabey iş çıkışı nerde içtik bilmiyorum. Dördü bir arada cappucino. Haberlere çıkalım abi herkes fenomen oluyor, bizim neyimiz eksik biz niye olmayalım. Alkol testi yaptık negatif çıktı korona değilmişim ağabey'' ifadelerini kullandı.

Haber 17-12-22 15:45

Ev sahibi zulmü! Kira artışını kabul etmedi, yaşlı kadın yaşadıklarına isyan etti

Ev sahibi-kiracılar arasında tartışmalara bir yenisi daha eklendi. 74 yaşındaki Nazime isimli yaşlı kadın, yüzde 400'lük kira zammını kabul etmeyince ev sahibinin zulmüne maruz kaldı. İlk önce doğal gazı kesilen yaşlı kadın daha sonra da ölümle tehdit edildi. Yaşlı kadın şimdi evde battaniye ile ısınmaya çalışırken "Hiç mi insafı yok, niye böyle yapıyor. Hasta oldum" dedi.

Haber 11-11-22 06:46

Babacan, 'Bunu da gizli, saklı yapıyorlar' deyip duyurdu: Son 6 ayda...

DEVA Partisi Genel Başkan Ali Babacan, "Sadece son 6 ayda swaplarla borçlandıkları bir 60 milyar doları daha gizli, saklı, arka kapıdan sattılar. Bunu da gizli, saklı yapıyorlar. Bu milletin emeğini, hakkını, alın terini yok ettiler" dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulunan Babacan, "Bütün yetki elinde, tek imza ile aklına gelen her şeyi yapıyorsun. O zaman at bir imza da düşür şu faizi, düşür şu enflasyonu bakalım. 4 yıldır niye yapamıyorsun?" dedi.

Haber 02-07-22 21:45

Aleyna Tilki'den direk dansı pozu! Niye düzgün pozun yok?

Son dönemde şarkılarından ziyade klipleri ve pozlarıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki kim ne derse desin geri adım atmıyor. Aleyna Tilki son olarak direk dansı pozuyla takipçilerini ikiye böldü.

Magazin 01-07-22 07:08

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, AA Spor Masası'na konuk oldu (2):

"Nwakaeme ile resmi olarak ilk sözleşme uzatma görüşmesine geçen sene 19 Eylül'de başladık. En son kendisine kulübün verebileceği imkanlar dahilinde en yüksek ücreti teklif ettik" - "Bütün mevkiler için sezon içerisinde oluşturduğumuz portföyde 100'e yakın oyuncu var" - "Hocayla görüştük. Sözleşme yenileme konusunda bir sıkıntı yok. Biz niye hocayı bırakalım, hoca bizi niye bıraksın?"

Yurthaber 01-06-22 13:54

Kemal Kılıçdaroğlu, elektriği kesilen aileyi ziyaret etti! 'Beni duygulandıran, derinden üzen...'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, borcu yüzünden 4 aydır elektriği kesik olduğu belirtilen bir ailenin evini ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Beni duygulandıran, derinden üzen söylemiş olduğu söz; 'Büyük oğlum, bugün 23 Nisan, bütün arkadaşları okula gidiyor, eğleniyor, şarkılar söylüyor ama benim oğlum ağladı, evde. Niye televizyonumuz yok, niye ışığımız yok?' diye" ifadelerini kullandı.

Haber 23-04-22 23:07

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Uşak'ta iftar programına katıldı:

"Bizim Irak'ın topraklarında gözümüz yok. Ama 'sebepsiz' diyemezsiniz. Türkiye'nin bu teröristlere karşı mücadelesine, harekatına laf ediyorsunuz da Irak topraklarını yıllardır bu bölgeyi işgal eden PKK terör örgütüne niye müdahale etmiyorsunuz?"

