Trabzonspor Erken Secime Mi Gidiyor Haberleri

Galatasaray'ın iki yıldızı Trabzonspor'a gidiyor! Önümüzdeki yıl için anlaşma sağlandı...

Galatasaray önümüzdeki sezonun kadro yapılanmasına şimdiden başladı. Takımda forma giyemeyen oyuncuları belirleyen sarı-kırmızılılar, bu isimlerin menajerlerine durumu iletti ve yolların ayrılacağını söyledi. Trabzonspor da bunu fırsat bilip iki oyuncuyla görüşmelere başladı.

Spor 2024-05-12 16:55:18

Memur ve sözleşmeli personel maaşları erken ödenecek mi? Bakanlıktan açıklama geldi

Memur ve sözleşmeli personel maaş ödemelerinin Ramazan Bayramı'ndan öncesine çekilmesini istedi. Hazine ve Maliye Bakanlığı maaş ödemeleriyle ilgili bir duyuru yayımladı. Maaş işlemlerinin en geç 8 Nisan'a kadar tamamlanmasını istedi.

Finans 2024-04-02 07:22:25

Küçükçekmece canlı seçim sonuçları! Küçükçekmece'de yerel seçimi Kemal Çebi mi Aziz Yeniay mı kazanacak?

Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gidiyor. İstanbul Küçükçekmece ilçesinde de belediye başkan adaylarının kıyasıya mücadelesi sandıkta yaşanacak. Küçükçekmece'de belediye başkanlığı koltuğuna oturacak isim Küçükçekmeceliler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Başkanlık yarışının galibi mevcut başkan Kemal Çebi mi yoksa AK Parti'nin adayı Aziz Yeniay mı olacak? İşte Küçükçekmece yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm gelişmeler...

Haber 2024-03-30 23:19:02

Adalar canlı seçim sonuçları! Adalar seçim sonuçlarında ipi Uğur Sina Şen mi Ali Ercan Akpolat mı göğüsleyecek??

Türkiye bir kez daha sandık başına gidiyor! İstanbul'un en çok merak edilen ilçelerinden biri olan Adalar'da seçim sonuçları takip ediliyor. Adalar seçim sonuçlarında ipi AK Parti adayı Uğur Sina Şen mi yoksa CHP adayı Ali Ercan Akpolat mı göğüsleyecek? Adalar seçim sonuçları Mynet'te olacak!

Haber 2024-03-30 22:20:15

Diğer Haber Etiketleri

galatasaray sezon Trabzonspor Halil Dervişoğlu Yusuf Demir Memur sözleşmeli personel bayram maaş ödeme Hazine ve Maliye Bakanlığı duyuru kemal çebi Küçükçekmece aziz yeniay ak parti CHP aday Seçim 2024 seçim sonuçları Adalar Erzurum yerel secim sonuclari Mersin mersin seçim sonuçları Vahap Seçer AZ bahçe maçı maçı maçın tff, fenerbahçe fatih portakal Ali Koç Recep Tayyip Erdoğan ak qww son dü süper li fenerbaçe kırmızı et Kasap Ramazan Süper Lig beşiktaş Salih Uçan Cenk Tosun emekli zammı Miha Zajc Oyuncu Serenay Sarıkaya EYT hakemi maç, sarı kart verildi İstanbulspor PFDK fred İYİ Parti Yerel seçim naci görür son karar Metin Külünk Bakan ligde aboubakar al ittihad biler da, erden hakemlik iyet kulübün şampiyonluk kutlaması uilenberg dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu Altın İspanya genel seçim Cemal Enginyurt demokrat parti başakşehi bıraktı spor spor to spor tot spor toto trabzonspor, diagne İlber Ortaylı seçim Devler Ligi sıralaması UEFA şampiyonlar ligi ülke puanı ülke puanı sıralaması ülke puanına en çok katkı yapan takım uefa ülke puanı sıralaması son dakika ülke puanı türkiye ülke puanı uefa ülke puanı Mauro Icardi Boca Juniors transfer Nenad Bjelica dimitris pelkas Instagram Bağ-Kur ele Pınar Pınar Deniz Kaan Urgancıoğlu devamsızlık devamsızlık hakkı ekipleri son dakika İrfan Can Eğribayat İran beç tavuğu tavuk tavuk yumurtası sgk ssk prim günü bıngıldak neresi bebek anne 10 devre arası transfer dönemi karagümrük Başakşehir Fabio Borini alara kadın gebe gebe soru cevap gebelik hamile hamilelik yapılan açıklama Elon Musk Tesla Fatih Terim de Yusuf Yazıcı CSKA Moskova oynanacak yayınlanacak nuri ust trabzonspor başkanları deprem araştırma bilim uyarı skolyoz skolyoz belirtileri skolyoz nedir alternatif tıp fizyoterapi

