Miller Haberleri

ABD duyurdu! F-16 satış kabul mektubu imzalandı: Peş peşe açıklamalar geldi

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, "Türkiye F-16 satış kabul mektubunu imzaladı" açıklamasını yaptı. ABD Büyükelçisi Jeffry Flake, “Türkiye’nin son nesil F-16 Blok 70 savaş uçaklarını alması ve mevcut F-16 filosunu modernize etmesi konusunda bugün ileriye dönük önemli bir adım atıldı" açıklamasını yaptı.

Haber 2024-06-06 22:06:36

168 milyon dolarlık bütçeyle çekildi! Furiosa: Bir Mad Max Destanı dakikalarca alkışlandı

Anya Taylor-Joy ve Chris Hemsworth'ün başrolünde olduğu Furiosa: Bir Mad Max Destanı filmi Cannes'ı salladı. Efsane yönetmen George Miller imzası taşıyan ve 168 milyon dolarlık bütçeye sahip film 6 dakika boyunca ayakta alkışlandı.

Kulis 2024-05-16 11:20:32

Hayatına son veren karısını diriltmek için defalarca morga girdi! Onu bir gün tekrar görmek için sabırsızlanıyorum

30 yaşındaki Mica Miller'in Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Carolina'daki Lumbee River Eyalet Parkı'nda iki el ateş ederek intihar ettikten sonra cansız bedeni bulundu. Boşanma aşamasında olduğu 44 yaşındaki papaz eşi John Paul Miller ise karısını diriltmek için defalarca morga ziyaretler gerçekleştirdiğini söyleyerek herkesi şaşırttı.

Trend 2024-05-15 14:15:41

ABD, İsrail'in Gazze'de işlediği savaş suçlarına ilişkin soruşturma başlattı!

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, ABD Dışişleri Bakanlığı'nın İsrail'in Gazze Şeridi’nde işlediği savaş suçlarıyla ilgili çeşitli soruşturmalar başlattığını ancak henüz IDF'nin Hamas'a karşı yürüttüğü savaşta uluslararası insancıl hukuku ihlal ettiğine dair bir sonuca varmadığını söyledi.

Haber 2024-04-08 21:44:11

Kendisi 36, sevgilisi 27 yaşında! Ben bir şeker anneyim diyerek anlattı... Sevgilisine haftalık verdiği harçlık dudak çok konuşuldu

36 yaşındaki Kara Miller isimli bir kadın, 27 yaşındaki erkek arkadaşı Daniel ile 2019 yılının Temmuz ayındaki bir flört uygulaması üzerinden tanıştı. İkili kısa sürede ilişki yaşamaya başladı. Miller kendisini 'şeker anne' olarak tanımlarken sevgilisini mutlu etmek için ona her hafta 1000 sterlin (yaklaşık 38 bin TL) verdiğini söyledi.

Trend 18-01-24 12:02

Rusya ile Kuzey Kore arasındaki temas ABD'de 'Ukrayna ittifakı' endişesi uyandırdı!

Kuzey Kore Dışişleri Bakanı Choe Son-hui'nin Rusya ziyareti Washington cephesinde "silah transferi" endişe uyandırdı. ABD cephesi iki ülkenin ilişkinin "açık" olduğunu belirterek, Rusya'ya Ukrayna'da sağlanan desteğin kesilmesini talep etti. Öte yandan ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, Kuzey Kore'ye diplomasi çağrısında bulundu.

Haber 18-01-24 10:17

Rusya ile Kuzey Kore arasındaki temas ABD'de 'Ukrayna ittifakı' endişesi uyandırdı!

Kuzey Kore Dışişleri Bakanı Choe Son-hui'nin Rusya ziyareti Washington cephesinde "silah transferi" endişe uyandırdı. ABD cephesi iki ülkenin ilişkinin "açık" olduğunu belirterek, Rusya'ya Ukrayna'da sağlanan desteğin kesilmesini talep etti. Öte yandan ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, Kuzey Kore'ye diplomasi çağrısında bulundu.

Haber 18-01-24 10:17

Spor ve Play Station tutkusuyla bilinen ünlü Rus model Anella Miller desenli bikinisiyle sosyal medyayı salladı!

