Ilkokul Kayit Tarihleri Belli Oldu Mu Haberleri

O tarihlere dikkat: Mayıs ayı ay takvimi belli oldu!

Mayıs ayına özel gün gün ay takvimi belli oldu. Bu takvime göre spora, diyete, bir işe başlamak veya saç ve cilt bakımı, diş operasyonları gibi belirli planlar için en uygun tarihleri seçebilirsiniz. Astroloji meraklılarının severek takip ettiği mayıs ayı ay takvimine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 2024-04-30 10:09:03

Lila Kağıt'ın halka arzında talep toplama tarihleri belli oldu

Lila Kağıt'n halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Talep toplama 30 Nisan ile 2-3 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Genel Müdür Alp Öğücü, "Halka arzda aramıza katılacak yatırımcılarımızla birlikte, sektördeki konumumuzu daha da güçlendireceğimize inanıyoruz" dedi.

Finans 2024-04-27 11:26:43

Tavuk döner mi lahmacun mu tartışması son buldu! Zirve değişmedi ama tatlıda büyük sürpriz var

Türkiye’nin Ramazan ayı lezzet tercihleri belli oldu. İftarda geçen yıl olduğu gibi tavuk lezzetleri ilk sırada yer alırken, sahurda ise lahmacun zirveye geri döndü. Çorbalarda mercimek birinciliğini korudu. Fırın sütlaç popülerliğini devam ettirse de soğuk baklava sürpriz bir çıkış yaptı. İşte Türkiye'nin ramazan ayı yemek tercihleri...

Finans 2024-04-09 11:14:39

Kartepe’de kurulacak pazarlar belli oldu

Kartepe’de arife günü ve 13-14 Nisan tarihleri arasında kurulacak semt pazarları belli oldu.

Yurthaber 2024-04-05 11:53:23

Diğer Haber Etiketleri

25 mayıs Astrolog Astroloji refleks ay takvimi halka arz borsa şirket haberleri Lahmacun tavuk döner sütlaç Ramazan Kocaeli Seçim 2024 seçim sonuçları Ağrı Kırıkkale Bayburt Bartın Hakkari yerel secim sonuclari Ardahan Gümüşhane yerel seçimler maçı türkiye futbol federasyonu yapılan açıklama Ziraat Türkiye Kupası şirket talep Tarih emekli promosyon emekli promosyon ne zaman promosyon ödemeleri lgs Borsa İstanbul oynanacak süper li Süper Lig Derbi fenerbahçe galatasaray beşiktaş başakşehi beşiktaş, kuralar çekildi trabzonspor, türkiye kupası Trabzonspor kura çekimi limak evlilik kredisi Kova burcu İkizler burcu Terazi burcu mutlu burçlar emekli zammı Memleket Partisi İYİ Parti Yerel seçim İstanbul 22 ocak basen ilik ak parti Ankara turgut altinok kar yağışı meteoroloji haberler son dakika Milli Piyango çekiliş milli piyango sonuçları Kira Arabulucu ev sahibi Kiracı ele yemekteyiz Merkez Bankası takvim ppk ne zaman resmi gazete kamu işçisi asgari ücret Enflasyon sefer şener Zam gecesi Masterchef masterchef eleme CHP Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş Tanju Özcan Ahmet Akın mustafa bozbey yaşında survivor nagihan Nagihan Karadere öğretmen atama alan değişikliği meb meb son dakika Asgari ücret zammı Asgari ücret toplantısı İOKBS bursluluk sınavı başvuru bursluluk sınavı KYK kyk ödeme ziraat kyk ödeme gsb ibb burs sonuçları ibb burs başvurusu ibb bursu ne zaman açıklanacak ibb bursu ibb burs başvuru sonuçları ÖSYM yks DGS KPSS msü ALES YDS sınav takvimi ekpss ne zaman ekpss başvuru kpss ortaöğretim başvuru kpss ortaöğretim sınavı ne zaman halka arz edilecek hisseler halka arz takvimi chp genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Özgür Özel kurultay

CANLI BAŞAKŞEHİR seçim sonuçları: Başakşehir'de seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi?

