Yemek Tarifleri Pratik Haberleri

'Foşur foşur' ceza ödedi! Ceza miktarı sosyal medya fenomeni Cem Özkök'ü isyan ettirdi

Sağlıklı beslenme tarifleri ve yaptığı temizlik videolarıyla adı ‘foşur foşur abi’ye çıkan sosyal medya fenomeni Cem Özkök’e hiç beklemediği yerden ceza geldi. Ödediği meblağı ve sebebini sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 2024-07-25 16:59:52

'Çingene' işkencesi! Karısını boynu ve ayaklarından bağlayıp dövdü: Sigara yakarak acı çekmesini izledim

Muğla'da eşi Melek Başkan'ı boynu ve ayaklarından iple bağladıktan sonra darp eden Soner Başkan, gözaltına alınıp tutuklandı. Başkan, ifadesinde eşinin kendisine çingene dediğini ve bu duruma çok sinirlendiğini iddia etti. Başkan, "Onu bağladıktan sonra karşısına geçip sigara yakarak acı çekmesini izledim. Yemek ve su istedi, vermedim." diye konuştu.

Haber 2024-07-23 15:37:39

Serinleten lezzet: Diyetisyenden yaza özel sağlıklı smoothie tarifleri!

Yaz aylarıyla birlikte gelen tatil dönemlerinde daha fazla kilo alımı olabiliyor. Evde doğal malzemelerle hazırlayabileceğiniz buz gibi smootihe tarifleriyle serinlerken zayıflayabilirsiniz. Uzm. Diyetisyen Esra Öztürk yaz ayına özel; yaz meyveleriyle evde yapılabilecek, serinletici ve doğal içecek tarifleri verdi. Katkılı içeceklerden her yaşta uzak durulması gerektiğine değinen Uzm. Dyt. Esra Öztürk, şekerin olumsuz etkilerini de anlattı.

Yemek 2024-07-23 15:31:38

Kol böreği tarifi: Kol böreği nasıl yapılır?

Hem kahvaltılarda hem diğer öğünlerde afiyetle yiyebileceğiniz aynı zamanda pratik yapım aşamalarına da sahip olan kol böreği tarifini mutlaka denemelisiniz. Bu böreği öğünlerinizde tüketebileceğiniz gibi çay sohbetlerinizde misafirlerinize de ikram edebilirsiniz.

Yemek 2024-07-22 23:03:47

Diğer Haber Etiketleri

ele sosyal medya Ceza işkence Muğla kadına şiddet tarif smoothie böreği nasıl yapılır börek börek tarifi pilav Özbekistan çorba tarifi çorba Bodrum Yunanistan ersan şen Fatih Altaylı kahve yunan adaları RAM bilgisayar akıllı telefonlar tiktok restoran kafe dondurma tarifi kayısı bir tarifi dondurma mango Sosyal medya fenomeni Çin kanser belirti Mersin çarkıfelek Trabzon döner şeftali incir fıstık ezmesi çikolata karadut tahin portakal Hindistan cevizi robot süpürge akıllı robot süpürge philips anker arzum yiyecekler philips airfryer philips airfryer xxl yağsız fritöz püf noktaları aşure aşure ayı aşure günü aşure tarifi Fahiş fiyat Bankacılık finans IBAN Kurye yemek Bim bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim aktüel ürünleri bim bu hafta bim com tr bim de bu hafta ense eo ilik elektrikli diş fırçası oral b şarjlı diş fırçası şarjlı diş fırçası oralbi şarjlı diş fırçası foreo stanley termos termos termos bardak kahve makinesi kamp ekipmanları french press bastı buz sokak köpekleri Ankara fenomen galatasaray Barış Alper Yılmaz bisküvi pasta Bornova Küçükçekmece silahlı saldırı uzay Astronot farklı yemekler mutfak mutfak eşyaları mutfak gereçleri vantilatör su arıtma cihazı philips kahve makinesi şarjlı damacana pompası tefal tava pate karaca gemi kavga özel okul özel okul fiyatları lgs İstanbul iş insanı Suudi Arabistan Kayseri safran Karabük Safranbolu düğün takı gelin damat

Özbek pilavı tarifi: Özbek pilavı nasıl yapılır?

