Bebek Cesedi Haberleri

9 aylık bebeğin ölümle burun buruna geldiği korkunç anlar! Ağaç devrilerek karyolasının üzerine düştü.... Saniye saniye bebek monitörüne yansıdı

Avustralya'nın Sidney şehrinin Avalon Beach bölgesinde şiddetli fırtına nedeniyle bir ağaç devrilerek evin çatısına çarptı. Çatıdan içeri giren ağaç 9 aylık bebeğin karyolasına çarptı. Küçük Ned olayı ufak sıyrıklarla atlatırken ailesi durumu mucize olarak değerlendirdi.

Trend 2024-05-17 15:33:56

Külotlu çorap vahşeti! Korkunç cinayette şarkıcı Seçil Çiftçi için istenen ceza belli oldu

Sancaktepe'de ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevim'in, külotlu çorapla boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Olayla ilgili şarkıcı Seçil Çiftçi ile babası Cemal Çiftçi tutuklandı. Savcı, sanıklar hakkında mütalaasını açıkladı. Mütalaada, Seçil Çiftçi'nin cinayeti tek başına işleyemeyeceği, bu nedenle babasıyla birlikte olayı gerçekleştirdiği ifade edildi. Seçil ve Cemal Çiftçi hakkında istenen ceza da belli oldu. İşte detaylar...

Haber 2024-05-16 15:40:52

Bebek arabasından külçe külçe altın çıktı! Piyasa değeri 180 milyon lira

İstanbul Havalimanı'nda altın kaçakçılarına yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. Polis ekipleri, uluslararası suçların önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında Dubai'den gelen 2 kişiyi yakın takibe aldı. Düzenlenen operasyonda 2 şüphelinin yanlarında bulunan bebek arabasına gizlenmiş, her biri 1 kilo ağırlığında 73 adet külçe altın ele geçirildi. Yakalanan altının piyasa değerinin yaklaşık 180 milyon lira olduğu belirlendi. İşte detaylar...

Haber 2024-05-14 13:40:20

Bebek gibi kokmak istiyorsan bu 3 maddeyi yap!

Bebek gibi her daim güzel kokmak, birçok insanın arzuladığı bir durumdur. Bebeklerin doğal kokusu, temizlik ve tazelik hissi verir. Eğer siz de her zaman güzel kokmak istiyorsanız, bu üç maddeyi uygulayabilirsiniz.

Kadin 2024-05-13 15:43:13

Siverek’te sokağa terk edilmiş bebek bulundu!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kundakta sokağa terk edilmiş halde bulunan bebek korumaya alındı. Yeni doğduğu belirlenen erkek bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bırakan kişinin tespit edilmesi için çalışma başlatıldı.

Haber 12-05-24 00:47

Yonca Evcimik, genç görünümünün sırrını açıkladı: Bebek kordonundan...

60 yaşındaki Yonca Evcimik son dönemde yüzündeki değişimle dikkat çekiyor. Evcimik, son olarak genç görünümünün sırrını açıkladı. Evcimik, "Estetik ameliyatı olmadım. Vitaminlerle hücrelere likit dolgu yapılıyor" dedi.

Magazin 11-05-24 10:47

Şırnak'ta kaybolan kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Şırnak'ta kaybolan kişinin cesedi bulundu.

Yurthaber 10-05-24 10:49

Gümüşhane'de 70 yaşındaki kadın dere yatağında ölü bulundu

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde köy sakinlerinin aradığı kadının dere yatağında cesedi bulundu.

Yurthaber 09-05-24 07:55

Down sendromlu doğmuştu! Özel hastaneye 21 milyonluk tazminat cezası

Kocaeli’de bebek bekleyen çift, hamilelik sürecinde başvurdukları özel hastanede dörtlü tarama testi talep etti. İstedikleri testlerin yaptırılmadığını iddia eden çift, doğumun ardından bebeklerinin down sendromlu olduğunu öğrendi. Hastaneye ve gebelik durumunu takip eden doktora dava açan çifte, 8 yıllık hukuk mücadelesinin ardından emsal niteliğinde karar verildi. İşte detaylar...

Haber 08-05-24 21:10

Bunun adı vicdansızlık! 2 günlük bebeği dağ yoluna terk ettiler, üstüne bir de jandarmayı arayıp...