Erzurum canlı yerel seçim sonuçları! Erzurum seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Mehmet Sekmen mi, CHP adayı Atlıhan Atila mı, İYİ Parti adayı Fatma Canan Uçar mı kazanacak?

31 Mart yerel seçimleri ile birlikte Türkiye bir yıl sonra yeniden sandık başına gidiyor. Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş sürerken AK Parti’nin kalesi olarak bilinen Erzurum’da da başkanlık yarışı son ana kadar sürdü. Erzurum’da mevcut belediye başkanı Mehmet Sekmen mi İYİ Parti adayı Fatma Canan Uçar mı, CHP’nin adayı Atlıhan Atila mı kazanacak?

Haber 29-03-24 12:26

Canlı Mersin seçim sonuçları! Mersin'deki seçim sonuçlarında Vahap Seçer mi Serdar Soydan mı Mahmut Bülent Özkan mı önde?

Ülkemiz 2023'ün Mayıs ayının ardından bir kez daha sandık başına gidiyor. Yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara kadar Mersin seçim sonuçları da büyük bir heyecanla takip ediliyor. Mersin'de mevcut belediye başkanı Vahap Seçer ile MHP adayı Serdar Soydan arasında rekabet var. Mersin seçim sonuçları anbean Mynet'te olacak!

Haber 29-03-24 11:48

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası merak konusu oldu! Fatih Portakal yerel seçimleri işaret etti: Ali Koç zekice davrandı, Erdoğan riske almaz!

Gazeteci Fatih Portakal, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki skandal görüntüler ve sonrasında yaşananlarla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a tepki gösteren Portakal " Burada siyaset üstü bir olaydan futboldan bahsediyoruz. Siz ortalıkta görünmeyin" dedi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un zekice davrandığını söyleyen Portakal "Seçimlere günler kala TFF, Fenerbahçe'deki futbolculara ceza verebilir mi? Erdoğan bunu riske alır mı? Vermez veremez" diye konuştu.

Spor 20-03-24 09:50

SON DAKİKA: Fenerbahçe, ligden çekilme dahil alınacak aksiyonları görüşmek üzere olağanüstü genel kurula gidiyor!

Son dakika... Trabzonspor karşılaşmasının son düdüğünün ardından yaşananlara dair Fenerbahçe resmi kanallarından bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada 2 Nisan 2024 Salı günü saat 17.00'da yapılacak Olağan Üstü Genel Toplantı'da takımın Süper Lig'den çekilmesine dair bir toplantı yapılacağı duyuruldu.

Spor 18-03-24 18:30

Zam üstüne zam isyan ettirdi! Kırmızı et fiyatları indirime o tarihte mi gidiyor? 3-5 firma tırmandırıyor

Ramazan yaklaşırken kırmızı et fiyatlarındaki artış gündemde. Son dönemde kuzu ve danaya üst üste gelen zamlar isyan ettirdi. Rekabet Kurumu konuyu gündemine alırken kırmızı et üreticileri birkaç büyük firmanın kırmızı et fiyatlarını özellikle bazı illerde tırmandırdığını söyledi. Peki kırmızı et fiyatlarında artış devam edecek mi? "Suni piyasa"yı işaret eden üreticiler tarih vererek indirim beklentisini açıkladı.

Finans 01-03-24 14:14

Kademeli emeklilikte yeni gelişmeyi paylaştı… SGK Uzmanı Özgür Erdursun ‘Ben biliyorum’ diyerek açıkladı: 2000 sonrası sigortalılar dikkat!

