Saglik Haberleri Haberleri

Annesinden onay çıkmıştı! Serenay Sarıkaya ile Mert Demir böyle görüntülendi! Kameraları görünce...

Aşk haberleri ile uzun süredir magazin manşetlerinden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Mert Demir'in annesi müstakbel gelini Serenay Sarıkaya'yı övmelere doyamamış ve 'ilişkiyi onaylıyorum, nasıl mutlularsa öyle devam etsinler' demişti. Ünlü çift şimdi de Rumeli Hisarı’nda bir apartmandan çıkarken görüntülendi.

Magazin 2024-07-26 09:34:43

Boşanacakları söyleniyordu! Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel lüks tekneleriyle tatilde

Geçtiğimiz aylarda boşanma haberleri çıkan Volkan Demirel ile Zeynep Demirel çifti haklarındaki bu iddiaları kesin bir dille yalanlamış ve Volkan Demirel "Bundan sonra bir 14-15 yıl daha gider diye düşünüyoruz" demişti. Son olarak bebek bekledikleri iddia edilen ünlü çift lüks tekneleriyle tatile çıktı. Zeynep Demirel'in paylaştığı o karelere kısa sürede beğeni yağdı.

Magazin 2024-07-24 12:50:59

SON DAKİKA: Fenerbahçe taraftarının uzun süredir beklediği Faslı golcü Youssef En-Nesyri transferi bitti! Mourinho ile duyuruldu...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri! Sarı lacivertlilerin uzun süredir gündeminde olan yıldız golcü Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe tarafından resmen açıklandı. Faslı forvet bugün İstanbul'a geliyor. Daha önce Sevilla ile hem dünya kupasında hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir performans ortaya çıkan En-Nesyri, kariyerine Fenerbahçe'de devam edecek.

Spor 2024-07-24 11:38:24

Ağrı Dağı’ndan acı haberleri gelmişti! Arayıp yardım istemiş: ‘‘Donmak üzereyim’’

Türkiye'nin farklı kentlerinden Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine gelen dağcı grubu, 5 bin 137 metre yüksekliğindeki Ağrı Dağı'na tırmanırken oluşan tipi nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti. Olay hakkında ortaya çıkanlar ise yürek burkuyor. Dağcılardan Halim Dalgın, arkadaşını arayarak, ‘Donmak üzereyim’ diyerek yardım çağrısında bulunmuş.

Haber 2024-07-23 11:56:30

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararına bankalar bile şaşırdı! ‘Beklemediğimiz bir artıştı’ diyerek sebebi açıkladı: ‘Dolar 50 lira olacak’ beklentisi planları değiştirdi

Son dakika haberleri… Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Politika faizi Temmuz ayı için yüzde 50 seviyesinde ekonomistlerin beklentileri dahilinde sabit bırakıldı. Mart ayında gelen son sürpriz artış için Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran faizler için dikkat çeken bir açıklama yaptı. Bankalar için sınır kabul edilebilecek oranı açıkladı.

Finans 23-07-24 07:29

O il de sıcaktan kavuruluyor! Cadde ve sokaklar bomboş kaldı

Yurdun dört bir yanından aşırı sıcak hava haberleri gelirken İzmir'de de etkisini gösteren kavurucu sıcaklıklar vatandaşları bunalttı. 38 dereceyi bulan sıcak hava nedeniyle kentin Kordon gibi işlek cadde ve sokaklarında vatandaşlar ağaç gölgesinde serinlemeye tercih etti.

Haber 20-07-24 17:27

1 milyar dolar yatırımın ardından peş peşe Türkiye kararı! İTO Başkanı isimleri sır gibi sakladı: Birkaç yatırım daha öngörüyoruz

Dünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi Çinli BYD firması ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında Türkiye'de yatırıma yönelik anlaşma imzalanmıştı. 1 milyar dolarlık yatırımın ardından Çinli firmalardan peş peşe yatırım haberleri gelmeye devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır daha önce bir yatırım haberi verirken İTO Başkanı da firmaların ismini vermeden, "Birkaç yatırım daha öngörüyoruz" dedi.