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde jandarmayı arayarak dağ yolunda terk edilmiş kız bebek bulduklarını ihbar eden kişilerin, bebeğin aile üyeleri olduğu ortaya çıktı. 2 günlük bebeği bırakan annesi E.N.I. (24), anneannesi F.I. (53), dedesi R.I. (53), teyzesi E.Ü. ve eniştesi T.Ü. gözaltına alındı. Aile üyeleri, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber 08-05-24 14:59

Hatay'da sahilde erkek cesedi bulundu

Hatay'ın Samandağ ilçesinde sahilde erkek cesedi bulundu.

Yurthaber 07-05-24 10:56

Amasya'da tarihi konakta çıkan yangın söndürüldü

Amasya'da tarihi konakta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü, konağın enkazında yanmış halde bir erkek cesedi bulundu.

Yurthaber 07-05-24 10:27

Gaziantep'te kan donduran görüntüler! El freni çekilmeyen araç dehşet saçtı: İki küçük çocuk...

Gaziantep’te kaydedilen görüntülerde el freni çekilmeyen bir araç adeta dehşet saçtı. Vatan Mahallesi’nde yaşanan olayda cadde boyu geriye doğru kayarak kalabalığa dalan araç iki küçük çocuğun üzerinden geçti. Ardından bir bebek arabasına ve kadına çarpan araç daha sonra da bir işyerinden içeri girerek durabildi.

Haber 04-05-24 15:38

Kayıp olarak aranıyordu, fındık bahçesinde cesedi bulundu! Dikkat çeken 'kumar borcu' detayı

Sakarya'da, kayıp olarak aranan Iraklı Mohammed Azeez Mahdi'nin (44) cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Mahdi'nin cesedi, fındık bahçesinde toprağa gömülü halde bulundu. Olayla ilgili aralarında 16 yaşında erkek çocuğunun da olduğu 8 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin, Mahdi'nin kumar borcu nedeniyle öldürüldüğünü söylediği öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 02-05-24 15:50

Doktor o sırada barda eğlencede! Bebekleri kullanıp 1 milyar liralık vurgunda çarpıcı detay... İyileşseler bile çıkarmadılar! İmzanın saatine bakılınca anlaşıldı

İstanbul ve Tekirdağ'da 112 Acil Çağrı Merkezinde çalışan kişilerle ortak hareket ederek bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk ederek haksız kazanç elde ettikleri belirlenen şüphelilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 40 şüpheliden 14'ü tutuklanmıştı. Devleti yaklaşık 1 milyar lira zarara uğratan şebekeyle ilgili dikkat çeken detaylara ulaşıldı.

Haber 02-05-24 15:49

Sakarya'da kayıp yabancı uyruklu kişinin cesedi toprağa gömülü bulundu

Sakarya'da kayıp olarak aranan Irak uyruklu kişinin cesedi, fındık bahçesinde gömülü halde bulundu.

Yurthaber 02-05-24 07:46

Eşini öldürüp intihar etti! Yakınlarından şoke eden 'uyuşturucu' iddiası: 'Alıp içeri atmış olsalar...'

Manisa'da Hamza Demirkıran (24), eşi Buse Demirkıran'ı (23) av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Demirkıran'ın uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyen dayısı Vahdettin Cambaz (48), "Metamfetamin kullanıyordu. Ne yaşadıysa çocuk, ailesi uyurken yanında bebek varken gelip vuruyor. Artan bu uyuşturucu belası millettin başına bela oldu. Daha çok canlar yanmadan, yetkililer buna bir çare bulsunlar. Şikayet ediyoruz, alıp içeri atmış olsalar bu olay yaşanmayacaktı" dedi.

Haber 29-04-24 14:59

Ebeveynlik yolculuğunuza eşlik edecek bebek gelişimi kitapları

Ebeveynlik, çoğu zaman zorlu bir yolculuk olabilir. Ancak, doğru yönlendirmelerle bu yolculuk daha keyifli ve güvenli hale getirebilirsiniz. Bebeğiniz doğmamış veya yeni doğmuş olsa bile, doğru kaynaklarla ebeveynlik deneyiminizi kolaylaştırabilirsiniz. İşte ebeveynlik yolculuğunda size rehberlik edecek ve bebeğinizi anlamanızı ve güçlü bir bağ oluşturmanızı sağlayacak kitap önerileri!