Kademeli emeklilik gelecek mi? 1999 sonrası işe girenler için düzenleme yolda mı? EYT sonrası erken emekliliği kaçıranlar kademeli emeklilik talep ederken SGK Uzmanı Özgür Erdursun’dan dikkat çeken bir değerlendirme geldi. Erdursun bir sonraki genel seçimleri işaret etti, “Hükümetin bu konuda şu anda ben bir çalışma yapmadığını biliyorum” dedi. İşte detaylar…

Finans 13-02-24 10:07

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın galibiyetinin ardından iki ayrılığı birden açıkladı! Sezon sonunda Fenerbahçe'ye gidiyor...

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlıların sahadan 2-0 galip ayrıldığı maçın ardından Rıdvan Dilmen Beşiktaş'tan önümüzdeki sezon ayrılacak iki oyuncuyu açıkladı.

Spor 04-02-24 21:23

Emekliye ek zamda ‘10 Mart’ kulisi! Asgari ücrete mi eşitlenecek? Geri sayım şimdiden başladı... Fatih Portakal'ın 'düzeltme' çıkışı dikkat çekti

Emekli zammı yüzde 49,25 oranında açıklanırken, en düşük emekli aylığı 10 bin TL oldu. Ancak Bağ-Kur SSK emekli maaşı farkı henüz hesaplara geçmedi ancak milyonları heyecanlandıracak kulis bilgisi geldi. Buna göre 10 Mart sonrasında emeklilere 4 bin liralık seyyanen zam yapılabileceği iddia edildi. Gazeteci Fatih Portakal, “Mart ayında belki zam yapılabilir” derken, Prof. Dr. Sefer Şener ise erken emeklilik için iki çalışma yapılacağını ve üçüncü adımın emekliye ek zam konusu olacağını söyledi.

Finans 30-01-24 13:54

Fenerbahçe'nin yıldızı Trabzonspor'a gidiyor! Anlaşma sağlandı...

Fenerbahçe'de istediği forma şansını bulamayan Miha Zajc'ın Trabzonspor ile anlaşma aşamasında olduğu iddia edildi.

Spor 16-01-24 10:54

Oyuncu Rüzgar Aksoy, Serenay Sarıkaya'nın peş peşe ödül almasına tepki gösterdi! Olay yorum

Son dönemde özel hayatı, başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya, her projesiyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nde en iyi kadın dizi oyuncusu ödülünü almıştı. Oyuncu Rüzgar Aksoy, Serenay Sarıkaya'nın sürekli ödül almasına tepki göstererek "Allah'ım yetenekli ne kadar az oyuncumuz varmış. Ödüller organizasyonların reklamları için mi hep kafa isimlere gidiyor" dedi.

Magazin 13-01-24 14:11

EYT'yi kıl payı kaçıranlar için kademeli emeklilik hayali suya mı düştü? Gerçek ortaya çıktı

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesini (EYT) kaçıranlar için son günlerde kademeli emeklilik yasası gündeme geldi. 2000- 2008 arası SGK girişi olanlar torba yasa maddelerinde erken emeklilik teklifi olup olmadığını merak ediyor. TOBB ETÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Kılıç, Ankara kulis bilgisini paylaştı, "Kademeli emeklilik gelecek mi, çalışma yapılıyor mu?" sorularına yanıt verdi.

Finans 11-01-24 09:15
EYT

PFDK sevkleri açıkladı! Fred, Galatasaray maçında oynayabilecek mi? İstanbulspor'un 3 puanı silindi...

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayserispor maçında kırmızı kart gören Fenerbahçeli oyuncu Fred’e 3 maç, Mert Hakan Yandaş’a ise 2 maç ceza verdi. Kurul ayrıca, Trabzonspor maçında sahadan çekilen İstanbulspor’a ise 3-0 hükmen ve 3 puan silme cezasına çarptırdı.

Spor 23-12-23 23:24

Yerel seçim için adı geçen tüm isimleri unutun! 'Naci Görür' sürprizi! Siyasete girecek mi? Açıklama geldi: 'Teklifler gelip gidiyor'

Türkiye, genel seçim iklimine girdi. CHP'nin İstanbul ve Ankara adayları belli olmuştu. AK Parti'nin Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın karşısına hangi isimleri çıkaracağı da bir hafta içerisinde belli olacak. Son dönemde deprem denilince akla gelen ilk isim olan Prof. Dr. Naci Görür, siyasete girecek mi? Gazeteci Kübra Par'ın iddiası ses getirecek cinsten... Söz konusu iddiayla ilgili de Prof. Dr. Görür'den açıklama geldi.

