Olivia Attwood Haberleri

Transparan kıyafetinin içine sütyen giydi, o da transparandı! Olivia Attwood tarzıyla dikkat çekti

Love Island yıldızı Olivia Attwood, kırmızı halı görünümüyle adından söz ettirdi. Tamamen beyaz bir kombin tercih eden ünlü isim içine de transparan sütyen giyince olay oldu.

Magazin 2024-03-03 09:52:07
ele

Olivia Wilde transparan atletiyle bakana bir daha baktırdı! İçine hiçbir şey giymedi

Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Olivia Wilde bu defa Paris Moda Haftası'ndaki tarzıyla dikkat çekti. Geceye transparan atleti ile damga vuran Olivia Wilde iddialı pozlarını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Ünlü ismin cesur tarzı takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 2024-02-29 09:25:15

Büyük beden model Olivia Messina Sevgililer Günü iç çamaşırını giyerken 'büyük, cesur ve güzel' olduğunu söylüyor

Büyük beden model Olivia Messina, Instagram'da 300.000'den fazla takipçiye sahip olduğu hesabında büyük bedenli kadınlara yönelik yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Kanada'da yaşayan beden pozitifliği savunucusu Olivia Messina Sevgililer Günü fotoğraf çekimi için poz vermek için siyah iç çamaşırlarıyla kamera karşısına geçti.

Kadin 2024-02-12 06:58:26

Love Island yıldızı Olivia Attwood eski iç çamaşırlarını internetten satışa çıkardı! Fiyatı gündem oldu

Bradley Dack ile evlenen Love Island yıldızı Olivia Attwood sık sık cesur pozlarıyla dikkat çekiyordu. Ünlü yıldız bu sefer ise eski iç çamaşırlarını ve kıyafetlerini internette satmasıyla gündeme geldi.

Magazin 2024-01-24 12:51:22

Maxim 'Dünyanın en seksi kadını' seçmişti! Olivia Culpo tribün pozlarıyla olay oldu

2019 yılında Maxim dergisi tarafından 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen 2012 Kainat Güzeli Olivia Culpo sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa tribün pozlarıyla olay oldu.

Magazin 24-01-24 10:01

Düğünlerde köpek refakatçisi olarak çalışıyor! Hayalimdeki iş diyerek anlattı... Kazancı herkesin dikkatini çekti

24 yaşındaki Olivia Thompson sosyal medyadan yaptığı işi anlatınca bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ek iş olarak öğle tatillerinde köpek bakıcılığı yapan Thompson yeni işiyle de şaşırtmayı başardı. 24 yaşındaki isim düğünlerde köpek bakıcılığı yaparak ayda 2.5 bin sterlin(yaklaşık 85 bin TL) kazanırken mesleğini "hayalimdeki iş" diyerek tanımladı.

Trend 20-10-23 14:50

Büyük beden sosyal medya fenomeni Cadılar Bayramı havasına erkenden girdi! Hemşire kostümü görenleri şaşkına çevirdi

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik olarak paylaşımlar yapan büyük beden model Olivia Messina Cadılar Bayramı havasına erkenden girdi. Fenomen ismin paylaşımı görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Vücudunu tamamen sararak kıvrımlarını belli eden hemşire kostümüyle Messina sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 14-10-23 14:30

Büyük beden sosyal medya fenomeni Olivia Messina iç çamaşırsız beden olumlaması yaptı! Kıvrımlarını göstermekten çekinmedi

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 27 yaşındaki Olivia Messina yine eleştirilere meydan okuyan bir kıyafet seçimiyle sevenlerinin karşısına çıktı. Instagram'da 350 bini aşkın takipçisi bulunan fenomen isim koltuk altından bacak bölümüne kadar pencerelerden oluşan dekolteli bir elbise seçti.

Trend 22-09-23 10:39

Olivia Attwood iç çamaşırlarıyla poz verdi! Her şey araştırma adına!

Olivia Attwood, Getting Filthy Rich'in ikinci serisiyle geri döndü ve hayranları şimdiden programın bağımlısı oldu. 32 yaşındaki Love Island yıldızı sosyal medyada çekimin kamera arkasını paylaşarak dikkat çekti.