Finans 18-07-24 12:54

İstanbul'un göbeğinde ödediği kirayla gündemdeydi! Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço 'Susacaktım ama...' deyip isyan etti

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Nuri Alço'nun ev sahibiyle mahkemelik olduğu haberleri gündeme geldi. Ünlü ismin İstanbul'un göbeğinde oturduğu eve 3 bin 500 TL kira ödediği ev sahibinin tahliyesini istediği ortaya çıkmıştı. Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço, 'susacaktım ama...' deyip sosyal medya üzerinden isyan etti.

Magazin 16-07-24 12:33

Boşanmanın ardından tacizler başladı! Ümit Erdim'in eski karısı Seda Çınar isyan etti! 'Elimdeki görüntülerini...'

2017 yılında dünyaevine giren Ümit Erdim ile Seda Erdim geçtiğimiz aylarda tek celsede boşandı. Boşanma haberleri büyük ses getiren ünlü çiftten Seda Erdim boşanır boşanmaz soyadını 'Çınar' olarak değiştirdi. Seda Çınar bir süredir sosyal medya üzerinden taciz edildiğini söyleyerek isyan etti.

Magazin 16-07-24 11:30

Kira zammında yeni dönem! Yargıtay’dan emsal karar; ‘Özel hüküm’ kriteri geldi…

Ev sahibi ve kiracıların yakından takip ettiği ‘kira zammı’ haberleri ile ilgili önemli bir gelişme daha yaşandı. Yargıtay'dan yüzde 25 zam sınırının kalkmasının ardından ev sahipleri karşı karşıya kalan kiracılarla ilgili dikkat çeken bir karar geldi. Yargıtay, kirada yapılacak artışta 12 aylık TÜFE ortalaması baz alınmasına hükmetti. İşte kira zammı ile ilgili o kararın detayları…

Finans 16-07-24 07:54

Emekliye zamda son dakika haberi! En düşük emekli maaş zammında rakam belli oldu: Bu akşam Erdoğan'ın önüne gidecek

Son dakika emekliye ek zam haberleri... En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Sona gelindi! AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler milyonların merak ettiği rakamı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunacaklarını açıkladı. Tarihi de bildirdi.

Finans 15-07-24 14:22

Anadolu'nun en büyük adasını satın aldı! Tam 10 bin tane o ağaçtan dikti... Hekres Şanlıurfalı genç üreticiyi konuşuyor

4 yıl önce satışa çıkarılan ve Anadolu'nun en büyük adası olan bir dönümlük arazi Şanlıurfa'da yaşayan genç üretici Ferzan Durmaz tarafından satın alındı. Denize kıyısı olmayan Sivas'taki adayı alan Durmaz, televizyondaki haberleri görünce adayı satın almaya karar verdiğini söyledi. Genç çiftçi, sahibi olduğu adaya 10 bin adet kayısı fidanı dikti ve ayçiçeği ekti. Durmaz, "Denizi olmayan Sivas'ta ada sahibi olmak bizi mutlu etti açıkçası" diye konuştu.

Finans 13-07-24 09:49

ASGARİ ÜCRETE ZAM SON DAKİKA: 5 bin lira daha düşecek! MHP'den ilginç asgari ücret önerisi: Cumhur İttifakı ortaklarından formül arayışı

Son dakika haberleri... Asgari ücrete zam konusu gündemdeki sıcaklığını korurken Cumhur İttifakı ortaklarından ekonomi yönetimine baskı geldi. Önce BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, şimdi de MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu asgari ücrete zam formüllerini açıkladı. Aksu ‘kökten çözüm olacak’ diyerek anlattığı formülünde, “Toplumun hangi kesimi olursa olsun, bir asgari refah seviyesinin belirlensin ve seviyesinin altında kalanlara devlet gelir desteği versin” önerisini sundu.

