Sivasspor Fenerbahçe Maçı Haberleri

Sivasspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Sivasspor Fenerbahçe hangi kanalda?

Sivasspor ile Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Spor Toto Süper Lig'inde çıktığı son karşılaşmada kırmızılı beyazlıları 3-1'lik skorla yenip şampiyonluk yarışına devam eden sarı kanarya kupada da yolunu sürdürmeyi hedefliyor. Sivasspor Fenerbahçe canlı izleme ekranı arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Sivasspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 03-05-2023 14:50

Sivasspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

Fenerbahçe, Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor'a konuk oldu. Önce ligde sonra da kupada Sivasspor'la iki kritik deplasman maçı oynayacak olan Sarı Lacivertliler, derbi haftasında avantaj yakalamak istiyordu. Demir Grup Sivasspor Fenerbahçe maçını Zorbay Küçük yönetti Maçın yayın saati, kanalı ve ilk 11'leri futbolseverler tarafından merak edildi. Peki, Sivasspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

Spor 29-04-2023 22:48

Sivasspor Fenerbahçe Maçı

Sivasspor Fenerbahçe Maçı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sivasspor Fenerbahçe Maçı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.