Haber 21-12-23 10:33

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti?

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi sorusu futbolseverler tarafından sorgulanmaya başladı. İstanbulspor Süper Lig'in 17. haftasında kendi sahasında Trabzonspor'u konuk edecekti. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını sahadan çekti. Bu gelişmenin ardından konuya dair detaylı bilgiler sorgulanmaya başladı. Peki, İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti? İşte detaylar...

Spor 19-12-23 22:17

'31 Mart'ın ertesi sabahı Türkiye'de erken seçim konuşulur' AK Partili Metin Külünk'ten dikkat çeken sözler 'Daireleri kim alıyor, cep telefonlarını kaç kişi alabiliyor'

AK Partili Metin Külünk çarpıcı açıklamalar yaptı. Külünk "Restoranlar dolu... Bir takım arkadaşlarımız seçimden önce yaptılar bu hatayı. Efendim şu kadar cep telefonu satılıyor, bu kadar daire satılıyor. Daireleri kim alıyor. Telefonları kaç kişi alabiliyor. Herkes Beşiktaş’ta sahilde yemek mi yiyebiliyor" ifadelerini kullandı. Külünk devamında "Geçim problemleri için adım atılmayıp üstüne ‘biz kimi koysak kazanır' üslubuyla hareket edilirse 31 Mart'ın ertesi sabahı erken seçim konuşulur" dedi.

Haber 04-12-23 15:14

Beşiktaş'ta Aboubakar sürprizi! Yine mi gidiyor?

Suudi Arabistan kulübü Al-Ittihad, Aboubakar ile ilgileniyor. Suudi Arabistan'a yeniden dönmeye sıcak bakan Aboubakar için Suudi kulübü serbest kalma maddesini ödemeye hazır olduğu iddia edildi.

Spor 15-11-23 09:32

Ali Koç'tan Trabzonspor maçı sonrası açıklama! Türk futbolunun 6 gününde yaşananlar başka bir ülkede olsa yer yerinden oynardı''

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulunun olağan toplantısında Ali Koç açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Geçen hafta, Türk futbolunun 6 gününde yaşananlar başka bir ülkede olsa yer yerinden oynardı. Bir tanesi olsa dahi. Bakalım bizim ülkemizde neler olacak. Her zamanki gibi görmezden mi gelinecek, iddialar araştırılmayacak mı yoksa bu son yaşananlar Türk futbolunun Susurluk'u mu olacak?" ifadelerini kullandı.

Spor 05-11-23 15:59

Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu tedavisi nedir? Hiperaktivite ve dikkat eksikliği geçer mi?

Kısa ismi dehb olan ve çoğunlukla küçük yaşlardaki erkek ve kız çocuklarında görülen dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, mutlaka tedavi edilmesi gereken bir davranış bozukluğu rahatsızlığıdır. Bu rahatsızlık henüz bebeğin anne karnındayken başlar ve doğup büyüdükten sonra da devam eder. Kendini birtakım belirtilerle gösteren dehb davranış bozukluğu erken teşhis edildiğinde daha kolay tedavi edilir. Peki, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu tedavisi nedir?

Haber 13-10-23 20:18

Kaldı son 1 gün! Çalışma Bakanı'na ‘Emeklilere müjde gelir mi?’ diye soruldu! İşte yanıtı...

Meclis’in açılmasına sadece 1 gün kala mlyonlarca vatandaşı ilgilendiren yasal düzenlemeler için adım atılacak. Emekli zammı düzenlemesi, taşeron işçilerin kadrosu, ev kadınlarının erken emekliliği gibi konular bu dönemde TBMM gündeminde olacak. Ancak öncesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan emekli maaşı zammı için kritik bir açıklama geldi. İşte emekliye ek zam haberinin detayları ve Meclis’e gelecek yeni düzenlemeler…

Finans 30-09-23 07:59

İLKOKUL KAYIT TARİHLERİ 2023-2024: İlkokul kayıtları ne zaman, okullar hangi tarihte açılacak?

İlkokul kayıt tarihleri yaz tatilinin sonu yaklaşırken birçok veli tarafından merak konusu oldu. Veliler kayıt tarihlerinin ne zaman olacağını arama motorlarında sorguluyor. 2023-2024 dönemi için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan takvimi göre okulların ilk ders zili 11 Eylül Pazartesi günü çalacak. Peki, 2023-2024 ilkokul kayıtları ne zaman, öğrenciler döneme erken mi başlayacak? İlkokul kayıt tarihleri ile ilgili detaylar haberimizde...

