Reytingler Haberleri

Kerem Bürsin'den yeni diziye yeni imaj

Hafsanur Sancaktutan ile başrolde yer alan Kerem Bursin yeni dizisi için yeni imaj yaptı. Yakışıklı oyuncu dizisi Ya Çok Seversin için "Geri dönüşler ve reytingler bizi mutlu etti" dedi.

Magazin 2023-07-26 13:25:55

O dizi için de final kararı verildi! Fox TV düşük reytingler yüzünden fişi çekti!

Yaz tatili tarihi yaklaştıkça diziler ve yapımlar sezon finali için harekete geçti. Bazı yapımlar da düşük reytingleri nedeniyle final yapacak. Fox TV de bir dizisi için final kararı aldı.

Magazin 2023-04-30 00:10:33

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, İyilik 9 Aralık 2022 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları, 9 Aralık 2022 Cuma günü Atv'de Yalnız Kurt, Star Tv'de Yalı Çapkını, Show Tv'de Kızılcık Şerbeti, Tv8'de İyilik ve MasterChef Türkiye'nin yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Bilindiği üzere reytingler yapımların ekran ömrünü belirliyor. Reyting sonuçları açıklandı. İşte 9 Aralık 2022 Cuma akşamının reyting sonuçları birincisi...

Magazin 2022-12-10 10:30:32

Reyting sonuçları açıklandı mı? 11 Kasım 2022 Cuma Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Yalnız Kurt reyting sonuçları

Reyting sonuçları 11 Kasım Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Yalnız Kurt, Arka Sokaklar, İyilik, Kasaba Doktoru, MasterChef gibi yapımların ekrana gelmesinin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere dizi, yarışma ve programların ekran ömrünü reytingler belirliyor. Peki, reyting sonuçları açıklandı mı? 11 Kasım 2022 Cuma Reyting sonuçları iler ilgili merak edilenler haberimizde...

Trend 2022-11-12 09:40:42

Reyting sonuçları açıklandı! Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Yalnız Kurt 4 Kasım reyting sonuçları birincisi...

Reyting sonuçları; Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Yalnız Kurt, İyilik, Arka Sokaklar, Kasaba Doktoru ve Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye yarışması gibi merakla takip edilen yapımların ekrana gelmesi sonrası vatandaşlar tarafından merak edildi. Bilindiği üzere reytingler yapımın ekran ömrünü belirleyen en önemli unsur. Peki 4 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? İşte Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Yalnız Kurt reyting sonuçları...

Trend 05-11-22 10:38

30 Ekim 2022 reyting sonuçları açıklandı! İşte Yargı, Teşkilat, Tozluyaka, Kızılcık Şerbeti reyting sonuçları birincisi...

30 Ekim 2022 reyting sonuçları Kanal D'de Yargı, TRT 1'de Teşkilat, FOX'ta Tozluyaka, Show TV'de Kızılcık Şerbeti dizilerinin ekrana gelmesinin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Reytingler dizilerin ekran ömrü açısından oldukça önemli. Reytinglerde iyi yer edinen yapımlar, yayın hayatlarına uzun süre devam ediyor. Peki, 30 Ekim 2022 reyting sonuçları açıklandı. İşte Yargı, Teşkilat, Tozluyaka, Kızılcık Şerbeti gibi dizilerin yayınlandığı 30 Ekim Pazar gününün reyting sonuçları..

Trend 31-10-22 12:01

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! 21 Ekim 2022 Yalı Çapkını, İyilik, Yalnız Kurt reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları belli oldu. 21 Ekim Cuma günü ekrana gelen dizilerden Yalı Çapkını, İyilik ve Yalnız Kurt dizilerinin alacağı reytingler seyirciler tarafından da takip edilen konular arasında yer alıyor. Reyting rekabeti yayınlanan yapımların ekran ömrü açısından oldukça önemli. Birçok kişi "21 Ekim Cuma reyting sonuçları açıklandı mı?" sorusunun yanıtına ulaşmak için arama motorlarında araştırma yapıyor. İşte 21 Ekim 2022 Cuma gününün reyting sonuçları...

Trend 22-10-22 10:19

Acun Ilıcalı'dan Kırmızı Oda sürprizi! Final yapacağı iddia ediliyordu

Final yapacağı iddia edilen Kırmızı Oda diziyle ilgili açıklama beklenirken Acun Ilıcalı'nın paylaşımını gören heyecanlandı. İddiaya göre düşük reytingler nedeniyle dizi 61. bölümde final yapacak.

