Plastik Kesme Tahtalari Haberleri

Çukurova'da çiçekler Anneler Günü için hazırlanıyor

Türkiye'nin önemli kesme gül ve salon bitkisi üretim merkezlerinden Çukurova'da, Anneler Günü'ne sayılı günler kala sektörde hareketlilik yaşanıyor.

Yurthaber 2024-05-08 11:15:52

Kocaeli'de pres makinesine sıkışan fabrika sahibi yaralandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde plastik ürün üreten fabrikada pres makinesine sıkışan iş yeri sahibi yaralandı.

Yurthaber 2024-05-06 07:34:00

Uzmanı açıkladı: Göğüs büyüklüğü bazı sağlık problemlerine yol açabilir!

Göğüslerin büyük olmasının bireye etkilerinden bahseden Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Kağan Bekircan, “Göğüs büyüklüğü genellikle hastalarımızda boyun ağrısı, boyunda düzleşme, göğüs altlarında pişik, sütyen bağlarının omuzlarda çukurluk yapması gibi şikâyetlere neden olmaktadır. Özellikle bu grup hastalarımıza göğüs küçültme ameliyatını önermekteyiz” dedi.

Kadin 2024-04-26 15:55:17

Deponun bahçesindeki plastik kasalar yandı, siyah dumanlar gökyüzünü kapladı

Antalya’da bir deponun bahçesinde bulunan plastik kasalar nedeniyle çıkan yangında, gökyüzünü siyah dumanlar kapladı. Dumanlar şehrin farklı noktalarından da görüldü.

Yurthaber 2024-04-26 11:15:13

Gram altın mı kesme altın mı? ‘Milyonda bir’ diyerek uyardılar! Uzmanlardan dikkat çeken açıklama: ‘Önümüzdeki ay itibarıyla…’

Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını talebi seçim öncesinde olağanüstü artmıştı. Kapalıçarşı hatta Darphane altın talebine yetişemeyince yatırımcı kesme altın almaya başlamıştı. Ancak uzmanlar kesme altının suistimale açık olduğunu, bunun yerine sertifikalı altınların tercih edilmesinin daha güvenli olacağını vurguluyor. Ayrıca gram altın fiyatı için tahmin de yapan uzmanlar, “2750 TL seviyelerini ise önümüzdeki haftalarda veya önümüzdeki ay itibarıyla görebiliriz” yorumunu yapıyorlar.

Finans 24-04-24 09:24

Kuyumcularda 'bütçen kadar kestir' dönemi, talep patladı! Kesme altın satışı yasaklanacak mı? Resmi açıklama geldi

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırarken vatandaşlar da kuyumculara akın etti. Gram altın ve çeyrek altın bulmakta zorlananlar kesme altında yatırım yapmaya başladı. Kesme altının yasaklanacağı haberleri üzerine resmi açıklama geldi.

Finans 19-04-24 10:16

Taksici Yaşar Yanıkyürek'in katil zanlısı cinayeti itiraf etti! Üzerinden plastik kelepçeler ve koli bandı da çıktı

Sarıyer'de bindiği taksinin şoförü Yaşar Yanıkyürek'i bıçaklayarak öldüren İran uyruklu Y.B.G.'nin savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Cinayeti itiraf eden Y.B.G'nin yakalandığı sırada üzerinden 10 adet plastik kelepçe, 1 koli bandı ve 1 makas çıktığı, öldürmeyi planlayıp planlamadığı sorulan şüphelinin bunları eşyalarını paketlemek için kullandığını söylediği öğrenildi. Şüpheli savcılık ifadesinde paraya ihtiyacı olduğu için taksiciden para çalmak için araca bindiğini söyledi.

Haber 18-04-24 19:58

İzmir'de Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde çıkan yangın kontrol altına alındı

İzmir'in Çiğli ilçesindeki Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan metal kaplama ve plastik fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı.

Yurthaber 18-04-24 08:20

SON DAKİKA | İzmir'de fabrika yangın! Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nden dumanlar yükseliyor

Son dakika haberi: İzmir'in Çiğli ilçesindeki Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan kauçuk ve plastik fabrikasında çıkan yangına müdahale ediliyor.