Finans 12-07-24 09:30

AFAD duyurdu: Akdeniz'de 4.0 büyüklüğünde deprem

Türkiye güne deprem haberleri ile uyanmaya devam ediyor. AFAD’dan yapılan son deprem açıklamasına göre Akdeniz açıklarında saat 07:34'te 4.0 büyüklüğünde bir sarsıntı meydana geldi.

Haber 12-07-24 08:11

Hava durumu tahminleri geldi: Sıcak hava dalgası ve sağanak devam ediyor: 42 dereceleri göreceğiz!

Hava durumu raporunda yeni haftada da yine sıcak hava ve sağanak yağış haberleri görülüyor. Batı bölgeleri sıcak hava dalgasının etkisine girerken doğu bölgelerinde ise sağanak yağışların devam edecek. Hava sıcaklıkları batı bölgelerinde bazı illerde 40 ila 42 dereceleri bulacak. İşte İstanbul, Ankara ve diğer illerde beklenen hava durumu...

Haber 07-07-24 08:20

KÖFN grubu dağıldı mı? Bilge Kağan Etil ve Salman Tin'den beklenmedik hamle

Son dönemlerin en popüler müzik gruplarından biri olan KÖFN grubundan üzen haber geldi. Grup üyeleri Salman Tin ve Bilge Kağan Etil'in birbirlerini takipten çıkması sonrası 'Köfn dağıldı!' haberleri sosyal medyada gündem oldu. Taraflardan ise konuya dair henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Kulis 04-07-24 13:25

ÖTV sonrası zamlı sigara fiyatları ne kadar? İşte en ucuz ve en pahalı sigara

Sigara fiyatları ÖTV artışı ile zamlandı. Sigaraya son dakika zam haberleri gündemdeki yerini korurken Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar zamlı sigara fiyatları için sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. En pahalı sigara 80 TL, en ucuz sigara ise 71 TL oldu.

Finans 04-07-24 09:01

Yine bir orman yangını... Soruşturma açıldı

Havaların ısınmasıyla birlikte ilkenin dört bir tarafından yangın haberleri gelemye devam ediyor. Bu defa Gaziantep İslahiye İlçesi'nde yangın çıktı, 2 dönümlük ormanlık alan zarar gördü.

Haber 02-07-24 16:58

Peş peşe yangın haberleri! Kuşadası'nda yangın büyüyor: Korkutan görüntüler

İzmir'in Menderes ilçesinde öğlen saatlerinde orman yangını çıktı. Ekipler bölgedeki müdahalelerini sürdürüyor. İzmir'de farklı noktalarda yangınlar çıktı. Çeşme'deki yangında bir vatandaş paylaştığı videoda "Yanıyoruz, yanıyoruz, imdat!" dedi. Bakan Yumaklı yangınlara ilişkin yaptığı açıklamada "Yerleşim yerleri için risk yok" dedi. Öte yandan Kuşadası'ndaki yangından korkutan görüntüler geldi.

Haber 29-06-24 13:49

SON DAKİKA: Haziran enflasyon beklentisi belli oldu: Kimi sadece 145 TL kimi ‘sıfır’ zam alacak! Memur maaşı ve emekli zammında son rakam değişti

Son dakika haberleri… Emekli zammı ve memur maaş zammı 3 gün sonra Haziran ayı enflasyon rakamının açıklanması ile netleşecek! 6 aylık memur enflasyon farkı ile öğretmen, polis, hemşire, avukat maaşları artacak. En düşük emekli maaşı için de düzenleme yapılması beklenirken son rakamlar için yeni ipucu geldi. Peki Temmuz zam döneminde kim, ne kadar maaş alacak? İşte merak edilen zamlı maaş listesi…

Finans 29-06-24 09:58

Bakanlar Kurulu'ndaki 'istifa' iddiaları sonrası gözler Resmi Gazete'ye çevrilmişti! Değişiklik yaşanmadı...