Adı memleketinden gelen Özbek pilavı, hem lezzeti ile hem de pratik birkaç aşamadan oluşan yapımı ile birçok mutfakta pişen bir yemek. Siz de aşağıda yer alan tarife göre enfes bir Özbek pilavı hazırlayabilir, bu pilavı afiyetle tüketip yemek davetlerinizde misafirlerinize sunabilirsiniz.

Yemek 22-07-24 21:14

Yüksük çorbası tarifi: Yüksük çorbası nasıl yapılır?

Öğünleriniz ya da yemek davetleriniz için farklı bir çorba tarifi arıyorsanız yüksük çorbası tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Mersin ve Adana şehirleri ile özdeşleşmiş bir lezzet olan yüksük çorbası enfes bir çorba olmasının yanı sıra çok da doyurucu.

Yemek 22-07-24 20:51

Ersan Şen'e 'Bodrum' örneğiyle yanıt verdi! Fatih Altaylı: Yunanistan iyi ki var da bizim vatandaş tatil yapıyor

Yunan adalarında yemek yiyenleri hedef alan Ersan Şen ses getirdi. Sosyal medyayı ayağa kaldıran Şen'e Fatih Altaylı'dan "Bir ölçüde haklı, bir ölçüde değil" yorumu geldi. Yunan adalarında yemek yenmesinin Yunan ekonomisine katkı sağladığı tespitine katılan Altaylı, "Ersan Şen'in şunu da düşünmesi lazım; Yunanistan iyi ki var ki insanlar da tatil yapabiliyorlar. Bizim vatandaşlar Yunanistan'a gidemiyor olsa buradaki fiyatlar belki daha da artacak" diyerek Bodrum örneği verdi.

Haber 22-07-24 09:04

RAM modeli nasıl öğrenilir? RAM bilgisi öğrenme

Akıllı telefon, tablet veya bilgisayarlarda RAM modeli ile kapasitesi gibi temel bilgiler birkaç pratik yöntemin uygulanması ile kolaylıkla öğrenilebilir. RAM bilgisi öğrenme adımlarını keşfetmek özellikle ikinci el cihaz satın alacak olan kişiler için önem arz eder. Yine kullandığı cihazın RAM donanım birimini yenilemesi gereken bir kişinin de bilgisayarın marka, model ve bellek bilgilerine hakim olması gerekir.

Haber 21-07-24 21:44

Yunan adalarında yemek yiyenleri hedef alan Ersan Şen'e tepki yağıyor: Gelin Çeşme'ye, kazığı yiyince soluğu Barselona'da alırsınız

Sosyal medya Yunan adaları çıkışı üzerine hukukçu ve avukat Prof. Ersan Şen'i topa tutuyor. Yunan adalarına kapıda vize uygulamasının başlamasıyla adalardaki yemek fiyatları Türkiye ile karşılaştırılmaya başlamıştı. Şen, "Yorgo'da yemek yemenin cari açık olarak döneceğini ve adaların silahlandırılmasına katkı sağlayacağını" savununca tepkiler gecikmedi. Şen'in "Hasan Usta" tespitine kullanıcıların birçoğu katılmadı.

Haber 21-07-24 09:37

Restoranlarda yayın açıp bedava yemek yiyordu! TikTok ünlüsü Berivan kovulunca çılgına döndü

Kafe ve restoranları gezip reklam teklif ederek çoğu kez ücretsiz yemek yiyen TikTok ünlüsü "Berivan" bu kez çılgına döndü. 'berivans_34' kullanıcı adıyla tanınan kadın restorandan kovulunca öfkesine hakim olamadı. O anlar canlı yayına yansıdı, sosyal medyada yorum yağdı.

Trend 21-07-24 08:45

Evde kayısı sorbe tarifi: Evde kayısı sorbe nasıl yapılır?

Yaz mevsiminin vazgeçilmez lezzetlerinden kayısı ile enfes ve yapımı son derece pratik bir sorbe yapabilirsiniz. Bu lezzetli tarif ile aynı zamanda yaz sıcaklarının bunaltıcı etkisinden de kurtulacak ve serinleyeceksiniz. İşte hem ferah hem lezzetli evde kayısı sorbe tarifi!

Yemek 19-07-24 20:42

Evde iki malzemeli dondurma tarifi: Evde iki malzemeli dondurma nasıl yapılır?

