Web Tarayici Haberleri

Kurbanlarının cinsel organlarını kesip salata yapan çete çökertildi! Kan donduran detaylar ortaya çıktı: Hadım edilme görüntüleri...

İngiltere'de eşine rastlanmamış bir olay yaşandı. Erkeklerin hadım edilmesinden sorumlu tutulan bir çetenin elde ettiği cinsel organları pişirip salata yaptığı ortaya çıktı. 60 erkeğin hadım edilmesinden sorumlu tutulan çetenin Norveçli lideri Marius Gustavson 22 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Çetenin "Eunuch Maker" isimli web sitesi aracılığıyla satışları gerçekleştirdiği öğrenildi. Sitede kurbanların hadım edilme sahnelerinin de yer aldığı öğrenildi.

Haber 2024-05-12 14:49:41

Youtube ekran görüntüsü alma: YouTube'da ekran görüntüsü nasıl alınır?

Bilgisayar ve mobil cihaz kullanımında ekran görüntüsü almak çeşitli ihtiyaç anlarında işleri kolaylaştırabilmektedir. İhtiyaca göre masaüstünde veya web sitelerinde ekran görüntüsü almak için pek çok farklı araç mevcuttur. YouTube videolarından ekran görüntüsünü alabilmek için diğer araçlardan daha iyi bir biçimde bunu gerçekleştirebilecek yöntemler de vardır. Peki, YouTube'dan screenshot nasıl alınır?

Haber 2024-04-07 18:10:21

Resimden çeviri yapma: Resimdeki yazı nasıl çevrilir? Fotoğraftan çeviri nasıl yapılır?

Dünyada en çok kullanılan dillerden biri İngilizce olduğundan, İngilizce bilmek oldukça önemlidir. Günümüzde iş, okul gibi pek çok alanda İngilizce diline sıklıkla başvurulmaktadır. Neyse ki teknolojinin ilerlemesi ile birlikte web sayfalarının çeviri olanağı, pek çok dili net bir biçimde anlama imkânı sunmaktadır. Peki, resimdeki yazı nasıl çevrilir? Fotoğraftan çeviri nasıl yapılır?

Haber 2024-04-07 17:45:06

Yeni evliler kimlik yenilemeden oy kullanabilir mi? Yeni evlendim, kimliğimi değiştirmeden oy kullanabilir miyim?

Seçim gününde oy kullanma hakkına sahip olan kişiler, oy kullanımında gerekli belgeleri, sandık başında görevli olan kişilere göstermek ile yükümlüdür. Kimlik belgesi ya da kimlik kartı ve benzeri resmî belgeler olmadan oy kullanılması mümkün değildir. Yüksek Seçim Kurulu, oy kullanımı esnasında hangi belgelerin gerekli olduğu hususunu resmî web sitesinde açıklamıştır. Peki, yeni evliler kimlik yenilemeden oy kullanabilir mi?

Haber 2024-03-31 05:33:55

Oruçluyken makyaj yapılır mı, oruçluyken saç boyanır mı? Makyaj yapmak ve saç boyamak orucu bozar mı?

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte birçok konu da merak edilmeye başlar. Diyanet İşleri Başkanlığı orucu bozan eylemleri detaylı bir biçimde resmî web sayfasında yayımlamıştır. Oruç ibadeti temel olarak; yeme, içme ve cinsel birleşmeden uzak durmak olduğu için, oruç tutarken bu gibi eylemlerin orucu bozduğuna inanılır. Peki oruçluyken makyaj yapılır mı? Saç boyatmak orucu bozar mı?

Haber 21-03-24 23:34

Kesik penis çetesinin sonu geldi! 'Hadım etme' görüntülerini çekerek internet sitesi üzerinden satıyorlardı

İngiltere'nin Londra şehrinin kuzeyindeki Tottenham'da aşırı vücut modifikasyonu çetesi çökertildi. Bacak, kol gibi uzuv kesme, penis ve meme ucu çıkartma gibi cerrahi işlemleri kayıt altına alarak kurdukları bir web sitesi üzerinden satışa sunan çete çökertildi. Çete üyeleri çıkartıldıkları mahkemede görüntülerde kurbanların işlemler için istekli olduğunu söyleyerek kendilerini savundu.

