Blok Zinciri Haberleri

Yüzde 75 indirimi duyanların adeta gözü döndü! Kadınlar son ürünler için birbirlerine girdi: Bursa'da akılalmaz görüntüler

Türkiye'de özellikle kadınların sık sık alışveriş ettiği bir kişisel bakım ve kozmetik marketi zinciri yüzde 75 indirime gidince marketlerde ortalık fena karıştı. Bursa'dan gelen görüntüler akıllara durgunluk verdi.

Haber 2024-06-01 17:32:47

Bağcılar'da motosiklet hırsızlığı: O anlar saniye saniye kaydedildi!

Bağcılar'da motosikletli 2 şüpheli, sokakta park halinde bulunan motosikletin bağlı bulunduğu zinciri demir makasıyla kesti. 2 şüpheli çaldıkları motosikletle sokaktan hızla uzaklaştı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 2024-05-02 09:44:14

Hayallerine ulaşmanı engelleyen 10 zihinsel blok ve aşma yolları

Hayalini kurduğun o büyük hedeflere ulaşmak mı istiyorsun? İşte tam da senin için bir rehber var! Korkularını yen, mükemmeliyetçilik tuzağına düşme, başkalarının beklentilerini boşver...

Kadin 2024-04-26 00:07:25

Müge Anlı'da şoke eden olaylar zinciri! 29 yaşındaki kadın, 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçmıştı...Baba oğul yüzleşti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geçtiğimiz gün yine şaşırtan bir olay yaşandı. Programa katılan Umut Yetik'in ortaya attığı iddia, sosyal medyada gündem oldu. Yetik, 19 yaşındaki oğluyla 29 yaşındaki eşi Tuğçe Akpençe'nin yasak bir ilişki yaşadığını ve küçük kızları Melodi ile birlikte kaçtıklarını söylemişti. Programın bugünkü bölümünde kaçak üvey anne, eşiyle yüzleşmek için canlı yayına geldi. Müge Anlı'nın sorduğu sorulara rahat rahat cevap veren Mustafa ve Tuğçe şoke etti.

Magazin 2024-04-23 19:02:11

Başakşehir’de talihsiz kaza! Piknik yapan iki gencin üzerine beton blok düştü

Başakşehir’de piknik yapmak isteyen iki gencin başına talihsiz bir kaza geldi. 4 arkadaştan 2'si çıktıkları tuvaletin üzerinden atladıkları sırada üzerlerine beton blok düştü. Gençlerin yardım çığlıklarını duyan vatandaşlar olay yerine gelerek gençleri kurtardı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Haber 21-04-24 23:32

4 yılda bir gerçekleşiyor! Bitcoin'de geri sayım başladı, gözler 20 Nisan'a çevrildi

Finans piyasalarında gözler, yaklaşık 4 yılda bir gerçekleşen Bitcoin'de "ödül yarılanmasına (halving)" çevrildi. Bitcoin ağında 840 bininci blokta ödül yarılanması gerçekleşecek ve blok başına ödül 3,125 Bitcoin'e inecek. Kritik gün 20 Nisan. İşte bilmeniz gerekenler...

Finans 17-04-24 13:10

İhmaller zinciri! 1 kişinin öldüğü teleferik kazasıyla ilgili beklenen rapor geldi

Bayramın son günü Antalya’nın ünlü tatil beldesi Konyaaltı ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazasına ilişkin bilirkişi heyeti ön raporu hazırlandı. Teleferik kazasına ilişkin haklarında gözaltı kararı verilen 13 kişiden 12'si, adliyeye sevk edildi. Raporda kazanın, deformasyona uğrayan cıvataların kopmasından kaynaklandığı belirtilirken, bakım sözleşmesinde yer almasına rağmen bağlama elemanlarının kontrolünün yapılmadığı da vurgulandı.

Haber 14-04-24 19:56

Lisede blok ders uygulamasına son verilmesi için MEB'e tavsiye kararı! 'Uygun değil'

Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), Diyarbakır'da yapılan bir başvuru üzerine, lisede sürekli hale getirilen blok ders uygulamasına son verilmesi yönünde Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) ve Diyarbakır Valiliğine tavsiye kararı verdi.