Bunaltıcı sıcaklardan korunmak için yazın en çok tüketilen ve tercih edilen yiyecek dondurmadır. Ancak hazır gıda tüketmek istemeyen kişiler dışarıdan almamak için kendi dondurmasını kendi yapmayı tercih edebilir. İşte bunun için sadece iki malzemeyle yapılabilecek pratik bir tarifimiz var. İşte evde iki malzemeli dondurma tarifi!

Yemek 19-07-24 19:55

Evde mangolu dondurma tarifi: Evde mangolu dondurma nasıl yapılır?

Tropikal meyvelerin en gözdesi mango ile enfes bir dondurma hazırlayabilirsiniz. Sadece birkaç malzeme ekleyerek son derece pratik bir tarifle hem serinletici hem de lezzetli bir dondurma tarifimiz var. Bu tarifi mutlaka denemelisiniz. İşte evde mangolu dondurma tarifimiz!

Yemek 19-07-24 19:39

Evde şekersiz dondurma tarifi: Evde şekersiz dondurma nasıl yapılır?

Sağlıklı beslenmesinden taviz vermeden de hem lezzetli hem de pratik bir şekilde hazırlanabilen dondurmalar yapılabilir. Evde şekersiz dondurma tarifini mutlaka denemeli yaz sıcaklarının bunaltıcı etkisinden kurtulmak için bu dondurmanın ferahlatıcı etkisinden yararlanmalısınız. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 19-07-24 19:00

Sonunda bu da oldu! Sosyal medya canlı yayınında mukbang yapan fenomen aşırı yemekten etkilenerek hayatını kaybetti

Çin'de popüler bir sosyal medya yayıncısı canlı yayın sırasında mukbang yaparken aşırı yemek yemekten etkilenerek hayatını kaybetti. O anlar saniye saniye kameralara yansırken olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Trend 19-07-24 13:41

Tek belirtisi yüksek sesle şarkı söyleyememekti! 6 ay sonra hayatını kaybetti... Karaokede aniden sesi kısıldı

45 yaşındaki ismi açıklanmayan bir hasta bir gün arkadaşlarıyla birlikte gittiği karaoke eğlencesinden sonra yüksek sesle şarkı söyleyemediğini ve tiz notalara çıkamadığını fark etti. Hastanenin yolunu tutan adam yemek borusu kanseri olduğunu öğrendi ve 6 ay içinde hayatını kaybetti.

Trend 18-07-24 14:18

'Çok değerli! Yiyen tekrar yemek ister' Üretmeye başladı, ciddi kazanç elde etti! Yoğun talep var

Türkiye’nin üretim merkezlerinden Mersin’in Erdemli ilçesinde yaklaşık 12 dönüm bahçesinin yaklaşık 8 dönümünde açık alanda çarkıfelek veya aşk meyvesi olarak bilinen passiflora yetiştiren üreticinin yüzü güldü. Hasadı başlayan ve kilogramı 100 ile 125 TL arasında satılan ürüne talebin yoğun olduğu belirtildi. Yurt dışında yaşayan müşterilerden biri ise "Bu meyveyi çok seviyorum. Bunlar çok çok değerli meyveler. Yiyen tekrar tekrar yemek ister" ifadelerini kullandı.

Finans 18-07-24 10:53

Bir il oraya akın etti! 100 TL'ye satılacağını duyan koştu... Metrelerce kuyruk oluştu

Trabzon’da bir restoran kuruluş yıldönümüne özel 100 gram et döneri 100 TL’ye satacağını duyurunca döner yemek isteyenler izdihama neden oldu. Restoranda metrelerce kuyruk oluşurken vatandaşlar fiyatın da gayet makul olduğunu söyledi.

Haber 18-07-24 09:36

Evde limon sorbe tarifi: Evde limon sorbe nasıl yapılır?

Bir limonla neler yapılabileceğinin en lezzetli kanıtlarından biri evde limon sorbe tarifi. Bu tarifin hem yapımı son derece pratik hem de yaz sıcaklarına karşı serin kalabilmek için harika bir yöntem. İşte evde limon sorbe tarifi ve gerekli malzemeler!

Yemek 18-07-24 06:40

Evde mango sorbe tarifi: Evde mango sorbe nasıl yapılır?