Yurthaber 19-04-22 22:03

Binali Yıldırım, Anadolu'dan Esenler belgeselinin gösterimine katıldı:

"Bizim inancımızda darda, zorda olanların imdadına yetişmek var. Bizim inancımızda savaş kültürü yok. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışı var. 20 yıldır bu anlayışla çalışıyoruz" - "(Şehir hastaneleri) 'Bu hastaneleri niye yapıyorsunuz? Hangi yandaşınıza rant sağlıyorsunuz?' diye maalesef acımasız eleştirilerle karşı karşıya kaldık ama o hastaneler hayat kurtardı. O hastaneler Kovid salgınında çok büyük hizmet yaptı. Türkiye bununla da kalmadı 160'a yakın ülkeye elini uzattı. Daha yakın zamanda milli aşımızdan 15 bin doz Afrika kıtasına sevk etmeye başladık"

Yurthaber 26-03-22 23:51

Son dakika: CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 19 Ocak'ı hatırlattı: Erdoğan niye sözünü tutmuyor?

Son dakika haberi: Partisinin grup toplantısında partililere seslenen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 19 Ocak'ta yaptığı toplantıyı hatırlatan CHP lideri, "Maaşlarını yükseltme kararı aldık diyor 19 Ocak'ta. Hala yok. Niye yok? Niye sözünü tutmuyor?" diye konuştu.

Haber 08-03-22 14:23

İşten atılan kadından çirkin intikam! Şirket yöneticilerinin fotoğraflarını eskort sitelerinde paylaşan kadına hapis istemi

Havva Gülşen'in işten çıkarılmasının ardından şirket yöneticilerinin fotoğraflarını ve iletişim bilgilerini eskort sitelerinde paylaştığı iddiasına ilişkin suç duyurusunda bulunuldu. Gülşen'in "Kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak suçundan 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istenirken, Havva Gülşen'in müşteki B.K.'ye, "Instagram hesabın niye gizli, kimse görmesin diye mi ama benim için sorun yok. Her şekilde görebilirim ben'' dediği vurgulandı.

Haber 09-02-22 09:15

İmamoğlu'ndan İçişleri Bakanı Soylu'ya sert tepki! 'Sızdıranların bulunması namus borcudur'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine yönelik karla mücadele üzerinden yapılan eleştirilere cevap verdi. İstanbul'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Vali Ali Yerlikaya'nın düzenlediği basın toplantısıyla ilgili olarak İmamoğlu, "Bu fotoğrafta İBB niye yok" diyerek sitem etti. Balıkçıda yemek tartışmasıyla ilgili Bakan Soylu'ya yüklenen İmamoğlu, "Bu görüntüyü sızdıranların bulunması namus borcudur" dedi.

Haber 28-01-22 13:47

TBMM'de tartışma! İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta: Bunun cevabını bize birisi versin

Son dakika haberi! TBMM'de varlıklarını TL'ye dönüştüren kurumlara vergi istisnası getiren kanun teklifi üzerindeki görüşmeler tamamlandı, teklifin bir maddesi de kabul edildi. Görüşmelerde konuşan İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta: "Enflasyon muhasebesini niye erteliyorsunuz? Bunun cevabını bize birisi versin." eleştirisinde bulundu. AK Parti'li Uğur Aydemir ise cevaben, "Hükümetimizin bu enflasyon düzeltmesinin ertelenmesiyle alakalı bir kazancı yok." bilgisini paylaştı.

Haber 20-01-22 00:52

Evlerinin terasına çıktı, kendini başka evin terasında buldu! Bakın niye çıkmış

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde deliği kapatmak için 5 katlı binanın çatısına çıkan bir vatandaş, dengesini kaybederek başka bir binanın terasına düştü. Düştüğü yerde mahsur kalan vatandaşı itfaiye ekipleri kurtardı. Düşen kişinin öz dayısı olduğunu söyleyen Yalçın Durcan, “Burada oturuyor. Eve güvercin giriyordu. O deliği bulmak için çatıya çıkmış, yan binanın çatısına düşmüş. Ciddi bir şey yok diye düşünüyoruz. Şimdi hastaneye gideceğiz” dedi.

Haber 15-01-22 12:06

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na Semra Güzel tepkisi: Niye kınayamıyorsun

PKK'lı teröristle fotoğrafı çıkan HDP'li vekil Semra Güzel'le ilgili polemik sürüyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, HDP'li Güzel'i kınayamadığını belirterek, "Milletvekilinin teröristle fotoğrafı yakışmaz. Savunmak da yakışmaz. Yok açılım süreciymiş de, yok buymuş da. Niye kınayamıyorsun. Açıkça çık ve kına. Ne var bunda yani" dedi.