Magazin 11-02-22 15:22

Erkan Petekkaya iddiası! Acun Ilıcalı'ya sert sözleri sonrası Kırmızı Oda'dan çıkarılmıştı! Reytingler düşünce...

Erkan Petekkaya Kırmızı Oda dizisinde oynarken kanalın sahibi Acun Ilıcalı'yı hedef almıştı. Petekkaya'nın açıklamaları sonrası oyuncunun dizideki rolü iptal olmuştu. Kırmızı Oda'dan çıkarılan Erkan Petekkaya hakkındaki iddia gündeme bomba gibi düştü. Reytingleri düşen Kırmızı Oda için geri adım atıldı. İddiaya göre Erkan Petekkaya diziye dönüyor.

Magazin 22-01-22 09:07

4 Ocak reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi program, yapım birinci oldu?

4 Ocak reyting sonuçları açıklandı. Her sabah, bir önceki güne ait reytingler açıklanıyor. Geçtiğimiz gün ekranlarda Müge Anlı ile Tatlı Sert, Esra Erol'da, Derinlerdeki Dehşet, Eski Köye Yeni Adet, Güldür Güldür Show gibi birbirinden iddialı yapımlar ve filmler yer aldı. Peki hangi program, yapım birinci oldu?

Trend 05-01-22 13:22

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un dizisi Misafir final yaparak ekrana veda ediyor

Fox TV'nin yeni dizisi Misafir için final kararı alındı. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un başrollerde oynadığı Misafir dizisi düşük reytingler nedeniyle ekrana veda edecek. Dizinin final tarihi de belli oldu.

Magazin 28-11-21 22:32

Arka Sokaklar’ın genç oyuncusu Onur Bay’ın yeni dizisi belli oldu

Arka Sokaklar dizisinde 15 yıl rol aldıktan sonra geçtiğimiz sezon fenomen diziden sürpriz bir şekilde ayrılan Onur Bay, Son Yaz dizisiyle anlaşmıştı. Son Yaz dizisi düşük reytingler yüzünden erken final yapınca genç oyuncunun sıradaki projesi merakla bekleniyordu. Onur Bay, bu sefer dijital bir projeyle el sıkıştı.

Magazin 26-11-21 20:48

Kanunsuz Topraklar dizisi hayranlarına kötü haber! Yayın akışından çıkarıldı

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olan Kanunsuz Topraklar dizisi, ilk altı bölüm sonrası reytingleri beklentinin altında kalınca, Fox Tv harekete geçti. Bir süredir ortalamanın üzerinde reytingler alan dizi, geçtiğimiz çarşamba günü bir hayli düşüş yaşadı.

Magazin 06-11-21 23:39

Aşk Mantık İntikam 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı! “Neredesin Esra?”

Aşk Mantık İntikam 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yaz dizisi olarak başlayan ancak aldığı yüksek reytingler sayesinde yeni sezonda da yoluna devam edecek gibi görünen dizinin başrollerini Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisi paylaşıyor.

Magazin 03-10-21 00:09

Menajerimi Ara ne zaman final yapacak? Menajerimi Ara final tarihi belli oldu!

Yabancı yapım “Call My Agent” dizisinin Türkiye uyarlaması olarak çekilen ve Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Menajerimi Ara dizisi, bir menajerlik ajansındaki menajerlerin yaşadıkları olayları konu ediniyor. Konusu itibariyle oldukça ilgi çeken Menajerimi Ara dizisi de reyting mücadelesine yenik düştü. Bir süredir reytingler konusunda sıkıntı yaşayan dizinin, final yapacağı iddiaları konuşuluyordu. Alınan yeni bir kararla Menajerimi Ara’nın final yapacağı tarih belli oldu.

Magazin 27-06-21 15:12

Ne yaptılarsa olmadı! Hande Erçel ve Kerem Bürsin’li Sen Çal Kapımı dizisi final yapıyor

Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi hakkında final kararı çıktı. Geçtiğimiz yıl yaz dizisi olarak başlayan Sen Çal Kapımı, yeni sezonda da devam etmiş düşen reytingler yüzünden kısa bir ara vermişlerdi. Haziran’da yeniden başlayan dizi için final kararı verildi.

Magazin 25-06-21 19:56

Balçiçek İlter kimdir? Balçiçek İlter'in hayat hikayesi

Star TV'de Olay Yeri isimli programın sunuculuğu ile gündeme gelen Balçiçek İlter, senelerdir yükselişte olan bir televizyoncu. Özellikle kadın hakları savunuculuğu ile ilgili paylaşımları olay olan Balçiçek İlter, Olay Yeri sunuculuğuna başladığında istenilen reytingleri yakalayamamış olsa da son dönemlerde elde ettiği yüksek reytingler ile büyük başarı yakalıyor. Peki Balçiçek İlter kimdir?

