Yasak Elma Son Bolum Haberleri

Evliliği büyük ses getirmişti! Taze gelin Ebru Gündeş yüzüğünün boyutunu beğenmedi... Konserinde olay gönderme

Şubat sonunda dördüncü kez nikah masasına oturan Ebru Gündeş'in Murat Özdemir ile evliliği büyük ses getirmişti. Gündeş ile Özdemir'in yasak aşk iddiaları ise magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Taze gelin Ebru Gündeş şimdi de son konserindeki hareketleri ile gündem oldu. Yüzüğünün boyutunu beğenmeyen Gündeş'in istediği herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-04-25 11:51:13

Mahsun Kırmızıgül'ün 'Dinle' şarkısına yasak geldi! Görünce dayanamadı: O çocukların...

Dillere pelesenk olan şarkıları, sahne tarzı ve kendine has tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü türkücü Mahsun Kırmızıgül son günlerde farklı gündemlerle karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde 'öldü' haberlerine isyan eden Kırmızıgül, bu kez de 23 Nisan etkinliklerinde şarkısını yasaklayan müdüre seslendi.

Magazin 2024-04-22 10:21:08

'Karbonhidratı kestim' dedi verdiği poz olay oldu! Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade'ye yorum yağdı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Şahika' karakteriyle adından söz ettiren Nesrin Cavadzade son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Cavadzade'nin 'Karbonhidratı kestim' notu ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-04-19 15:01:33

Nesrin Cavadzade'nin Ali Koç'la pozu sosyal medyayı salladı!

Yüzyıllık Mühür, Bizim Hikaye, Yasak Elma, Üç Kuruş gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, son olarak Ali Koç'la verdiği pozla gündeme geldi. Sosyal medyada oyucunun paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 2024-04-09 11:33:27

Seçim günü düğün olur mu, seçim günü düğün yapmak yasak mı? Seçim günü düğün salonları açık mı?

Seçim dönemleri o toplumda yaşayan bireyler için son derece önemli bir süreçtir. Seçmen kütüğüne bağlı olan ve oy kullanma hakkı bulunan her bireyin vatandaşlık görevini yerine getirerek seçim gününde oylarını kullanması gerekir. Oy verme günü genelde pazar gününe denk gelir. Seçim gününde nişan ve düğün gibi organizasyonların yapılıp yapılamayacağı konusu ise bazı bireyler adına önemli olabilir.

Haber 21-03-24 17:58

Kızılcık Şerbeti'nde ortalık yine karışacak! Doğa'ya bomba partner

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkı ile imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. İzleyenlerin tepkisi çekmeye başlayan dizi hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Doğa'nın partneri belli oldu...

Magazin 15-03-24 08:39

Kızıl Goncalar'ın Ayza'sı Melisa Doğu özel hayat sorusuna çekinmeden yanıt verdi! Bir kere libido diye bir gerçek var

Son olarak Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Asuman karakteriyle adından söz ettiren Melisa Doğu şimdilerde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinde 'Ayza' karakterine hayat veriyor. Başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Doğu, Sibel Arna'nın programına konuk oldu. Ünlü ismin açıklamaları sosyal medyayı salladı.

Magazin 14-03-24 17:34

Yasak aşkıyla imam nikahı kıymış sosyal medya ayağa kalkmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen tesettüre girdiği anları yayınladı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkıyla imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. Ünlü oyuncu tesettüre girdiği anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 12-03-24 10:27

İmam nikahı kıyıp tesettüre girdi... Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi son bölümüyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Dizide Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen yasak aşk yaşadığı evli adamla imam nikahı kıyıp, tesettüre girdi. Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne tepki çekti.

Magazin 09-03-24 09:11

Kızıl Goncalar'a bomba transfer! Yasak Elma'nın yıldızı diziye geliyor

NOW’un pazartesi akşamlarına damgasını vuran "Kızıl Goncalar" dizisine sürpriz bir isim katılıyor. Yasak Elma dizisinde 6 sezon boyunca Asuman rolüne hayat veren Melisa Doğu "Kızıl Goncalar" dizisine transfer oldu.

Magazin 05-03-24 10:43

Elmanın faydaları nelerdir? Elma en çok neye iyi gelir, gece elma yenir mi?