Haber 14-01-22 14:19

Şahan Gökbakar'dan faiz paylaşımı! Ekonomistlere seslendi

Sosyal medyada gündeme dair paylaşımlarıyla dikkat çeken Şahan Gökbakar, bu defa bankaların uyguladığı faiz oranlarını eleştirdi. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, ekonomiye ilişkin yaptığı paylaşımda "Faizlerin yüzde 14'e indiği falan yok. Bankalar bildiğini okuyor gibi. Bu niye böyle sizce değerli ekonomistler?" dedi.

Magazin 11-01-22 01:27

Özge Ulusoy'dan estetik açıklaması! Hiç korkmuyorum

Özge Ulusoy, önceki gün gazetecilerin, "Estetik yaptırmaktan hiç korkmuyor musunuz?" sorusunu cevapladı. Ünlü manken, "Yok, hayır. Niye korkayım? İstedikten sonra hiç korkmam. Herkes ihtiyacı olduğu için yapsın" ifadelerini kullandı.

Magazin 27-12-21 16:06

Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı aday gösterirse onur duyarım açıklaması İYİ Parti’de nasıl karşılık buldu?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklamasıyla ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den henüz bir açıklama gelmezken İYİ Parti'nin siyasi işlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı ve hukuk ile adalet politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem değerlendirmede bulundu. Paçacı yaptığı açıklamada "Kemal Bey seçilmeyecek bir konumdaysa niye aday olsun ki, olmaz. Orada yeni bir şey yok. Malumun ilanı" diye konuştu.

Haber 16-12-21 13:10

RÖPORTAJ - İklim krizi komplo değil, hepimiz aynı gemideyiz

Prof. Dr. Levent Kurnaz: - "İklim nedeniyle önümüzdeki 20-30 sene içerisinde Türkiye’ye 30 milyona yakın mülteci gelebilir. Türkiye’nin nüfusuna 30 milyon daha ekleyecek olursak, çok ciddi sorunlarla karşılaşacağız" - "Artık kendi gıdamızı üretmekte gittikçe zorlanır hale gelmeye başladık. Türkiye’de üretilen gıdanın fiyatı da korkunç arttı ve artmaya da devam edecek iklim değişikliği ile beraber" - "Bu faturayı hepimize çıkarmamız gerekiyor. Bu sadece bir kişinin, bir politikacının, bir devletin sorunu değil" - "Vatandaş bütün bu değişikliklerin farkında. Ama vatandaş bunların sebepleri konusunda biraz şüphe içerisinde. İklim değişikliğini biliyor ama iklimin niye değiştiği konusunda hep başkalarını suçluyor" - "Üretim biçimlerimizi, satış biçimlerimizi değiştirmemiz gerekiyor" - "Bizim her an geri dönebilme şansımız var. Ancak geri döndüğümüz yer neresi olacak?" - " 'İklim krizi Batı’nın komplo teorisi' görüşüne katılmıyorum. Bu işin komplo teorisiyle alakası yok. Hepimiz aynı gemideyiz"

Yurthaber 27-11-21 12:53

Karamollaoğlu ve Erbakan'dan AK Parti'ye övgüler

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Ülke aleyhine olacak yanlışlar yapıldığı zaman kimseden korkmadan yanlışları dile getirdik. Mevcut iktidarın yaptığı iyi şeyler hiç mi yok derseniz, evet var" diyerek olumlu bulduğu politikaları sıraladı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da, "Efendim, 'Niye hep tenkit ediyorsunuz? Biz her şeyi tenkit etmeyiz. Faydalı, doğru yapılanları da elbette takdir ederiz." sözleriyle AK Parti'nin eleştirmedikleri yönlerini açıkladı.