Egitim 23-08-23 13:23

Altın fiyatları Fed faiz kararı öncesi diken üstünde! Gram altın için ‘2000 TL’ dedi: 'Trenin herhangi bir istasyonundan katılmak gerekiyor…’

Gram altın fiyatı ve dolar/TL kuru, saat 21.00’de açıklanacak ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı öncesinde gergin bekleyişini sürdürüyor. Altın almalı mı, satmalı mı? Düşecek mi, yükselecek mi? soruları yatırımcıların gündemindeki sıcaklığını ise bugün de korurken, uzmanlardan yeni bir tahmin geldi. Piyasa Uzmanı Hatice kolçak gram altın fiyatı için 2.000 TL tahmini yaparken, “Tren hareket etti ve gidiyor. Trenin herhangi bir istasyonundan katılmak gerekiyor” diyerek uyarıda bulundu.

Finans 26-07-23 08:26

İspanya'da erken genel seçim heyecanı başladı! 37,4 milyon kişi sandık başında: Rekor kırıldı!

İspanya'da 37,4 milyon kişi kişi sandık başına gidiyor. Erken genel seçimlerde oy kullanma işlemi yerel saat ile 09.00'da başladı.

Haber 23-07-23 11:18

'Bakan Şimşek' mesajı gündem olmuştu! Cemal Enginyurt'tan dikkat çeken sözler: Erdoğan açıkça ilan etti, meydan okudu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurt dışı ziyaretlerinin ardından verdiği demeçte Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in atacağı adımları kabullendiklerini kaydetmiş, faiz politikasıyla ilgili ise "Bazı arkadaşlar “Cumhurbaşkanı faiz politikalarında ciddi bir değişime mi gidiyor” gibi bir yanılgının içine düşmesin. Ben burada aynıyım" demişti. Erdoğan'ın bu açıklamasına Demokrat Partili Cemal Enginyurt'tan çarpıcı bir yorum geldi. Enginyurt, "Erdoğan bu açıklamayla açıkça meydan okumuştur" dedi.

Haber 14-06-23 15:33

Diagne'nin Trabzonspor'a attığı goldeki sevinci tartışma yarattı! Transfer mi oluyor?

Spor Toto Süper Lig’in 35’inci haftasında Trabzonspor, sahasında Fatih Karagümrük'ü 4-1 mağlup etti. Deplasman ekibinin tek golünü atan Diagne'nin gol sevinci sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

Spor 23-05-23 10:03

İlber Ortaylı'dan dikkat çeken 'erken seçim' yorum! Oy kullanmayan 8 milyon kişiye çağrı

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimleriyle ilgili olarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 'Önümüzdeki dönemin kim kazanırsa kazansın çok uzayacağına da inanmıyorum, bu çok açık' diyen Ortaylı, 'Yeniden seçim mi olur?' sorusuna 'Evet' yanıtını verdi. Ortaylı, ilk turda oy kullanmayan 8 milyon kişiye de çağrıda bulundu.

Haber 19-05-23 13:31

Ülke puanı sıralamasındaki yerimiz belli oldu! 120+9'da gelen gol kaderimizi tayin etti! Lig birincisi olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak gidebilecek mi? İşte tüm detaylar...

Türkiye, UEFA Ülkeler Sıralaması'nda 2022/23 sezonunu 12. sırada tamamladı. Fenerbahçe, Başakşehir, Sivasspor, Trabzonspor ve Konyaspor'un katkılarının olduğu sıralamada en yakın rakibimiz İsviçre olmuştu. Fiorentina'nın Konferans Ligi yarı finalinde Basel'i 120+9'da mağlup etmesi sonrası 2024/25 sezonunda Avrupa'ya kaç takım göndereceğimiz netleşmiş oldu.

Spor 19-05-23 07:27

Mauro Icardi, Galatasaray taraftarının merak ettiği soruyu cevapladı! Arjantin'e mi gidiyor?

