Nevzat Yalcintas Haberleri

Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın 'Getir'in borcu varmış' dedi, Getir kurucusu Nazım Salur dayanamadı: 'Kendine bir iş bul'

İngiltere'deki operasyonlarını sonlandıran Getir'in futbol takımı Tottenham Hotspur'a 5 milyon sterline (205 milyon lira) yakın borcu olduğu iddiaları gündem yaratmıştı. Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın, söz konusu iddialarla ilgili haberi alıntılayınca Getir kurucusu Nazım Salur dayanamadı. İddiaların yalanlandığını söyleyen Salur'un "Nevzat bir iş bulup kendine onunla gündem olsan. Borç falan yok" yanıtı sosyal medyada çok konuşuldu.

Finans 2024-05-21 16:19:03

Annesini uykusunda öldürdü, babasını ağır yaraladı... Cani adama 'iyi hal' indirimi!

Erzurum'da 25 yaşındaki Ahmet Yavuz Köşebent ailesine dehşeti yaşattı. 57 yaşındaki annesi Serpil Köşebent'i uykusunda bıçaklayarak öldüren Ahmet Yavuz Köşebent, 62 yaşındaki babası Nevzat Köşebent'i de ağır yaraladı. Ahmet Yavuz Köşebent'e tutuklu yargılandığı davada iyi hal indirimi uygulanarak müebbet ve 15 yıl hapis cezası verildi.

Haber 2024-05-18 09:30:14

Canlı yayında İmamoğlu'nu ölümle tehdit etti! Skandal anlar: Ya ben ya başka biri onu yaşatmaz

Geçtiğimiz günlerde AK Partili bir koordinatörle 'araba istedin' tartışması yaşayan sosyal medya trolü Mert Armağan'ın canlı yayınında skandal anlar yaşandı. Programa konuk olarak katılan Nevzat Kaya adlı kişi açık açık İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ölümle tehdit etti. Tepki çeken sözlerin ardından Mert Armağan'dan açıklama geldi.

Haber 2024-04-06 09:41:35

Gazi Konut Kuzeyşehir’de hak sahiplerinin anahtarları teslim edildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Gazi Konut tarafından Kuzeyşehir’de yapılan 387 konutun anahtar teslim töreni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve milletvekillerinin katılımıyla yapıldı.

Yurthaber 2024-03-25 15:58:22

Yürek burkan görüntü! 'Allah rızası için' diye feryat edip, gözyaşlarına boğuldu

Antalya'da yaşayan Ayşe-Nevzat Seçmen (64) çiftinin evi, prizden kaynaklanan yangında kullanılamaz hale geldi. Ayşe Seçmen, yangına müdahale çalışmalarını izlerken, "Allah rızası için söndürün. Diğer evlere zarar vermesin. Ne olur söndürün" diye feryat etti. Alevler arasında kalan evini izlerken gözyaşlarına boğulan Ayşe Seçmen'i, eşi teselli etti. Yaşlı çiftin o görüntüleri yürekleri burktu.

Haber 14-03-24 16:45

Antalya ve Adana AK Parti'ye mi geçiyor? Son anket sonucunu görünce tepkileri olay oldu: Dehşet!

Yerel seçimler için artık son düzlüğe girilirken MAK Danışmanlık'ın yapmış olduğu 30 büyükşehir anketi gündem oldu. Açıklanan ankette en dikkat çeken ise Antalya ve Adana'daki seçim sonuçları oldu. Canlı yayında son seçim anketinin sonuçlarını yorumlayan Erol Mütercimler "Dehşet! Tamamen zırvaladı" derken Nevzat Çiçek ise "Gerçekten şaşırdım" ifadelerini kullandı.

Haber 13-03-24 10:51

Trabzonsporlu iş insanı Nevzat Aydın'ın Fenerbahçe derbisi için yaptığı çağrı Sarı-Lacivertli taraftarları çıldırttı!

Süper Lig'in 30. haftası dev bir karşılaşmaya sahne olacak. 30. hafta mücadelesinde şampiyonluğun en büyük adaylarından Fenerbahçe deplasmanda ezeli rakiplerinden Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi iki takım da son hazırlıklarını sürdürürken koyu bir Trabzonspor taraftarı olan ünlü iş insan Nevzat Aydın sosyal medya hesabından Bordo-mavili taraftarlara yaptığı çağrıyla Fenerbahçeli taraftarları çok kızdırdı. İşte detaylar...