Haber 21-11-21 17:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrika ziyareti dönüşünde uçakta soruları yanıtladı: (2)

"(CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun sözleri) Her şeyden önce ana muhalefetin başındaki zatın bu açıklamaları tamamen deli saçması. Ya siyaseti öğrenecek ya siyaseti öğrenecek. Bunun başka çıkışı yok. Siyasi cinayet dediğin zaman senin yapman gereken bir şey var. Nedir o? İspat edeceksin. Böyle bir ispat söz konusu değil. Adeta bir deli bir kuyuya bir taş attı, 40 akıllı çıkaramadı. Bu da böyle. Bunu neye göre söylüyorsun?" - "Bakın şimdi AİHM bir karar almış. Bu Kavala denilen Soros artığıyla ilgili olarak Türkiye'yi adeta burada mahkum etmek istiyorlar. 10 büyükelçi bu açıklamayı niye yapar? Bu Soros artığını savunanlar, 'bunu nasıl bıraktırırız' gayreti içindeler. Söyledim Dışişleri Bakanımıza, bizim bunları ülkemizde ağırlamak gibi bir lüksümüz olamaz. Türkiye'ye böyle bir ders vermek haddinize mi sizin? Kimsiniz siz?" - "Uluslararası camia içerisinde Soros ne ise Kavala o. Bunlar para ile istedikleri yeri istedikleri gibi sallamaya çalışıyorlar. Şimdi Soros'un oğlu da giriyor. O da babası gibi. Bunların çok iyi takip edilmesi lazım. Bunlar mesela şu anda Balkanlara sızmanın, Balkanları sindirmenin gayreti içerisindeler. Bunlara da tabii fırsat vermeyeceğiz, verilmemesi lazım" - "(Türkiye'nin F-35 nedeniyle alacağı para) Biz bu 1 milyar 400 milyon dolarımızı öyle veya böyle alacağız. Bütün bunlar konuşuluyor. Şu anda savunma bakanlarımız karşılıklı olarak bu görüşmeleri yapıyorlar. Şimdi Milli Savunma Bakanımız, Amerika Savunma Bakanıyla bir araya gelecek, görüşecekler. Mesafe alacağız diye inanıyorum" - "Seçim zamanında yapılacak. Türkiye, seçimlerin zamanında yapılması olayını yaşayacak. O tarih de Haziran 2023'tür"

Yurthaber 21-10-21 13:46

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu emekli emniyet mensuplarıyla buluştu:

"(3600 ek gösterge) Yasama organı bu soruna çözüm bulmalı. Polislerin mali haklarıyla ilgili parlamentoya gelecek herhangi bir düzenleme emin olun parlamentodan oy birliği ile çıkar. Kimse itiraz etmez. İtiraz belki 'Niye bu kadar eksik yaptınız?' diye olur" - "Siz Cumhur İttifakı olarak bir aradasınız. 2018'de bir önerge vermişsiniz ve o önerge AK Parti'li milletvekillerinin oylarıyla reddedilmiş. Ama o zaman Cumhur İttifakı yok, şimdi var bu ittifak. Şimdi sayın Erkan Haberal'a çağrı yapıyorum, böyle bir önergeyi verin biz de bu önergeyi destekleyelim. Hep beraber bu önerge parlamentodan çıksın" - "Belli bir kıdeme ulaşmış polislerin kadrosuzluk nedeniyle emekli edilmeleri asla doğru değil. Onları Allah nasip eder iktidar olursak düşüneceğiz. Polis teşkilatına tekrar bu nitelikli elemanları almak lazım"

Yurthaber 29-09-21 13:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında soruları yanıtladı: (1)

"(Türkiye'de) 8 gün içinde 187 yangın çıktı, şu anda 15 yangın devam ediyor ve bunların bir kısmı kontrol altında" - "Dünyanın birçok yerinde olduğu gibi ülkemizde de bu yıl orman yangınlarında gerçekten büyük artış yaşandı ve burada siyasete yer olmamalı" - "İşte 'burada niye uçak yok, niye helikopterler yok' filan gibi böyle bir yalan terörü estiriliyor. Şu anda burada 16 uçak var, bugün gelenlerle bu 20'ye çıktı. Bunun yanında 51 helikopter var, hep bunlar devrede, çalışıyor" - "Yerleşim bölgelerindeki bu tür yangın vesairelerin sorumluluğu kimin? O da oradaki büyükşehir belediyelerinin sorumluluğundadır" - "Yangınla mücadeleyi sürdürüyoruz, kaçamak yapmak yok ve üzerine üzerine de gidiyoruz"

Yurthaber 04-08-21 23:20

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kocaeli'de kanaat önderleri ve muhtarlarla buluştu:

"Allah'ın izniyle dostlarımızla beraber iktidar olacağız. Bu yol görünüyor ama size namus sözüm var, harcadığım her kuruşun hesabını bu millete vereceğim" - "Müsilaj nedir? Denizin isyanıdır. Allah'ın yarattığı bu güzel denizi niye kirletiyoruz? Oksijen olmasa yaşayamayız, nefes alamayız. Denizde de canlılar var. Onların da oksijene ihtiyacı var, onların da yaşama hakları var. Onların da hakkı, hukuku var. Niye onları yok ediyoruz kendi elimizle çevreyi kirleterek?"