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında İstanbulspor deplasmanına çıkan Galatasaray, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürmüştü. Sarı - kırmızılılara galibiyeti getiren golleri Mauro Icardi kaydetmişti. Maçın ardından Arjantinli yıldızla ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atılmıştı. Golcü oyuncuyu Boca Juniors'un istediği öne sürülürken, Icardi'den cevap geldi. İşte detaylar...

Spor 17-05-23 23:03

Fenerbahçe'den ezeli rakibe gidiyor! Bir dönem taraftarın sevgilisi olan yıldız isim, adım adım Fırtına'ya...

Spor Toto Süper Lig'de bitime kısa bir süre kala heyecan günden güne artarken, sıcak gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Geçen sezon şampiyonluğa ulaşan ancak bu sezon beklentilerin altında kalan Trabzonspor, yeni hocası Nenad Bjelica önderliğinde çalışmalarını sürdürüyor. Gelecek sezona iddialı bir kadroyla girmenin hesaplarını yapan bordo - mavililerin gündemine Fenerbahçe'den Hull City'e kiralanan Dimitris Pelkas geldi. İşte detaylar...

Spor 12-05-23 16:39

Instagram (story) hikâye SS alınca bildirim gidiyor mu? Instagram storyde ekran görüntüsü alınca bildirim gider mi?

Instagram storyleri ss almak yani ekran görüntüsü olarak kaydetmek, kullanıcıların paylaştıkları geçici içerikleri kaydetmelerine veya başka bir şekilde paylaşmalarına olanak tanır. Instagram'da storyler sadece 24 saat süreyle yayınlanabilir ve daha sonra otomatik olarak silinir. Bu nedenle eğer kullanıcılar bir arkadaşlarının veya takip ettikleri bir hesabın paylaştığı bir hikayeyi beğenir veya önemli bulurlarsa onu kaydetmek ve daha sonra tekrar izlemek için bir ss alabilirler.

Haber 09-05-23 14:50

4A Bağ-Kur’lu küçük esnafa erken emeklilik: 1 Ekim 2008 tarihine dikkat! 1261 kuralı gidiyor, yüksek maaş geliyor…

“Bağ-kur prim gün sayısı düşecek mi?” sorusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasıyla açıklığa kavuştu. Bağkur prim eşitleme ile SGK’lı gibi 7200 gün ile emeklilik hakkına kavuşmaya gün sayan yaklaşık 1 milyon küçük esnaf için yeni düzenlemenin ayrıntıları da netleşti. Emekli maaşında etkili olan 1261 gün kuralı değişecek, böylece az primle, yüksek emekli aylığı alma avantajı doğacak. İşte haberin detayları…

Finans 08-05-23 08:23

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz sezon finalindeki oyunculuğuyla sosyal medyayı salladı! Kadın oyuncu olmak için doğmuş

Yargı dizisi bu akşam yayınlanan bölümle sezon finaline gidiyor. 3. sezonun çekileceğinin açıklanması dizinin izleyicilerini oldukça sevindirmişti. Son bölümde Yargı Ilgaz öldü mü ölmedi mi merak ediliyordu. Pınar Deniz yeni bölümdeki oyunculuğuyla sosyal medyanın en çok konuştuğu isim oldu.

Magazin 07-05-23 22:56

12. sınıflarda devamsızlık kalktı mı? 2023 12. sınıf devamsızlık affı geldi mi?

12. sınıflarda devamsızlık kalktı mı, af geldi mi? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Ülkemizde yaşanan depremler sonrası 12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı gelip gelmeyeceği tüm öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyordu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Bu yıl erken açıklayacağız" diyerek canlı yayında 12. sınıf öğrencileri için devamsızlıktan muafiyet açıklaması yaptı.

Egitim 02-05-23 12:31

Süper Lig'i sallayacak transfer! Fenerbahçe'den ayrılıyor, Trabzonspor'a gidiyor

Süper Lig'de sezonun sonuna yaklaşılmasıyla kulüpler yeni sezon için çalışmalarına hız vermiş durumda. Birçok kulüp transfer temaslarını sıklaştırırken, geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ancak bu sezon beklentilerin çok uzağında bir grafik çizen Trabzonspor için çok konuşulacak bir transfer iddiası gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor 01-05-23 17:39

İran tavuğu yumurtası kuluçka süresi nedir, yılda kaç yumurta yapar? İran tavuğu yumurtası yenir mi?