Özel hayatı ve cesur pozlarıyla sık sık gündem olan Rus model Anella Miller, son paylaşımıyla da gündem oldu. Bikini giyip kameralara poz verdi. Ünlü modelin paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 16-01-24 12:59

Dördüncü bebeğini evde arkadaşlarının yanında doğurdu! Üstelik her saniyeyi canlı yayınladı... Doğumumu 45 bin yabancıya canlı yayınladım

37 yaşındaki Siobhan Miller dördüncü bebeğinin doğumu için ilginç bir yol seçerek sosyal medyada gündem yarattı. Evde arkadaşları, çocukları ve aile üyelerinin bulunduğu doğumunu sosyal medyadan gerçekleştirdiği canlı yayında yapan Miller'i 45 bin kişi izledi. Miller, doğumunun yayınlanabilmesi için profesyonel bir fotoğrafçıyla anlaştı.

Trend 18-11-23 14:05

Prison Break geri dönüyor! Dizinin fanlarını üzen haber, başrol oyuncusu kadroda yok!

Wentworth Miller ve Dominic Purcell'ın başrollerini paylaştığı Prison Break dizisi hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Michael Scofield karakterini canlandıran Wentworth Miller dizinin devamının gelmeyeceğini ifade etmişti. Bir açıklama da Prison Break'in bir diğer başrol oyuncusu Dominic Purcell'dan geldi.

Magazin 12-11-23 17:18
ele

İtirafı sosyal medyada gündem yarattı! Kocam öldükten sonra sugar mama oldum dedi... Sevgilisine aldığı hediyeler olay oldu

36 yaşındaki Kara Miller isimli bir kadın kocasının vefatının ardından 27 yaşındaki sevgilisiyle hayatını sosyal medyadan paylaşarak gündem yarattı. Kocasının ölümüyle 'sugar mama' olduğunu anlattı. Sevgilisine aldığı pahalı hediyeleri sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gösteren Miller gündem yaratmayı başardı.

Trend 17-10-23 10:23

Sienna Miller'ın ilginç tarzına bir bakan bir daha baktı

Vogue World Show'a ünlü isimler akın etti. Gecenin en dikkat ismi ise ikinci çocuğuna hamile olan İngiliz oyuncu Sienna Miller oldu. Miller'ın ilginç tarzına bir bakan bir daha baktı.

Magazin 15-09-23 14:46

ABD'den Türk şirketlere yaptırım sonrası kritik açıklama! Endişe etmiyor musunuz?

ABD, Rusya'nın yaptırımlardan kaçınmasına destek olan Türkiye merkezli 3 şirket ile bir Türk vatandaşını yaptırım listesine aldı. Bu gelişmenin ardından ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, günlük basın toplantısında, "Türk şirketlere yönelik yaptırımların İsveç'in NATO üyelik sürecine etki edeceğinden endişe etmiyor musunuz?" sorusunu yanıtladı.

Haber 14-09-23 22:38

ABD Dışişleri'nden Türkiye'ye F-16 satışıyla ilgili yeni açıklama

ABD yönetiminden F-16 uçaklarının Türkiye'ye satılması konusunda yeni bir açıklama geldi. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, F-16 uçaklarının satışı ile İsveç'in NATO üyeliği arasında bağlantıyla ilgili, "Biz bağlantı olmadığını ve olmaması gerektiğini düşünüyoruz. Ancak daha önce de Türk hükümetine ifade ettiğimiz üzere, satışın ABD Kongresi tarafından onaylanması gerekiyor." şeklinde konuştu.

Haber 11-09-23 22:14

Boğulmak üzere olan komşularını kurtarmak için atladı! Ölümünü babası canlı canlı izledi

Yeni Zelanda'nın Auckland kentinde yaşayan iki çocuk babası Daniel Mark Miller isimli bir adam komşularını kurtarmak isterken kendi ölümünü saniye saniye kaydettiğinden habersizdi. Komşularını kurtarmak için kendisini bir anda sel sularının içine atan Miller, o anları sosyal medyadan gösterdi. Rögar kapağının açık olduğunu fark etmeyen adam canlı yayındayken kapağa düşerek hayatını kaybetti.