Trend 16-01-24 13:03

Google arama geçmişi silme: Google arama geçmişi nasıl silinir?

Google, dünya genelinde çok sayıda kullanıcıya sahip bir arama motoru olarak karşımıza çıkar. Kullanıcılara arama imkânı tanıyan bu tarayıcı sayesinde birçok bilgiye hızlı ve kolay bir şekilde erişim sağlanabilmektedir. Arama yapıldığında ziyaret edilen web siteleri otomatik olarak hafızaya kaydedilmektedir. Kullanıcılar dilerlerse belirli zaman aralıklarını seçerek arama geçmişini kolayca silebilir. Peki, Google arama geçmişi nasıl silinir?

Haber 09-01-24 19:52

Google Chrome arama geçmişi kapatma: Chrome’da geçmiş nasıl kapatılır?

Google Chrome, Google tarafından geliştirilen bir web tarayıcısı olarak karşımıza çıkmaktadır. Günümüzde milyonlarca internet kullanıcısı bu web tarayıcısını kullanmaktadır. Kullanımı son derece kolay ve pratik olan bu tarayıcı sayesinde çok sık ziyaret edilen sitelere bir tıkla giriş yapılabilmektedir. Kullanıcıların bazıları internet tarayıcısı üzerinden yaptıkları araştırmaları ve ziyaretleri bir başkasının görmesini istemeyebilir. Peki, Google Chrome arama geçmişi nasıl kapatılır?

Haber 09-01-24 19:50

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLET FİYATLARI 2024: Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar? Tam, yarım, çeyrek biletler...

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları 2024 listesi, arama motorlarında sorgulanıyor. Milli Piyango yılbaşı çekilişi bilet fiyatları 100 TL'den başlıyor. Vatandaşlar çeyrek, yarım ya da tam bilet alarak şanslarını deneyecekler. Biletler bayilerden ya da Milli Piyango Online web sitesinden çevrimiçi alınabilecek. İşte 2024 illi Piyango yılbaşı bilet fiyatları ve detaylar...

Finans 25-12-23 07:38

Her şeyin uygulaması planı işliyor! Elon Musk'ın sosyal medya platformu X'ten iş arama aracı

X'in denemelerini sürdürdüğü, LinkedIn benzeri iş arama aracının artık yayına girdiği bildirildi. Elon Musk'ın çok dile getirilen "her şeyin uygulaması" planına paralel özelliğin beta sürümü ağustos ayında doğrulanmış kullanıcılara sunulmuştu. Ancak aracın web sürümünün artık X'teki herkese açık olduğu söyleniyor. iOS ve Android sürümünün ise yakında kullanıma sunulması bekleniyor.

Haber 17-11-23 15:43

Ekte nasıl yazılır? Ekte ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Kelimeleri kullanırken hem yazılış biçimlerini hem de söyleniş tarzlarını iyi öğrenmek gerekir. Türkçemiz zengin bir sözcük haznesine sahip olduğundan bazı kelimelerin yazımında zaman zaman hataya rastlanılır. Bu hataları düzeltmek için ise Türk Dil Kurumunun resmi web sitesi olarak bilinen güncel sözlük sitesinden yardım alınır. Dilimizde çok sık imla hatası yapılan sözcüklerden biri ekte kelimesidir. Peki, ekte nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir

Egitim 01-11-23 18:48

err_name_not_resolved” hatası nasıl çözülür? err_name_not_resolved” hatası ve çözümü

Günümüzde internet hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldiğinden web sitelerine sorunsuz erişim sağlamak önemli bir gerekliliktir. Ancak web tarayıcılarını kullanırken karşılaşabileceğiniz "err_name_not_resolved" hatası internet deneyiminizi olumsuz etkileyebilir. Bu hata bir web sitesini ziyaret etmeye çalıştığınızda tarayıcınızın belirli bir alan adını (URL) çözümleyemediği anlamına gelir.