İran tavuğu diğer bir ismiyle Beç tavuğunun anavatanı Afrika’dır ve genellikle 12 yıl kadar yaşayabilirler. Dişileri erkeklerine göre daha erken olgunlaşan bu tavukların yumurtaları etiyle birlikte oldukça ön plana çıkmaktadır. İran tavuğunun yumurtasıyla birlikte eti de oldukça lezzetli olduğundan yetiştiriciliği çok yaygındır. İran tavukları dayanıklı ve güçlü yapısıyla yetiştiriciliği oldukça verimli tavuk türleri arasında yer alır. İran tavuğunun yumurtası yenir mi?

Haber 10-04-23 14:43

BAĞKUR PRİM EŞİTLEME SON DAKİKA: 9000 prim gününe düzenleme! Şartlar esnetiliyor: Erken emeklilik, yüzde 20 yüksek maaş…

Son dakika: Bağ-Kur’lunun 9000 gün prim şartına yeni düzenleme geliyor. Uzun süredir dile getirilen talep Ankara’da karşılık bulurken, Bakan Bilgin konuya ilişkin çalışma yapıldığını, istihdam sayısına göre bir kriter uygulanacağını belirtti. Tıpkı SSK’lılar gibi 7200 prim günü ile emekliliğe kavuşmayı bekleyen 4A’lılar erken emekliliğin yanı sıra maaşlarda da yüzde 20’lik artış imkanı elde edecek. Peki Bağ-Kur primi düşecek mi? Bağ-Kur prim eşitleme ne zaman açıklanacak? İşte haberin detayları.

Finans 08-04-23 07:51

Bebeklerde bıngıldak ne zaman kapanır? Bıngıldağı erken kapanan bebekler zeki mi olur?

Bebeklerin başının üst kısmındaki yumuşak nokta bıngıldak olarak adlandırılır. Bu nokta bebeğin beyin gelişimine olanak sağlamak için doğumdan sonra hala kemikleşmemiş olan kafatasının birleştiği yerdir. Yeni doğan bebeklerin bıngıldağı dokunulduğunda genellikle hafifçe çökmekte ve dalgalanmaktadır. Bazı ebeveynler bu nedenle bebeğin başının üzerine dokunmaktan kaçınırlar veya bıngıldağın zarar görmesinden endişe ederler. Bıngıldağı erken kapanan bebekler zeki mi olur?

Kadin 30-03-23 17:24

Süper Lig'in yıldız ismi resmen açıkladı! Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir'den teklif geldi mi? 'Haziran ayını bekliyorum'

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Karagümrük'ün yıldız futbolcusu Fabio Borini yaptığı açıklamalarla gündeme damgasını vurdu. Bu sezonki performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve takımını sırtlayan İtalyan futbolcu, devre arası transfer döneminde adı en çok anılan isimlerden biri olmuştu. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir'in istediği iddia edilen oyuncu flaş itiraflarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 29-03-23 20:27

Bebeğin aşağıda olması erken hamilelik belirtisi midir? Bebeğin aşağıda olması ne anlama gelir, tehlikeli mi?

Hamileliğin ilk aylarında rahim bebeğin büyümesi için hazırlık yapar ve aşağıya doğru genişlemeye başlar. Bebeğin aşağıda olması vajina girişinde baskı hissi yaratabilir ve bu nedenle rahatsızlık hissedilebilir. Ancak her kadın farklıdır ve bazı kadınlar bu değişikliği fark etmeyebilir. Peki, bebeğin aşağıda olması erken hamilelik belirtisi midir, bebeğin aşağıda olması tehlikeli mi?

Kadin 17-03-23 16:51

Trabzonspor YouTube kanalı hacklendi mi? Trabzonspor YouTube kanalı kurtarıldı mı? Bordo-Mavili kulüpten flaş açıklama

Trabzonspor YouTube kanalının hacklendi. 301 bin abonesi OLAN Bordo Mavili kulübün Youtube kanalına girenler Elon Musk’ın, Tesla’nın yeni aracını tanıttığı canlı yayın ile karşı karşıya kaldı. Kanalın ismi ve logosu da Elon Musk’ın şirketi olan Tesla ile değiştirildi. Bu durum sonrası yeni bir gelişme yaşandı. Birçok kişi internette "Trabzonspor YouTube kanalı hacklendi mi? Trabzonspor YouTube kanalı kurtarıldı mı?" sorularını araştırıyor. İşte Bordo-Mavili kulüpten yapılan flaş açıklama...