Bakanlar Kurulu’nda değişiklik yaşanacağı haberleri Ankara kulislerine bomba gibi düştü. İstifalarla ilgili ilk haber Fahrettin Koca hakkında gelmişti. Ardından dün gece birkaç bakanın da daha görevden alınabileceği iddiaları ortaya atılarak kararın bu gece yayımlanacak olan Resmi Gazete’de duyurulacağı öne sürüldü. Söz konusu Bakanlar Kurulu’ndaki revizyon iddialarının ardından herkesin gözü Resmi Gazete’ye çevrilmişti ancak Kabinede şu an için bir değişikliğe gidilmedi.

Haber 29-06-24 07:28

Celil Nalçakan'ı çılgına çeviren 'ölüm' haberi! 'Allah sizi ıslah etsin'

Son olarak Kardeşlerim dizisinde Akif karakterine hayat veren ünlü oyuncu Celil Nalçakan hakkında çıkan 'öldü' haberlerine ateş püskürdü. Nalçakan, 'Yahu Allah sizi ıslah etsin' diyerek çıkan haberleri yalanladı. Ünlü oyuncu, haberleri yapanlar hakkında cezai işlem başlatacağını da söyledi.

Magazin 28-06-24 18:25

Bahçeli'den erken seçim için tek şart! İki bakanlık detayı... Ankara kulisleri bu iddiayla hareketlendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel arasındaki temaslar üzerine MHP lideri Bahçeli'nin verdiği 'geniş tabanlı ittifak' mesajının yankıları sürüyor. Bu sırada Ankara kulislerini Bahçeli'nin erken seçim talebi olduğu haberleri hareketlendirdi. Bununla birlikte Bahçeli'nin bir de şartı olduğu da öne sürüldü. İki bakanlıkla ilgili detay dikkat çekti.

Manşet 25-06-24 10:14

Dilan Polat ve Seçil Erzan Adnan Oktar'ın 'kedicik'lerini duyunca harekete geçti! Onları istemediler

Silivri’de tutuklu bulunan Dilan Polat ve Seçil Erzan’ın aynı koğuşa alındığı haberleri gündem oldu. Dilan Polat ve Seçil Erzan'ın birlikte kalmayı kabul etmelerinin nedeni ise 'kedicik'lermiş... Adnan Oktar detayı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 24-06-24 12:14

Nemden şehir bile görünmedi! Görüntüler birçok ilden peş peşe geldi... Rekor ölçüm

Tüm yurt sıcak havayla boğuşuyor. İllerden peş peşe rekor sıcaklık haberleri geliyor. Antalya’da nem oranındaki yüzde 86’lık ani artış nedeniyle hissedilen hava sıcaklığı 35 dereceyi aştı. 29 derece olarak ölçülen deniz suyu sıcaklığı ise hava sıcaklığını aratmadı. Şanlıurfa'da termometreler 52 dereceyi gösterdi. Vatandaşlar çeşme başlarında serinledi. Diyarbakır’da hava sıcaklıklarının 43 dereceyi görmesiyle birlikte evde bunalanlar serin yerlere akın etti.

Haber 20-06-24 15:38

Çanakkale'de korkutan yangın: Müdahale başladı, çok sayıda uçak havalandı

Sıcaklıklar arttı, orman yangını haberleri gelmeye başladı. Dün Denizli'deki yangının ardından bugün de Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yangın çıktı. Müdahale için kalkan 6 uçak söndürme çalışmalarına başladı.

Haber 15-06-24 11:35

Son dakika: Mourinho'dan ilk imza! Fenerbahçe anlaştı, Levent Mercan ile 4 yıllık sözleşme imzalandı

Fenerbahçe'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor! Sarı lacivertliler sezonun ilk imzasını attırdı. Jose Mourinho ile birlikte sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle başlayan Fenerbahçe, Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile anlaştı.