Spor 12-03-24 14:09

31 Mart akşamı için 'sürpriz olabilir' dedi, illeri tek tek saydı: Şanlıurfa, Muş, Yozgat, Ordu, Bingöl, Nevşehir, Edirne, Tokat, Tekirdağ

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde hangi ilde hangi parti ve adayın kazanacağı merakla beklenirken, geri sayım da başladı. Yaklaşık bir ay sonra yapılacak olan yerel seçimlerde sonuçların 14 Mayıs 2023'te yapılan genel seçimlerden farklı olacağını savunan gazeteci Nevzat Çiçek, sürpriz beklediği illeri tek tek saydı.

Haber 28-02-24 06:45

Muslera yönetime yanıtını verdi! Galatasaray'ın kalesi artık onlardan birine emanet! Sarı-Kırmızılılar'ın ilgilendiği 2 ismi açıkladı

Galatasaray'da son dönemde Galatasaray'dan ayrılacağı konuşulan Muslera için Okan Buruk geçtiğimiz günlerde devam etmek istiyoruz ifadelerini kullanırken, Muslera'nın jübile için ülkesine döneceği konuşuluyordu. Sarı-Kırmızılılar için birçok isim gündeme gelirken Nevzat Dindar dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor 19-02-24 18:12

İran Orta Doğu'da savaşı yaymaya mı çalışıyor? Mezhep çatışmasına dönebilir

İran önce Irak sonra Suriye ve son olarak da Pakistan'a saldırı düzenledi. Bu saldırılar bölgede yüksek olan tansiyonu iyice artırdı. Çatışmaların Orta Doğu savaşına evrilme riski tartışılıyor. Habertürk TV Güvenlik Politikaları Koordinatörü Çetiner Çetin ve Independent ve Türkçe Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Çiçek, çatışmaların seyrini tartıştı. Çiçek, İran'ın tavrının bir mezhep savaşı doğurabileceğini ifade etti. Çetin ise Husilerin saldırılarının emtialarda yüzde 40 zam beklendiğini belirtti.

Haber 18-01-24 14:15

Anne ve babalar dikkat! Çocuğunuza bu kelimeyi söylerken bir kez daha düşünün

Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, her dediğine "evet" diyen ebeveyn ile büyüyen çocukların duygularını yönetmeyi öğrenemediğini söyledi.

Kadin 15-01-24 17:57

Başhekime verdiği sözle 50 yıldır kullandığı sigarayı bıraktı, hayatı değişti

Van'da mide kanaması sonucu getirildiği Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başhekimin telkinleri sonucu 50 yıldır kullandığı sigarayı bırakan Nevzat Aydın, artık daha rahat yürüyüp, nefes sorunu yaşamadan uyuyabiliyor.

Yurthaber 04-01-24 12:25

Ekrem Yüce'nin 'TOGG'u Sakarya'ya getirince şehrin çehresi değişti' sözleri gündem oldu! Nevzat Aydın'dan dikkat çeken yorum: Bir an fabrikası kuruldu sandım

Gazeteci Adem Metan'ın 'Peki Sonra' programına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce konuk oldu. Yüce'nin 'TOGG' ile ilgili sözleri programa damga vurdu. Ekrem Yüce, "TOGG bize Allah’ın bir lütfudur. TOGG'u Sakarya'ya getirince şehrin çehresi değişti" ifadelerini kullandı. Yüce'nin bu ifadelerini paylaşan iş insanı Nevzat Aydın'ın yorumu da gündem oldu.

Haber 26-12-23 23:09

Vincent Aboubakar, Bodo/Glimt maçında oynayacak mı? Resmi açıklama geldi

UEFA Avrupa Konferans Ligi dördüncü maçında Beşiktaş, Norveç temsilcisi Bodo/Glimt’i konuk edecek. 9 Kasım Perşembe günü saat 20.45’te başlayacak mücadele öncesi Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Hari Vukas, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Spor 08-11-23 18:11

Polisle telefonda konuşurken vurmuş, çocuklarına kurşun yağdırmış! Kocaeli'deki 'baba dehşeti'nde yeni detaylar

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde emekli uzman çavuş Nevzat Acar, eşi ile oğlunu öldürüp, kızını ağır yaraladıktan sonra intihar etti. Korkunç olay sonrasında başlatılan soruşturmada, yeni detaylar ortaya çıktı. Elde edilen ilk bilgilere göre; kendisini durdurmaya çalışan çocuklarına ateş eden Acar, daha sonra telefonda polisle irtibatta olan eşini vurdu. Daha sonra intihar eden Acar'ın 3 şarjörü de boşalttığı tespit edildi.