Tropikal meyvelerle serinletici ve lezzetli bir dondurma hazırlayabilirsiniz. Dışarıdan hazır almak yerine kendi mutfağınızda yapabileceğiniz evde mango sorbe tarifi hem pratik hem de kolay bulunan malzemeler ile kısa süre içinde yapılabilen bir tarif. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 18-07-24 06:12

Evde şeftali sorbe tarifi: Evde şeftali sorbe nasıl yapılır?

Dondurma yapımından çok daha kısa süren ve hazırlanışı daha pratik olan evde şeftali sorbe tarifimiz ile yazı çok daha kolay geçireceksiniz. Mevsiminde taptaze şeftalilerle hazırlayabileceğiniz bu tarif için gerekli malzemeleri ve tarif aşamalarını aşağıda görebilirsiniz.

Yemek 18-07-24 06:03

Evde incirli dondurma tarifi: Evde incirli dondurma nasıl yapılır?

İster mevsiminde taptaze incirlerle isterseniz de markette kolaylıkla bulabileceğiniz kuru incirlerle hazırlayabileceğiniz hem pratik hem de serinletici ve lezzetli bir tarifimiz var: Evde incirli dondurma tarifi!

Yemek 18-07-24 05:35

Evde fıstık ezmeli çikolatalı dondurma tarifi: Evde fıstık ezmeli çikolatalı dondurma nasıl yapılır?

Fıstık ezmesi sevenlerden ve yaz günü sıcaklarında bunalınca dondurma yemeği tercih edenlerdenseniz bu tarifi çok seveceksiniz. Pratik bir şekilde hazırlayıp servis edebileceğiniz evde fıstık ezmeli çikolatalı dondurma tarifi için aşağıdaki malzemeleri kullanabilirsiniz.

Yemek 18-07-24 05:20

Evde karadutlu dondurma tarifi: Evde karadutlu dondurma nasıl yapılır?

Mevsiminde taptaze olan, rengarenk meyveler ile kendi mutfağınızda enfes dondurmalar hazırlayabilirsiniz. İşte elinizin altında her zaman olabilecek kolay bulunan malzemeler ve son derece pratik tarif aşamalarından oluşan evde karadutlu dondurma tarifimiz!

Yemek 18-07-24 04:38

Evde tahinli dondurma tarifi: Evde tahinli dondurma nasıl yapılır?

Kolay bulunan malzemeler ile hem pratik hem lezzetli hem de sıcak yaz günlerinin bunaltıcı havasından kurtarıcı bir dondurma yapmak isterseniz evde tahinli dondurma tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 18-07-24 02:20

Evde portakallı dondurma tarifi: Evde portakallı dondurma nasıl yapılır?

Hem pratik hem de lezzetli bir dondurma tarifi için aşağıda malzemelerini ve tarif adımlarını verdiğimiz evde portakallı dondurma tarifimizi deneyebilirsiniz. Bu tarif sayesinde yaz sıcaklarında hem ferahlayacak hem de damaklarınızı şenlendireceksiniz.

Yemek 18-07-24 02:11

Evde Hindistan cevizli dondurma tarifi: Evde Hindistan cevizli dondurma nasıl yapılır?

Yaz sıcaklarında bunalmamak için yapılacak en keyifli ve lezzetli şeylerden biri dondurma yemek olabilir. Hazır olarak dondurma almak istemeyenler evde kendi dondurmalarını kendi yapmayı tercih edebilirler. İşte hem yapımı kolay hem de çok lezzetli evde Hindistan cevizli dondurma tarifi!

Yemek 18-07-24 01:43

Prime Day robot süpürge indirimi bekleyenleri sevindiriyor! 10 bin TL altı modeller burada

Yılın heyecanla beklenen dönemlerinden biri nihayet geldi, Prime Day başladı! 22 Temmuz'a kadar sürecek büyük alışveriş kampanyasında, ev temizliğini zahmetsiz hale getiren robot süpürgeler, teknoloji meraklılarının ve pratik çözümler arayanların ilk tercihi olacak. Siz de Prime Day fırsatlarını değerlendirerek hem bütçenizi zorlamadan hem de zamanınızı verimli kullanarak evinizin temizliğini üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Gelin, sizin için seçtiğimiz 10 bin TL altı modellere bir göz atalım.