Spor 13-06-24 17:13

'Gülen ölürse örgüt dağılır! Yerine geçecek kişi...' Hanefi Avcı’dan Mynet’e özel açıklamalar: 2 baron 2 ayrı ülke! ‘Kurtlar Vadisi senaryosunu yazanlar…’

FETÖ’nün dört ayrı kumpas davasıyla cezaevine attığı eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkan Yardımcısı Hanefi Avcı ile organize suç örgütlerini, yerli ve yabancı uyuşturucu baronlarını, FETÖ elebaşı Gülen hakkında son dönemde çıkan haberleri değerlendirdik. Yapılanan cemaatlerin adını paylaşan Hanefi Avcı'nın anlattıkları gündem olacak cinsten...

Haber 11-06-24 09:31

Terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in Türkiye'ye getirildiği haberleri yalanlandı

Son günlerde kamuoyunda sıkça gündem olan FETÖ terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in Türkiye’ye getirildiği haberleri güvenlik kaynakları tarafından yalanlandı. Sosyal medyada yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Haber 04-06-24 17:13

Son dakika: Evi, arsası, yazlığı olanlar için son 3 gün! Cezalara zam gelmişti: 500 bin liraya 1420 lira ödeme

Son dakika haberleri… Emlak vergisi ödemelerinde son taksit ödeme süresi için geri sayım başladı. Vergiden muaf olmayanlar 31 Mayıs’ı kaçırırsa her ay için yüzde 4,5 gecikme faizi ödemek zorunda kalacak. Peki emlak vergisi nereye ödenir? Kimler emlak vergisinden muaf tutulur? 500 bin liralık konutta örnek hesap ortaya çıktı. İşte emlak vergisi ödemeleri için son dakika haberinin detayları…

Finans 29-05-24 10:12

Günün önemli şirket haberleri (28 Mayıs 2024)

Yeni bir güne başlarken, iş dünyasında hız kesmeden devam eden sermaye artırımları, iş anlaşmaları, ortaklık yapılarındaki değişiklikler ve ön plana çıkan projeler ile karşılaşıyoruz. Piyasaların açılmasından önce takip edilmesi gereken şirket haberlerini sizler için özenle derledik...

Finans 28-05-24 09:13

Günün öne çıkan şirket haberleri! İş birlikleri, sermaye artırımı, pay alımları… Borsa yatırımcısı için ipucu (27 Mayıs 2024)

Günün başlangıcında, şirketlerin finansal durumlarındaki güncellemeler, işbirliği anlaşmaları, ortaklık değişimleri ve öne çıkan projeleri üzerinde odaklanılıyor. İşte piyasalar açılmadan önce takip edilmesi gereken şirket haberleri...

Finans 27-05-24 09:12

Son dakika: AKARYAKITA İNDİRİM geliyor! Petrol fiyatları geriledi, benzinde tabela değişiyor! (24 Mayıs 2024 güncel benzin-motorin fiyatları)

Son dakika haberleri… Araç sahipleri dikkat! Petrol ve döviz fiyatlarındaki dalgalanma sonrası sürücüler 'Benzin ve motorinde indirim var mı?' sorusunun yanıtı ararken akaryakıtta tabela değişiyor. Brent ham petrolün varil fiyatı yüzde 0.01 gerileyerek 81.35 dolar seviyesinde işlem gördü. Benzine indirim geliyor. (24 Mayıs 2024 Cuma günü güncel benzin - motorin fiyatları)

Finans 24-05-24 08:58

Piyasalar için ipucu! İşte günün takip edilecek önemli şirket haberleri: Güncellemeler, iş birlikleri ve değişimler... (22 Mayıs 2024)

Günün başlangıcında, şirketlerin finansal yapılarındaki güncellemeler, işbirliği anlaşmaları, ortaklık değişimleri ve dikkat çeken projeleri üzerinde yoğunlaşılıyor. İşte piyasalar açılmadan okunması gereken şirket haberleri...

Finans 22-05-24 08:41

Piyasalar bu gelişmeleri takip ediyor! İşte günün öne çıkan şirket haberleri (21 Mayıs 2024)

Güne başlarken, şirketlerin sermaye artırımları, iş anlaşmaları, ortaklık yapılarındaki değişimler, öne çıkan projeleri neler? Piyasalar açılmadan okunması gereken şirket haberleri...