Haber 18-04-24 06:37

Bursa'da başıboş köpek dehşeti: Oğlu için kendini feda etti! 1,5 ay pipetle beslenecek... Korku dolu anlar kamerada

Bursa’da Mesut Karagözoğlu, iftar vakti 10 yaşındaki oğluyla birlikte pide almaya gitti. Karagözoğlu, çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı. 10 yaşındaki çocuk son anda kaçıp kurtulurken, onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak 46 yaşındaki adamı ölümden kurtardı. Dehşet anları ise kameraya yansıdı! Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 2 çocuk babası Karagözoğlu plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek.

Haber 07-04-24 13:47

Borsa güne düşüşle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,84 düşüşle 8.964,97 puandan başladı. Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 1,35 ile spor olurken, tek kaybettiren ise yüzde 3,04 ile kimya petrol plastik oldu.

Finans 03-04-24 10:54

Her türlü kesimi yapmanızı sağlayacak en dayanıklı ve uzun ömürlü tilki kuyruğu testereler

Her türlü kesimi rahatlıkla yapmanıza olanak tanıyan tilki kuyruğu testereler, kesme işlemlerinin yanı sıra tamir için de avantaj sağlar. "Tilki kuyruğu testere ne işe yarar?" diye soracak olursanız standart testerelerle yapmakta zorlanacağız kesim, tamir, bakım veya onarım işlemlerini tilki kuyruğu testereler ile çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Sizler için en iyi tilki kuyruğu testere marka ve modellerini listeledik.

Haber 01-04-24 18:20

Kocaeli'de plastik su tankı üreten fabrikada çıkan yangın söndürüldü

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde plastik su tankı imalatı yapılan fabrikada çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 01-04-24 14:03

Diyarbakır'da geri dönüşüm tesisinde sıfır atık temalı defile

Diyarbakır'da geri dönüşüm tesisinde "sıfır atık" temasıyla düzenlenen defilede mankenler plastik poşet, sıva filesi, ip, kağıt ve takvim yaprakları gibi atık ürünlerle hazırlanan gelinlik ve kıyafetleri tanıttı.

Yurthaber 28-03-24 11:18

Bakan Bolat, Ekrem İmamoğlu'nun o sözlerine tepki gösterdi! 'Plastik yüz'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sözlerine Ticaret Bakanı Ömer Bolat sert tepki gösterdi. Katıldığı canlı yayında konuşan Bakan Bolat, "Daha bir kaç ay önce belediye başkanı olarak görev yerini terk edip Cumhurbaşkanı yardımcılığı için şehir şehir gezen birinin bütün bir ülkeden sorumlu olan Bakanların çalışmalarına yönelik böyle konuşması bir plastik yüz sahibine yakışır" dedi.

Haber 28-03-24 00:06

Onu kulağı kesik halde gören herkes aynı soruyu sordu! Teröristin merak uyandıran görüntüsü: Hem utanç verici hem aşağılayıcı

Dünyanın konuştuğu teröristlerden birinin mahkemeye kulağının kesik halde çıkması dikkatlerden kaçmadı. Rusya'nın başkenti Moskova'da dehşet saçan teröristin kulağının kesik olmasının nedeni merak uyandırdı. Kesik kulağın ilginç perde arkası ortaya çıktı. Rus askeri uzman, "Onlar için anlamı çok büyük" diyerek kulak kesme yönteminin ayrıntılarını açıkladı.

Haber 26-03-24 16:15

Bayrampaşa'da plastik ham madde deposunda çıkan yangın söndürüldü

Bayrampaşa'da plastik ham madde deposunda çıkan yangın söndürüldü.