Haber 17-07-24 19:27

Airfryersız mutfak kalmasın! Philips'ten Karaca'ya en sevilen airfryerlar indirimde

Sağlıklı ve pratik yemekler hazırlamaya imkan tanıyan airfryerlar ile henüz tanışmadıysanız doğru zaman tam da şimdi! Prime Day'e özel Cosori'den Philips'e, Karaca'dan Grundig'e en sevilen airfryer modelleri indirime girdi. Sizin için indirimli fiyatıyla öne çıkan modelleri seçtik.

Yemek 16-07-24 15:20

En lezzetli ve pratik aşure tarifi! Muharrem ayına özel aşure nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Aşure gününün gelmesiyle beraber tam kıvamında aşure tarifi araştırılmaya başladı. Ana malzeme olarak buğday, pirinç, kuru fasulye, nohut, şeker ve su gibi malzemeler kullanılan aşure tarifine hangi malzemenin ne zaman konacağı aşurenin lezzeti açısından önemli. Muharrem ayına özel bu lezzetli aşure tarifini kolayca yapabilir ve komşularınıza dağıtarak gönüllerini hoş edebilirsiniz. İşte en lezzetli ve pratik aşure tarifi...

Yemek 16-07-24 10:25

Sadece yüzde 10 indirim yapabilmişlerdi! Pahalı fiyata ‘araştırıp ucuzunu bulun’ önerisi… Esenler ve Bebek örneği dikkat çekti

Bodrum, Çeşme fahiş fiyatlar nedeniyle bu yaz bomboş kaldı. Ancak büyükşehirlerde de fiyatlar çok farklı değil. Vatandaşlardan tepki gören restoran ve kafeler yaptıkları zamma karşın sadece yüzde 10’luk indirim yapabildiler! Maliyetler sebep gösterilirken yüksek fiyatlar için adımı da tüketiciden bekleyen sektör temsilcileri, turistik yerlerin her zaman daha pahalı olacağını, tüketicinin bütçesine göre yerlerde yemek yemesi gerektiğini dile getirdiler ve ‘araştırın’ önerisini sundular…

Finans 15-07-24 11:19

Kolay adres nedir, nasıl kullanılır?

Günümüzde ödeme almak ya da para göndermek isteyen bir kişi IBAN yerine kolay adres verisini kullanabilir. Kolay adres tanımlama işlemi ise hesabın ait olduğu bankanın internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden tamamlanır. Sistemde mevcut olan bilgilerden herhangi birini kolay adres olarak tanımlayan hesap sahipleri bu veriyi karşı tarafla paylaşarak para transferlerini pratik adımlarla gerçekleştirebilir.

Finans 12-07-24 13:53

Küçük bir kız ve kurye arasında yaşanan ilginç diyalog! Sosyal medyada gündem yarattı: Nerede kaldın açlıktan öldüm ya

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Ailesi tarafından yemek siparişi verildikten sonra kuryeyi kapının önünde bekleyen küçük kız, "Nerede kaldın açlıktan öldüm ya" diyerek sitem etti. O anlar sosyal medyada gündem yaratırken tartışmaları da beraberinde getirdi.

Trend 12-07-24 10:28

BİM'e PS4 Oyun Konsolu geliyor! 12 Temmuz 2024 BİM Aktüel Kataloğu burada

BİM'de bu hafta neler olduğunu merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. BİM Aktüel Kataloğu'nun 12 Temmuz 2024 Cuma tarihli yeni sayısı yayınlandı. Bim Cuma Aktüel Katalog'ta gamerlara ve teknoloji severlere özel ürünler, bisikletler, pratik mutfak gereçleri ve çok daha fazlası yer alıyor. BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nı incelemek ve BİM aktüel ürünleri görmek isterseniz işte detaylar!

Haber 11-07-24 17:48

Çocuklara diş fırçalamayı sevdirecek elektrikli diş fırçası önerileri

Diş fırçalamayı çocuklarınız için neşeli hale getirmeye ne dersiniz? Elektrikli diş fırçaları, miniklerin diş temizliği rutinini kolaylaştırırken aynı zamanda diş sağlığını da koruyor. Hem pratik hem de etkili olan bu cihazlar, çocukların ağız hijyenine önem vermesine yardımcı oluyor. Siz de çocuklarınızın diş fırçalamayı dört gözle beklemesini istiyorsanız onların ilgisini çekecek renkli ve zevkli elektrikli diş fırçaları ile tanışmanızı tavsiye ediyoruz! İşte detaylar!