Trend 27-06-23 09:17

EYT ertelendi mi, ne zaman çıkacak? EYT görüşmeleri ne zaman başlayacak? Tarih belli oldu!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illeri etkileyen yıkıcı depremin ardından Türkiye Büyük Miller Meclisi'nde yasama işlerine ara verildi. Uzun süredir gündemde olan EYT ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Mustafa Elitaş, merak edilenleri yanıtladı. Peki EYT ertelendi mi, ne zaman çıkacak? EYT görüşmeleri ne zaman başlayacak? İşte konuya ilişkin detaylar...

Finans 13-02-23 08:33

Çift vajinalı kadından çok konuşulacak açıklama! “Sağdan iki kez doğum yaptım, soldan üçüncüyü istiyorum”

Avustralya’nın Queensland kentinde yaşayan 31 yaşındaki Evelyn Miller isimli bir kadın sosyal medyadan cinsellik üzerine yaptığı açıklamalarla gündeme gelmeyi başardı. İki vajinayla dünyaya gelen Miller, iki doğumunda da rahminin sağ bölümünden gerçekleştiğini söyledi. Miller şimdi ise sol vajinasından üçüncü bir çocuk yapmayı planlıyor.

Trend 07-01-23 11:25

Putin’den talimat almıştı! Doğal gaz dağıtım projesinde flaş gelişme: Gazprom projenin pratik uygulamasına başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in ortak talimatı ile Türkiye’de kurulacak olan doğal gaz dağıtım merkezine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Gazprom Başkanı Aleksey Miller, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu karar, iki ülke liderleri düzeyinde alındı ve biz bu projenin pratik uygulamasına başladık" dedi.

Finans 29-12-22 07:25

Rusya'dan kritik Türkiye açıklaması! 'Doğal gaz dağıtım merkezi projesinin pratik uygulamasına başladık'

Gazprom Başkanı Aleksey Miller, Türkiye'de kurulması planlanan doğal gaz dağıtım projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Miller, "Bu karar, iki ülke liderleri düzeyinde alındı ve biz bu projenin pratik uygulamasına başladık" ifadelerini kullandı.

Haber 28-12-22 20:54

3 ay önce ölen 8 yaşındaki kızlarının cesediyle yakalandılar! ''Onunla biraz daha vakit geçirmek istedik''

ABD'de yaşayan 28 yaşındaki Aleksander Kurmoyarov ve 33 yaşındaki Mandie Miller, üç ay kadar önce vefat eden 8 yaşındaki kızlarının cesedi ile seyahat ederken yakalandı. Olaya ilişkin araştırmalar sürerken, çiftin yaptıkları açıklamada kızlarıyla daha fazla zaman geçirmek istediklerini söyledikleri bildirildi.

Trend 19-12-22 10:02

9 yaşındaki kızla annesinin önünde seks yapmak istedi! Transseksüel kadın böyle yakalandı

49 yaşında transseksüel bir kadın olan 49 yaşındaki Tiane Miller, bir anneye dokuz yaşındaki kızının seks yaparken onlara katılmasını teklif ettikten sonra beş buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı. Daha önce de benzer suçlardan hüküm giyen Miller'ın yaptığı telefon görüşmelerinin detayları, resmen mide bulandırdı.

Trend 19-12-22 07:48

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserleri ve etkinlikleri İstanbul'da nerede, saat kaçta yapılacak 2022? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri ve konserleri!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İstanbul'da hangi etkinlikler var, sorusunun yanıtını öğrenmek isteyenler internette araştırma yapıyor. İstanbul'da yapılacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri ve konserleri merak konusu oldu. Türkiye Büyük Miller Meclisi'nin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi sonrası her sene 29 Ekim'de Türkiye'de ve KKTC'de kutlanan bu anlamlı gün coşkuyla kutlanacak. Peki, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri İstanbul'da nerede, saat kaçta yapılacak?

Haber 28-10-22 07:14

Uzmanı anlattı! ''Harika bir cinsel hayat için...''