Başakşehir seçim sonuçları için heyecan dorukta. 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde ilçe sakinleri milyonlarca kişinin katılımıyla yeni belediye başkanını seçti. Peki, Başakşehir'de seçimi kim kazandı? 31 Mart belediye yerel seçim sonuçları ve oy oranları belli oldu mu? İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Finans 31-03-24 17:34

CANLI SEÇİM SONUÇLARI | Ağrı seçim sonuçları? Ağrı'da yerel seçim sonuçları belli oldu mu? AK Parti mi CHP mi DEM Parti mi kazandı?

81 ilde seçim heyecanı sona erdi. 2024 Ağrı yerel seçim sonuçları belli oldu. Yaklaşık 61 milyonun sandık başına gittiği 2024 seçimlerinde en çok merak edilen illerden birisi de Ağrı. Peki Ağrı seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Salih Aydın mı CHP adayı Erkan Bulut mu DEM Parti adayı Hazal Aras mı kazandı? İşte Ağrı yerel seçim sonuçlarına ilişkin tüm detaylar...

Finans 31-03-24 15:43

CANLI Kırıkkale seçim sonuçları! Kırıkkale'de yerel seçim sonuçları belli oldu mu? Yeniden AK Parti'nin adayı Mehmet Saygılı mı seçilecek?

Kırıkkale'de 2024 yerel seçimleri sonuçları merakla bekleniyor. Seçmen yeniden sandık başına gidiyor. Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş Kırıkkale'de de devam ediyor. Peki Kırıkkale'de 2024 yerel seçimlerde sonuç ne olacak? AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile yola devam ediyor. CHP, İYİ Parti ve MHP'nin adayları kimler? Kırıkkale'de kim galip gelecek? Tüm yanıtlar Mynet'te...

Haber 30-03-24 00:10

Bayburt canlı seçim sonuçları! Bayburt yerel seçim sonuçları belli oldu mu? AK Parti’nin adayı Mete Memiş mi, MHP adayı Hükmü Pekmezci mi kazandı?

Bayburt, 2024 yerel seçimleri sonuçları merakla bekleniyor. 14 Mayıs'ın ardından bir kez daha sandık başına giden Bayburtlular, kentte kimin kazanacağını merak ediyor. Bayburt'ta yerel seçim heyecanı son ana kadar yaşanacak. Bayburt'ta AK Parti’nin adayı Mete Memiş mi, MHP adayı Hükmü Pekmezci mi kazanacak? İşte Bayburt yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 30-03-24 00:07

Bartın canlı seçim sonuçları! Bartın yerel seçim sonuçları belli oldu mu? MHP'nin adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu mu, CHP adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya mı kazanacak?

2024 yerel seçim sonuçları Bartın'da merak ediliyor. Bartın'ın yerel seçim sonuçları 31 Mart'taki seçimlerin tamamlanmasının ardından belli olacak. Peki, Bartın Belediye Başkanı kim olacak? Türkiye genelindeki seçmenler sandık başına giderek tercihlerini belirleyecek. Oyların sayımı tamamlandıktan sonra, Bartın'ın yeni Belediye Başkanı'nın kim olduğu kamuoyuna duyurulacak.

Haber 29-03-24 21:46

CANLI HAKKARİ SEÇİM SONUÇLARI! Hakkari yerel seçim sonuçları belli oldu mu? DEM Parti’nin adayı Mehmet Sıddık Akış mı, AK Parti’nin adayı İsmet Ölmez mi kazandı?