Kadin 11-07-24 15:48

Açık havada kahve keyfi yapmanızı sağlayacak pratik ürünler

Açık havada barista kalitesinde kahve keyfine ne dersiniz? Elektriğe ihtiyaç duymadan da sıcacık kahveler yapmak mümkün! Kamp, piknik ve doğa aktivitelerinizde, pratik ve hızlı çözümler sunan bu ürünlerle her yerde mükemmel kahve deneyimini yaşayabilirsiniz. Nasıl mı? İşte detaylar!

Haber 11-07-24 11:29

Yaz sıcağında serinleten içecekler hazırlamanızı sağlayacak pratik buz kalıpları

Yaz sıcaklarında hepimiz ferahlatıcı içeceklerin peşine düşüyoruz, değil mi? Eğer siz de sıradan buz küplerinden sıkıldıysanız içeceklerinizi daha keyifli ve serinletici hale getirmek için birbirinden kullanışlı ve şık buz kalıplarıyla tanışmaya hazır olun! Evinizde hızlıca doldurabileceğiniz bu harika buz kalıpları ile sıcak günlerde serinlemek artık çok daha eğlenceli ve lezzetli olacak. İşte yazın favorisi olan her ihtiyaca uygun birbirinden farklı tasarımdaki buz kalıpları önerileri!

Yemek 10-07-24 22:12

Türkiye'nin konuştuğu küçük Tunahan'ın durumu endişe verici: O gece köpek gördüyse lambayı söndürmüyor, arkadaşlarından kaçıyor

Türkiye başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 10 yaşındaki Tunahan'ı uzun süre konuşmuştu. Tunahan 15 ameliyatın ardından taburcu edildi; yürüyüp konuşabiliyor, yemek yiyebiliyor ancak yaşadığı ağır travmanın yarattığı sonuçlar endişeye neden oldu. Tunahan şimdi ziyaret gelen arkadaşlarından kaçıyor, ailesinin anlattığına göre herkesten korkuyor ve genel olarak agresif bir ruh halinde. Kaygılandıran durumu ailesi anlattı.

Haber 10-07-24 16:17

Saniye saniye canlı yayında! Sosyal medya fenomeni sokakta yemek yediği sırada saldırıya uğradı... Kimse bunu beklemiyordu

Tayland asıllı Fransız içerik üreticisi JustKeth, İtalya'nın Venedik kentindeki seyahatini anlatmak için Twitch'te yayın yaparken sokak ortasında sandviç yediği sırada hiç beklemediği bir saldırıya uğradı. Martı sürüsünün bir anda yemeğine saldırması üzerine şaşkına dönen fenomen isim dışarıda asla yemek yememesi gerektiğini takipçilerine anlattı.

Trend 10-07-24 11:04

Barış Yılmaz Alper'in paylaşımı gündem oldu! Yıllar önceki fotoğrafı yeniledi

Ortaya koyduğu başarılı futboluyla adından söz ettiren Barış Alper Yılmaz'ın babasıyla paylaştığı fotoğraf gündem oldu. Bir restoran babasıyla yemek yedikleri anı paylaşan Yılmaz, yıllar önceki fotoğrafı yeniledi.

Spor 09-07-24 22:49

En kolay tatlı: Bisküvili pasta tarifi! Yedikçe yediren bisküvili pasta nasıl yapılır?

Bisküvili pasta en kolay tatlı tarifleri arasında yer alıyor. Az malzemeli olan bu tatlı hızlıca hazırlayabiliyor. Özellikle çocukların bayılarak tükettiği bisküvili pastayı yetişkinler de bir o kadar seviyor. Bu enfes pastanın yapımı için bisküvi ve kakaolu muhallebi bir cam kaba kat kat dizilerek yapılıyor. Bisküvili pasta yapımının detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yemek 09-07-24 15:02

İzmirli Seçil Erzan vakasında akılalmaz itiraflar! Yüksek mevduat sahiplerini hedef almış: Çırpındıkça bataklığa saplandım

Seçil Erzan vakası ikinci kez İzmir'de patlak vermişti. Bornova'da Karşıyaka Spor Kulübü'nün 3 yöneticisi ile 4 iş insanını 250 milyon lira dolandırdığı öne sürülen, intihar girişiminde de bulunan banka şube müdürü Hatice Ö. (48) şimdi de yemek yemeyi reddediyor. Psikiyatri servisinden çıktıktan sonra bir bir akılalmaz itiraflarda bulunan müdürü "Çırpındıkça daha da bataklığa saplandım" dedi.

