Miller Haberleri

Jenna Ortega ve Martin Freeman'ın seks sahnesi yaş farkı yüzünden eleştirildi! İğrenç yorumlarına açıklama geldi

Jenna Ortega'nın yeni filminde kendisinden 31 yaş küçük Martin Freeman ile seks sahnesi tepkilere neden oldu. Filmin mahremiyet koordinatörü, Jenna Ortega'ya dair eleştirilere yanıt vermek zorunda kaldı.

Magazin 08-02-2024 15:55

Prison Break geri dönüyor! Dizinin fanlarını üzen haber, başrol oyuncusu kadroda yok!

Wentworth Miller ve Dominic Purcell'ın başrollerini paylaştığı Prison Break dizisi hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Michael Scofield karakterini canlandıran Wentworth Miller dizinin devamının gelmeyeceğini ifade etmişti. Bir açıklama da Prison Break'in bir diğer başrol oyuncusu Dominic Purcell'dan geldi.

Magazin 12-11-2023 17:18

Vahşetin Çağrısı konusu nedir, oyuncuları kimdir? Vahşetin Çağrısı nerede ve ne zaman çekildi?

Vahşetin Çağrısı filminin konusu ve oyuncuları gibi detayları merak ediliyor. Film, Jack London'ın aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Vahşetin Çağrısı filminin başrolünü Harrison Ford canlandırmıştır. Peki, Vahşetin Çağrısı konusu nedir, oyuncuları kimdir? Vahşetin Çağrısı nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 23-08-2023 21:15

Pis Yedili'nin Orço'suydu! Burak Alkaş son haliyle şaşırttı 'Kamilleerr ne hale gelmiş be'

Show TV'nin bir dönem fırtınalar esriten dizisi Pis Yedili'de Orço karakterini canlandıran Burak Alkaş, imaj değişikliğiyle gündem olmuştu. Yıllar içindeki değişimiyle dikkatleri üzerine çeken Burak Alkaş, son haliyle görenleri epey şaşırttı.

Magazin 13-06-2023 22:52

Miller

Miller Hakkındaki Haberler Mynet'te. Miller Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.