Magazin 17-07-23 10:41

Balayı sonrası cinsel hayat itirafı gündem olmuştu! Olivia Attwood striptiz kulübünde...

Balayı dönüşü cinsel hayat itirafıyla dikkat çeken Olivia Attwood bu sefer dansçıların neler yaşadığını tam olarak anlamak için gerçek bir striptiz kulübünde performans sergiledi.

Magazin 07-07-23 10:58

Büyük beden sosyal medya fenomeni Olivia Messina eleştirilere bu kez bikinisiyle meydan okudu! Resmen yorum yağdı

Sosyal medyada beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla 300 bini aşkın takipçiye ulaşan Olivia Messina, fazla kilolarını eleştirenlere bikinili tarzıyla meydan okudu. Mavi bikinisiyle poz veren Messina’nın cesur tarzı hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 05-07-23 11:43

Futbolcu Bradley Dack ile evlenen Olivia Attwood balayı dönüşü seks itirafıyla şaşırttı! Açık açık sordu

TV sunucusu ve model Olivia Attwood kısa bir süre önce futbolcu sevgilisi Bradley Dack ile evlendi. Ünlü model balayından sonra yaptığı açıklamada seks itiraflarıyla dikkat çekti. Olivia Attwood "Düğün gecesinde seks yapan var mı?" sorusuyla şaşırttı.

Magazin 02-07-23 15:40

Sosyal medya fenomeni Olivia çocuklarını okuldan almak için tercih ettiği kıyafetle tepkilerin odağına yerleşti! Transparan tulumu diğer velileri şaşırttı

Sosyal meyda yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran fenomen isim Olivia bu kez çocuklarının okula giderken seçtiği kıyafetlerle gündemde. Fenomen isim çocuklarını okuldan almak için transparan bir tulum tercih edince hem sosyal medyanın hem de diğer velilerin tepkilerinin odağına yerleşti.

Trend 13-06-23 08:43

Büyük beden sosyal medya fenomeni Olivia Messina fazla kilo eleştirilerine çıplak yanıt verdi! Kıyafetlerini çıkartıp kamera karşısına geçti

Sosyal medyada beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Olivia Messina olumsuz yorumlara meydan okumak için kıyafetlerini çıkartıp hayranlarının karşısına çıktı. Beden pozitifliğini savunan tamamen çıplak kalarak kamera karşısına geçmekten çekinmedi.

Trend 08-06-23 15:04

Büyük beden sosyal medya fenomeni inek desenli süper mini şortuyla meydan okudu! Pozu olay yarattı

Büyük beden sosyal medya fenomeni Olivia Messina fazla kilolarını eleştirenlere inek desenli şort ve bluz takımıyla meydan okudu. Bikini üstünü anımsatan bluzu ve süper mini şortuyla poz veren Messina beden pozitifliğini savundu. Messina’nın paylaşımı sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 01-06-23 14:49

Büyük beden model Olivia Messina vücuduna gelen eleştirilere karşı çıktı! Kadınlara destek olmak için...

Büyük beden model Olivia Messina, vücuduna gelen yorumlara karşı gelerek sosyal medya hesapları üzerinden kendi gibi büyük beden kadınlara destek olmak adına iç çamaşırlarıyla bedenini sergiliyor. Bu yöntemin bedeninden memnun olmayan kadınlara ilham verdiğini belirten Olivia, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Kadin 28-05-23 20:04

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Olivia Culpo göğüs dekolteli pozuyla mest etti

ABD’nin eski güzellik kraliçesi Olivia Culpo, Cannes Film Festivali'ne katıldı. Bir dönem dünyanın en seksi kadını seçilen güzel model, göğüs dekolteli elbisesiyle dikkat çekti. Ünlü ismin Instagram hesabından paylaştığı dekolteli pozları takipçileri tarafından çok beğenildi.

Magazin 27-05-23 09:15

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla isyan etti! “Uçak koridorlarına sığmıyorum”

TikTok’ta büyük beden sosyal medya fenomeni olarak ünlenen Olivia yaptığı paylaşımla havayolu şirketlerinin oturma düzenlerini değiştirmesi gerektiğini savundu. Büyük beden yolcuların seyahat sırasında zorlandığını ifade eden Olivia, TikTok paylaşımında uçak koridorunda zorlukla hareket ettiği anları paylaştı.