Haber 27-10-23 00:57

Mynet, Mediazone tarafından satın alındı

Mynet Medya ve Mynet’in web oyunları kısmı, İstanbul Portföy tarafından kurulan ve çatısı altında birçok önemli medya, spor, eğlence kuruluşunu barındıran Mediazone tarafından satın alındı.

Haber 25-10-23 19:27

Türk oyun şirketi, bağımsız geliştiricilerin oyunlarını Web3’e taşıyacak

Bir oyun geliştirme şirketi, stüdyoların geliştirdiği oyunları blokzinciri altyapısıyla Web 3.0 ortamına taşıyacağını açıkladı.

Haber 13-09-23 12:15

ABD'den şok Google iddiası: Tekelini korumak için yılda 10 milyar dolar ödüyor

ABD Adalet Bakanlığı, Google'ı web tarayıcıları ve mobil cihazlarda varsayılan arama motoru konumunu korumak için yılda 10 milyar dolardan fazla para ödemekle suçladı.

Haber 13-09-23 01:18

YKS EK TERCİH ÜCRETİ 2023: ÖSYM ile YKS ek tercih ücreti ne kadar, ne zaman yatırılacak, nereden yapılır? Ais.osym.gov.tr ekranı

YKS ek tercih ücreti ÖSYM tarafından yapılan son dakika açıklaması sonrası merak konusu oldu. 2 ya da 4 yıllık üniversite programlarına yerleşemeyen adaylar 12-17 Eylül 2023 tarihleri arasında işlemlerini ÖSYM'nin web sitesinden gerçekleştirecekler. Peki, ÖSYM ile YKS ek tercih ücreti ne kadar, ne zaman yatırılacak, nereden yapılır? İşte Ais.osym.gov.tr YKS ek tercih başvuru ekranı...

Egitim 12-09-23 14:13

YKS EK TERCİH BAŞVURU EKRANI 2023 AİS.OSYM.GOV.TR : ÖSYM ile YKS ek tercih başvuruları nasıl yapılır? Boş kontenjanlar ve taban puanları

YKS ek tercih başvuruları ile ilgili son dakika açıklaması ÖSYM tarafından yapıldı. 2 ya da 4 yıllık üniversite programlarına yerleşemeyen adaylar 12-17 Eylül 2023 tarihleri arasında işlemlerini ÖSYM'nin web sitesinden gerçekleştirecekler. Peki, ÖSYM ile YKS ek tercih başvuruları nasıl yapılır? YKS ek tercih kılavuzu, boş kontenjanlar ve taban puanları internette araştırılıyor. İşte ais.osym.gov.tr 2023 YKS ek tercih başvuru ekranı...

Finans 12-09-23 14:06

Yeniden değerleme oranı ile 90 bin liralık ceza! Ev sahibi, emlakçı, ilan sitesi... Kaçarı yok, TİHEK en üst düzeyden ceza uyguladı

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) Başkanı Muharrem Kılıç, medeni hal nedeniyle bekara ev vermeyen kişilere karşı idari yaptırım uygulandığını belirterek, "Hem mülk sahibine, hem emlakçıya ayrımcılık talimatını uyguladığı için, hem de ilgili web sayfasının hizmetini sunan kuruluşa en üst düzeyden idari yaptırım cezası uyguladık. Bu yılın değerleme oranına göre 90'ar bin TL para cezası verdik" dedi.

Finans 24-08-23 12:05

YDUS YERLEŞTİRME SONUÇLARI 2023: ÖSYM ile 1. dönem YDUS tercih sonuçları nasıl öğrenilir? sonuc.osym.gov.tr ekranı

YDUS yerleştirme sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması ÖSYM tarafından yapıldı. Kurumun sosyal medya hesabı ve web sitesinden yapılan duyuruda "8–14 Ağustos 2023 tarihleri arasında tercihleri alınan 2023 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı’nın yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır." ifadesine yer verildi. Peki, 1. dönem YDUS tercih sonuçları nasıl öğrenilir? İşte, sonuc.osym.gov.tr YDUS tercih sonuçları ekranı...