Haber 24-10-23 13:37

Burak Yılmaz, Galatasaray derbisinden önce açıkladı! Salih Uçan ve Gedson Fernandes forma giyecek mi?

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürdü. Sabah saatlerinde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, görevinin ve sorumluluklarının farkında olduğunu belirterek, yapılacak son taktik antrenmanlarla derbiye yüzde yüz hazır duruma geleceklerini dile getirdi.

Spor 13-10-23 13:25

Muhtardan örnek davranış, tüm maaşını öğrencilere burs olarak dağıtıyor

Sivas’ın Gürün ilçesi Yeni Mahalle Muhtarı Nevzat Aslan, muhtarlık maaşını üniversite öğrencilerine burs olarak bağışladı.

Yurthaber 29-09-23 11:06

Talisca, Sergio Ramos, Deniz Türüç, Bakhtiyar... Şenol Güneş, transferi duyurdu! Bugün - yarın açıklanır...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu rövanşında yarın sahasında oynayacağı Neftçi Bakü mücadelesi öncesi Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Spor 16-08-23 20:24

Kurtlar Vadisi'nin Nevzat'ının son hali ağızları açık bıraktı! Görenler şaştı kaldı

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. Oyuncuları arasında Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun gibi isimlerin yer aldığı dizide Nevzat karakterine hayat veren Nevzat Yakışırboy’un son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 05-08-23 14:22

Tunceli'de PKK'lı teröristlerce şehit edilen öğretmen Nevzat Akdemir anıldı

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde, 30 yıl önce PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan öğretmen Nevzat Akdemir için anma töreni düzenlendi.

Yurthaber 21-06-23 14:12

Afyonkarahisar'daki heyelanda ölen kişi, Denizli'de son yolculuğuna uğurlandı

Afyonkarahisar'ın Dazkırı ilçesindeki heyelanda toprak altında kalan otomobilde yaşamını yitiren 64 yaşındaki Nevzat Emer'in cenazesi, memleketi Denizli'de toprağa verildi.

Yurthaber 14-06-23 13:44

Türkiye'de sadece o bölgede yetişiyor! Yılda 15 gün açıyor, köylüler tarafından korunuyor... Koparılması halinde yüklü miktarda para cezası var

Siirt'in Tillo ilçesinde yılda sadece 15 gün açan endemik Salvia Siirtica (Siirt adaçayı) köylülerce korunuyor. Köylüler, ekiplerle, Türkiye'de sadece Siirt bölgesinde yetişen bitkinin yetiştiği mezarlık alanını taş ve tel örgüyle çevreleyerek koruma alanına sahip çıkıyor. Endemik Salvia Siirtica'nın (Siirt adaçayı) koparılması halinde ise yüklü miktarda para cezası uygulanıyor. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Nevzat Amcalar, söz konusu cezanın miktarını dile getirmiş durumda.

Haber 03-06-23 17:25

Şenol Güneş'ten Dele Alli açıklaması! Kendisine ulaşamıyoruz, umarım kaza geçirmemiştir

Son dakika... Beşiktaş'ın tecrübeli çalıştırıcısı Şenol Güneş, Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Güneş'in açıklamaları...

Spor 22-03-23 18:21

Yolcu beklerken kalp krizinden ölen otobüs şoförü toprağa verildi

Aracında yolcu beklerken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Kdz. Ereğli Çilek Halk Otobüsü şoförü Nevzat Çakır, son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 09-03-23 15:20

Kahramanmaraş'taki çadır kentte ilk nikah! Umut olsun diye evlendik

Kahramanmaraş'taki depremlerde evleri hasar alan nişanlı çift, yerleştikleri çadır kentte evlendi. Ayşe Okur ve Nevzat Ortak, nikah tarihlerini öne çektiklerini ifade ederek, "Hem insanlara umut olsun hem de hayatın devam ettiğini göstermek için evlendik" dedi. Çiftin şahitliğini Vali Çetin Oktay Kaldırım ile gönüllüler yaptı.