2024 yerel seçimleri sonuçları Hakkari’de de merakla bekleniyor. Hakkari’de seçmen bir yıl sonra bu kez yerel seçim için yeniden sandık başında! Hakkari’de yarışta önde olması beklenen iki parti var. Hakkari’de DEM Parti yarışa Mehmet Sıddık Akış ile AK Parti ise İsmet Ölmez ile katılıyor. İşte Hakkari yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 29-03-24 21:01

Ardahan canlı seçim sonuçları! Ardahan yerel seçim sonuçları belli oldu mu? AK Parti’nin adayı Yunus Baydar mı, CHP adayı Faruk Demir mi kazanacak?

Yerel Seçim geldi çattı. Milyonlarca vatandaş 31 Mart günü seçim sonuçlarını merakla bekliyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya gibi büyükşehirlerin yanı sıra bazı illerin de seçim sonuçları heyecanla bekleniyor. Merak edilen illerden biri de Ardahan oldu. Ardahan'da yeniden CHP adayı Faruk Demir mi kazanacak yoksa AK Parti adayı Yunus Baydar mı?

Haber 29-03-24 20:43

Gümüşhane canlı seçim sonuçları! Gümüşhane yerel seçim sonuçları belli oldu mu? AK Parti’nin adayı Ercan Çimen mi, CHP adayı Bedri Ağaç mı kazandı?

Gümüşhane’de 2024 yerel seçimleri sonuçları merakla bekleniyor. Seçmen bir yıl sonra yeniden sandık başında! Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş Gümüşhane’de de devam ediyor. Gümüşhane’de yerel seçim heyecanı son ana kadar yaşanacak. AK Parti’nin adayı Ercan Çimen mi CHP’nin adayı Bedri Ağaç mı yoksa MHP’nin adayı Vedat Soner Başer mi seçimi kazanacak? İşte Gümüşhane yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 29-03-24 20:23

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final ve final müsabakalarının tarihleri açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final ve final müsabakalarının tarihleri belli oldu.

Spor 28-03-24 19:11

Bir şirket daha halka arz oluyor: Talep toplama tarihleri belli oldu

IC grubu ilk halka arzını IC Enterra Yenilenebilir Enerji ile yapıyor. Halka arz büyüklüğünün 3,7 milyar TL olacağı öngörüldüğü belirtildi. Şirketin talep toplayacağı tarihler de duyuruldu.

Finans 27-03-24 14:43

Emekli promosyon ödemeleri ne zaman? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların promosyon miktarları

Emekli promosyon ödemeleri ile ilgili birbiri ardına önemli gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu bankalarından emekli maaşı alanlara verilen banka promosyonlarında güncelleme yapıldığını açıklayarak 8-12 bin TL aralığını duyurdu. Emeklilerin promosyon ödeme tarihleri de belli oldu. Şimdi ise gözler bankaların vereceği promosyon ödemesi tutarlarına çevrildi. Promosyon ödemeleri mart ayında başlayacak. Peki, hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor, promosyon ödemeleri ne zaman?

Finans 23-03-24 10:45

Son dakika | LGS'ye girecek öğrenciler dikkat! Merkezi Sınav başvuru tarihleri belli oldu

2 Haziran'da gerçekleşecek LGS için son dakika haberi geldi. LGS kapsamında 2 Haziran 2024'te uygulanacak Merkezi Sınav'ın başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Egitim 12-03-24 10:33
lgs

Bir şirket daha halka arz oluyor: Talep toplama tarihleri belli oldu

Borsa İstanbul'da bir şirket daha halka arz oluyor. Mogan Enerji'nin talep toplama tarihleri 28 - 29 Şubat ve 1 Mart olarak açıklandı.

Finans 25-02-24 11:12

Süper Lig'de derbi tarihleri açıklandı! Beşiktaş-Galatasaray ve Trabzonspor-Fenerbahçe maçları belli oldu

Süper Lig'de 4 haftalık program açıklandı ve derbi tarihleri belli oldu. Buna göre 3 Mart Pazar günü Beşiktaş-Galatasaray, 17 Mart Pazar günü ise Trabzonspor-Fenerbahçe maçı oynanacak.