Yurthaber 24-06-21 17:47

Kayseri'de 'Riskli' olan kişiden şaşkına çeviren sözler: Hanım Covid çıktı, biz yaklaşmadık

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Erciyes Huzur-3 Uygulaması" kapsamında şüpheli araçlar ve şahısları kontrol etti. Uygulama noktasında HES kodu sorgulamasında 'riskli' olduğu ortaya çıkan vatandaş, "Yalan atacak halim yok. Riskli olabilirim, niye riskli? Hanim Covid çıktı, biz yaklaşmadık. Çocuk değiliz ki biz burada oyun oynayalım" diyerek kendini savundu.

Haber 13-04-21 10:52

Karantinada olması gereken ’riskli’ şahıstan pes dedirten savunma

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Erciyes Huzur-3 Uygulaması" kapsamında şüpheli araçlar ve şahısları kontrol etti. Uygulama noktasında HES kodu sorgulamasında ’riskli’ olduğu ortaya çıkan vatandaş, "Yalan atacak halim yok. Riskli olabilirim, niye riskli? Hanim Covid çıktı, biz yaklaşmadık. Çocuk değiliz ki biz burada oyun oynayalım" diyerek kendini savundu.

Haber 12-04-21 19:00

Meral Akşener: Karpuz gibi ikiye bölündük

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki esnaf ziyaretinde, "Çok uzun zamandır seçmen, velinimet olmaktan çıktı. Karpuz gibi ikiye bölündük. 'Kaşının altında gözün var, niye var?' üzerinden yapılan siyasi mücadelenin size faydası yok" dedi.

Haber 03-04-21 16:29

Van'da çocukları dağa kaçırılan ailelerden sesinizi yükseltin çağrısı

Kızı dağa kaçırılan Atiye Dayan: - "HDP'ye, PKK'ya verecek çocuklarımız yok. Bu nedenle çocukları kaçırılan mağdur, çaresiz aileler de bu eyleme katılsınlar. Sesimizi yükseltelim, çocuklarımızı isteyelim" - Oğlu dağa kaçırılan Perihan Ertaş: - "Yüreğim yanıyor. Bir an önce evladıma kavuşmak istiyorum. Herkesten bu eylemimize destek vermesini istiyoruz" - 18 yaşındaki oğlu için eyleme katılan Fevzi Yağmur: - "Dedelerimiz Çanakkale'de şehit düştü. Devletimize, bayrağımıza hep sahip çıktık. Niye çocuklarımızı bizden kopardılar. Vicdanı, imanı olan herkes buraya gelsin, bize destek olsun"

Yurthaber 02-04-21 12:19
Van

CHP liderinden Erdoğan'a çağrı: Kılıçdaroğlu’ndan kurtulmak kolay, gel çık karşıma

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. CHP lideri "Muhalefeti de inşa edeceğiz diyor. Kılıçdaroğlu'ndan kurtaracağız diyor. Kılıçdaroğlu'ndan kurtulmak kolay. TV'de çık gel karşıma vatandaşın hakemliğine başvururuz. Doğruların karşısında korkan bir insan devleti yönetemez. Niye karşıma çıkmıyorsun, niye cesaretin yok? Çünkü korkuyorsun." ifadelerini kullandı.

Haber 09-02-21 13:56

Tevfik Göksu’dan Halk Ekmek teklifi

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu: - "İstanbul'un her sokağında bakkal var. Hiçbir maliyeti yok ve verin bakkallara dağıtsın ekmeği. Niye vermiyorsunuz? Çünkü sizin derdiniz, bu ekmeğin ulaşması değil"

Yurthaber 11-01-21 21:33

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu: Niye istifa edeyim?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih Bulu, katıldığı televizyon programında AKP ile siyasi bağlantısından intihal iddialarına kadar bir dizi soruyu yanıtladı. "Tepkilerin ardından istifa edecek misiniz?" sorusuna ise "Yok canım niye istifa edeyim” diye yanıt verdi. Bulu'nun atanmasına yönelik olarak akademisyen ve öğrencilerin tepkileri sürüyor.