Spor 11-03-23 16:23

Trabzonspor taraftarı Fatih Terim'i istiyor! Yapılan ankette çıkan sonuç sonrası bordo-mavili yöneticiler harekete geçecek mi?

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra hiçbir takım çalıştırmayan ve sarı-kırmızılılara son imzasını attığını söyleyen Fatih Terim için Trabzonspor taraftarı sosyal medyada ayaklandı. Abdullah Avcı'nın takımdan ayrılmasının ardından yeni hocanın kim olacağı büyük merak konusu olurken bordo-mavili taraftarların bir kısmı Fatih Terim'i gündeme getirdi. 2017 yılında da Fatih Terim'i çok isteyen Trabzonsporlular, sosyal medyada anket bile yaptılar.

Spor 10-03-23 16:27

Yusuf Yazıcı'dan sürpriz imza! Sezon sonunda Trabzonspor'dan ayrılarak eski takımına gidiyor...

Bonservisi Lille'de bulunan Yusuf Yazıcı'nın ikinci Trabzonspor dönemi istediği gibi ilerlemiyor. Sezon sonunda bordo-mavili ekiple yollarını ayırıp Fransa'ya geri dönecek Yusuf'un kariyer planlaması yavaş yavaş netleşiyor. Yüksek maliyeti nedeniyle Trabzonspor'da kalamayacak Yusuf'u eski takımı CSKA Moskova'nın transfer edeceği öğrenildi.

Spor 07-03-23 17:42

Trabzonspor Ümraniyespor maçı ÜCRETSİZ mi, saat kaçta canlı yayınlanacak?

Trabzonspor, Süper Lig'in 24 haftasında Ümraniyespor'u konuk edecek. 40 bin 782 seyirci kapasiteli Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu'nda oynanacak. TOD TV Trabzonspor Ümraniyespor maçı canlı izle ekranı arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Trabzonspor Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 04-03-23 22:59

Trabzonspor seçim tarihi ne zaman? Ahmet Ağaoğlu istifası sonrası merak konusu oldu! İşte Trabzonspor başkanları...

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu istifa etti. Basında yer alan haberlerin ardından "Trabzonspor erken seçime mi gidiyor?" sorusunun yanıtı merak konusu olurken dünden bugüne Bordo-Mavili Kulüpte başkanlık görevine gelen isimler de sporseverler tarafından incelenmeye başlandı. İşte Trabzonspor başkanları...

Spor 03-03-23 10:39

Herkes bu soruları merak ediyordu! Hayvanlar depremleri önceden hisseder mi? Nasıl tepki verirler?

Kahramanmaraş merkezli 9 saat arayla meydana gelen 7.7 ile 7.6 büyüklüklerindeki depremler Türkiye’nin güneydoğusunu adeta yerle bir etti. Depremlerin ardından sosyal medyada bölgede yaşayan hayvanların garip davranışlar sergileyerek depremleri önceden tahmin ettiklerine yönelik iddialar atıldı. Herkes hayvanların depremi önceden hissedilme yetisine sahip olup olmadığını merak ederken hayvanların hislerinin erken bir uyarı sistemi olarak kullanılması konusu dahi gündeme geldi.

Trend 03-03-23 09:02

Erken uyarı sistemi ile 40 saniye içinde... 'Kahramanmaraş ve Hatay'da kurulmuş olsaydı...' Sadece o bölgede var! Depremi önceden haber veren sistem gerçek mi oluyor?

Deprem felaketinin ardından Türkiye, kaybettiği canlarına ağlarken bir de yaşadığı bölgedeki deprem riskinden endişe ediyor. Vatandaşlar, depreme ilişkin araştırma yaparken yapı güvenliği, erken uyarı sistemi ve deprem çantası gibi konulara odaklanıyor. Depremi önceden haber veren sistemin olup olmadığı merak edilirken Yıldız Teknik Üniversitesi'nde yapılan çalışmalar dikkat çekiyor. Peki, şimdilik sadece Marmara'da olan sistem Kahramanmaraş ve Hatay'da olsaydı ne olurdu? İşte detaylar...

Haber 22-02-23 08:41