Spor 16-02-24 15:54

Yarı finalde derbi oynanabilir! Ziraat Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi, eşleşmeler belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi. Çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli olurken, çeyrek final maçları 27-29 Şubat tarihlerinde tek karşılaşma üzerinden, yarı final mücadeleleri ise çift maç eleme usulüne göre oynanacağı açıklandı. Yarı final ve final maçlarının tarihleri ise daha sonra belirlenecek.

Spor 12-02-24 16:34

Bir şirket daha halka arz oluyor: Talep toplama tarihleri belli oldu

Limak Şirketler Grubu’nun iştiraki Limak Doğu Anadolu Çimento halka arzında talep toplanacak tarihler belli oldu.

Finans 11-02-24 14:01

Evlilik kredisi başvuru şartları ne? 150 bin TL faizsiz kredide başvurular başlıyor! “Şartlar esnetilebilecek”

Yeni evlenecek gençlere 2 yıl geri ödemesiz 150 bin liraya kadar faizsiz evlilik kredisi başvuru tarihleri belli oldu. Peki başvuru şartları neler, başvurular nasıl ve nereye yapılacak? Mali Müşavir Mustafa Genç detayları anlattı. Uzman isim, “Başlangıçta aranan şartlar şehrin ve bölgenin özelliğine, orada yaşayan gençlerin durumlarına göre değerlendirilip esnetilebilecek” dedi.

Finans 06-02-24 08:29

Şubat ayı şanslı burçları belli oldu! Astroloğun açıkladığı o tarihleri sakın kaçırmayın

Astroloji, birçok insanın yaşamlarını yönlendirmesine aracı olan bir rehberdir. Astrolog Güler'in paylaşımına göre bu yıl şubat ayının en şanslı burçları belli oldu. Hangi tarihlerde hangi konulara dikkat etmeniz gerektiğini merak edenlere şubat ayının en şanslı burçlarını ve önemli tarihleri haberimizde derledik.

Kadin 31-01-24 08:32

Emekli maaş farkı ödeme tarihleri belli oldu! Kimine 1 kimine 3 ödeme: SGK'dan açıklama geldi

Son dakika haberi... Emekli Sandığı emekli maaş farkı ne zaman yatacak? Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarihi duyurdu! Emekli Sandığı'ndan aylık alanların Ocak ayı 2024 zam farkı ile harp ve vazife malullerinin 2023 ek ödemeleri 26 Ocak’ta ödenmeye başlanıyor. Yaklaşık 2,5 milyon memur emeklisi için yapılacak fark tutarı 19,3 milyar lira olarak hesaplandı. Ödemeler ise bankalar ve PTT üzerinden yapılacak.

Finans 25-01-24 13:47

İstanbul'da aday sayısı artıyor! İYİ Parti ve Memleket Partisi'nin İstanbul adayları belli oldu mu? Son paylaşım olay oldu, canlı yayında isim verdi

İstanbul'da yerel seçim öncesi İBB Başkan adayları sayısı artıyor. Cumhur İttifakı cephesinde gözler Yeniden Refah Partisi'nin kararını çevrilirken, düğer tarafta ise yeni adaylar ortaya çıkıyor. DEM Parti'de Başak Demirtaş'ın adaylığı gündeme gelirken, İYİ Parti ve Memleket Partisi'nin de İstanbul adaylarının belli olduğu iddia edildi. Canlı yayında çok konuşulacak iddiayı gündeme getiren gazeteci Barış Yarkadaş, iki partinin de İstanbul adayı için isim verdi.