Egitim 11-04-24 12:02

Beşiktaş'taki yangına ilişkin bilirkişi raporu ortaya çıktı! İhmaller zinciri 29 can aldı

İstanbul Beşiktaş'ta 29 kişinin can verdiği yangınla ilgili hazırlanan ön rapor ortaya çıktı. Raporda, yangın çıkış kapılarının kapalı olduğu ve söndürme sisteminin çalışmadığı bilgisine yer verildi.

Haber 05-04-24 14:59

Kahramanmaraş'ta depremde 80 kişinin öldüğü Ebrar Sitesi N Blok'a ilişkin davaya devam edildi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde yıkılan Ebrar Sitesi N Blok Berk Apartmanı'nda 80 kişinin ölümüne ilişkin 4 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 04-04-24 07:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘İstiklal Marşı’ mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" mesajı yayınladı. Erdoğan mesajında "Türk milletinin binlerce yıllık devlet ve medeniyet davasını on kıtada yüreklere nakşeden İstiklal Marşı'mızı unuttuğumuz gün, ayağımıza esaret prangası, boynumuza zillet zinciri vurulmuş demektir" ifadelerini kullandı.

Haber 12-03-24 10:57

Prof. Dr. Özgür Demirtaş finansal yardım isteyen takipçisine bu nasihati verdi! Allah rıza için dedi ve...

Prof. Dr. Özgür Demirtaş son dönemde sıklıkla karşılaşılan saadet zinciri vakalarıyla ilgili bir takipçisinin kendisine gönderdiği mesajı paylaştı. Demirtaş'ın "allah rızası için" sözleriyle açıkladığı nasihati gündem oldu...

Finans 18-02-24 15:37

Önce Starbucks şimdi de McDonald's! Resmi olarak duyurdular: Boykotlar satışlara balta vurdu

Gazze'deki savaşla ilgili boykotların satışlara zarar verdiğini bildiren son şirket olan fast food zinciri McDonald's satışlarının beklenenden zayıf olduğunu açıkladı. Dünya çapında savaş nedeniyle McDonald's ve Starbucks gibi çeşitli şirketlere boykotlar sürmeye devam ediyor.

Finans 12-02-24 14:22

Trabzon'da 6 kişiyi hayattan koparan ihmaller zinciri! Freni çalışmıyor, balatası bitik... Savrulma anları ortaya çıktı

Onlarca yolcuyu taşıyan araca 3 çocuklu kadın bindi, saniyeler sonra yaşanan panik anları 1'i çocuk 6 kişinin can kaybına, 37 kişinin yaralanmasıyla sonlandı... Geçen yıl Trabzon'da gerçekleşen midibüs faciasında arızalı frenden haberdar olunmasına rağmen yola devam edildiği, üstüne üstlük kapasitesi üstünde ayakta yolcuğu aldığı ortaya çıktı! İhmaller zinciri uzadıkça uzadı, koltuklardan savrulan yolcuların yeni görüntüleri de faciayı gözler önüne serdi.

Haber 07-02-24 11:37

Son dakika | ABD'den Türkiye'ye F-16 satışına onay!

Son dakika haberi: ABD Savunma Güvenlik İşbirliği Ajansından yapılan yazılı açıklamada, ABD Dışişleri Bakanlığının, Türkiye'ye 40 F-16 Blok 70 savaş uçağı ile 79 F-16 modernizasyon kitinin satılmasını onaylayan resmi tebligatı Kongre'ye gönderdiği belirtildi. Açıklamada, "Dışişleri Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti'ne yaklaşık 23 milyar dolar değerinde F-16 alımı ve modernizasyonu ve ilgili ekipmanların satışını onaylayan kararını verdi." ifadelerine yer verildi

Haber 27-01-24 07:06

Vinç zinciri koptu, düşen 2 işçi hayatını kaybetti

İzmir’in Bayraklı ilçesinde reklam tabelası asmak için vinç yardımıyla bir plazanın 10’uncu katına çıktıkları öne sürülen 2 işçi, vinç zincirinin kopması sonucu aşağı düşerek ağır yaralandı.

Yurthaber 18-01-24 08:46

Elon Musk'a Kızıldeniz şoku: Tesla, Almanya'daki fabrikasında üretimi durdurdu

ABD merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla, Kızıldeniz'de gemilere yönelik saldırıların tedarik zincirini etkilemesi nedeniyle Berlin'deki fabrikasında üretimi iki hafta süreyle durdurma kararı aldığını bildirdi. Kızıldeniz'de ticari gemilerin uğradığı saldırılar ve şirketlerin peş peşe aldığı kararlar, küresel ekonomide yeni bir "tedarik zinciri krizinin" başlayacağına ilişkin endişeleri artırıyor.