Haber 06-01-21 03:57

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Azerbaycan açıklaması: O masada niye Türkiye yok?

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu CHP Grup toplantısında Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki çatışmayla ilgili konuştu. Kılıçdaroğlu konuşmasında Rusya'da gerçekleştirilen toplantıya atıfta bulunarak, "Türkiye masada yoktu. Madem ki bu sorun kendi sorumunuz olarak görüyoruz madem, her türlü katkıyı yapmaya hazırız. O masada niye Türkiye yok? Bunu da tüm vatandaşlarımızı hafızalardan tutmalarını isterim” ifadelerini kullandı.

Haber 13-10-20 21:38

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş'tan transfer açıklaması:

"Kendi milli takımında direkt oynayan bir kaleci ile anlaşma yapacağız. Fas Milli Takımı kalecisi Munir. Malaga'da oynuyor" - "Bir 8 numaranın peşindeyiz, çok büyük bir isim. Geldiği zaman 'Diğer takımlarda niye bu futbolcu yok?' diyebileceğiniz bir isim" - "Geçen sene TFF 1. Lig'deyken Medipol Başakşehir'i kupada elemiştik. Kimseden korkacak durumumuz yok. Çıkacağız futbolumuzu oynayacağız" - "Şu anda belki de ekonomik anlamda Türkiye'de 4-5 rahat kulüpten bir tanesiyiz"

Yurthaber 04-09-20 11:47

Çocuğu dağa kaçırılan ailelerden ve STK'lerden HDP'nin duyarsızlığına tepki

Evladı Yusuf için oturma eylemi yapan Celil Begdaş: - "Oğlum HDP il binasından gitti. Bir vekil, bir yönetici gelip demedi ki siz ne yapıyorsunuz burada? HDP niye sessiz?" - Oğlu Baran için oturma eylemine katılan anne Solmaz Öğrünç: - "HDP'nin vekilleri benim vekilim olsaydı, gelip beni savunsaydı oğlumu alırdı" - MAZLUMDER Şube Başkanı Mahmut Aytekin: - "HDP'nin bu sorundan kaçmasına imkan yok. Bu sorun ile yüzleşmesi lazım. Burada ailelerin yanında yer alması lazım. Yani topu taca atarak bu işin içinden çıkamazlar. Sorumluluk almaları gerekir" - İHC Başkanı Mehmet Karadağ: - "Geldiğimiz noktada hem HDP hem de birçok sivil toplum kuruluşu bu konuda sessiz kalıyor. Sanki hiç böyle bir olay yokmuş gibi davranıyor"

Yurthaber 02-09-20 11:14

Özhaseki’den ‘Ayasofya’ açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Ayasofya’nın açılmasıyla ilgili, “Niye müze kararının verildiği hususunda da çok yorum yapmanın kimseye bir faydası yok” dedi.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, hayırseverlerin desteği ile Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılan Cavit Yurttaş Camii’nin açılışına katıldı.

Yurthaber 30-07-20 14:19

Selda Bağcan'dan Ahmet Hakan'a dikkat çeken yanıt! 'Memleketi karpuz gibi böldüler'

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın dünkü yazısında Cumhurbaşkanlığı Yeditepe konserlerine atıfla 'Türkiye’nin en güçlü sesi ve yorumcusu Selda Bağcan... Niye yok?' sorusuna yanıt veren Selda Bağcan 'Memleketi karpuz gibi ikiye yardılar dolayısıyla bunu karpuz gibi yaranlara sormak lazım' dedi.

Magazin 15-06-20 10:03

Merve Boluğur: Daha o kadar sıyırmadım

32 yaşındaki Merve Boluğur, 'kendisine çiçek gönderdiği' iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Boluğur, konuyla ilgili "Çiçekleri kendim göndermiyorum. Öyle bir şey okudum. Hiç alakası yok. Daha o kadar sıyırmadım. Kendime niye çiçek göndereyim? Kendime çiçek 'alırım', o ayrı" şeklinde konuştu.

Magazin 29-05-20 13:57