Haber 23-01-24 06:45

Ocak ayı astrolojik takvimi belli oldu! O tarihleri sakın kaçırmayın! Plan yapmadan önce mutlaka bilmelisiniz

Astroloji günlük yaşamımızın her alanını yakından ilgilendiriyor. Kasım ayının gelmesi ile beraber her ay yakından takip edilen astrolojik takvim de gündeme geldi. "Bu ay hangi gün nelere dikkat etmeliyiz, hangi tarihlerde planımızı gerçekleştirmeliyiz?" diye soruyorsanız cevabı haberimizde.

Kadin 10-01-24 10:56

AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok mu oldu? Mansur Yavaş'a yerel seçimde rakip olacak iddiası... Gece 3'teki paylaşımı dikkat çekti (Turgut Altınok kimdir ve aslen nereli?)

AK Parti'de yerel seçim mesaisi hız kazandı, İstanbul'un ardından Ankara adayının da belli olduğu iddia edildi. Gelen son kulis bilgilerine göre "AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok" oldu. Söz konusu adaylık kararının kısa süre önce Altınok'a tebliğ edildiği belirtilirken, Altınok'un Mansur Yavaş'ın rakibi olmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Altınok'un gece 3'teki paylaşımıysa dikkat çekti. Peki AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok kimdir ve aslen nereli?

Finans 07-01-24 07:47

Kar yağışı için tarih belli oldu! İstanbul için kar yağışı kapıda ancak… ‘Boğaz donacak, en soğuk günler’ iddiası doğru mu?

Kar yağışına dair haberler yeni yıla girilmesi ile birlikte beklentileri artırdı. Beklenen ilk resmi açıklamalar ise AKOM’dan ve Meteoroloji’den geldi. Buna göre, 8 Ocak Pazartesi’den itibaren Sibirya kökenli soğuk hava dalgasının kent genelinde etkili olacağı bildirildi ve kar yağışı için ilk tarih de verildi. Ancak uzmanlar kutuplardan gelmesi beklenen ilk soğuk hava dalgasının henüz tam nereyi ziyaret edeceğinin netleşmediğini belirtti. İşte kar yağışı haberleri ile ilgili son dakika bilgiler

Haber 05-01-24 08:02

4 Milyon TL'lik büyük ikramiyeyi kazanan numaralar belli oldu mu? İşte sonuç ekranı...

Vatandaşların gözü Milli Piyango sonuçlarına kilitlendi. Çekiliş 18.30 itibariyle başladı. 400 Milyon TL'nin verildiği Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde 2 milyardan fazla ikramiye dağıtıldı. 400 Milyon TL'lik büyük ikramiyenin yanında diğer ikramiyeler de belli oldu. 4 milyon TL'yi kazanan numaralar hangileri? Milli Piyango sorgulama 2024 işlemi ile biletinize çıkan ikramiyeyi saniyeler içinde buradan görebilirsiniz. İşte 4 Milyon TL'lik büyük ikramiyeyi kazanan numaralar...

Finans 31-12-23 22:13

'Rakam arttıkça ücret düşüyor' Tüm ev sahibi ve kiracıları ilgilendiriyor! Arabuluculuk sisteminde 2024 yeni ücret tarifesi belli oldu 'Anlaşmayı teşvik ediyor'

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar sürerken 1 Eylül'de devreye giren ve anlaşmazlıklara çözüm olması amaçlanan arabuluculuk sistemiyle birçok uyuşmazlık dava yoluna gitmeden çözümlendi. Yeni yılda da arabuluculuk fiyat tarifeleri güncellendi. Başvurularda arabulucuğa ücret ödeniyor mu? İşte o tarife ve ücretlerle ilgili tüm detaylar...

Finans 30-12-23 10:56

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 29 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli oldu mu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananına dair araştırmalar hızlandı. Yemekteyiz'de 29 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşanıyor. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 29 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim oldu?

Magazin 29-12-23 19:53

Merkez Bankası'nın 2024 yılı takvimi belli oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) gelecek yıl düzenleyeceği Para Politikası Kurulu (PPK) toplantıları, Enflasyon Raporları ve Finansal İstikrar Raporlarını açıklayacağı tarihleri duyurdu.