Haber 01-03-23 23:33

Adanalı'nın Nevzat Müdür'ü Orhan Aydın'dan deprem sonrası üzen haber! Kızıma ve annesine ulaşamıyorum

Adanalı dizisinde canlandırdığı Nevzat Müdür karakteri ile hafızalara kazınan ünlü tiyatrocu Orhan Aydın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda üzücü haberi duyurdu. Aydın, Kahramanmaraş ve Gaziantep depremi sonrası kızına ve annesine ulaşamadığını duyurdu.

Magazin 06-02-23 14:09

Yürüyen merdivende feci olay! Metrelerce yüksekten düşerek hayatını kaybetti

Kayseri'de bir iş merkezindeki yürüyen merdivenlerden inen Nevzat Y. dengesini kaybederek metrelerce yüksekten düştü. 66 yaşındaki kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Haber 03-02-23 02:41

İlk yarı bitti, soyunma odasında şoke oldular! Adana'da akılalmaz hırsızlık...

Adana'da, TFF 18 Yaş Altı Gençler Ligi'nde oynanan maç sırasında, Çukurova Press Havuzlubahçe Spor Kulübü futbolcularının soyunma odasındaki telefon ve montları dahil birçok eşyası çalındı. Maçı rakibine karşı 6-1 kazanan takımın teknik direktörü Nevzat Karabulut, 40 yıllık futbol hayatında ilk kez böyle bir durumla karşılaştığını belirterek "Galibiyet sevincimiz kursağımızda kaldı" dedi.

Spor 27-01-23 18:17

Ömrü Kurtlar Vadisi'nden geçmişti! Ünlü oyuncunun son haline yorum yağdı

2003 yılında rol aldığı Kurtlar Vadisi dizisiyle televizyon macerasına atılan Nevzat Yakışırboy, daha sonra Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde de 2 sezon boyunca kamera karşısına geçmişti. 2011 yılından beri oyunculuk yapmayan Nevzat Yakışırboy'un son hali merak konusu oldu.

Magazin 20-12-22 19:46

Osmaniye'de feci kaza! Motosiklet sürücüsü öldü

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde kamyonet ile çarpışan motosikletin sürücüsü Nevzat A. (40), hayatını kaybetti.

Haber 05-12-22 01:46

Dünya Kupaları'nın 'forma laneti' devam ediyor! Nevzat Aydın'ın formasını giydiği takım yeniliyor...

Dünya Kupası'nın eğlenceli yüzlerinden Trabzonlu iş insanı Nevzat Aydın'ın 'forma laneti' bu Dünya Kupası'nda da devam ediyor. 2018'de Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda desteklediği takımların yenilmesiyle ünlenen Nevzat Aydın'ın büyüsü bu yıl da devam ediyor. Geçtiğimiz gün Arjantin'i desteklediğini söyleyip forma giyen Nevzat Aydın, Arjantin'in Suudi Arabistan'a yenilmesiyle karşılaşmıştı. Bugün de Almanya forması giyen Aydın, Japonya mağlubiyetiyle sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 23-11-22 19:36

Prof. Dr. Nevzat Tarhan, sessiz iyilik yapmanın psikolojik iyi oluşa etkilerini değerlendirdi

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, "Sessiz iyilik, iyiliğin en kaliteli ve en üst makamıdır, karşılık beklenerek yapılan iyilik tefeciliktir." ifadelerini kullandı.

Haber 29-10-22 11:14

Arnavutköy'de mahalleyi sokağa döken olay! Geceleri uyku uyuyamıyorlar: Bu aralar musallat oldular

Arnavutköy'de meydana gelen korkunç olayda mahalleli sokağa döküldü. Mahallelerinde sıklıkla kurt saldırılarının yaşandığını söyleyen vatandaşlar yetkililerden duruma çözüm bulunmasını istedi. Son olarak Arif Güner'in ahırına giren kurdun 18 koyunu öldürdüğü ileri sürülürken, kurt saldırısında 4 koyunu öldüğünü söyleyen Nevzat Tütüncü, "Bu aralar bize çok musallat oldu. Bundan 20 gün önce benim ahırıma girmişti. Erken müdahale ettim, fazla zarara uğramadım. Benim 4 tane koyunum öldü'' dedi.