Haber 29-04-24 00:27

Evlerindeki bebek telsizinin hacklendiğini söyledi! TikTok'ta viral oldu... Geceleri sürekli olarak birileri konuşuyordu

Sosyal medya platformunda aynı adı taşıyan Kurin Adele evlerinde bulunan bebk telsizinin hacklendiğini anlattığı bir TikTok paylaşımı yapınca bir anda viral oldu. WiFi bağlantılı bebek monitörünün hacklendiğini anlatarak uyarıda bulunan kadın, "Geceleri sürekli olarak birileri konuşuyordu. Oğlum her seferinde ağlıyor ve telsizi takmak istemiyordu" dedi.

Trend 25-04-24 15:31

Lastiği patlayan araç takla atıp şarampole devrildi: 1 ölü, biri bebek 2 kişi yaralı

Aydın’ın Çine ilçesinde iddiaya göre lastiğinin patlaması ile sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ticari aracın takla atarak şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, biri bebek 2 kişi de yaralandı.

Yurthaber 25-04-24 14:06

Dünya bu 'sugar baby'i konuşuyor! Erkekleri dolandırmanın el kitabını yayınladı... Milyonlarca lira kazandı

Japonya'da "Sugar baby Riki (Şeker Bebek Riri)" takma adıyla tanınan 25 yaşındaki bir kadın erkekleri dolandırmak ve dolandırıcılık eylemlerinin nasıl gerçekleştirileceğini açıklayan bir kılavuz satma suçundan tutuklandı.

Trend 25-04-24 11:51

Şanlıurfa'da kaybolan çocuğun cesedi sulama kanalında bulundu

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde kaybolan 5 yaşındaki çocuğun cesedi sulama kanalında bulundu.

Yurthaber 25-04-24 08:13

Sakarya'da yaylada kadın cesedi bulunmasına ilişkin 1 zanlı tutuklandı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yaylada kadın cesedi bulunmasına ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Yurthaber 24-04-24 11:14

Annesi kazada ölüp sezaryenle dünyaya gelen bebek hayata tutundu

Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı.

Yurthaber 24-04-24 10:01

Batman’da otomobilin çarptığı 1 bebek ve 3 çocuk yaralandı

Batman'da meydana gelen trafik kazasında 8 aylık bebek ve 3 çocuk yaralandı.

Yurthaber 24-04-24 07:45

Aksaray’da akılalmaz olay! Ölen kişinin mezarını açtı, mezarı ateşe verip cesedi yakmak istedi

Aksaray’da yaşanan bir olay akıllara durgunluk verdi. 8 gün önce intihar eden borçlusunun ödeme gününde mezarı başına gitti. Mezar başında canlı yayın açan şahıs yaptıkları ile adeta tüyler ürpertti. ‘Yakacağım seni Apo’ diyerek önce mezarı açmaya başladı ardından ateşe verdi. Mezarı tamamen açmak üzereyken ise bekçi ve polisler tarafından yakalandı.

Haber 23-04-24 07:36

Isparta'da feci kaza! Ambulans ve polis araçlarına otomobil çarptı; 10 yaralı

Isparta'da otomobilin refüje çıktığı kazaya müdahale eden polis ekiplerinin araçlarıyla ambulansa başka bir otomobil çarptı. İki kazada, 1'i bebek, 10 kişi yaralandı.

Haber 20-04-24 18:04

Mersin'de sahilde erkek cesedi bulundu

Mersin'in Erdemli ilçesinde sahilde erkek cesedi bulundu.

Yurthaber 19-04-24 07:49

Bebeğinizin cildine dost en iyi Prima bebek bezleri

Bebekler için en önemli konulardan biri de cilt sağlığı. Bunu sağlamanın en kolay yolu ise kullanılan bebek bezlerini iyi seçmekten geçiyor. Bu nedenle, en sevilen ve uygun fiyatlı Prima bebek bezi seçeneklerini sizler için derledik. Prematüre bebeklerden yeni doğanlara kadar her yaşa uygun Prima bebek bezleriyle bebeğinizin cildine iyi bakmak ve onun rahatlığını sürdürmek artık çok daha kolay! Gelin, içeriğimize birlikte göz atalım.

Kadin 18-04-24 12:16

Konya’da sekiz günlük bebeğin şüpheli ölümü

Konya’nın Kulu ilçesinde evde annesi tarafından hareketsiz halde bulunan 8 günlük bebek hayatını kaybederken, tahkikat başlatıldı.