Finans 29-12-23 12:13

SON DAKİKA | Kamu işçisi merakla bekliyordu! Ek ödeme Resmi Gazete'de yayımlandı: Ödeme tarihleri belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla kamu işçilerine 2024'te yapılacak ek ödeme Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamu işçilerine yapılacak ek ödemenin ilk yarısı 26 Ocak, ikinci yarısı ise 5 Nisan'da verilecek.

Finans 29-12-23 06:35

Asgari ücret 2024 zammı! Bekarı, evlisi, genci, yaşlısı, memuru, emeklisi... Türkiye yeni asgari ücret zammını bekliyor! 'Net bilgi aldık'

Memur, emekli, çalışan ve toplumun her kesimi ekonomik açıdan yeni yılla ilgili planlama yapabilmek için asgari ücret zammını bekliyor! 2024 Ocak asgari ücret zammı ne kadar olacak? 2 senenin aksine bu sene asgari ücrete yapılacak zammın tek seferde yapılması bekleniyor. Bugünkü kritik toplantı sonrası asgari ücret zammı belli olur mu? Masadaki rakamlar da belli oldu.

Finans 18-12-23 14:58

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 17 Aralık 2023 MasterChef All Star'a veda eden yarışmacı!

MasterChef'te elenen isim merak konusu oldu. Hırs ve mücadelenin dorukta olduğu yarışmada son eleme adayı Dilara olmuştu. Şampiyonluk yarışına devam etmek isteyen dört eleme adayı yarışmaya devam etmek içim mücadele etti. Yarışmacılar bıldırcın ve börülce konseptli bir yemek yaptı. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 17 Aralık 2023 MasterChef All Star'a veda eden yarışmacı belli oldu mu? İşte MasterChef All Star 17 Aralık 2023 Pazar eleme gecesinde yaşananlar...

Magazin 18-12-23 07:35

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU MU? İstanbul, Ankara, İzmir belediye başkanları kimler oldu? Ekrem İmamoğlu yeniden aday mı? 5 il açıklandı!

CHP belediye adayları belli oldu mu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Gelen son dakika açıklamasına göre 2024 yerel seçimleri için beş ilin belediye başkanı adayı belli oldu. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Tanju Özcan'ın yeniden aday olup olmadıkları merak ediliyor. Peki, CHP ADAYLARI BELLİ OLDU MU? İstanbul, Ankara, İzmir belediye başkanları kimler oldu? Ekrem İmamoğlu yeniden aday mı? 5 il açıklandı!

Haber 14-12-23 21:01

Survivor Nagihan Karadere kaç yaşında, kimdir? Ünlü atlet Nagihan Karadere hiç şampiyon oldu mu? Survivor 2024 takım kadroları belli oluyor!

Survivor Nagihan, 10 Aralık 2023 Pazar gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. 2016 tarihinde TV8'de yayınlanan Survior 2016'da Ünlüler adına yarışan Nagihan Karadere çeyrek finalde elenerek beşinci oldu. 2018 yılında All Star'da tekrar yarışan ünlü atlet finale kalarak ikinci oldu. Peki, Survivor Nagihan kimdir, kaç yaşında? Ünlü atlet Nagihan Karadere hiç şampiyon oldu mu? İşte detaylar...

Magazin 10-12-23 19:59

MEBBİS ALAN DEĞİŞTİRME BAŞVURU EKRANI: 2024öğretmen alan değişikliği başvurusu nasıl yapılır, atama ne zaman? MEB'den son dakika açıklaması

Öğretmen alan değişikliği başvurusu nasıl yapılacağı ile atama tarihleri MEB'den yapılan son dakika açıklaması sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Öğretmenlerin alan değişikliği başvuru ve atama tarihleri belli oldu. İşlemler MEBBİS üzerinden gerçekleştirilecek. Peki, 2024 öğretmen alan değişikliği başvurusu nasıl yapılır? Öğretmen atamaları ne zaman, hangi tarihte?

