Haluk Levent Twitter Haberleri

Haluk Levent'in 'Gazze' konuşması Birleşmiş Milletler toplantısına damga vurdu! 10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı görebilirsiniz?

AHBAP Derneği Başkanı, ünlü sanatçı Haluk Levent'in Kenya’da düzenlenen Birleşmiş Milletler Sivil Toplum Örgütleri toplantısında yaptığı konuşma gündem oldu. AHBAP faaliyetlerini anlatmak için çağrıldığı konferansta konuşma metnini değiştiren Haluk Levent, Gazze'de yaşanan katliamı anlattı. Levent, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya "10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı görebilirsiniz?" diyerek tepki gösterdi.

Haber 2024-05-09 22:29:52

TikTok yasaklanacak mı? TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman'dan açıklama geldi! X'e (Twitter) Ya geleceksiniz ya geleceksiniz çıkışı

"TikTok yasaklanacak mı?" sorusu zaman zaman gündeme gelirken, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, yaptığı konuşmada dikkat çeken bir açıklama yaptı. Yayman, komisyonun seçim sonrası gerçekleştirdiği ilk toplantısındaki konuşmada "Kimse dokunulmaz değil. Bu işin sonu burada da yasaklamaya gidiyor" dedi. Sosyal medya platformu X'e de (Twitter) tepki gösteren Yayman, "Twitter'a sesleniyorum ya geleceksiniz ya geleceksiniz" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-05-09 14:41:38

Twitter için 'yankı odası gibi' dedi, TikTok için noktayı koydu! CHP lideri Özel: Daha kötü sonuçlar doğurabilir!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçimlerinin sonuçlarına ilişkin "Twitter'ı değil sokağı dinledik” sözlerine açıklık getirdi. Onedio'nun sorularını yanıtlayan CHP lideri Özel, geçtiğimiz günlerde gündem olan TikTok’un kapatılmasıyla ilgili tartışmalara da değindi. Özel, "Daha da kötü sonuçlar doğabilir" diye konuştu.

Haber 2024-05-08 09:41:53

metro durakları isimleri ve saatleri: M6 Levent-Boğaziçi Ü. | Hisarüstü Metro Hattı durakları isimleri ve saatleri nelerdir? M6'ya nereden aktarma yapılır?

İstanbul, Türkiye’nin en hareketli ve en kalabalık şehri olarak devamlı büyümeye ve gelişmeye devam etmektedir. Dolayısıyla şehir içi ulaşım ağı da bu gelişimle birlikte devamlı iyileşmekte ve genişlemektedir. Metro durak isimleri çoğunlukla İstanbul dışından gelen kişilerin sıklıkla araştırdığı bir konu durumundadır. Peki, M6 Levent-Boğaziçi Ü. | Hisarüstü Metro Hattı durakları nelerdir? Nereden aktarma yapılır?

Haber 2024-05-05 19:01:23

Baharın çocuklara kötü sürprizi: Beşinci hastalık! Veli gruplarında uyarılar hızla yayılıyor

Çocuk enfeksiyonlarında bu kez 'Beşinci hastalık' gündemde. Özellikle ilköğretim veli gruplarından bazılarında, çocuklarda son günlerde 'Beşinci hastalık' görüldüğüne dair ebeveynlere uyarıda bulunuluyor. Türk Pediatri Kurumu Başkanı Prof. Dr. Haluk Çokuğraş, sürpriz bir şekilde Beşinci hastalık sayısında bir artış gözlemlediklerini ancak endişe yaratacak bir durum olmadığını ve benzer belirtileri sebebiyle kızamık, kızıl ya da başka virüs enfeksiyonları ile karıştırılmamasını vurguladı.