Egitim 22-08-23 11:39

Threads ile ilgili sürpriz gelişme! X ile rekabeti yeni bir aşamaya geçebilir

Meta'nın 'Twitter katili' olarak gösterilen uygulaması Threads ile ilgili birçok kullanıcının merak ettiği bir konu vardı. O konu, Threads'in web sürümünün ne zaman yayınlanacağıyla ilgiliydi. Ancak sürpriz bir iddiaya göre; Meta, Threads'in web versiyonunu kullanıma sunmayı planlanıyor olabilir, hem de çok yakında.

Haber 21-08-23 16:44

Font bulma: Resimden yazı fontu bulma nasıl yapılır?

Yazı fontları bir tasarım için olmazsa olmazlar arasındadır. Herhangi bir resimde kullanılan yazı fontunu alıp kendi resmine uygulamak isteyen çok sayıda tasarımcı mevcuttur. Grafik tasarımla birlikte web tasarımlarında da yazı fontları çok önemli bir yere sahiptir. Fakat bazı durumlarda beğenilen resimde kullanılan fontun ne olduğunu öğrenmek kolay olmayabilir. Font bulma metotları ile beğenilen yazı fontları kolay bir şekilde bulunabilir. Peki, resimden yazı fontu bulma nasıl yazılır?

Haber 14-08-23 19:40

Sağlıkçıların sosyal medya paylaşımlarına 'yönetmelik' ayarı! Ağır yaptırımlar uygulanacak

Sağlık Bakanlığı'nın hazırladığı yeni yönetmelik ile hekim ve sağlık alanında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlara örtülü veya açık reklam yapılması veya yaptırılması konusunda ciddi yaptırımlar geliyor. Yönetmelikle, sağlıkçıların ya da sağlık kurumlarının web siteleri, sosyal medya paylaşımları ya da radyo-TV kanallarında yer alacakları programlarda, kamuyu bilgilendirme amacı dışındaki "özendirmeye yönelik" faaliyetlerine, idari para cezası veya kapatma cezası gibi yaptırımlar uygulanacak.

Haber 02-08-23 11:59

YKS TERCİH ROBOTU 2023: YKS tercihleri nasıl yapılır? ÖSYM Lisans-Ön Lisans üniversite ve bölüm taban puanları

YKS tercihleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı. YKS tercihleri ne zaman ve nasıl yapılır, sorusunun yanıtı merak konusu oldu. TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilen üniversite sınav sonuçlarının erişime açılmasının ardından bugün tercih süreci nihayet başladı. Öğrenciler TC kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin web sitesinden üniversite tercih listelerini girecekler. Peki, 2023 YKS tercihleri nasıl yapılır? İşte YÖK Atlas tercih robotu...

Egitim 27-07-23 11:22

Gediz Elektrik borç sorgulama 2023: Gediz Elektrik borç sorgulama nasıl yapılır?

Günümüzde elektrik tedarik şirketleri kendi web siteleri üzerinden birçok online hizmet sunuyor. Elektrik tüketiminin gerçekleştiği bölgede görev yapan elektrik tedarik şirketinin web sayfasına girerek online işlemler bölümünden kolaylıkla işlemler gerçekleştirilebiliyor. Borç sorgulama seçenekleri genişletildiğinden itibaren kişiler, bağlı oldukları tedarik şirketine ait borçlarını kısa yoldan öğrenmek için ne yapmaları gerektiğini araştırıyor. Gediz Elektrik borç sorgulama nasıl yapılır?

Haber 18-07-23 21:00

Bu uygulama gündeme oturdu... Twitter rakibi Threads ile tamamen alakasız, ancak ismi aynı!