Trend 25-05-23 15:29

Transparan elbise trendine büyük beden fenomen Olive Messina'de uydu! Vücut hatlarını belli eden elbisesi olay yarattı

Sosyal medyada beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken büyük beden model Olivia Messina transparan trendine uydu. Fenomen isim transparan kıyafetiyle verdiği pozda cesurca vücut hatlarını ortaya çıkarttı.

Trend 06-05-23 13:35

Olivia Culpo iç çamaşırı giymedi! Eliyle de kapamaya çalıştı ama...

ABD eski güzellik kraliçesi ve oyuncu Olivia Culpo bir parti çıkışı beyazlar içinde görüntülendi. Güzel isim iç çamaşırı giymediği ilginç detaylara sahip elbisesiyle zor anlar yaşadı.

Magazin 26-04-23 09:27

Büyük beden model Olivia Messina iç çamaşırıyla poz vererek baskılara karşı çıktı! Göğüslerim en değerli varlığım

Büyük beden modeller kendileri gibi büyük bedenli kadınlara destek olmak ve vücutlarını sevmelerini sağlamak için beden pozitifliğini savunduklarını belirterek ilham verici konuşmalar yapıyorlar. Büyük beden model Olivia Messina, ona ne giyeceğini söyleyenlere inat iç çamaşırlarıyla kıvrımlarını ve göğüslerini sergilediğini açıkladı.

Kadin 24-04-23 09:52

Harry Styles ve model Emily Ratajkowski sokakta öpüşürken yakalandı! Olay olan görüntü

Oyuncu Olivia Wilde ile kısa süre önce ayrılan oyuncu Harry Styles'ın Tokyo sokaklarında Emily Ratajkowski'yi öperken görülmesi sosyal medyayı salladı. Sevgilisinden yeni ayrılan ünlü oyuncunun aşk acısını çabuk atlattığı ve Olivia Wilde'i unuttuğu sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

Magazin 27-03-23 09:06

Büyük beden sosyal medya fenomeni Olivia Messina, fazla kilolarını eleştirenlere sert çıktı! Kıyafet seçimi olay oldu

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımları sayesinde dikkatleri üzerine çeken büyük beden sosyal medya fenomeni Olivia Messina, fazla kilolarını eleştirenler kıyafet seçimiyle cevap verdi. Yeşil rengi gömlek elbise tarzında bir kıyafet tercih eden Messina vücut hatlarını cesur bir şekilde gösterdi.

Trend 27-01-23 11:53

Büyük beden sosyal medya fenomeni Olivia Messina fazla kilolarını eleştirenlere soyunarak meydan okudu! “İç çamaşırı her beden içindir”

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken büyük beden sosyal medya fenomeni Olivia Messina, fazla kilolarını eleştirenlere soyunarak cevap verdi. Fenomen isim Instagram’dan yaptığı son paylaşımında “İç çamaşırı her beden içindir” dedi ve iç çamaşırıyla çekilen seksi bir paylaşıma imza attı.

Trend 23-01-23 15:53

Büyük beden model Olivia Messina iç çamaşırı takımıyla poz verdi! “Seksi iç çamaşırlarım kendimi sevmemi sağladı”

Büyük beden model Olivia Messina, sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik paylaşımlarına devam ediyor. Güzelliğin standartlaştırılmaması gerektiğini savunan Messina, iç çamaşırıyla verdiği cesur pozuyla hayranlarını büyüledi. Olumsuz eleştirilerin aksine beden ölçülerini sevdiğini dile getiren Messina, “Seksi iç çamaşırlarım kendimi sevmemi sağladı” diyerek olumsuz eleştirilere meydan okudu.

Trend 10-01-23 10:37

Eski kainat güzelinden şoke eden hamle! Eşinden ayrıldıktan sonra düğün videosunda öyle bir değişiklik yaptı ki...