Finans 12-01-24 13:22

Filistin'e Özgürlük konseri 14 Ocak'ta İstanbul'da düzenlenecek

Filistin'e Özgürlük Platformu, İstanbul, Ankara ve İzmir'de gerçekleştirdiği eylemler ve insan zinciri etkinliklerinin ardından, 14 Ocak'ta Kadıköy Sahne'de Filistin için dayanışma konseri düzenleyecek.

Yurthaber 10-01-24 07:54

Adana'da Starbucks'a pompalı tüfekle saldırı! Müşteriler dehşeti yaşadı

Adana’da kahve zinciri Starbucks’a silahlı saldırı düzenlendi. Müşteriler içeride bulunduğu sırada Starbucks şubesine gelen bir kişi, iddiaya göre “Filistin’de çocuklarının kanları akıyor burayı boşaltın" diye bağırdıktan sonra pompalı tüfekle defalarca ateş açtı. İş yerini de yerle bir eden saldırgan, tesadüfen bölgeden geçen sivil polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Kahve zincirine düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin Adana Valiliği'nden de açıklama geldi.

Haber 13-12-23 22:34

Zehra Güneş, futbolcu olsa oynayacağı mevkiyi 90 dakika koşamam diyerek açıkladı! O video, sosyal medyanın gündemine oturdu

VakıfBank'ın yıldız voleybolcusu Zehra Güneş, futbolcu olsaydı hangi mevkide oynayacağını açıkladı. Voleybolda ülkenin en iyi blok savunması yapan isimlerden biri olan Güneş, futbolda kaleci olmak isteyeceğini söyledi. Zehra Güneş'in sözleri, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı.

Spor 10-12-23 12:01

Starbucks'ın piyasa değerinde büyük düşüş! Her şey 20 günde oldu

Son günlerde Türkiye'de bazı prostestolarda da adı geçen ABD'li kahve zinciri Starbucks'ın hisseleri yatırımcıların satışların yavaşladığına ilişkin endişelerinin artmasıyla kayıp serisini 12'inci güne taşırken, şirketin piyasa değerinde 20 günde 12 milyar doların üzerinde azalış oldu.

Finans 06-12-23 20:51

Sinan Akçıl'ın sözleri gündem oldu! İşte ünlü isimleri 'Ponzi Piramit zinciri' sistemiyle dolandıran o isim...

Sinan akçıl, son günlerde futbol dünyasını dolandırmasıyla gündemde olan Seçil Erzan konusundan yola çıkarak 'Sanat dünyasında da Seçiller var' diyerek gündeme bomba gibi düştü. Sinan Akçıl'ın sözleri sonrası ünlüleri 'Ponzi Piramit zinciri' sistemiyle dolandıran o isim ortaya çıktı.

Magazin 03-12-23 08:19

Melikgazi’de kentsel dönüşüm rüzgarı tüm hızıyla esmeye devam ediyor

Melikgazi Belediyesi olarak kentsel dönüşümde birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Aydınlıkevler Mahallesi’nde yeni bir modelle 2 Blok 160 dairelik projenin ilk adımını attıklarını belirtti.

Yurthaber 29-11-23 12:01

Direksiyon başındayken kalp krizi geçirdi! Kaza yayıp hayatını kaybetti

Zonguldak'ta kalp krizi geçirdikten sonra yol ayrımındaki blok betona çarparak duran hafif ticari araç sürücüsü Ömer Salih Haberal (62) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 26-11-23 20:37

İsrail protestosu nedeniyle çıktığı iddia edilmişti! Kahve dükkanındaki kavganın nedeninin 'laf atma' olduğu belirlendi

Üsküdar'da bir alış veriş merkezindeki kahve zinciri şubesinde İsrail’i protesto eden grup ile mekandaki müşteriler arasında ‘İsrail protestosu’ sebebiyle kavga çıktığı iddia edilmişti. Edinilen yeni bilgilere göre, kavganın İsrail-Filistin savaşı sebebiyle değil, laf atma sebebiyle Üsküdar’daki bir alış veriş merkezinde çıktığı öğrenildi.

