Can Ataklı Haberleri Ve Son Dakika Can Ataklı Haberleri

Can Ataklı Haberleri Ve Son Dakika Can Ataklı Haberleri

Mayıs 1956 Diyarbakır doğumlu Can Ataklı, gazeteci, yazar ve sunucudur. İlkokulu Balıkesir’de okuyan Ataklı, İstanbul Erkek Lisesi’nden mezun olduktan sonra yüksek öğrenimini İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler bölümünde yapmıştır. Gazetecilik kariyerine Yeni Ortam gazetesinde başladı ve ardından sırayla Vatan, Günaydın gazetelerinde çalıştıktan sonra bir süre Tan gazetesini yönetti. Star TV’de ana haber ile Kırmızı Koltuk programının sunuculuğunu yapmasından sonra Dünya, Tan, Sabah, Kanal 6, Habertürk TV ve Business Channel kurumlarında köşe yazarı, yayın koordinatörü, yazı işleri müdürü ve genel yayın yönetmenliği yapmıştır. 2015’te Korkusuz Gazetesi’nde yazmaya başlamış, Halk TV’de Yazı İşleri programını hazırlayıp sunmuştur. Daha sonra Tele1 kanalına geçmiştir.

Can Ataklı Haberleri

Toprak atındaki işçiler için mücadele sürerken, İliç'teki seçim sonuçlarını hatırlattı! Can Ataklı: Farka bak! Demek ki bu halka anlatamıyorsun bazı şeyleri

Elazığ'daki altın madenindeki toprak kayması sonucu toprak altındaki işçileri arama kurtarma çalışmaları sürerken, gazeteci Can Ataklı'nın İliç'teki seçim sonuçlarına dikkat çekmesi gündem oldu. Son seçim sonuçlarını canlı yayında hatırlatan Ataklı, "Aradaki farka bakar mısınız? Şimdi bu halka anlatamıyorsun demek ki bazı şeyleri" diye konuştu.

Haber 14-02-2024 11:30

Şehit aileleri ile ilgili sözleri tepki çekmişti! Can Ataklı için istenen ceza belli oldu

Gazeteci Can Ataklı hakkında, şehit aileleri ve şehit babaları hakkındaki sözleri nedeniyle yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Ataklı’nın ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçundan 3 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi. İşte detaylar...

Haber 26-01-2024 15:40

Şehit aileleri ve babalarıyla ilgili sözler söylemişti: Can Ataklı’ya 3 yıla kadar hapis talebi

Gazeteci Can Ataklı hakkında, şehit aileleri ve şehit babaları hakkındaki sözleri nedeniyle yürütülen soruşturma tamamlandı.

Yurthaber 26-01-2024 15:30

Şehit babasına yönelik sözleri tepki çekmişti; gazeteci Can Ataklı'ya yurt dışı çıkış yasağı

Pençe Kilit bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın cenaze törenine oğlunun üniformasıyla katılan şehit babası Mehmet Aslan için, "Şehit babası olunca canının istediğini söylemeye hakkın mı var?" ifadelerini kullanan ve hakkında resen soruşturma başlatılan gazeteci Can Ataklı yurt dışı çıkış yasağı ve imza atma şeklinde adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Haber 27-12-2023 16:17

Can Ataklı

Can Ataklı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Can Ataklı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Can Ataklı'dan ilk açıklama! Şehit babası hakkındaki sözleri tepki çekmişti: Yanlış bir şey yapmadım, özür dilerim

Şehit babası Mehmet Aslan'a yönelik sözleri tepki çeken ve hakkında soruşturma başlatılan gazeteci Can Ataklı "yanlış bir şey yapmadığını" ve "algı operasyonunun hedefine oturtulduğunu" savundu. Ataklı, "Söylediğim bir cümle konuşmanın tamamını değil sadece o bölümünü bile tam izlemeyen birçok şehit yakınını kırmış olabilir. Bu nedenle öncelikle hepsinden özür dilerim" dedi.

Haber 26-12-2023 12:43

Gazeteci Can Ataklı'nın sözleri tepki çekti: Şehit babası olunca canının istediğini söylemeye hakkın mı var?