Haber 07-12-23 10:53

Talep toplama tarihleri 7-8 Aralık: Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor

Sur Yapı çatısı altında faaliyet gösteren Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arzında talep toplama tarihleri belli oldu. Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderliğinde ve İntegral Yatırım Menkul Değerler A.Ş. eş liderliğinde gerçekleştirilecek halka arzda, 7 - 8 Aralık tarihlerinde 49,18 TL sabit fiyatla talep toplanacak. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 30 yılı aşkın tecrübemizle sermaye piyasalarına adım atıyoruz dedi.

Finans 06-12-23 15:17

KASIM AYI ENFLASYON RAKAMLARI SON DAKİKA: TÜİK herkesin beklediği veriyi duyurdu: TÜFE’de yüzde 3,28 artış

Son dakika haberi. Kasım ayı enflasyon rakamları belli oldu. Böylece ‘Kasım ayı enflasyon rakamları belli oldu mu? sorusu da TÜİK’in duyurusu ile yanıt buldu. Buna göre enflasyon Kasım’da aylık bazda yüzde 3,28 arttı. Yıllık ise yüzde 61,98 seviyesine geldi.

Finans 04-12-23 10:01

Asgari Ücret Tespit Komisyonu ne zaman toplanacak? Asgari ücret zammı belli oldu mu? 2024 YENİ asgari ücret kaç TL olur?

Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı ve yeni asgari ücret hakkında araştırmalar hız kazandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun ilk toplantı tarihini az önce açıkladı. Yeni asgari ücret için kritik tarihin belli olmasının ardından Asgari ücret zammı belli olacak? 2024 YENİ asgari ücret kaç TL olur? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Finans 01-12-23 12:32

İOKBS 2024 tarihi belli oldu mu? Bursluluk Sınavı ne zaman? İşte MEB sınav takvimi

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11. sınıflara yönelik düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nın (İOKBS) tarihi merak ediliyor. Her yıl düzenlenen bursluluk sınavına katılım sağlayacak adaylar bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS 2024 tarihi belli oldu mu? gibi sorulara yanıt arıyor. İşte MEB sınav takvimine göre 2024 İOKBS tarihi...

Egitim 21-11-23 07:48

KYK BURSU ÖDEME TARİHLERİ 2023-2024: KYK bursu ne zaman yatacak? Burs ödemesi ne kadar, kaç TL?

KYK burs sonuçları geçtiğimiz gün Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından yapılan açıklama ile belli oldu. Bakan Bak, GSB Burs ve Öğrenim Kredisi başvuru sonuçlarının erişime açıldığını belirtip 'Hepinize hayırlı olsun" ifadesine yer verdi. Peki, KYK bursu ne zaman yatacak? KYK burs ödemesi ne kadar, kaç TL?

Finans 14-11-23 09:44

İBB bursu ne zaman açıklanacak? İBB bursu 2023 başvuru sonuçları için tarih belli oldu mu? İBB burs sorgulama ekranı

İBB bursu başvuru sonuçları hakkında araştırmalar hız kazandı. 2023-2024 eğitim öğretim yılında İBB bursu için başvuruda bulunan binlerce öğrenci, sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. İBB Genç Üniversiteli Eğitim Yardımı kapsamında verilecek olan burslar için gözler son dakika açıklamalarına çevrildi. Peki, İBB bursu ne zaman açıklanacak? İBB bursu 2023 başvuru sonuçları için tarih belli oldu mu? İBB burs sorgulama ekranı...

Finans 10-11-23 13:10

ÖSYM 2024 SINAV TAKVİMİ! YKS, KPSS, DGS, MSÜ, ALES ve YDS ne zaman yapılacak, başvurular başladı mı?