Haber 22-11-23 14:04

Alperen Şengün’ün 30 sayılık double-double performansı galibiyete yetmedi

NBA’de Houston Rockets, konuk olduğun Golden State Warriors’a 121-116’lık skorla mağlup olarak son 3. maçından da sahadan yenilgiyle ayrıldı. Rockets’ta 30 sayı, 13 ribaund, 5 asist, 1 blok ve 1 top çalmayla double-double yapan milli basketbolcu Alperen Şengün’ün performansı galibiyet için yeterli olmadı.

Spor 21-11-23 12:11

Ümit Dikbayır İYİ Parti'den istifa edecek mi? Kendisi açıkladı, 500 bin TL iddiası dikkat çekti: Meral Akşener’i dedikodu zinciri içinde boğdular!

İYİ Parti'de kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır "İstifa edecek misiniz?" sorusuna yanıt verdi. Canlı yayına bağlanan Dikbayır;"İstifam söz konusu değil. Ben bu partinin kurucusuyum, benim emeğim var. Şimdi çıkıp edepli edepsiz açıklama yapıyorlar, hepsine tek tek yanıt vereceğim. Genel başkana yanıt vereceğim. İftiraların takipçisi olacağım. Akşener'i dedikodu zinciri içinde boğdular" dedi. Dikbayır'ın 500 bin TL iddiası dikkat çekti.

Haber 20-11-23 20:52

Vurgun yapıp kaçtıkları iddia edilmişti! Kıvanç ve Beril Talu olayında tepki çeken detay! Otelde ölüme terk ettiler

Kıvanç Talu ile Beril Talu'nun 100 milyonla kaçtığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Saadet zinciri kurdukları iddia edilen çifte dair yeni bir iddia ortaya atıldı. Çiftin 16 yaşındaki hasta köpekleri Lina'yı bir otelde terk ettiği haberi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-11-23 10:12

Esenyurt'ta hareketli dakikalar! İsrail'e tepki gösteren grup kahve zinciri şubesini taşladı

Esenyurt'ta bir grup, İsrail'e tepki göstermek amacıyla ünlü bir kahve zinciri şubesini taşladı. İçeride müşteriler varken gerçekleşen olayda yaralanan olmazken, iş yerinin camları kırıldı.

Haber 12-11-23 01:17

Girişimde Kadın Gücü Projesi Bursa'da tanıtıldı

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emine Perviz Erdem, yürüttükleri "Girişimde Kadın Gücü Projesi" kapsamında girişimci kadınları teknik içerikler ile dijitalleşme, bütçe yönetimi, tedarik zinciri, yönetim ve markalaşma alanlarında geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yurthaber 31-10-23 13:42

Vurgun yapıp kaçan Kıvanç - Beril Talu çiftinin son görüntüleri ortaya çıktı! Tek tek not aldı, kredi çekip dolandırılan manikürcüsü de yanındaydı...

Kıvanç Talu ile Beril Talu'nun 100 milyonla kaçtığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Saadet zinciri kurdukları iddia edilen çifte dair özel görüntüler Show Haber'de yayınlandı. Beril Talu kayıplara karışmadan önce bakın ne yapmış...

Magazin 24-10-23 09:42

Ethereum sanal makinesi nedir? Ethereum Virtual Machine (EVM) nasıl çalışır?

Açık kaynak kodlu, merkeziyeti bulunmayan ve ERC – 20 kod sistemi sayesinde çeşitli kripto para birimlerinin alt yapısını oluşturan bir blok zinciri olan Ethereum, Bitcoin’den sonra gelen en büyük piyasa değerine sahip olan sanal paradır. 2013 yılında Vitalik Buterin tarafından ortaya atılan bu sistem 2014 yılından itibaren internet üzerinden kitle fonlaması metodu ile toplanmıştır.

Finans 24-10-23 05:45

Ethereum akıllı sözleşme nedir? Akıllı sözleşme nasıl çalışır?

