Wwf Market Haberleri

Stilinize basit ama etkili bir dokunuş! 2024 modasına damgasını vuracak fular modelleri

Düşük maliyetli bir aksesuar seçeneği olan fularlar kıyafetlerimizi canlandırmanın en kolay yollarından biri. İlkbahar sezonu da gelmişken pek çok farklı fular modelini hırkalardan blazer ceketlere kadar kombinlerimizde kullanmaya başlamanın zamanı geldi de geçiyor. Stilinize basit ama etkili bir dokunuş katmanızı sağlayacak ve 2024'e damgasını vuracak çeşitli fular modellerini sizler için derledik. İşte detaylar!

Kadin 20-03-2024 22:05

Bahar ve yaz aylarında erkeklerin gardıroplarının bir numarası olan polo yaka tişörtler

Erkek giyiminin vazgeçilmezi olan polo yaka tişörtler, şıklığı vurgulayan ve her zaman kullanışlı olan parçalar arasında yer alıyor. Hem rahatlık hem de şıklık arayan erkekler için her duruma uyum sağlayan polo yaka tişörtlerden oluşan bir liste hazırladık. Polo tişörtlerden oluşan seçkimize göz atmak için içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Haber 15-03-2024 23:51

Tommy Hilfiger'dan Camper'a moda dünyasının dev markalarında %60'a varan indirimler

Tommy Hilfiger, Camper, Calvin Klein, Puma ve dahası... Moda dünyasının dev markalarının en sevilen ürünlerine %60'a varan indirimlerle sahip olmaya ne dersiniz? "Evet!" dediğinizi duyar gibiyiz. Öyleyse ayakkabıdan çantaya, spor giyimden klasik giyime son moda trendlerini keşfedip üstelik bu ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olmak için acele edin. İşte detaylar!

Haber 23-04-2023 23:19