Gerek lezzeti gerekse sağladığı faydalar açısından birçok farklı meyve türü bulunmaktadır. Elma da bu yararlı meyve türlerinden biri olarak bilinmektedir. Ülkemizin her noktasında kolay bir şekilde yetişebilme niteliği bulunan elma, gülgiller ailesine mensup bir meyvedir. Besin değeri son derece yüksek olan elmanın insan sağlığına da çok fazla yararı vardır. Peki, elmanın faydaları nelerdir, en çok neye iyi gelir ve gece elma yenir mi?

Haber 02-03-24 18:50

Şevval Sam Yasak Elma'dan sonra o diziyle ekrana dönüyor

Yasak Elma dizisinde uzun yıllar rol alan Şevval Sam, Yandaki Oda dizisiyle ekranlara dönüyor. Yıllara meydan okuyan Sam'ın yeni dizisi "Yandaki Oda"da Caner Cindoruk ve Nazan Kesal gibi isimler bulunuyor.

Magazin 04-02-24 14:29

Dubai milyoneriyle evli fenomenin itirafları gündem oldu! Uyması gereken kuralları tek tek sıraladı... Küfür yasak

Soudi isimli İngiliz asıllı bir kadın, Dubaili milyoner Jamal ile evli. Milyoner eşinin kendisine sağladığı lüks hayatı sık sık sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gösteren Soudi son paylaşımında ise uyması gereken kuralların bir listesini paylaştı.

Trend 02-02-24 11:14

Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade ceketinin önünü açıp poz verdi! İddialı pozları olay oldu

Yüzyıllık Mühür, Bizim Hikaye, Yasak Elma, Üç Kuruş gibi birçok başarılı projede yer alan ve oyunculuğuyla adından söz ettiren Nesrin Cavadzade şimdilerde Şahane Hayatım dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. İddialı tarzıyla da sık sık gündem olan Cavadzade bu defa kırmızı takımıyla olay oldu.

Magazin 28-12-23 09:49

Anne adayı Eda Ece Doğum ne zaman? sorusuna yanıt verdi! Karnı burnunda pozuna beğeni yağdı

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle hafızalara yer edinen Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile hayatını birleştirmişti. Şimdilerde hamile olan Ece'nin karnı burnunda pozuna yorum ve beğeni yağdı. Anne adayı Ece, takipçilerinden gelen "Doğum ne zaman?" sorusuna da yanıt verdi.

Magazin 22-12-23 09:14

Yasak Elma'nın yıldızı Şebnem Dönmez sokak stiliyle dikkat çekti! İddialı pozuna beğeni yağdı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Handan' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Şebnem Dönmez şimdi de sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Son pozuyla olay olan ünlü ismin gönderisine kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 15-12-23 17:29

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den karnı burnunda ilk poz! Notu gülümsetti

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Güzel oyuncu son olarak hamilelik haberiyle gündeme geldi. Şimdilerde 4,5 aylık hamile olan Ece'den ilk hamilelik pozu geldi.

Magazin 08-12-23 17:25

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Güzel oyuncu son olarak hamilelik haberiyle gündeme geldi. Şimdilerde 4 aylık hamile olan Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Magazin 01-12-23 14:13

'Estetik yok' demişti! Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade'nin eski halini görenler inanamadı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Şahika' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Nesrin Cavadzade, şimdilerde Hilal Altınbilek ve Onur Tun'nın başrolünde yer aldığı Şahane Hayatım dizisinde rol alıyor. Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken ünlü ismin eski fotoğrafları sosyal medyayı salladı. Cavadzade'nin yıllar önceki hallerini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 20-11-23 17:20

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece bakın hangi efsane dizide oynamış! Eski halini görenler şoke oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece şimdilerde anne olmak için gün sayıyor. Bir süre ekranlara ara vereceğini açıklayan güzel oyuncunun yıllar önce efsane dizide de rol aldığı ortaya çıktı. Ünlü ismin eski halini görenler tanıyamadı.

Magazin 16-11-23 17:34

Arnavut Kaldırımı klibindeki küçük çocuk bakın kimmiş! Son haline yorum yağdı

Ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu'nun 90'lı yıllara damgasını vuran Arnavut Kaldırımı şarkısı, hem sözleri hem de klibiyle hafızalarımıza kazındı. Adeta dillere pelesenk olan bu şarkıyı hepimiz hatırlıyoruz. Klipte elma şekeri yiyen o şapkalı minik çocuk büyüdü ve kocaman bir delikanlı oldu. Şimdilerde oyunculuk yapan o ismin son haline yorum yağdı.