Kadin 04-05-24 08:58

O olaydan 2 ay önce öğrenmiş! ‘Heimlich’ manevrasıyla boğazına simit takılan öğrencisinin hayatını kurtarmıştı 'Ertesi gün kalabalık bir şekilde ailesi geldi okula'

Batman’da boğazına simit parçası takılan öğrencisi Emine Kulak’ı (10), ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtaran matematik öğretmeni Levent Döndü (27), ilk yardım eğitimini 2 ay önce aldığını söyledi. Levent Öğretmen, "Tüm vatandaşlarımızın ilk yardım eğitimini alması çok önemlidir" derken öğrencisi ise "Onun bana yardım etmesi sayesinde kurtuldum. Öğretmenime çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 03-05-24 15:57

Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferini yaptı! Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile anlaşma sağlandı

Fenerbahçe önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı-lacivertlilerin, Fatih Karagümrük'ün yıldız oyuncusu Levent Mercan ile anlaşma sağladığı yazıldı.

Spor 02-05-24 20:32

Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı! O anlar kamerada

Batman’da matematik öğretmeni Levent Döndü (27), görev yaptığı ortaokulda boğazına simit parçası takılan kız öğrenciyi ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı. O anlar okulun güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 02-05-24 17:12

Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu Kızıl Goncalar'ın Levent'i Özcan Deniz'e sert çıktı! 'Yediğin kaba pislemeyeceksin'

Uzaylı lakabıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu, Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu. Babası ve amcasının müzik şirketi hakkında konuşan Topaloğlu, şimdilerde Kızıl Goncalar dizisinde hayat verdiği Levent karakteri ile adından söz ettiren Özcan Deniz'i sert bir dille eleştirdi. 'Yediğin kaba pislemeyeceksin' sözleri olay oldu.

Magazin 02-05-24 14:46

Doğuma günler kala evlenmişti! Gonca Vuslateri kızı Asya Mone'yi ilk kez paylaştı

Geçtiğimiz ay kızı Asya'yı kucağına alarak ilk kez anne olma heyecanını yaşayan Gonca Vuslateri, doğum sonrası hastane odasında eşi Levent Yaşar ve bebeğiyle çektirdiği fotoğraflarını takipçileri ile paylaştı. Vuslateri'nin paylaşımına kısa sürede beğeni yağdı.

Magazin 02-05-24 10:39

Güldür Güldür'ün Feridun'u Giray Altınok hastalığını açıkladı! Haluk Bilginer benzetmesi olay oldu

Güldür Güldür Show'da canlandırdığı Feridun karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Giray Altınok son paylaşımıyla dikkat çekti. Hastalığını açıklayan Altınok sesi kısılınca ses tonunu Haluk Bilginer'e benzetti. Ünlü ismin o paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Magazin 01-05-24 12:59

Gonca Vuslateri anne oldu! Kızına bakın ne isim koydu

Geçtiğimiz ay Levent isimli sevgilisiyle dünyaevine giren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri anne oldu. Güzel haberi Başak Sayan duyurdu.

Magazin 27-04-24 07:24

Ekrem İmamoğlu küçük bir çocukla 23 Nisan mesajı verdiği videosunu paylaştı! Oldu mu başkanım?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, küçük bir çocukla 23 Nisan mesajı verdiği videosunu resmi X (Twitter) hesabından paylaştı. Küçük çocuk ile Ekrem İmamoğlu arasındaki benzerlik sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerken o anlara yorum yağdı.

Trend 23-04-24 15:19

MHP Milletvekili Levent Uysal'ın ayakkabıları sosyal medyaya damga vurdu

MHP Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Leveny Uysal'ın giydiği spor ayakkabısı gören herkesin ilgisini çekti. Sosyal medyanın da diline düşen Uysal'a çok sayıda yorum yapıldı.

Haber 23-04-24 11:02

Adnan Oktar mağdurlarından mahkemeye sosyal medya başvurusu! ‘Twitter çifte standart uyguluyor…’

Adnan Oktar soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Mağdurlar, Adnan Oktar Organize Suç Örgütü'nün sosyal medyayı kullanarak başta mağdurlar ve müştekiler olmak üzere kamu görevlileri ile basın mensuplarını sindirmeye çalıştığını iddia etti. Bununla ilgili olarak hukuki sürecin başlatıldığı açıklandı.