Uzun süredir devam eden bir ilişkiniz varsa, kıvılcım sönüyormuş gibi hissetmeye başlayabilirsiniz. Ancak seks uzmanı Natassia Miller, bu durumun her zaman böyle olmak zorunda olmadığını açıkladı ve harika bir cinsel hayatı olan çiftlerin yaptığı beş şeyi paylaştı.

Trend 13-08-22 17:15

Teknede parti yaptı! Ünlülerin çılgın eğlencesi

Ünlü model Cara Delevingne, 30. yaş gününü bir yat partisi ile kutladı. Denizin ortasında gerçekleşen eğlence dolu kutlamalar kameralara yakalandı. Teknede genç modelin ablası Poppy Delevingne, ve Sienna Miller, Adwoa Aboah, Margot Robbie, Leydi Mary Charteris gibi ünlü isimler de vardı.

Magazin 13-08-22 10:46

Ünlü oyuncu Ezra Miller'a hırsızlık suçlaması! Başkasının evine gizlice girip...

Sık sık adli olaylarla adı anılan zor durumdaki aktör Ezra Miller, bu kez Vermont'taki bir eve gizlice girerek içki çaldığı iddiasıyla gündemde! Başarılı isim Mart ayından bu yana, taciz iddiaları ve pek çok olayla manşetlerde yer aldı.

Magazin 09-08-22 13:35

Piskopos vaaz verdiği sırada silahlı soyguncular tarafından soyuldu! 1 milyon dolarlık mücevheri çalındı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinde yaşanan bir olay ülkenin gündemine oturdu. 44 yaşındaki Piskopos Lamor Miller-Whitehead canlı yayında vaaz verdiği sırada kiliseye giren silahlı soyguncuların hedefi oldu. Silahlı soyguncular piskoposun boynundaki 1 milyon dolar değerindeki mücevherini çaldı.

Trend 26-07-22 12:06

Sosyal medya fenomeni kadından ilginç itiraf! “Çift vajinam var, biri aşk biri iş için!”

Çift vajinalı olarak dünyaya geldiğini ve kendisini bu nedenle şanslı hissettiğini dile getiren sosyal medya fenomeni Evelyn Miller, nadir görülen sağlık sorunu nedeniyle kısa sürede popüler olmayı başardı. Çift vajinalı olarak yaşamaya alıştığını dile getiren Miller, seksi fotoğraflar ve videoları sayesinde bu durumu avantaja çevirdiğini söyledi.

Trend 08-06-22 10:52

Ezra Miller neden tutuklandı? Ezra Miller kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Ezra Miller, Hawaii’de gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Ünlü oyuncu basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oldu. Birçok kişi internette Ezra Miller neden tutuklandı? Ezra Miller kimdir? Nereli ve kaç yaşında? soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. İşte ünlü oyuncunun hayatı, biyografisi ve tutuklanmasının nedeni...

Magazin 20-04-22 19:52

Oyuncu Sienna Miller yumurtalarını dondurduğunu açıkladı

Oyuncu Sienna Miller, yumurtalarını dondurduğunu açıkladı. Ünlü oyuncu, toplumdan bir çocuk daha yapması yönünde baskı gördüğü için bu kararı verdiğini söyledi.

Magazin 06-04-22 15:39

“Biri aşk, biri iş için” sözüyle gündem olmuştu! İkinci kez hamile olan çift vajinalı kadın hayranlarının ilginç isteklerini açıkladı

OnlyFans yıldızı Evelyn Miller, çift vajinaya sahip olduğunu açıklamasıyla sosyal medyada popüler oldu. 1 yıldan kısa bir sürede ikinci kez hamile kaldığını açıklayan Miller’ın “Biri aşk biri iş için” sözleri geniş yankı uyandırmıştı. İkinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan anne adayı, hayranlarının kendisine yönelttiği ilginç istekleri açıklayarak herkesi şaşırttı.

