Masterchef Eren Haberleri

MASTERCHEF ELENEN YARIŞMACI 24 ARALIK 2023: TV8 Masterchef'te kim elendi? Başarılı yarışmacı programa veda etti

MasterChef'te eleme adayı olan dört yarışmacıdan üçü ilk yediye girmek için hünerlerini sergiledi. Esra, Batuhan, Eren ve Sergen'in eleme potasında oldukları yarışmada elenerek programa veda eden isim merak konusu oldu. Peki, 24 Aralık 2023 Masterchef'te kim elendi, kim gitti? İşte, 24 Aralık 2023 MasterChef All Star elenen yarışmacı...

Magazin 25-12-2023 07:12

MasterChef'te veda gecesi! Yeni sistemde ilk elenen isim belli oldu: Çok yazık oldu sana

MasterChef All Star'da yine bir eleme gecesi geride kaldı. Eren, Esra, Tolga ve Dilara'nın yarıştığı gecede elenen isim belli oldu. Yarışmada favori isimlerden biri olan yarışmacının elenmesi herkesi hayrete düşürdü.

Magazin 04-12-2023 00:24

MasterChef'te yarışmacıların yüreği ağzına geldi! Eren'in ardından o da kendini bir anda yerde buldu

MasterChef'te hem rakiplerine hem de zamana karşı yarışan yarışmacılar dikkatsizlikleri nedeniyle sıkıntı yaşayabiliyor. Eren'in oyun sırasında düşmesinin ardından bir yine kaza yaşandı. MasterChef All Star'da bir yarışmacı daha kayıp yere düştü. Yaşanan olayda, mavi takım yarışmacılarının yüreği ağzına geldi.

Magazin 19-10-2023 13:10

MasterChef Eren kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef Şampiyonu Eren Kaşıkçı hangi yıl yarıştı?

Eski MasterChef Şampiyonu Eren Kaşıkçı, All Star sezonunun 99. bölümüne konuk olan isimler arasında yer alıyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini üstlendiği yarışmada heyecan had safhada olacak. Peki, MasterChef Eren kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef Şampiyonu Eren Kaşıkçı hangi yıl yarıştı?

Magazin 25-09-2023 19:55

Masterchef Eren

Masterchef Eren Hakkındaki Haberler Mynet'te. Masterchef Eren Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.