Finans 21-05-24 09:35

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölüm haberi sonrası Yeşim Salkım kendini tutamadı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin içinde bulunduğu helikopter olumsuz hava koşulları sebebiyle kaza yaptı. İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Emir Abdullahiyan'ın hayatını kaybettiği haberleri sonrası Yeşim Salkım da kendini tutamadı.

Kulis 20-05-24 11:02

Borsa yatırımcıları dikkat! İşte günün önemli şirket haberleri (20 Mayıs 2024)

Yeni bir güne başlarken, iş dünyasında hız kesmeden devam eden sermaye artırımları, iş anlaşmaları, ortaklık yapılarındaki değişiklikler ve ön plana çıkan projeler ile karşılaşıyoruz. Piyasaların açılmasından önce takip edilmesi gereken şirket haberlerini sizler için özenle derledik...

Finans 20-05-24 09:52

Borsayı yakından takip edenler dikkat! İşte günün önemli şirket haberleri (16 Mayıs 2024)

Yeni bir güne başlarken, iş dünyasında hız kesmeden devam eden sermaye artırımları, iş anlaşmaları, ortaklık yapılarındaki değişiklikler ve ön plana çıkan projeler ile karşılaşıyoruz. Piyasaların açılmasından önce takip edilmesi gereken şirket haberlerini sizler için özenle derledik...

Finans 16-05-24 08:51

Borsa yatırımcıları bunları merak ediyordu: İşte günün önemli şirket haberleri (15 Mayıs 2024)

Güne başlarken, şirket dünyasında sermaye artırımları, iş anlaşmaları, ortaklık yapılarındaki değişimler ve öne çıkan projeler yaşanıyor. Piyasalar açılmadan önce okunması gereken şirket haberlerini derledik...

Finans 15-05-24 08:39

İş dünyasına mercek! Yatırımlar, büyüme planları, sermaye artırımı... İşte günün öne çıkan şirket haberleri (14 Mayıs 2024)

Bugün iş dünyasında oldukça önemli gelişmelerin olduğu bir gün! Şirketler arasındaki stratejik iş birlikleri, büyüme planları ve yatırım projeleri büyük ilgi görüyor. Ayrıca sermaye artırımları, yeni iş fırsatları ve şirket içi değişiklikler de günün öne çıkan konuları arasında yer alıyor. Bu gelişmeler, piyasalar üzerinde etkili olacak ve iş dünyasının geleceğini şekillendirecek başlıkları içeriyor. İşte 14 Mayıs 2024 Salı günün öne çıkan şirket haberleri...

Finans 14-05-24 09:21

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemdeydi! Bircan Bali Mert Demir'in cinsel tercihi hakkında konuştu! Çiğdem Akman'a açık açık anlattı! 'Mert'in kulisinde...'

Aşk haberleri ile uzun süredir magazin manşetlerinden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in aşkı geçtiğimiz günlerde belgelendi. Sarıkaya haklarındaki 'reklam aşkı' iddialarına da 'Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı? Gerçek hayatta böyle bir şey var mı?' diyerek yalanladı. Şimdi de Mert Demir hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki... Bircan Bali'nin bu iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin 10-05-24 15:51

Facia haberleri peş peşe geldi! Palete kolunu kaptıran işçinin kolu koptu, yem hazırlama ünitesine düşen işçi hayatını kaybetti

İş yerlerinde bugün korkunç olaylar peş peşe geldi. Gümüşhane’de katı atık aktarma istasyonunda çalışırken sol kolunu palete kaptıran işçinin sol kolu koptu. İşçi ve kopan kolu, ambulans helikopterle Trabzon’a sevk edildi. Kırşehir'de ise bir tavuk çiftliğinde yem hazırlama ünitesine düşen işçi hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Haber 09-05-24 14:50

Doların gözü saat 10.30'da! Merkez Bankası açıklaması öncesi son durum

Dolar fiyatları ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Sabah saatlerine 32,26 TL'den başlayan Dolar/TL kurundaki hareketleri anlık olarak takip eden vatandaşlar ve yatırımcılar "Dolar ne kadar oldu? Dolar kaç TL?" sorularına yanıt arıyor. (9 Mayıs 2024 güncel döviz kuru, dolar, euro fiyatları...)