Magazin 21-03-21 11:41

Alev Alev ve Mucize Doktor yarışı... 4 Mart 2021 Perşembe reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

4 Mart 2021 Perşembe günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 4 Mart Perşembe günü reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 4 Mart Perşembe akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 05-03-21 11:26

Sadakatsiz ve Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber yarışı...3 Mart 2021 Çarşamba reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

3 Mart 2021 Çarşamba günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 3 Mart Çarşamba günü reyting sonuçları açıklanıyor... Peki 3 Mart 2021 Çarşamba akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 04-03-21 12:07

Masumlar Apartmanı ve EDHO yarışı... 2 Mart 2021 Salı reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

2 Mart 2021 Salı günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 2 Mart Salı günü reyting sonuçları açıklanıyor... Peki 2 Mart 2021 Salı akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 03-03-21 12:11

Çukur ve Yasak Elma yarışı... 1 Mart 2021 Pazartesi reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

1 Mart Pazartesi günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 1 Mart Pazartesi günü reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 1 Mart 2021 Pazartesi akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 02-03-21 11:42

Survivor 2021 ve Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber yarışı... 28 Şubat 2021 Pazar reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

28 Şubat Pazar günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 28 Şubat Pazar günü reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 28 Şubat 2021 Pazar akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 01-03-21 11:38

Kırmızı Oda ekrandaydı... 26 Şubat 2021 Cuma reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

26 Şubat Cuma günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. 26 Şubat Cuma günü reyting sonuçları belli oldu mu? Peki 26 Şubat Cuma akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 27-02-21 11:38

Alev Alev ve Mucize Doktor yarışı... 25 Şubat 2021 Perşembe reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

25 Şubat 2021 Perşembe günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 25 Şubat Perşembe günü reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 25 Şubat 2021 Perşembe akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 26-02-21 11:52

Sadakatsiz ve Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber yarışı...24 Şubat 2021 Çarşamba reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

24 Şubat 2021 Çarşamba günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 24 Şubat Çarşamba günü reyting sonuçları açıklanıyor... Peki 24 Şubat 2021 Çarşamba akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 25-02-21 11:44

Masumlar Apartmanı ve EDHO yarışı... 23 Şubat 2021 Salı reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

23 Şubat 2021 Salı günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 23 Şubat Salı günü reyting sonuçları açıklanıyor... Peki 23 Şubat 2021 Salı akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 24-02-21 12:01

Çukur ve Yasak Elma yarışı... 22 Şubat 2021 Pazartesi reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

22 Şubat Pazartesi günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 22 Şubat Pazartesi günü reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 22 Şubat 2021 Pazartesi akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 23-02-21 11:43

Survivor 2021 ve Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber yarışı... 21 Şubat 2021 Pazar reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

21 Şubat Pazar günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 21 Şubat Pazar günü reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 21 Şubat 2021 Pazar akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 22-02-21 12:14

18 Şubat 2021 reytingleri: Reytingler neden yayınlanmadı? Reytingler kaldırıldı mı?

18 Şubat 2021 Perşembe günü televizyonda yayınlanan programlar kıyasıya rekabet etti. En çok izlenen programlar 18 Şubat Perşembe günü reyting sonuçlarında yerini aldı. Ancak diğer günlerin aksine bu sefer reyting sonuçları seyircilerle paylaşılmadı. Peki 18 Şubat 2021 Perşembe akşamı reytingler neden yayınlanmadı?

Trend 19-02-21 15:24

Alev Alev ve Mucize Doktor yarışı... 18 Şubat 2021 Perşembe reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

18 Şubat 2021 Perşembe günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 18 Şubat Perşembe günü reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 18 Şubat 2021 Perşembe akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 19-02-21 12:03

Sadakatsiz ve Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber yarışı...17 Şubat 2021 Çarşamba reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

17 Şubat 2021 Çarşamba günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 17 Şubat Çarşamba günü reyting sonuçları açıklanıyor... Peki 17 Şubat 2021 Çarşamba akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 18-02-21 12:03

Masumlar Apartmanı ve EDHO yarışı... 16 Şubat 2021 Salı reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

16 Şubat 2021 Salı günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 16 Şubat Salı günü reyting sonuçları açıklanıyor... Peki 16 Şubat 2021 Salı akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 17-02-21 12:32