Eski Kainat Güzeli Avustralya Olivia Molly Rogers, bu yılın başlarında dört yıldan uzun süredir birlikte olduğu Justin Mckeone ile evlenmiş ancak çift üç ay önce ayrılmıştı. Rogers, kocasından ayrıldıktan sonra düğününden yeni bir video yayınladı. Ancak öyle bir değişiklik yapmıştı ki, yeni videoyu izleyen herkes resmen şaşkına döndü.

Trend 28-12-22 15:59

'Yatakta iyi değil' diyerek sevgilisini terk etmişti! İp bikinisiyle bakana bir daha baktırdı

2019 yılında Maxim Dergisi tarafından dünyanın en seksi kadını seçilen Olivia Culpo, kasım ortasında paylaştığı bikinili pozlarla adeta yazı getirdi. İddialı tarzından şaşmayan yapan Culpo, ip bikinisiyle fiziğini sergiledi.

Magazin 21-11-22 10:17

Sette başka oyuncuyla öpüştüğü ortaya çıkmıştı! Harry Styles ve Olivia Wilde ayrıldı

Harry Styles'in Olivia Wilde ile ilişkiye başlamadan haftalar önce, film setinde başrol oyuncusu Florence Pugh'u gizlice öptüğü iddiası geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Bu gündem sonrası aynı sette olan Wilde'in ne yapacağı konuşulurken çiftten Harry Styles ve Olivia Wilde çiftinin ayrlık haberi gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 20-11-22 09:05

Dünyanın en seksi kadını seçilen Olivia Culpo'dan yarı çıplak poz! Takipçileri alev yağdırdı

2019 yılında Maxim Dergisi tarafından dünyanın en seksi kadını seçilen Olivia Culpo, Instagram hesabından paylaştığı yarı çıplak pozuyla beğeni topladı. Güzel modelin paylaşımına ünlü isimler alev emojisi yağdırdı.

Magazin 03-11-22 11:00

Kullanmadan önce tekrar düşünün! Saç boyası kör kalmasına neden oldu

Saçların görünüşü birçok kadının oldukça ilgisini çekiyor. Saç boyası tüm görünümü değiştirebiliyor. Ancak saç boyasının içerisinde bulunan kimyasal maddeler sağlığı büyük riske atıyor. Saçı boyarken yapılan ufak hatalar büyük problemlere dönüşebiliyor. Olivia Stegin, isimli genç kız saç boyarken başına gelen kaza sonucu kör kaldı.

Kadin 02-11-22 10:05

Olivia Wilde buna ne diyecek? Harry Styles ve Florence Pugh sette gizlice öpüşmüş

Harry Styles, yönetmen Olivia Wilde ile ilişkiye başlamadan haftalar önce, film setinde başrol oyuncusu Florence Pugh'u gizlice öptü. Bu iddia dünya basınında büyük yankı uyandırdı. Öpüşme iddiası sonrası "Olivia Wilde buna ne diyecek?" yorumları yapıldı.

Magazin 27-10-22 14:38

Dünyanın en seksi kadını bikinili pozunu paylaştı! Cinsel ilişkiye giremiyor diye...

Bir dönem yeteri kadar cinsel ilişkiye giremediği için sevgilisi Tim Tebow'u terk eden Olivia Culpo, cesur paylaşımlarıyla gündemde kalmaya devam ediyor. 2019 yılında dünyanın en seksi kadını seçilen Olivia Culpo, Instagram hesabının hikayeler kısmından paylaştığı kırmızı bikinili pozuyla nefes kesti.

Magazin 19-10-22 13:40

Oral seks sahnesiyle tepki çekmişti! Olivia Wilde geceye göğüsleri açık geldi

Don't Worry Darling filminde başrolde olan Olivia Wilde dizideki sahneleriyle gündemdeydi. Sahnelerin bazılarını fragmandan kaldırmak zorunda kaldıklarını söyleyen güzel oyuncu, insanların oral seks sahnesi yüzünden kendisine kızgın olduğunu söylemişti. Wilde son olarak Academy Museum Gala'ya göğüsleri açık geldi.