Yurthaber 18-03-24 10:50

Trabzon Hasır Bileziği otomobil fiyatına yükseldi: Kuyumcular gram altın tahminini paylaştı! Kesme altın uyarısı

Merdiven altı diye tabir edilen yerlerden ucuz diye tercih edilerek alınan kesme altının, daha sonra bozdurmak istendiğinde sıkıntı oluşturabileceğine dikkat çeken kuyumcular, gram altın alırken mutlaka sertifikalı olması uyarısında bulundu. Atının gram fiyatının her geçen gün artması nedeniyle dünyaca üne sahip coğrafi işaretli Trabzon Hasır Bileziği de neredeyse otomobil fiyatı ulaştı. Kalınlığına göre 500 bin liraya bile fiyat yükselebiliyor.

Finans 12-03-24 10:13

Dede çorbası (Kesme hamur çorbası) tarifi: Dede çorbası (kesme hamur çorbası) nasıl yapılır?

Bursa yöresinde yapılan dede çorbası (Kesme hamur çorbası) zaman içinde tüm ülkeye yayılmış ve mutfaklardaki yerini almıştır. Bu lezzet hem malzemeleri hem de yapılış adımları ile son derece pratik bir o kadar da lezzetli bir çorbadır.

Yemek 10-03-24 14:31

Kesme muhallebi tarifi: Kesme muhallebi nasıl yapılır?

Türk mutfağına has sütlü tatlılardan biri olan muhallebinin türlü türlü malzemeler ve teknikler kullanılarak yapılanları vardır. Farklı bir muhallebi tarifi arıyorsanız ve yemek davetlerinizde ya da tatlı krizlerinizde hızlıca yapabileceğiniz bir tatlı tarifi istiyorsanız kesme muhallebi tarifimize mutlaka göz atmalısınız.

Yemek 07-03-24 23:29

Ayşeler nasıl yazılır? Ayşeler mi Ayşe'ler mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Bir sözcük özel isim olduğu zaman ilk harfi her zaman büyük olacak şekilde yazılır. Ancak bu, özel adlara getirilen her bir ekin kesme işaretiyle ayrılarak yazılması gerektiğini göstermez. Bu da Ayşeler TDK onaylı yazılışının çok sayıda kişi tarafından sorgulanmasına yol açar. Ayşe kelimesinin sonuna getirilen -ler ekinin kesme işareti ile ayrılıp ayrılmadığı ise bu ek türünün ne olduğunun açıklanmasıyla birlikte cevabı ortaya çıkarılabilen konulardandır.

Egitim 29-02-24 19:31

Atık plastik şişe kapakları öğrenciler tarafından kutu oyununa dönüştürülüyor

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Sıfır Atık Kulübü tarafından okulda toplanan su şişelerinin kapakları, zeka ve strateji oyunu "beştemse" tablası ve boncuklarına dönüştürülüyor.

Yurthaber 28-02-24 11:34

Avrupalı nasıl yazılır? Avrupalı mı Avrupa'lı mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

İsim ya da sıfat olarak kullanılabilen Avrupalı kelimesinin kökünde Avrupa sözcüğü yer alır. Avrupalı sözcüğü, Avrupa kelimesine getirilen -lı eki ile oluşturulmuştur. Bu bilgi Avrupalı kelimesinin doğru yazılışının açıklanmasını kolaylaştırır bir bilgidir. Avrupa sözcüğüne getirilen eklerin bir kısmı kesme işareti ile ayrılmazken bir kısmı ayrı olarak yazılır. Dolayısıyla TDK Yazım Kılavuzu’nun kesme işaretiyle ilgili olan kategorisindeki bilgiler çerçevesinde Avrupalı yazılışı açıklanmalıdır.

Egitim 25-02-24 11:18

Osmaniye’de 250 ton atık geri dönüşüme kazandırıldı

Osmaniye Belediyesi tarafından hayata geçirilen sıfır atık projesi çerçevesinden kurulan geri dönüşüm bankalarında toplanan yaklaşık 250 ton kağıt, metal, plastik ve cam atığı malzeme geri dönüşüme kazandırıldı.

Yurthaber 21-02-24 08:08

Devrim gibi ameliyat: İlk defa yapıldı! 6 saat süren zorlu ameliyatla tamamen kopan parmağına kavuştu

Hakkâri’nin Yüksekova Devlet Hastanesinde görev yapan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emrah Köksal tarafından bir ilke imza atılarak, ilk defa parmak rekonstrüksiyon ameliyatı yapıldı.