Haber 19-04-24 17:25

Haluk Bayraktar'ın sert sözlerine İmamoğlu'ndan 'akraba' yanıtı! Yetkiyi pervasızca kullanma girişiminde bulunuyorlar

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar arasındaki polemik devam ediyor. İmamoğlu, Bayraktar'ın “Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak” gibi sert ifadeler kullandığı açıklaması sorulduğunda "Ülkemizde bazen yetki verilmiş insanlardan daha fazla o yetkiyi pervasızca kullanma girişiminde bulunan insanlar var" diyerek tepki gösterdi.

Haber 19-04-24 17:06

CHP'nin acı günü: TBMM grup müdürü Bayraktar yaşamını yitirdi, Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu yan yana görüntülendi

Dün Ankara'da yaşamını yitiren CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve selefi Kemal Kılıçdaroğlu yan yana görüntülendi.

Haber 19-04-24 14:43

X (Twitter) otomatik video oynatmayı kapatma: X'te (Twitter'da) otomatik video oynatma nasıl kapatılır?

Sosyal medya platformları arasında öne çıkan platformlardan birisi olan Twitter, ana sayfa bölümünde karşımıza çıkan videoları otomatik oynatma özelliğine sahiptir. Videoların aniden oynamaya başlamasından rahatsızlık duyanlar ise bu özelliği kolaylıkla kapatabilir. Peki, X'te (Twitter'da) otomatik video oynatma nasıl devre dışı bırakılır?

Haber 18-04-24 23:37

Hızını alamadı pankartla ifşa etti! Yuva yıkan diyerek fotoğraflarını ekledi... 'Kocalarınıza dikkat edin'

Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformunda yapılan bir paylaşım kısa sürede kullanıcılar arasında viral oldu. Kocasının sevgilisini olduğu iddia edilen bir kadın yaptırdığı bir pankartla ifşa eden eşin hareketi sosyal medyanın ilgisini çekti. Pankartta kadın kocasının sevgilisinin fotoğraflarını yapıştırarak "Yuva yıkan. Kocalarınıza dikkat edin" ifadelerini kullandı.

Trend 18-04-24 15:27

Candaş Tolga Işık'ın Kılıçdaroğlu sorusuna Armağan Çağlayan'dan bomba yanıt: Abdullah Gül gibi...

Az Önce Konuştum’un konuğu Armağan Çağlayan oldu. Candaş Tolga Işık ile her konuda konuşan başarılı isim Kılıçdaroğlu'nun son dönemde Twitter üzerinden siyaset yapmasına dair yorumu da dikkat çekti.

Magazin 17-04-24 07:58

X (Twitter) kullanıcıları dikkat! Kuralları hiçe saydı, reklamları yasaklandı: İşte bekleyen tehlike

Dünyada ve Türkiye'de çok sayıda kullanıcıya sahip X yani eski adıyla Twitter'a Türkiye'deki taahhütlerini yerine getirmediği için bir takım yaptırımlar uygulandı. X, eğer yaptırımlara uymaz ve yasal yükümlülüklerini yerine getirmezse bant genişliği daraltılacak.

Haber 16-04-24 12:28

Sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenen kadının intikam planı sosyal medyada viral oldu! Babam da bana yardım etti

Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformunda ismini açıklamayan bir kadın itiraf hesabı olarak bilinen Fesshole'e sevgilisinin kendisini aldattığını öğrendiğinde babasının yardımıyla hayata geçirdiği intikam planını anlattı. Genç kadının paylaşımı kısa sürede viral olurken 800 binden fazla izlenmeye ulaştı.

Trend 16-04-24 10:32

Haluk Levent, Adana'daki Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sahne aldı

Adana'da bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında şarkıcı Haluk Levent konser verdi.

Yurthaber 16-04-24 07:52

Baykar vergi ödüyor mu? Haluk ve Selçuk Bayraktar 7 soruda Baykar'ı anlattı: Hibe ve banka kredisi detayı...

Haluk ve Selçuk Bayraktar’dan çok konuşulacak bir çıkış geldi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar 7 başlıkta herkesin merak ettiği sorulara tek tek açıklık getirdi. Devlet desteğinden vergiye, Türkiye’nin savunma kaynaklarından teşviklere kadar konularda dikkat çeken ifadeler kullandı. Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ise İsrail’e jet yakıtı satışı iddialarını bir kez daha sert bir yanıt verdi. İşte o açıklamalar…

Finans 13-04-24 08:06

İBB'den 'Haluk Bayraktar' açıklaması Hukuki süreç başlatılacaktır

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Haluk Bayraktar'la ilgili açıklama geldi. Açıklamada "Hem kişisel hem de kurumsal hukuki süreç başlatılacaktır" denildi.