Magazin 17-10-22 12:40

House of the Dragon'un yıldızı Olivia Cooke Rihanna'nın markası için çok cesur

House of the Dragon'un yıldızı Olivia Cooke seksi Savage x Fenty kampanyasını duyurdu. Rihanna'nın markası için kamera karşısına geçen Cooke siyah iç çamaşırlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 03-10-22 08:33

Böylesi görülmedi! Doğuştan şeffaf dişleri nedeniyle yıllarca gülemedi

Diş tüm görünüşü etkileyebiliyor. Herkes bembeyaz görünen sağlıklı dişlere sahip olmak istiyor. Mihaley Olivia Grace Schlegel isimli genç kadın doğuştan şeffaf dişlere sahip olduğu için yıllar boyunca gülemediğini bu nedenle tedavi olduğunu paylaştı.

Haber 09-09-22 16:47

Olivia Wilde'dan seks sahnesi itirafı! İddialı sahneye atıfta bulundu

Olivia Wilde, Don't Worry Darling'in fragmanındaki şehvetli görüntüleri neden kesmek zorunda olduklarını itiraf etti. Güzel oyuncu bazı sahnelerin fragmandan çıkarılmış olmasına da üzüldüğünü söyledi. Filmle ilgili yayınlanan bir fragmandaki oral seks sahneleri tepki çekmişti.

Magazin 04-09-22 15:46

Olivia Attwood kardeşiyle partiledi! Görüntüler olay oldu

Love Island programının bir dönem unutulmaz simalarından Olivia Attwood kız kardeşiyle partilerken ortaya ilginç görüntüler çıktı. O anlar sosyal medyaya böyle yansıdı.

Magazin 24-08-22 09:25

Hiç sahip olmadığı bir hastalık için yıllarca tedavi gördü! Öldükten sonra ortaya çıktı

Küçük Olivia Gant, sayısız doktor randevusuna gittikten , bir dizi büyük ameliyat geçirdikten ve yoğun ilaçlarla tedavi edildikten sonra vefat ettiğinde sadece yedi yaşındaydı. Korkunç olan şey, küçük kızın hiç sahip olmadığı bir hastalık için tedavi görüyor olmasıydı.

Trend 22-08-22 16:23

Grease filminin yıldızı Olivia Newton-John neden öldü? Olivia Newton-John kimdir, nereli, kaç yaşında hayatını kaybetti?

Grease müzikalinin yıldızı Olivia Newton-John ile ilgili acı haberi eşi John Easterling duyurdu. Grease filmi ile bir döneme damga vuran Avustralyalı şarkıcının ölümü sebebiyle birçok kişi internette araştırma yapmaya başladı. John Trovolta duygusal bir mesaj yayımladı. Peki Grease filminin yıldızı Olivia Newton-John neden öldü? Olivia Newton-John kimdir, nereli, kaç yaşında hayatını kaybetti? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Magazin 09-08-22 07:09

Grease müzikalinin yıldızı Olivia Newton-John kimdir? Olivia Newton-John neden öldü, kaç yaşında hayatını kaybetti?

Grease müzikalinin yıldızı Olivia Newton-John hayata gözlerini yumdu. Acı haberi ünlü sanatçının eşi John Easterling yaptığı açıklama ile duyurdu. Grease filmi ile bir döneme damga vuran Avustralyalı şarkıcının hayatı ve biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki Grease müzikalinin yıldızı Olivia Newton-John kimdir? Olivia Newton-John neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Magazin 09-08-22 07:04

Grease filminin yıldızı Olivia Newton-John hayatını kaybetti! John Travolta'dan duygusal mesaj: Sevgili Olivia hepimiz tekrar birlikte olacağız

Grease filminin unutulmaz yıldızı Olivia Newton-John 73 yaşında hayatını kaybetti. İngiliz doğumlu Avustralyalı şarkıcı ve oyuncu Olivia Newton-John daha önce 2 kez kanseri yenmeyi başarmış, 2020'de ise 3. defa meme kanserine yakalandığını açıklamıştı. Sanatçının ölüm haberini eşi John Easterling sosyal medyadan duyurdu. Grease'deki rol arkadaşı John Travolta ise vefat haberinin ardından yaptığı paylaşımda "Sevgili Olivia hepimiz tekrar birlikte olacağız" ifadelerini kullandı.

Magazin 08-08-22 23:33

'Mucize çocuk'! Et yiyen bakteri hastalığına yakalanmıştı...

