Orçun Kaptan Haberleri

2000'li yıllara damga vurmuştu! Emret Komutanım'ın Kerim'i Orçun Kaptan son hali ile şaşırttı, gören bir daha baktı

Sarp Levendoğlu, Demet Evgar, Seda Akman, Naci Taşdöğen, Mehmet Ulay ve Levent Can gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı Asteğmen Kerim Dönmez karakteriyle hafızalara kazınan Orçun Kaptan'ın son hali görenleri şaşırttı. Ünlü oyuncu yıllar içindeki değişimi ile sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 30-08-2023 11:42

Emret Komutanım'ın Kerim Asteğmen'i Orçun Kaptan seneler sonraki haliyle gündem oldu! İşte son hali

2005-2007 döneminde yayınlanan Emret Komutanım dizisi, seyircilerin dikkatle izlediği dizilerden biriydi. Dizinin dikkat çeken karakterlerinden biri de, Orçun Kaptan'ın hayat verdiği Kerim Asteğmen karakteriydi. Orçun Kaptan, şimdi de değişimiyle dikkat çekti.

Magazin 11-09-2022 20:49

Komedi sevenleri beyaz perdeye çekecek! “Filme Gel” filminin çekimleri tam gaz devam ediyor

Üç arkadaşın eğlenceli yol hikayesini konu alan "Filme Gel"in çekimleri Çanakkale'de sürüyor.Erkan Petekkaya, Fırat Doğruloğlu, Levent Ülgen, Çiçek Dilligil, Tolga Güleç, Aslıhan Karalar, Orçun Kaptan ve Deniz Hamzaoğlu'nun da aralarında bulunduğu oyuncu kadrosuyla öne çıkan komedi filmi, üç kafadarın film çekmek için çıktıkları eğlenceli yolculuğu beyaz perdeye taşıyor.

Trend 01-08-2022 17:55

Emret Komutanım’ın Asteğmen Kerim’i Orçun Kaptan son haliyle şaşırttı

İlk olarak 2005 yılında seyirci karşısına çıkan Emret Komutanım, pek çok oyuncuyu ihya etti. Dizinin komik karakterlerinden Asteğmen Kerim’i canlandıran Orçun Kaptan ise son haliyle şaşırttı.

Magazin 14-10-2021 16:09