Haber 25-10-22 09:38

Fotoğraf sanatçısı Nevzat Yıldırım, NFT ve fotoğraf ilişkisini anlattı

"NFT, farklı disiplinlerde nitelikli eserler üreten sanatçıların ilgi gösterdiği global bir sanat piyasasıdır. Sanatçılar, bu global pazarla ilgililere sunabilirler. Bu global pazarın sanatçılar ve sanatseverler aracılığıyla ülkelerin kültürel diplomasine de katkı sağladıkları söylenebilir"

Yurthaber 15-10-22 09:31

Karabük'te okulların tenis masası ve basketbol potası meslek liselilerden

Okulda aldıkları teorik eğitimi atölyelerde beceriye dönüştüren Karabük ve Safranbolu'daki iki meslek lisesinin öğrencileri, diğer okullar için tenis masası ve basketbol potası üretiyor - İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş: - "Meslek liselerimizde bu çalışmaların yapılması çok değerlidir. Bir gün teori eğitimi, 4 gün de uygulama yaparak çocuklarımız hem mesleki hem de hayata hazırlanma yönünde beceri kazanıyor"

Yurthaber 13-10-22 11:07

Behzat Ç.'ye rakip olmaya hazırlanıyor! Başkomiser Nevzat'ın yazarı Ahmet Ümit'ten Behzat Ç. yorumu: Bunları karşılaştırmak doğru değil

Türk edebiyatının en önemli polisiye roman yazarlarından olan Ahmet Ümit, katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Efsane haline gelen Başkomiser Nevzat karakterinin yaratıcısı olan Ahmet Ümit, ekranlara dönmeye hazırlanan Behzat Ç. ile ilgili de yorum yaptı. Başkomiser Nevzat'ın da dizi olacağını daha önce duyurmuş olan ünlü yazar, "Behzat Ç ile Nevzat çok farklı. Nevzat İstanbullu, Behzat Ankaralı, oranın kültürünü almıştı. İkisini karşılaştırmak doğru değil" dedi.

Magazin 12-10-22 21:49

Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan'dan ebeveynlere tavsiyeler:

"Çocuğa yapılacak en büyük kötülüklerden birisi onun her dediğini yapmaktır. Örneğin çocuk ağlayarak çikolata istiyor ve anne hemen veriyor. Bunlar eğitim ve tutum hatalarıdır" -"Anne ve babalar çocuğun kahramanıdır. Onların dediğini yapmak çocuğun dünyasında kutsaldır. Annenin otoritesini ve gücünü değiştirmemek gerekiyor"

Yurthaber 08-10-22 12:36

Dikkat eksikliğinde hatalı yaklaşım olumsuz davranışları pekiştiriyor

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan: - "Anne, baba veyahut öğretmen farkında olmadan olumsuz davranışı pekiştirirler. Böyle davranış bozukluğu olan çocuklarda, hiperaktivite olup da kurallara uymayan ya da söz dinlemeyen çocuklarda problem üzerine ilişki kurduğumuz zaman bu problemi pekiştirmiş oluyoruz"

Yurthaber 04-10-22 10:43

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan: Yaşlılık beyinden başlıyor

"Bir insan ‘Ben yaşlandım’ dediği zaman beyin kendini yaşlanma tanımlamasına sokuyor. Onunla ilgili pozisyon alıyor, onunla ilgili kaçınmalara başlıyor. Onunla ilgili bağlantılar kuruyor ve algılamalar yapıyor"

Yurthaber 01-10-22 13:27

Üsküdar Üniversitesi'nden alzaymır, nedenleri ve tedavi yöntemlerine ilişkin değerlendirme

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan: - "Alzaymır hastalığı dünyanın gelecekteki en önemli halk sağlığı sorunu olmak üzere" - "Kişi yatkınlık genleri taşıyorsa, ailede de depresyon varsa ve aynı zamanda depresyon tedavisiz kalmışsa alzaymır için risk olabilir"

Yurthaber 25-09-22 12:31

Türkiye için Alzheimer alarmı! Makas tersine döndü diyerek uyardı: Gündüz şekerlemesine dikkat

Alzheimer hastalığı tüm dünyanın kabusu olmaya devam ederken, Türkiye bu hastalığın yayılma hızında dünyada beşinci sıraya geldi. Türkiye'de ortalama yaşın kadınlarda 80’i, erkeklerde 76’yı bulduğunu belirten Prof. Dr. Nevzat Tarhan "Makas tersine döndü, yaşlı nüfus çoğalıyor. Alzheimer’ın öncüsü olabilir” dedi.