Finans 09-05-24 09:33

Yatırımcılar dikkat! Sermaye artırımı, halka arzlar, yatırım projeleri... İşte günün önemli şirket haberleri (8 Mayıs 2024 Çarşamba)

İş dünyasındaki önemli gelişmelerin gününe güçlü bir başlangıç yapın! Bugün şirketler arasındaki stratejik iş birlikleri, büyüme stratejileri ve yatırım projeleri büyük ilgi görmekte. Ayrıca sermaye artırımları, yeni iş fırsatları ve şirketlerde gerçekleşen değişiklikler de gündemdeki önemli konular arasında bulunuyor. Bu gelişmeler piyasalar üzerinde etkili olacak ve iş dünyasının geleceğine yön verecek başlıkları kapsıyor. Güne dair önemli şirket haberlerine birlikte göz atalım!

Finans 08-05-24 09:21

SON DAKİKA: Motorin ve benzine indirim geldi! Akaryakıt fiyatları tabelada değişti (8 Mayıs Çarşamba güncel benzin-mazot-LPG fiyatları)

Son dakika haberleri… Akaryakıt fiyatları başta benzin ve motorin olmak üzere araç sahiplerinin gündeminde yer almaya devam ediyor. 15 Mayıs’ta başlayacak tek fiyat dönemi öncesinde sevindiren akaryakıt indirimi bugün itibarıyla tabelalara yansıdı. Benzin litre fiyatı 1,37 TL, motorin (mazot) litre fiyatları ise 1,24 TL geriledi. 8 Mayıs 2024 Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir benzin litre fiyatı ve mazot fiyatı…

Finans 08-05-24 08:57

Günün önemli şirket haberleri (7 Mayıs 2024 Salı)

Piyasaların nabzını tutacak şirket haberleriyle güne başlayın! Bugünün öne çıkan başlıkları arasında şirketlerin stratejik ortaklıkları, büyüme planları ve yatırım projeleri yer alıyor. Sermaye artırımları, iş anlaşmaları ve yapılan değişimler, iş dünyasının gündemindeki önemli konular arasında.

Finans 07-05-24 10:15

Günün önemli şirket haberleri (6 Mayıs 2024 Pazartesi)

Piyasaların nabzını tutacak şirket haberleriyle güne başlayın! Bugünün öne çıkan başlıkları arasında şirketlerin stratejik ortaklıkları, büyüme planları ve yatırım projeleri yer alıyor. Sermaye artırımları, iş anlaşmaları ve yapılan değişimler, iş dünyasının gündemindeki önemli konular arasında.

Finans 06-05-24 10:01

Son dakika: AKARYAKITA İNDİRİM geliyor! Benzin ve motorinde kararlar peş peşe geldi: Önce indirim sonra tek fiyat (6 Mayıs Pazartesi güncel benzin-mazot-LPG fiyatı)

Son dakika haberleri… Benzin ve motorin fiyatları EPDK kararı ile 15 Mayıs sonrasında tek tarife dönemine geçiyor. Ancak öncesinde araç sahiplerini sevindirecek bir başka gelişme daha yaşandı. Akatyakıt fiyatları yarın gece yarısından itibaren değişecek. Çifte indirim yolda. 6 Mayıs 2024 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı, motorin litre fiyatı ve otogaz fiyatı kaç para? İşte detaylar…

Finans 06-05-24 08:36

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi! Görüntülemek isteyen gazeteciler darbedildi

Aşk haberleri ile uzun süredir magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir bu defa bambaşka bir haberle gündeme geldi. Ünlü çifti görüntülenmek isteyen muhabirler mekandan çıkan bir kişi tarafından darp edildi. Yaşanan korkutucu anlardan sonrası iki isimden de özür mesajı geldi.

Magazin 04-05-24 09:55