2013 yılı sonlarında Rus asıllı kanadalı Vitalik Buterin tarafından ortaya atılan Ethereum bir blok zinciridir. Ethereum blok zincirinin kurumsal olarak kripto para birimi ifadesi de Ether ya da kısaca ETH olarak isimlendirilmiştir. Bitcoin’den sonra en sık tercih edilen ve pazarda payı en büyük olan sanal para türü Ethereum’dur. Geliştirilmesi için gereksinim duyulan maddi kaynak 2014 yılı itibarı ile internet üzerinden bir araya gelmiştir.

Finans 24-10-23 05:07

Ethereum Gas nedir? Ethereum Gas ürcetleri nedir?

Dijital ortamlarda en sık kullanılan kavramlardan biri de Ethereum ve Bitcoin gibi kripto para türleridir. Ethereum aynı zamanda bir blok zinciridir ve bu zincirin kripto para birimi karşılığı Ether olarak isimlendirilmiştir. Bitcoin’den sonra en çok tercih edilen ve en yüksek Pazar payına sahip olan kripto türü Ethereum’dur.

Finans 24-10-23 04:24

Ethereum nereden alınır? Ethereum en az ne kadar alınır?

Kısa ismi ETH olarak da bilinen EThereum, bir tür sanal paradır. Ancak tek işlevi dijital ortamda para amacı ile kullanılması değildir. Bilinen sanal paralardan farklı olarak birçok işlevi de vardır ve geliştirilmeye açıktır. ERC -20 kod sistemi ile birçok farklı kripto paranın da alt yapısını oluşturur. Merkeziyetsiz ve açık kaynaklı olan bir blok zinciridir. Rus asıllı Kanadalı Vitalik Buterlin tarafından ortaya atılmıştır.

Finans 24-10-23 01:52

Trigliserid nedir? Trigliserid düşüklüğü neye sebep olur?

Trigliseridler insan vücudu için önemli olan yağ türlerinden biridir ve enerji depolama, hücre membranlarının yapısı ve metabolizma gibi birçok biyolojik işlevde rol oynarlar. Trigliseridler bir gliserol molekülüne bağlı üç yağ asidi zinciri içerirler. Bu yağ asitleri doymuş veya doymamış olabilirler ve besinlerden alınan yağların ana bileşenlerini oluştururlar.

Haber 29-09-23 22:58

Migros çalışma şartları nelerdir? Migros haftada kaç gün çalışıyor?

Hem dünya çapında hem de ülkemizde birçok şubesi bulunan bazı markalar bulunur. Bunların başında gelenlerden biride bilinen en büyük marketler zincirleri arasında yer alan Migros marketler zinciridir. Hem market zinciri olarak hem de online olarak hizmet veren Migros, Türkiye’deki pazar payı oldukça geniş olduğu bilinen markalardan biridir.

Haber 11-09-23 23:06

Dedektif gibi iz süren avukat müteahhidin iddiasını 'Google Earth' ile çürüttü! 'C6 diye bir beton kalitesi yok'

Adana’da depremde yıkılıp 82 kişinin ölümüne yol açan apartmanın karot örneklerinde beton yerine taş çıkarken müteahhidin “C blok inşaatını 4. kattayken devraldım” iddiasını avukat dedektif gibi iz sürüp çürüttü. 2000'deki Google Earth görüntülerinde apartmanın C blok inşaatına başlanmadığını bulan Avukat Nazan Akça Subaşı "Bu davanın benim için ayrı bir yeri var. O nedenle bu kadar uğraştım. Binadan alınan karot örneklerinde binanın beton kalitesi C6 çıktı. C6 diye bir beton kalitesi yok" dedi.

Haber 31-08-23 10:44

Karabük’te orman yangınlarına önlem olarak helikopter konuşlandı

Türkiye’nin "en büyük blok ormanları"na sahip Karabük’te, orman yangınlarıyla mücadele için helikopter konuşlandırıldı.

Yurthaber 28-08-23 14:45

Şok market çalışma şartları nelerdir? Şok markette çalışmak için ne gerekli?

Ülkemizde gerek tüketim gerekse yiyecek, içecek üzerine hizmet veren pek çok market zinciri vardır. Bu market zincirleri arasında şok market de bulunmaktadır. Ülkemizin her şehrinde şubeleri bulunan bu market zinciri iş yönünden de fazlasıyla avantaj sağlamaktadır. Bünyesinde çeşitli pozisyonlarda hizmet veren çok sayıda personel mevcuttur. Bu market zincirinde çalışmak için bazı şartlara uygun olunması gerekmektedir. Peki, şok market çalışma şartları nelerdir?