Meta'nın Threads uygulaması, Threads isimli bir başka uygulamanın popülerliğini önemli ölçüde artırmış gibi görünüyor. Instagram ile tamamen alakasız bir Slack alternatifi olan ancak yine de Threads adını taşıyan uygulama halihazırda bu nedenle gündeme oturmuş durumda. Uygulamanın indirilme sayısında artış görüldüğü kaydediliyor. Öyle ki Slack alternatifi olan Threads'in web sitesine ve App Store sayfasına Instagram ile ilişkili olmadıklarına dair mesajlar yapıştırmak zorunda kaldığı söyleniyor.

Haber 17-07-23 15:28

Turkey has a Web Portal that Finances Itself

Emre Kurttepeli founded Mynet.com in 1999 with an investment of 1 trillion Turkish Liras. At that time, most people thought that it was very risky. I performed one of the first interviews which were done with him. The father of Emre Kurttepeli is the founder of Ipragaz and a real entrepreneur. Mynet continued to function until today despite the crisis and the interruption with the development of the internet. When most of the companies went bankrupt, it succeeded in operating more. I asked Kurtt

Finans 06-07-23 12:37

Emre Kurttepeli Attended Webrazzi Summit 2018 Conference as Panel Speaker.

Turkey’s most effective web conferencing Webrazzi Summit 2018 was held last month. Blockchain technologies, artificial intelligence, investment ecosystem, financial technologies, e-commerce, digital marketing and e-sports are the main topics of the conference.

Finans 06-07-23 11:03

Meta'nın Twitter rakibi uygulaması Threads, web'de kısa süreliğine yayına girdi! Büyük gün ise yarın...

Meta'nın Instagram temelli Twitter rakibi uygulaması Threads'in 6 Temmuz'da yani yarın kullanıma açılması bekleniyor. Ancak özellikle yurt dışı yayınlarda çıkan haberlere göre Threads'in web arayüzünün birkaç saatliğine yayına girildiği görüldü.

Haber 05-07-23 17:41

Emre Kurttepeli, Fast Company 'Corporate & StartUp Day 2022'ye konuşmacı olarak katıldı

Fast Company ”Corporate & StartUp Day 2022”, 19 Ekim Çarşamba günü Wyndham Grand Otel'de düzenlendi. Açılış konuşmasını Amazon Web Services Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın yaptı.

Finans 15-06-23 09:54

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ? 9 Haziran 2023 WEB Instagram sayfa yüklenemedi hatası nedir, sorun düzeldi mi? Kullanıcılar isyan etti!

Instagram çöktü mü? 9 Haziran 2023 Cuma günü çok sayıda kullanıcı, web'de sorun yaşadıklarını Twitter ve Facebook'ta yaptıkları paylaşımlarla duyurdu. Popüler sosyal medya uygulamasında bugün yaşanan soruna ilişkin ayrıntılar merak konusu oldu. Peki, Instagram çöktü mü? 9 Haziran 2023 web Instagram'daki bir sorun var ve sayfa yüklenemedi hatası nedir?

Haber 09-06-23 09:36

CHP'li Özgür Özel'den 'dark web' sözleri: Pazarlıklar yürütüldüğü ihbarını aldık

CHP Grup Başkanvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel, Habertürk TV'de Mehmet Akif Ersoy'un konuğu oldu. Kılıçdaroğlu'nun yaptığı paylaşımın ardından gündeme gelen 'dark web' iddialarıyla ilgili konuşan Özel, "Bir takım hazırlıklar var. Bir takım derin ve kirli internet üzerinde sahte ses kayıtları üretilmesi. Bir takım dark web insanlarıyla pazarlıklar yürütüldüğü ihbarını aldık." diyerek Süleyman Soylu'nun vereceği cevabı merak ettiğini kaydetti.