Haber 20-02-24 07:41

Ankara'da nasıl yazılır? Ankara'da mı Ankarada mı, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Ankara sözcüğü Türkiye’nin İç Anadolu Bölgesi’nde yer alan ve aynı zamanda ülkemizin başkenti olan şehri temsil eder. Bu nedenle Ankara sözcüğünün özel adlar kategorisinde yer aldığı söylenebilir. Buna bağlı olarak Ankara sözcüğüne getirilen eklerin ayrı mı bitişik mi yazılması gerektiği sıklıkla araştırılır. Kesme işaretinin hangi durumlarda kullanıldığı öğrenildiği takdirde ise özel adlara getirilen eklerin nasıl yazıldığı kısa sürede keşfedilecektir.

Egitim 17-02-24 05:54

Ahmetler nasıl yazılır? Ahmetler mi Ahmet'ler mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Bir kelimeye çoğulluk anlamı katan -ler, -lar eki, günlük yaşamda neredeyse her bir bağlamda kullanılır. Dolayısıyla bu ekin kendinden önce gelen sözcüğe bitişik olarak mı yoksa kesme işaretiyle ayrılarak mı yazıldığının bilinmesi mühimdir. Bu bağlamda Ahmetler kelimesinin TDK onaylı olan yazılışı üzerinden çeşitli bilgiler aktarılabilir. Böylece özel isimlere eklenen çoğul ekinin doğru kullanımı tek bir örnek üzerinden bile kolaylıkla açıklanabilecektir.

Egitim 12-02-24 20:20

Antalya’dan Sevgililer Günü için dünyaya Türkiye nüfusu kadar çiçek

Türkiye’nin kesme çiçek ihracatında yüzde 90’la başı çeken Antalya’da, Sevgililer Günü’nden 1 ay önce başlayan hareketlilik rakamlara yansıdı.

Yurthaber 12-02-24 13:45

‘Darphane’nin ürettiği sarrafiyede işçilik var’ dedi: İslam Memiş’ten çeyrek altın uyarısı! ‘1 gram altın yasaklanacak mı, garantisi yok…’

Altın fiyatları yükselişini yavaş adımlarla gerçekleştirirken, Piyasa Uzmanı İslam Memiş’ten dikkat çeken bir uyarı geldi. Her düşüşün bir alım fırsatı olduğunu söyleyen uzman, gram altın fiyatı tahminini açıkladı. Darphane’nin ürettiği çeyrek altın için 70 liralık işçilik olduğunu dile getiren Memiş, “Yarın 1 gram altınlar yasaklanacak mı? Bu soru işareti. Altın almak isteyenler çeyrek altın, yarım altın, cumhuriyet altın değil de kesme altını tercih etmelerini önerebilirim” dedi.

Finans 10-02-24 12:16

DHKP-C'li teröristlerin Çağlayan Adliyesi planı! Çantasından çıkanlar şoke etti: Onlarca kelepçe, örgüt flamaları ve bereler... Şehit savcı Mehmet Selim Kiraz detayı!

İstanbul Çağlayan'daki Adalet Sarayı'na düzenledikleri hain saldırı sırasında öldürülen DHKP-C'li teröristlerin çantasından çıkanlar, saldırı planının boyutunu gözler önüne serdi. Kadın teröristin taşıdığı çantada yapılan kontrollerde onlarca plastik kelepçe, örgüt flamaları ve bereleri çıktı. Polis ekipleri teröristlerin adliyeye girmeyi başarmaları durumunda onlarca kişiyi rehin almayı planladığı üzerinde dururken, şehit savcı Mehmet Selim Kiraz detayı dikkat çekti.

Haber 09-02-24 14:53

Plastik dubalar engel olamayınca demir duba koydular

Eskişehir’de üç sokağı birbirine bağlayan alanda bulunan plastik dubaların duyarsız sürücüler tarafından kırılmasının ardından bölgeye demir dubalar yerleştirildi.