Magazin 16-11-23 14:11

Yasak Elma'nın yıldızı Eda Ece pozuyla büyüledi! Anneler doğru mu? diyerek paylaştı

En son Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz yaz evlendi. Hamilelik müjdesini eylül ayında veren Ece "Anneler doğru mu?" diyerek son halini paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 08-11-23 11:04

16 yaşındaki öğrencisiyle ilişki yaşamakla suçlanmıştı! Aşk itirafının ifşa edilmesinden sonra not bırakarak intihar etti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan 54 yaşındaki Charles Maglio isimli bir öğretmen 16 yaşındaki öğrencisiyle ilişki yaşadığı iddia edilerek tutuklanmıştı. Eski bir lise öğretmeni olan Maglio, evinde kıyafetlerinin bulunduğu 16 yaşındaki öğrencisiyle yasak aşkının ortaya çıkmasından sonra intihar ederek yaşamına son verdi.

Trend 01-11-23 10:59

Yasak Elma'nın yıldızı Murat Aygen ekranlara geri dönüyor! Bakın hangi dizide rol alacak

En son Yasak Elma dizisi ile izleyici karşısına çıkan ve Doğan karakterine hayat veren Murat Aygen yeni projesi ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Birçok başarılı dizide rol alan ünlü isim bakın hangi projenin oyuncuları arasında yer alacak…

Magazin 29-10-23 12:20

Kirli Sepeti'nin yıldızı Ceren Moray'ın Yasak Elma göndermesi sosyal medyayı salladı! O sahneye yorum yağdı

Oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan ve Cansu Tosun gibi isimlerin yer aldığı Kirli Sepeti dizisi pazar akşamlarına damga vuruyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran diziye bu defa Yasak Elma göndermesi damga vurdu. Ceren Moray ve Gözde Seda Altuner'in o sahnesine sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 23-10-23 14:21

Yasak Elma'nın yıldızı Şebnem Dönmez'in acı günü! Annesini kaybetti

Son olarak Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Handan karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Şebnem Dönmez anne acısıyla sarsıldı. Dönmez, iki aydır sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesini kaybetti.

Magazin 18-10-23 08:26

Şanlıurfa'da TSK'nın hava harekatını protesto eden gruba müdahale: 40 gözaltı

Şanlıurfa'da, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'de PKK/YPG terör örgütü hedeflerine yönelik düzenlenen hava harekatlarını protesto etmek isteyen aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu grup ile valilik kararıyla yasak bulunduğunu hatırlatan polis arasında arbede çıktı. Polisin müdahalesiyle son bulan arbedede 13'ü yabancı uyruklu 40 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 12-10-23 16:15

Nesrin Cavadzade davet tarzıyla dikkat çekti! Korse detayına yorum yağdı

Son olarak Yasak Elma dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Nesrin Cavadzade şimdilerde Şahane Hayatım dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan güzel oyuncu her paylaşımıyla olay oluyor. İddialı ve cesur tarzıyla çok konuşulan Cavadzade şimdi de davet tarzıyla dikkat çekti. Ünlü ismin son gönderisine yorum yağdı.

Magazin 09-10-23 10:25

Sirke yüze sürülür mü? Cilt için elma sirkesi nasıl kullanılır?

Sirke yüzyıllardır geleneksel tıpta ve cilt bakımında kullanılan doğal bir malzemedir. Sirkenin cilt bakımında kullanımı son yıllarda popülerlik kazanmıştır ve birçok insan tarafından tercih edilmektedir. Sirke özellikle cilt sağlığına yönelik bazı potansiyel faydalar sunabilir. Sirkenin cilt bakımındaki başlıca faydalarından biri cildin pH dengesini desteklemesidir. Sirke asidik bir özelliğe sahiptir ve cilt pH'ını dengelemeye yardımcı olabilir. Peki, cilt bakımında sirke kullanılır mı?

Kadin 05-10-23 13:48

Şevval Sam Botoks yaptırmak istemememin tek sebebi diyerek açıkladı!

Yasak Elma dizisindeki performansıyla ve yıllara meydan okuyan güzelliğiyle adından söz ettiren Şevval Sam çoğu ünlünün aksine botoks yaptırmıyor. Güzel isim botoks yaptırmama sebebini açıklayınca beğeni topladı.