Trend 24-01-22 14:12

Ian Miller, Büyükçekmece Basketbol'da

Ian Miller, Büyükçekmece Basketbol'da

Yurthaber 31-12-21 16:01

Sosyal medya bunu konuşuyor! Başvurmadığı halde NASA’da tesadüfen işe başlayan mühendis dikkatleri çekti

NASA’ya başvurmadığı halde tesadüfen işe giren makine mühendisi David Miller’in yaşamı sosyal medyanın gündemine oturdu. Kız arkadaşının çektiği TikTok videosunda NASA’da işe başlama sürecini anlatan Miller, milyonlarca görüntülenmeye ulaştı. NASA'da çalışmayı "büyülü bir deneyim" diye niteleyen Miller, hikâyesinin genç mühendislere ilham vermesi için paylaşımı yaptığını ifade etti.

Trend 29-11-21 11:25

Talihsizlikler peşini bırakmıyor! Rust filminin setinde bir kaza daha yaşandı

Rust isimli filmin setinde başrol oyuncusu Alec Baldwin’in kazara görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i vurması gündemde şok etkisi yaratmıştı. Görüntü yönetmeninin ölümüne sebep olan kazanın ardından Rust filminin setinde talihsiz bir olay daha yaşandı. Set çalışanı Jason Miller, zehirli bir örümcek ısırması sonucu kolunu kaybetme riskiyle hastaneye kaldırıldı.

Trend 09-11-21 17:07

Vücudunun neredeyse tamamı dövmelerle kaplı! Bakın en büyük korkusu neymiş?

Almanya’da yaşayan 27 yaşındaki makyaj sanatçısı ve eski bir dövmeci olan Jana Melody Miller, neredeyse vücudunun her yerine dövme yaptırmayı seçti. Yüzlerce dövmeye sahip olmasına rağmen Miller’in en büyük fobisi iğneler. Özellikle bir hastaneye gittiğinde bu fobisi ve dış görüntüsü nedeniyle sorun yaşadığını iddia eden Miller, hemşirelerin iğneye bayıldığını söylediğinde şaka yaptığını düşündüklerini dile getirdi.

Trend 05-11-21 15:59

Angelina Jolie eski eşi Jonny Lee Miller ile görüntülendi

Angelina Jolie, Brad Pitt’le olaylı bir şekilde boşandıktan sonra medyaya sık sık çocuklarıyla birlikte görüntü veriyordu. Son günlerde aşk hayatıyla kafa karıştıran Angelina Jolie, geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı The Weeknd ile görüntülenmişti. Başarılı oyuncu ve yönetmen şimdi de eski kocası Jonny Lee Miller ile akşam yemeği çıkışı görüntülendi.

Magazin 13-10-21 14:58

Tarihin en meşhur kıyamet kehaneti! İlk kahin olarak ünlenen William Miller, kıyametin tarihini vermişti

Tarih boyunca pek çok kahin kıyamet ve geleceğe dair ön görülerini paylaştı. Nostradumus, Baba Vanga gibi isimler kehanet denildiğinde birçok kişinin araştırdığı konuların başında geliyor. Ancak tarihe en büyük hayal kırıklığı olarak adını yazdıran William Miller, yaptığı matematiksel hesaplamaların sonucunda ise kıyametin tarihini vermişti.

Trend 13-10-21 11:16

Prison Break'in yıldızı Wentworth Miller'a yetişkin otizmi teşhisi konuldu

Efsanevi Prison Break dizisinde Michael Scofield isimli karaktere hayat veren başarılı oyuncu Wentworth Miller, kendisine yetişkin otizmi tanısı konduğunu açıkladı.

Magazin 28-07-21 15:32

ABD’li General Miller, Afganistan’daki komutanlık görevini bıraktı

ABD’nin Afganistan’daki askeri birliklerinin başındaki General Austin Miller, başkent Kabil’de düzenlenen törenle komutanlık görevinden istifa etti.

Haber 12-07-21 22:47

ABD'li generalden çekilme sonrası Afganistan için iç savaş uyarısı

Afganistan'daki NATO ve ABD güçlerinin komutanı General Scott Miller, yabancı askeri güçlerin çekilmesiyle "iç savaş çıkabileceği" uyarısında bulundu.