Yurthaber 01-02-24 14:59

Hakkari'de çocuklar kızak ve plastik bidonlarla kayarak eğlendi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çocuklar, kar yağışının ardından kızak ve plastik bidonlarla kayarak eğlenceli anlar yaşadı.

Yurthaber 29-01-24 15:01

Görenler hayrete düştü! Bagaj kapağı kırılan otomobile plastik kapılı sıra dışı çözüm

Bursa’da hafif ticari otomobilinin bagaj kapağını plastik kapı yapan şoför şaşkınlık yarattı. Aracının bagaj kapağı kırılınca çareyi plastik kapı takmakta şoförün bu çözümü, görenleri hayrete düşürdü.

Haber 21-01-24 11:31

Arnavutköy'de plastik üretilen atölyede çıkan yangın hasara yol açtı

Arnavutköy'de plastik üretimi yapılan atölyede çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yurthaber 19-01-24 15:45

Arnavutköy’de plastik imalatı yapılan iş yerinde çıkan yangın paniğe neden oldu

Arnavutköy’de bulunan bir iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken yabancı uyruklu olduğu öğrenilen bazı çalışanlar polisi görünce kaçmaya başladı.

Yurthaber 19-01-24 15:30

Uçakta yılan paniği! Bir anda belirdi

Bangkok'tan Tayland'a giden Air Asia'ya ait bir yolcu uçağında yılan paniği yaşandı. Sosyal medyada viral olan görüntülerde uçakta küçük bir yılan olduğu fark edildi. Kabin görevlileri sakin tavırlarla yılanı boş bir plastik şişe yardımıyla çöp poşetine koydu. Gündem olan o anlar böyle kaydedildi!

Trend 17-01-24 16:52

Kesik penis çetesinin sonu geldi! 'Hadım etme' görüntülerini çekerek internet sitesi üzerinden satıyorlardı

İngiltere'nin Londra şehrinin kuzeyindeki Tottenham'da aşırı vücut modifikasyonu çetesi çökertildi. Bacak, kol gibi uzuv kesme, penis ve meme ucu çıkartma gibi cerrahi işlemleri kayıt altına alarak kurdukları bir web sitesi üzerinden satışa sunan çete çökertildi. Çete üyeleri çıkartıldıkları mahkemede görüntülerde kurbanların işlemler için istekli olduğunu söyleyerek kendilerini savundu.

Trend 16-01-24 13:03

Eyüpsultan'da plastik malzemeleri deposunda çıkan yangın söndürüldü

Eyüpsultan'da plastik malzemeleri deposunda çıkan yangın söndürüldü

Yurthaber 11-01-24 07:57

Altın birikimi olanlar dikkat! Kuyumculardan yeni karar, artık bu altını satın almayacaklar

Türkiye'de geçen yıl yatırımcısına yüzde 78 kazanç sağlayan altın için kuyumcular önemli bir karar aldı. Kuyumcular dolandırıcılık riskini önlemek için kesme altını satın almayacaklar.

Finans 09-01-24 07:34

Galatasaray'da Icardi'nin dönüş tarihi taraftarları kahretti! Kaçıracağı maçlar ortaya çıktı... O maçta sahada!

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinde yaşadığı sakatlık sonrası geçtiğimiz günlerde kulüpten yapılan açıklamada göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verildiğini açıklamıştı. Sarı-Kırmızılı ekipte Arjantinli yıldızın dönüş tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Spor 08-01-24 16:45

Mauro Icardi hakkında olay yaratan iddialar! Sosyal medya hesabından fotoğrafı paylaştı...

Galatasaray'da Mauro Icardi krizi yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar, Arjantinli golcünün; göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verildiğini açıklamıştı. Sakatlığının ciddi olduğu öğrenilen Icardi için Galatasaraylı taraftarlar üzülürken Icardi'nin paylaşımı kafa karıştırdı.