Magazin 01-10-23 11:42

Sarmaş dolaş halleri çok konuşulmuştu! Nesrin Cavadzade ile Uraz Kaygılaroğlu aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi

Son olarak Yasak Elma dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Nesrin Cavadzade şimdilerde Şahane Hayatım dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda Üç Kuruş dizisindeki partneri Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutlamasıyla gündem olan Cavadzade ile Kaygılaroğlu'nun samimi halleri dikkat çekmişti. Ünlü isimler hakkında aşk iddiaları ortaya çıktı. Ünlü oyuncu iddialara son noktayı koydu.

Magazin 28-09-23 14:45

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece 15 saniyede servet kazanıyor! Sosyal medya kazancı dudak uçuklattı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Güzel oyuncu son olarak hamilelik haberiyle gündeme geldi. Eda Ece'nin sosyal medya kazancı ortaya çıktı. Bakın 15 saniyede ne kadar kazanıyor.

Magazin 23-09-23 16:33

Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade setlere geri dönüyor! Müjdeli haberi böyle duyurdu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Şahika karakteriyle büyük beğeni toplayan Nesrin Cavadzade şimdilerde sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündeme geliyor. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Cavadzade müjdeli haberi duyurdu. Bakın hangi diziyle geri dönüyor.

Magazin 19-09-23 11:39

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece annelik dersini Aslı Enver'den alıyormuş!

'Yasak Elma' dizisinde 'Yıldız' karakterine hayat veren Eda Ece ile bir dargın bir barışık aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evlenmişti. Hamile olan güzel oyuncu annelik derslerini Aslı Enver'den alacağını söyledi.

Magazin 17-09-23 15:27

2 ay önce evlenmişti! Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den müjdeli haber! Anne oluyor

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu Eda Ece uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da görkemli bir düğünle evlenmişti. Kısa süre önce evlenen ünlü çiftten müjdeli haber geldi.

Magazin 09-09-23 11:41

Okullarda telefon yasak mı? Ders girişi cep telefonları teslim mi edilecek? MEB'den okullar için yeni karar

Okullarda telefon yasak mı? Sorunun yanıtı, Milli Eğitim Bakanı Tekin'in, yeni eğitim öğretim dönemine kısa bir süre kala yaptığı son dakika açıklaması sonrası merak konusu oldu. "Özel okullarla yaptığımız istişarelerde servis ve yemek ücretlerinde kamuoyunu rahatsız edecek artışlar yapmamalarının garantisini aldık." ifadesini kullanan Tekin, cep telefonlarına da değindi. Peki, okullarda telefon yasak mı? Ders girişi cep telefonları teslim mi edilecek?

Egitim 05-09-23 10:42

Yasak aşkta kabus dolu son! Seks kasetlerini kocasına göstermekle tehdit etti... Kızıyla birlik olup sevgilisini öldürdüler

23 yaşındaki TikTok fenomeni Mahek Buhari ve annesi Ansreen Buhari, 21 yaşındaki Saqib Hussain'i korkunç bir kazada öldürmekten suçlu bulundu. Anne Ansreen ve Saqib’in 3 yıldır devam eden bir ilişkileri vardı. Ansreen ilişkiyi bitirmek isteyince Saqib onu seks kasetlerini kocasına göndermekle tehdit etti. Tehdit üzerine anne ve kızı Saqib’i öldürmek için plan yaptı.

Trend 05-08-23 08:52

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz imaj tazeledi! Son haline beğeni yağdı

Fox Tv'nin en uzun soluklu projelerinden biri olan Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Kumru Yıldırım' karakteriyle büyük beğeni toplayan Biran Damla Yılmaz sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Şimdilerde yeni projesi Hudutsuz Sevda dizisi için hazırlık yapan güzel oyuncu imajını da yeniledi. Ünlü oyucunun son haline beğeni yağdı.

Magazin 02-08-23 17:11

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece, Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamama kararına tepki gösterdi

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük beğeni toplayan Eda Ece geçtiğimiz ay basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile dünyaevine girdi. Tatil paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Eda Ece son olarak, Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçmesine tepki gösterdi.

Magazin 02-08-23 15:39

Şevval Şam'dan dikkat çeken sözler: Belden aşağı vurulan dönemler...

Yasak Elma dizisinin başrollerinde yer alan Şevval Sam kendisine gelen eleştirilere dair konuştu. Şevval Sam "Eleştiriyle beli bükülen, iltifatla başı dönen biri değilim" dedi.