Yurthaber 18-04-24 10:52

Adana'da elektrikli bisikletten düşen hamile kadın otobüsün altında kalarak öldü

Adana'da elektrikli bisikletten düşen 9 aylık hamile kadın, otobüsün altında kalarak yaşamını yitirdi; doktorların ameliyatla aldığı bebek, gözlem altında tutuluyor.

Yurthaber 18-04-24 08:36

Adana'dan kahreden haber! 9 aylık hamile kadın otobüsün altına kalarak hayatını kaybetti

Adana korkunç bir olay yaşandı. 9 aylık hamile kadın elektrikli bisikletten düşerek otobüsün altında kaldı. Hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybederken, bebek ameliyatla kurtarılarak gözlem altına alındı.

Haber 18-04-24 00:54

ŞOK'a çamaşır kurutma makinesi geliyor! 17 - 23 Nisan 2024 Şok Haftanın İndirimleri

ŞOK'un 17 - 23 Nisan tarihleri arasında geçerli Aktüel Ürünler Kataloğu yayınlandı. Gıdadan hijyen ve temizlik ürünlerine, beyaz eşyadan bebek ve çocuk ürünlerine pek çok kategoride alışveriş severlerin ihtiyaçlarına uygun ürünlerin yer aldığı ŞOK'ta bu hafta neler var diye merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 16-04-24 16:30

Şırnak'ta hayvan otlatmak için evden çıkan kişinin cesedi arazide bulundu

Şırnak'ın Uludere ilçesinde hayvan otlatmak için evden ayrılan kişi arazide ölü bulundu.

Yurthaber 16-04-24 07:53

Bir gören bir daha baktı! Görüntüsü kurt adamı anımsattı... Annesinin açıklaması şaşkına çevirdi: Bunun nedeni hamileyken kedi yememdi

Filipinler'de dünyaya gelen Jaren isimli bir bebek fiziksel görüntüsü nedeniyle görenleri şaşkına çevirdi. Son derece nadir görülen tıbbi bir durumla dünyaya gelen Jaren'in annesi oğlunun alışılmışın dışındaki fazla tüylü görüntüsünün nedenini hamileyken kedi yemesine bağlarken doktorlar bebeğin kurt adam sendromu hastalığıyla doğduğunu söyledi.

Trend 13-04-24 15:48

Eski boksör, dini nikahlı eşiyle alkol alan arkadaşını yumruklayarak öldürdü! Cesedi mezarlığa bırakıp kaçtı

Kan donduran haber bu kez İstanbul, Pendik'ten geldi. Eski boksör Engin Karanlık, dini nikahlı eşi Selda Uzan ve arkadaşları İkrami Güler alkol almak için eve geldiler. Lavaboya kalkan Karanlık, arkadaşının Uzan'a sarkıntılık yaptığını duydu. Önce arkadaşını kapıya çağıran Karanlık daha sonra yumruklayarak Güler'i öldürdü. Karanlık ve Uzan ikilisi daha sonra arkadaşlarının cansız bedenini mezarlığa bırakarak kaçtı. İşte korkunç olayın detayları...

Haber 13-04-24 12:08

Camdaki sinekler ve kötü koku acı olayı ortaya çıkardı! Tatil sitesinde çürümeye başlamış 2 erkek cesedi bulundu

Sakarya'nın Karasu ilçesindeki tatil sitesindeki bir daireden gelen kötü koku ve camlardaki sineklerden şüphelenenler polise ihbarda bulundu. Polis ekipleri dairede çürümeye başlamış 2 erkek cansız bedeni buldu. Aynı dairede geçen sene 61 yaşında bir erkek cesedi daha bulunmuştu.

Haber 12-04-24 17:46

Hamile kalmak için ilginç yollara başvurmuştu! Kourtney Kardashian kendi sütünü sağıp içti

Kourtney Kardashian hamile kalmak için seks orucundan vajina masajına kadar türlü denemelerde bulunmuştu. Tüp bebek tedavisi sonrasında hamile kalarak doğum yapmıştı. Son dönemin dikkat çeken isimlerinden Kourtney Kardashian itirafıyla şaşırttı.