Çukur ve Yasak Elma yarışı... 15 Şubat 2021 Pazartesi reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

15 Şubat Pazartesi günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 15 Şubat Pazartesi günü reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 15 Şubat 2021 Pazartesi akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 16-02-21 11:28

Survivor 2021 ve Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber yarışı... 14 Şubat 2021 Pazar reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

14 Şubat Pazar günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 14 Şubat Pazar günü reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 14 Şubat 2021 Pazar akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 15-02-21 11:54

Kırmızı Oda ekrandaydı... 12 Şubat 2021 Cuma reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

12 Şubat Cuma günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. 12 Şubat Cuma günü reyting sonuçları belli oldu mu? Peki 12 Şubat Cuma akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 13-02-21 13:24

Alev Alev ve Mucize Doktor yarışı... 11 Şubat 2021 Perşembe reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

11 Şubat 2021 Perşembe günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 11 Şubat Perşembe günü reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 11 Şubat 2021 Perşembe akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 12-02-21 12:26

Sadakatsiz ve Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber yarışı...10 Şubat 2021 Çarşamba reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

10 Şubat 2021 Çarşamba günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 10 Şubat Çarşamba günü reyting sonuçları açıklanıyor... Peki 10 Şubat 2021 Çarşamba akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 11-02-21 12:31

Survivor 2021 ve Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber yarışı... 7 Şubat 2021 Pazar reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

7 Şubat Pazar günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 7 Şubat Pazar günü reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 7 Şubat 2021 Pazar akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 08-02-21 12:06

Kırmızı Oda ekrandaydı... 5 Şubat 2021 Cuma reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

5 Şubat Cuma günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. 5 Şubat Cuma günü reyting sonuçları belli oldu mu? Peki 5 Şubat Cuma akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 06-02-21 11:18

Alev Alev ve Mucize Doktor yarışı... 4 Şubat 2021 Perşembe reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

4 Şubat 2021 Perşembe günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 4 Şubat Perşembe günü reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 4 Şubat 2021 Perşembe akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 05-02-21 12:03

Sadakatsiz ve Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber yarışı...3 Şubat 2021 Çarşamba reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

3 Şubat 2021 Çarşamba günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 3 Şubat Çarşamba günü reyting sonuçları açıklanıyor... Peki 3 Şubat 2021 Çarşamba akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 04-02-21 12:42

Masumlar Apartmanı ve EDHO yarışı... 2 Şubat 2021 Salı reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

2 Şubat 2021 Salı günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 2 Şubat Salı günü reyting sonuçları açıklanıyor... Peki 2 Şubat 2021 Salı akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 03-02-21 12:36

Çukur ve Yasak Elma yarışı... 1 Şubat 2021 Pazartesi reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

1 Şubat Pazartesi günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 1 Şubat Pazartesi günü reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 1 Şubat 2021 Pazartesi akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 02-02-21 13:34

Survivor 2021 ve Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber yarışı... 31 Ocak 2021 Pazar reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

31 Ocak Pazar günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 31 Ocak Pazar günü reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 31 Ocak 2021 Pazar akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 01-02-21 11:30

Kırmızı Oda ekrandaydı... 29 Ocak 2021 Cuma reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

29 Ocak Cuma günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. 29 Ocak Cuma günü reyting sonuçları belli oldu mu? Peki 29 Ocak Cuma akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 30-01-21 13:04

Alev Alev ve Mucize Doktor yarışı... 28 Ocak 2021 Perşembe reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

28 Ocak 2021 Perşembe günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 28 Ocak Perşembe günü reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 28 Ocak 2021 Perşembe akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 29-01-21 12:31

Sadakatsiz ve Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber yarışı... 27 Ocak 2021 Çarşamba reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

27 Ocak 2021 Çarşamba günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 27 Ocak Çarşamba günü reyting sonuçları açıklanıyor... Peki 27 Ocak 2021 Çarşamba akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 28-01-21 11:51

Masumlar Apartmanı ve EDHO yarışı... 26 Ocak 2021 Salı reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

26 Ocak 2021 Salı günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 26 Ocak Salı günü reyting sonuçları açıklanıyor... Peki 26 Ocak 2021 Salı akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 27-01-21 11:54

Çukur ve Yasak Elma yarışı... 25 Ocak 2021 Pazartesi reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

25 Ocak Pazartesi günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 25 Ocak Pazartesi günü reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 25 Ocak 2021 Pazartesi akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 26-01-21 12:00