Haber 10-04-24 16:44

Ben Bu Cihana Sığmazam’dan bomba ayrılık! Final yaklaşırken vedalar artacak

atv’nin salı akşamları yayınlanan dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam”ın güçlü oyuncu kadrosunda bir ayrılık yaşanacak. Dizide Erman Barka rolüne hayat veren Levent Özdilek diziye veda ediyor.

Magazin 10-04-24 15:32

İstanbul'da bu manzara artık sürpriz olacak! Uzmanlar aynı fikirde 'Bundan sonra Nisan başı yazlık kıyafetleri giyeceğiz! Kar yağarsa...'

İstanbul'da bu yıl yeterli kar yağışı gözlenmedi. Peki, gelecek yıllarda ne olacak? Prof. Dr. Orhan Şen "50 yıl önceki kar yağışları yok artık. Nedeni; metropol, betonlaşmış bir şehirde ısı adası etkisi. Bu etkiden dolayı İstanbul'da kar yağışı çok nadir olur" dedi. Prof. Dr. Levent Kurnaz da "Gittikçe kar yağışı azalıyor. Her yağan kar yağışı biraz daha sürpriz olacak. İstanbul'un normali artık bu ya da buna benzer bir hava. Daha önce de hiç kar yağmadığı oldu. Yalnız bu gittikçe artacak" dedi.

Haber 10-04-24 11:50

‘İsrail’e jet yakıtı satışı’ gündem olmuştu! Bayraktar, İmamoğlu'nu hedef aldı: İBB'den yanıt geldi

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan İsrail'e jet yakıtı sattıklarına dair iddialara çok sert cevap geldi. Bayraktar iddiayı yayanların İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun iletişim ekibinin olduğunu söyledi. ‘Alçakça ve şerefsizce iftira kampanyası’ diyen Bayraktar, konuyu yargıya taşıyacağını, tazminat ile Gazze’ye yardım yapacaklarını söyledi. Öte yandan İBB'den de Bayraktar'ın iddialarına yanıt geldi.

Finans 10-04-24 09:54

Sosyal medya bu görüntüyü konuşuyor! Görenler çok farklı bir şey zannetti... Gerçek ise bambaşka çıktı

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede viral olurken yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi. Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformundan yapılan paylaşımda bir rock konserinde kadının iç çamaşırıyla şov yaptığı zannedildi. Ancak gerçek tamamen optik yansılmadan ibaretti. Görüntüler ilk bakışta kullanıcıları ikiye ayırdı.

Trend 09-04-24 11:11

Acun Ilıcalı için kongreden sonra Galatasaray ile temasa geçti iddiası ortalığı karıştırdı! Ilıcalı çılgına döndü Adi, yalan, iftira...

Başkan Ali Koç, Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde düzenlediği kongrede yayınlanan videonun Acun Ilıcalı tarafından hazırlandığını söylerken, yorumcu Haluk Yürekli Ilıcalı'nın Murat Özkaya'yı arayarak videoyu kendisinin hazırlamadığını söylediğini iddia etmişti. Bu iddia sonrası Acun Ilıcalı adeta çılgına döndü. İşte detaylar...

Spor 05-04-24 11:37

Dünyanın en zengin isimleri belli oldu! Türkiye'den 27 isim var, Selçuk ve Haluk Bayraktar da listeye girdi

Dünyanın en zengin isimleri belli oldu. Milyarderlerin sayısı ve servetleri arttı. Amerikan iş dünyası dergisi Forbes'un Milyarderler Listesi'nde yer alanların sayısı bu yıl 2 bin 781'e yükselirken milyarderlerin toplam serveti 14,2 trilyon dolara ulaştı.