Spor 06-01-24 18:20

Şoke eden görüntüler...Sosyal medyada gündem olan yeni akım akıllara durgunluk verdi: Yaşadıklarına kendileri de inanamadı

'Kınayla ruj yapma', 'Alt kirpik kesme' ve 'Fondöten akımı'... Sosyal medyada her gün yeni bir akım trend oluyor. Bu kez de 'Karnel kapatıcı' akımı trend oldu. Yani demir kaşıkta kaynamış fondöten uygulaması. Sosyal medyada akıma uyup video çekenlerin görüntüleri şoke etti. Uzmanlar bu akımın yanlış olduğu ve cilde zarar vereceği konusunda uyardı. Dermatoloji Uzmanı Şule Güngör, "Bu kesinlikle yanlış bir akım" dedi.

Magazin 06-01-24 09:37

Fenerbahçe maçında darbe almıştı! Galatasaray'dan Mauro Icardi'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama

Galatasaray, Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verildiğini açıkladı.

Spor 05-01-24 14:40

'Osaka'daki ailem de...' Türkiye'de yaşayan Japon fenomen 7.4'lük depremin ardından paylaştı! 'Neredeyse tüm Japonya sallandı'

Japonya'da yaşanan 7.4 büyüklüğündeki depremin ardından tsunami uyarısı yapıldı. Çok sayıda artçı sarsıntının devam ettiği ülkeden gelen ilk görüntüler dehşete düşürürken Türkiye'de yaşayan Japon fenomen Yoshi Enomoto da paylaşımlarda bulundu. Yoshi, son paylaşımında "Japonya'da hala büyük depremler devam ediyor. Ev yıkılma ve elektrik kesme haberleri var. Neredeyse tüm Japonya sallandı. Osaka'daki ailem de büyük sallama hissetti" dedi.

Haber 01-01-24 11:47

Sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan minik Tunahan, seri ameliyatlara girecek

Ankara'da sahipsiz köpeklerin saldırdığı ilkokul 4. sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz'ın seri ameliyatları, tedavisinin sürdüğü Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalında yapılacak.

Yurthaber 26-12-23 10:32

‘Ucuz altın aldım’ diye seviniyorlar ama… Uzmanlardan ‘kesme altın’ uyarısı: Bin liralık, 5 bin liralık…

Altın fiyatlarında yaşanan artış vatandaşın altın alırken farklı yollara başvurmasına da neden oluyor. Uzmanlar, ‘ucuz altın aldım' diye sevinen, sonrasında mağdur olan vatandaşların dikkat etmesi gereken noktalara dikkat çekti. Özellikle bin liralık, 5 bin liralık altın almak isteyenler bu yönteme başvuruyorlar. İşte altın alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Finans 09-12-23 12:14

'Görünmeyen' tehlike: Neredeyse herkes kullanıyor ama vücuda verdiği zarar inanılmaz!

Günlük hayatımızda sık sık kullandığımız plastik ve karton bardaklarda 'görünmeyen' tehlikenin olduğu ortaya çıktı. Daha pratik ve kullan at olması sebebiyle tercih edilen plastik ve karton bardak benzeri ürünlerin vücuda verdiği zararları duyanlar çok şaşırıyor.

Haber 08-12-23 17:39

Fabrikasının çatısına GES kurdu, elektrik giderini yarı yarıya azalttı

Muş'ta plastik bidon ve ambalaj ürünleri üretimi yapan Masum Özdemir, yıllık elektrik tüketiminin yarısını fabrikasının çatısına kurduğu güneş enerjisi santralinden (GES) karşılıyor.

Yurthaber 30-11-23 11:12

Zonguldak'taki 4 günlük elektrik kesintisi gündem olmuştu! '20 milyon TL borç krizi' iddiası

Dört gün boyunca elektriklerin kesildiği Zonguldak'ta belediye ile enerji tedarik şirketi EnerjiSa arasında 20 milyon TL'lik borç kavgasının yaşandığı iddiası gündem oldu. İddialara göre kentin büyük bölümüne su veren barajın su pompasına sağlanan elektrikten dolayı belediyenin EnerjiSa’ya borcu 20 milyon TL’ye ulaştı. Şirket, barajın elektriğini kesme noktasına gelince, bu kez belediye şehir merkezindeki elektrik hatlarının yer altına alınması için yürütülecek kazı taleplerine izin vermedi.

Haber 23-11-23 22:56