Haber 25-09-22 08:08

Üsküdar Üniversitesi'nden dikkat eksikliği, hiperaktivite bozukluğu ve bağımlılık değerlendirmesi

Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan: - "DEHB’nin üç alanı var. Bunlar, dikkat eksikliği, dürtüsellik ve hiperaktivite .DEHB’de bazen hiperaktivite baskın oluyor, bazen dürtüsellik baskın oluyor, bazen ikisi birleşik olabiliyor ama dikkat eksikliği ve hiperakvitie çoğu zaman beraber görülüyor"

Yurthaber 17-09-22 10:04

TRT Nağme, Prof. Dr. Nevzat Atlığ'ın arşivini müzikseverlere sunacak

TRT Nağme, Prof. Dr. Nevzat Atlığ'ın arşivini müzikseverlere sunacak

Yurthaber 16-09-22 10:16

Üsküdar Üniversitesi'nden amaç ve anlam ilişkisine dair değerlendirme

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan: - "İnsan ruhunda tatmin bekleyen bir boşluk var, bu boşluk bir hedefle, anlam ve amaçla dolar"

Yurthaber 10-09-22 11:01

Karabük'te 136 okulda onarım çalışmaları tamamlandı

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş: - "(Şehit Metin Arslan İlkokulu) Okulumuz kilitli değil, açık. Gece, şu anda çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah pazartesi günü öğrencilerimiz hem yeni okullarına hem de öğretmenlerine kavuşacaklar"

Yurthaber 10-09-22 01:32

Üsküdar Üniversitesi'nde 9. mezuniyet töreni

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yönetim Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Üsküdar Üniversitesi ailesinin salgından sonraki ilk mezuniyet töreninde bir araya geldiğini hatırlattı

Yurthaber 08-09-22 15:58

İki ayda 12 motosiklet çaldı, savunması şaşkına çevirdi! 'Yakalanmadığımı anlayınca...'

Adana'da motosiklet hırsızının savunması duyanları şaşkına çevirdi. Son 2 ayda 12 motosikleti çalan Nevzat Sevim (22) ile kendisine gözcülük yapan A.C.B. (15) ve E.G. (17) yakalanıp, tutuklandı. E.G. sorgusunda polisin kendilerini tanıdığını, bu nedenle motosikletleri suç kaydı bulunmayan Nevzat Sevim'e çaldırdıklarını söyledi. Sevim de ifadesinde, "Bir motosiklet çaldıktan sonra 2 gün bekledim. Yakalanmadığımı anlayınca, çalmaya devam ettim" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 04-09-22 16:10

Prof. Dr. Nevzat Tarhan'dan narsisizm ve ego değerlendirmesi:

"Egoizm bir davranış kalıbıdır, narsisizm ise kişilik biçimidir. Her narsist egoisttir ama her egoist narsist değildir. Herkes zaman zaman egoist olabilir ama narsisist demek için diğer kişilik özelliklerinin de kişide olması lazım"

Yurthaber 03-09-22 11:56

Mansur Yavaş'tan dikkat çeken Gökhan Özoğuz açıklaması! Kimse sorgulayamaz

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında organize ettiği Athena konserinin posterini Twitter'da paylaşan Üsküdar Üniversitesi Rektörü Nevzat Tarhan "Yunan isimli şarkıcı içinden ‘kültürel olarak biz yendik’ diyordur" yorumuyla gündem olmuştu. Gökhan Özoğuz, bu paylaşıma cevap vermişti. Konserde sahneye çıkan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Yavaş, "Vatan sevgimizi kimse sorgulayamaz" dedi.

Haber 30-08-22 23:19