Haber 02-05-23 20:36

POMEM BAŞVURU 2023: 12 bin polis alımı ne zaman, nasıl başvurulur? pau.edu.tr ile POMEM başvuru yapma ekranı

POMEM başvuru ekranı ile ilgili araştırmalar İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklama sonrası merak konusu oldu. İlk olarak 10 bin olarak belirlenen kontenjanda artırılarak 12 bine çıkarıldı. Başvurular İçişleri Bakanlığı'nın web sitesi üzerinden gerçekleştirilecek. Peki, 12 bin polis alımı ne zaman, nasıl başvurulur? İşte polis alımı POMEM başvuru ekranı...

Finans 02-05-23 10:45

MSÜ SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI 2023: MSÜ sınav sonuçları nasıl öğrenilir? İşte sonuc.osym.gov.tr ekranı

MSÜ sınav sonucu ile ilgili son dakika açıklamaları anlık olarak takip ediliyor. Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı sonuçları; T.C. kimlik numarası ve şifre ile ÖSYM’nin web sitesinden ya da mobil uygulamasından öğrenebilecek. Milli Savunma Üniversitesi Kara, Hava ve Deniz Harp Okulu'na girmek isteyenler araştırmalarına hız verdi. Peki, MSÜ sınav sonuçları açıklandı mı? İşte tüm detaylar...

Egitim 27-04-23 11:21

WhatsApp Web QR kod okumuyor sorunu ve çözümü nedir? WhatsApp Web QR kod okumuyorsa ne yapılır?

WhatsApp tarafından geliştirilen WhatsApp Web birçok kullanıcı için bilgisayar üzerinden pratik bir kullanım sağlıyor. Ancak zaman zaman karşılaşın QR kodu okumama sorunu, kullanıcıları sinir edebilir. Kişiler QR kod okumama sorunuyla karşılaşıyorsa bu sorunu kolaylıkla çözebilirler. Takip edilecek birkaç pratik adım ile WhatsApp Web QR kod okumuyor sorunu çözülebilir. WhatsApp Web QR kod okumuyor ise çözüm nedir, WhatsApp Web QR kod nasıl açılır?

Haber 26-04-23 15:31

Dünya bu adamı konuşuyor! Dünya genelinde 772 web kamerasını hackledi... Onlarca kadının müstehcen anlarını kaydetti

Üç çocuk babası 60 yaşındaki Christopher Taylor, 39 ülkede 772 kişiyi kandırarak özel hayatlarını gözetleyebilmek için web kameralarına erişmesini sağlamak üzere bir dolandırıcılık bağlantısı kullandı. Hacklediği web kameralarını kullanarak özellikle kadınların özel görüntülerini kaydeden Taylor, yakayı ele verdikten sonra 14 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 19-04-23 14:44

Ticaret Bakanlığı'ndan 'tatil' uyarısı! Bunu sakın yapmayın

Ticaret Bakanlığı'ndan tatil planı yapan vatandaşlara dolandırıcılık uyarısı geldi. Ramazan Bayramı tatili ile ara tatil planlayanlar, kopya edilmiş web sitelerinin yanı sıra e-posta ve SMS yoluyla 'hayali otel' dolandırıcılığına karşı uyarıldı. Paket tur ya da konaklama faaliyetinin aldatıcı, yanıltıcı nitelikte olduğu değerlendirildiğinde, ticari reklam ve haksız ticari uygulamaları denetlemekle görevli Reklam Kurulu Başkanlığı’na başvurulması gerektiği bildirildi. İşte detaylar...

Haber 16-04-23 11:30

Süper Bilgisayar, Türkiye'de şampiyon olacak takımı belirledi! Yalnızca 3 puan farkla kupaya uzanıyorlar! İşte Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın sıralamadaki yeri...

Süper bilgisayar, Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonu belirledi. Risk yönetimine ve takımların form durumuna göre tahminde bulunan web sitesi, Türkiye'nin bu sezonki şampiyonunu açıkladı. Şampiyonun yanı sıra, 3. sırada bulunan takım dikkatlerden kaçmadı...

Spor 01-04-23 15:38

Trumore nedir? TOGG ön başvuru için Trumore Android ve İOS'a nasıl yüklenir? TOGG'da 60 bin TL detayı!