Haber 08-07-24 11:36

İstanbul Küçükçekmece'de restoranda silahlı saldırı! Bir kişi ağır yaralandı

İstanbul Küçükçekmece'de arkadaşları ile bir restoranda yemek yiyen kişi husumetlisinin silahlı saldırısına uğradı. Başına ve omzuna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ekipler kaçan şüpheli için arama çalışması başlattı.

Haber 08-07-24 01:05

Uzayda yaşam: Astronotlar uzayda nasıl uyur, nasıl yemek yer? Astronotlar uzayda tuvaletini nasıl yapar?

Herkes, uzayda yer çekimi olmadığını bilir. Uzayda ne yukarı ne de aşağı kavramları geçerlidir. Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki astronotlar, sabit bir nesneye tutunmadıkları zaman istasyon içinde süzülürler. Uzaydaki düşük yer çekimi ortamında günlük yaşamsal ihtiyaçları karşılamak oldukça zorlu bir görevdir. Bu durumda, insanların günlük yaşamda yaptıkları normal şeyleri uzayda nasıl gerçekleştirdikleri merak konusudur. Peki, astronotlar uzayda nasıl yaşar?

Haber 05-07-24 21:34

Haziran ayının mutfak kategorisinde en çok satan ürünleri

Mutfakta vakit geçirmeyi sevenler, işlerini kolaylaştıracak pratik ve kullanışlı ürünler mi arıyorsunuz? Sizin için geçen ayın mutfak kategorisinde en çok satan ürünlerini derledik. Hem zamandan tasarruf sağlayan hem de yemek yapmayı daha keyifli hale getiren bu ürünlerle yaz mevsiminin tadını çıkarabilirsiniz. İşte, mutfak kategorisinde hayat kurtaran en popüler ürünler!

Yemek 05-07-24 11:17

Airfryerdan elektrik süpürgesine Karaca ürünlerinde kaçırılmayacak indirimler başladı

Mutfakta lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirmeyi kolaylaştıran airfryerdan yaşam alanınızı temizlemenin en pratik yolunu sunan elektrik süpürgesine Karaca'nın en sevilen ev yaşam ürünlerinde kaçırılmayacak indirimler başladı! Kaliteli ve şık tasarımlarıyla hayatınızı kolaylaştıran ve güzelleştiren Karaca ürünlerindeki fırsatları görmek isterseniz detaylar yazımızda...

Yemek 04-07-24 17:22

Kadın yolcular arasında saç saç baş başa kavga çıktı! Birbirlerinin üzerine çıkıp yerlerde sürüklendiler... Diğer yolcular ayırmakta zorluk yaşadı

Orta Amerika'daki bir yolcu gemisinden yaşanan kavga kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Sabah erken saatlerinde geminin yemek bölümünde kadın yolcular arasında çıkan kavga bir anda şiddetlendi. Yolcular tekme tokat birbirlerine girerken yerlerde sürüklenenler de oldu.

Trend 04-07-24 15:11

LGS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte özel okullar da ücret tarifelerini açıkladı

LGS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte özel okullarda ücret tarifelerini açıkladı. Ancak açıklanan fiyatları ne vatandaşlar ne de öğrenciler beklemiyordu. Okul ücretine bir de servis, yemek ve kitap da eklenince bir öğrencinin özel okul ücreti 1 milyonu aşıyor.

Haber 04-07-24 13:25

İstanbul'da lüks restoranda yemek yiyen Arap iş insanları kabus yaşadı! Arap marap anlamam ben, Türkiye lan burası

Kayseri ve Suriye'de yaşanan olaylardan sonra bir de dün İstanbul'da Arap iş insanlarına yönelik bıçaklı saldırı girişimi gerçekleşti. Lüks restoranda yaşanıp kameraya yansıyan girişimde eli bıçaklı Türk vatandaşı "Arap marap anlamam, Türkiye lan burası!" diyerek masadaki Arap iş insanlarına bıçak sallayıp küfürler savurdu. Şahıs tutuklandı.

Haber 02-07-24 14:24