Finans 02-04-24 22:32

Tüketicilere bayram alışverişinde fahiş fiyat ve açıkta satılan ürün uyarısı

Tüketiciler Derneği Genel Başkanı Levent Küçük, Ramazan Bayramı'na yönelik tatil planı yapan, bayram alışverişine hazırlanan tüketicilerin mağdur olmaması için uyarılarda bulundu.

Yurthaber 02-04-24 11:15

Tamer Karadağlı 'Burası Antalya, rezalet' diyerek isyan etti! Muhittin Böcek'ten açıklama gecikmedi

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği 'Haluk' karakteri ile hafızalara kazınan Tamer Karadağlı şimdilerde Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak görev yapıyor. Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’ni ziyaret etti ve binanın bakımsızlığına isyan etti. Muhittin Böcek'ten açıklama gecikmedi.

Magazin 29-03-24 15:55

Çorum seçim sonuçları canlı! Çorum seçim sonuçlarında AK Parti adayı Halil İbrahim Aşgın mı CHP adayı Hasan Levent Çöphüseyinoğlu mu önde?

Türkiye bir kez daha sandığa gidiyor. Yerel seçim öncesinde heyecan dorukta. Çorum seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merak ediliyor. AK Parti adayı Halil İbrahim Aşgın mı, CHP adayı Hasan Levent Çöphüseyinoğlu mu Çorum'da daha avantajlı? İşte detaylar...

Haber 29-03-24 12:30

Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı! Levent Mercan ile prensip anlaşmasına varıldı

Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferi için prensip anlaşmasına vardı. Sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın da istediği Levent Mercan'ın transferi için kulübü Fatih Karagümrük ile prensip anlaşmasına vardı.

Spor 24-03-24 08:50

Haluk Levent'in hayatı film mi oluyor? Konuyla ilgili açıklama yaptı: Kara mizah...

Ahbap Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent, hayatının film olacağı iddiasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Levent, "Hayatım film olmuyor" dedi.

Magazin 15-03-24 17:57

Eskişehirspor’un başına Beşiktaş’ın eski teknik direktörü geliyor

Teknik direktör Levent Kartop ve sportif direktör Özgür Gedik’in istifa ettiği Eskişehirspor’un başına geleceği iddia edilen Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Önder Karaveli’nin yarın imza atması bekleniyor.

Yurthaber 12-03-24 07:31

Kayhan Yıldızoğlu'na veda! Eski eşi Suna Yıldızoğlu gözyaşlarına hakim olamadı: Annem babam gibiydi

90 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesi Levent Camii'nde kılındı. Suna Yıldızoğlu, eski eşinin tabutunun başında gözyaşlarına hakim olamadı. Ünlü oyuncu eski eşi için "Annem babam gibiydi" dedi.

Magazin 11-03-24 15:34

Levent Dicle: 'Firmalar erkeklere göre daha az sayıda kadını istihdam ediyor'

Eleman.net CEO'su Levent Dicle, firmaların erkeklere göre daha az sayıda kadın istihdamı yarattığını ifade ederek "Firma iş birlikleri ile kadın istihdamı konusunda projeler gerçekleştireceğiz" dedi.

Haber 07-03-24 18:18

Instagram ve Facebook dünya çapında çöktü! Tam 2 saat sürdü! X'in o göndermesi olay oldu

Instagram ve Facebook çöktü mü? Sosyal medya platformu Instagram'a erişim sağlanamıyor. Instagram hesaplarından storyleri izleyip mesajları ve gönderileri görüntülemek isteyen kullanıcılar, uygulamaya erişim sağlayamıyordu. Meta, Facebook ve Instagram'daki sorunu gidermeyi başardı. X'in (Twitter) ise yaşanan sorunun ardından yaptığı paylaşım gündem oldu.

Trend 05-03-24 18:36

Kulakları temizlerken yapılan o hata! Uzman isim 'Kesinlikle temizlemeyin' diyerek uyardı

Kulak çubuğu ile kulak temizleme işlemi birçok kişi tarafından sıklıkla yapılıyor. KBB Kliniği Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Levent Saydam, “Kulakları kesinlikle kulak çöpüyle temizlemeyin” dedi.

Kadin 04-03-24 08:43

Spiritüel Danışman Tuğçe Işınsu'nun 'Aldatmak evliliği kurtarıyor' sözleri sosyal medyayı salladı! Yorum yağdı...