TOGG ön sipariş için Trumore uygulamasının Apple Store ya da Google Play üzerinden indirilmesi gerekiyor. Ön başvuru yapmak isteyenler, bugün (16 Mart 2023) TOGG'un resmi web sitesinden de işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerli otomobil siparişlerinin bugün alınmaya başlanacağını açıkladı. Peki, TOGG ön sipariş için Trumore uygulaması nereden indirilir? Trumore nedir, nasıl yüklenir?

Finans 17-03-23 00:50

Togg’dan önemli açıklama! NFT açık artırması...

Togg'dan önemli bir NFT açıklaması geldi. Togg, 100. Yıl Özel Seri araçlara sipariş verme hakkı tanıyacak NFT açık artırmasının ertelenmesinin planlarında değişikliğe neden olmadığını belirterek, “Marka, mart ayı içinde web sitesi ve Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş almaya başlayacak, siparişleri ve siparişlerin teslimat sıralaması çekilişle belirlenecek ve mart ayı sonundan itibaren ilk akıllı cihazlarını kullanıcılarına teslim etmeye başlayacaktır.” dedi.

Finans 10-03-23 16:11

Togg'dan ön sipariş açıklaması: Yakın bir tarihte başlatacağız

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sosyal medya hesabından ön sipariş süreçlerine ilişkin yeni bir açıklama yapıldı. Duyuruda, "Togg akıllı cihazlarımız için ön sipariş sürecini, web sitemiz ve Trumore mobil uygulamamız üzerinden yakın bir tarihte başlatacağız." denildi.

Haber 08-03-23 20:55

Refakatsiz çocukların durumu merak ediliyordu: Fiziki görüntü, saç, göz rengi, doğum izi… Deringörü ile tespit edilebilecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremler sonrasında ailesi bulunamayan refakatsiz çocuklara ilişkin yeni bir hizmeti daha hayata geçirdiklerini belirterek, “Vatandaşlarımız artık Bakanlığımızın web sitesinde yer alan sorgu ekranından gerekli bilgileri girerek kayıt altına aldığımız rekafatsiz çocuklara yönelik bilgilere hızlı bir şekilde ulaşabilecek” dedi.

Finans 22-02-23 11:46

Doğu Anadolu Fay Hattı hangi şehirlerden geçiyor? Evimin altından fay hattı geçiyor mu? AFAD fay hattı sorgulama ekranı

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depreminin ardından, Doğu Anadolu fay hattının hangi bölgelerden geçtiği araştırmaları hız kazandı. Türkiye Deprem Tehlike Haritaları İnteraktif Web Uygulaması AFAD ve e-Devlet tarafından hizmete açıldı ve sorgulamalar bu şekilde gerçekleştirilebiliyor. Peki Doğu Anadolu Fay Hattı hangi şehirlerden geçiyor? Evimin altından fay hattı geçiyor mu? İşte AFAD fay hattı sorgulama ekranı...

Haber 13-02-23 09:10

THY, SunExpress, Pegasus'tan 'deprem' kararı! 'Ücretsiz' olacak

Türk Hava Yolları, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ’dan İstanbul’a yapılan uçuşların bilet fiyatlarını 100 TL olarak sabitledi. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, “Yolcu düzenini sağlayabilmemiz adına da bu uçuşlar için de rezervasyonunuzu mobil uygulamamız ve web sitemiz üzerinden oluşturabilirsiniz” bilgisini paylaştı. Öte yandan SunExpress ve Pegasus'tan da bir açıklama geldi. Pegasus, deprem bölgesinden çıkış uçuşlarının ücretsiz olacağını açıkladı.

Finans 07-02-23 07:35

Alibaba hissesi nasıl alınır, Alibaba hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır? Alibaba hisse senedine nasıl yatırım yapılır?