Haber 22-08-23 18:56

BİM çalışma şartları nelerdir? BİM personel çalışma saatleri nasıl?

Türkiye’de birbirinden farklı ve önemli hizmetleri ile öne çıkan çok sayıda market zinciri mevcuttur. BİM market de bu marketler arasında bulunmaktadır. Açılımı BİM Birleşik Mağazalar Anonim Şirketi olan bu mağaza zincirinin günümüzde birçok noktada şubesi mevcuttur. Hem tüketim hem de gıda üzerine hizmet veren bu mağazada çalışmak için bazı temel koşulların yerine getirilmiş olması gerekmektedir. Bu şartlara uygun olan kişilerde işe alım gerçekleşmektedir. Peki, BİM çalışma şartları nelerdir?

Haber 22-08-23 18:55

Seyir halindeyken yanan tır dorsesi küle döndü

Aydın-İzmir Otoyolu’nda seyir halindeyken yanan mermer blok yüklü tırın dorsesi kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 22-08-23 11:29

Fenerbahçe Beko transferi açıkladı! 2 yıllık imza atıldı...

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip, başantrenörlüğünü Ergin Ataman'ın yaptığı Panathinaikos'ta forma giyen Yunan pivot Georgios Papagiannis'i 2 yıllığına renklerine bağladı. 26 yaşındaki basketbolcu, geride bıraktığımız sezonda EuroLeague’de 8.5 sayı, 5.7 ribaund, 1.2 blok ve 11.4 verimlilik puanı ortalamaları tutturdu.

Spor 15-07-23 12:29

İYİ Parti'de muhalifler harekete geçti! Meral Akşener'e karşı kadın aday: İşte konuşulan o isim

İYİ Parti'de de kurultay öncesi som hamleler yapılıyor. Muhaliflerin Akşener'in karşısında aday çıkarma hazırlığında olduğu konuşuluyor. Kulislerde isimler bile konuşulmaya başlandı. Konuşulan isimlerden biri de İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi Günay Kodaz. Öte yandan İYİ Parti’de Kurultay’a blok liste ile mi çarşaf liste ile mi gidileceği ise hala netleşmedi.

Haber 17-06-23 08:20

Depremde 150 blok ağır hasar aldı, yeni konutları aynı yere istiyorlar

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde ağır hasar alan 150 blokun sakinleri yeni deprem konutlarının aynı alana yapılmasını istiyor.

Yurthaber 15-06-23 11:36

İstanbul merkezli 11 ilde SAS Holding operasyonu! Saadet zinciri kurup 58 milyon liralık vurgun yapmışlar

İstanbul merkezli 11 ilde SAS Holding ve bağlı şirketlere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 50 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin, SAS Holding ve bağlı şirketler aracılığı ile saadet zinciri kurup üye kazandırdıkları ve piramit satış sistemiyle yaklaşık 58 milyon 500 bin lira haksız kazanç elde ettikleri tespit edildi. İşte detaylar...

Haber 02-06-23 15:59

Kucaklarında taşıdılar! Denizli'yi sel vurdu... Hayvanlarını kurtarmak için zamana karşı yarış

Denizli’de dün öğleden sonra etkili olan kuvvetli yağış, Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde sel ve su baskınlarına neden oldu. İş yerlerini baskından korumak isteyen esnaf; panolarla insan zinciri oluştururken, göle dönen ağıllarda mahsur kalan küçükbaş hayvanlar ise kucaklarda taşındı. Vatandaşların hayvanlarını kurtarmak için zamana karşı yarıştığı görüldü.

Haber 01-06-23 13:19

Bursa'da zinciri kopan vinçten düşen malzemelerin altında kalan işçi yaşamını yitirdi

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesinde, zinciri kopan vinçten düşen malzemelerin altında kalan işçi hayatını kaybetti.

Yurthaber 01-06-23 07:50

ABD'den Rusya'ya yeni yaptırımlar! Kalem kalem açıkladılar

ABD, G7 ülkeleri ve diğer uluslararası ortaklarla koordinasyon halinde yeni yaptırımlarla Rusya'nın askeri ve endüstriyel tedarik zinciri ile enerji gelirlerini hedef aldı.

Haber 19-05-23 22:25