"El Vedud", "El Cami" gibi dini kitapları bulunan Spiritüel Danışmanı Tuğçe Işınsu son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Işınsu, twitter (X)'dan yaptığı paylaşımda "Evli biriyle birlikte olan çoğu kişi, farkında olmadan o kişinin evliliğini kurtarmış olur" ifadelerini kullandı. Işınsu'nun bu sözlerine yorum yağdı...

Magazin 01-03-24 14:46

Özgür Özel açıkladı! Haluk Levent dışında Mert Fırat'a da Hatay için teklif götürülmüş

Yerel seçimlerde CHP'de Hatay'da kimin aday gösterileceği muamması yaşanmıştı. Mevcut belediye başkanı Lütfü Savaş'a yönelik tepkiler gelmesi sonrasında CHP yönetimi isim arayışına gitmişti. Adaylık için sanatçı Haluk Levent'e de teklif götürülmüştü. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Levent dışında bir sanatçıya daha adaylık teklifi götürdüklerini açıkladı.

Magazin 29-02-24 23:01

Levent İnanır'dan Kadir İnanır paylaşımı! 50 yıl sonra aynı pozu verdiler

Usta sanatçı Kadir İnanır, yeğeni Levent İnanır ile buluştu. Eski günleri yâd eden ikiliden Levent İnanır, dayısı ile 1974 yılında çektirdikleri fotoğraf ile şuan çekildikleri fotoğrafı yan yana koyup yayınladı. İnanır'ın paylaşımı kısa sürede gündem olmayı başardı.

Magazin 28-02-24 13:24

Fenomen Şeyda Erdoğan'ın bikinili fotoğrafları 'ifşa' diye paylaşıldı! Fenomen ateş püskürdü: Çıkardım masaya vurdum

Sosyal medyanın popüler isimlerinden biri olan Şeyda Erdoğan kendi sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili fotoğrafları 'ifşa' adı altında paylaşan Twitter hesabıyla neye uğradığını şaşırdı. Ünlü fenomen yaptığı paylaşımla duruma isyan etti.

Magazin 28-02-24 11:13

İş adamı Levent İşçen'in katil zanlıları hakim karşısında

Ankara'nın Çankaya ilçesinde aralarında husumet bulunduğu eski ortağı Levent İşçen'i öldürdüğü iddiasıyla Osman Şeker ve cinayete yardım ettiği öne sürülen Salih Karakurt'un yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 28-02-24 07:53

Cennet Mahallesi'nin Şipşak Rıza'sıydı... Levent Tülek son haliyle gündem oldu! 'Yaşlanmışsın'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Cennet Mahallesi dizisinde hayat verdiği Şipşak Rıza karakteriyle hafızalara kazınan Levent Tülek şimdi de son haliyle gündem oldu. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan ünlü isme 'Yaşlanmışsın' yorumları yapıldı.

Magazin 27-02-24 15:19

Haluk Levent’i dolandırıcılıkla suçlamıştı: Deniz Akkaya’ya 3,5 yıla kadar hapis talebi

Sosyal medyadan sanatçı Haluk Levent’e yönelik iddialarda bulunan eski manken Deniz Akkaya hakkında Levent şikayetçi olmuştu. Şikayet üzerine başlatılan soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Akkaya’nın 3,5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

Magazin 26-02-24 11:49

Son dakika | Türkiye için tarihi gün: Milli Muharip Uçak (MMU) gökyüzünde! 'KAAN' ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi, ilk görüntüler geldi

Son dakika haberi: Milli Muharip Uçak (MMU) için dönüm noktası niteliğinde bir gelişme yaşandı. MMU 'KAAN' uzun süredir heyecanla beklenen ilk uçuşunu gerçekleştirdi! Başarıyla tamamlanan uçuş sonrası KAAN'ın semalarda süzüldüğü anları gösteren ilk görüntüler de geldi. KAAN geri dönüşte ise alkışlarla karşılandı. Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün de KAAN'ın uçuşundan yeni görüntüleri paylaştı.

Haber 21-02-24 09:28