ABD, Batı Virginia'dan 17 yaşındaki Olivia Kiger-Camilo, yılda sadece yaklaşık 2.000 kişiyi etkileyen ender bir enfeksiyondan şaşırtıcı bir şekilde iyileştikten sonra 'mucize çocuk' olarak adlandırıldı.

Trend 29-07-22 11:50

Genç jimnastikçi 19 yaşında milyoner oldu! Gösterişli hayat tarzı sosyal medyanın gündemine yerleşti

Sosyal medya hesabında yaklaşık 1.9 milyon takipçisi bulunan genç jimnastikçi Olivia Dunne, gösterişli hayatını sergilemesiyle kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Sosyal medyadan yaptığı sponsorluk anlaşmaları sayesinde 19 yaşında milyoner olmayı başaran Dunne, spor kariyerine devam ederken Instagram ve TikTok'ta büyük takipçi kitlesine ulaştı.

Trend 23-07-22 14:29

Devasa bir kolla doğdu! ''İnsanlar kesmemi söylüyor''

ABD'nin Vermont eyaletinden Olivia Klopchin, kollarından birinin şişmesine neden olan, güçten düşürücü bu durumla doğdu. Bu sebeple devasa bir kola sahip olan genç kadın, insanların ona kolunu kesmesini söylediğini belirtti.

Trend 22-07-22 15:52

Sosyal medya fenomeni tek yumurta ikizleri katı kurallarını anlattı! “Aynı işte çalışıyorlar, aynı adama aşık oluyor ama paylaşmıyorlar”

Sosyal medyadan yaptıkları cesur paylaşımlar sayesinde tanınan tek yumurta ikizleri Olivia ve Jessica Sysak, zannedilenin aksine hayatlarında katı kuralları olduğunu dile getirdi. Tek yumurta ikizi olarak çoğu şeyi beraber yaptıklarını söyleyen ikili söz konusu cinsellik olduğunda ise tamamen duruma karşı çıkıyor.

Trend 10-07-22 11:08

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades, oğlunun doğum anlarını anlattı! “Hayatımın en büyük acısıydı”

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades, 3 Girl 1 Kitchen podcastinde Alexa Adams ve Olivia Davis’in doğumla ilgili sorularını yanıtladı. Yeni doğan oğlunun babasının kimliğini gizli tutmak istediğini belirten Rhoades, doğumda yalnız başına olduğunu ve acı dolu bir tecrübe yaşadığını söyledi.

Trend 14-06-22 16:16

Okulda skandal! Öğretmen evinde öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi, onları kocası yakaladı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Pensilvanya eyaletindeki bir lisede yaşanan olaya ülkede geniş yankı uyandırdı. Okulda müzik öğretmeni olarak çalışan Olivia Ortz isimli bir kadın, kız öğrencisiyle iki kez kendi evinde cinsel ilişkiye girdi. Okul dışında da öğrencisiyle mesajlaşmayı sürdüren kadının yasak aşkını aynı okulda öğretmen olarak çalışan kocası ortaya çıkarttı.

Trend 18-05-22 10:38

Annesiyle beraber OnlyFans modeli Britanny Olivia, sosyal medyadan seslendi! “Bizden nefret edin”

Annesiyle OnlyFans'a katıldığı için viral hale geldiğinden beri hayat Britanny Olivia için aynı değildi. OnlyFans sayesinde gelirinin katlandığını ifade eden Olivia, sosyal medyadan hayranlarına seslendi. Başarısını kötü yorumlara borçlu olduğunu ifade eden Olivia, abonelerine “Bizden nefret edin” diyerek seslendi.

Trend 07-05-22 16:52

Sosyal medya fenomeninin aşk itirafı olay oldu! “Dünyanın her yerindeki erkeklerle...”

26 yaşındaki sosyal medya fenomeni Olivia, gerçek aşkı bulabilmek için dünyanın her yerindeki erkeklerle bağlantı kurmaktan çekinmediğini dile getirdi. Sosyal medyanın gelişmesiyle birlikte flört uygulamalarının ikili ilişkilerde önemli bir rol üstlendiğini dile getiren Olivia, kadınların öncelikle kriterlerini belirlemeleri gerektiğini söyledi.

Trend 08-04-22 11:21