Magazin 12-04-24 08:16

Gaye öğretmen, evinde ölü bulundu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Gaye Kayan (54) (fotoğraftaki) ailesi ile birlikte yaşadığı evinde ölü olarak bulundu. Ölüm nedeninin kalp krizine bağlı olduğu tahmin edilen Kayan'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Haber 11-04-24 15:08

Çay bahçesinde korkunç olay! Silahlarla birlikte başı kopmuş erkek cesedi bulundu

Rize'nin Çayeli ilçesinde çay bahçesinde 35- 40 yaşlarında erkek cesedi bulundu. Baş kısmı kopmuş, yanında tüfek ile tabancanın bulunduğu ceset, kimlik tespiti ve ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haber 09-04-24 19:52

Sağlıklı cildin sırrı! 5 beslenme alışkanlığı ile bebek gibi bir cilde sahip olun

Sağlıklı bir cilde sahip olmak için iyi bir cilt bakım rutini kadar doğru beslenme alışkanlıkları da büyük önem taşır. Doğru beslenme alışkanlıkları, cildinizi içeriden besleyerek dışarıdan parlak ve sağlıklı görünmesini sağlar. İşte ışıl ışıl ve sağlıklı bir cildin 5 sırrı...

Kadin 09-04-24 10:27

Çöp depolama alanında ölü bulundu

Kütahya şehirlerarası otobüs terminalindeki çöp depolama alanında Hasan Hüseyin Özyörük'ün (62) cesedi bulundu.

Haber 06-04-24 13:02

Yenidoğan bebek sırtında 10 santimlik kuyrukla dünyaya geldi! Gözlerine inanamadıkları için daha yakından bakmak istediler

Çin'de gerçekleşen bir doğum ülke basınında geniş yankı uyandırdı. Son derece nadir görülen bir olayda ismi açıklanmayan yeni doğan bebek kalçasından çıkan 10 santimetrelik bir kuyrukla doğdu. Çocuk Doktoru Dr Li, Hangzhou Çocuk Hastanesi'nde çocuğun doğumunun ardından ek parçanın görüntülerini internete yükleyince sosyal medya bu olayı konuşmaya başladı.

Trend 06-04-24 08:07

Sadece iskeleti kaldı! Dağlık alanda çürümüş erkek cesedi bulundu

Manisa'da, Spil Dağı'ndaki bir vadide bulunan derede çürümüş erkek cesedi bulundu.

Haber 05-04-24 19:58

Cani anne yenidoğan bebeğini diri diri gömüp öldürmeye çalıştı! Mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başardı

23 yaşındaki Ugandalı anne yenidoğan bebeğini gece yarısı evinin bahçesine gömdü. Saatlerce toprak altında kalan bebek ertesi sabah saat 11.00'da bulundu. Hastaneye götürülen bebek kalbinde, midesinde veya diğer organlarında herhangi bir yaralanma olmadığı tespit edildikten sonra 6 gün boyunca tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Trend 05-04-24 13:46

Adana'da baraj gölünde kaybolan kişinin cesedi bulundu

Adana'da Seyhan Baraj Gölü'nde kaybolan kişinin cesedi bulundu.

Yurthaber 05-04-24 08:12

'Yurt dışına kaçabilirdim' Cesedi derin dondurucudan çıkmıştı! 3 yaşındaki Lina'nın davasında karar 'Hiçbirine indirim uygulamadı'

Gaziantep'te Lina Nazlı Erbay'ın (3) darbedilerek öldürülüp, cesedinin derin dondurucuda saklandığı olaya ilişkin davada mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Muhabbet Toz'u ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıl, sevgilisi Mehmet Aksu'yu 27 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Haber 03-04-24 17:50

Villadaki yangından cinayet çıktı! Öldürdüğü arkadaşını yakarken kendi de yanmış

Bursa’da villada çıkan yangının ardından kan donduran bir cinayet olayı çıktı. Yanan villada cesedi bulunan Mustafa Şentürk’ü (52), aynı yangında ağır yaralanan arkadaşı Ali Vurgun’un (49) öldürdüğü ortaya çıktı. Vurgun, boşanma aşamasındaki eşini rahatsız ettiği iddiasıyla Şentürk’ü öldürdüğünü itiraf etti. Vurgun, 5 gün depoda sakladığı cesedi yakmaya çalışırken kazara kendisini de yaktığını söyledi. İşte detaylar...

Haber 02-04-24 15:59

Şanlıurfa'da dereyi geçerken suya kapılan çocuğun cesedi 10 gün sonra bulundu

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, 10 gün önce dereyi geçerken yükselen suya kapılıp kaybolan çocuğun cesedi bulundu.

Yurthaber 01-04-24 14:05