ÖSYM 2024 sınav takvimine göre sınav ve başvuru tarihleri merak ediliyor. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) 2024 yılında yapılacak sınavlara ilişkin tarihleri duyurdu. Böylece 2024 yılında gerçekleşecek KPSS, DGS, YKS, MSÜ, YDS ve ALES gibi sınavların tarihleri de belli oldu. Peki, YKS, KPSS, DGS, MSÜ, ALES ve YDS ne zaman yapılacak, başvurular başladı mı?

Egitim 07-11-23 21:19

ÖSYM 2024 YILI SINAV TAKVİMİ: ÖSYM sınav takvimi ile YKS, DGS, ALES ne zaman, hangi tarihte yapılacak? Sınav tarihleri yayımlandı!

ÖSYM 2024 yılı sınav takvimi internette araştırılıyor. Önümüzdeki yıl TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilecek olan YKS sınavının yanı sıra, DGS, ALES gibi sınavların da tarihi belli oldu. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, ÖSYM sınav takvimi ile YKS, DGS, ALES ne zaman, hangi tarihte yapılacak? İşte ÖSYM 2024 yılı sınav takvimi...

Egitim 07-11-23 08:01

ÖSYM SINAV TAKVİMİ 2024: ÖSYM sınav takvimi ile KPSS, YKS, DGS ne zaman yapılacak? İşte sınav ve başvuru tarihleri

YKS, KPSS, DGS başvuru ve sınav tarihleri geçtiğimiz gün ÖSYM tarafından açıklandı. Yayımlanan takvimle beraber YKS, KPSS, ALES, DGS başvuru ve sınav tarihleri de belli olmuş oldu. Buna göre YKS haziran ayında düzenlenecek. Peki, KPSS, YKS, DGS ne zaman yapılacak? İşte KPSS, YKS, DGS sınav ve başvuru tarihleri...

Egitim 07-11-23 07:48

EKPPS 2024 SINAV TARİHLERİ: ÖSYM sınav takvimi ile EKPSS ne zaman, başvurular ne zaman başlayacak? ÖSYM açıkladı!

Engelli bireylerin kamuda görev alıp çalışabilmelerini sağlayan ve her 2 yılda bir kez düzenlenen Engellik Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS)'nın başvuru ve sınav tarihi merak ediliyor. ÖSYM tarafından büyük bir heyecanla beklenen 2024 yılı sınav takvimi belli oldu. Peki, EKPSS 2024 başvuruları ne zaman başlayacak? 2024 EKPSS sınavı hangi tarihte? İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Egitim 07-11-23 07:42

KPSS ORTAÖĞRETİM 2024 SINAV TARİHLERİ: 2024 KPSS Ortaöğretim başvuruları ne zaman başlayacak? İşte ÖSYM sınav takvimi

2024 yılı ÖSYM sınav takvimi belli oldu. Heyecanla beklenen sınav tarihlerinin açıklanmasının ardından iki yılda bir düzenlenen KPSS Ortaöğretim sınav tarihleri merak edildi. Kamu bünyesinde memur olarak çalışmak isteyenlerin katılacağı, Ortaöğretim KPSS sınavına ÖSYM tarafından açıklanan tarihlerde başvuru yapılabilecek. Peki, 2024 KPSS Ortaöğretim sınavı ne zaman, hangi tarihte?

Egitim 07-11-23 07:39

HALKA ARZ TAKVİMİ 6 KASIM - 10 KASIM 2023: SPK bülteni ile Kasım ayında halka arz olacak şirketler hangileri, talep toplama tarihleri neler?

Halka arz olan şirketler vatandaşlar tarafından merak edildi. Borsa ve ekonomini gündemini yakından takip eden kişiler yeni halka arz olacak şirketleri internette araştırıyorlar. Bilindiği üzere Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayı sonrası şirketler halka arz oluyor. Peki, Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri? 6 - 10 Kasım 2023 halka arz olacak şirketler belli oldu mu, borsada ne zaman işlem görecekler?

Finans 06-11-23 10:07