Pençe Kilit bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın cenaze törenine oğlunun üniformasıyla katılan şehit babası Mehmet Aslan, "Selahattin Demirtaş'a, Osman Kavala'ya, selam gönderenlere de hakkımı helal etmiyorum" ifadelerini kullanmıştı. Gazeteci Can Ataklı ise YouTube kanalındaki yanında şehit babası Aslan'ı hedef alarak "Şehit babası olunca canının istediğini söylemeye hakkın mı var?" şeklinde konuştu. Bu sözlerin ardından Ataklı hakkında soruşturma başlatıldı.

Haber 25-12-2023 18:16

Gazeteci Can Ataklı hakkında resen soruşturma başlatıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, gazeteci Can Ataklı'ya 18 Ağustos tarihinde sosyal medyadan yaptığı paylaşım sebebiyle, 'halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçlamasıyla resen soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Haber 18-08-2023 20:31

Gazeteci Can Ataklı 'Sizin karşınızdaki Erdoğan!' dedi İmamoğlu ile Akşener'i eleştirdi! 'Kılıçdaroğlu'na operasyon yaptılar'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen hapis cezası sonrası değerlendirmeler peş peşe geliyor. Fatih Portakal'ın 'CHP Genel Başkanlığı' iddiasından sonra bir iddia da gazeteci Can Ataklı'dan geldi. Can Ataklı, dava hakkında konuşurken 'Araştırma şirketleri Kemal Kılıçdaroğlu'na operasyon yaptı. Sizin karşınızdaki Recep Tayyip Erdoğan! Farkında mısınız?' dedi.

Haber 15-12-2022 15:18

Gazeteci Can Ataklı, topa tuttu! Dikkat çeken Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş sözleri

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı konusu belirsizliğini korurken "olası adaylar listesinde" Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın da adının geçtiği herkesçe biliniyor. Anketlerde de birçok kez ismi yer alan İmamoğlu ve Yavaş "güçlü" aday olarak yorumlanırken gazeteci Can Ataklı'dan flaş bir çıkış geldi. İki ismi de eleştiren ve aday olamayacaklarını ifade eden Ataklı, İmamoğlu'na yönelik ise "İstanbul halkı seçtiyse çalışacaksın" dedi.

Haber 07-10-2022 11:52

Meral Akşener ve İYİ Partilileri kastederek küfretmişti! Gazeteci Can Ataklı'dan yeni açıklama

Gazeteci Can Ataklı bir konuşmasında, Meral Akşener ve İYİ Partilileri kastederek, "HDP'ye oy" üzerinden eleştirmiş ve küfürlü ifadeler kullanarak "Git oyunu Erdoğan'a ver o zaman" şeklinde çıkış yapmıştı. Ataklı'nın sözleri büyük tepki çekerken yaptığı yeni açıklama ile kendini savundu ve İYİ Parti'ye küfretmesinin söz konusu olamayacağını söyledi.

Haber 28-09-2022 14:55

Başörtülü öğretmene 'facia' demişti! Can Ataklı'nın o sözlerine para cezası

Gazeteci Can Ataklı'nın uzaktan eğitim veren EBA TV'deki başörtülü öğretmene yönelik sözleri nedeniyle yargılandığı davada mahkeme, Ataklı’yı 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan 10 bin 110 lira adli para cezasına çarptırdı.

Haber 06-07-2022 16:17

Can Ataklı'dan flaş iddia: Muhalefetin ortak adayı İlhan Kesici

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağıyla ilgili tartışmalar sürerken, gazeteci Can Ataklı'dan dikkat çeken bir iddia geldi. Ataklı, muhalefetin ortak adayının İlhan Kesici olacağını yazdı.

Haber 27-09-2021 08:29

Can Ataklı'nın başörtülü öğretmenle ilgili sözleri davasında yeni gelişme

Gazeteci Can Ataklı'nın, EBA TV'de eğitim veren başörtülü öğretmene yönelik sözleri nedeniyle "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan 1 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanması davasında, dosyanın mütalaa hazırlanması için savcılığa gönderilmesine karar verildi.

Haber 09-09-2021 17:03

Dikkat çeken öneri: Tam kapanma bitmeden herkese korona testi yapılsın

Türkiye, tam kapanma süreci sonrası normalleşme planına odaklanırken, kapanmanın bitmesine bir hafta kala dikkat çeken bir öneri geldi. Gazeteci Can Ataklı, kapanma bitmeden koronavirüs testi yapılmamış herkese test yapılmasını önerdi.

Haber 10-05-2021 09:08