Alibaba Group perakende, internet, e-ticaret ve teknoloji alanlarında faaliyet gösteren Alibaba Grup veya alibaba.com olarak da bilinen Çin menşeili bir şirkettir. Şirket, web portalları üzerinden tüketiciden tüketiciye, işletmeciden tüketiciye veya işletmeden işletmeye satış gibi hizmetler sağlamaktadır. Bunlara ek olarak elektronik ödeme hizmetleri, bulut bilişim hizmetleri ve alışveriş arama motorları da bulunmaktadır. Peki, Alibaba hisse senedi nasıl alınır?

Finans 20-01-23 17:14

e-Okul ne zaman kapanıyor, 1. dönem not girişi kapandı mı? e-Okul VBS karne görüntüleme ekranında son durum!

e okul sisteminin not girişine ne zaman kapanacağını merak eden öğrenci ve veliler internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi web siteinde yer alan bu sistem üzerinden yazılı sınav notlarının yanı sıra, öğrencilerin devamsızlık durumu ve karne notları görüntülenebiliyor. Peki, e-Okul ne zaman kapanıyor, 1. dönem not girişi kapandı mı? İşte e-Okul VBS karne görüntüleme ekranında son durum...

Egitim 19-01-23 08:47

Cinsel içerikli sitelere girmeleri zorlaştı! Erişmek için bunu yapmaları gerekecek

Yurt dışı kaynaklı haberler, ABD'nin Louisiana eyaletinde cinsel içerikli, yetişkinlere yönelik sitelere girmenin zorlaştırıldığını ortaya koydu. Eyalette yakın zamanda yüzde 33,3 veya daha fazla cinsel içerik barındıran herhangi bir web sitesi için yaş doğrulaması gerektiren bir yasa çıkarıldı. Eyaletteki kullanıcıların cinsel içeriklere sahip bu sitelere erişmek için ehliyetlerini veya devlet tarafından kimliklerini ibraz etmeleri gerekecek.

Haber 04-01-23 18:07

Festivaller için '5 gün' kararı! Rapor uygulamaya yüklenecek... Müzik yayını ve festivallerde yeni düzenleme açıklandı

Müzik yayını yapan işyerlerine ve deniz araçlarına verilen müzik yayını izninde yeni düzenlemeler yapıldı. Buna göre, işyerleri ve deniz araçlarının gerekli belgeleri il müdürlüklerine teslim etmesi gerekecek. Akustik rapor denetimlerde sunulmak üzere muhafaza edilip Bakanlıkça belirlenen web uygulamasına yüklenecek. Müzik yayın izni aynı takvim yılında 3 kez yönetmelik hükümleri ihlal edilirse iptal edilebilecek. Düzenlemede festival saatleri ve süresiyle ilgili de karar yer aldı.

Haber 02-01-23 10:55

İyi Kargo çalışma saatleri nedir? İyi Kargo açılış ve kapanış saati nedir, pazar günü açık mı?

İyi Kargo firması, hem şubelerinden hem de online web sitesinden hizmet veren kargo firmalarından biridir. Yurt içi ve yurt dışı gönderim imkânı sağlayan İyi Kargo geniş ağı ile müşterilerine bu konuda önemli bir avantaj sağlar. Gönderi sorgulama, kurye çağırma, fiyat ve teslimat süresi hesaplama, şube sorgulama ve iade gibi tüm işlemlerinizi online olarak yapabilmeniz mümkündür. İyi Kargo açılış ve kapanış saati nedir?

Haber 30-12-22 16:51

Milli Piyango'da büyük ikramiye tam 200 milyon TL! Milyoner siz olabilirsiniz! Eğer ikramiyenin tamamı...

Milli Piyango Yılbaşı Özel çekilişi için geri sayım başladı. Milli Piyango Yılbaşı biletleri 7 Kasım tarihinde satışa çıkarıldı. Çeyrek, yarım ve tam biletler Milli Piyango Online web sitesi, Milli Piyango mobil uygulaması ve Milli Piyango bayileri üzerinden alınabiliyor. 31 Aralık Yılbaşı özel çekilişinde 200 milyon TL büyük ikramiye verilecek.

Finans 26-12-22 12:53