Haber 30-06-21 10:56

ABD'li general çekilmeden sonra Afganistan'da iç savaş uyarısı yaptı

Afganistan'daki Amerikan güçlerinin komutanı General Scott Miller, son Amerikan askerleri ülkeyi terk etmeye hazırlanırken, Afganistan'ın iç savaşa doğru gitme riski taşıdığını söyledi. Türkiye ise Kabil Havalimanı'nın güvenliğini sağlamak için Afganistan'da kalmayı değerlendiriyor.

Haber 30-06-21 03:56

MotoGP Fransa Grand Prix'sini Miller kazandı

MotoGP Dünya Şampiyonası'nda sezonun 5. yarışı Fransa Grand Prix'sinde, Ducati Lenovo takımının Avustralyalı pilotu Jack Miller birinci oldu.

Spor 16-05-21 16:27

Trump Yönetimi Yetkilileri 6 Ocak Baskınına İlişkin İfade Verdi

Eski ABD Savunma Bakan Vekili Christopher Miller ve eski ABD Adalet Bakan Vekili Jeffrey Rosen, Kongre baskınıyla ilgili düzenlenen oturumlara katılan en üst düzey Trump yönetim yetkilileri oldu

Haber 12-05-21 21:29

MotoGP İspanya Grand Prix'te kazanan Miller oldu

MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 4. ayağı İspanya Grand Prix'inde, Ducati Lenovo takımının Avustralyalı pilotu Jack Miller birinci oldu.

Spor 02-05-21 17:30

Biden açıklamıştı! ABD, Afganistan’dan çekilmeye başladı

Afganistan’daki NATO ve ABD güçlerinin komutanı General Miller, ABD askerilerinin düzenli bir şekilde geri çekildiğini ve askeri üsler ile teçhizatlarını Afgan kuvvetlerine teslim edilmesinin başladığını açıkladı.

Haber 26-04-21 01:08

ABD Afganistan’daki askerlerini çekmeye başladı

Afganistan’daki NATO ve ABD güçlerinin komutanı General Miller, ülkedeki Amerikan askeri varlığının çekilme sürecini fiilen başlattıklarını duyurdu.

Haber 25-04-21 17:47

Adalet Birliği filmi ne zaman çekildi? İşte Adalet Birliği filminin oyuncuları

Orijinal adı Justice League olan, Türkçe’ye ise Adalet Birliği olarak çevrilen film, süper kahraman evreni DC Comics’in bir filmidir. Adalet Birliği, DC evreni olarak bilinen evrenin beşinci filmidir. Filmin yönetmen koltuğunda DC Comics evrenin diğer filmlerinde de imzası bulunan Zack Snyder otururken, filmin senaryosunu ise Chris Terrio kaleme aldı. Adalet Birliği filminin başrollerinde ise Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot ve Ezra Miller gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor.

Magazin 13-04-21 11:43

Donald Trump'ın kendi sosyal ağı nasıl şekillenecek?

Donald Trump, Facebook ve Twitter tarafından kovulduktan sonra kendi sosyal ağını kurabileceğini ima etmişti. Şimdi bu planlar sağlamlaşmaya başlıyor gibi görünüyor. Trump'ın yardımcısı Jason Miller, Fox News’e eski başkanın “iki ila üç ay” içinde kendi sosyal medya hizmetini başlatacağını söyledi.

Haber 23-03-21 10:23

Pentagon Biden'ın yemin töreninde görev yapacak 25 bin askeri taramadan geçiriyor

ABD Savunma Bakan Vekili Christopher Miller, Seçilmiş Başkan Joe Biden'ın 20 Ocak'taki yemin töreni için Washington'da tam teçhizatlı olarak görevlendirilmiş 25 bin Ulusal Muhafız askerinin güvenlik taramasından geçirileceğini duyurdu.

Haber 19-01-21 00:18

Savunma Bakan Vekili Miller Somali’ye Gitti

ABD Savunma Bakan Vekili Christopher Miller, Amerikan askerlerinin El Kaide bağlantılı El Şebab’la mücadele için bulunduğu Somali’yi ziyaret etti

Haber 28-11-20 00:32