Magazin 28-07-23 12:05

Bomba iddia! Nesrin Cavadzade üstsüz pozları yayınlanınca eve kapanıp ağlamış...

Paylaşımlarıyla olay olan oyuncu Nesrin Cavadzade tatilde üstsüz güneşlendiği anlarla magazin gündeminde yer etmişti. Yasak Elma ile son olarak ekranda olan Nesrin Cavadzade iddialara göre pozları yayınlanınca kendini 4 gün eve kapatmış.

Magazin 24-07-23 09:55

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece nasıl evlilik teklifi aldığını anlattı! Sosyal medya ikiye bölündü

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, geçtiğimiz ay basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile dünyaevine girdi. Balayından pozlarıyla çok konuşulan ünlü isim şimdi de evlilik teklifi ile gündem oldu.

Magazin 13-07-23 17:16

Türkiye'nin Avrupa Birliği süreciyle o tartışmalar yine gündemde! 'Yasak' iddialarından sonra... 'Kokoreç zaten AB'ye girdi'

Türkiye’nin Avrupa Birliği süreci yine kokoreç tartışmalarını gündeme taşıdı. Başta sosyal medyada olmak üzere kokoreç satışının yasaklanabileceği iddia edilirken, son noktayı kokorecin adeta başkenti konumundaki Balıkesir’de üreticiler koydu. Üretici Erdal Aslanboğa, bugün Almanya’da, Fransa’da kokoreç işletmelerinin açıldığını, hatta Yunanistan’ın bile kokorece sahip çıkmak için hamleler yaptığını söyleyerek, "Kokoreç zaten AB’ye girdi" dedi.

Haber 12-07-23 10:24

Eda Ece annesi ve ablalarıyla poz verdi, sosyal medyada dikkat çekti! Güzellik genetik

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle hafızalara kazınan Eda Ece geçtiğimiz günlerde sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturdu. Gelinliği çok beğenilen Ece, annesi ve ablaları ile poz verdi. Ünlü ismin paylaşımına adeta yorum yağdı.

Magazin 10-07-23 14:11

Kızılcık Şerbeti'ne Yasak Elma'dan bomba transfer! Pembe'den beklenmedik atak: Bir hafiyemiz eksikti

Kızılcık Şerbeti dizisi yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Gerdek gecesi sahnesi ile bütün dikkatleri üzerine çeken diziye 6 sezonun sonunda geçtiğimiz ay final yapan Yasak Elma dizisinden bomba bir transfer yapıldı.

Magazin 10-07-23 00:21

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece balayında! Pembe bikinisiyle keyif yaptı

Uzun süredir aşk yaşayan oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer, 21 Haziran’da görkemli bir düğünle evlenmişti. Yasak Elma dizisiyle akıllar kazınan Eda Ece ve basketbolcu Buğrahan Tuncer balayında görüntülendi.

Magazin 03-07-23 15:11

Son dakika | 'Dört kırmızı çizgimiz var' diyerek sıraladı: Deprem bölgeleriyle ilgili flaş karar! Bakan Özhaseki Ne olursa olsun izin verilmeyecek diyerek duyurdu

Son dakika haberi: 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yeni faciaların önüne geçilmesi amacıyla atılan adımlara bir yenisi eklendi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem bölgeleriyle ilgili alınan yeni yasak kararını duyurdu. Buna göre; fay hatları üzerinde yapılaşmaya artık izin verilmeyecek. Özhaseki konuşmasında söz konusu yasağın yasalaşabileceğinin de sinyalini verdi.

Haber 02-07-23 15:11

Nesrin Cavadzade'den Uraz Kaygılaroğlu’na öpücüklü kutlama! Doğum günü paylaşımı olay oldu

En son Yasak Elma dizisi ile izleyici karşısına çıkan Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş dizisindeki rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü kutladı. Kaygılaroğlu’nu öpücüklere boğan Cavadzade’nin pozlarına yorum yağdı.

Magazin 30-06-23 09:20

Yasak Elma'nın Zeynep'i Sevda Erginci bikinili poz verdi! Ünlü isimlerden yorum gecikmedi

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Zeynep karakteriyle büyük beğeni toplayan Sevda Erginci sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Son olarak bikinili poz veren güzel oyuncunun bu paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi. Ünlü isimlerden de yorum gecikmedi.

Magazin 29-06-23 10:30